Paco Rabanne Invictus

Invictus Eau de Toilette är en herrparfym från Paco Rabanne som lanserades 2013.

4.9
Betyg
258
Omdömen
6
Butiker
24%
TOPP

Paco Rabanne Invictus EdT har fått betyget 4.9 av 5 baserat på 258 omdömen. Snittbetyg för märket Paco Rabanne är 4.5.

258 reccensioner & kommentarer
Det var bästa present till min sons arton års dag.
skrivet av Emil den 25 Nov 2022
Använt den i 7 år. Blivit "min" doft nu. Älskar den.
skrivet av Jan Mikael Dennis Schulz den 5 Oct 2022
Dem är bra , tack för beställningen.
skrivet av Hussein Barzan Assad den 1 Oct 2022
Mycket nöjd
skrivet av Mona Mahmoud Mustafa Kahlil den 18 Sep 2022
10 av 10 bästa
skrivet av Abdirahman Ali Abdi den 2 Jun 2022
Bra parfym som luktar gott och kan användas när som
skrivet av Zebaztian Åke Johan Ljungel Sc den 29 May 2022
Min son är jätte nöjd 😍
skrivet av Aiste den 20 May 2022
snabb leverans , härlig doft och bra pris
skrivet av Leif den 9 May 2022
Luktar riktigt gott.
skrivet av Jessica den 7 May 2022
Helt fantastiskt go lukt, rekommenderas.
skrivet av Sharre den 6 May 2022
Fantastisk doft Älskar när min man använder denna doft, helt outstanding :)
skrivet av skebolena11 den 6 Apr 2022
Bästttttas
skrivet av Amran Kiwan den 15 Mar 2022
Underbar doft! Som vanligt snabb och felfri leverans!
skrivet av Sofia den 13 Mar 2022
Så himla god doft inte för stark eller för svag precis lagom.
skrivet av Magnus Kingen Svensson den 25 Feb 2022
Fin flaska fräsch doft
skrivet av Camilla den 18 Dec 2021
#tävling #tävling Detta är en julklapp till sonen så jag kan inte bedömma den själv men han fick samm förra julen och han har inte haft svårt för att hitta tjejer :D
skrivet av ammi.magnus den 8 Dec 2021
Har haft den i många år gillar verkligen denna doft.
skrivet av Tommy Larsson den 13 Nov 2021
Lätt att beställa och snabb leverans
skrivet av Ali Alaa-Eddine den 24 Oct 2021
Som förväntas
skrivet av Jimmie Larsson den 19 Oct 2021
Guzzarna gillar den
skrivet av Alexander Sven Rune Fredriksso den 12 Oct 2021
Gubben blev överlycklig
skrivet av cecilia den 17 Sep 2021
Det luktar jätte fin så jag är nöjd
skrivet av Tsala Malky den 6 Sep 2021
Fräsch fruktig doft.
skrivet av Suzanne Bergwall den 28 Aug 2021
Hej Jag tror att det inte är som de tidigare jag köpte det är en mindre stark parfym och väl packning Mvh Bilal
skrivet av Bilal Ahmed Taha den 27 Aug 2021
Perfekt som alltid!
skrivet av Rakel Irene Hernodh den 22 Aug 2021
Köpte till min sambo och det luktar otroligt gott, det är en doft som sitter kvar och inte släpper direkt efter en timme.
skrivet av Emelie den 18 Aug 2021
Sonen älskar den! Sonen är så nöjd med sin nya parfym! Eller som 18 åringen sa ” doften sitter kvar länge precis som jag vill”
skrivet av veronica1278 den 1 Jun 2021
Luktar gott, inte för starkt.
skrivet av Ellinor den 8 May 2021
Doftar magiskt! Det vet jag sen innan
skrivet av Joakim den 30 Mar 2021
Everything was perfect
skrivet av Zaki Bayoumi den 19 Mar 2021
Helt fantastisk doft som doftar länge. Har fått många komplimanger av frugan och mina arbetskamrater 😃👍
skrivet av Mikael Fors den 9 Mar 2021
Mycket god doft
skrivet av Jimmy Sörberg den 7 Mar 2021
Mitt barnbarns favorit! Luktar väldigt gott.
