Paco Rabanne 1 Million

1 Million Eau de Toilette är en herrparfym från Paco Rabanne som lanserades 2008.

4.9
Betyg
328
Omdömen
6
Butiker
13%
TOPP

Paco Rabanne 1 Million EdT har fått betyget 4.9 av 5 baserat på 328 omdömen. Snittbetyg för märket Paco Rabanne är 4.5.

328 reccensioner & kommentarer
Jag är nöjd parfymen Parfymen doftar utmärkt
skrivet av Sana den 8 Sep 2019
Mycket bra
skrivet av Jörgen den 3 Sep 2019
En goding Detta är en fantastisk parfym som jag använt i många år.
skrivet av Lennart den 10 Aug 2019
Bra som vanligt ????
skrivet av EliazW den 2 Aug 2019
1 Million EDT Snabb leverans ända fram till dörren, enkelt att betala och bra pris
skrivet av Anders den 30 Jul 2019
Luktar gott och håller hela dagen
skrivet av Sandra M. den 30 Jul 2019
Paco Raband 1 million Dette er en eksotisk og fantastisk duft. Min mann bruker ikke annet. Lukten er mandig og lett. Denne kan vi anbefales.
skrivet av Eva L den 12 Jul 2019
Bästa doften.
skrivet av Tommy den 9 Jul 2019
Paco rabanne Doft är fantastisk
skrivet av Dragan den 8 Jul 2019
Luktar fantastiskt sitter på hela dagen
skrivet av Alma den 6 Jul 2019
Super nöjd
skrivet av Mattias den 23 Jun 2019
Sonens favorit Min son älskar denna doft och mitt hem luktar mycket gott
skrivet av sandra3504 den 4 Jun 2019
Parfym Fantastisk service!
skrivet av Andreas den 29 May 2019
Klassiska killparfymen Doftar såååå gott! kommer aldrig få nog av denna!!
skrivet av saraibrahiiim den 27 May 2019
Million Den luktar verkligen supergott
skrivet av frida2577 den 24 May 2019
Tung! En redigt tung, maskulin doft som sitter hela dagen! Kan nästan bli lite väl mycket direkt efter applicering, men lägger sig snabbt!
skrivet av mylykogranby den 23 May 2019
Parfymen Hade mycket gott doft
skrivet av Ali den 14 May 2019
Jätte nöjd Tack så mycket är sjukt nöjd över parfymerna!
skrivet av Lars den 13 May 2019
Tack Nordicfeel! det luktar jättegooot!!!!
skrivet av Joselyne den 2 May 2019
Doftar underbart! Köpte denna till maken och det blev en succé! Stort + för en snygg och lyxig förpackning och så doftar den väldigt gott.
skrivet av tillmans83 den 6 Apr 2019
❤️❤️
skrivet av Raghdaa den 3 Apr 2019
👍
skrivet av Mohammed den 3 Apr 2019
Jätte nöjd med doften
skrivet av Roba den 31 Mar 2019
Härlig doft
skrivet av Eva den 31 Mar 2019
Fantastisk Jag köpte denna till min sambo. Den luktar jättegott och doften sitter kvar länge.
skrivet av frida2903 den 30 Mar 2019
Nöjd kund 1 million har alltid varit mitt smak, å att få det så snabbt som möjligt var fantastisk . Jag ger det här 5 star
skrivet av Mohamed den 14 Mar 2019
En behaglig doft.
skrivet av Åke den 5 Mar 2019
Jättbra
skrivet av Hasan den 4 Mar 2019
..
skrivet av Louise den 3 Mar 2019
Bästa
skrivet av maria den 23 Feb 2019
Topnotch Riktigt go parfym, passar perfekt!
skrivet av Riccard den 19 Feb 2019
doften är vacker
skrivet av Iyman den 18 Feb 2019
Doft från en högre värld
skrivet av Jan-Erik den 17 Feb 2019
söt och sensuell doftar så gott och sött, favvo! Köpte denna som present till min bror, han blev jätte nöjd.
skrivet av hibasalem2008 den 10 Feb 2019
1 Million Edt En riktig favorit doft
skrivet av marita den 29 Jan 2019
Superduper! Min sambos favorit doft! Älskar denna på honom. ❤
skrivet av Simone den 17 Jan 2019
Jätte gott!
skrivet av Ximena den 16 Jan 2019
Gammal goding.
skrivet av Tommy den 16 Jan 2019
Fantastisk
skrivet av Adis den 16 Jan 2019
1 milion - Paco Rabanne Denna luktar så fantastiskt gott. Doften håller otroligt länge också. :)
skrivet av ingela1305 den 8 Dec 2018
Min man älskar den
skrivet av Maria den 5 Dec 2018
Wow! Har luktat på så ohyggligt många parfymer men denna slår allt. Perfekt avvägning mellan fräschör och samtidigt maskulin men på ett trevligt sätt. Både deo och eu de toilette rekommenderas.
