Hugo Boss The Scent

The Scent Eau de Toilette är en herrparfym från Hugo Boss som lanserades 2015.

4.9
Betyg
395
Omdömen
6
Butiker
24%
TOPP

Hugo Boss The Scent EdT har fått betyget 4.9 av 5 baserat på 395 omdömen. Snittbetyg för märket Hugo Boss är 4.7.

395 reccensioner & kommentarer
Jätte Bra Produkten
skrivet av Henryk Siekiera den 14 Apr 2021
bra doft som sitter i länge
skrivet av björn Rönnhede den 13 Apr 2021
Snabb leverans
skrivet av Paola Elizabeth Jeppsson den 12 Apr 2021
Toppen doft
skrivet av Mikael Johan Widell den 2 Apr 2021
Luktar lika gott som vanligt
skrivet av Lisbeth Ann-Charlotte Victorén den 29 Mar 2021
Fornøyd Veldig fornøyd med lukta. Den lukter veldig godt og varer lenge, gjerne en hel dag
skrivet av den 25 Mar 2021
Dyrare än de andra butiker och inte riktiga parfymer.
skrivet av Gladiator den 15 Mar 2021
Bästa parfymen
skrivet av Roger Silvan Trieling den 15 Mar 2021
Helt underbar doft. Min favorit.
skrivet av Lise Grahm den 13 Mar 2021
Den är riktigt god och är användbar under alla situationer
skrivet av Novel Futsum Ghebremikael den 27 Feb 2021
Snabbt o bra och enkelt
skrivet av Björn Karlsson den 30 Jan 2021
Jag har haft och älskat damvarianten The Scent for her i åratal! Den är verkligen min go-to-doft! Var ju bara tyungen att köpa herrvarianten till min sambo! Och wow! Båda älskar den! Rekommenderas starkt"
skrivet av Amanda H den 26 Jan 2021
Jätte bra parfym
skrivet av Isco hall den 21 Jan 2021
snabbt levrande.
skrivet av amel yawer den 13 Jan 2021
Bra pris och god doft
skrivet av Anders den 6 Jan 2021
Jag är nöjd
skrivet av Hersh Abdullatif den 30 Dec 2020
Frisk doft. Snabb leverans.
skrivet av Britt-Marie Gunnarsson den 30 Dec 2020
Ihana tuoksu Veljelle ostin syntymäpäivä lahjaksi ja tykkäsin erittäin paljon 🥰
skrivet av Nora den 25 Dec 2020
Denna luktar jätte gott, min sambo blev super nöjd och jag också! Den levde upp till min förväntningar trots att den är lite sötare i doften, själv har jag svårt för söta parfymer hos män men denna lukta både, fräscht och sött vilket var en perfekt kombination
skrivet av Ida Elisabeth Iréne Björkdahl den 1 Nov 2020
Riktigt god doft som inte blir för mycket och håller i sig. Killen blev jätte nöjd och är inne på flaska 2 nu
skrivet av FeliciaKHM den 24 Oct 2020
Riktigt god doft som inte blir för mycket och håller i sig. Killen blev jätte nöjd och är inne på flaska 2 nu
skrivet av FeliciaKarinHilleviB den 24 Oct 2020
Den doftar underbart!
skrivet av f den 22 Oct 2020
Hamnar på top tre av favoriter definitivt
skrivet av Johan Nyström den 6 Oct 2020
It smells amazing, my husband loved it and it has a long longevity
skrivet av Nada Mahmoud den 20 Sep 2020
Beprövad produkt som vi är nöjda med!
skrivet av Kerstin Luoma den 27 Aug 2020
Min mans favorit.
skrivet av kund den 26 Aug 2020
Oförväntat god
skrivet av Ekman den 9 Aug 2020
Den bästa man kan köpa
skrivet av Alman den 9 Aug 2020
Luktar gott
skrivet av Anders Karl-Olof Rogne den 7 Aug 2020
Doftar gott
skrivet av Yaya Njie den 6 Aug 2020
Mycket god
skrivet av Hjalmar Henrik K Olofsson Lundgreen den 6 Aug 2020
Bra priser och snabb leverans 👍
skrivet av Kent Månsson den 30 Jul 2020
Bra produkt
skrivet av bjarne olsson den 24 Jul 2020
Snabb leverans
skrivet av Stefan den 23 Jul 2020
mycket bra doft
skrivet av Ahmad den 19 Jul 2020
Köpte den till sambon och vi älskar den!
skrivet av Diana Misic den 17 Jul 2020
En favorit
skrivet av Thomas Karlsson den 16 Jul 2020
Känns bra att ha det.
skrivet av Simeon Sakubu den 13 Jul 2020
Utomordentligt!
skrivet av Tony Sten Lennart Johansson den 11 Jul 2020
Favoritparfymen just nu!
skrivet av Nicke O den 10 Jul 2020
Väldigt god doft som håller i länge!
skrivet av Oskar Matias Johannes Koskela den 8 Jul 2020
Jag vill inte skriva
skrivet av Bertil Dennis Mattias Åberg den 2 Jul 2020
Härlig frisk sommar doft
skrivet av Göran den 25 Jun 2020
Go denna j
skrivet av Pontus den 16 Jun 2020
mycket lugn och bra doft
skrivet av Göran Mellberg den 6 Jun 2020
Bra👍 Ungdoms doft
skrivet av Sara Gafurson den 29 May 2020
Distinkt men diskret fräsch doft
skrivet av Stefan Ståhlgrip den 25 May 2020
👍👍 god doft
skrivet av Camilla Ulrika Jansson den 25 May 2020
Underbar doft!
skrivet av Nils Rajiv Andreas Persson den 22 May 2020
Utmärkt :)
skrivet av Ghada El-Kaswani den 22 May 2020
Luktar jättegott
skrivet av Helena den 17 May 2020
det är perfekt och jag är nöjd med den.
