Paco Rabanne Lady Million

Lady Million Eau de Parfum är en damparfym från Paco Rabanne som lanserades 2010.

4.9
Betyg
334
Omdömen
7
Butiker
23%
TOPP

Paco Rabanne Lady Million EdP har fått betyget 4.9 av 5 baserat på 334 omdömen. Snittbetyg för märket Paco Rabanne är 4.5.

334 reccensioner & kommentarer
❤️ 👌
skrivet av Cecilia Ursin den 5 Apr 2022
Den luktar gott och passar min kroppsdoft.
skrivet av Britt-Marie Berg den 12 Mar 2022
Nöjd Härligt doft har på mig när går till vänner och har på mig till jobb också
skrivet av Marzieh den 30 Jan 2022
Klassiker Favorit❤️
skrivet av eminenr_1999 den 4 Jan 2022
Lady Million denna doft passa mig bäst !!
skrivet av Yvoneta den 11 Dec 2021
Snabb leverans och bra pris !
skrivet av Madeleine den 30 Nov 2021
Bästaa!! Beställer den om & om. Den luktar verkligen dröm😍 Bäst av alla parfymer verkligen! Jätteelegant🌟🌟🌟🌟🌟
skrivet av nagihancif den 9 Nov 2021
Bästa doften jag älskar den.
skrivet av Carina den 20 Oct 2021
Min favorit doft
skrivet av Sharon Esi Stål den 17 Sep 2021
Parfymen håller väldigt länge på kroppen! Luktar även väldigt gott. Bär på den nästan varje dag!
skrivet av Linnea den 7 Sep 2021
Lady million Ljuvlig doft som man aldrig tröttnar på
skrivet av den 17 Aug 2021
Doftar så gott och är lätt den bästa parfymen jag har ägt!
skrivet av Roxana den 20 Jul 2021
parfym motsvara förväntningarna
skrivet av den 7 Jul 2021
Underbar
skrivet av Martina S den 30 May 2021
Bra kvalitet och super snabb leverans. Tack
skrivet av Hinar Qassim den 25 May 2021
Just lovely in summertime :)
skrivet av Helena M. den 18 May 2021
ÄLSKAR! Den bästa parfymen jag äger. Kan verkligen inte leva utan den. Har på mig den varje dag. Värd varenda krona! 😍😍
skrivet av Sarah Al Naamo den 18 Apr 2021
En mycket behaglig doft
skrivet av Eva Annelie Lundgren den 6 Apr 2021
Jag tycker om lukta.
skrivet av Yara Mohammad den 26 Mar 2021
Den passar mig.
skrivet av Britt-Marie Berg den 5 Mar 2021
Kvinnlig känsla
skrivet av Ewa Lundberg den 25 Feb 2021
Kanon bra doft
skrivet av Mats Anders Karlstedt den 9 Feb 2021
Underbar doft som alltid från JPG Den är dock lite tyngre i sin doft och enl mig passande till fest och utekväll Lite för tung för en vardagsparfym och till jobb
skrivet av Satu den 7 Jan 2021
Snabb leverans för en underbar doft.
skrivet av Annika Mars den 6 Jan 2021
Frugan blev jättenöjd... 😁
skrivet av Ali Benjamin Marjala den 30 Dec 2020
Mäktig lukt!! rekommenderar starkt
skrivet av Rojin den 30 Dec 2020
Jätte nöjd 😊
skrivet av Abdinasir Hussein Hayan den 30 Dec 2020
Så så himla gott 😍obeskrivligt
skrivet av Sarah den 24 Dec 2020
Bästa doften som finns, får ofta höra jag luktar så gott😊👌
skrivet av Eva Elisabeth Hansen den 26 Nov 2020
Mycket bra
skrivet av Rhodora Sular Andersson den 21 Sep 2020
Doften är magisk
skrivet av Wisam Saifi den 16 Aug 2020
Det luktar väldigt bra, jag gillar det😍
skrivet av Zahra Soroush den 6 Aug 2020
En parfym med väldigt god doft
skrivet av Jessica Elisabet Fischer den 8 Jul 2020
Exklusiv parfym Parfymen som är både exklusiv i doft som flaska. Doften håller i sig nästan hela dagen. Jag bara älskar den!!!#tävling
skrivet av ia39 den 24 May 2020
Frun blev mycket nöjd
skrivet av Per Norberg den 3 May 2020
Dt e m.p ganska gott
skrivet av Feruz Haile den 4 Apr 2020
Mångsidig och intressant! Jag tycker Lady Million är intressant på nåt vis, den har mycket på gång liksom. Flaskan ser rätt tacky ut och ger inte direkt nån lyxkänsla, men det är ju doften som räknas, så... :) Första sprutet (toppnoterna?) så är den kraftfull och sprudlande (vill säga ”fizzy”, typ som om den vore kolsyrad) rätt frisk, citron och hallon är tydliga innan den blir att lukta blommigt, och hallondoften ligger kvar ihop med blommorna länge. Efter någon timme så träder honungen fram tillsammans med patchoulin och ambern. Lady Million är för mig väldigt mångsidig, den var min signaturdoft i ett par år. Den funkar året runt enligt min mening, kanske inte de hetaste sommardagarna men annars funkar den bra! Den funkar finfint på krogen och är inte som en käftsmäll som andra tunga ”nattdofter” kan vara utan den är rätt diskret och hudnära. Därför har den funkat fint på jobbet också, har endast fått komplimanger av arbetskamrater som sitter/står närmast.