skrivet av Tim den 5 Dec 2018
suck förutsägbar och tråkig.
skrivet av emma4223 den 25 Nov 2018
Luktar inte alls gott, kan inte fatta att ALLA köper denna. Vill man inte att sin pojkvän/sambo/son/pappa ska lukta lite unikt? Usch!
skrivet av L den 25 Nov 2018
Älskar doften!
skrivet av Amanda den 23 Nov 2018
Super 1milion e min favo och ni e bra
skrivet av Antonio den 21 Nov 2018
Absolut bäst.
skrivet av Kirsi M. den 15 Nov 2018
Luktar jättegott
skrivet av Maria den 9 Nov 2018
Damernas favorit One of a kind
skrivet av Monica den 6 Nov 2018
Katti Gubben luktar helt underbar när han använder denna parfym
skrivet av Katarina R. den 30 Oct 2018
***** Hittar inga ord
skrivet av Azezh den 24 Oct 2018
Bäst Finns inget bättre!
skrivet av John den 4 Oct 2018
Luktar mycket gott 👍🏻
skrivet av Claes den 27 Sep 2018
Exklusiv doft som håller en hel dag
skrivet av Hakan.dagnell@yahoo.se den 25 Sep 2018
Luktar gott
skrivet av Jan-olof den 25 Sep 2018
One million Klassisk och underbar passar dom flesta tillfällena bara toppen^^
skrivet av Hej:) den 20 Sep 2018
Supernice
skrivet av Patrik den 16 Sep 2018
.
skrivet av Jan-Ove den 13 Sep 2018
Helt klart den absolut bästa herrperfymen! Blir lite pirrig varje gång min sambo har den på sig..... ;) rekommenderas stark!
skrivet av MatildaB den 31 Aug 2018
Riktigt god parfym för killar. Köp den!
skrivet av Carina den 19 Aug 2018
Bra
skrivet av Lukas den 16 Aug 2018
Jättegott Bra produkter
skrivet av orkestervägen den 14 Aug 2018
Bäst! Fantastisk doft, mannen älskar den!
skrivet av Edina den 12 Aug 2018
Paco Härlig doft som väcker kvinnors intresse ...
skrivet av Peter den 31 Jul 2018
Luktar gott
skrivet av Rickard den 28 Jul 2018
5 star Toppen
skrivet av Osman den 27 Jul 2018
Luktar riktigt bra och den luktar länge.
skrivet av Patrik den 21 Jul 2018
Beställde åt sonen som älskar denna doft!
skrivet av Anna den 15 Jul 2018
Toppen. Trevligt med parfymprovet som följde med på köpet.
skrivet av Matilda den 10 Jul 2018
Bästa parfym någonsin
skrivet av Joseph den 9 Jul 2018
😚👍❤ Bästa parfym ni har
skrivet av Mohammed den 9 Jul 2018
Bästa Jag har köpt för min man he is in love with och han tackar mig alltid
skrivet av Yasmin den 28 Jun 2018
Sensuell och varm Jag fick denna idag och jag är nöjd med doften o snabb leverans. Nu ska bara sambo få lukta. När hon kommer hem.
skrivet av Peter den 27 Jun 2018
Den var jätte bra
skrivet av Christer den 24 Jun 2018
Uppskattad Den är jätte bra
skrivet av Annika den 22 Jun 2018
Bra
skrivet av Mahdi den 19 Jun 2018
Har fått varan.. Helt ok.👍
skrivet av tommy den 18 Jun 2018
Svårslagen exklusiv doftfavorit! "Pacco Rabanne One Million". En klassisk favorit med en underbart fräsch doft som stannar kvar hela dagen ända in på nästkommande dag då du kliver in i duschen igen! Har en solklar given plats i mitt rakskåp,, MEN beställer då hellre EdP. versionen som då heter: "Pacco Rabanne Absolute One Million EdP" som jag HOPPAS NordicFeel tar hem i sitt sortiment både som 50, 75 och 100 ml. förpackningar och som Eue De Parfume (EdP) som är betydligt drygare och håller längre då det är en Eue De Parfum (EdP) istället för Eue De Toilett (EdT). Denna tillsammans med ett par övriga exklusiva dofter gör att man ständigt har ett brett doftspektra att välja på beroende på om det är dagtid eller kvällstid, en absolut favorit oavsett tid på dygnet! Rekommenderas varmt till alla som uppskattar att endast det bästa är gott nog och där doften verkligen sitter i HELA dagen vilket gör denna till en riktig vinnare.
