Dolce & Gabbana 3 L'Imperatrice

3 L'Imperatrice Eau de Toilette är en damparfym från Dolce & Gabbana som lanserades 2009.

4.8
Betyg
355
Omdömen
5
Butiker
17%
TOPP

Dolce & Gabbana 3 L'Imperatrice EdT har fått betyget 4.8 av 5 baserat på 355 omdömen. Snittbetyg för märket Dolce & Gabbana är 4.5.

355 reccensioner & kommentarer
Jättegod och fräsch Lagomt söt, man luktar som nyduschat hår från salong gör!! Min pojkvän älskar denna också
skrivet av Rebecca den 4 Sep 2019
Magi
skrivet av Victoria den 25 Aug 2019
Luktar fruktigt och sött. Som ett te. Den söta fruktiga doften ligger kvar ett tag sen luktar den bara mysk. Och sen försvinner den. Förstår inte hypen
skrivet av Mimmi den 25 Aug 2019
Helt ok!
skrivet av Kerstin I. den 22 Aug 2019
denna doft är mycket underbar o fräsch
skrivet av Suha S. den 13 Aug 2019
Good
skrivet av Shilpa S. den 7 Aug 2019
Härlig doft! Underbar fräsch doft! Sitter länge men är inte påträngande.
skrivet av Lena den 6 Aug 2019
Blommig doft! Härlig frisk doft! Somrig!
skrivet av Nathalie den 3 Aug 2019
3 Limperatrice Min dotter hade den och den luktade så gott. Jag var tvungen att köpa den jag också.🙂
skrivet av Christel den 2 Aug 2019
Luktar fantastiskt gott! Perfekt till vardag och till fest.
skrivet av Nathalie den 30 Jul 2019
tobbe En parfym helt i min "smak" o doft. Denna produkt från D&G är lagom manlig i mitt omdöme.Den doftar härligt av mjuka underbara manliga dofter.Inte för stark av kraftiga dofter som kan ta över. helt underbar
skrivet av Thorbjörn den 24 Jul 2019
Doften är super bra, jag verkligen nöjd med den! Tack.
skrivet av Alla den 24 Jul 2019
Fräsch Doften är fräsch.
skrivet av Eva M. den 23 Jul 2019
Så förbannat GOD Den här luktar sååååååå ljuvligt!!! Kvinnligt, somrigt, fräscht!! Jag köpte den efter recensionerna, utan att ha luktat på den... Jag är SÅ NÖJD!!! på jobbet undrar de vem det är som luktar så gott!! Årets doft verkligen
skrivet av madeline.cameron den 4 Jun 2019
Underbar Härlig frisk doft
skrivet av Jenny den 1 Jun 2019
Fräcsh En lätt, fräsch doft som inte blir för blommig! kanon att att ha både till vardags och fest !
skrivet av anna11221 den 31 May 2019
Fantastik fräsch doft👌🏼
skrivet av Åsa den 30 May 2019
Doftar så gott! Funkar både till vardags och till fest. Får ofta höra att jag luktar gott när jag bär denna, 5 av 5!!
skrivet av jessica52 den 28 May 2019
Favorit Topp tio på denna. Ljuvlig fräsch doft som inte är för stark. Använder den på jobbet varje dag men passar lika bra till fest men tar då lite mer!
skrivet av karin1929 den 22 May 2019
Jätte fint doft
skrivet av JOANNA den 21 May 2019
Fantastisk Passar till vardag, mild och skön.
skrivet av Silvija den 20 May 2019
Luktar mkt gott. Tycker att den passar både vardags och fest. Nackdelen är att jag tycker inte doften sitter i så länge som den borde.
skrivet av Camilla den 11 May 2019
Bästa Luktar fräsch
skrivet av Muno den 7 May 2019
luktar så gott snabb leverans
skrivet av Cecilia den 4 May 2019
Jag tycker om den för att det doftar gott och man känner sig fräst.
skrivet av Mydra den 29 Apr 2019
Nej men gud luktar diskmedel
skrivet av Ann-sofie den 27 Apr 2019
Det bra!
skrivet av mina den 22 Apr 2019
Parfym Alltid liks nöjd!
skrivet av Rita den 16 Apr 2019
Sommar doft! Denna doft är helt underbar så somrig och fräsch! Passar dom som vill ha en lättare doft.
skrivet av mira10 den 9 Apr 2019
Svagt Tycker att doften är svag och försvinner snabbt
skrivet av Tiffany den 24 Mar 2019
Parfymen är bra Men jag undrar var necesären fr D & G tog vägen som jag skulle få?
skrivet av Rose C. den 20 Feb 2019
Underbar doft Underbart fräsch doft. Nya favoriten!
skrivet av Josefine den 9 Feb 2019
FAVVO Får alltid komplimanger när jag har denna på mig!