skrivet av Elina den 31 Mar 2020
Perfekt.Jag gillar den.
skrivet av Gunilla Eriksson den 4 Mar 2020
Luktar såå gott
skrivet av Ann-Louise Pihl den 2 Mar 2020
perfect
skrivet av Nirmeen den 29 Feb 2020
Awesome I like it every thing :+1:
skrivet av Elena den 29 Feb 2020
Det är en present till min dotter, så jag tror nog hon blir nöjd! Tycker att priserna är bra så jag återkommer gärna
skrivet av Åsa den 22 Feb 2020
jättegott
skrivet av Eldana den 19 Feb 2020
Bra
skrivet av Adigbo den 19 Feb 2020
Bästa parfymen som jag har haft.
skrivet av Chenar Hassan Mostafa den 2 Feb 2020
👍🏼
skrivet av Meriem K. den 11 Jan 2020
En parfym jag verkligen gillar
skrivet av Camilla Hermansson den 6 Jan 2020
Bästa doften änglig min dotter
skrivet av Ludovina den 31 Dec 2019
Min dotters favorit
skrivet av Eva den 28 Dec 2019
En ny favorit Luktar mjukt och underbart.
skrivet av Anita den 28 Dec 2019
Rask levering.
skrivet av Hans C. den 24 Dec 2019
Luktar magiskt gott Den luktar magiskt gott, bästa jag köpt!
skrivet av Lena H. den 22 Dec 2019
Bra kundbemötande och mycket snabb leverans.
skrivet av Eva den 20 Dec 2019
Nöjd kund Enkel att beställa bra priser och leverans tid.:)
skrivet av Ricardo E. den 20 Dec 2019
Det är en ljuvlig doft.
skrivet av Eva-Marie Johansson den 17 Dec 2019
BÄSTA parfymen! Den är min all time favorit och har varit i många år. Får alltid komplimanger att jag luktar fantastiskt gott när jag har den här parfymen. Har luktat på en hel del parfymer men den här är oslagbar! Den håller doften sjukt länge och det är en dryg produkt. ääälskar!
skrivet av Anastasia den 15 Dec 2019
😍😍
skrivet av Andrea den 14 Dec 2019
Fint❤❤
skrivet av Phionah den 10 Dec 2019
Fint:heart::heart:
skrivet av Phionah den 10 Dec 2019
Väldigt maskulin i doften. Skulle säga att den är till lite äldre män. Gett den till min pappa nu två jular i rad. Han älskar den och har alltid den på sig!
skrivet av Klara den 9 Dec 2019
Mycket snabb leverans
skrivet av Bo den 9 Dec 2019
BÄSTA PARFYMEN kommer aldrig byta bort denna så god!! Och det är värt pengarna #tävling
skrivet av banny34 den 7 Dec 2019
BÄSTA PARFYMEN kommer aldrig byta bort denna så god!! Och det är värt pengarna #tävling
skrivet av banny34 den 7 Dec 2019
Tycker om doften
skrivet av Kerstin B. den 6 Dec 2019
Kanon
skrivet av Lola den 27 Nov 2019
Lukta gott men starkt inget att använda till jobbet
skrivet av Elina den 25 Nov 2019
Den är bästa 😊
skrivet av Lucyna den 23 Nov 2019
Perfekt julklapp Riktigt god doft om du vill överraska flickvännen, systern, kompisen. #tävling
skrivet av jolee_90 den 20 Nov 2019
Perfekt julklapp Riktigt god doft om du vill överraska flickvännen, systern, kompisen. #tävling
skrivet av jolee_90 den 20 Nov 2019
Lady Million Edp Fantastisk doft
skrivet av Catarina den 11 Nov 2019
Bästa parfymen! Jag har använt den här parfymen i tre år nu, det är den godaste parfymen jag hittat! Den är inte stark och vass men luktar heller inte sött och blommigt. Såå många har frågat vad jag använder för parfym för de här tyckt att den luktat så gott. #tävling
skrivet av ida2243 den 18 Oct 2019
Bästa parfymen! Jag har använt den här parfymen i tre år nu, det är den godaste parfymen jag hittat! Den är inte stark och vass men luktar heller inte sött och blommigt. Såå många har frågat vad jag använder för parfym för de här tyckt att den luktat så gott. #tävling
skrivet av ida2243 den 18 Oct 2019
Den luktar jätte gott, är super nöjd!
skrivet av Celine den 10 Oct 2019
God servise
skrivet av Hani den 30 Sep 2019
Jag har alltid haft det, det är det bästa !!!
skrivet av Agnieszka den 21 Sep 2019
Underbar doft
skrivet av Nina den 19 Sep 2019
Känns lyxig men lägger sig inte så fint på mig. Luktar godare på andra!
skrivet av MarionFredricaL den 27 Aug 2019
Känns lyxig men lägger sig inte så fint på mig. Luktar godare på andra!
