Hugo Boss The Scent

The Scent Eau de Toilette är en herrparfym från Hugo Boss som lanserades 2015.

4.9
Betyg
159
Omdömen
4
Butiker
13%
TOPP

Hugo Boss The Scent EdT har fått betyget 4.9 av 5 baserat på 159 omdömen. Snittbetyg för märket Hugo Boss är 4.4.

159 reccensioner & kommentarer
God doft
skrivet av Susanna den 14 Aug 2018
Man vet vad man får
skrivet av Joakim den 13 Aug 2018
Luktar jätte gott. Rekommenderas
skrivet av stefan den 5 Aug 2018
Tummen upp
skrivet av Tommy R. den 23 Jul 2018
Perfekt Jättenöjd underbar doft mild till sommaren.
skrivet av Birger den 8 Jul 2018
Bästa!
skrivet av Calle den 23 Jun 2018
Toppen
skrivet av Jenny den 4 Jun 2018
Luktar gott
skrivet av Kristina den 23 Mar 2018
Min man luktar så gott av den här parfymen! Helt klart ett måste om man vill att ens kille/sambo/man ska lukta gott
skrivet av Isabelle den 22 Mar 2018
GOTT LUKTAR GOTT
skrivet av Peter den 17 Mar 2018
Köpte till min pojkvän i julklapp. WOW. Fantastisk doft!
skrivet av Emmie den 10 Mar 2018
luktar gott
skrivet av Jan E. den 9 Mar 2018
God kvällsdoft som varar länge.
skrivet av Susanne den 4 Mar 2018
Bra parfym som doftar gott. Använder den både till vardags och fest. Luktar gott, men inte för mycket vilket många andra herrdofter kan göra.
skrivet av Sebbe den 28 Feb 2018
Favorit i repris Köpt boss förut. Denna är min favorit scent. Mycket 😊 älskar den.
skrivet av Rose-Marie den 17 Feb 2018
Över förväntan
skrivet av Jan-Erik den 14 Feb 2018
Favorit doft! Denna doft är en fantastisk doft som passar en stark man. Sitter länge och är helt oemotståndlig!
skrivet av Emma_a den 13 Feb 2018
Toppen👍
skrivet av Mikaela den 12 Feb 2018
👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
skrivet av Maryam den 29 Jan 2018
+
skrivet av Karl E. den 28 Jan 2018
Mycket bra
skrivet av Curt den 26 Jan 2018
enastående
skrivet av Sylvia den 26 Jan 2018
Fint doft :)
skrivet av Michalina den 25 Jan 2018
Mycket gott. Doftar väldigt behagligt och mycket gott. Ny doft för mig men kan bli en favorit.
skrivet av Maria den 23 Jan 2018
karim parfym älskare fin doft, mina vänner tycker om den
skrivet av karim den 21 Jan 2018
Underbar parfym för unga män
skrivet av Sahira den 20 Jan 2018
Luktar god & snabb leverans
skrivet av Annika E. den 18 Jan 2018
Favorit En av mina favorit parfymer, då jag har massor av olika märken så är denna en av dom bästa!
skrivet av Fredrik den 15 Jan 2018
Doftar helt ok men är knappast värd 500 spänn. Håller inte i sig särskilt länge heller.
skrivet av Mikael den 10 Jan 2018
Doftar underbart och en vacker färg.
skrivet av Janet den 9 Jan 2018
Luktar fantastiskt gott o manligt!
skrivet av Lena den 2 Jan 2018
Helt underbart Mycket fin parfym och deo i fin box. Prisvärt!
skrivet av Jennifer den 1 Jan 2018
Excellent Mycket fräsch doft.
skrivet av Odai den 31 Dec 2017
Hugo boss Är jätte nöjd..
skrivet av Herman den 31 Dec 2017
Det luktar så gott och min man älskar detta
skrivet av Nihari den 30 Dec 2017
Luktar jättegott!
skrivet av Malin den 28 Dec 2017
Bra priser, snabb leverans
skrivet av Miso den 26 Dec 2017
Finnt
skrivet av Ahmed den 26 Dec 2017
Hugo boss the scent Doftar underbart!