skrivet av Lynne Larsson den 1 Mar 2021
Klockren lukt!
skrivet av Johan Svensson den 16 Jan 2021
Luktar mycket trevligt.
skrivet av Joachim Nygårds den 13 Jan 2021
God doft! Jag är inte så bra på att beskriva parfym men jag håller med om vad andra skrivit om denna parfymen. Den luktar manligt, lagom mycket och håller länge! Enligt mig och min sambo luktar den väldigt gott! :)
skrivet av jenny3953 den 21 Dec 2020
Jag är Gold för att ni skickar fort och fina
skrivet av Beylul Mehari den 19 Aug 2020
God doft :)
skrivet av Chanel den 11 Jul 2020
Snabb leverans plus bra priser
skrivet av kkkopp den 8 Jul 2020
Mycket god & frisk doft
skrivet av Malin Anneli Agneta Lundin den 22 Jun 2020
Den är så manlig, och doftar fräscht!
skrivet av Louise Kumlin den 2 Jun 2020
....................
skrivet av Johan kling den 26 Apr 2020
Bästa doften med snabb leverans
skrivet av Hedra den 12 Mar 2020
Otroligt fin Fin doft som håller länge. Passar o ha i klubben eller i skolan.
skrivet av Emin den 8 Mar 2020
Doftar gudomligt! Lukten är som ingen annan parfym jag luktat på innan och de som gör att jag ger den 5/5 stjärnor är att den håller oerhört länge med bara några få sprut! #tävling
skrivet av pontus.pohjantahti96 den 24 Feb 2020
Supergod lukt
skrivet av Irene Neikter den 23 Feb 2020
Snabb leverans och god doft för min man
skrivet av Anne den 14 Feb 2020
Grym parfym! Har använt Invictus nu i flera år, har testat flera andra parfymer under tiden med har alltid slutat med att jag har gått tillbaka till Invictus. En helt otrolig parfym som inte doftar för starkt och för mycket som många andra parfymer ibland kan göra. Rekommenderar den verkligen!
skrivet av sebazo den 13 Feb 2020
👍
skrivet av Natalija den 12 Feb 2020
:+1:
skrivet av Natalija den 12 Feb 2020
det original produkt och ja är väldigt njöd med den
skrivet av Ibrahim Ibrahim den 15 Jan 2020
Det är bäst tack
skrivet av Mostafa Moradi den 2 Jan 2020
Snabb och schysst leverans. Fräsch God lukt! Snygg förpackning .
skrivet av Beatrice Sandliden den 26 Dec 2019
Blir en säker julklapp......
skrivet av Eva den 18 Dec 2019
👍
skrivet av Ulrika den 10 Dec 2019
:+1:
skrivet av Karin den 10 Dec 2019
Mycket fint lukt
skrivet av Shukri den 7 Dec 2019
K
skrivet av Kevin den 7 Dec 2019
Mild och fräsch
skrivet av David L. den 11 Nov 2019
+++++ Billigt och snabb leverans, är jättenöjd
skrivet av Jörgen den 10 Nov 2019
Deilig Rett å slett en deilig lukt!
skrivet av Ann G. den 10 Nov 2019
Luktar som Gud Så underbar lukt
skrivet av Jessica den 10 Nov 2019
Bästa
skrivet av Azad den 9 Oct 2019
Älskar ä
skrivet av Emine den 5 Oct 2019
Topp
skrivet av Fredrik den 6 Sep 2019
👍🏼
skrivet av Rand den 28 Aug 2019
:+1::skin-tone-3:
skrivet av Rand den 28 Aug 2019
Favoriten
skrivet av Dragana den 21 Aug 2019
Wowawiwaaaaaaaa i likeee
skrivet av Faton den 13 Aug 2019
Invictus Great 👍🏻
skrivet av Marwan den 7 Aug 2019
Invictus Great :+1::skin-tone-2:
skrivet av Marwan den 7 Aug 2019
Herrparfym Luktar härligt
skrivet av Christina den 4 Aug 2019
Väldigt god.