skrivet av Banafshe Zafari den 14 May 2020
...........
skrivet av Micheline Saliba Onvel den 9 May 2020
Har köpt den här doften till min Sambo och jag kan verkligen inte släppa honom när han när doften! Den doftar magiskt, och folk kommer alltid o frågar vilken doft han bär för som själva vill ha den. Riktigt god och håller otroligt länge!
skrivet av Felicia Tidén den 7 May 2020
Kryddig doft maskulin
skrivet av Marco den 7 May 2020
Sååå himla gottt!!!! Tycker om den här lukten sååå mycket ! Absolut ingår i min "de bästa parfym för män" #tävling
skrivet av vpankeviciute den 30 Apr 2020
Underbart förförisk Svårt att bli besviken på den här doften,vilken fullträff för mig. Den sprider en härlig mustig, förförisk väldoft runt sig. Har känt att många vill sniffa sig nära när jag har den på mig...är så nöjd med köpet..förörelse på flaska är rätta orden
skrivet av s.z den 30 Apr 2020
Bästa doften
skrivet av Jan Christer Nilsson den 26 Apr 2020
En magisk herrdoft som passar lika bra till kvällen som dagen. Den är fräsch, med en varm och elegant känsla som sitter hela dagen. Doften blir inte tung och är inte för kryddig. En favorit!
skrivet av EricaL den 25 Apr 2020
En magisk herrdoft som passar lika bra till kvällen som dagen. Den är fräsch, med en varm och elegant känsla som sitter hela dagen. Doften blir inte tung och är inte för kryddig. En favorit!
skrivet av EricaMariaL den 25 Apr 2020
grymt bra parfym!
skrivet av Tony den 24 Apr 2020
Så underbar doft
skrivet av kund den 24 Apr 2020
Har haft denna innan, så är mycket nöjd med varan
skrivet av Camilla Sjöstrand den 16 Apr 2020
Kanon 👌 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
skrivet av Conny Stathin den 16 Apr 2020
Hej det är bra priser och det kom fram fort
skrivet av Tony Persson den 12 Apr 2020
Älskar dom jättemycket
skrivet av Ahmad Haj Mohamed den 11 Apr 2020
Den är fantastisk och min favorit med Underbar och behaglig doft!!
skrivet av Sidra Manzoor den 11 Apr 2020
Funkar jättebra
skrivet av Håkan Jodén den 3 Apr 2020
Snabb frakt och inte omåttligt dyrt!
skrivet av Christoffer Bellman den 2 Apr 2020
Bra fråga ändå Perfekt mansdoft, tröttnar aldrig. Dock väldigt väldigt segt att denna inte finns i EdP utan endast i EdT.
skrivet av Dedu den 28 Mar 2020
Det är en perfekt doft för en Man
skrivet av Tommy Johansson den 22 Mar 2020
Tack så mycket
skrivet av Qasim Alwan den 20 Mar 2020
Mycket god doft som doftar länge om väl
skrivet av Markus B den 10 Mar 2020
My faveret
skrivet av Yousif Haider Roda den 9 Mar 2020
Det är bra pris
skrivet av Yohannes Tekia Weldekidan den 29 Feb 2020
En parfym som jag kommer använda i många år
skrivet av Anders Magnusson den 27 Feb 2020
Så kanon kanon
skrivet av Patrik Rosenqvist den 27 Feb 2020
👍
skrivet av Per den 2 Feb 2020
:+1:
skrivet av Per den 2 Feb 2020
SnaBB leverans och underbar doft
skrivet av Shadi den 16 Jan 2020
Underbar Jag köpte denna till min sambo och vi älskar den båda två! Härlig manlig doft utan att vara för stark, blommig eller spritig. Rekommenderas varmt!
skrivet av Maria den 10 Jan 2020
Klassiker Är det någon som inte gillar denna på en man? En riktig klassiker, tröttnar aldrig på denna kryddiga och härliga parfym. Bra present till någon man gillar :)
skrivet av nita-r den 9 Jan 2020
Sonen blev jätteglad
skrivet av Britt-Marie E. den 9 Jan 2020
Alt var som bestilt.
skrivet av Per H. den 1 Jan 2020
Luktar fantastiskt!
skrivet av Segen den 29 Dec 2019
All time favorite! Så bra doft.
skrivet av Daniel den 17 Dec 2019
Bästa parfym någonsin nöjd
skrivet av Hamidullah den 13 Dec 2019
Boss Scent Juuri sellainen kun halusin, ihmettelen miksi ette sujauta silloin tällöin pientä tuotenäytettä pakettiin, minäkin olen tilannut teiltä useita kertoja...
skrivet av Pertti den 10 Dec 2019
Veldig bra
skrivet av Rolf K. den 5 Dec 2019
Makens favorit doft
skrivet av Sonja G. den 4 Dec 2019
Söt Lite söt men väldigt god.
skrivet av Susanne den 23 Nov 2019
Söt Lite söt men väldigt god.
skrivet av Sussi den 23 Nov 2019
Fantastisk doft Rekommenderar denna varmt!
skrivet av Sofia den 23 Nov 2019
Herrparfym Chansade och beställde denna doft till min man. Ångrar INTE! Luktar jättegott👍🏽
skrivet av Karin E. den 10 Nov 2019
Herrparfym Chansade och beställde denna doft till min man. Ångrar INTE! Luktar jättegott:+1::skin-tone-4:
skrivet av Karin E. den 10 Nov 2019
Bra
skrivet av Danne den 22 Oct 2019
Luktar jättegott
skrivet av Marie-Louise den 21 Oct 2019
En varm doft som jag älskar och köper alltid för min man
skrivet av Walaa den 25 Aug 2019
💥💣
skrivet av Elfete den 7 Aug 2019
:boom::bomb:
skrivet av Elfete den 7 Aug 2019
Rekomenderas
skrivet av Fredrik den 4 Aug 2019
Ferat Jätte göt lukt 👍
skrivet av Ferat den 29 Jul 2019
Ferat Jätte göt lukt :+1:
skrivet av Ferat den 29 Jul 2019
Ny Favorit! Jag är ett stort fan av Boss parfymerna men denna är något extra. Köpte denna till min kille och han älskar den lika mycket som mig. Mystisk, kryddig och förförisk. En ny favorit i doftgarderoben.