skrivet av KROCKDOCKAN den 2 May 2018
Million Dollar Fantastisk doft!!
skrivet av Stefan den 19 Apr 2018
One million Underbar manlig doft!
skrivet av Nina den 19 Apr 2018
Klassik underbart doft
skrivet av Boshra den 13 Apr 2018
👍🏼
skrivet av Ahmed M. den 13 Apr 2018
Mycket nöjd!
skrivet av Lennart den 6 Apr 2018
Toppkvalitet Bra doft som sitter i länge till grymt bra pris.
skrivet av Peter den 5 Apr 2018
👍🏼
skrivet av Magnus den 2 Apr 2018
Härlig sensuell doft
skrivet av Anette den 2 Apr 2018
Manligt och förförisk doft❤️👍🏻
skrivet av Lennart I. den 1 Apr 2018
Bra
skrivet av Hani den 21 Mar 2018
Bra
skrivet av Ulrika den 8 Mar 2018
Kanon👍
skrivet av Thomas den 7 Mar 2018
Old times favourite! We always have one at home.
skrivet av Vasilena den 4 Mar 2018
Even if it's old perfume, it' stays in the first position of my favorites , it stills the best , I tried many for the last years, but I came back to this beautiful choice,
skrivet av Zain den 4 Mar 2018
Kanon
skrivet av Karolina den 21 Feb 2018
Underbar Otrolig fin doft. Hela dagen doftar min sambo kanon :)
skrivet av Jenny den 19 Feb 2018
Bäst!!
skrivet av Hans den 19 Feb 2018
Jätte fint
skrivet av Zeinab den 18 Feb 2018
Bäst Grym
skrivet av Daniel den 17 Feb 2018
God
skrivet av Ilham den 17 Feb 2018
Elegant En elegant parfym som alltid har nr.1 i min lista.
skrivet av Rinan den 15 Feb 2018
Kanon
skrivet av Marcus den 15 Feb 2018
Jag tycker om den 💋
skrivet av Khosro A. den 14 Feb 2018
Bra
skrivet av Ahmet E. den 2 Feb 2018
Bra
skrivet av Prisca den 17 Jan 2018
Min sambo är så nöjd med den och jag med för doften är "gudomlig". 👍
skrivet av Monica den 9 Jan 2018
Underbar doft och min son älskar den
skrivet av Mimmi den 7 Jan 2018
God doft snabb leverans
skrivet av Ulrica den 1 Jan 2018
Bra köp! Snabbt och bra! Fin produkt!
skrivet av Helena den 29 Dec 2017
Luktar gott
skrivet av Jenny den 29 Dec 2017
Johanna Luktar sååå gott på min Karl ☺️
skrivet av Johanna den 29 Dec 2017
Snabb leverans och härlig doft
skrivet av Angelique den 29 Dec 2017
Julklapp Har inte fått så mycket feedback på vad personen tyckte
skrivet av Lena V. den 29 Dec 2017
Enkelt, billigare och leveransen fungerade perfekt.
skrivet av Leif den 28 Dec 2017
Gav den till min pojkvän i julklapp och han älskade den!!
skrivet av Jennifer den 28 Dec 2017
Julklapp Var en julklapp till barnbarnet.
skrivet av Margoth B. den 27 Dec 2017
God
skrivet av Jessica den 27 Dec 2017
1 Million EdT Snabb leverans. God parfym.
skrivet av Mari den 26 Dec 2017
Mina söner har haft dessa förut o Dom e kanon!
skrivet av Ingela den 26 Dec 2017
Bra
skrivet av Rita den 26 Dec 2017
Fräsch Underbar fräsch doft, uppskattades!!
skrivet av Malin den 26 Dec 2017
Underbar Så god & manlig
skrivet av Åsa den 26 Dec 2017
Mycket doft för pengarna!!
skrivet av Anna-Carin den 25 Dec 2017
Luktar super gott! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
skrivet av Madeleine den 23 Dec 2017
Jättbra Utmärkt
skrivet av Luma den 21 Dec 2017
Best
skrivet av Nada den 20 Dec 2017
Verifierad köpare Luktar är gott
skrivet av Oday den 18 Dec 2017
Luktar väldigt gott
skrivet av Mercy den 18 Dec 2017
Bäste parfym
skrivet av Khaleda den 17 Dec 2017
👍
skrivet av Madelene den 17 Dec 2017
Perfekt
skrivet av Mohammad r. den 16 Dec 2017
Luktar very good
skrivet av Johan den 16 Dec 2017
Doft Snabb leverans,
skrivet av Claudia den 15 Dec 2017
God doft sitter i länge
skrivet av Gull-Britt G. den 15 Dec 2017
Jag är nöjd med produkten.
