Paco Rabanne 1 Million

1 Million Eau de Toilette är en herrparfym från Paco Rabanne som lanserades 2008.

4.9
Betyg
139
Omdömen
6
Butiker
13%
TOPP

Paco Rabanne 1 Million EdT har fått betyget 4.9 av 5 baserat på 139 omdömen. Snittbetyg för märket Paco Rabanne är 4.4.

139 reccensioner & kommentarer
Min sambo är så nöjd med den och jag med för doften är "gudomlig". 👍
skrivet av Monica den 9 Jan 2018
Underbar doft och min son älskar den
skrivet av Mimmi den 7 Jan 2018
Bra köp! Snabbt och bra! Fin produkt!
skrivet av Helena den 29 Dec 2017
Luktar gott
skrivet av Jenny den 29 Dec 2017
Johanna Luktar sååå gott på min Karl ☺️
skrivet av Johanna den 29 Dec 2017
Snabb leverans och härlig doft
skrivet av Angelique den 29 Dec 2017
Enkelt, billigare och leveransen fungerade perfekt.
skrivet av Leif den 28 Dec 2017
Gav den till min pojkvän i julklapp och han älskade den!!
skrivet av Jennifer den 28 Dec 2017
God
skrivet av Jessica den 27 Dec 2017
1 Million EdT Snabb leverans. God parfym.
skrivet av Mari den 26 Dec 2017
Fräsch Underbar fräsch doft, uppskattades!!
skrivet av Malin den 26 Dec 2017
Underbar Så god & manlig
skrivet av Åsa den 26 Dec 2017
Luktar super gott! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
skrivet av Madeleine den 23 Dec 2017
Jättbra Utmärkt
skrivet av Luma den 21 Dec 2017
Verifierad köpare Luktar är gott
skrivet av Oday den 18 Dec 2017
Luktar väldigt gott
skrivet av Mercy den 18 Dec 2017
👍
skrivet av Madelene den 17 Dec 2017
God doft sitter i länge
skrivet av Gull-Britt G. den 15 Dec 2017
Snabb leverans
skrivet av Britt den 14 Dec 2017
Recommended
skrivet av Farrakh den 12 Dec 2017
Den luktar gott
skrivet av Marie den 11 Dec 2017
Doftar underbart!
skrivet av Duangporn den 10 Dec 2017
Bedömning. Utsökt.
skrivet av Inge-Berth den 10 Dec 2017
Luktar fantastiskt gott
skrivet av Anders den 9 Dec 2017
hej
skrivet av Robert den 8 Dec 2017
Härlig Tung god parfym, uppskattades mycket av pojkvännen :)
skrivet av Isabelle G den 7 Dec 2017
Doftar gott, inte en för ”tung” doft...snabb leverans
skrivet av Eva den 7 Dec 2017
One million En underbart fräsch doft som passar alla åldrar. Luktar jätte gott
skrivet av Sandra den 7 Dec 2017
Mmm.... Super.....
skrivet av Daniel den 7 Dec 2017
Tippen
skrivet av Rabie den 6 Dec 2017
Bäst
skrivet av Hakime den 6 Dec 2017
Köpte i present Luktar gott. Har alltid velat köpa denna parfymen. Hört mycket positiva saker om parfymen från andra som jag känner👍
skrivet av Deva den 6 Dec 2017
Fantastisk doft! Maskulin doft som luktar gott länge. Kort sagt: Godaste doften på länge! Köpte även Deon och den luktar gott även den, men innehåller mycket sprit vilket gör att det kan svida till rejält vid användning.
skrivet av Niclas den 6 Dec 2017
Vet inte än julklapp
skrivet av Larry den 5 Dec 2017
Suverän doft
skrivet av Ingrid C. den 5 Dec 2017
Mycket snabb leverans och bra produkt
skrivet av Cleopatra den 5 Dec 2017
One miljon Bästa
skrivet av Haider den 5 Dec 2017
One million Fin förpackning, ska ge bort i julklapp
skrivet av Therese den 5 Dec 2017
Luktar gott
skrivet av Andreas den 5 Dec 2017
Bra vara snabb leverans
skrivet av Stig R. den 4 Dec 2017
1 Million EDT Underbar doft, passar bäst till kvällen! Krogen, klubben eller restaurang besöket!
skrivet av ElPaco den 2 Dec 2017
Snabb leverans och väl paketerad
skrivet av Maritha den 2 Dec 2017
Luktar gott Grabben toknöjd med sin nya parfym
skrivet av Linda den 5 Nov 2017
Yummie! Luktar SÅ gott! Min sambo får knappt använda annan parfym :) Värd varje krona.