skrivet av Becky den 17 Jul 2019
Dröm Jag har gett denna doften till min man och jag äälskar när han har den på sig! Jag tycker att den håller bra och länge. Köp, du kommer inte ångra dig!
skrivet av Kristina den 17 Jul 2019
Ny Favorit! Jag är ett stort fan av Boss parfymerna men denna är något extra. Köpte denna till min kille och han älskar den lika mycket som mig. Mystisk, kryddig och förförisk. En ny favorit i doftgarderoben.
skrivet av rebecca1044 den 17 Jul 2019
Dröm Jag har gett denna doften till min man och jag äälskar när han har den på sig! Jag tycker att den håller bra och länge. Köp, du kommer inte ångra dig!
skrivet av ylva127 den 17 Jul 2019
Dröm Jag har gett denna doften till min man och jag äälskar när han har den på sig! Jag tycker att den håller bra och länge. Köp, du kommer inte ångra dig!
skrivet av ylva127 den 17 Jul 2019
Jag har gett denna doften till min man och jag äälskar när han har den på sig! Jag tycker att den håller länge. Köp, du kommer inte ångra dig!
skrivet av Ylva den 17 Jul 2019
Dröm Jag har gett denna doften till min man och jag äälskar när han har den på sig! Jag tycker att den håller bra och länge. Köp, du kommer inte ångra dig!
skrivet av Kristina den 17 Jul 2019
Ny Favorit! Jag är ett stort fan av Boss parfymerna men denna är något extra. Köpte denna till min kille och han älskar den lika mycket som mig. Mystisk, kryddig och förförisk. En ny favorit i doftgarderoben.
skrivet av Becky den 17 Jul 2019
Favoriten! En man på mitt jobb doftade så gott och när jag till slut frågade vilken parfym han hade, så var det denna. Köpte den till min man så klart ;-) Helt oemotståndlig doft!
skrivet av Maria H den 5 Jul 2019
Bästa doften! Köper denna till min man så fort hans tar slut 😊 bästa doften ever!!!
skrivet av Maria den 5 Jul 2019
Favoriten - så oemotståndlig! Jag köpte denna doft till min man för något år sen, den blev direkt hans favorit…och min också 😊
skrivet av humlanh den 5 Jul 2019
Favoriten - så oemotståndlig! Jag köpte denna doft till min man för något år sen, den blev direkt hans favorit…och min också 😊
skrivet av mariatrelleborg den 5 Jul 2019
Bästa doften! Köper denna till min man så fort hans tar slut :blush: bästa doften ever!!!
skrivet av Maria den 5 Jul 2019
En varm och oemotståndlig doft som jag älskar när min man använder, sitter i länge också!
skrivet av Maria den 5 Jul 2019
Nöjd
skrivet av Rieva den 30 Jun 2019
Mannens favorit Köpte den som present till min man, och snacka om att det samtidigt var en gåva även till mig, efter att han började använda denna, ser jag honom med nästan nya ögon! ;) Det är svårt att släppa taget när vi kramas på morgonen, innan vi skiljs åt för att gå till våra respektive arbeten? Fantastiskt manlig doft som håller länge.
skrivet av Pia den 27 Jun 2019
Manlig! Köpte den som present till min man, och snacka om att det samtidigt var en gåva även till mig, efter att han började använda denna, ser jag honom med nästan nya ögon! ;) Det är svårt att släppa taget när vi kramas på morgonen, innan vi skiljs åt för att gå till våra respektive arbeten… Fantastiskt manlig doft som håller länge.
skrivet av Pia den 27 Jun 2019
Bara bra Min pojke är nöjd och glad när få den som present han sa fint och bra doft
skrivet av Faeq H. den 6 Jun 2019
Hugo Boss Rekommenderas!
skrivet av Morgan den 5 Jun 2019
Lukten är bra och vacker och snabb frakt tack
skrivet av Fifian den 4 Jun 2019
Bra service och snabba i leveransen
skrivet av Magnus Ö. den 3 Jun 2019
Har fått varan så snabbt och var väldigt bra
skrivet av Gilbert den 3 Jun 2019
Hugo boss En parfym som luktar gott. Inte så skarp i doften.
skrivet av Paula den 3 Jun 2019
👍🏻
skrivet av Alexandra M. den 29 May 2019
:+1::skin-tone-2:
skrivet av Alexandra M. den 29 May 2019
Luktar manligt gott och sexigt
skrivet av Jeanette den 9 Apr 2019
Fantastisk parfyme Meget fornøyd
skrivet av Besnik den 9 Apr 2019
Mycket fin doft karaktär.. Mycket fin doft karaktär, inte för intensiv ellerför "stark" upplevelse, ganska lätt, söt aroma med bra kombo utav det mesta som ska vara enl våra kriterier. :)
skrivet av MARIE den 8 Apr 2019
Mycket fin doft karaktär.. Mycket fin doft karaktär, inte för intensiv ellerför "stark" upplevelse, ganska lätt, söt aroma med bra kombo utav det mesta som ska vara enl våra kriterier. :)
skrivet av MARIE den 8 Apr 2019
Jag känner en man som alltid luktar sjukt gott, vilket fick mig att fråga vad det är för parfym han har egentligen. Det var denna. Helt underbar doft!