skrivet av Carola den 15 Dec 2017
Snabb leverans
skrivet av Britt den 14 Dec 2017
Nordic feel Friskt och manligt
skrivet av Laila den 14 Dec 2017
Snabb leverans
skrivet av Dan den 14 Dec 2017
Recommended
skrivet av Farrakh den 12 Dec 2017
Den luktar gott
skrivet av Marie den 11 Dec 2017
Mitt val Lukten är mycket bra och bestående.
skrivet av Leila den 11 Dec 2017
Best
skrivet av Robert den 10 Dec 2017
Doftar underbart!
skrivet av Duangporn den 10 Dec 2017
Bedömning. Utsökt.
skrivet av Inge-Berth den 10 Dec 2017
Luktar fantastiskt gott
skrivet av Anders den 9 Dec 2017
hej
skrivet av Robert den 8 Dec 2017
Härlig Tung god parfym, uppskattades mycket av pojkvännen :)
skrivet av Isabelle G den 7 Dec 2017
Doftar gott, inte en för ”tung” doft...snabb leverans
skrivet av Eva den 7 Dec 2017
One million En underbart fräsch doft som passar alla åldrar. Luktar jätte gott
skrivet av Sandra den 7 Dec 2017
Mmm.... Super.....
skrivet av Daniel den 7 Dec 2017
Tippen
skrivet av Rabie den 6 Dec 2017
Bäst
skrivet av Hakime den 6 Dec 2017
Nice on 🙂🙂
skrivet av raza den 6 Dec 2017
Köpte i present Luktar gott. Har alltid velat köpa denna parfymen. Hört mycket positiva saker om parfymen från andra som jag känner👍
skrivet av Deva den 6 Dec 2017
Fantastisk doft! Maskulin doft som luktar gott länge. Kort sagt: Godaste doften på länge! Köpte även Deon och den luktar gott även den, men innehåller mycket sprit vilket gör att det kan svida till rejält vid användning.
skrivet av Niclas den 6 Dec 2017
Jätte bra
skrivet av Alexandra den 5 Dec 2017
Vet inte än julklapp
skrivet av Larry den 5 Dec 2017
Suverän doft
skrivet av Ingrid C. den 5 Dec 2017
good
skrivet av Sid-Ali den 5 Dec 2017
Snabbt och utan problem
skrivet av Kari den 5 Dec 2017
Mycket snabb leverans och bra produkt
skrivet av Cleopatra den 5 Dec 2017
Mycke bra doft
skrivet av Jeton den 5 Dec 2017
Bra julklapp!
skrivet av Åsa den 5 Dec 2017
Fantastisk!
skrivet av Christina den 5 Dec 2017
H
skrivet av Ulf G. den 5 Dec 2017
One miljon Bästa
skrivet av Haider den 5 Dec 2017
One million Fin förpackning, ska ge bort i julklapp
skrivet av Therese den 5 Dec 2017
Luktar gott
skrivet av Andreas den 5 Dec 2017
Snabb leverans bra produkt Snabb leverans och bra produkt
skrivet av Helén den 5 Dec 2017
Bra doft
skrivet av Bo den 5 Dec 2017
One Million Bra pris och superfräsch doft.
skrivet av Per den 4 Dec 2017
Bra
skrivet av Modou den 4 Dec 2017
Jätte bra
skrivet av Belal M. den 4 Dec 2017
Bra vara snabb leverans
skrivet av Stig R. den 4 Dec 2017
Paco Raban Fantastisk doft
skrivet av Anna U. den 4 Dec 2017
Million Min man vill bara ha denna sort dessvärre skulle det varit den nya tar den nästa gång
skrivet av Carina den 4 Dec 2017
1 Million EDT Underbar doft, passar bäst till kvällen! Krogen, klubben eller restaurang besöket!
skrivet av ElPaco den 2 Dec 2017
Snabb leverans och väl paketerad
skrivet av Maritha den 2 Dec 2017
Luktar gott Grabben toknöjd med sin nya parfym
skrivet av Linda den 5 Nov 2017
Yummie! Luktar SÅ gott! Min sambo får knappt använda annan parfym :) Värd varje krona.
skrivet av Petra den 3 Nov 2017
Mkt God
skrivet av Stefan den 2 Nov 2017
doftar fantastisk
skrivet av Daliborka den 28 Oct 2017
mums är riktigt svag för denna då den luktar otroligt gott
skrivet av therese den 25 Oct 2017
jätte nöjet
skrivet av Samatar den 25 Oct 2017
Bra
skrivet av Didiane den 25 Oct 2017
Jättebra tack .
