Paco Rabanne Invictus

Invictus Eau de Toilette är en herrparfym från Paco Rabanne som lanserades 2013.

4.7
Betyg
62
Omdömen
5
Butiker
18%
TOPP

Paco Rabanne Invictus EdT har fått betyget 4.7 av 5 baserat på 62 omdömen. Snittbetyg för märket Paco Rabanne är 4.4.

62 reccensioner & kommentarer
Bäst
skrivet av Haci den 13 Jul 2018
jätte bra tid och kvalitet
skrivet av Qithar K. den 24 Jun 2018
Helt ok doft
skrivet av Jonas den 21 Jun 2018
Härlig doft!
skrivet av Samir den 20 Jun 2018
Fresh doft
skrivet av Marija den 3 Jun 2018
Super Perfekt doft som håller länge ! Vänligt manlig doft som passar nog dom flesta : )
skrivet av Aleksandra W den 1 May 2018
Luktar gott
skrivet av Anette den 28 Mar 2018
Parfym luktar perfekt hela dagen.
skrivet av Dragana den 25 Mar 2018
رائحة جدا رائعه Bästa Pravan Tack
skrivet av Omar den 15 Mar 2018
The best partum ever .. sååååå gött!!
skrivet av Diala den 3 Mar 2018
Riktigt bra doft
skrivet av Sotirios E. den 17 Feb 2018
Doftar underbart.
skrivet av Pia G. den 12 Feb 2018
Luktar fantastiskt manligt och gott!
skrivet av Elin den 11 Jan 2018
Super god Bland dom bästa parfymerna jag har
skrivet av Jörgen den 6 Jan 2018
Sportig fräsch och manlig
skrivet av Lisa den 3 Jan 2018
Mycket fräsch lukt
skrivet av Maja den 2 Jan 2018
Toppen! Jättefräsch. Passar kanon på min son.
skrivet av Lars den 2 Jan 2018
Underbar doft
skrivet av Lise-Lotte den 30 Dec 2017
God herrdoft Jag tycker att doften är lagom fräsch och maskulin, men håller inte så länge tyvärr. Fästmannen tycker den är sådär, men jag gillar den.
skrivet av Sofie den 29 Dec 2017
Kanon
skrivet av Milena den 25 Dec 2017
Jätte nöjd Snabb leverans bra kvalitet 👍
skrivet av Hisham den 20 Dec 2017
Gillar den skarpt!
skrivet av Lars den 20 Dec 2017
God doft
skrivet av Susanna den 20 Dec 2017
Invictus Julklapp. Jättepopulär
skrivet av Ann-Louise den 18 Dec 2017
kanon
skrivet av Ann-Christin den 10 Dec 2017
Kanon God
skrivet av Pelle D. den 7 Dec 2017
Helt klart värd Vill man lukta gott 24/7 så är Invictus den rätta produkten för dig !
skrivet av Alexander O. den 5 Dec 2017
👍
skrivet av Kjell J. den 5 Dec 2017
Bästa Så god herrparfym !
skrivet av Vanda den 5 Dec 2017
Manlighet i en flaska Förmodligen den bästa lukten på en parfym jag upplevt. Riktigt RIKTIGT manlig lukt, man känner sig som en kung med den på. Ändå ren - inte tung och mörk på något vis. Passar alla tillfällen. Varför inte fullt betyg då? Den varar inte tillräckligt länge. För vek helt enkelt.
skrivet av Tommy den 3 Nov 2017
Super!
skrivet av Tommy den 25 Oct 2017
frisk härlig doft som sitter i länge, det är viktigt
skrivet av Stefan den 20 Oct 2017
Mycket prisvärd
skrivet av Tomas den 28 Sep 2017
Gudomlig doft! Har köpt denna till min kille flera gånger för att han älskar denna underbara parfym! Denna doft går inte att missa!
skrivet av Tina626 den 18 Sep 2017
Till honom Har beställt den flera gånger om för att min man bara älskar den ! En maskulin doft som inte går ett missa!
skrivet av ghasag91 den 17 Sep 2017
Underbart
skrivet av Bo den 7 Sep 2017
Herrparfym invictus Mycket uppskattad present.