skrivet av Miri den 5 Apr 2019
Luktar lagom starkt och doften håller i sig länge. Den luktar fortfarande lika gott i kläder som legat några dagar- toppnoterna försvinner inte som på många andra parfymer
skrivet av Emma den 5 Apr 2019
Gammal favorit Doftar mycket bra
skrivet av Anders den 21 Mar 2019
Bästsäljaren! Förstår varför, ÄLSKAR denna på min sambo. Går inte att förklara, bara lukta på den så förstår du.
skrivet av beautybysandra den 16 Mar 2019
Luktar otroligt gott. Och den sitter i hela dagen.
skrivet av Thomas B. den 21 Feb 2019
luktar jättegott har köpt både till min man och don i present
skrivet av Eva den 16 Jan 2019
Maskuliininen tuoksu, joka tuoksuu pitkään, olen saanut kehuja naisilta sekä miehiltä
skrivet av Markku den 16 Jan 2019
Doftar gott och länge
skrivet av Maria den 16 Jan 2019
Ok
skrivet av niklas den 5 Dec 2018
Underbar doft
skrivet av Ulf Å. den 5 Dec 2018
Best
skrivet av Mohamed H. den 5 Dec 2018
Tusen takk, bra servis
skrivet av Inesa den 3 Dec 2018
Förförelse på flaska Grymt fin doft som jag och min sambo förälskat oss i. Min sambo köpte Boss The Scent till sig själv och for her till mig. Svårt att förklara vad som händer när vi båda bär The Scent.. Det blir extra svårt att stå emot varandra! Hett tips! Till alla couples! Eller för singlar som är på jakt efter the one..
skrivet av emma4223 den 25 Nov 2018
Förförelse på flaska Grymt fin doft som jag och min sambo förälskat oss i. Min sambo köpte Boss The Scent till sig själv och for her till mig. Svårt att förklara vad som händer när vi båda bär The Scent.. Det blir extra svårt att stå emot varandra! Hett tips! Till alla couples! Eller för singlar som är på jakt efter the one..
skrivet av emma4223 den 25 Nov 2018
Bäst!
skrivet av Torbjörn den 15 Nov 2018
En kanonskott gillar den skarpt
skrivet av cleiton den 11 Nov 2018
Doft ! Köpte denna till min man . Doftar underbart !
skrivet av Gunilla den 9 Nov 2018
Väldoftande doft En härlig doft som luktar fantastiskt och håller i sig bra. Blev en favorit direkt!
skrivet av Emma den 2 Nov 2018
Fantastisk Min andra flaska av Boos The Scent som jag känner mig bekväm med
skrivet av thomas den 31 Oct 2018
Köpt den till min man han älskar den doften
skrivet av Brunhilde den 5 Oct 2018
Nja Personligen tycker jag nog om lite lättare och sportigare parfymer på killar. Denna är lite tung, ingen jag skulle köpa till min man. Annars tycker jag Hugo Boss har goda parfymer till män men denna blir ingen favorit.
skrivet av Fanny F den 27 Sep 2018
Boss botlled edt Er veldig fornøyd med dette produktet, kan tryk anbefales til andre.
skrivet av Rolf den 28 Aug 2018
Veldig god
skrivet av Wanja O. den 26 Aug 2018
God doft
skrivet av Susanna K. den 14 Aug 2018
Man vet vad man får
skrivet av Joakim den 13 Aug 2018
Luktar jätte gott. Rekommenderas
skrivet av stefan e. den 5 Aug 2018
Tummen upp
skrivet av Tommy R. den 23 Jul 2018
Tommel opp
skrivet av Vidar den 21 Jul 2018
5 av 5
skrivet av Ali A. den 9 Jul 2018
Perfekt Jättenöjd underbar doft mild till sommaren.
skrivet av Birger den 8 Jul 2018
Bästa!
skrivet av Calle den 23 Jun 2018
Toppen
skrivet av Jenny den 4 Jun 2018
Luktar gott
skrivet av Kristina den 23 Mar 2018
Min man luktar så gott av den här parfymen! Helt klart ett måste om man vill att ens kille/sambo/man ska lukta gott
skrivet av Isabelle den 22 Mar 2018
GOTT LUKTAR GOTT
skrivet av Peter S. den 17 Mar 2018
Köpte till min pojkvän i julklapp. WOW. Fantastisk doft!
skrivet av Emmie den 10 Mar 2018
luktar gott
skrivet av Jan E. den 9 Mar 2018
God kvällsdoft som varar länge.
skrivet av Susanne den 4 Mar 2018
Bra parfym som doftar gott. Använder den både till vardags och fest. Luktar gott, men inte för mycket vilket många andra herrdofter kan göra.
skrivet av Sebbe den 28 Feb 2018
Söt och kryddig varm doft som ger en härlig värme i kroppen. Rekommenderar denna starkt. Parfymen passar till en ung man och vid festliga tillfällen.
skrivet av Sabina D. den 25 Feb 2018
Favorit i repris Köpt boss förut. Denna är min favorit scent. Mycket 😊 älskar den.
skrivet av Rose-Marie den 17 Feb 2018
Favorit i repris Köpt boss förut. Denna är min favorit scent. Mycket :blush: älskar den.
skrivet av Rose-Marie den 17 Feb 2018
En mild och maskulin doft
skrivet av Karin R. den 15 Feb 2018
Över förväntan
skrivet av Jan-Erik den 14 Feb 2018
Favorit doft! Denna doft är en fantastisk doft som passar en stark man. Sitter länge och är helt oemotståndlig!
skrivet av Emma_a den 13 Feb 2018
Favorit doft! Denna doft är en fantastisk doft som passar en stark man. Sitter länge och är helt oemotståndlig!