skrivet av cesanna.bergenrot den 9 Feb 2019
Wow Denna luktar så gott och funkar till både vardags och fest.. lite söt med en tyngre underton .. och den sitter länge .. rekommenderar varmt ☆
skrivet av jonna564 den 8 Feb 2019
Doft Har haft denna doft tidigare och den passar mig perfekt. Lagom stark doft dag som kväll.
skrivet av Britt den 26 Jan 2019
Rosa D&G Älskar doften🍑🍑
skrivet av Phloiphailin den 16 Jan 2019
Parfym En toppen parfym,inte så stark i doften å det gillas. Är supernöjd med den mvh Monika
skrivet av Monika den 16 Jan 2019
Super god doft! Rekommenderas
skrivet av Emelie den 16 Jan 2019
En favorit! Fresh doft som fungerar både till vardag och fest!
skrivet av jonna149 den 11 Jan 2019
Har använt denna sedan 2010 och trots att jag försöker hitta nya dofter kommer jag alltid tillbaka till denna. Frisk och lätt trots att den är söt och den håller länge. Råkar det komma på kläderna luktar det väldigt fräscht även efteråt. Jag har blivit stannad på bussen, gatan och i affärer av kvinnor som frågar vad jag har för parfym. Det är väl ett gott betyg? Vänta dock 5-10 sekunder mellan varje sprayning, av någon anledning upplever jag att det luktar väldigt koncentrerat om man sprutar för snabbt efter varandra.
skrivet av Lotta den 7 Jan 2019
Fräsch och god!! Sjukt god och fräsch parfym! Luktar lagomt mycket och håller länge, en av mina absoluta favoriter!!
skrivet av joliinaerikssoon den 20 Dec 2018
Återkommande i mitt badrumsskåp! En parfym jag inte kan vara utan en längre tid! Passar perfekt både till vardagen och sena kvällar ;-)
skrivet av ornskoldsvik den 17 Dec 2018
Bästa doften! Otroligt god lukt! Varenda gång man bär den, får man någon kommentar om hur gott den luktar. Doften håller sig länge, helt fantastisk!
skrivet av astnmn den 13 Dec 2018
Älskar doften
skrivet av Marie den 5 Dec 2018
Min absoluta favorit doft!
skrivet av Jessica den 5 Dec 2018
Supergod parfym från Dolce Gabbana. Även om den är söt, så blir den inte för söt. Brukar använda denna året om!
skrivet av Carro den 4 Dec 2018
En underbar doft, elegant och söt. Söt men utan att bli sliskig. Doften är lätt och passar därför utmärkt att ha på arbetet.Jag köper den om och om igen. Det enda stora minuset är den stora flaskan. Den kan man ju inte ha i handväskan.
skrivet av Susanna den 25 Oct 2018
Fantastisk😍😍😍
skrivet av Lina den 22 Oct 2018
Love 😍
skrivet av Cesar den 21 Oct 2018
Lukta gott Har haft redan var nöjd Köpte igen
skrivet av Ismeta den 13 Oct 2018
Bara +++
skrivet av Andrea den 30 Sep 2018
Jätte nöjd..det luktar fantastiskt
skrivet av sibar den 24 Sep 2018
Luktar så underbart gott Tyvärr så försvinner doften lätt på min kropp .
skrivet av Monica den 23 Sep 2018
Dolce gabbana I feel sophisticated and powerful wearing this perfume.
skrivet av Lina den 20 Sep 2018
Gillar Dofta gott men håller inte längre. Gillar den
skrivet av Worapin den 18 Sep 2018
Fräsch doft! Älskar den!
skrivet av Susanna den 18 Sep 2018
Parfym Helt nöjd
skrivet av Britt-Mari den 18 Sep 2018
3 `L Impératrice, Dolce & Gabana Min favoritdoft för hösten och vintern.
skrivet av Yvonne den 16 Sep 2018
Bästa parfymen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bra och snabb leverans!! Rekommenderas
skrivet av Anna den 13 Sep 2018
Har alltid haft denna, luktar sååå gott
skrivet av Madeleine den 12 Sep 2018
Rabarber!! Fräsch och lätt doft men mycket stark framtoning av rabarber. Det blev lite för mycket.
skrivet av Maria J. den 20 Aug 2018
KÄRLEK... ... på flaska. Älskar denna!
skrivet av Caroline den 18 Aug 2018
Fräsch Luktar gott men den håller inte alls länge lukten försvinner väldigt snabbt .. kommer inte köpa den mera.
skrivet av Melisa den 10 Aug 2018
😍😍
skrivet av Hanan den 27 Jul 2018
En av de bättre Älskar denna parfym, bra när man kan få en stor till bättre pris. En favvo sommar parfym
skrivet av Anna-Carin den 26 Jul 2018
Bövelens god
skrivet av Ann-Christin den 21 Jul 2018
Lukten försvinner efter någon timme, vilket den inte borde göra om man kollar på priset, men annars är allt annat bra med den.