skrivet av MarionL den 27 Aug 2019
Lyxig Luktar lyxig och fancy, gillar den mycket och använder den varje dag.
skrivet av maja å den 12 Jul 2019
Älskar den
skrivet av Elvira den 7 Jul 2019
Härlig Sensuell Doft... Luktar sensuellt sött , passar nog dom flesta kvinnor.
skrivet av Sven-Erik den 7 Jul 2019
Favoritparfymen! Luktar så gott och hålle hela dagen.
skrivet av Emma den 4 Jul 2019
Fornøyd :heart:️
skrivet av Aleksandra den 4 Jul 2019
Den var helt okej
skrivet av Zijad den 4 Jul 2019
Inte min stil. Vet inte om den är tantig, smaken är ju som baken, men den var inte en doft som skapade en wow effekt eller reflekterade min karaktär. Doften var inte så kraftfull.
skrivet av Josefin G den 15 Jun 2019
Rask levering Fornøyd :)
skrivet av Farhiye den 5 Jun 2019
Perfume pacoraban! Very nice quality and fast delivery thanks!
skrivet av Salem g. den 31 May 2019
Super gott
skrivet av Samira den 29 May 2019
Love Bra doft för både kväll och dag. Lite tyngre men doftar sååå gott
skrivet av saraibrahiiim den 27 May 2019
Love Bra doft för både kväll och dag. Lite tyngre men doftar sååå gott
skrivet av saraibrahiiim den 27 May 2019
Signaturdoft! Jag har nog kanske 2-3 signatur dofter och denna är verkligen en av dom! Jag använder den mest till fest och får ofta kommentarer om vilken jag har på mig. Varm och tung doft är det.
skrivet av beautybysandra den 26 May 2019
Signaturdoft! Jag har nog kanske 2-3 signatur dofter och denna är verkligen en av dom! Jag använder den mest till fest och får ofta kommentarer om vilken jag har på mig. Varm och tung doft är det.
skrivet av beautybysandra den 26 May 2019
Ikke samme
skrivet av Shahlaa den 26 May 2019
Bästa
skrivet av Katarina den 18 May 2019
Parfym Underbar doft
skrivet av Eva den 16 May 2019
Lätt att handla med bankid. Snabb leverans. Billiga priser
skrivet av Kristin den 5 Apr 2019
Super .... Luktar underbar.
skrivet av Shpresa den 3 Apr 2019
Favoritparfymen Tröttnar aldrig på den här. Luktar gudomligt! Fjärde gången som jag har köpt den nu😍
skrivet av louise1655 den 23 Mar 2019
Favoritparfymen Tröttnar aldrig på den här. Luktar gudomligt! Fjärde gången som jag har köpt den nu😍
skrivet av louise1655 den 23 Mar 2019
Favorit Älskar denna parfym! Den är väldigt ”stark” i doften så har den oftast när jag ska på fest
skrivet av sofia_284 den 8 Mar 2019
Favorit Älskar denna parfym! Den är väldigt ”stark” i doften så har den oftast när jag ska på fest
skrivet av sofia_284 den 8 Mar 2019
Underbar doft
skrivet av Carina den 1 Mar 2019
Nopea toimitus
skrivet av Ibadete den 25 Feb 2019
Bra
skrivet av Eva M. den 19 Feb 2019
👍🏼👍🏼
skrivet av Malin den 1 Feb 2019
:+1::skin-tone-3::+1::skin-tone-3:
skrivet av Malin den 1 Feb 2019
💖
skrivet av Maryam den 16 Jan 2019
Million Lady Edt Härlig doft och snabb leverans
skrivet av Monica den 16 Jan 2019
:sparkling_heart:
skrivet av Maryam den 16 Jan 2019
Riktig god parfym det enda man kan klaga på är priset den är riktigt dyr men riktigt bra o god lukt frugan blev hur nöjd o glad som helst
skrivet av Trond den 16 Jan 2019
Julklapp till barnbarn. Hon älskar den.
skrivet av Lillemor den 16 Jan 2019
Min favorit 😍👌
skrivet av Anna den 5 Dec 2018
Stark doft som håller länge
skrivet av Nabil den 5 Dec 2018
Min favorit :heart_eyes::ok_hand:
skrivet av Anna den 5 Dec 2018
Underbar doft
skrivet av Lisbeth den 5 Dec 2018
Jätte gott
skrivet av Noor den 5 Dec 2018
Underbar doft
skrivet av Monica den 5 Dec 2018
Bra
skrivet av Khodr H. den 3 Dec 2018
God doft En shysst doft. MEN, tyvärr det som drar ned betyget på denna är att doften inte håller hela dagen på mig. Utan den doftar jättegott i ungefär 2h på sin höjd sen försvinner den. Tråkigt 😞
skrivet av maria12780 den 27 Nov 2018
Bästa parfymen. En av dom bästa parfymerna jag har haft. Håller i flera timmar o luktar super gott.