skrivet av ems den 13 Feb 2018
Toppen👍
skrivet av Mikaela den 12 Feb 2018
Toppen:thumbsup:
skrivet av Mikaela den 12 Feb 2018
Ikke helt optimal
skrivet av Jan T. den 8 Feb 2018
HB fantastisk doft
skrivet av Luis den 4 Feb 2018
Bra pris Snabb leverans och bra pris för en an mina absoluta favoriter
skrivet av Roger den 31 Jan 2018
👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
skrivet av Maryam den 29 Jan 2018
Jätte nöjd Luktar jätte gott
skrivet av Leyla A. den 29 Jan 2018
+
skrivet av Karl E. den 28 Jan 2018
Mycket bra
skrivet av Curt den 26 Jan 2018
enastående
skrivet av Sylvia den 26 Jan 2018
Fint doft :)
skrivet av Michalina den 25 Jan 2018
Var mottatt, strålende fornøyd. Originalt, akkurat denne varen jeg bestilte. Fikk den iløpet av 5 dager. 5/5
skrivet av André den 25 Jan 2018
Mycket gott. Doftar väldigt behagligt och mycket gott. Ny doft för mig men kan bli en favorit.
skrivet av Maria den 23 Jan 2018
karim parfym älskare fin doft, mina vänner tycker om den
skrivet av ABD K. den 21 Jan 2018
Underbar parfym för unga män
skrivet av Sahira den 20 Jan 2018
Tack
skrivet av Mohamed den 20 Jan 2018
Tack för hjälpen.
skrivet av DENIZ den 19 Jan 2018
Luktar god & snabb leverans
skrivet av Annika E. den 18 Jan 2018
Luktar god & snabb leverans
skrivet av Annika E. den 18 Jan 2018
Favorit En av mina favorit parfymer, då jag har massor av olika märken så är denna en av dom bästa!
skrivet av Fredrik den 15 Jan 2018
Super bra
skrivet av Awras K. den 13 Jan 2018
Doftar helt ok men är knappast värd 500 spänn. Håller inte i sig särskilt länge heller.
skrivet av Mikael den 10 Jan 2018
Doftar underbart och en vacker färg.
skrivet av Janet den 9 Jan 2018
Luktar fantastiskt gott o manligt!
skrivet av Lena den 2 Jan 2018
Helt underbart Mycket fin parfym och deo i fin box. Prisvärt!
skrivet av Jennifer den 1 Jan 2018
Hugo boss Är jätte nöjd..
skrivet av Herman den 31 Dec 2017
Excellent Mycket fräsch doft.
skrivet av Odai den 31 Dec 2017
Det luktar så gott och min man älskar detta
skrivet av Nihari F. den 30 Dec 2017
Snabb leverans och bra pris
skrivet av Karin den 28 Dec 2017
Luktar jättegott!
skrivet av Malin den 28 Dec 2017
Finnt
skrivet av Ahmed den 26 Dec 2017
Bra priser, snabb leverans
skrivet av Miso den 26 Dec 2017
Hugo boss the scent Doftar underbart!
skrivet av Marlene den 25 Dec 2017
Boss Toppppppp :))
skrivet av Mohammed den 24 Dec 2017
Precis som förväntad
skrivet av Lennart den 22 Dec 2017
Bästa
skrivet av Kosovare den 16 Dec 2017
Bra
skrivet av Elli den 16 Dec 2017
Boss the Scent
skrivet av Benny den 15 Dec 2017
Bäst
skrivet av Arianna den 15 Dec 2017
Parfym Fantastsk
skrivet av Irena den 15 Dec 2017
Dunder
skrivet av Ibrahim den 15 Dec 2017
Mycket bra service och bra produkt. Jag är helnöjd.
skrivet av Mattias den 14 Dec 2017
.
skrivet av Mahmoud den 14 Dec 2017
Parfym The Scent En prisvärd julklapp till honom
skrivet av Leila I. den 10 Dec 2017
G
skrivet av Sergio M. den 10 Dec 2017
Great scent Hugo Boss The Scent is a typical great Hugo Boss that nice fits along the way of HB Bottled and HB Bottled Night. Not a huge exposure so can easy be used at work and other non intrusive environments. It has a moderate longlivety, which for my taste could be much longer, but nothing a small extra spray won't fix. Shipping and delivery of NordicFeel is quick and well packaged as usual. Go go for these prices.
skrivet av Robert den 9 Dec 2017
Doftar mkt gott!
skrivet av Linda E. den 8 Dec 2017
👍
skrivet av Marie den 7 Dec 2017
G 5+
skrivet av Abdul S. den 7 Dec 2017
Gillar doften!
skrivet av Björn den 7 Dec 2017
Lika bra som förväntat!
skrivet av Ursula den 7 Dec 2017
👍
skrivet av Svetlana den 6 Dec 2017
:thumbsup:
skrivet av Svetlana den 6 Dec 2017
Den doftade väldigt bra
skrivet av Viktor den 6 Dec 2017
Nöjd!
skrivet av Joanna E. den 5 Dec 2017
Underbar!
skrivet av Lisa den 5 Dec 2017
Doften Elegant och manlig!
skrivet av Håkan den 5 Dec 2017
Snabb leverans Fick produkten till bästa pris samt snabb leverans
skrivet av Hannu den 5 Dec 2017
Älskar doften❤️ Perfekt☺️
skrivet av Avag den 5 Dec 2017
Manlig doft Den perfekta doften!
