Paco Rabanne Lady Million

Lady Million Eau de Parfum är en damparfym från Paco Rabanne som lanserades 2010.

4.8
Betyg
92
Omdömen
5
Butiker
16%
TOPP

Paco Rabanne Lady Million EdP har fått betyget 4.8 av 5 baserat på 92 omdömen. Snittbetyg för märket Paco Rabanne är 4.4.

92 reccensioner & kommentarer
Kraftfull Denna doft är svår att beskriva. Den är kraftfull och stark samtidigt som den har en sötma blandat med blomdoft. Växer på en.
skrivet av Camilla den 17 Aug 2018
Lady Million Ny favorit på dofthyllan. Doften är blommig,pigg o fräsch👍
skrivet av Ann-Charlotte S. den 14 Aug 2018
Doften är ok
skrivet av Chantal den 4 Aug 2018
En klar favorit
skrivet av Helén den 4 Aug 2018
Bästa Ha min 3 parfym av denna älskar den så mkt BÄSTA 😍❤❤❤
skrivet av Amanda2584 den 22 Jul 2018
Perfekt
skrivet av Petra den 16 Jul 2018
Härlig doft
skrivet av Görel den 11 Jul 2018
Bästa!
skrivet av Mariam den 8 Jul 2018
Jätte härlig doft som håller sig kvar länge
skrivet av Lena den 7 Jul 2018
En kvälls doft som sitter kvar länge
skrivet av Barbro den 12 Mar 2018
Absolut min favorit luktar as gott och håller länge
skrivet av Johanna den 11 Mar 2018
En underbar fräsch doft som sitter i länge. En av mina favorit dofter !
skrivet av Meral den 26 Feb 2018
Förförisk. Helt underbar arom.
skrivet av Inge-Berth den 16 Feb 2018
Luktar ljuvligt
skrivet av jennie den 14 Feb 2018
Kanon! Snabb leverans!
skrivet av Magnus den 14 Feb 2018
Gammal doft i ny förpackning Luktade gott precis när man tagit på den sen spred sig en doft av chanel no 5. Trist och tråkig
skrivet av Gena den 25 Jan 2018
lady million för söt för mig och flyk tig
skrivet av Eleonor den 8 Jan 2018
Helt ok Fin doft men hade förväntat mig lite mer av 1 millions förföriska drag.
skrivet av Nina den 3 Jan 2018
Snabb leverans och brakonmunkatiob Mkt bra o luktar gott, snabb leverans
skrivet av Marita den 3 Jan 2018
Fick den i julklapp och jag bara älskar den
skrivet av Jana den 31 Dec 2017
Kryddig och söt Doften är kryddig och söt. Den är okej och jag skulle bli glad av att få den i present men den är inte så pass att jag skulle lägga mina egna pengar på den här parfymen.
skrivet av Sofie den 29 Dec 2017
Favorit Detta är en av mina favoriter har den sedan tidigare. Priset var ju också jättebra.😀
skrivet av Monica den 28 Dec 2017
God doft som jag hade förväntat mig men doften klingar av ganska snabbt vilket gör att du är tvungen att använda ganska många sprayningar för att doften ska sitta kvar.
skrivet av Liselott M. den 28 Dec 2017
Gåva och väldigt uppskattad
skrivet av Madeleine den 25 Dec 2017
👍🏻👍🏻👍🏻
skrivet av Aferdita den 23 Dec 2017
Doftar som jag förväntade mig.
skrivet av Eva den 18 Dec 2017
Precis som väntat, helt underbar.
skrivet av Marie-Louise den 16 Dec 2017
جميل جدا عطر رائع وهادء جيد جدا
skrivet av Mohammed den 10 Dec 2017
Maria Inte stark fantastisk
skrivet av Maria den 9 Dec 2017
Luktar gott
skrivet av Sofia S. den 22 Nov 2017
Rekommenderar Doften som är en av mina favorita under sista flera år
skrivet av Julia K den 5 Nov 2017
Mycket nöjd nöjd med produkt,s ervice och leverans Allt i topp
skrivet av Kjell den 12 Oct 2017
Paco Rabanne En fantastisk doft
skrivet av Kristina den 26 Sep 2017
Bästa parfymen Underbart doft!Jag rekommenderar det!😊
skrivet av Catalina den 19 Sep 2017
Världens bästa doft Varm och tung doft som jag köper om igen hela tiden! Har aldrig fått så många komplimanger som när jag har denna!!! ❤️
skrivet av Katarina3004 den 15 Sep 2017
Luktar gott men med en hint av tant
skrivet av Malin den 15 Sep 2017
Favorit Luktar gott och har blivit en vardagsfavorit för mig!