skrivet av Georg den 30 Jul 2019
👍🏼
skrivet av Kawthar den 22 Jul 2019
:+1::skin-tone-3:
skrivet av Kawthar den 22 Jul 2019
bästa
skrivet av Alexander den 19 Jul 2019
Invictus Mycket nöjd med varan och snabb leverans
skrivet av Anders den 10 Jul 2019
Super fin
skrivet av Ehab den 10 Jul 2019
The best
skrivet av Hassan den 9 Jul 2019
👍
skrivet av Salwa K. den 6 Jul 2019
:+1:
skrivet av Salwa K. den 6 Jul 2019
Snabb leverans. God doft
skrivet av Misela den 5 Jul 2019
Värdelös!!! Doften är densamma men den känner du bara när du precis sprayat ut. Trots överdosering, 5-6 spray, så försvinner doften efter 20sekunder. Köp inte!!!
skrivet av Mikael den 30 Jun 2019
Bästa Luktar så gott
skrivet av Jarek den 13 Jun 2019
Underbar parfym
skrivet av Orhan den 26 May 2019
En favorit i herrhyllan En tydlig doft som är redigt maskulin och sitter superlänge!
skrivet av mylykogranby den 23 May 2019
En favorit i herrhyllan En tydlig doft som är redigt maskulin och sitter superlänge!
skrivet av mylykogranby den 23 May 2019
Förförisk doft man aldrig tröttnar på Köpte denna till min sambo som är väldigt petig när det gäller parfym. Fräsch och maskulin doft som håller länge och är något utöver det vanliga. Paco Rabanne levererar som vanligt
skrivet av Emmy den 20 May 2019
Den är bästa 😘😘
skrivet av Nimca den 13 May 2019
Den är bästa :kissing_heart::kissing_heart:
skrivet av Nimca den 13 May 2019
Luktar länge
skrivet av William den 17 Feb 2019
Kim Jätte bra
skrivet av Kimet den 14 Feb 2019
Grymt god wow!!! Köpte denna till killen han bara älskar den! Håller sig hela dagen!
skrivet av vanessa174 den 10 Feb 2019
Grymt god wow!!! Köpte denna till killen han bara älskar den! Håller sig hela dagen!
skrivet av vanessa174 den 10 Feb 2019
Doftar så gott!! Mustig men behaglig doft.
skrivet av lyko-granden den 10 Feb 2019
Doftar så gott!! Mustig men behaglig doft.
skrivet av lyko-granden den 10 Feb 2019
Bästa doften på en man.
skrivet av Åsa den 3 Feb 2019
Fantastic!
skrivet av Pia den 18 Jan 2019
Mycket god doft,jätte nöjd med bägge produkterna jag beställde
skrivet av Stefan den 17 Jan 2019
Perfekt
skrivet av kemer M. den 16 Jan 2019
Super rask levering og original produkt
skrivet av Hazrat den 16 Jan 2019
Köpte till mitt barnbarn som gillar den jättemycket
skrivet av gunbritt den 16 Jan 2019
Ordentligt maskulin Bästa. Riktigt sexig och maskulin. Köpte till min man.
skrivet av Sofie den 1 Jan 2019
Så manligt god .... Var ett par gånger och doft-provade i butik innan jag valde detta kit till min man! Den är manlig, en doft jag är övertygad om passar de flesta män i olika åldrar. Så där lagom manlig, tung men inte för kraftig som intense är av samma sort! Den är i mitt tycka för tung! Denna öppnar upp med grapefrukt, lager blad och jasmin och avslutar med blandannat patchouli, ekmossa och ambra. Allt i en välkombinerad manlig doft! Inget som tar över för mycket! Jag förstår att det här blivit en stor succe! Jag kan säga att min man blev nöjd! #tävling #lyko
skrivet av anna17926 den 27 Dec 2018
Så manligt god .... Var ett par gånger och doft-provade i butik innan jag valde detta kit till min man! Den är manlig, en doft jag är övertygad om passar de flesta män i olika åldrar. Så där lagom manlig, tung men inte för kraftig som intense är av samma sort! Den är i mitt tycka för tung! Denna öppnar upp med grapefrukt, lager blad och jasmin och avslutar med blandannat patchouli, ekmossa och ambra. Allt i en välkombinerad manlig doft! Inget som tar över för mycket! Jag förstår att det här blivit en stor succe! Jag kan säga att min man blev nöjd! #tävling #lyko
skrivet av anna17926 den 27 Dec 2018
En av dom bästa
skrivet av Amer den 5 Dec 2018
Luktar så gott, och sexigt
skrivet av Johanna den 5 Dec 2018
En av den bästa parfymen jag haft
skrivet av Albin den 5 Dec 2018
Veldig,veldig god parfym.Er det best parfym
skrivet av Adriana den 2 Dec 2018
Luktar gudomligt bra julklapp
skrivet av Karin den 22 Nov 2018
Bästa ever Bästa presenten till någon som faktiskt gillar att lukta gott!