skrivet av Fadi den 22 Oct 2017
Mycket trevlig doft
skrivet av Carolina den 22 Oct 2017
Köpte den utan att ha luktat på den. Har Invictus sedan tidigare fr Paco som jag tycker är rätt bra o doften fastnar hela dagen. Gick på recensionerna för 1 Milion. Tycker inte att det luktar så gott som recensionerna säger dock. O den sitter inte heller speciellt länge.
skrivet av Soheil den 21 Oct 2017
Kanon! Bra pris, tacksamt med fri frakt. 200kr under butikspris. Inga konstigheter
skrivet av Johan C. den 3 Oct 2017
Snabb leverans underbar doft
skrivet av Jasmina den 28 Sep 2017
Million Edt Tycker inte den luktar så mycket.Vet inte varför
skrivet av Solveig M. den 24 Sep 2017
Efter en retur blev det bra Dålig funktion men med snabb retur o bra bemötande ingen diskussion är allt bra
skrivet av Elin A. den 22 Sep 2017
Jag är jätte nöjd det luktar gott och snab leverans
skrivet av Sbhatu den 20 Sep 2017
Härligt doft
skrivet av Lena den 19 Sep 2017
Ljuvlig Den är fräsch,doftar länge.
skrivet av Robert den 16 Sep 2017
Jättegod
skrivet av Mikael den 15 Sep 2017
Alltid gillat 1 Million
skrivet av Ann-Charlotte den 12 Sep 2017
Toppen! Den person som bär 1 Million EdT älskar den.Tips på rekommendation.
skrivet av Anette R. den 11 Sep 2017
Billigt o bra
skrivet av Wassim den 5 Sep 2017
Nice doft Väldoftande men utan att den är jobbig, mums
skrivet av Thomas den 4 Sep 2017
Bästa sidan, snabb leverans, bra produkter Luktar gott.
skrivet av Pejman den 4 Sep 2017
👍🏻
skrivet av Patrik den 22 Aug 2017
Jättebra
skrivet av Hind den 20 Aug 2017
Luktar helt underbart!! Jag har haft den i 3 år och kommer att fortsätta ha den i fler år till...Tack Paco för att du finns
skrivet av Anders den 17 Aug 2017
En perfekt produkt ;)
skrivet av Anneli den 13 Aug 2017
Goooood
skrivet av Fredrik den 13 Aug 2017
Fräsh och förförisk Passar både dag/ kväll
skrivet av Jenny den 12 Aug 2017
One million är min favorit
skrivet av Hans E. den 7 Aug 2017
Snabb leverans Bra pris och snabb leverans !
skrivet av Kristina den 7 Aug 2017
Bra! Mycket bra och är jätte nöjd!
skrivet av Håkan den 5 Aug 2017
Det är bra tack .
skrivet av Angel den 4 Aug 2017
5
skrivet av Hans M. den 29 Jul 2017
Härlig doft passar både unga å äldre
skrivet av Anna den 26 Jul 2017
Bäst Sensuell
skrivet av Alma219 den 25 Jul 2017
Snabb leverans
skrivet av sarah den 16 Jul 2017
👍👍👍
skrivet av Nawal R. den 9 Jul 2017
Bra
skrivet av Fredrik den 5 Jul 2017
Friska toner Denna har friska toner och även lite mer sensuella toner men den är inte så speciell.
skrivet av Camilla H den 1 Jul 2017
Luktar väldigt gott
skrivet av Eva B. den 26 Jun 2017
Ultimata mansdoften Fräsch och håller doften bra länge.
skrivet av Raili den 26 Jun 2017
Bra doft
skrivet av Jonas den 20 Jun 2017
Grymt god
skrivet av Johan den 20 Jun 2017
Värd pengarna Alla parfymer luktar olika på alla. På min kille luktar denna väldigt gott. Gillar min kille lite mer med denna på sig ;)
skrivet av Anna den 19 Jun 2017
Jätte nöjd
skrivet av Gite den 18 Jun 2017
Miljon Bra doft
skrivet av Ahmad den 13 Jun 2017
Million En doft som sitter länge både vardag som till fest.
skrivet av Marina den 13 Jun 2017
Utsökt Denna utsökta parfym fick jag tips om från en kollega (tjej) som hade köpt den till sin pappa och som tyckte den var helt underbar. Och jag håller med till 100%. En helt fantastisk doft./Lennart
skrivet av Lennart den 4 Jun 2017
Det är mktsuper gott och fräsch
skrivet av Amal den 4 Jun 2017
ISH fixar inte ALLS den här. Den är sliskig och påträngande på något sätt.