skrivet av Marlene den 25 Dec 2017
Boss Toppppppp :))
skrivet av Mohammed den 24 Dec 2017
Precis som förväntad
skrivet av Lennart den 22 Dec 2017
Bästa
skrivet av Kosovare den 16 Dec 2017
Bra
skrivet av Elli den 16 Dec 2017
Boss the Scent
skrivet av Benny den 15 Dec 2017
Bäst
skrivet av Arianna den 15 Dec 2017
Parfym Fantastsk
skrivet av Irena den 15 Dec 2017
Mycket bra service och bra produkt. Jag är helnöjd.
skrivet av Mattias den 14 Dec 2017
Parfym The Scent En prisvärd julklapp till honom
skrivet av Leila I. den 10 Dec 2017
Doftar mkt gott!
skrivet av Linda E. den 8 Dec 2017
Lika bra som förväntat!
skrivet av Ursula den 7 Dec 2017
Gillar doften!
skrivet av Björn den 7 Dec 2017
👍
skrivet av Marie den 7 Dec 2017
G 5+
skrivet av Abdul S. den 7 Dec 2017
Nöjd!
skrivet av Joanna E. den 5 Dec 2017
Underbar!
skrivet av Lisa den 5 Dec 2017
Doften Elegant och manlig!
skrivet av Håkan den 5 Dec 2017
Lagom diskret
skrivet av Lars O. den 5 Dec 2017
Snabb leverans Fick produkten till bästa pris samt snabb leverans
skrivet av Hannu den 5 Dec 2017
Älskar doften❤️ Perfekt☺️
skrivet av Avag den 5 Dec 2017
Manlig doft Den perfekta doften!
skrivet av Johanna den 5 Dec 2017
Överraskande bra Hittat en ersättare till min gamla favorit - BOSS elements aqua
skrivet av Jan C. den 4 Dec 2017
Luktar väldigt gott Snabb leverans bra pris
skrivet av Emma den 4 Dec 2017
Helt okey
skrivet av Philip E. den 6 Nov 2017
Luktar stunden?
skrivet av Abdinasir den 2 Nov 2017
älskar denna doften
skrivet av Sayed E. den 23 Oct 2017
Hugobossthescent Kanonja helt rätt❤️
skrivet av Kerstin A. den 23 Oct 2017
Lovely men inte lika lovely som guldtackan men nära på...
skrivet av Stefan den 23 Oct 2017
Bra
skrivet av Kerstin den 22 Oct 2017
Grym Luktar umderbart
skrivet av Christian den 22 Oct 2017
snabbt o bra Snabb leverans rakt i brevlådan kan inte bli bättre.Bra pris.
skrivet av Jan den 18 Oct 2017
Parfym Boss The scent Bra beställ ing, snabb leverans och bra oris på produkten.
skrivet av Jenny den 17 Oct 2017
Fräsch doft
skrivet av Arne B. den 11 Oct 2017
bra
skrivet av krille den 7 Oct 2017
Mycket bra
skrivet av Ivan den 7 Oct 2017
Det e så jävla gott 💕❤️
skrivet av Wisam Mossa Alrifai den 3 Oct 2017
5 star
skrivet av Monica I. den 22 Sep 2017
Luktat gott
skrivet av hassan_bilarr den 15 Sep 2017
Hemsk!!
skrivet av Sara Alexandra Svensk den 1 Sep 2017
Den för kvinnor är bättre Trodde att denna skulle vara jättebra till honom men jag tycker denna doftar för tråkigt. The scent for her är mycket bättre.
skrivet av Millah den 27 Jun 2017
När får ni hem denna artikel? Hej, när planeras denna artikel att komma in? Jag har slut och behöver fylla på lagret :)
skrivet av selle78 den 29 May 2017
Härlig En supergod och lite kryddig doft som passade min sambo utmärkt!
skrivet av Sanna den 22 Apr 2017
Så god, så manlig...mmm...
skrivet av Anna-Carin den 9 Apr 2017
Skönt
skrivet av Shariq den 17 Mar 2017
Denna parfym är helt sagolik! Den doftar så fantastisk gott och det känns lyxigt att bära den.
skrivet av Mari den 9 Mar 2017
Behaglig doft En behaglig och lätt doft som varar hela dagen
skrivet av Anders den 6 Mar 2017
Boss the scent Bästa bossen hittills helt perfekt
skrivet av Mattias den 3 Mar 2017
Bra
skrivet av Per den 3 Mar 2017
Den luktar såååå gott på min man!😃
skrivet av Jenny den 3 Mar 2017
Jag kommer inte att gå ifrån denna, har fått så mycket komplimanger för denna doften och jag har aldrig trivts så bra i en doft förr.