skrivet av Petra den 3 Nov 2017
Mkt God
skrivet av Stefan den 2 Nov 2017
doftar fantastisk
skrivet av Daliborka den 28 Oct 2017
mums är riktigt svag för denna då den luktar otroligt gott
skrivet av therese den 25 Oct 2017
Bra
skrivet av Didiane den 25 Oct 2017
Jättebra tack .
skrivet av Fadi den 22 Oct 2017
Mycket trevlig doft
skrivet av Carolina den 22 Oct 2017
Köpte den utan att ha luktat på den. Har Invictus sedan tidigare fr Paco som jag tycker är rätt bra o doften fastnar hela dagen. Gick på recensionerna för 1 Milion. Tycker inte att det luktar så gott som recensionerna säger dock. O den sitter inte heller speciellt länge.
skrivet av Soheil den 21 Oct 2017
Kanon! Bra pris, tacksamt med fri frakt. 200kr under butikspris. Inga konstigheter
skrivet av Johan C. den 3 Oct 2017
Snabb leverans underbar doft
skrivet av Jasmina den 28 Sep 2017
Million Edt Tycker inte den luktar så mycket.Vet inte varför
skrivet av Solveig M. den 24 Sep 2017
Efter en retur blev det bra Dålig funktion men med snabb retur o bra bemötande ingen diskussion är allt bra
skrivet av Elin A. den 22 Sep 2017
Jag är jätte nöjd det luktar gott och snab leverans
skrivet av Sbhatu den 20 Sep 2017
Ljuvlig Den är fräsch,doftar länge.
skrivet av Robert den 16 Sep 2017
Jättegod
skrivet av Mikael den 15 Sep 2017
Alltid gillat 1 Million
skrivet av Ann-Charlotte den 12 Sep 2017
Toppen! Den person som bär 1 Million EdT älskar den.Tips på rekommendation.
skrivet av Anette R. den 11 Sep 2017
Nice doft Väldoftande men utan att den är jobbig, mums
skrivet av Thomas den 4 Sep 2017
Bästa sidan, snabb leverans, bra produkter Luktar gott.
skrivet av Pejman den 4 Sep 2017
Luktar helt underbart!! Jag har haft den i 3 år och kommer att fortsätta ha den i fler år till...Tack Paco för att du finns
skrivet av Anders den 17 Aug 2017
En perfekt produkt ;)
skrivet av Anneli den 13 Aug 2017
Fräsh och förförisk Passar både dag/ kväll
skrivet av Jenny den 12 Aug 2017
Bra! Mycket bra och är jätte nöjd!
skrivet av Håkan den 5 Aug 2017
Det är bra tack .
skrivet av Angel den 4 Aug 2017
5
skrivet av Hans M. den 29 Jul 2017
Bäst Sensuell
skrivet av Alma219 den 25 Jul 2017
Bra
skrivet av Fredrik den 5 Jul 2017
Friska toner Denna har friska toner och även lite mer sensuella toner men den är inte så speciell.
skrivet av Camilla H den 1 Jul 2017
Ultimata mansdoften Fräsch och håller doften bra länge.
skrivet av Raili den 26 Jun 2017
Grymt god
skrivet av Johan den 20 Jun 2017
Värd pengarna Alla parfymer luktar olika på alla. På min kille luktar denna väldigt gott. Gillar min kille lite mer med denna på sig ;)
skrivet av Anna den 19 Jun 2017
Miljon Bra doft
skrivet av Ahmad den 13 Jun 2017
Million En doft som sitter länge både vardag som till fest.
skrivet av Marina den 13 Jun 2017
ISH fixar inte ALLS den här. Den är sliskig och påträngande på något sätt.
skrivet av Klara den 19 May 2017
Funka bra Parfymen e grym, posten tog 5 dagar. Enl avtal då ja inte betala extra.