skrivet av Emelie3091 den 15 Sep 2017
Favorit till festen Djup och sensuell doft!
skrivet av Gunilla2550 den 15 Sep 2017
Bra doft Luktar mycket gott
skrivet av raz040623 den 15 Sep 2017
bästa doften för alla tillfälle älskad av alla
skrivet av abir37 den 15 Sep 2017
Paco Rabanne Bra doft till fest
skrivet av Helena2088 den 15 Sep 2017
Tack för snabb leverans Denna protukt lujtar så gott,
skrivet av Inger den 2 Sep 2017
kanon
skrivet av Lena den 15 Jul 2017
Håller med, tantig! Håller med om att denna tyvärr är rätt tantig i doften, inget för yngre i alla fall.
skrivet av Milla den 6 Jul 2017
Perfekt !!!
skrivet av Mimoza den 13 Jun 2017
Favoriten
skrivet av Lorena den 4 Jun 2017
Doftade jättegott
skrivet av Linda J. den 15 Apr 2017
Underbar. Fått komplimanger när jag har den :)
skrivet av Linda den 14 Apr 2017
Tantvarning Köpte denna parfym då den har fått så goda omdömen, men när jag hade på mig den på jobbet så fick jag höra att jag luktade "kärring" o att doften inte passar tjejer runt 30.
skrivet av Jonna den 13 Apr 2017
Kraftig, kvinnelig og eksklusiv duft. En av mine favoritter.
skrivet av Kristine den 28 Feb 2017
Bästa parfymen Snabb leverans och parfymen luktar så galet gott.
skrivet av Johanna den 25 Feb 2017
det här kan jag säga, utan att överdriva, är den mest fantastiska glamourösa doft jag någonsin kommit över. efter att ha fått ett prov för 3 år sen så sparade jag ihop och köpte äntligen min egen flaska
skrivet av Hanna Binder Ekedahl den 25 Feb 2017
Mycket fräsch.En klar favorit.
skrivet av Kerstin E. den 22 Feb 2017
👌🏻
skrivet av Fatma Dasbas den 19 Feb 2017
Bäst ♡☆♡☆♡☆
skrivet av Dijana den 19 Feb 2017
Simpelthen elsker denne :D
skrivet av Eva Anne Rødsjø den 16 Feb 2017
Älskar denna! Den luktar verkligen lyx! Och dryg är den med. Använder den varje dag men har ändå hållit i över 3 år.
skrivet av Christina Xintara Mendys den 16 Feb 2017
Doftar fantastiskt!
skrivet av Fanny den 15 Feb 2017
Helt underbar
skrivet av Margreth den 12 Jan 2017
Lady Million Intensiv kvällsdoft.
skrivet av Pia den 1 Jan 2017
Billigt och snabb leverans.
skrivet av Susanne den 20 Dec 2016
PACO RABANNE LADY MILLION My favourite parfym! Fresh and amazing.
skrivet av Barb den 3 Dec 2016
Jättegod doft Älskar denna doften .Min favorit doft .
skrivet av lisa den 29 Nov 2016
Fin doft
skrivet av Lars E. den 29 Nov 2016
Luktar kvinnligt och lyxigt!
skrivet av Nathalie Chelala den 24 Sep 2016
Lady million Bästa doft och parfym.
skrivet av Marie den 13 Jul 2016
Jättegod doft Allt funkade kanonbra, snabbt och säkert.
skrivet av Onni den 5 Jul 2016
Amazing
skrivet av KarinaPersson den 7 Jun 2016
God Luktar gott och fräsh
skrivet av Kristin den 6 Jun 2016
Världens bästa parfym , min stora favorit !!!
skrivet av AnnaRing den 21 May 2016
Mmmmmh Luktar otroligt gott, om du köper den här parfymen så kommer du definitivt INTE att ångra dig. Har en godis blandat med en härlig doft av blommor, svårt att förklara men den luktar så gott!
skrivet av Elyana den 28 Mar 2016
Ljuvlig Älskar!
skrivet av Lotta den 21 Mar 2016
En av mina favorit parfymer. Doftar underbart och känns lyxig.
