Marc Jacobs Decadence

Decadence Eau de Parfum är en damparfym från Marc Jacobs som lanserades 2015.

4.8
Betyg
56
Omdömen
5
Butiker
16%
TOPP

Marc Jacobs Decadence EdP har fått betyget 4.8 av 5 baserat på 56 omdömen. Snittbetyg för märket Marc Jacobs är 4.3.

56 reccensioner & kommentarer
#MJ Skulle bara kunna köpa denna parfym för flaskans skull! Älskar den!!
skrivet av Hällan den 3 May 2018
för stark doft nej fick denna på prov, kommer inte köpa den då den luktar så himla stark , får huvudvärk av den
skrivet av Rebecca den 22 Apr 2018
Speciell, fantastisk! Den här parfym är en verklig favorit, den är speciell i doften men jag har verkligen fastnat för den. Skulle säga att den passar till fest, är ganska tung. Behövs inte alls mycket för att dofta hela dagen, är dryg. Kommer köpa den igen!!!
skrivet av Fanny F den 19 Apr 2018
Underbar!
skrivet av Jennie den 17 Apr 2018
Jag köpte den här doften men den blev inte riktigt en favorit för just mig, så jag vill gärna sälja vidare den. Den är endast öppnad, inte använd. 30 ml. Nypris: 660 kr. Jag säljer den för 500 kr. Skicka ett mail till alinah.helsing@gmail.com om du vill köpa den av mig! :)
skrivet av Alinah Helsing den 16 Mar 2018
Jag önskar att jag kunde leva i denna parfym! Jag saknar den så fort jag inte har den på mig!! Den är så fräsh samtidigt som den är så väldigt elegant. En klar favorit!
skrivet av Mimmie den 12 Mar 2018
En underbart förförande och androgyn doft för honom, henne eller hen. Lika härlig på dig själv som den är på andra.
skrivet av Linnéa den 1 Mar 2018
Doftar suveränt
skrivet av Inger den 17 Feb 2018
Kalas bra jätte nöjd
skrivet av Karolina den 25 Dec 2017
Doftar underbart
skrivet av Anna den 15 Dec 2017
Luktar gott!
skrivet av Lisa den 10 Dec 2017
En helt fantastisk doft! 👍🏼👏🏼
skrivet av Maria den 7 Dec 2017
Härlig doft Doften sitter kvar länge....
skrivet av Margareta den 5 Dec 2017
Fantastisk! Denna parfym är helt fantatsisk. Inte nog med att den luktar gott så är den otroligt dryg. Riktigt bra kvalité! Ett spray och du luktar gott hela dagen! Sen att flaskan kan fungera som en inredningsdetalj är ju bara ett plus det med... :)
skrivet av Elin L den 23 Nov 2017
Bra service Utsökta parfymer, snabb leverans
skrivet av Lyudmila den 19 Oct 2017
awesome doft.... så bra, bästa ....
skrivet av Karina den 3 Oct 2017
Perfekt
skrivet av Beyhan den 3 Oct 2017
Decadence Underbar kryddig doft i tilltalande förpackning.
skrivet av Eva den 4 Sep 2017
Älskar den Åh vad den är underbar. Fick provrör på den och vill så gärna köpa den.
skrivet av Tamilla I den 14 Aug 2017
Luktar underbart
skrivet av Petra den 11 Jul 2017
Helt underbar doft Älskar denna.Doften känns så lyxig
skrivet av Kristina Veronica Linder den 10 Mar 2017
Min favoritt-parfyme! Den lukter skikkelig godt. Det er en litt sexy duft, men ikke "kjerring-aktig" eller alt for sterk. Denne elsket jeg fra første lukt. Sitter godt på huden. Selve flasken er også utrolig lekker.
skrivet av Marit den 6 Mar 2017
Otrolig lyxig doft. High class på denna, doftar dyyr parfym!
skrivet av Ann den 5 Mar 2017
Älskar denna doft. Den är väldigt tung så använder den mest till fest. Men den sitter som berget. Spruta INTE för mycket med denna för då blir den väldigt stark! 1-2 sprut räcker! Lukten är riktigt intensiv och vågad. Annorlunda men magisk.
skrivet av Nathalie S den 22 Feb 2017
Her får du mye duft for pengene! Elsker lukten, den er veldig kraftig, noe som gjør at den varer hele dagen.
skrivet av Hanne den 20 Feb 2017
Har aldrig haft en parfym så luktar så gott! En doft med attityd men ändå dämpande så det ej blir för starkt. Luktar helt annorlunda från parfymer jag har ägt. Älskar när det doftar lite annorlunda. Och den håller verkligen hela dagen! Får mycket kommenterar när jag bär den! Den lockar till sig uppmärksamhet !
skrivet av Sandra Mikaela Björklund Riesbeck den 16 Feb 2017
Väldigt unik doft som jag gillar starkt, den kraftfull men ändå feminin men inslag av " Håller länge och har fått massa komplimanger,
skrivet av Jasse den 16 Feb 2017
Härlig men lite söt Jättefin doft med skön mix av Plommon, ros, Jasmin, amber och vetiver. Plommonnoten skapar en sötma som är lite för mycket för min personliga smak men doften är jättefin. Skön utstrålning och hållbar.
skrivet av Monica Hansson den 26 Jan 2017
Elsker denne parfymen! Lukter utrolig godt, og den er litt unik. Mange komplementer for den. Den kan oppleves som veldig tung, så man må bruke den med omhu.