skrivet av Johanna W. den 5 Dec 2017
Älskar doften:heart:️ Perfekt:relaxed:️
skrivet av Avag den 5 Dec 2017
Lagom diskret
skrivet av Lars O. den 5 Dec 2017
Bra Jättebra
skrivet av Duaa Z. den 5 Dec 2017
Överraskande bra Hittat en ersättare till min gamla favorit - BOSS elements aqua
skrivet av Jan C. den 4 Dec 2017
Fantastisk Strålende fornøyd
skrivet av Besnik den 4 Dec 2017
Luktar väldigt gott Snabb leverans bra pris
skrivet av Emma H. den 4 Dec 2017
Mild i duften
skrivet av Anicena den 24 Nov 2017
Helt okey
skrivet av Philip V. den 6 Nov 2017
Luktar stunden?
skrivet av Abdinasir den 2 Nov 2017
Bra, billig ,
skrivet av Philip den 25 Oct 2017
Hugobossthescent Kanonja helt rätt❤️
skrivet av Kerstin A. den 23 Oct 2017
älskar denna doften
skrivet av Sayed E. den 23 Oct 2017
Hugobossthescent Kanonja helt rätt:heart:️
skrivet av Kerstin A. den 23 Oct 2017
Lovely men inte lika lovely som guldtackan men nära på...
skrivet av Stefan den 23 Oct 2017
Grym Luktar umderbart
skrivet av Christian den 22 Oct 2017
Bra
skrivet av Kerstin den 22 Oct 2017
snabbt o bra Snabb leverans rakt i brevlådan kan inte bli bättre.Bra pris.
skrivet av Jan den 18 Oct 2017
Parfym Boss The scent Bra beställ ing, snabb leverans och bra oris på produkten.
skrivet av Jenny den 17 Oct 2017
Parfym Boss The scent Bra beställ ing, snabb leverans och bra oris på produkten.
skrivet av Jenny A. den 17 Oct 2017
Fräsch doft
skrivet av Arne B. den 11 Oct 2017
Snabb leverans
skrivet av jimmy l. den 10 Oct 2017
Billigt & Snabbt leverans Så enkelt att beställa sin vara som kommer fram så snabbt till ett billigt pris!!!
skrivet av Kenneth den 7 Oct 2017
Det e så jävla gott 💕❤️
skrivet av Wisam Mossa Alrifai den 3 Oct 2017
5 star
skrivet av Monica I. den 22 Sep 2017
Bro
skrivet av Ahmad den 20 Sep 2017
Luktat gott
skrivet av hassan_bilarr den 15 Sep 2017
Luktat gott
skrivet av hassan_bilarr den 15 Sep 2017
Veldig brs
skrivet av Ibrar R. den 14 Sep 2017
Kjempe bra priser og produkter
skrivet av geir m. den 12 Sep 2017
Boss = Kvalitet The scent er en god lukt til de som ønsker en kvalitetsparfyme som oser nøytralt. Sitter godt, anbefales til alle som ikke ønsker søte lukter. Lukten av kraft.
skrivet av Raymond H. den 5 Sep 2017
Hemsk!!
skrivet av Sara Alexandra Svensk den 1 Sep 2017
Fantastisk En helt fantastisk doft.
skrivet av Robert den 23 Aug 2017
Toppen Supersnabb leverans samt uppdatering under resans väg....Toppen
skrivet av Lizette R. den 22 Aug 2017
The best
skrivet av Fadil den 16 Aug 2017
Super pris. Ingen problemer med kjøp eller levering.
skrivet av Karl H. den 11 Aug 2017
Anbefales Produkt som beskrevet. Rask levering.
skrivet av Jan R. den 7 Aug 2017
Perfekt Enkelt, snabbt och enligt förväntning.
skrivet av Niklas den 28 Jul 2017
riktig bra
skrivet av Taufik den 22 Jul 2017
Boss Er veldig fornøyd, kan trykt anbefales til andre.
skrivet av Rolf den 19 Jul 2017
Alt bra Alt er bra hos Nordicfeel.
skrivet av Torfinn den 13 Jul 2017
Helt grei service
skrivet av Christian den 3 Jul 2017
Den för kvinnor är bättre Trodde att denna skulle vara jättebra till honom men jag tycker denna doftar för tråkigt. The scent for her är mycket bättre.
skrivet av Millah den 27 Jun 2017
Luktar ljuvligt Underbar doft och luktar ljuvligt på min man :))
skrivet av Maria P. den 14 Jun 2017
Fantastisk Trevlig doft som sitter i länge. Mycket nöjd.
skrivet av Daniel den 12 Jun 2017
Perfekt för sommaren
skrivet av Mirtolib den 3 Jun 2017
När får ni hem denna artikel? Hej, när planeras denna artikel att komma in? Jag har slut och behöver fylla på lagret :)
skrivet av selle78 den 29 May 2017
Super
skrivet av Semun den 19 May 2017
Boss Scient edt Som alltid har jeg en svært positiv erfaring med handelen. Rask ordre behandling og muligheten til å kjøpe stor utgave gjør det usedvanlig billig.
skrivet av Jan R. den 30 Apr 2017
Anbefales
skrivet av Harald M. den 30 Apr 2017
Härlig En supergod och lite kryddig doft som passade min sambo utmärkt!
skrivet av Sanna den 22 Apr 2017
Feeling fresh Den är 👌💦👅
skrivet av Rebin J. den 20 Apr 2017
Snabb leverans med högsta kvalitet
skrivet av Roberth den 20 Apr 2017
Feeling fresh Den är :ok_hand::sweat_drops::tongue:
skrivet av Rebin J. den 20 Apr 2017
Så god, så manlig...mmm...
skrivet av Anna-Carin den 9 Apr 2017
Mycket bra samt snabb leverans
skrivet av Lenart den 6 Apr 2017
Det lukter veldig godt! Passer til alle aldre! Anbefales!
