Paco Rabanne Invictus

Invictus Eau de Toilette är en herrparfym från Paco Rabanne som lanserades 2013.

4.9
Betyg
141
Omdömen
5
Butiker
13%
TOPP

Paco Rabanne Invictus EdT har fått betyget 4.9 av 5 baserat på 141 omdömen. Snittbetyg för märket Paco Rabanne är 4.5.

141 reccensioner & kommentarer
Super fin
skrivet av Ehab den 10 Jul 2019
Invictus Mycket nöjd med varan och snabb leverans
skrivet av Anders den 10 Jul 2019
👍
skrivet av Salwa K. den 6 Jul 2019
Snabb leverans. God doft
skrivet av Misela den 5 Jul 2019
Värdelös!!! Doften är densamma men den känner du bara när du precis sprayat ut. Trots överdosering, 5-6 spray, så försvinner doften efter 20sekunder. Köp inte!!!
skrivet av Mikael den 30 Jun 2019
Bästa Luktar så gott
skrivet av Jarek den 13 Jun 2019
Underbar parfym
skrivet av Orhan den 26 May 2019
En favorit i herrhyllan En tydlig doft som är redigt maskulin och sitter superlänge!
skrivet av mylykogranby den 23 May 2019
Förförisk doft man aldrig tröttnar på Köpte denna till min sambo som är väldigt petig när det gäller parfym. Fräsch och maskulin doft som håller länge och är något utöver det vanliga. Paco Rabanne levererar som vanligt
skrivet av Emmy den 20 May 2019
Den är bästa 😘😘
skrivet av Nimca den 13 May 2019
Luktar länge
skrivet av William den 17 Feb 2019
Kim Jätte bra
skrivet av Kimet den 14 Feb 2019
Grymt god wow!!! Köpte denna till killen han bara älskar den! Håller sig hela dagen!
skrivet av vanessa174 den 10 Feb 2019
Doftar så gott!! Mustig men behaglig doft.
skrivet av lyko-granden den 10 Feb 2019
Bästa doften på en man.
skrivet av Åsa den 3 Feb 2019
Fantastic!
skrivet av Pia den 18 Jan 2019
Mycket god doft,jätte nöjd med bägge produkterna jag beställde
skrivet av Stefan den 17 Jan 2019
Perfekt
skrivet av kemer M. den 16 Jan 2019
Köpte till mitt barnbarn som gillar den jättemycket
skrivet av gunbritt den 16 Jan 2019
Ordentligt maskulin Bästa. Riktigt sexig och maskulin. Köpte till min man.
skrivet av Sofie den 1 Jan 2019
Så manligt god .... Var ett par gånger och doft-provade i butik innan jag valde detta kit till min man! Den är manlig, en doft jag är övertygad om passar de flesta män i olika åldrar. Så där lagom manlig, tung men inte för kraftig som intense är av samma sort! Den är i mitt tycka för tung! Denna öppnar upp med grapefrukt, lager blad och jasmin och avslutar med blandannat patchouli, ekmossa och ambra. Allt i en välkombinerad manlig doft! Inget som tar över för mycket! Jag förstår att det här blivit en stor succe! Jag kan säga att min man blev nöjd! #tävling #lyko
skrivet av anna17926 den 27 Dec 2018
En av dom bästa
skrivet av Amer den 5 Dec 2018
En av den bästa parfymen jag haft
skrivet av Albin den 5 Dec 2018
Luktar så gott, och sexigt
skrivet av Johanna den 5 Dec 2018
Luktar gudomligt bra julklapp
skrivet av Karin den 22 Nov 2018
Bästa ever Bästa presenten till någon som faktiskt gillar att lukta gott!
skrivet av Elissa den 20 Nov 2018
Min sambo luktar som en gud! Ni vet när en man går förbi och man vänder sig efter honom, för man bara måste se VEM det är som luktar så himmelskt? Det är definitionen av invictus!