skrivet av Hakimeh den 21 Jul 2018
Fräsch doft Väldigt god och fräsch doft men den får två stjärnor p.g.a. att doften inte alls sitter länge. Doften försvinner efter ca en timme..
skrivet av Sandy den 16 Jul 2018
Mums Doftar så gott. Behövs inte så mycket heller. Fruktig och fräsch. Djupare doft på sommaren.
skrivet av Susanne den 13 Jul 2018
Doftar fantastiskt
skrivet av Annika T. den 12 Jul 2018
Smells amazing and it stays all day long.
skrivet av Maysoon den 6 Jul 2018
Så fräsch!!
skrivet av Anna den 3 Jul 2018
Tycker denna parfym är perfekt som vardagsparfym och fungerar jättebra på framförallt våren och sommaren då den luktar sött och blommigt. Enda minuset är att jag önskar att doften höll länge.
skrivet av Emelie den 7 May 2018
Bästa doften Alltså, brukar vilja testa olika parfymer men kommer alltid tillbaka till denna. Den är söt utan att bli tung i sig. Otroligt fräsch och passar till alla tillfällen! En solklar favorit.
skrivet av ebba.e.hermond den 26 Apr 2018
Passar alla! Doften är väldigt lätt och inte för mycket. Luktar otroligt gott! Både jag min brors tjej och min mamma har denna.
skrivet av Hannah den 22 Apr 2018
Vardagsparfym Lagom doft att ha till vardags, doftar fräsch
skrivet av Margita den 20 Apr 2018
Lika bra som alltid!
skrivet av Siham den 20 Apr 2018
Underbart doft
skrivet av Anna den 20 Apr 2018
Supernöjd!
skrivet av Maria den 11 Apr 2018
En Klassieker En doft som får många att reagera...doftar gudomligt.
skrivet av Stina den 1 Apr 2018
Helt okej Prisvärd.
skrivet av Marzie den 30 Mar 2018
Skön doft Jag gillar doften välldigt mycket
skrivet av Sahan den 27 Mar 2018
Inte så mycket
skrivet av Rita den 27 Mar 2018
Dolce Gabbana #3 Härligt doft. Varar länge på kroppen. Prisvärd
skrivet av Marino den 26 Mar 2018
Luktar jättegott
skrivet av Gunvor den 23 Mar 2018
blind buy... ångrat genast... funkar inte för mig 😕
skrivet av Judit den 22 Mar 2018
Favoriten!!! Ett måste! Bästa doften som håller länge
skrivet av sophiaeriksson3 den 21 Mar 2018
Håller länge! Luktar riktigt gott och parfymen håller länge!
skrivet av Sabina490 den 16 Mar 2018
En av mina favoritparfymer
skrivet av Carina den 15 Mar 2018
👍🏻
skrivet av Jossefin den 10 Mar 2018
Mild doft som är perfekt som vardagsparfym. Doft av härliga blommor, frukt och mysk som inte tar över för mycket.
skrivet av Jennie den 9 Mar 2018
Så fin doft som sitter hela dagen. Söt, fruktig och ungdomlig.
skrivet av Johanna den 6 Mar 2018
Ljuvlig, men tyvärr alldeles för utspädd. Stannar på huden en kort stund.
skrivet av Andrea den 23 Feb 2018
Fantastisk doft ❤❤❤
skrivet av Fatima den 18 Feb 2018
En ljuvlig doft som passar lika bra på dagen som till kvällen
skrivet av Petra H. den 13 Feb 2018
Favoriten sedan flera år Lätt, fräsch, kvinnlig, fruktig. En parfym man inte kan tröttna på.
skrivet av Nina den 4 Feb 2018
Mycke fräsch och god
skrivet av Åsa den 24 Jan 2018
Tycker den luktar lite för lite
skrivet av Susanne den 22 Jan 2018
Oh My god! Drömdoften 🤩👍🏻
skrivet av dedde.schelin den 21 Jan 2018
Härlig, fräsch doft! En såå härlig doft som jag ofta får komplimanger för när jag bär! Hela tjejgänget sprang och köpte varsina när dem doftat på den! Funkar både dag och natt.
skrivet av adamssonamanda den 21 Jan 2018
Perfect
skrivet av Jurate den 19 Jan 2018
Dolce & Gabbana Mycket fräsch och god doft. Rekommenderas verkligen!!!!
skrivet av Natasja den 17 Jan 2018
Har fått produkten Hej jag råka klicka på att jag inte har fått produkten än! Men jag har fått den och den luktar utmärkt!
skrivet av Shano den 21 Dec 2017
väldigt omtykt av systern Gav bort det som present till min syster och blev jätte glad för det hade hon alltid önskat det.
skrivet av Noor den 20 Dec 2017
Dolce Gabana Helt i min smak. Sitter hela dagen. Så nöjd.
