Om tjänsten

Det skrivs en hel del kommentarer och parfymrecensioner hos svenska ehandelsbutiker men oftast är det för få recensioner per parfym för att kunna ge en ordentlig uppfattning om produkten. Vi har försökt lösa detta genom att sammanställa omdömen och recensioner från flera olika butiker för att sedan räkna ut ett helhetsbetyg för parfymen.

Hur fungerar betyget?

Vi märkte i början att det var svårt att ge ett rättvist betyg då många produkter endast har ett fåtal recensioner och oftast väldigt högt betyg. För att jämna ut detta använder vi oss av en algoritm som tar hänsyn till hur många recensioner som produkten har och på så sätt försöker ge ett mer rättvist betyg.

Webbutiker

Vill du finnas med på vår sida? Det är helt kostnadsfritt att finns med och vid varje recension finns en länk tillbaka till er produktsida vilket ger gratis trafik. Recensionerna renderas med blockquote taggar för att undvika duplicate content. Vi tjänar inga pengar på tjänsten utan använder statistiken för andra saker.

Villkor och juridisk information

Parfymrecension.se sammanställer endast omdömen från svenska användare. Kommentarskribenterna ansvarar själva för innehållet i sina kommentarer och vi arbetar hårt för att ta bort olämpliga inlägg.

Bloggsamarbeten

Är du intresserad av att recensera parfymer och få din recension alternativt länk publicerad på sidan? Mail oss på info [at] parfymrecension.se och inkludera en länk till en recension du har skrivit.

Kontakta oss

Parfymrecension.se drivs av Levitate AB från sitt säte i Uppsala. Du når oss enklast genom att maila till info [at] parfymrecension.se