skrivet av Johan den 3 Mar 2017
HUGO BOSS Köpte den som present. Han gillar den bra/ god doft .Sitter i länge 👍
skrivet av AGNETA den 1 Mar 2017
Boss th scent Etd köpte jag till min bror han tyckte om det ❤️❤️👌🏾
skrivet av Nimo den 28 Feb 2017
Jättegod doft
skrivet av Pernilla den 27 Feb 2017
Underbar doft! Som gåva blev den uppskattad
skrivet av Nellie den 25 Feb 2017
Doftar underbart
skrivet av Emeli den 22 Feb 2017
mycket bra
skrivet av Rashaa den 21 Feb 2017
Nöjd Thumbs up
skrivet av Jonas den 21 Feb 2017
Best of the Best One of the best perfumes i ever had,, has received many good comments about!
skrivet av Laith A. den 20 Feb 2017
Hugo boss Mannen blev jätteglad och han luktar gott. Tycker även att doften sitter i under hela dagen.
skrivet av Pernilla den 20 Feb 2017
Mycket härlig doft
skrivet av Helena den 19 Feb 2017
Den var bra
skrivet av Nina den 18 Feb 2017
👌🏼
skrivet av Frida den 18 Feb 2017
Jag fick denna i födelsedagspresent av min pojkvän. En helt fantastiskt blommig doft, en parfym jag kan tänka mig att köpa om och om igen!
skrivet av Louise den 17 Feb 2017
Köpte denna till mannen som gillar den men också säger att det är jag som ska gilla den på honom också - vilket jag såklart gör :-) Gillar den kryddiga doften som lämnar avtryck och viljan att smyga nära för att dofta lite till...
skrivet av Caroline D den 16 Feb 2017
Nöjd! Grymt att få parfymen direkt hem i brevlådan!
skrivet av Patric den 6 Feb 2017
Underbar Den är himmelsk!
skrivet av Mia den 6 Feb 2017
En riktig goding.... den där Boss
skrivet av Marie-Louise den 5 Feb 2017
Snabbt och enkelt
skrivet av Abdulkadir den 5 Feb 2017
Fina produkter, snabb leverans!
skrivet av Bianca den 5 Feb 2017
Maskulin Väldigt god doft, men den är lite för tung och saknar lite syrlighet för att få en 5a.
skrivet av Pernilla den 5 Feb 2017
Mycket nöjd! Detta är min andra flaska med samma doft! Fler lär det bli :)
skrivet av Ulf Å. den 5 Feb 2017
Underbart
skrivet av Rebin J. den 25 Jan 2017
Bästa parfym... Luktar jättefint
skrivet av Natalija den 13 Jan 2017
sådär
skrivet av Jan den 5 Jan 2017
Snabb leverans och allt vad jag förväntat mig.
skrivet av Bo-Inge den 2 Jan 2017
precis vad jag sökte efter. behagligt maskulin doft
skrivet av Conny den 1 Jan 2017
Vem kom in i rummet ? En doft som väcker andras känslor, vem är han som bär denna eleganta,snobbiga doft ? Jag vill vara lika mystisk !
skrivet av Anders I. den 1 Jan 2017
Toppen Supermanlig doft
skrivet av Lizette den 1 Jan 2017
Boss The Scent Underbar doft , perfekt julklapp
skrivet av Mari den 30 Dec 2016
Det var en julklapp! Ett önskemål! Snabb leverans! Utmärkt! Hälsn Eva Palmquist
skrivet av Eva M. den 29 Dec 2016
Boss The Scent Mycket nöjd....doften är härligt ren och mjuk
skrivet av Helena den 28 Dec 2016
Luktar manligt
skrivet av Louise den 28 Dec 2016
Köpte denna till min pojkvän och vi båda älskar den! Perfekta parfymen för män enligt mig. Fräsch och manlig :)
skrivet av Emma den 27 Dec 2016
Luktar underbart på min man 🤗
skrivet av Jeanette den 20 Dec 2016
Luktar ljuvligt
skrivet av Maria den 20 Dec 2016
Tycker om den
skrivet av Mirjana den 20 Dec 2016
Supernöjd
skrivet av Emma den 19 Dec 2016
Super
skrivet av Ebru den 16 Dec 2016
Peewee Doftar gott
skrivet av Stephan den 13 Dec 2016
Det är ett bra val
skrivet av Nader den 11 Dec 2016
Doftar gott!