skrivet av Elissa den 20 Nov 2018
Min sambo luktar som en gud! Ni vet när en man går förbi och man vänder sig efter honom, för man bara måste se VEM det är som luktar så himmelskt? Det är definitionen av invictus!
skrivet av Natali den 6 Nov 2018
👍🏻
skrivet av Pontus den 10 Aug 2018
:+1::skin-tone-2:
skrivet av Pontus den 10 Aug 2018
a
skrivet av amir h. den 9 Aug 2018
Kjempefornøyd
skrivet av Tom A. den 24 Jul 2018
Bäst
skrivet av Haci den 13 Jul 2018
jätte bra tid och kvalitet
skrivet av Qithar K. den 24 Jun 2018
Underpant duft 😍
skrivet av Ayaan A. den 23 Jun 2018
Underpant duft :heart_eyes:
skrivet av Ayaan A. den 23 Jun 2018
Helt ok doft
skrivet av Jonas L. den 21 Jun 2018
Härlig doft!
skrivet av Samir den 20 Jun 2018
Ett av dem bästa parfymerna man kan ha..
skrivet av David den 16 Jun 2018
Fresh doft
skrivet av Marija den 3 Jun 2018
Super Perfekt doft som håller länge ! Vänligt manlig doft som passar nog dom flesta : )
skrivet av Aleksandra W den 1 May 2018
Bäst
skrivet av Alexander den 1 May 2018
Den är jätte bra
skrivet av Zijad M. den 5 Apr 2018
Den är jätte bra
skrivet av zijad M. den 5 Apr 2018
Luktar gott
skrivet av Anette den 28 Mar 2018
Denna perfym älskar min man
skrivet av Falis den 26 Mar 2018
Parfym luktar perfekt hela dagen.
skrivet av Dragana H. den 25 Mar 2018
رائحة جدا رائعه Bästa Pravan Tack
skrivet av Omar den 15 Mar 2018
Invictus velldig bra
skrivet av QAIS den 10 Mar 2018
The best partum ever .. sååååå gött!!
skrivet av Diala den 3 Mar 2018
Super bra
skrivet av Rand den 22 Feb 2018
👍👍👍👍👍
skrivet av Osama den 17 Feb 2018
Riktigt bra doft
skrivet av Sotirios E. den 17 Feb 2018
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
skrivet av Osama den 17 Feb 2018
Doftar underbart.
skrivet av Pia W. den 12 Feb 2018
Parfym Invictus 5 👍
skrivet av Hana den 10 Feb 2018
Parfym Invictus 5 :thumbsup:
skrivet av Hana den 10 Feb 2018
5 Jag tycker det jättegott
skrivet av Kaled B. den 23 Jan 2018
Luktar fantastiskt manligt och gott!
skrivet av Elin H. den 11 Jan 2018
Super god Bland dom bästa parfymerna jag har
skrivet av Jörgen p. den 6 Jan 2018
Sportig fräsch och manlig
skrivet av Lisa den 3 Jan 2018
Mycket fräsch lukt
skrivet av Maja den 2 Jan 2018
Mycket fräsch lukt
skrivet av Maja M. den 2 Jan 2018
Toppen! Jättefräsch. Passar kanon på min son.
skrivet av Lars den 2 Jan 2018
Nöjd med val av doft och mkt snabb service och leverans
skrivet av Pernilla den 1 Jan 2018
Underbar doft
skrivet av Lise-Lotte G. den 30 Dec 2017
God herrdoft Jag tycker att doften är lagom fräsch och maskulin, men håller inte så länge tyvärr. Fästmannen tycker den är sådär, men jag gillar den.