skrivet av Klara den 19 May 2017
Funka bra Parfymen e grym, posten tog 5 dagar. Enl avtal då ja inte betala extra.
skrivet av Roy den 13 May 2017
BÄSTA "DOFTMAGNETEN" NÅGONSIN! BÄSTA "DOFTMAGNETEN" NÅGONSIN... Detta är en ständig följeslagare i badrumsskåpet sedan flera år! En absolut favorit som har en unik och lång doftton som håller i sig hela dagen! Får ofta komplimanger och positiva kommentarer över att man doftar så fantastiskt gott och där många frågat vad man har för rakvatten på sig!? TUR att man är gift och trogen sin hustru!
skrivet av Donald Duck-Trump den 12 May 2017
BÄSTA "DOFTMAGNETEN" NÅGONSIN! BÄSTA "DOFTMAGNETEN" NÅGONSIN... Detta är en ständig följeslagare i badrumsskåpet sedan flera år! En absolut favorit som har en unik och lång doftton som håller i sig hela dagen! Får ofta komplimanger och positiva kommentarer över att man doftar så fantastiskt gott och där många frågat vad man har för rakvatten på sig!? ????TUR att man är gift och trogen sin hustru! ??????
skrivet av Donald Duck-Trump den 12 May 2017
Bäst leverns och varor
skrivet av Wasan den 6 May 2017
one million bästa doften
skrivet av Lena F. den 20 Apr 2017
Köpte till min son för andra gången luktar jätte gott👍
skrivet av Zipora den 11 Apr 2017
Bra
skrivet av Fais den 10 Apr 2017
Grym
skrivet av Ali den 17 Mar 2017
Luktar gott Jätte bra parfym , manen är så dlag
skrivet av Aida den 13 Mar 2017
Älskar den!! Ett måste att köpa till sin pojkvän!
skrivet av Maja den 13 Mar 2017
Köpte den till pojkvännen och vi båda äälskar doften
skrivet av Matilda Eklöf den 4 Mar 2017
Mycket bra
skrivet av Robert den 24 Feb 2017
very nice
skrivet av Ahmed A. den 22 Feb 2017
Perfekt till pojkvän :)
skrivet av Dijana B. den 19 Feb 2017
ÄLSKAR!! Sambon blev såå nöjd när han fick denna i julklapp förra julen(JA den räcker länge!). Luktar himmelskt :)
skrivet av Fanny den 19 Feb 2017
Största favoriten. 👌
skrivet av Cecilia Lindahl den 16 Feb 2017
Härligt, "manlig" doft. Doften sitter kvar länge och den ger både ett sofistikerat och ett sportigt intryck.
skrivet av Eva Marita Holmgren den 16 Feb 2017
Oj, min pojkvän har den, min bror har den och även min pappa. En doft som passar alla och jag ÄLSKAR den.
skrivet av Sara Louise den 16 Feb 2017
En väldigt frisk doft som både mina vänner och jag älskar
skrivet av Cecilia Jonsson den 16 Feb 2017
Helt underbar doft!
skrivet av Rima den 16 Feb 2017
Million dollar Luktar super gott!!
skrivet av therese den 11 Feb 2017
jätte nöjd
skrivet av Firat den 11 Feb 2017
1Million Underbar doft
skrivet av Annika den 7 Feb 2017
Bra
skrivet av Zaina den 19 Jan 2017
Perfekt doft som inte sticker i näsan och lukten sitter kvar länge.
skrivet av Michal den 14 Jan 2017
Underbar doft
skrivet av Ann-Sofie den 9 Jan 2017
Fel på doften Doftade inte som jag kommer i håg, kanske var den inte färsk?
skrivet av Barbro den 8 Jan 2017
Otroligt maskulin doft!! Älskat den här doften från första sekunden då jag faktiskt gick fram och frågade en helt främmande kille vilken doft han använde. Han tog det jättebra och redan nästa dag köpte jag den till min man och son. Det här var flera år sen och används tills idag av dom och man tröttnar aldrig på doften! Rekommenderas varmt!
skrivet av Gres den 7 Jan 2017
Luktar fantastiskt! Smidigt att beställa via Nordic Feel!!!
skrivet av Susanne den 5 Jan 2017
Sitter länge Underbar doft sitter kvar länge
skrivet av Veronica den 4 Jan 2017
Toppen Som vanligt en doft att lita på. Har haft den ca 2 år.
skrivet av Gunilla den 2 Jan 2017
Mums Mmmm
skrivet av Ulrica den 30 Dec 2016
1 million helt underbar doft...supernöjd med valet!