skrivet av petra112 den 20 Nov 2018
Lady Million Doften är underbar
skrivet av Eva A. den 19 Nov 2018
Favorit parfymen alla dagar i veckan! Luktar så fantastiskt gott och tycker att den sitter rätt bra i flera timmar! Är inne på min andra lady million och kommer beställa den igen! 😍
skrivet av kristina-wasana den 3 Nov 2018
Lady million En helt underbar doft
skrivet av Ulrica den 17 Oct 2018
Bästa Älskar denna parfym använder den mest när de är nått speciellt tillfället för den kosta ändå 699 kr ja köpte så klart 50 ml för ja tog slut på 30 ml rätt fort älskar denna 😍😍😍
skrivet av Amanda den 12 Oct 2018
Bästa Älskar denna parfym använder den mest när de är nått speciellt tillfället för den kosta ändå 699 kr ja köpte så klart 50 ml för ja tog slut på 30 ml rätt fort älskar denna :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
skrivet av Amanda den 12 Oct 2018
Bästa parfymen
skrivet av Malin N. den 10 Oct 2018
Lady million Älskar denna parfym.... men tycker gott ni skulle kunna skicka provdofter på era andra ladymillion parfymer typ de nyaste för jag minns en av dom som var sååå fantastisk god men har tyvärr glömt vilken det var. Tror överdelen var lite mörkare...
skrivet av christin den 3 Oct 2018
Fin doft Känslan är att jag känner mig lyxig
skrivet av Kristina den 26 Sep 2018
Favorit!!! Har provat olika parfymer, men kommer tillbaks till denna! Doftar underbart!
skrivet av anneperjos den 25 Sep 2018
Kraftfull Denna doft är svår att beskriva. Den är kraftfull och stark samtidigt som den har en sötma blandat med blomdoft. Växer på en.
skrivet av Camilla den 17 Aug 2018
Lady Million Ny favorit på dofthyllan. Doften är blommig,pigg o fräsch👍
skrivet av Ann-Charlotte S. den 14 Aug 2018
Lady Million Ny favorit på dofthyllan. Doften är blommig,pigg o fräsch:+1:
skrivet av Helena den 14 Aug 2018
Jätte besviken Luktade gammal kärring parfym. Blev tung i huvudet och illamående. Även de omkring mig. Fy vilken besvikelse!
skrivet av anna den 12 Aug 2018
Jag är nöjd
skrivet av Olivia B. den 9 Aug 2018
Doften är ok
skrivet av Chantal den 4 Aug 2018
En klar favorit
skrivet av Helén den 4 Aug 2018
Fornøyd
skrivet av Moussa den 4 Aug 2018
Bästa Ha min 3 parfym av denna älskar den så mkt BÄSTA 😍❤❤❤
skrivet av Amanda2584 den 22 Jul 2018
Perfekt
skrivet av Petra den 16 Jul 2018
Gillar inte doft
skrivet av Mostafa den 15 Jul 2018
Härlig doft
skrivet av Görel den 11 Jul 2018
Bästa!
skrivet av Mariam den 8 Jul 2018
Superbra
skrivet av emre den 8 Jul 2018
Jätte härlig doft som håller sig kvar länge
skrivet av Lena den 7 Jul 2018
Doften är underbar Bästa parfymen för mig doften är så underbar
skrivet av Sophie den 1 Jul 2018
Lady million Passet ikke til meg, får vondt i hodet av den.
skrivet av Bente den 20 Jun 2018
Älskar Lady million
skrivet av christin den 17 Jun 2018
👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
skrivet av Michaela den 2 Jun 2018
En kvälls doft som sitter kvar länge
skrivet av Barbro den 12 Mar 2018
Absolut min favorit luktar as gott och håller länge
skrivet av Johanna den 11 Mar 2018
Bästa doften
skrivet av Khanda den 11 Mar 2018
Lady M /PR Snabb leverans ,fantastisk fin mild doft
skrivet av Radmila den 7 Mar 2018
Väldigt bra doftar gott tycker frugan
skrivet av Birgitta den 5 Mar 2018
Älskar den❤️
skrivet av Basema den 28 Feb 2018
Älskar den:heart:️
skrivet av Basema den 28 Feb 2018
En underbar fräsch doft som sitter i länge. En av mina favorit dofter !
skrivet av Meral den 26 Feb 2018
Lukter herlig. Elsker lukten, kom raskt
skrivet av Karina W. den 20 Feb 2018
Herlig Deilig kveldsduft
skrivet av Linda den 20 Feb 2018
Lady Million Underbar doft
skrivet av Lena den 20 Feb 2018
Högsta vinsten Bästa miljonen att få/ ge.
skrivet av Lena F. den 17 Feb 2018
Förförisk. Helt underbar arom.
skrivet av Inge-Berth den 16 Feb 2018
Herlig parfyme! Nydelig duft som sitter lenge, blir min favoritt!
skrivet av Bente den 15 Feb 2018
Kanon! Snabb leverans!
skrivet av Magnus den 14 Feb 2018
Luktar ljuvligt
skrivet av jennie den 14 Feb 2018
Waaaw Snygg
skrivet av Hanady den 8 Feb 2018
Gammal doft i ny förpackning Luktade gott precis när man tagit på den sen spred sig en doft av chanel no 5. Trist och tråkig
skrivet av Gena den 25 Jan 2018
Helt ok
skrivet av Suzana den 24 Jan 2018
Så god doft
skrivet av Jeanette den 14 Jan 2018
Bra
skrivet av Maria A. den 14 Jan 2018
good smell very good smell
skrivet av fawd den 11 Jan 2018
Lady Million EdP Bra köp, helt underbar, fantastisk, är så nöjd.