skrivet av Natali den 6 Nov 2018
👍🏻
skrivet av Pontus den 10 Aug 2018
a
skrivet av amir h. den 9 Aug 2018
Bäst
skrivet av Haci den 13 Jul 2018
jätte bra tid och kvalitet
skrivet av Qithar K. den 24 Jun 2018
Underpant duft 😍
skrivet av Ayaan A. den 23 Jun 2018
Helt ok doft
skrivet av Jonas den 21 Jun 2018
Härlig doft!
skrivet av Samir den 20 Jun 2018
Ett av dem bästa parfymerna man kan ha..
skrivet av David den 16 Jun 2018
Fresh doft
skrivet av Marija den 3 Jun 2018
Super Perfekt doft som håller länge ! Vänligt manlig doft som passar nog dom flesta : )
skrivet av Aleksandra W den 1 May 2018
Bäst
skrivet av Alexander den 1 May 2018
Den är jätte bra
skrivet av Zijad M. den 5 Apr 2018
Luktar gott
skrivet av Anette den 28 Mar 2018
Denna perfym älskar min man
skrivet av Falis den 26 Mar 2018
Parfym luktar perfekt hela dagen.
skrivet av Dragana den 25 Mar 2018
رائحة جدا رائعه Bästa Pravan Tack
skrivet av Omar den 15 Mar 2018
The best partum ever .. sååååå gött!!
skrivet av Diala den 3 Mar 2018
Super bra
skrivet av Rand den 22 Feb 2018
👍👍👍👍👍
skrivet av Osama den 17 Feb 2018
Riktigt bra doft
skrivet av Sotirios E. den 17 Feb 2018
Doftar underbart.
skrivet av Pia G. den 12 Feb 2018
Parfym Invictus 5 👍
skrivet av Hana den 10 Feb 2018
5 Jag tycker det jättegott
skrivet av Kaled B. den 23 Jan 2018
Luktar fantastiskt manligt och gott!
skrivet av Elin den 11 Jan 2018
Super god Bland dom bästa parfymerna jag har
skrivet av Jörgen den 6 Jan 2018
Sportig fräsch och manlig
skrivet av Lisa den 3 Jan 2018
Mycket fräsch lukt
skrivet av Maja den 2 Jan 2018
Toppen! Jättefräsch. Passar kanon på min son.
skrivet av Lars den 2 Jan 2018
Nöjd med val av doft och mkt snabb service och leverans
skrivet av Pernilla den 1 Jan 2018
Underbar doft
skrivet av Lise-Lotte den 30 Dec 2017
God herrdoft Jag tycker att doften är lagom fräsch och maskulin, men håller inte så länge tyvärr. Fästmannen tycker den är sådär, men jag gillar den.
skrivet av Sofie den 29 Dec 2017
Luktar underbart ..passar gammal som ung .alla tillfällen...
skrivet av tanja den 28 Dec 2017
+++++++++
skrivet av Ali den 28 Dec 2017
Kanon
skrivet av Milena den 25 Dec 2017
Grym Det godaste parfymen nånsin, köpt denna till min sambo två gånger nu, ingen slår denna!
skrivet av Felicia den 20 Dec 2017
Jätte nöjd Snabb leverans bra kvalitet 👍
skrivet av Hisham den 20 Dec 2017
Gillar den skarpt!
skrivet av Lars den 20 Dec 2017
God doft
skrivet av Susanna den 20 Dec 2017
👌
skrivet av Mirela den 20 Dec 2017
Invictus Julklapp. Jättepopulär
skrivet av Ann-Louise den 18 Dec 2017
Ska bli en julklapp!
skrivet av Hedvig M. den 15 Dec 2017
kanon
skrivet av Ann-Christin den 10 Dec 2017
Besta Det är best
skrivet av Nafiseh den 8 Dec 2017
Tack
skrivet av Eman A. den 7 Dec 2017
Härlig doft
skrivet av Fredrik den 7 Dec 2017
Kanon God
skrivet av Pelle D. den 7 Dec 2017
bäst pris Köpt denna parfym för trdje gången. Denna gång på storflaska och till ett bra pris, 486:- för 100ml. Bra parfym som håller länge, gillar även att kombinera den med tillhörande deodorant.