skrivet av Halil den 8 Dec 2016
The scent Fräsch och frisk doft med lagom doft av sötma, som gett många komplimanger
skrivet av Johan den 8 Dec 2016
bra men inte bästa det bra men efter 4 timmar eller 3 det börjar försvinna
skrivet av ibra den 6 Dec 2016
Mycket god och manlig doft.
skrivet av Anna E. den 6 Dec 2016
Wow! Denna luktar så gott, riktig man!
skrivet av Amanda den 5 Dec 2016
Klockrent! Snabbt, smidigt och billigt!
skrivet av Fredrik den 3 Dec 2016
Prov Hej Är nyfiken på Hugo boss nya parfym Kan ni skicka ett doftprov på på deras stent och intensive? Med vänlig hälsning, Bobo Johansson
skrivet av Bobo6 den 21 Nov 2016
Manlig doft enligt min bättre hälft
skrivet av Terje L. den 14 Nov 2016
Snabbt och enkelt Bra hemsida, snabba leveranser och enkelt att beställa
skrivet av Peter den 6 Nov 2016
Mycket väldoftande Hade behövt dofta "lite mer" för högsta betyg.
skrivet av Björn den 1 Nov 2016
Helt ok produkt
skrivet av Fredrik den 20 Oct 2016
Perfekto!
skrivet av Lejla den 6 Sep 2016
Jättegod doft En supergod doft. Boss är aldrig fel. Kan verklig rekommendera denna!
skrivet av Miss M. den 5 Sep 2016
snabb lev.
skrivet av Maria den 15 Aug 2016
God
skrivet av Rozhan M. den 4 Aug 2016
Fräsch och god doft En av de bättre och godare EdT dom jag någonsin haft
skrivet av Robert den 28 Jul 2016
Boss the scent herr parfym Jätte elegant och manligt lukt.
skrivet av Neda den 18 Jul 2016
Härlig herrdoft som passar till både yngre och äldre
skrivet av Helen A. den 14 Jul 2016
Jättebra
skrivet av Branislava den 12 Jul 2016
Super bra parfum
skrivet av KristinePoghosyan den 22 Jun 2016
Doften försvinner efter tio minuter God parfym som doftar underbart, doften finns sålänge du sprayar...den försvinner efter en stund! Stort minus
skrivet av Nadine den 6 Jun 2016
Helt underbar!
skrivet av Ann-KristineLundqvist den 30 May 2016
Fick denna som ett prov när jag handlade från Kicks nätbutik. Jäklar vad gott den luktar! Har nu köpt både till mig och brorsan och vi har fått flera kommentarer, varav från en för mig helt främmande människa om hur gott vi luktar.
skrivet av Anders H den 10 Mar 2016
Känns fräsch och får många komplimanger för denna doft, känns klassisk!
skrivet av Magnus den 5 Mar 2016
No perfume is more feminine in my opinion more than miracle😍😍 I fell in love with it the minute I wore it for the 1st time. No matter how much I try buying other brands I keep putting Miracle as it gives me the confidence each time.
skrivet av Manar Sammak den 22 Feb 2016
Tidenes beste herreduft! Denne er helt fantastisk
skrivet av Andrea den 19 Feb 2016
Godaste parfymen sambon har just nu! Köpte även deon till min bror i julklapp. Var väldigt uppskattad.
skrivet av Emma Adolfsson den 19 Feb 2016
Super jummy! Doftar så manligt och senuellt.
skrivet av beautyindustryjunkie den 4 Nov 2015
Helt fantastisk doft! Köpte den till min man i present och han bara älskar den!
skrivet av Sofia Nordenhem den 14 Oct 2015
Tyckte det lät spännande med en parfym som doftar läder och lavendel, så köpte den till pojkvännen. Tre av hans kompisar frågade vad det var och säger att de måste köpa egna flaskor!
skrivet av *Madelaine* den 5 Oct 2015