skrivet av Victoria den 10 Mar 2016
Detta är den godaste parfymen jag vet! Har fått många komplimanger och frågor om vilken det är jag har på mig :) denna kommer jag köpa hela livet. Kvinnlig doft som inte är för tung, passar lika bra till vardags som till fest. Supernöjd!! Ett extra plus för den fina flaskan :)
skrivet av Jessica den 19 Feb 2016
Min Signaturdoft, luktar kvinnligt och lyxigt och doften håller hela dagen! Ett plus för snygg förpackning! En showstopper!
skrivet av Jenny den 19 Feb 2016
Lyx & självständig kvinna beskrivs den som bäst. En ny favorit som kommer stanna hos mig :)
skrivet av Erica.V den 19 Feb 2016
Älskar den! Doftar kvinnligt och fräscht, med en något söt underton. Varm doft som håller hela dagen!
skrivet av Amanda den 9 Mar 2015
En underbar doft! Räcker endast med få sprut och man doftar fantastiskt hela dagen/ kvällen. Man känner sig verkligen som lady million. Fräsch och rik!
skrivet av Elin Johansson den 1 Mar 2015
Fantastisk duft føler meg elegant og eksklusiv når jeg tar den på
skrivet av Ævin Ghd den 25 Feb 2015
Bästa doften Ever :)
skrivet av Isabell Björling den 18 Feb 2015
doftar så sjukt gott, och lukten sitter i hela dagen!
skrivet av Viktoria Mederius den 12 Feb 2015
Oslagbart god och kvinnlig. Inget jag använder mitt på dagen för det är en tyngre doft, men så himla perfekt på kvällen!! Får alltid höra att jag doftar gott när jag har denna.
skrivet av Sofie den 11 Feb 2015
Underbar doft som man aldrig får nog av! Man doftar riktigt kvinnligt.
skrivet av Linda Särkelä den 11 Feb 2015
One Million women är en underbar och fantastisk doft som verkligen lockar fram kvinnan i dig. Parfymen har den där kraftiga men ändå den behagliga doften som en kvinna är ämnad att ha. Jag luktade på den i en kicks butik i Örebro och det var då jag vart förälskad i den. Så det slutade med att jag köpte den och nu är den min favorit parfym! Så jag rekommenderar gärna denna parfym till dig som gillar starka men ändå lugna och behagliga dofter.
skrivet av Annis den 11 Feb 2015
En riktigt underbar parfym. Luktar bara godare och godare hur mer den kommer in i huden. Passar unga som äldre. En doft som man aldrig kan tröttna på. Fullträff från Paco Rabanne! Flaskan är också otroligt snygg, som man inte skäms för att ha stående framme. Den ser dyr och exklusive ut. Har fått flera komplimanger av både killar och tjejer att jag luktar väldigt gott. 10 av 5 stjärnor!
skrivet av Jackie den 10 Feb 2015
5 av 5! En underbar doft, som man lägger på minnet! En bra parfym som håller i sig hela dagen.
skrivet av Malin Ingemarsson den 23 Jun 2014
Jag fick den här parfymen som prov i en butik, och den luktar så fantastiskt gott! Den doftar helt ljuvligt, lite tyngre doft som passar perfekt som kvällsdoft. Jag måste absolut köpa denna parfym efter att min provflaska är slut! En av mina favoriter!
skrivet av Johanna Sveding Höög den 28 Jan 2014
Migränframkallande En doft jag inte alls fixar.. Min dotter kom hem med den på sig och jag kunde inte vara bredvid henne för jag fick migränkänningar rätt fort.
skrivet av Only me.. den 20 Oct 2013
yaammi absolut en av mina favoriter, även min son älskar den bättre än till herr
skrivet av TK den 10 Apr 2013
Jättegod parfym! Har fått massa komplimanger om att jag luktar gott. Så den rekomenderas.
skrivet av Caroline den 27 Sep 2012
Honey! Vet ej varför men jag tycker att den faktiskt luktar honung, vilket är väldigt positivt för min del :) Den är VÄLDIGT populär ute i Europa, dock är den inte sååååå poppis i Sverige ! Hoppas att den "slår till ordentligt" för det är den värd :)
skrivet av Sza Sza Szu den 14 Aug 2012
Sexig. En ganska ny parfym (1år) som många inte känner till eller inte vågat testa. Den doftar så härligt sexigt gott att alla vänder sig om. Passar året runt och dag som kväll. Alla mina bekanta har köpt den när de fick lukta på den.
skrivet av PS. den 11 Jul 2011