skrivet av Inga-Lill den 18 Dec 2017
Favorit! Är så himla nöjd med denna!!! Luktar så otroligt gott
skrivet av Lynda den 16 Dec 2017
Precis så underbar som förväntat!
skrivet av Birgitta den 15 Dec 2017
Superfräsch!
skrivet av Erika den 15 Dec 2017
Fräsch doft Fräsch, härlig doft! Passar som dagparfym.
skrivet av Malin den 14 Dec 2017
Såå fin doft! Får hela tiden komplimanger, den luktar jättegott, men inte starkt. Jättenöjd!
skrivet av Jenny den 11 Dec 2017
Lätt och fräsch doft som håller hela dagen. Helt underbar.
skrivet av Ana den 9 Dec 2017
Dolce Gabana 3L imperatrice Fräs doft som försvinner kanska fort! Från Marie
skrivet av Marie den 7 Dec 2017
Fantastisk doft
skrivet av Angelique den 7 Dec 2017
Julklapp Vet inte
skrivet av ANN-MARIE den 6 Dec 2017
Bästa parfymen
skrivet av Stephanie den 5 Dec 2017
Luktar ljuvligt och doften blir lagom stark!
skrivet av Felicia den 5 Dec 2017
Underbar
skrivet av Sandra den 5 Dec 2017
Ny favorit! En helt underbar parfym!
skrivet av Christina den 5 Dec 2017
Bra företag Snabb leverans och ett otroligt bra pris.
skrivet av Rita I. den 5 Dec 2017
Min favorit parfym
skrivet av Jessica den 5 Dec 2017
.
skrivet av Erika den 5 Dec 2017
Fantastisk doft!! Litet minus för att den inte sitter i så länge.
skrivet av Emma den 5 Dec 2017
Perfekt Älskar doften och kommer alltid ha den hemma. Min signatur parfym
skrivet av Joanna L. den 5 Dec 2017
.
skrivet av Cecilia den 5 Dec 2017
Älskar den.....
skrivet av Karin den 5 Dec 2017
Fantastisk! Min absoluta favoritparfym.. Doftar helt magisk och får alltid frågan om vilken parfym det är. Doftar inte som någon annan.
skrivet av Emelie den 5 Dec 2017
En favoritdoft. Så fräsch och frisk.
skrivet av Helena den 4 Dec 2017
En favorit i doftgarderoben Använder denna till vardags. Lätt, fräsch och feminin doft som inte blir för blommig/söt. Lättburen och elegant. Gillar den jättemycket!
skrivet av Ulven den 13 Nov 2017
Doftar underbart Luktar underbart lätt och fräsch doft!
skrivet av Viktoria Olsson den 12 Nov 2017
Underbar doft! Kvinnlig och sensuell
skrivet av Camilla den 31 Oct 2017
Elegant doft Mogen, elegant doft. Lite speciell, använder den ibland eftersom den ät lite tung.
skrivet av liza.wind den 30 Oct 2017
Bästa produkter Jag är super nöjd och jag ska förseta handla tänkte en parfym till SI
skrivet av Gjulsever den 21 Oct 2017
God och frisk doft!
skrivet av Maria den 20 Oct 2017
Luktar gott
skrivet av Monica I. den 10 Oct 2017
Över förväntan luktade så himla gott!
skrivet av Anna den 6 Oct 2017
Super
skrivet av Haquima den 5 Oct 2017
Mycket feminin doft! Det är en mycket feminin doft, nästan som en fruktcocktail med inslag av blommor och mysk. Funkar vid alla tillfällen. och håller hela dagen. Känns som en sommar/höst parfym. Man får många komplimanger när man bär denna :)
skrivet av 1988rk den 24 Sep 2017
Favorit Luktar fräscht och jag har den både till fest eller vardags 😊
skrivet av Therese2524 den 15 Sep 2017
Jag har använt denna doft i många år och får ofta komplimanger för den. Den är helt ljuvlig. Frisk, fräsch, fruktig och beroendeframkallande! En MUST-HAVE för alla!
skrivet av Aurora den 8 Sep 2017
Hel nöjd!
skrivet av Mimmi den 1 Sep 2017
Lättburen doft! Passar varje dag.
skrivet av Bodil den 30 Aug 2017
Mycket fräsch doft !
skrivet av Ingela den 27 Aug 2017
Perfekt Fräsch , passar alla tidpunkter på dygnet.
skrivet av Britt den 13 Aug 2017
Bra pris
skrivet av Martha den 3 Aug 2017
Fräsch En fräsch parfym som man kan ha både på fest och till vardags.
skrivet av Eva-Marie den 25 Jul 2017
Bästa!
skrivet av Jannike den 19 Jul 2017
Bra
skrivet av Jasmina den 13 Jul 2017
Perfekt present Min fru älskade parfymen 😊.
skrivet av Gheorghe den 10 Jul 2017
Härlig doft Luktar gott och fräscht, nackdel är att doften inte håller så länge.