skrivet av Sofie den 29 Dec 2017
Luktar underbart ..passar gammal som ung .alla tillfällen...
skrivet av tanja den 28 Dec 2017
Luktar underbart ..passar gammal som ung .alla tillfällen...
skrivet av Tanja den 28 Dec 2017
+++++++++
skrivet av Ali den 28 Dec 2017
Invictus EdT 100ml Kjempe fornøyd med produktet! kom bare noen dager etter bestilling. Den lukter sexy og ungdommelig! anbefales på fester der initimitet er tingen. Egnes for menn mellom 16-30! løp å kjøp
skrivet av Hans R. den 26 Dec 2017
Kanon
skrivet av Milena den 25 Dec 2017
Jätte nöjd Snabb leverans bra kvalitet 👍
skrivet av Hisham den 20 Dec 2017
👌
skrivet av Mirela den 20 Dec 2017
Jätte nöjd Snabb leverans bra kvalitet :thumbsup:
skrivet av Hisham den 20 Dec 2017
:ok_hand:
skrivet av Mirela den 20 Dec 2017
God doft
skrivet av Susanna den 20 Dec 2017
Grym Det godaste parfymen nånsin, köpt denna till min sambo två gånger nu, ingen slår denna!
skrivet av Felicia den 20 Dec 2017
Gillar den skarpt!
skrivet av Lars den 20 Dec 2017
Invictus Julklapp. Jättepopulär
skrivet av Ann-Louise den 18 Dec 2017
Ska bli en julklapp!
skrivet av Hedvig M. den 15 Dec 2017
kanon
skrivet av Ann-Christin den 10 Dec 2017
Besta Det är best
skrivet av Nafiseh den 8 Dec 2017
Tack
skrivet av Eman A. den 7 Dec 2017
Härlig doft
skrivet av Fredrik den 7 Dec 2017
Kanon God
skrivet av Pelle D. den 7 Dec 2017
Virkede optimalt - hurtig levering
skrivet av Lolita den 7 Dec 2017
❤️
skrivet av Mekala den 6 Dec 2017
:heart:️
skrivet av Mekala den 6 Dec 2017
bäst pris Köpt denna parfym för trdje gången. Denna gång på storflaska och till ett bra pris, 486:- för 100ml. Bra parfym som håller länge, gillar även att kombinera den med tillhörande deodorant.
skrivet av Oskar den 6 Dec 2017
👍
skrivet av Kjell J. den 5 Dec 2017
Älskar doften av Invictus Har provat olika parfymer så som Hugo boss, Lacoste men denna doft är helt enkelt den bästa av dem. Riktigt härlig och kan användas i vardagen som vid speciella tillfällen.
skrivet av Fraidon den 5 Dec 2017
Helt ok!!
skrivet av Senad den 5 Dec 2017
Super BRA Det är bästa parfym som finns rekommendera med mitt hela hjärta
skrivet av Wahid den 5 Dec 2017
:thumbsup:
skrivet av Kjell J. den 5 Dec 2017
Den luktar bra
skrivet av Stefan den 5 Dec 2017
Helt klart värd Vill man lukta gott 24/7 så är Invictus den rätta produkten för dig !
skrivet av Alexander O. den 5 Dec 2017
Bästa Så god herrparfym !
skrivet av Vanda den 5 Dec 2017
Tack
skrivet av Ahmed den 4 Dec 2017
Underbar doft Köpte dessa till min pojkvän, och måste säga att det är de finaste herr parfym ever!
skrivet av Paulina den 29 Nov 2017
Bra förpackning
skrivet av Zahra den 20 Nov 2017
Manlighet i en flaska Förmodligen den bästa lukten på en parfym jag upplevt. Riktigt RIKTIGT manlig lukt, man känner sig som en kung med den på. Ändå ren - inte tung och mörk på något vis. Passar alla tillfällen. Varför inte fullt betyg då? Den varar inte tillräckligt länge. För vek helt enkelt.
skrivet av Tommy den 3 Nov 2017
Fantastiskt! Mycket nöjda med doft, service, leverans och pris💕
skrivet av Linda den 2 Nov 2017
Fantastiskt! Mycket nöjda med doft, service, leverans och pris:two_hearts:
skrivet av Linda den 2 Nov 2017
Super!