skrivet av Carina den 8 Jan 2018
lady million för söt för mig och flyk tig
skrivet av Eleonor den 8 Jan 2018
Snabb leverans och brakonmunkatiob Mkt bra o luktar gott, snabb leverans
skrivet av Marita den 3 Jan 2018
Helt ok Fin doft men hade förväntat mig lite mer av 1 millions förföriska drag.
skrivet av Nina den 3 Jan 2018
Fick den i julklapp och jag bara älskar den
skrivet av Jana den 31 Dec 2017
Kryddig och söt Doften är kryddig och söt. Den är okej och jag skulle bli glad av att få den i present men den är inte så pass att jag skulle lägga mina egna pengar på den här parfymen.
skrivet av Sofie den 29 Dec 2017
Super
skrivet av Ingvar M. den 29 Dec 2017
Parfym Luktar supergott,luken varar länge
skrivet av Marie den 29 Dec 2017
Favorit Detta är en av mina favoriter har den sedan tidigare. Priset var ju också jättebra.😀
skrivet av Monica den 28 Dec 2017
God doft som jag hade förväntat mig men doften klingar av ganska snabbt vilket gör att du är tvungen att använda ganska många sprayningar för att doften ska sitta kvar.
skrivet av Liselott M. den 28 Dec 2017
Favorit Detta är en av mina favoriter har den sedan tidigare. Priset var ju också jättebra.:grinning:
skrivet av Monica den 28 Dec 2017
Lett å bestille og rask levering.
skrivet av Tor J. den 25 Dec 2017
Gåva och väldigt uppskattad
skrivet av Madeleine den 25 Dec 2017
Nydelig duft Parfymen lukter veldig godt
skrivet av Jane T. den 25 Dec 2017
Såå fin doft!
skrivet av Rebecca L. den 24 Dec 2017
👍🏻👍🏻👍🏻
skrivet av Aferdita den 23 Dec 2017
Allt stämde med produkten och leveransen!
skrivet av Gunilla den 23 Dec 2017
Bra God jul
skrivet av Torstein K. den 21 Dec 2017
Doftar som jag förväntade mig.
skrivet av Eva den 18 Dec 2017
Precis som väntat, helt underbar.
skrivet av Marie-Louise den 16 Dec 2017
Fantastisk En perfekt parfyme
skrivet av Besnik den 14 Dec 2017
Favoritdoften året runt! Doftar så underbart gott! Fräsch doft, något söt men inte såpass att man blir yr. Får alltid komplimanger med Lady Million. Jag har använt den i 3 år nu och det är verkligen min must-have parfym. Passar alla årstider!
skrivet av Mikaela den 14 Dec 2017
جميل جدا عطر رائع وهادء جيد جدا
skrivet av Mohammed den 10 Dec 2017
Maria Inte stark fantastisk
skrivet av Maria den 9 Dec 2017
Beste ! Dette er den eneste parfymen som jeg har kjøpt flere ganger. Raskt levert også
skrivet av Anette den 9 Dec 2017
Älskar denna produkt
skrivet av Linda P. den 8 Dec 2017
Jätte fint.
skrivet av Vesna den 6 Dec 2017
Super doft
skrivet av Erika den 6 Dec 2017
lika nöjd varje gång snabb leverans,bra priser 👍
skrivet av Susanne den 5 Dec 2017
lika nöjd varje gång snabb leverans,bra priser :thumbsup:
skrivet av Susanne den 5 Dec 2017
En doft som förtrollar
skrivet av Leena den 5 Dec 2017
Supert Lettvint og bra på pris og rask levering
skrivet av Eli N. den 4 Dec 2017
Älskar den
skrivet av Claudia den 4 Dec 2017
Veldig bra
skrivet av Anca B. den 4 Dec 2017
Luktar gott
skrivet av Sofia S. den 22 Nov 2017
Rekommenderar Doften som är en av mina favorita under sista flera år
skrivet av Julia K den 5 Nov 2017
Lady million Finnes ikke bedre parfyme. Rask levering
skrivet av Matas h. den 31 Oct 2017
Fint
skrivet av Anita den 28 Oct 2017
Jättebra parfim 👌🏻👍
skrivet av Amira den 20 Oct 2017
Jättebra parfim :ok_hand::type_1_2::thumbsup:
skrivet av Amira den 20 Oct 2017
Mycket nöjd nöjd med produkt,s ervice och leverans Allt i topp
skrivet av Kjell den 12 Oct 2017
Veldig fornøyd
skrivet av Elisabeth den 29 Sep 2017
😉😉😉😉😉 bästa ⚘🌷♥
skrivet av Mohammed den 26 Sep 2017
:wink::wink::wink::wink::wink: bästa ⚘:tulip::hearts:
skrivet av Mohammed den 26 Sep 2017
Paco Rabanne En fantastisk doft
skrivet av Refundermedlem den 26 Sep 2017
Bästa parfymen Underbart doft!Jag rekommenderar det!😊
skrivet av Catalina den 19 Sep 2017
Bästa parfymen Underbart doft!Jag rekommenderar det!:blush:
skrivet av Catalina den 19 Sep 2017
Världens bästa doft Varm och tung doft som jag köper om igen hela tiden! Har aldrig fått så många komplimanger som när jag har denna!!! ❤️
skrivet av Katarina3004 den 15 Sep 2017
Favorit Luktar gott och har blivit en vardagsfavorit för mig!