skrivet av Cecilia den 10 Jul 2017
Vinter favorit
skrivet av Majid den 3 Jul 2017
Måste ha! Luktar så gott!
skrivet av Ann-Sofie M. den 2 Jul 2017
Lätt och fräsch Passar till alla tillfällen
skrivet av Eva K. den 22 Jun 2017
Underbar Doften försvinner tyvärr väldigt fort
skrivet av Lotta den 15 Jun 2017
Älskar den. En väldigt fin lukt
skrivet av Anisa I. den 15 Jun 2017
Underbar Mjuk ljuvlig doft
skrivet av Gun den 13 Jun 2017
Super go Doftar jättegott, perfekt sommarfräsch
skrivet av Josefine M. den 12 Jun 2017
Underbar doft Väldigt bra pris och alltid snabb leverans
skrivet av Malin den 5 Jun 2017
D&G Perfekt jättegod
skrivet av Lina den 28 May 2017
Min tredje flaska!
skrivet av Isabelle den 27 May 2017
Perfekt Denna parfym är mild/mjuk i doften vilket är perfekt för personer som inte kan ha för starka parfymer. Rekommenderas absolut.
skrivet av IDA den 24 May 2017
Fräsch En härlig och fräsch doft som varar länge.
skrivet av Susanne den 14 May 2017
Ok Helt ok men lite mognare doft, ganska tung men fått mycket komplimanger för den
skrivet av Camilla5118 den 11 May 2017
Fräsch
skrivet av Karin den 6 May 2017
:D Doftar super gott och passar så bra när man ska på festligheter
skrivet av th-97 den 29 Apr 2017
Ljuvlig doft... Luktar gott men doften försvinner alldeles för fort.
skrivet av Ulrika den 27 Apr 2017
Lätt och fräsch Perfekt vår/sommar parfym! En klar favorit!
skrivet av Rosmarie B. den 22 Apr 2017
Blev helfräst då jag doftade på denna i butik pga jag tyckte flaskan var så fin. Fräschör & feminitet är det genomgående temat. En perfekt vardagsparfym då den är lätt och ledig, lyxig och trendmässig. Mycket parfym för pengarna!
skrivet av Antonia den 13 Apr 2017
Min favorit . Går alltid tillbaka till denna <3
skrivet av Diana den 8 Apr 2017
Skit gott
skrivet av Lerma den 5 Apr 2017
Älskar! Min favvoparfym. Passar till alla tillfällen.
skrivet av Anna den 31 Mar 2017
Älskar denna! Köpte den för första gången för nästan 5 år sedan. Köper den än idag, funkar till alla tillfällen.
skrivet av Renée den 9 Mar 2017
En av mina favoriter, doftar ljuvligt!
skrivet av Matilda den 8 Mar 2017
En feminin och nästan beroendeframkallande doft med noter av exotiska frukter och blommor. Fräsch och energisk parfym som påminner om våren och är en favorit i parfymsamlingen. Den doftar precis lagom mycket och håller länge. L'Imperatrice är ett måste!
skrivet av Lily den 7 Mar 2017
Min everyday-doft! Den är lagom söt och inte för tung. Älskar denna doften och har fått massor med komplimanger! Kommer nog alltid ha denna på min hylla!
skrivet av Mi den 4 Mar 2017
Goals! I just Love it! Lukten är så jag!
skrivet av Nermin den 3 Mar 2017
Älskar denna doft!
skrivet av M den 28 Feb 2017
Underbar doft, min favorit!
skrivet av EllinorP den 26 Feb 2017
Underbar doft! Använder den till vardags, så otrolig fräsch!
skrivet av Sanna Andersson Zewde den 26 Feb 2017
Toppen
skrivet av Linda den 25 Feb 2017
Söt, lätt och fräsch doft mycket härlig
skrivet av Mickan den 23 Feb 2017
favorit Första parfymen som jag har köpt en andra flaska utav när den första tog slut. Älskar den här doften och får alltid komplimanger.
skrivet av sophia_92 den 20 Feb 2017
Min favoritdoft. Använder denna dagligen och får ofta komplimanger för den. Söt, lätt doft som passar perfekt både sommar och vinter.
skrivet av Sanna den 19 Feb 2017
En av de bästa parfymerna jag vet! Söt, fruktig och alldeles ljuvlig doft! Perfekt till våren
skrivet av Ebba den 19 Feb 2017
Doftar gott och har varit en signaturdoft för mig. Dock sitter inte doften länge. Men det är ett bra pris och luktar gott så den får bra betyg av mig.
skrivet av Paloma den 17 Feb 2017
Fräsch, kvinnlig doft som funkar både dag och kväll!!
skrivet av Micka den 17 Feb 2017
Helt underbart god doft! Min favvodaoft genom tiderna! Rekommenderas varmt!