skrivet av Oskar den 6 Dec 2017
❤️
skrivet av Mekala den 6 Dec 2017
Super BRA Det är bästa parfym som finns rekommendera med mitt hela hjärta
skrivet av Wahid den 5 Dec 2017
Helt klart värd Vill man lukta gott 24/7 så är Invictus den rätta produkten för dig !
skrivet av Alexander O. den 5 Dec 2017
Älskar doften av Invictus Har provat olika parfymer så som Hugo boss, Lacoste men denna doft är helt enkelt den bästa av dem. Riktigt härlig och kan användas i vardagen som vid speciella tillfällen.
skrivet av Fraidon den 5 Dec 2017
👍
skrivet av Kjell J. den 5 Dec 2017
Helt ok!!
skrivet av Senad den 5 Dec 2017
Den luktar bra
skrivet av Stefan den 5 Dec 2017
Bästa Så god herrparfym !
skrivet av Vanda den 5 Dec 2017
Tack
skrivet av Ahmed den 4 Dec 2017
Underbar doft Köpte dessa till min pojkvän, och måste säga att det är de finaste herr parfym ever!
skrivet av Paulina den 29 Nov 2017
Bra förpackning
skrivet av Zahra den 20 Nov 2017
Manlighet i en flaska Förmodligen den bästa lukten på en parfym jag upplevt. Riktigt RIKTIGT manlig lukt, man känner sig som en kung med den på. Ändå ren - inte tung och mörk på något vis. Passar alla tillfällen. Varför inte fullt betyg då? Den varar inte tillräckligt länge. För vek helt enkelt.
skrivet av Tommy den 3 Nov 2017
Fantastiskt! Mycket nöjda med doft, service, leverans och pris💕
skrivet av Linda den 2 Nov 2017
Super!
skrivet av Tommy den 25 Oct 2017
Underbar perfym
skrivet av Katarzyna den 25 Oct 2017
frisk härlig doft som sitter i länge, det är viktigt
skrivet av Stefan den 20 Oct 2017
Långvarig En bra parfym som varar hela dagen. Återaktiveras när man börjar bli lite varm.
skrivet av Daniel G. den 17 Oct 2017
Kom i god tid
skrivet av Ghausson den 12 Oct 2017
Mycket prisvärd
skrivet av Tomas den 28 Sep 2017
Den luktar jätte gott och maken älskar lukten 👍👍
skrivet av Rejab den 21 Sep 2017
Gudomlig doft! Har köpt denna till min kille flera gånger för att han älskar denna underbara parfym! Denna doft går inte att missa!
skrivet av Tina626 den 18 Sep 2017
Till honom Har beställt den flera gånger om för att min man bara älskar den ! En maskulin doft som inte går ett missa!
skrivet av ghasag91 den 17 Sep 2017
Underbart
skrivet av Bo den 7 Sep 2017
Fantastiskt parfym.
skrivet av Amir den 2 Sep 2017
Herrparfym invictus Mycket uppskattad present.
skrivet av Gunilla den 15 Aug 2017
Doftar gott ändå många har olika smaksak när det gäller parfymer, men jag tyckte om denna parfym och köpte det till min bror som present. Han tyckte om det dock så fanns det bättre parfymer som doftar bättre.
skrivet av marwa den 11 Aug 2017
Doftar underbart
skrivet av Hanna den 7 Aug 2017
Trög att spruta med men luktar gott
skrivet av Jenny den 7 Aug 2017
Den är bra men jätte dyr😂
skrivet av Seçkin den 7 Aug 2017
Snabb leverans Bra kvalite
skrivet av Songül den 31 Jul 2017
جميل جدا عطر جميل واكثر من رائع سيكون عطري المفضل من الام
skrivet av Mohammed den 20 Jul 2017
Allt är perfekt!!
skrivet av Tigran den 19 Jul 2017
Super
skrivet av Ulrika den 12 Jul 2017
Inte godaste herrdoften Fick prov på denna till killen och själva flaskan i vanlig storlek ser så fin ut men doften var inte så god.