skrivet av Emelie3091 den 15 Sep 2017
Favorit till festen Djup och sensuell doft!
skrivet av Gunilla2550 den 15 Sep 2017
Bra doft Luktar mycket gott
skrivet av raz040623 den 15 Sep 2017
Bra doft Luktar mycket gott
skrivet av raz040623 den 15 Sep 2017
bästa doften för alla tillfälle älskad av alla
skrivet av abir37 den 15 Sep 2017
Paco Rabanne Bra doft till fest
skrivet av helena2088 den 15 Sep 2017
Paco Rabanne Bra doft till fest
skrivet av Helena2088 den 15 Sep 2017
Luktar gott men med en hint av tant
skrivet av Malin I. den 15 Sep 2017
Paco Rabanne Lady Million eau de parfume En nydelig langvarig duft
skrivet av Elisabeth den 3 Sep 2017
Tack för snabb leverans Denna protukt lujtar så gott,
skrivet av Inger den 2 Sep 2017
Lady Million EdP Luktar gott men doften försvinner tyvärr efter ett tag
skrivet av Eva K. den 14 Aug 2017
Lady Million EdP Helt underbar doft.
skrivet av Emma I. den 10 Aug 2017
kanon
skrivet av Lena den 15 Jul 2017
Håller med, tantig! Håller med om att denna tyvärr är rätt tantig i doften, inget för yngre i alla fall.
skrivet av Milla den 6 Jul 2017
Nesa
skrivet av Nawal R. den 3 Jul 2017
Nöjd
skrivet av Dolveen M. den 13 Jun 2017
Det luktar jätte gott och sitter länge,sen dagen efter tycker jag det luktar godare!
skrivet av shara den 13 Jun 2017
Perfekt !!!
skrivet av Mimoza den 13 Jun 2017
Favoriten
skrivet av Lorena den 4 Jun 2017
Best UTEN tvil!! Beste duften som finnes. Er du usikker på hvilken parfyme du skal velge? Da bør du prøve denne!!
skrivet av Mariann den 2 Jun 2017
Bra
skrivet av Pontus den 17 May 2017
Supergod
skrivet av Anela den 9 May 2017
Det är inte första gången som jag köper lady miljon för att det är en underbar doft👌
skrivet av Shabnam den 22 Apr 2017
Det är inte första gången som jag köper lady miljon för att det är en underbar doft:ok_hand:
skrivet av Shabnam den 22 Apr 2017
Fresh parfume
skrivet av Denisa den 20 Apr 2017
Doftade jättegott
skrivet av Linda J. den 15 Apr 2017
Favorit!! Väldigt sensuell och kvinnlig doft!! Utan tvekan min favoritparfym!!
skrivet av Amanda den 15 Apr 2017
Underbar. Fått komplimanger när jag har den :)
skrivet av Linda den 14 Apr 2017
Lady million edt Parfymen har en underbar doft .är mycket nöjd med den .kommer alltid att köpa den.
skrivet av Camilla den 14 Apr 2017
Tantvarning Köpte denna parfym då den har fått så goda omdömen, men när jag hade på mig den på jobbet så fick jag höra att jag luktade "kärring" o att doften inte passar tjejer runt 30.
skrivet av Jonna den 13 Apr 2017
Toppen parfym Snabb leverans o parfymen var hur bra som helst
skrivet av Sabrina den 11 Apr 2017
Underbar doft!
skrivet av Rauni M. den 1 Apr 2017
😍
skrivet av Hawokin H. den 10 Mar 2017
:heart_eyes:
skrivet av Hawokin H. den 10 Mar 2017
Kraftig, kvinnelig og eksklusiv duft. En av mine favoritter.
skrivet av Kristine den 28 Feb 2017
Lady million Älskar doften en av mina absoluta favoriter
skrivet av Monica den 26 Feb 2017
det här kan jag säga, utan att överdriva, är den mest fantastiska glamourösa doft jag någonsin kommit över. efter att ha fått ett prov för 3 år sen så sparade jag ihop och köpte äntligen min egen flaska
skrivet av Hanna Binder Ekedahl den 25 Feb 2017
Bästa parfymen Snabb leverans och parfymen luktar så galet gott.
skrivet av Johanna den 25 Feb 2017
Mycket fräsch.En klar favorit.
skrivet av Kerstin E. den 22 Feb 2017
Bäst ♡☆♡☆♡☆
skrivet av Dijana den 19 Feb 2017
👌🏻
skrivet av Fatma Dasbas den 19 Feb 2017
Älskar denna! Den luktar verkligen lyx! Och dryg är den med. Använder den varje dag men har ändå hållit i över 3 år.
skrivet av Christina Xintara Mendys den 16 Feb 2017
Doftar kvinnligt och doften känns väldigt exklusiv! Parfymen är definitivt värd pengarna. Rekommenderas starkt!