skrivet av Michelle den 8 Jan 2017
Jättebra
skrivet av Anne-Brigitte den 30 Dec 2016
Enkelt och smidigt Mycket bra pris och snabb leverans!
skrivet av Ian den 22 Dec 2016
Veldig ulik de andre Marc Jacobsparfymene, er ikke søt og lett, men heller tung og sensuell. Får alltid mange kommentarer når jeg har på denne parfymen, og mannen elsker den!
skrivet av Starseed den 19 Dec 2016
Underbar doft som luktar bätrre ju längre du haft den på
skrivet av Vuokko den 13 Dec 2016
Bra pris och doft
skrivet av Sara H. den 5 Dec 2016
Har alltid minst en marc jacobs parfym i badrumslådan och just nu är det den här. Doftar fantastiskt gott. Enligt min smak är det en lite tyngre doft än några av de andra marc jacobs parfymerna.
skrivet av Sabina den 2 Dec 2016
Dette er den verste perfymen jeg har luktet! Skulle til å gjøre et blind kjøp på nett men gikk heldigvis innom kicks for å prøve. Jeg synes det lukter godt i flaska men fy søren så ekkelt den luktet på meg. Jeg sprayet en liten sprut og det stinker av hele meg. Jeg liker veldig godt maskuline parymer men denne lukter straight up sylteagurk og dill! Kan hende at testeren hadde blitt dårlig for jeg kan faktisk ikke tenke meg at noen kan like denne. Jeg måtte rett i dusjen og skrubbe meg, dette var grusomt!
skrivet av hanna den 1 Dec 2016
Underbar doft Helt fantastiskt doft..Ny favorit
skrivet av Fatmata C. den 23 Oct 2016
Oj vilken doft😍 Helt fantastisk
skrivet av Linda Eriksson den 21 Oct 2016
Intetsägande och rätt tråkig doft. Luktar inte illa men menlöst.
skrivet av musse2006 den 25 Aug 2016
Underbart parfym
skrivet av Ann den 4 Aug 2016
Svårflörtad doft. Väldigt söt i början men sen WOW
skrivet av Maria den 4 Jul 2016
Doften är verkligen unik alla andra marc jacobs är inspirerade av mycket fruktiga och söta dofter, detta är verkligen en av marc jacobs doft som separerar sig från alla andra, på grund av mysken skulle jag nästan kunna se denna doft som en unisex parfym just på grund av den träiga och myskiga tonerna, den håller hela dagen vilket också är ett + , kan verkligen rekommendera denna parfym
skrivet av William Inkheart den 28 Jun 2016
Decadence Marc jacobs bästa En fullständigt underbar doft! Känns riktigt lyxig och håller lääänge!
skrivet av EwaSyrén den 19 Jun 2016
Marc Jacobs Decadence Älskar denna❤️
skrivet av Liselotte den 2 Jun 2016
+++++ Suveränt och toppen allt igenom!
skrivet av Eva den 2 Jun 2016
Spännande och sensuell!
skrivet av Sara den 7 Apr 2016
Har fått så många komplimanger över hur gott jag luktar, det här är verkligen min nya doft helt klart. Jag tycker lukten är väldigt sensuell och kraftfull och sitter en hel ute kväll utan några touchups!
skrivet av Louise Thunberg den 21 Mar 2016
Decadence har tagit mig med storm! Härlig doft som man känner sig riktigt powerful i, och som sitter riktigt länge på huden!
skrivet av Karin den 10 Mar 2016
Fastnade för doften direkt när jag provade den. Fräsch och lite mystisk på samma gång.
skrivet av Jenny Holmqvist den 6 Mar 2016
Väldigt kryddig doft vilket gör den till den perfekta parfymen för partykvällar. Flaskan är ju rena drömmen, perfekt inrednings detalj. Parfym och inrednings detalj i ett, kan det bli bättre?
skrivet av maddee den 4 Mar 2016
En leken duft som er veldig unik iforhold til mange andre parfymer. Synes den blir bedre desto lengre jeg har den på.
skrivet av Tonje den 3 Mar 2016
Har haft den här i 8 år nu - gillar hur den är både feminin och kaxig! Starkare än vad man tror faktiskt, den håller väldigt länge på huden.
skrivet av Karin D den 24 Feb 2016
Min nye favoritt! jeg er sensitiv til sterke parfymen, men har INGEN problemer med denne. Den har en nydelig sofistikert, lun duft som bare blir bedre utover dagen. Fungerer som dagduft og kvedsduft!
skrivet av Sofieh den 23 Feb 2016
Fantastisk doft, kryddig, kraftull med en känsla av mystisk skog. Själva flaskan är dessutom en trendig och vacker inredningsdetalj. Riktigt elegant att inreda med på rätt plats ! Den gröna färgen lyser som en smaragd mot min svarta badrumsväg.
skrivet av Julia den 20 Feb 2016
Väldigt lyxig doft som ger många komplimanger. Lite mörkare noter än de andra mer blommiga Marc Jacobs, utan att doften blir för tung. Väldigt fin flaska även om den är lite otymplig och inget man har i handväskan, men då doften sitter väldigt kvar väldigt länge är det ingen problem.
skrivet av Marla den 19 Feb 2016
vill så gärnaa haa denna nyfiken
skrivet av burbuqebuqe1livee den 28 Nov 2015