skrivet av Milla den 6 Jul 2017
Dunder 👌
skrivet av Delbaren den 22 Jun 2017
Mycket bra parfym
skrivet av Faiza den 14 Jun 2017
Versace Eros Edt Fräsch dof. intensiv och strålande. Jag är mycket nöjd med den.
skrivet av Ali den 14 Jun 2017
snabb Leverans
skrivet av Emmanuel den 28 May 2017
invictus Känner för första gången i mitt liv doften av vinst i lungorna. Jätte härlig parfym som påverår mig och andra runt omkring positivt . Tack för segern. :)
skrivet av Zardasht F. den 23 May 2017
Great! This is the perfume i have been looking for.Great smell!!
skrivet av STEPHEN den 12 May 2017
Doftar jättegott!
skrivet av Ala den 7 May 2017
Helt fantastiskt!!!
skrivet av Sven-Erik B. den 25 Feb 2017
God doft, passar både yngre och äldre män. Min son fick frågor om vad han hade på sig för parfym vid flera tillfällen. Nu fick min pappa den i julklapp då han var en av de som frågade! Doftar ganska starkt.
skrivet av Anna den 28 Dec 2016
Luktar underbart
skrivet av Amanda den 23 Dec 2016
Bra
skrivet av Qadim den 17 Dec 2016
Manligt fräsch doft. Maskulint sportig för den medvetna killen/mannen, såväl till min 22 åring,som till min Sportande 15 åring.
skrivet av Ann-Kristin V. den 7 Dec 2016
Hej Gotttttttt parfym
skrivet av Foaad F. den 11 Nov 2016
Perfekt! Snabb leverans,bra pris och doftar ljuvligt!
skrivet av Malin den 8 Oct 2016
Toppen Många som berömmer bäraren
skrivet av Ken den 7 Sep 2016
Luktar underbart manligt!
skrivet av Jessica den 7 Aug 2016
Underbart Super!
skrivet av Mona den 6 Aug 2016
Manligt!!
skrivet av Melani den 15 Jul 2016
Mycket bra Min man blev jätte glad , älskar parfymet
skrivet av Isabel den 13 Jul 2016
Invictus Min son har fått den i födelsedagspresent och det är hans 3:e invictus så han tycker verkligen om den
skrivet av Britt-Marie den 11 Jul 2016
mycketbra
skrivet av Taghreed den 10 Jul 2016
Beroende framkallande!
skrivet av Josefine den 6 Jul 2016
bra
skrivet av Hanan den 3 Jul 2016
Super ber
skrivet av Simon G. den 27 Jun 2016
Håller länge och luktar kanon
skrivet av Johan den 27 Jun 2016
Recension till utlottning Mums det känns som om jag är sommar när jag använde er lilla provflaska....Doften känns semesterresa och exklusivitet.
skrivet av Marie den 17 May 2016
Tycker att den luktar gott men måste ge lågt betyg pga sunkig beskrivning. Hur lågt självförtroende har män (enl. tillverkaren?) att man måste sälja den med orden "representanter makt". Kräks i munnen.
skrivet av Mackan den 21 Feb 2016
köpte denna till min kille för några veckor sedan och han blev superglad och jättenöjd. Kommer aldrig tröttna på doften. Jag köper bara dofter om det "klickar direkt" och det gjorde det verkligen med denna! Doftar manligt, fräscht och sexigt.
skrivet av Catrin Blomberg den 20 Feb 2015
En parfym precis i min sambos (och min) smak. Doftar väldigt fräscht och gott, dock litet minus för den småfula flaskan.
skrivet av Heidi K den 19 Feb 2015
Köpte denna till min man efter att ha känt den på gatan på en annan kille (ja jag sprang fram och frågade vilken parfym han hade, så god var den). Fräsch och manlig doft, en riktig vinnare!
skrivet av Mango den 17 Feb 2015
En av favoriterna i parfym samlingen!:)
skrivet av R den 11 Feb 2015
min givna doftfavorit!
skrivet av Jan Jonasson den 11 Feb 2015
Köpt den till min man och är väldigt nöjd. Doften super fräsch och sensuell :-)
skrivet av Nata den 15 Aug 2014