skrivet av Deria den 16 Feb 2017
Denna parfym är värd varenda krona man lägger ner! Den doftar kvinnligt och sitter i länge. Har fått så många komplimanger av lukten. En av mina favoriter! :)
skrivet av Lilian den 16 Feb 2017
Flaskan är lika söt som doften - en karamell! Inte superlångvarig på huden tyvärr, synd för man vill bara ha mer mer mer mer
skrivet av Ylva Nord den 16 Feb 2017
En underbar fräsch doft som sitter i länge. En favorit bland dofter !
skrivet av Elisabeth Svedberg den 16 Feb 2017
Simpelthen elsker denne :D
skrivet av Eva Anne Rødsjø den 16 Feb 2017
Doftar fantastiskt!
skrivet av Refundermedlem den 15 Feb 2017
Helt underbar
skrivet av Kino E. den 12 Jan 2017
Frugan älskar den
skrivet av Valon den 4 Jan 2017
Lady Million Intensiv kvällsdoft.
skrivet av Pia den 1 Jan 2017
Toppen
skrivet av Maud C. den 31 Dec 2016
Min nya favorit Djup, söt och alldeles underbar
skrivet av Carina P. den 26 Dec 2016
Såå lyxig doft
skrivet av Maria den 23 Dec 2016
Billig parfyme Billig å veldig rask levering. Kjempe fornøyd. Anbefales
skrivet av Jane den 22 Dec 2016
Billigt och snabb leverans.
skrivet av Susanne den 20 Dec 2016
Pörfect
skrivet av Özcan den 5 Dec 2016
PACO RABANNE LADY MILLION My favourite parfym! Fresh and amazing.
skrivet av Barb den 3 Dec 2016
Fin doft
skrivet av Lars E. den 29 Nov 2016
Jättegod doft Älskar denna doften .Min favorit doft .
skrivet av Lisa den 29 Nov 2016
parfyme Nydelig duft
skrivet av Jorun F. den 21 Nov 2016
Underbar doft!
skrivet av Per N. den 18 Oct 2016
Super nöjd
skrivet av Kicki L. den 17 Oct 2016
Bästa parfym jag någonsin har haft luktar hela dan
skrivet av Katarina den 7 Oct 2016
Luktar kvinnligt och lyxigt!
skrivet av Nathalie Chelala den 24 Sep 2016
Älskar denna parfymen !!
skrivet av Linnéa B. den 4 Sep 2016
Jätte got
skrivet av Razan den 2 Sep 2016
Den var frears och gott, jag älskade den
skrivet av Doaa den 27 Aug 2016
Fantastisk!! Kan på det sterkeste anbefales! Duften sitter godt på hele dagen, frisk og god! Fått mange spørsmål fra kjente og ukjente på hva slags parfyme jeg bruker!
skrivet av Lena Reneè Skjønhaug den 17 Aug 2016
Lady million Den luktar fantastiskt gott!!
skrivet av Sofie den 9 Aug 2016
Super bra!!!!!
skrivet av Sara den 6 Aug 2016
God men lite stark!
skrivet av Gitte S. den 4 Aug 2016
bra
skrivet av Sarah den 22 Jul 2016
Alt gikk fort og riktig for seg. Meget god parfyme, kommer snart tilbake.....
skrivet av �yvind den 14 Jul 2016
Bästa!
skrivet av Ter�se den 13 Jul 2016
Lady million Bästa doft och parfym.
skrivet av Marie den 13 Jul 2016
Lady miljon
skrivet av Mohammed den 11 Jul 2016
Jättegod doft Allt funkade kanonbra, snabbt och säkert.
skrivet av Onni den 5 Jul 2016
Underbar
skrivet av Amanda den 29 Jun 2016
Den är fantadtisk
skrivet av Erdina den 24 Jun 2016
Bra pris!
skrivet av Christina P. den 21 Jun 2016
Bra perfume
skrivet av Minze R. den 15 Jun 2016
Fantastisk duft! Fantastisk duft, mora mi er storfornøyd!
skrivet av Kristine K. den 8 Jun 2016
Amazing
skrivet av KarinaPersson den 7 Jun 2016
God Luktar gott och fräsh
skrivet av Kristin A. den 6 Jun 2016
Världens bästa parfym , min stora favorit !!!
skrivet av AnnaRing den 21 May 2016
Mmmmmh Luktar otroligt gott, om du köper den här parfymen så kommer du definitivt INTE att ångra dig. Har en godis blandat med en härlig doft av blommor, svårt att förklara men den luktar så gott!
skrivet av Elyana den 28 Mar 2016
Ljuvlig Älskar!
skrivet av Lotta den 21 Mar 2016
En av mina favorit parfymer. Doftar underbart och känns lyxig.
skrivet av Victoria den 10 Mar 2016
Luktar såååå gott och lyxigt! Älskar den
skrivet av Emelie P den 7 Mar 2016
Den här doften passar vid lite festligare tillfällen. Det sprudlar om den och är fräsch samtidigt som den känns passionerad.
skrivet av Sara den 6 Mar 2016
Man känner sig både lyxig och fräcsh av denna otroliga doft. man får mycket komplimanger av att man luktar gott och det är ju plus i kanten. så detta är en absolut favorit.