skrivet av Jelena den 19 Mar 2017
Skönt
skrivet av Shariq den 17 Mar 2017
Rask levering, gode priser
skrivet av Stian O. den 16 Mar 2017
Behaglig doft En behaglig och lätt doft som varar hela dagen
skrivet av Anders den 6 Mar 2017
Den luktar såååå gott på min man!😃
skrivet av Jenny den 3 Mar 2017
Jag kommer inte att gå ifrån denna, har fått så mycket komplimanger för denna doften och jag har aldrig trivts så bra i en doft förr.
skrivet av Johan den 3 Mar 2017
Bra
skrivet av Per F. den 3 Mar 2017
Den luktar såååå gott på min man!:smiley:
skrivet av Jenny den 3 Mar 2017
Boss the scent Bästa bossen hittills helt perfekt
skrivet av Mattias den 3 Mar 2017
HUGO BOSS Köpte den som present. Han gillar den bra/ god doft .Sitter i länge 👍
skrivet av AGNETA den 1 Mar 2017
HUGO BOSS Köpte den som present. Han gillar den bra/ god doft .Sitter i länge :thumbsup:
skrivet av AGNETA den 1 Mar 2017
Boss th scent Etd köpte jag till min bror han tyckte om det ❤️❤️👌🏾
skrivet av Nimo den 28 Feb 2017
Boss th scent Etd köpte jag till min bror han tyckte om det :heart:️:heart:️:ok_hand::type_5:
skrivet av Nimo den 28 Feb 2017
Jättegod doft
skrivet av Pernilla den 27 Feb 2017
Underbar doft! Som gåva blev den uppskattad
skrivet av Nellie den 25 Feb 2017
Doftar underbart
skrivet av Emeli den 22 Feb 2017
mycket bra
skrivet av Rashaa den 21 Feb 2017
Nöjd Thumbs up
skrivet av Jonas den 21 Feb 2017
Toppen!
skrivet av Andre den 21 Feb 2017
Hugo boss Mannen blev jätteglad och han luktar gott. Tycker även att doften sitter i under hela dagen.
skrivet av Pernilla H. den 20 Feb 2017
Best of the Best One of the best perfumes i ever had,, has received many good comments about!
skrivet av Laith A. den 20 Feb 2017
Mycket härlig doft
skrivet av Helena den 19 Feb 2017
👌🏼
skrivet av Frida den 18 Feb 2017
:ok_hand::type_3:
skrivet av Frida den 18 Feb 2017
Den var bra
skrivet av Nina den 18 Feb 2017
Jag fick denna i födelsedagspresent av min pojkvän. En helt fantastiskt blommig doft, en parfym jag kan tänka mig att köpa om och om igen!
skrivet av Louise den 17 Feb 2017
Köpte denna till mannen som gillar den men också säger att det är jag som ska gilla den på honom också - vilket jag såklart gör :-) Gillar den kryddiga doften som lämnar avtryck och viljan att smyga nära för att dofta lite till...
skrivet av Caroline D den 16 Feb 2017
Trevlig doft, aningen sötare i eftertonerna än jag hade förväntat mig. Hade hoppats på mer ren manlig doft enligt beskrivningen. Ändå mkt nöjd med produkten och kommer säkert köpa igen.
skrivet av Mathias den 11 Feb 2017
Underbar Den är himmelsk!
skrivet av Mia den 6 Feb 2017
Nöjd! Grymt att få parfymen direkt hem i brevlådan!
skrivet av Patric den 6 Feb 2017
Mycket nöjd! Detta är min andra flaska med samma doft! Fler lär det bli :)
skrivet av Ulf Å. den 5 Feb 2017
Snabbt och enkelt
skrivet av Abdulkadir den 5 Feb 2017
Fina produkter, snabb leverans!
skrivet av Bianca den 5 Feb 2017
Bästa företag
skrivet av Rabie den 5 Feb 2017
En riktig goding.... den där Boss
skrivet av Marie-Louise den 5 Feb 2017
Maskulin Väldigt god doft, men den är lite för tung och saknar lite syrlighet för att få en 5a.
skrivet av Pernilla den 5 Feb 2017
Erittäin hyvää tuoksu Suosittelen kaikille
skrivet av Dijamanta den 27 Jan 2017
Underbart
skrivet av Rebin J. den 25 Jan 2017
Bästa parfym... Luktar jättefint
skrivet av Natalija den 13 Jan 2017
Miellyttävä, miehekäs tuoksu Mieleenjäävä sopivan vahva tuoksu. Tuoksu säilyy pitkään häviämättä.
skrivet av Marko den 8 Jan 2017
sådär
skrivet av Jan den 5 Jan 2017
precis vad jag sökte efter. behagligt maskulin doft
skrivet av Conny den 1 Jan 2017
Toppen Supermanlig doft
skrivet av Lizette den 1 Jan 2017
Perfekt
skrivet av Maria den 1 Jan 2017
Very good scent :relaxed:
skrivet av Christ`l G. den 1 Jan 2017
Vem kom in i rummet ? En doft som väcker andras känslor, vem är han som bär denna eleganta,snobbiga doft ? Jag vill vara lika mystisk !
skrivet av Anders I. den 1 Jan 2017
Boss The Scent Underbar doft , perfekt julklapp
skrivet av Mari den 30 Dec 2016
Det var en julklapp! Ett önskemål! Snabb leverans! Utmärkt! Hälsn Eva Palmquist
skrivet av Eva M. den 29 Dec 2016
Boss The Scent Mycket nöjd....doften är härligt ren och mjuk
skrivet av Helena den 28 Dec 2016
Luktar manligt
skrivet av Louise den 28 Dec 2016
Köpte denna till min pojkvän och vi båda älskar den! Perfekta parfymen för män enligt mig. Fräsch och manlig :)
skrivet av Emma den 27 Dec 2016
Utmärkt Mycket snabb service leverans samt rimlig pris
skrivet av Majid den 23 Dec 2016
Bäst
skrivet av Bryar den 22 Dec 2016
Luktar underbart på min man 🤗
skrivet av Jeanette den 20 Dec 2016
Luktar ljuvligt
skrivet av Maria P. den 20 Dec 2016
Tycker om den
skrivet av Mirjana den 20 Dec 2016
Luktar underbart på min man :hugging:
skrivet av Jeanette den 20 Dec 2016
Supernöjd
skrivet av Emma den 19 Dec 2016
Boss Olin tyytyväinen tuotteeseeni ja saamaani palveluun
skrivet av Anita den 17 Dec 2016
Peewee Doftar gott
skrivet av Stephan den 13 Dec 2016
The scent Fräsch och frisk doft med lagom doft av sötma, som gett många komplimanger
skrivet av Johan den 8 Dec 2016
Mycket god och manlig doft.
