Marc Jacobs Decadence

Decadence Eau de Parfum är en damparfym från Marc Jacobs som lanserades 2015.

4.9
Betyg
110
Omdömen
7
Butiker
24%
TOPP

Marc Jacobs Decadence EdP har fått betyget 4.9 av 5 baserat på 110 omdömen. Snittbetyg för märket Marc Jacobs är 4.5.

110 reccensioner & kommentarer
Underbar Den här parfymen doftar underbart. Den har en väldigt specifik doft som jag kan tänka mig inte passar alla. En ”vuxen” parfym. Jag testade den här i en butik innan jag bestämde mig för att köpa den eftersom att jag inte visste hur den skulle reagera på min hud... Blev inte besviken!
skrivet av elin.j89 den 2 Feb 2021
Min favorit 😍
skrivet av Nathalia den 1 Feb 2021
Doftar jättegott precis som jag förväntade mig, o väldigt snabb leverans 😊👍
skrivet av Lena Nystr?m den 30 Dec 2020
En absolut favorit. Varar länge. En varm doft med lite kraft i och det gillar jag. Kommer köpa igen.
skrivet av Maria Östelid den 20 Dec 2020
Fantastisk köper den om och om igen. Får beröm över hur den doftar. Ja den är så bäst.
skrivet av Marie Sjöberg den 27 Nov 2020
Antingen så hatar du den eller älskar. Själv är denna parfym en favorit då den har en varm, mogen doft som passar mig mycket bra. Vill man ha en lättare parfym så rekommenderar jag systern som är mer frisk i doften.
skrivet av Rebecka den 24 Oct 2020
Din favoritdoft i perfekt storlek att ha med i väskan, eller jackfickan.Du behöver bara några få rolls så doftar Du fantastiskt underbart, och doften varar länge.
skrivet av LindaOliviaSusanneA den 19 Aug 2020
Perfekt i väskan. Behövs inte många rolls för doft som sitter i.
skrivet av LindaOliviaSusanneA den 19 Aug 2020
Luktat flera gånger i butik på denna parfym men aldrig provat den på huden. Testade den på huden en dag och kände direkt hur jag fick huvudvärk och nästan kväljningar. Doften i sig är fin, men på mig blir den för mycket. Och då är jag ändå ett stort fan av tyngre parfymer så som tom Ford Noir och velvet Orchid.
skrivet av Saga den 11 Aug 2020
Luktar gott
skrivet av Weini Zeggai den 30 Jul 2020
Jag gillar doften.
skrivet av Fatou den 28 Jul 2020
Preformance En parfym för den som vill lukta länge och lämna spår efter sig. Luktar fantastiskt. En parfym för den självsäkre och vågade kvinnan! Ett inslag av plommon som även finns i killparfymer men den lutar endå mot kvinnligt, ångarar inte en sekund att jag köpt den. Ska du till jobb så kanske du ska vara försiktig med att spruta för mycket med denna, räcker att spruta i luften och gå igen molnet, ska du på stan och du vill imponera med din närvaro spraya direkt på.
skrivet av Selma den 23 Jul 2020
ÄLSKAR!!!! En som man alltid får massa komplimanger för!! Den är så frisk men ändå lockande med en tvist av jasmin tonen!! Sitter hela dagen och man själv kan inte få nog utav den!!
skrivet av Blerina den 13 Apr 2020
En doft som man behöver vänja sig vid lite men underbar, verkligen en ny favorit
skrivet av Mariette den 20 Feb 2020
Den luktar kanon på min flickvän. Rekommenderas verkligen.
skrivet av Niklas den 8 Jan 2020
Helt ljuvlig!!
skrivet av Anette den 26 Dec 2019
👍
skrivet av Azzah den 16 Dec 2019
Fantastisk ljuvlig doft, tröttnar aldrig på den!
skrivet av Karin den 16 Dec 2019
:+1:
skrivet av Azzah den 16 Dec 2019
Amazing
skrivet av Fatima den 6 Dec 2019
Inköpt till present
skrivet av Aulikki den 4 Dec 2019
Trevlig väska och luktar gott.
skrivet av Ann-Louise den 24 Oct 2019
Fin flaska och en fantastisk doft
skrivet av Linda den 17 Oct 2019
Decadence, Marc Jacobs Underbar doft.
skrivet av Ann-Katrin den 25 Aug 2019
Raskt og lettvint.
skrivet av Bjørn den 30 Jul 2019
Underbart Perfekt service
skrivet av Hamzah den 20 Jul 2019
Är fast vid denna parfym sen jag lånade den av en kompis en utekväll. Magisk!