skrivet av Jasmin Terai den 16 Feb 2017
Köpte en stor av denna parfym och den är helt underbart! Har räckt hur länge som helst och jag känner mig superfräsch när jag har den på mig. Dock har jag ledsnat lite nu efter ett år..
skrivet av Isabel Aldén den 16 Feb 2017
Supersöt flaska och min favorit från Juicy Couture. Doften håller hela dagen och känns inte tung.
skrivet av Emzaans den 16 Feb 2017
Absolut den bästa parfymen jag har haft! Den luktar friskt och fruktigt och räcker väldigt länge! Helt i min smak. Bästa parfymen ever! :D
skrivet av Elin Malmberg den 16 Feb 2017
Lovely
skrivet av Linda den 11 Feb 2017
Berit Jag ger 5 stjärnor för den luktar så gott
skrivet av thomas den 2 Feb 2017
Underbar! Doftar först inte speciellt gott men efter några minuter växlar den och doftar helt underbart! Frisk men djup doft, sitter i väldigt länge, speciellt för att vara en EdT. Min nya absoluta favoritparfym som jag får mycket komplimanger för och många blir förvånade när jag säger att det är en av Zlatans dofter. Ett måste!
skrivet av Therése den 29 Jan 2017
Underbar doft, håller hela dagen. Jag älskar den doften.)
skrivet av Lesya M. den 20 Jan 2017
Underbart aromat
skrivet av Lesya M. den 20 Jan 2017
Favorit! Detta är en riktig favoritparfym som jag kan köpa om och om igen. Den luktar tjejigt men ändå elegant och passar både till vardags och fest.
skrivet av Sanna den 16 Jan 2017
Bästa! Luktar så gott! Inte starkt men ändå en doft som sitter i hela dagen!
skrivet av Jenny den 11 Jan 2017
Super
skrivet av Hanimi den 10 Jan 2017
Bästa ! Perfekt för mig
skrivet av Meral den 9 Jan 2017
Jag vet ej!! Present!!ha inte använt den själv!!
skrivet av Patric den 9 Jan 2017
Frisk & fräsch doft!!!
skrivet av Marie den 8 Jan 2017
3 L'Imp'eratrice EdT Fantastisk! Jag blir glad när jag känner doften!
skrivet av Agneta den 4 Jan 2017
Helt Underbar Doft I LOVE IT 🖒
skrivet av CAT007 den 1 Jan 2017
Passar mig. Luktar fräscht och gott.
skrivet av Inger den 30 Dec 2016
Parfym mm.m. Jättebra produkter och snabb leverans
skrivet av Eva den 29 Dec 2016
Kanske lite för mycket citrus doft?
skrivet av Lena den 29 Dec 2016
super !!!! Den är mjuk och god doft !!!!
skrivet av Cecilia den 27 Dec 2016
Super! Tjejen blev supernöjd! Luktar väldigt bra
skrivet av Jesper den 27 Dec 2016
Skön doft Mild och bra.
skrivet av Marielle den 23 Dec 2016
Luktar gott, men inte på mig Tycker den luktade fränt, precis som hårspray. Kunde inte använda den, fick huvudvärk av den.
skrivet av Madde den 23 Dec 2016
Parfym Doftar super gott.
skrivet av Marie den 13 Dec 2016
Underbar fräsch doft!
skrivet av Johanna den 11 Dec 2016
Doftar gott:)
skrivet av Sari den 8 Dec 2016
Bra "heladagen" doft
skrivet av Carina den 8 Dec 2016
Luktar jättegott och doften sitter i, älskar den.
skrivet av Felicia den 7 Dec 2016
Snabb leverans
skrivet av Ann-Christin den 6 Dec 2016
Luktar gott
skrivet av Maria den 6 Dec 2016
Lite besviken Gick efter omdömena när jag köpte den å blev lite besviken när den väl kom hem. Luktar gott men inte så gott som det lät, inte luktar den länge heller. Luktar i butik innan nästa köp.
skrivet av Suzanne den 6 Dec 2016
Luktar otroligt gott men... Luktar helt fantastiskt när man sprutar på den, enda tråkiga är att doften inte stannar särkilt länge...
skrivet av Amanda den 6 Dec 2016
Doftar sååå gott!!! Så fort jag går in i en butik och denna parfym finns så provar jag alltid denna. Nu är det nog dags att slå till då den luktar fantastiskt gott.
skrivet av Therese den 29 Nov 2016
Amanda Älskar denna inte favorit men den kmr nog på andra plats älskar doften
skrivet av Amanda den 27 Nov 2016
Luktar så gott Fick hem den igår och doftmässigt är det nog bland de bästa parfymerna jag har. Otroligt frisk och fruktig doft, men ändå inte för söt. Värt att notera är att detta är en EdT, så doften håller inte lika länge som en EdP. Men den doftar fortfarande nu efter att jag sprayade på i förmiddags. Typ 3 sprut per gång är ganska lagom.