skrivet av Roy den 13 May 2017
BÄSTA "DOFTMAGNETEN" NÅGONSIN! BÄSTA "DOFTMAGNETEN" NÅGONSIN... Detta är en ständig följeslagare i badrumsskåpet sedan flera år! En absolut favorit som har en unik och lång doftton som håller i sig hela dagen! Får ofta komplimanger och positiva kommentarer över att man doftar så fantastiskt gott och där många frågat vad man har för rakvatten på sig!? TUR att man är gift och trogen sin hustru!
skrivet av Donald Duck-Trump den 12 May 2017
BÄSTA "DOFTMAGNETEN" NÅGONSIN! BÄSTA "DOFTMAGNETEN" NÅGONSIN... Detta är en ständig följeslagare i badrumsskåpet sedan flera år! En absolut favorit som har en unik och lång doftton som håller i sig hela dagen! Får ofta komplimanger och positiva kommentarer över att man doftar så fantastiskt gott och där många frågat vad man har för rakvatten på sig!? ????TUR att man är gift och trogen sin hustru! ??????
skrivet av Donald Duck-Trump den 12 May 2017
Bäst leverns och varor
skrivet av Wasan den 6 May 2017
Bra
skrivet av Fais den 10 Apr 2017
Grym
skrivet av Ali den 17 Mar 2017
Luktar gott Jätte bra parfym , manen är så dlag
skrivet av Aida den 13 Mar 2017
Älskar den!! Ett måste att köpa till sin pojkvän!
skrivet av Maja den 13 Mar 2017
Köpte den till pojkvännen och vi båda äälskar doften
skrivet av Matilda Eklöf den 4 Mar 2017
ÄLSKAR!! Sambon blev såå nöjd när han fick denna i julklapp förra julen(JA den räcker länge!). Luktar himmelskt :)
skrivet av Fanny den 19 Feb 2017
Oj, min pojkvän har den, min bror har den och även min pappa. En doft som passar alla och jag ÄLSKAR den.
skrivet av Sara Louise den 16 Feb 2017
En väldigt frisk doft som både mina vänner och jag älskar
skrivet av Cecilia Jonsson den 16 Feb 2017
Älskar denna parfym .Luktar såå gott, köper en ny så fort den tar slut. Luktar rätt sött och fräscht
skrivet av Mahnaz Mokhateb Aghmiyouni den 16 Feb 2017
Helt underbar doft!
skrivet av Rima den 16 Feb 2017
Million dollar Luktar super gott!!
skrivet av therese den 11 Feb 2017
jätte nöjd
skrivet av Firat den 11 Feb 2017
Bra
skrivet av Zaina den 19 Jan 2017
Fel på doften Doftade inte som jag kommer i håg, kanske var den inte färsk?
skrivet av Barbro den 8 Jan 2017
Luktar fantastiskt! Smidigt att beställa via Nordic Feel!!!
skrivet av Susanne den 5 Jan 2017
Sitter länge Underbar doft sitter kvar länge
skrivet av Veronica den 4 Jan 2017
Toppen Som vanligt en doft att lita på. Har haft den ca 2 år.
skrivet av Gunilla den 2 Jan 2017
Mums Mmmm
skrivet av Ulrica den 30 Dec 2016
1 million helt underbar doft...supernöjd med valet!
skrivet av Helena den 30 Dec 2016
Med denna doft kan man nocka vilken kvinna somhelst
skrivet av Ann-Sofie den 29 Dec 2016
Den bästa
skrivet av Stefan den 29 Dec 2016
Toppen till min man
skrivet av Helena den 27 Dec 2016
Min Sons favoritdoft
skrivet av Gerd M. den 24 Dec 2016
One million Luktar jättegott
skrivet av Susan den 23 Dec 2016
Helt underbar manlig doft Känns lyxig
skrivet av Jeanette den 20 Dec 2016
Ljuvligt lukt Härligt ljuvligt lukt som sätter spår
skrivet av Eva den 20 Dec 2016
Toppen
skrivet av Renée den 17 Dec 2016
Snabb och bra leverans! Leveransen gick fort och smärtfritt! Doften var helt ok - funkar som vardagsperfym.