skrivet av Helena den 30 Dec 2016
Med denna doft kan man nocka vilken kvinna somhelst
skrivet av Ann-Sofie den 29 Dec 2016
Den bästa
skrivet av Stefan den 29 Dec 2016
Bästa parfymen
skrivet av Azezh den 28 Dec 2016
En fantastisk doft plus att NordicFeel har fantastisk service /Aneta
skrivet av Aneta den 28 Dec 2016
Toppen till min man
skrivet av Helena den 27 Dec 2016
Min Sons favoritdoft
skrivet av Gerd M. den 24 Dec 2016
One million Luktar jättegott
skrivet av Susan den 23 Dec 2016
Helt underbar manlig doft Känns lyxig
skrivet av Jeanette den 20 Dec 2016
Ljuvligt lukt Härligt ljuvligt lukt som sätter spår
skrivet av Eva den 20 Dec 2016
Toppen
skrivet av Renée den 17 Dec 2016
Luktar supergott ! + för snabb leverans
skrivet av Therese den 10 Dec 2016
Snabb och bra leverans! Leveransen gick fort och smärtfritt! Doften var helt ok - funkar som vardagsperfym.
skrivet av Anders den 7 Dec 2016
Mycket fin förpackning.Bra att ge bort i julklapp
skrivet av Kerstin den 6 Dec 2016
Suverän luktar gott
skrivet av Evica den 6 Dec 2016
Jag tycker nordic feel är bra Jag tycker dom har snabba leveranser
skrivet av Jane den 6 Dec 2016
Mmmums Bästa herrparfymen i mitt tycke. Väcker intresse och är inte sliskig.
skrivet av Sofie1949 den 8 Nov 2016
Den bästa masculine parfymen Den har en härlig och underbar doft, köpte den till min pappa på fars dagen och han gillade den jätte mycket!
skrivet av Elizabeth den 16 Oct 2016
Super Perfect
skrivet av Marko den 8 Oct 2016
Nöjd Det är min son som ska få den I present på fredag och jag vet att han kommer att jubla.
skrivet av Johanna den 7 Sep 2016
Underbar doft!
skrivet av Åsa den 31 Aug 2016
Gott gotti gott gott. En helt perfekt doft.Lite förförisk.
skrivet av Inge-Berth den 25 Aug 2016
Toppen
skrivet av Annika den 21 Aug 2016
Snabbleverans
skrivet av Mirna den 16 Aug 2016
Mmm Helt underbart att få känna denna doft på sin man. . Lov it
skrivet av Abetare den 12 Aug 2016
Fantastisk
skrivet av Marie-Louise den 11 Aug 2016
Million Luktar fantastiskt och håller i en lång tid efteråt!
skrivet av Carina H. den 4 Aug 2016
Snabb leverans och bra pris
skrivet av Isabel den 4 Aug 2016
Bästa parfymen!
skrivet av Caroline den 27 Jul 2016
Underbart som vanligt önskar er lycka
skrivet av Rokaia den 24 Jul 2016
Luktar gott
skrivet av Mattias den 19 Jul 2016
1 milion paco rabanne Snabb leverans doftar sjukt gott 10/10
skrivet av Simon den 18 Jul 2016
Perfekt Doften är oerhört god.
skrivet av Ann-Louise den 17 Jul 2016
Den luktar så himla gott på min man
skrivet av Seija den 7 Jul 2016
recensioner. .. Bra!
skrivet av Nathalie den 28 Jun 2016
1 million Luktar så djävla gott!
skrivet av KarinSigås den 15 Jun 2016
Jag tycker dott är mycket bra
skrivet av DianaWarda den 8 Jun 2016
Sååå snabb leverans! Perfekt!
skrivet av ChristineHammarsand S. den 6 Jun 2016
One million Bästa doften..absolut min favorit
skrivet av CarinaLindholm den 6 Jun 2016
luktar super gott
skrivet av Anette den 1 Jun 2016
Bäst Finns ingen bättre parfym!!
skrivet av martin den 21 Mar 2016
Helt underbar doft!
skrivet av Nora Fredh den 3 Mar 2016
Har en speciell doft gör sig till rätta på kvällen.
skrivet av Katarina Paszew den 1 Mar 2016
Väldigt för tung om man är känslig för dofter! Helt okej i svag dos dock!
skrivet av Sarah den 1 Mar 2016
Väldigt väl doftande parfym som är perfekt att ge i gåva till pojkvännen. Absolut den bästa doften som min pojkvän haft! Riktigt härlig
skrivet av Malin Lindgren den 28 Feb 2016
Jeg kjøper 1 million deo stick og parfym hele tiden. jeg angrer ikke på kjøp av aftershave 100ml. deilig lukt. Dette er min favoritt, soleklart. Må bare oppleves.