skrivet av Viktoria Mederius den 19 Feb 2016
Min Signaturdoft, luktar kvinnligt och lyxigt och doften håller hela dagen! Ett plus för snygg förpackning! En showstopper!
skrivet av Jenny den 19 Feb 2016
Lyx & självständig kvinna beskrivs den som bäst. En ny favorit som kommer stanna hos mig :)
skrivet av Erica.V den 19 Feb 2016
Detta är den godaste parfymen jag vet! Har fått många komplimanger och frågor om vilken det är jag har på mig :) denna kommer jag köpa hela livet. Kvinnlig doft som inte är för tung, passar lika bra till vardags som till fest. Supernöjd!! Ett extra plus för den fina flaskan :)
skrivet av Jessica den 19 Feb 2016
Min absolut bästa festparfym
skrivet av Birgitta Qvarnström Frykner den 19 Feb 2016
Älskar den! Doftar kvinnligt och fräscht, med en något söt underton. Varm doft som håller hela dagen!
skrivet av Amanda den 9 Mar 2015
Folk kommer garanterat säga: Vad gott du luktar, vad har du för parfym?
skrivet av Annika Pettersson den 6 Mar 2015
En underbar doft! Räcker endast med få sprut och man doftar fantastiskt hela dagen/ kvällen. Man känner sig verkligen som lady million. Fräsch och rik!
skrivet av Elin Johansson den 1 Mar 2015
Fantastisk duft føler meg elegant og eksklusiv når jeg tar den på
skrivet av Ævin Ghd den 25 Feb 2015
Kommer aldrig gå en dag utan den här på min parfymhylla. Oslagbar i alla lägen och funkar varje dag året runt. Prisvärd är inte ens förnamnet!
skrivet av Amanda den 19 Feb 2015
Bästa doften Ever :)
skrivet av Isabell Björling den 18 Feb 2015
Luktar så himla gott! Passar till alla tillfällen.
skrivet av Sandra Falkeling den 17 Feb 2015
Helt underbar doft! Manlig men inte för stark.Både jag och min pojkvän tycker om den.
skrivet av Emma den 16 Feb 2015
doftar så sjukt gott, och lukten sitter i hela dagen!
skrivet av Viktoria Mederius den 12 Feb 2015
Oslagbart god och kvinnlig. Inget jag använder mitt på dagen för det är en tyngre doft, men så himla perfekt på kvällen!! Får alltid höra att jag doftar gott när jag har denna.
skrivet av Sofie den 11 Feb 2015
Underbar doft som man aldrig får nog av! Man doftar riktigt kvinnligt.
skrivet av Linda Särkelä den 11 Feb 2015
One Million women är en underbar och fantastisk doft som verkligen lockar fram kvinnan i dig. Parfymen har den där kraftiga men ändå den behagliga doften som en kvinna är ämnad att ha. Jag luktade på den i en kicks butik i Örebro och det var då jag vart förälskad i den. Så det slutade med att jag köpte den och nu är den min favorit parfym! Så jag rekommenderar gärna denna parfym till dig som gillar starka men ändå lugna och behagliga dofter.
skrivet av Annis den 11 Feb 2015
En riktigt underbar parfym. Luktar bara godare och godare hur mer den kommer in i huden. Passar unga som äldre. En doft som man aldrig kan tröttna på. Fullträff från Paco Rabanne! Flaskan är också otroligt snygg, som man inte skäms för att ha stående framme. Den ser dyr och exklusive ut. Har fått flera komplimanger av både killar och tjejer att jag luktar väldigt gott. 10 av 5 stjärnor!
skrivet av Jackie den 10 Feb 2015
5 av 5! En underbar doft, som man lägger på minnet! En bra parfym som håller i sig hela dagen.
skrivet av Malin Ingemarsson den 23 Jun 2014
Jag fick den här parfymen som prov i en butik, och den luktar så fantastiskt gott! Den doftar helt ljuvligt, lite tyngre doft som passar perfekt som kvällsdoft. Jag måste absolut köpa denna parfym efter att min provflaska är slut! En av mina favoriter!
skrivet av Johanna Sveding Höög den 28 Jan 2014
Migränframkallande En doft jag inte alls fixar.. Min dotter kom hem med den på sig och jag kunde inte vara bredvid henne för jag fick migränkänningar rätt fort.
skrivet av Only me.. den 20 Oct 2013
yaammi absolut en av mina favoriter, även min son älskar den bättre än till herr
skrivet av TK den 10 Apr 2013
Jättegod parfym! Har fått massa komplimanger om att jag luktar gott. Så den rekomenderas.
skrivet av Caroline den 27 Sep 2012
Honey! Vet ej varför men jag tycker att den faktiskt luktar honung, vilket är väldigt positivt för min del :) Den är VÄLDIGT populär ute i Europa, dock är den inte sååååå poppis i Sverige ! Hoppas att den "slår till ordentligt" för det är den värd :)
skrivet av Sza Sza Szu den 14 Aug 2012
Sexig. En ganska ny parfym (1år) som många inte känner till eller inte vågat testa. Den doftar så härligt sexigt gott att alla vänder sig om. Passar året runt och dag som kväll. Alla mina bekanta har köpt den när de fick lukta på den.
skrivet av PS. den 11 Jul 2011