skrivet av Tommy den 25 Oct 2017
Underbar perfym
skrivet av Katarzyna den 25 Oct 2017
frisk härlig doft som sitter i länge, det är viktigt
skrivet av Stefan den 20 Oct 2017
Långvarig En bra parfym som varar hela dagen. Återaktiveras när man börjar bli lite varm.
skrivet av Daniel G. den 17 Oct 2017
god levering alltid grei og hurtig levering etter avtale og ryddig betaling
skrivet av Knut R. den 16 Oct 2017
Kom i god tid
skrivet av Ghausson den 12 Oct 2017
Mycket prisvärd
skrivet av Tomas L. den 28 Sep 2017
Den luktar jätte gott och maken älskar lukten 👍👍
skrivet av Rejab den 21 Sep 2017
Den luktar jätte gott och maken älskar lukten :thumbsup::thumbsup:
skrivet av Rejab den 21 Sep 2017
Gudomlig doft! Har köpt denna till min kille flera gånger för att han älskar denna underbara parfym! Denna doft går inte att missa!
skrivet av Tina626 den 18 Sep 2017
Till honom Har beställt den flera gånger om för att min man bara älskar den ! En maskulin doft som inte går ett missa!
skrivet av ghasag91 den 17 Sep 2017
Underbart
skrivet av Bo den 7 Sep 2017
Veldig gode priser og rask levering
skrivet av Arve den 6 Sep 2017
Fantastiskt parfym.
skrivet av Amir den 2 Sep 2017
Herrparfym invictus Mycket uppskattad present.
skrivet av Vilma N. den 15 Aug 2017
Doftar gott ändå många har olika smaksak när det gäller parfymer, men jag tyckte om denna parfym och köpte det till min bror som present. Han tyckte om det dock så fanns det bättre parfymer som doftar bättre.
skrivet av marwa den 11 Aug 2017
Den är bra men jätte dyr😂
skrivet av Seçkin den 7 Aug 2017
Doftar underbart
skrivet av Hanna den 7 Aug 2017
Den är bra men jätte dyr:joy:
skrivet av Seçkin den 7 Aug 2017
Trög att spruta med men luktar gott
skrivet av Jenny den 7 Aug 2017
Snabb leverans Bra kvalite
skrivet av Songül den 31 Jul 2017
جميل جدا عطر جميل واكثر من رائع سيكون عطري المفضل من الام
skrivet av Mohammed den 20 Jul 2017
Allt är perfekt!!
skrivet av Tigran den 19 Jul 2017
Super
skrivet av Ulrika den 12 Jul 2017
Inte godaste herrdoften Fick prov på denna till killen och själva flaskan i vanlig storlek ser så fin ut men doften var inte så god.
skrivet av Milla den 6 Jul 2017
Dunder 👌
skrivet av Delbaren den 22 Jun 2017
Dunder :ok_hand:
skrivet av Delbaren den 22 Jun 2017
Mycket bra parfym
skrivet av Faiza den 14 Jun 2017
Versace Eros Edt Fräsch dof. intensiv och strålande. Jag är mycket nöjd med den.
skrivet av Ali den 14 Jun 2017
snabb Leverans
skrivet av Emmanuel den 28 May 2017
invictus Känner för första gången i mitt liv doften av vinst i lungorna. Jätte härlig parfym som påverår mig och andra runt omkring positivt . Tack för segern. :)
skrivet av Zardasht F. den 23 May 2017
Great! This is the perfume i have been looking for.Great smell!!
skrivet av STEPHEN den 12 May 2017
Doftar jättegott!
skrivet av Ala den 7 May 2017
Perfekt perfum
skrivet av Anwar N. den 16 Mar 2017
Helt fantastiskt!!!
skrivet av Sven-Erik B. den 25 Feb 2017
Väldigt fräsch och kvinnlig, min favorit doft
skrivet av Hanan den 16 Feb 2017
$;)
skrivet av Aitzaz den 16 Feb 2017
Paco Rabanne Invictus ja Carolina Herrera 212 Men Tuotteet tuli nopeasti ja olivat tuoksuiltaan miellyttäviä. Kiitos.
skrivet av Henri den 10 Jan 2017
Meget go.