skrivet av Dag Andre Findahl den 20 Feb 2016
Alla innehaver denna. Luktar riktigt gott de första 30 min men sedan luktar den riktigt risigt. Ända + är att denna varar och projekterar riktigt bra.
skrivet av Karsten den 20 Feb 2016
Min absolut favorit som jag har använt i många år. Rekommenderar!
skrivet av Andy den 17 Apr 2015
Luktar hur gott som helst. Varit en riktig favorit i badrumsskåpet i flera år nu!
skrivet av Per den 17 Apr 2015
Denna parfym är en stark favorit hos både mig och min partner. Doften förför mig och det säger han inte nej till! One Million gör så att han är värd flera miljoner!!!!
skrivet av Elin Rosell den 22 Feb 2015
Ingen parfym jag äger än tyvärr, men två av mina vänner har den och den luktar så gudomligt gott. Dom har alltid den på sig för min skull när vi ses :)
skrivet av Sara Jansson den 22 Feb 2015
Min absoluta favoritparfym, älskar den!
skrivet av elinviktoriaj den 18 Feb 2015
Min favorit herrdoft. efter första gången jag doftade de smalt mitt hjärta. Den står i mitt skåp där hemma, tar en sniff då och då. jag vill inte att den ska ta slut. Men varje gång jag går förbi ett kicks, går jag och sniffar på den liten för den är gudomlig !
skrivet av Ronja Horn den 18 Feb 2015
Luktar så gott! Både jag och pojkvännen älskar den! Kommer definitivt köpa igen när denna tar slut
skrivet av Emelie Stålhammar den 15 Feb 2015
Finns inget bättre än när pojkvännen använder denna parfymen! Jag rekommenderar den starkt!
skrivet av Chantelle Gustin den 15 Feb 2015
Köpte denna till min bror och han älskar den verkligen!! Lite mainstream då alla har den och luktar likadant men vad gör man det med en doft som denna?! Lite dyr tyvärr :/
skrivet av Malin den 15 Feb 2015
Har haft denna i ca 2 år nu och kommer absolut fortsätta med den. Älskar doften och att den sitter kvar så pass länge!
skrivet av Alexis den 14 Feb 2015
Älskar denna doft! Köpte den till min pappa på farsdag och brukar själv använda den. Den luktar bara bättre och bättre ju längre tid det går!
skrivet av HA den 12 Feb 2015
Måste vara min absoluta favorit doft. En riktigt bra parfym och håller länge och doftar helt fantastiskt, det är verkligen en doft man minns. Doften känns väldigt lyxig och helt rätt. Vill bara säga till alla killar och tjejer som funderar på att köpa den: KÖP DEN! Ni kommer inte ångra er.
skrivet av Jennie Bäcklin den 11 Feb 2015
sjukt nice, så fort flaskan börjar ta slut så beställer jag hem en ny, klockren!:)
skrivet av Ronny Daoud den 11 Feb 2015
Bästa parfymen
skrivet av Mikael den 25 Dec 2014
Funderar på att beställa den men vet inte riktigt hur den luktar å vilken som luktar godast
skrivet av Jonas Nilsson den 12 Nov 2014
Beställde nyss denna till min pojkvän, som fyllde år igår. Denna parfymen är lätt en favorit när det kommer till herrparfymer. Hoppas bara nu pojkvännen också kommer gilla den!!
skrivet av Emmy den 17 Jan 2014
Suverän Har använt denna ett tag och får ofta komplimanger. Sitter kvar länge och känns riktigt fräsch!
skrivet av Anders den 7 Dec 2012
Köpte denna till min sambo i födelsedagspresent. Han är en flitig användare av den. Jag (vi) älskar verkligen doften.
skrivet av Johanna Möksy den 28 Apr 2012
En i mängden Man vill väl lukta unikt och inte som 1 million andra?.
skrivet av Peter den 18 Mar 2012
Ny favorit! Jag köpte denna till min kille och kommer nu köpa den även till mina bröder! En klar favorit! Luktar riktigt fräscht, en doft man inte kan få nog av!!!!
skrivet av Sandra den 2 Nov 2011
Köpte denna till min sambo efter att ha läst massor om den. Helt underbar, tveklöst den godaste parfymen!
skrivet av Elin Johansson den 3 Aug 2011
Underbar Köpte denna till min sambo i 29-års present och jag måste säga att det är den bästa presenten jag ngnsin gett honom. Främlingar frågar honom vilken parfym han använder och jag kan inte få nog av att sniffa på honom. Dessutom är designen på flaskan väldigt lyxig. Rekommenderas varmt!!
skrivet av Therese den 19 Sep 2009