skrivet av Elin den 26 Nov 2016
Diskret och fräsch Passar i alla lägen. Diskret men ändå fräsch och väldoftande. Försvinner inte på huden- sitter bra
skrivet av Eva den 24 Nov 2016
Parfym Doftar fantastiskt gott,är jättenöjda!
skrivet av Camilla den 16 Nov 2016
Lite för starkdoft för min del
skrivet av Luljeta den 16 Nov 2016
Lätt och blommig Blev helt förälskad i denna parfym första gången jag använde den. Lätt, blommig och lite söt, men inte för söt. Känns lyxig. Dock måste jag ta bort en stjärna från betyget då doften inte sitter så länge.
skrivet av Emmelie150 den 8 Nov 2016
Lätt och blommig Blev helt förälskad i denna parfym första gången jag använde den. Lätt, blommig och lite söt, men inte för söt. Känns lyxig. Dock måste jag ta bort en stjärna från betyget då doften inte sitter så länge.
skrivet av Emmelie150 den 8 Nov 2016
Helt fantastisk Jag älskar doften! Lätt och subtil men ändå djup. Det ända skälet till att den får 4/5 av mig är att jag inte tycker att den håller så länge.
skrivet av Maria_212 den 8 Nov 2016
Lyxigt, feminin! En av mina absoluta favoritdofter. Passar lika bra till vardag som fest. Personligen gillar jag inte dofter som är för söta eller "klibbiga". Denna är frisk och fräsch, samtidigt som den ger ett sensuellt statement, utan att vara för tung. Jag älskar den!
skrivet av Madelene448 den 8 Nov 2016
Passar Jämt Håller m föregående. Passar till allt, vardag som festligheter. En favorit!!!
skrivet av Anna17601 den 8 Nov 2016
En modern klassiker En helt fantastisk parfym i en stilren och snygg flaska, alltid rätt oavsett om det är till vardag eller vid festligare tillfällen. Den är lätt att bära men har samtidigt ett djup som gör den sexig och allt annat än tråkig. Min go-to-parfym som alltid ger upphov till komplimanger och aldrig är för tung eller för intetsägande. Helt enkelt en modern klassiker!
skrivet av Anna-Karin1244 den 8 Nov 2016
Tyckte den lukta starkt medel
skrivet av Emeli den 7 Nov 2016
Fräsch och behaglig Jag tycker faktiskt det är plus att lukten inte är så stark. Då är man mindre orolig för att störa känsliga människor . Fräsch doft, passar både vardag och fest
skrivet av Rose-Marie den 6 Nov 2016
Underbar fruktig doft! Doftar fruktigt, fräscht men försvinner för fort och borde därför finnas att köpa i en liten förpackning, att ha i handväskan.
skrivet av Kerstin A. den 6 Nov 2016
Luktar såååå gott!
skrivet av Marina den 5 Nov 2016
Väldigt mysig doft
skrivet av Hala den 2 Nov 2016
Jag är super nöjd med mitt val
skrivet av Nadia den 20 Oct 2016
Oerhört god doft! Lätt men ändå inte mesig!
skrivet av Emma den 10 Oct 2016
Bra
skrivet av Hawa A. den 9 Oct 2016
Bästa doft för present syskon
skrivet av Aziz den 9 Oct 2016
Luktar gott men sitter inte kvar så länge. Behöver bättras på ganska snabbt.
skrivet av Maria den 9 Oct 2016
En klassiker En god parfym till både vardag och till fest.
skrivet av Anneli den 8 Oct 2016
L'IMP'ERATRICE PARFYM Var inte den lukt som beskrevs. Var ngn doft i parfymen som tog över som inte var min favorit. Kommer aldrig att köpa den fler gånger. Och aldrig köpa innan jag luktat på parfymen.
skrivet av Ingela den 8 Oct 2016
Luktar gott men inte så starkt,vilket är bra tycker jag.
skrivet av Eva L. den 8 Oct 2016
Signaturdoft sen flera år tillbaka! Doftar friskt, blommigt, fruktigt och sött - precis som jag gillar! Tycker att denna doft fungerar året om och blir alltid på bra humör när jag bär denna doft. Passar fint till jobbet/skolan och på daten men inte till en svettig utekväll, då tycker jag den försvinner ganska lätt. Annars håller hela dagen och utvecklas (på mig) till en ganska varm doft.
skrivet av Carolina den 20 Sep 2016
skrivet av Shahad K. den 18 Sep 2016
3 L'Ip'eratrice Edt Fantastisk doft. Jag blir glad och på gott humör då jag känner doften på mig.
skrivet av Agneta den 16 Sep 2016
Underbar Mycket härlig ljuv doft.
skrivet av Gittan C. den 16 Sep 2016
Godaste parfymen Jag bara älskar denna parfym. En doft som passat lika bra vardag som fest.
skrivet av Caroline den 15 Sep 2016
Underbar doft!!!
skrivet av Amanda den 14 Sep 2016
DG Luktar gott och fräscht!!!