skrivet av Susanna G. den 17 Jul 2019
Decendence Håller väldigt länge, otroligt god doft
skrivet av Jessica den 8 Jul 2019
Mogen god doft. Håller inte med tidigare recension om flaskans design, den är annorlunda och elegant.
skrivet av Gudrun den 9 Jun 2019
Min lilla väska till lukta gott med jätte bra Så jätte nöjd.
skrivet av Ulla S. den 4 Jun 2019
fantastiskt Luktar fantastiskt gott.....
skrivet av Jennie den 25 May 2019
Superfin flaske og duften er magisk
skrivet av Petra den 21 May 2019
Superfin flaska Fin och blommig doft, ganska söt. Luktar jättegott men man får vara lite försiktig och inte ta för mycket för då ”stinker” man
skrivet av Åse den 7 May 2019
Jag ÄLSKAR den här parfymen!! Jag får så många komplimanger när jag har denna på mig 😍 doftar gudomligt och man känner sig som drottning , ett måste hos alla kvinnor.
skrivet av Lovelove den 10 Mar 2019
Super! 👍
skrivet av Mohamad den 22 Feb 2019
Super! :+1:
skrivet av Mohamad den 22 Feb 2019
Absolut bäst
skrivet av Erika den 13 Nov 2018
Jätte bra doft
skrivet av Outi L. den 24 Oct 2018
Fantastisk! Doften är fantastisk! Sensuell, fantasifull, beroendeframkallande! Dock en aning tung så man måste ta väldigt lite, annars kommer en stark söt doft fram som lätt ger huvudvärk. Vacker flaska!
skrivet av Maria J. den 20 Aug 2018
Fantastisk! Doften är fantastisk! Sensuell, fantasifull, beroendeframkallande! Dock en aning tung så man måste ta väldigt lite, annars kommer en stark söt doft fram som lätt ger huvudvärk. Vacker flaska!
skrivet av Maria Jönson den 20 Aug 2018
Excellent So in love with it
skrivet av Amie den 19 Jun 2018
Luktar mycket starkt
skrivet av Eva den 18 Jun 2018
#MJ Skulle bara kunna köpa denna parfym för flaskans skull! Älskar den!!
skrivet av Hällan den 3 May 2018
för stark doft nej fick denna på prov, kommer inte köpa den då den luktar så himla stark , får huvudvärk av den
skrivet av Rebecca den 22 Apr 2018
Speciell, fantastisk! Den här parfym är en verklig favorit, den är speciell i doften men jag har verkligen fastnat för den. Skulle säga att den passar till fest, är ganska tung. Behövs inte alls mycket för att dofta hela dagen, är dryg. Kommer köpa den igen!!!
skrivet av Fanny F den 19 Apr 2018
Underbar!
skrivet av Jennie den 17 Apr 2018
Jag köpte den här doften men den blev inte riktigt en favorit för just mig, så jag vill gärna sälja vidare den. Den är endast öppnad, inte använd. 30 ml. Nypris: 660 kr. Jag säljer den för 500 kr. Skicka ett mail till alinah.helsing@gmail.com om du vill köpa den av mig! :)
skrivet av Alinah Helsing den 16 Mar 2018
Doftar suveränt
skrivet av Inger den 17 Feb 2018
Underbar doft Tycker verkligen om doften och flaskan känns lyxig i sin innovativa förpackning
skrivet av Eva den 27 Dec 2017
Kalas bra jätte nöjd
skrivet av Karolina den 25 Dec 2017
Doftar underbart
skrivet av Anna den 15 Dec 2017
Helt underbar doft.
skrivet av Birger den 11 Dec 2017
Luktar gott!
skrivet av Lisa den 10 Dec 2017
Fantastisk doft. Jag älskar den. Kryddig, sensuell men ändå fräsch.
skrivet av Roger J. den 8 Dec 2017
En helt fantastisk doft! 👍🏼👏🏼
skrivet av Maria den 7 Dec 2017
Härlig doft Doften sitter kvar länge....
skrivet av Margareta den 5 Dec 2017
Fantastisk! Denna parfym är helt fantatsisk. Inte nog med att den luktar gott så är den otroligt dryg. Riktigt bra kvalité! Ett spray och du luktar gott hela dagen! Sen att flaskan kan fungera som en inredningsdetalj är ju bara ett plus det med... :)
skrivet av Elin L den 23 Nov 2017
Doft gott
skrivet av Beyhan den 20 Oct 2017
Bra service Utsökta parfymer, snabb leverans
skrivet av Lyudmila den 19 Oct 2017
Väldigt fin Jätte fin parfym med lyx förpackningar.