skrivet av Anders den 7 Dec 2016
Mycket fin förpackning.Bra att ge bort i julklapp
skrivet av Kerstin den 6 Dec 2016
Suverän luktar gott
skrivet av Evica den 6 Dec 2016
Mmmums Bästa herrparfymen i mitt tycke. Väcker intresse och är inte sliskig.
skrivet av Sofie1949 den 8 Nov 2016
Den bästa masculine parfymen Den har en härlig och underbar doft, köpte den till min pappa på fars dagen och han gillade den jätte mycket!
skrivet av Elizabeth den 16 Oct 2016
Nöjd Det är min son som ska få den I present på fredag och jag vet att han kommer att jubla.
skrivet av Johanna den 7 Sep 2016
Underbar doft!
skrivet av Åsa den 31 Aug 2016
Fantastisk
skrivet av Marie-Louise den 11 Aug 2016
Bästa parfymen!
skrivet av Caroline den 27 Jul 2016
Underbart som vanligt önskar er lycka
skrivet av Rokaia den 24 Jul 2016
Luktar gott
skrivet av Mattias den 19 Jul 2016
Perfekt Doften är oerhört god.
skrivet av Ann-Louise den 17 Jul 2016
Den luktar så himla gott på min man
skrivet av Seija den 7 Jul 2016
Sååå snabb leverans! Perfekt!
skrivet av ChristineHammarsand S. den 6 Jun 2016
One million Bästa doften..absolut min favorit
skrivet av CarinaLindholm den 6 Jun 2016
Bäst Finns ingen bättre parfym!!
skrivet av martin den 21 Mar 2016
Helt underbar doft!
skrivet av Nora Fredh den 3 Mar 2016
Väldigt för tung om man är känslig för dofter! Helt okej i svag dos dock!
skrivet av Sarah den 1 Mar 2016
Har en speciell doft gör sig till rätta på kvällen.
skrivet av Katarina Paszew den 1 Mar 2016
Väldigt väl doftande parfym som är perfekt att ge i gåva till pojkvännen. Absolut den bästa doften som min pojkvän haft! Riktigt härlig
skrivet av Malin Lindgren den 28 Feb 2016
Denna doft är helt underbar! Min sambo får den varje år i julklapp och han använder inget annat!
skrivet av Linda den 25 Feb 2016
Riktigt underbar doft! Perfekt till pojkvän :)
skrivet av jonnakristina den 22 Feb 2016
Alla innehaver denna. Luktar riktigt gott de första 30 min men sedan luktar den riktigt risigt. Ända + är att denna varar och projekterar riktigt bra.
skrivet av Karsten den 20 Feb 2016
Jeg kjøper 1 million deo stick og parfym hele tiden. jeg angrer ikke på kjøp av aftershave 100ml. deilig lukt. Dette er min favoritt, soleklart. Må bare oppleves.
skrivet av Dag Andre Findahl den 20 Feb 2016
Definitivt Värd pengarna. Älskar lukten.
skrivet av Nizar Palani den 19 Feb 2016
Min absolut favorit som jag har använt i många år. Rekommenderar!
skrivet av Andy den 17 Apr 2015
Luktar hur gott som helst. Varit en riktig favorit i badrumsskåpet i flera år nu!
skrivet av Per den 17 Apr 2015
Suverän Har använt denna ett tag och får ofta komplimanger. Sitter kvar länge och känns riktigt fräsch!
skrivet av Anders den 7 Dec 2012
En i mängden Man vill väl lukta unikt och inte som 1 million andra?.
skrivet av Peter den 18 Mar 2012
Ny favorit! Jag köpte denna till min kille och kommer nu köpa den även till mina bröder! En klar favorit! Luktar riktigt fräscht, en doft man inte kan få nog av!!!!
skrivet av Sandra den 2 Nov 2011
Underbar Köpte denna till min sambo i 29-års present och jag måste säga att det är den bästa presenten jag ngnsin gett honom. Främlingar frågar honom vilken parfym han använder och jag kan inte få nog av att sniffa på honom. Dessutom är designen på flaskan väldigt lyxig. Rekommenderas varmt!!
skrivet av Therese den 19 Sep 2009