skrivet av Anna E. den 6 Dec 2016
bra men inte bästa det bra men efter 4 timmar eller 3 det börjar försvinna
skrivet av ibra den 6 Dec 2016
Wow! Denna luktar så gott, riktig man!
skrivet av Amanda den 5 Dec 2016
Boss Veldig god parfyme til herre
skrivet av Mariama A. den 30 Nov 2016
Prov Hej Är nyfiken på Hugo boss nya parfym Kan ni skicka ett doftprov på på deras stent och intensive? Med vänlig hälsning, Bobo Johansson
skrivet av Bobo6 den 21 Nov 2016
Manlig doft enligt min bättre hälft
skrivet av Terje H. den 14 Nov 2016
Snabbt och enkelt Bra hemsida, snabba leveranser och enkelt att beställa
skrivet av Peter den 6 Nov 2016
Mycket väldoftande Hade behövt dofta "lite mer" för högsta betyg.
skrivet av Björn den 1 Nov 2016
Mycket väldoftande Hade behövt dofta "lite mer" för högsta betyg.
skrivet av Björn den 1 Nov 2016
Boss The Scent EdT Tuosuu hyvältä ja pitkään
skrivet av Markku den 25 Oct 2016
Helt ok produkt
skrivet av Fredrik S. den 20 Oct 2016
toimitus on nopeaa. Kiitos!
skrivet av Riitta den 28 Sep 2016
Toppen
skrivet av Haquima den 24 Sep 2016
tuoksu Täydellinen...
skrivet av Martti den 12 Sep 2016
Perfekto!
skrivet av Lejla den 6 Sep 2016
Jättegod doft En supergod doft. Boss är aldrig fel. Kan verklig rekommendera denna!
skrivet av M_70 den 5 Sep 2016
snabb lev.
skrivet av Maria den 15 Aug 2016
God
skrivet av Refundermedlem den 4 Aug 2016
Fräsch och god doft En av de bättre och godare EdT dom jag någonsin haft
skrivet av Robert E. den 28 Jul 2016
:)
skrivet av Marko den 28 Jul 2016
Boss är bäst Jag använder bara boss parfym eftersom det är en speciell känsla när gäller doften
skrivet av Riad den 27 Jul 2016
Är mycket nöjd med doften
skrivet av Jozsef den 24 Jul 2016
Bra doft. En härlig doft som sitter i länge. Boss leverera som vanligt.
skrivet av Daniel den 24 Jul 2016
Boss the scent herr parfym Jätte elegant och manligt lukt.
skrivet av Neda A. den 18 Jul 2016
Boss arvosteluni Miesten tuoksuista yksi parhaista.
skrivet av Tuula den 17 Jul 2016
Härlig herrdoft som passar till både yngre och äldre
skrivet av Helen A. den 14 Jul 2016
Jättebra
skrivet av Branislava den 12 Jul 2016
Luktar gott
skrivet av Sven den 7 Jul 2016
Gudomlig! Mustig doft som luktar jordnära och harmoniskt.
skrivet av EmelieGunnstedt den 5 Jul 2016
Super bra parfum
skrivet av KristinePoghosyan den 22 Jun 2016
Doften försvinner efter tio minuter God parfym som doftar underbart, doften finns sålänge du sprayar...den försvinner efter en stund! Stort minus
skrivet av Nadine den 6 Jun 2016
Helt underbar!
skrivet av Ann-KristineLundqvist den 30 May 2016
Fick denna som ett prov när jag handlade från Kicks nätbutik. Jäklar vad gott den luktar! Har nu köpt både till mig och brorsan och vi har fått flera kommentarer, varav från en för mig helt främmande människa om hur gott vi luktar.
skrivet av Anders H den 10 Mar 2016
Känns fräsch och får många komplimanger för denna doft, känns klassisk!
skrivet av Magnus den 5 Mar 2016
Den perfekta manliga doften, love it!
skrivet av Marie den 5 Mar 2016
No perfume is more feminine in my opinion more than miracle😍😍 I fell in love with it the minute I wore it for the 1st time. No matter how much I try buying other brands I keep putting Miracle as it gives me the confidence each time.
skrivet av Manar Sammak den 22 Feb 2016
Tidenes beste herreduft! Denne er helt fantastisk
skrivet av Andrea den 19 Feb 2016
Godaste parfymen sambon har just nu! Köpte även deon till min bror i julklapp. Var väldigt uppskattad.
skrivet av Emma Adolfsson den 19 Feb 2016
Super jummy! Doftar så manligt och senuellt.
skrivet av beautyindustryjunkie den 4 Nov 2015
Helt fantastisk doft! Köpte den till min man i present och han bara älskar den!
skrivet av Sofia Nordenhem den 14 Oct 2015
Tyckte det lät spännande med en parfym som doftar läder och lavendel, så köpte den till pojkvännen. Tre av hans kompisar frågade vad det var och säger att de måste köpa egna flaskor!
skrivet av *Madelaine* den 5 Oct 2015