skrivet av Terje J. den 7 Jan 2017
Dere er best
skrivet av Germjan den 6 Jan 2017
God doft, passar både yngre och äldre män. Min son fick frågor om vad han hade på sig för parfym vid flera tillfällen. Nu fick min pappa den i julklapp då han var en av de som frågade! Doftar ganska starkt.
skrivet av Anna den 28 Dec 2016
Solid 6/5
skrivet av Niko den 25 Dec 2016
Luktar underbart
skrivet av Amanda den 23 Dec 2016
Bra
skrivet av Qadim den 17 Dec 2016
Manligt fräsch doft. Maskulint sportig för den medvetna killen/mannen, såväl till min 22 åring,som till min Sportande 15 åring.
skrivet av Ann-Kristin den 7 Dec 2016
ihan ok tuoksu, Hinta saisi olla halvempi niin ok :)
skrivet av Kai den 23 Nov 2016
Hej Gotttttttt parfym
skrivet av Felonah den 11 Nov 2016
paco rabanne invictus Beste parfymen jeg har brukt I hele mitt liv.:relaxed:
skrivet av Silje l. den 7 Nov 2016
Perfekt! Snabb leverans,bra pris och doftar ljuvligt!
skrivet av Malin den 8 Oct 2016
Toppen Många som berömmer bäraren
skrivet av Ken den 7 Sep 2016
Luktar underbart manligt!
skrivet av Jessica den 7 Aug 2016
Underbart Super!
skrivet av Mona den 6 Aug 2016
Manligt!!
skrivet av Melani den 15 Jul 2016
Mycket bra Min man blev jätte glad , älskar parfymet
skrivet av Isabel den 13 Jul 2016
Invictus Min son har fått den i födelsedagspresent och det är hans 3:e invictus så han tycker verkligen om den
skrivet av Britt-Marie den 11 Jul 2016
mycketbra
skrivet av Taghreed den 10 Jul 2016
Beroende framkallande!
skrivet av Josefine den 6 Jul 2016
bra
skrivet av Hanan den 3 Jul 2016
Håller länge och luktar kanon
skrivet av Johan den 27 Jun 2016
Super ber
skrivet av Simon G. den 27 Jun 2016
Recension till utlottning Mums det känns som om jag är sommar när jag använde er lilla provflaska....Doften känns semesterresa och exklusivitet.
skrivet av Marie den 17 May 2016
En parfym som doftar super gott och har en fantastiskt hållbarhet, några sprut på morgonen och du kan gå näst in till hela dagen! Användbar till vilket sammanhang som helst och blir aldrig överflödig!
skrivet av Lovisa den 7 Mar 2016
Tycker att den luktar gott men måste ge lågt betyg pga sunkig beskrivning. Hur lågt självförtroende har män (enl. tillverkaren?) att man måste sälja den med orden "representanter makt". Kräks i munnen.
skrivet av Mackan den 21 Feb 2016
Köpte denna till min pojkvän till alla hjärtans dag och båda han och jag ääälskar den! Den doftar väldigt manligt! Jag kan inte låta bli att ibland dofta lite på flaskan, när han inte är hemma.
skrivet av Carolina den 19 Feb 2016
köpte denna till min kille för några veckor sedan och han blev superglad och jättenöjd. Kommer aldrig tröttna på doften. Jag köper bara dofter om det "klickar direkt" och det gjorde det verkligen med denna! Doftar manligt, fräscht och sexigt.
skrivet av Catrin Blomberg den 20 Feb 2015
En parfym precis i min sambos (och min) smak. Doftar väldigt fräscht och gott, dock litet minus för den småfula flaskan.
skrivet av Heidi K den 19 Feb 2015
Köpte denna till min man efter att ha känt den på gatan på en annan kille (ja jag sprang fram och frågade vilken parfym han hade, så god var den). Fräsch och manlig doft, en riktig vinnare!
skrivet av Mango den 17 Feb 2015
min givna doftfavorit!
skrivet av Jan Jonasson den 11 Feb 2015
En av favoriterna i parfym samlingen!:)
skrivet av R den 11 Feb 2015
Köpt den till min man och är väldigt nöjd. Doften super fräsch och sensuell :-)
skrivet av Nata den 15 Aug 2014