skrivet av Lama A. den 19 Oct 2017
awesome doft.... så bra, bästa ....
skrivet av Karina den 3 Oct 2017
Perfekt
skrivet av Beyhan den 3 Oct 2017
Decadence Underbar kryddig doft i tilltalande förpackning.
skrivet av Eva den 4 Sep 2017
Älskar den Åh vad den är underbar. Fick provrör på den och vill så gärna köpa den.
skrivet av Tamilla I den 14 Aug 2017
Luktar underbart
skrivet av Petra den 11 Jul 2017
Ni är bäst
skrivet av Ronny N. den 2 Jul 2017
Underbar Mycket väldoftande parfym,dock tycker jag den är för dyr.
skrivet av Eva den 6 Jun 2017
Obeskrivligt magisk och varm
skrivet av Agneta den 16 Apr 2017
Luktar gott
skrivet av Simin den 12 Apr 2017
Helt underbar doft Älskar denna.Doften känns så lyxig
skrivet av Kristina Veronica Linder den 10 Mar 2017
Min favoritt-parfyme! Den lukter skikkelig godt. Det er en litt sexy duft, men ikke "kjerring-aktig" eller alt for sterk. Denne elsket jeg fra første lukt. Sitter godt på huden. Selve flasken er også utrolig lekker.
skrivet av Marit den 6 Mar 2017
Otrolig lyxig doft. High class på denna, doftar dyyr parfym!
skrivet av Ann den 5 Mar 2017
Vuxen, spännande och bara helt underbar. Har använt två flaskor nu och kommer garanterat köpa fler. Har fått väldigt mycket komplimanger för den.
skrivet av Louise den 3 Mar 2017
Älskar denna doft. Den är väldigt tung så använder den mest till fest. Men den sitter som berget. Spruta INTE för mycket med denna för då blir den väldigt stark! 1-2 sprut räcker! Lukten är riktigt intensiv och vågad. Annorlunda men magisk.
skrivet av Nathalie S den 22 Feb 2017
Her får du mye duft for pengene! Elsker lukten, den er veldig kraftig, noe som gjør at den varer hele dagen.
skrivet av Hanne den 20 Feb 2017
Marc Jacobs Decadence är en förfinad, lite sötaktigt kryddig och blommig doft inramad av vanilj. Spännande, speciell och alldeles underbar!
skrivet av Päivi den 20 Feb 2017
Väldigt unik doft som jag gillar starkt, den kraftfull men ändå feminin men inslag av " Håller länge och har fått massa komplimanger,
skrivet av Jasse den 16 Feb 2017
Har aldrig haft en parfym så luktar så gott! En doft med attityd men ändå dämpande så det ej blir för starkt. Luktar helt annorlunda från parfymer jag har ägt. Älskar när det doftar lite annorlunda. Och den håller verkligen hela dagen! Får mycket kommenterar när jag bär den! Den lockar till sig uppmärksamhet !
skrivet av Sandra Mikaela Björklund Riesbeck den 16 Feb 2017
Härlig men lite söt Jättefin doft med skön mix av Plommon, ros, Jasmin, amber och vetiver. Plommonnoten skapar en sötma som är lite för mycket för min personliga smak men doften är jättefin. Skön utstrålning och hållbar.
skrivet av Monica Hansson den 26 Jan 2017
Elsker denne parfymen! Lukter utrolig godt, og den er litt unik. Mange komplementer for den. Den kan oppleves som veldig tung, så man må bruke den med omhu.
skrivet av Michelle den 8 Jan 2017
Jättebra
skrivet av Anne-Brigitte den 30 Dec 2016
Mycket nöjd med produkten
skrivet av Nadia K. den 29 Dec 2016
Den är oemotståndlig !!!! Min man älskar när jag lägger den:)
skrivet av Hajer den 26 Dec 2016
Lyxig
skrivet av Ylva den 25 Dec 2016
Enkelt och smidigt Mycket bra pris och snabb leverans!
skrivet av Ian P. den 22 Dec 2016
Veldig ulik de andre Marc Jacobsparfymene, er ikke søt og lett, men heller tung og sensuell. Får alltid mange kommentarer når jeg har på denne parfymen, og mannen elsker den!