skrivet av Gunilla den 15 Aug 2017
Doftar gott ändå många har olika smaksak när det gäller parfymer, men jag tyckte om denna parfym och köpte det till min bror som present. Han tyckte om det dock så fanns det bättre parfymer som doftar bättre.
skrivet av marwa den 11 Aug 2017
Doftar underbart
skrivet av Hanna den 7 Aug 2017
Trög att spruta med men luktar gott
skrivet av Jenny den 7 Aug 2017
Super
skrivet av Ulrika den 12 Jul 2017
Inte godaste herrdoften Fick prov på denna till killen och själva flaskan i vanlig storlek ser så fin ut men doften var inte så god.
skrivet av Milla den 6 Jul 2017
Dunder 👌
skrivet av Delbaren den 22 Jun 2017
Versace Eros Edt Fräsch dof. intensiv och strålande. Jag är mycket nöjd med den.
skrivet av Ali den 14 Jun 2017
snabb Leverans
skrivet av Emmanuel den 28 May 2017
invictus Känner för första gången i mitt liv doften av vinst i lungorna. Jätte härlig parfym som påverår mig och andra runt omkring positivt . Tack för segern. :)
skrivet av Zardasht F. den 23 May 2017
Doftar jättegott!
skrivet av Ala den 7 May 2017
God doft, passar både yngre och äldre män. Min son fick frågor om vad han hade på sig för parfym vid flera tillfällen. Nu fick min pappa den i julklapp då han var en av de som frågade! Doftar ganska starkt.
skrivet av Anna den 28 Dec 2016
Bra
skrivet av Qadim den 17 Dec 2016
Manligt fräsch doft. Maskulint sportig för den medvetna killen/mannen, såväl till min 22 åring,som till min Sportande 15 åring.
skrivet av Ann-Kristin V. den 7 Dec 2016
Hej Gotttttttt parfym
skrivet av Foaad F. den 11 Nov 2016
Perfekt! Snabb leverans,bra pris och doftar ljuvligt!
skrivet av Malin den 8 Oct 2016
Manligt!!
skrivet av Melani den 15 Jul 2016
Beroende framkallande!
skrivet av Josefine den 6 Jul 2016
bra
skrivet av Hanan den 3 Jul 2016
Recension till utlottning Mums det känns som om jag är sommar när jag använde er lilla provflaska....Doften känns semesterresa och exklusivitet.
skrivet av Marie den 17 May 2016
Tycker att den luktar gott men måste ge lågt betyg pga sunkig beskrivning. Hur lågt självförtroende har män (enl. tillverkaren?) att man måste sälja den med orden "representanter makt". Kräks i munnen.
skrivet av Mackan den 21 Feb 2016
köpte denna till min kille för några veckor sedan och han blev superglad och jättenöjd. Kommer aldrig tröttna på doften. Jag köper bara dofter om det "klickar direkt" och det gjorde det verkligen med denna! Doftar manligt, fräscht och sexigt.
skrivet av Catrin Blomberg den 20 Feb 2015
En parfym precis i min sambos (och min) smak. Doftar väldigt fräscht och gott, dock litet minus för den småfula flaskan.
skrivet av Heidi K den 19 Feb 2015
Köpte denna till min man efter att ha känt den på gatan på en annan kille (ja jag sprang fram och frågade vilken parfym han hade, så god var den). Fräsch och manlig doft, en riktig vinnare!
skrivet av Mango den 17 Feb 2015
En av favoriterna i parfym samlingen!:)
skrivet av R den 11 Feb 2015
Köpt den till min man och är väldigt nöjd. Doften super fräsch och sensuell :-)
skrivet av Nata den 15 Aug 2014