skrivet av Starseed den 19 Dec 2016
Underbar doft som luktar bätrre ju längre du haft den på
skrivet av Vuokko den 13 Dec 2016
Bra pris och doft
skrivet av Sara H. den 5 Dec 2016
Dette er den verste perfymen jeg har luktet! Skulle til å gjøre et blind kjøp på nett men gikk heldigvis innom kicks for å prøve. Jeg synes det lukter godt i flaska men fy søren så ekkelt den luktet på meg. Jeg sprayet en liten sprut og det stinker av hele meg. Jeg liker veldig godt maskuline parymer men denne lukter straight up sylteagurk og dill! Kan hende at testeren hadde blitt dårlig for jeg kan faktisk ikke tenke meg at noen kan like denne. Jeg måtte rett i dusjen og skrubbe meg, dette var grusomt!
skrivet av hanna den 1 Dec 2016
Det var fantastisk doft
skrivet av Gayane den 16 Nov 2016
Underbar doft Helt fantastiskt doft..Ny favorit
skrivet av Fatmata C. den 23 Oct 2016
Oj vilken doft😍 Helt fantastisk
skrivet av Linda Eriksson den 21 Oct 2016
Underbart parfym
skrivet av Ann den 4 Aug 2016
Svårflörtad doft. Väldigt söt i början men sen WOW
skrivet av Maria den 4 Jul 2016
Doften är verkligen unik alla andra marc jacobs är inspirerade av mycket fruktiga och söta dofter, detta är verkligen en av marc jacobs doft som separerar sig från alla andra, på grund av mysken skulle jag nästan kunna se denna doft som en unisex parfym just på grund av den träiga och myskiga tonerna, den håller hela dagen vilket också är ett + , kan verkligen rekommendera denna parfym
skrivet av William Inkheart den 28 Jun 2016
Decadence Marc jacobs bästa En fullständigt underbar doft! Känns riktigt lyxig och håller lääänge!
skrivet av Ewa den 19 Jun 2016
+++++ Suveränt och toppen allt igenom!
skrivet av Eva den 2 Jun 2016
Marc Jacobs Decadence Älskar denna❤️
skrivet av Liselotte L. den 2 Jun 2016
Spännande och sensuell!
skrivet av Sara den 7 Apr 2016
Har fått så många komplimanger över hur gott jag luktar, det här är verkligen min nya doft helt klart. Jag tycker lukten är väldigt sensuell och kraftfull och sitter en hel ute kväll utan några touchups!
skrivet av Louise Thunberg den 21 Mar 2016
Decadence har tagit mig med storm! Härlig doft som man känner sig riktigt powerful i, och som sitter riktigt länge på huden!
skrivet av Karin den 10 Mar 2016
Fastnade för doften direkt när jag provade den. Fräsch och lite mystisk på samma gång.
skrivet av Jenny Holmqvist den 6 Mar 2016
Väldigt kryddig doft vilket gör den till den perfekta parfymen för partykvällar. Flaskan är ju rena drömmen, perfekt inrednings detalj. Parfym och inrednings detalj i ett, kan det bli bättre?
skrivet av maddee den 4 Mar 2016
En leken duft som er veldig unik iforhold til mange andre parfymer. Synes den blir bedre desto lengre jeg har den på.
skrivet av Tonje den 3 Mar 2016
Min nye favoritt! jeg er sensitiv til sterke parfymen, men har INGEN problemer med denne. Den har en nydelig sofistikert, lun duft som bare blir bedre utover dagen. Fungerer som dagduft og kvedsduft!
skrivet av Sofieh den 23 Feb 2016
Fantastisk doft, kryddig, kraftull med en känsla av mystisk skog. Själva flaskan är dessutom en trendig och vacker inredningsdetalj. Riktigt elegant att inreda med på rätt plats ! Den gröna färgen lyser som en smaragd mot min svarta badrumsväg.
skrivet av Julia den 20 Feb 2016
Väldigt lyxig doft som ger många komplimanger. Lite mörkare noter än de andra mer blommiga Marc Jacobs, utan att doften blir för tung. Väldigt fin flaska även om den är lite otymplig och inget man har i handväskan, men då doften sitter väldigt kvar väldigt länge är det ingen problem.
skrivet av Marla den 19 Feb 2016
vill så gärnaa haa denna nyfiken
skrivet av burbuqebuqe1livee den 28 Nov 2015
vill så gärnaa haa denna nyfiken
skrivet av burbuqe den 28 Nov 2015
vill så gärnaa haa denna nyfiken
skrivet av burbuqe den 28 Nov 2015