skrivet av Azra den 6 Sep 2016
nöjd Jag köpte den som present till min vän, hon blev jätte nöjd
skrivet av Halima den 4 Sep 2016
Min och dotterns favorit parfym
skrivet av Marie A. den 4 Sep 2016
Frisk och fantastisk doft...
skrivet av Camilla den 24 Aug 2016
Vet tyvärr inte! Den var en gåva till min dotter. Min dotter hade önskat sig den så den var nog omtyckt!
skrivet av Eva den 21 Aug 2016
God doft
skrivet av Malin den 19 Aug 2016
Luktar ljuvligt En mycket härlig och fruktig doft! Har fått mycket komplimanger om att jag luktar gott så det borde vara ett bra betyg!
skrivet av Erika den 18 Aug 2016
Underbar doft! Den bästa prafymen någonsin! ÄLSKAR den, och är nu inne på tredje flaskan!
skrivet av Sarah den 5 Aug 2016
Tummen upp Det är exakt samma parfym som i fysisk butik fast till ett mycket lägre och förmånligare pris! Jag betalade 308 kronor för min efter rabatt. I butik ligger den på 560 kronor så jag är mycket nöjd. Kommer handla mer parfym härifrån!
skrivet av Jessica den 4 Aug 2016
Fräsch Frisk fräsch doft
skrivet av Victoria den 3 Aug 2016
Har provat denna 3 gånger nu. En ovanligt fruktig parfym. Det konstiga är att det luktar banan (!) Till en början fast den finns såklart inte med bland doftnoterna. Men hur som helst en riktigt god sommarparfym. Tyvärr håller den knappt 2 timmar så man får spraya på sig mycket...
skrivet av ErikaJ den 3 Aug 2016
Mycket god parfym, passar vardag som fest
skrivet av Caroline den 2 Aug 2016
Superfräsch
skrivet av Caroline den 25 Jul 2016
Toppen
skrivet av Rami den 10 Jul 2016
Underbar doft. Somrig, frisk och pigg. Men den stannar inte på huden så länge.. Känns nästan som en body mist. Drar ner den exklusiva känslan
skrivet av Alva den 10 Jul 2016
Fantastisk! Fantastisk doft med citrustoner, inte för söt. En parfym som passar alla då den doftat gott alla gånger på mina vänner med! :) Kommer aldrig sluta med den!
skrivet av Ebba den 7 Jul 2016
Fräsch
skrivet av Tiegsty den 3 Jul 2016
vilken doft, varar länge!
skrivet av Pia den 28 Jun 2016
Luktar gott, och snabb och smidig leverans
skrivet av Malin A. den 28 Jun 2016
för kryddig
skrivet av EvaKarlsson den 25 Jun 2016
Super nöjd. Snabb leverans och parfymen håller vad den lovar. Alltid lika nöjd när jag beställer hos er. /m
skrivet av MadeleineMokdad den 14 Jun 2016
Doften stannar inte kvar Såg fram emot att testa parfymen efter fina recensioner, men doften försvinner omedelbart på mig. Tråkigt!
skrivet av TanjaEklund den 12 Jun 2016
Dolce Gabana Älskar denna doften
skrivet av Marie den 11 Jun 2016
en av mina favoriter 3L imperatrice EdT En fräsch doft , blev förvånad när maken tyckte att jag skulle köpa den fler gånger! Med vänlig hälsning Pia
skrivet av Pia S. den 8 Jun 2016
Doftar underbart Klart favorit både hos mig och min 19- åriga dotter
skrivet av Annki den 8 Jun 2016
Smidigt att hitta det man vill ha, bra priser, snabb leverans.
skrivet av EnverGrebic den 6 Jun 2016
Detta är för tillfället min signaturdoft. Jag samlar på parfymer och byter därför signaturdoft lite då och då. Denna är helt fantastisk. Den är väldigt lätt att bära, passar alla åldrar och är ganska diskret. Med diskret menar jag att jag inte tror att någon skulle störa sig på doften. Tycker man om lätta, fruktiga dofter som inte är för söta tror jag ni gillar denna. Nu till den enda nackdelen, den varar inte särskilt länge, därav fyra stjärnor. Vill ni ha en parfym som varar hela dagen och kvällen får ni fortsätta leta. Annars är det en perfekt dagdoft som garanterat är kontorssäker.
skrivet av Carolina den 29 May 2016
Jätte bra.
skrivet av ElmiraNouri den 18 May 2016
En av mina absoluta favoriter! Doften skiljer sig lite beroende på hur mycket man tar av den, men oftast luktar det lite nybakad vaniljbulle, på ett bra sätt! Har aldrig fått så mycket komplimanger för min doft, som med denna. Hade önskat att det fanns större flaska!
skrivet av Nathalie den 24 Mar 2016
Detta är mitt liv när det kommer till parfym! Sedan jag upptäckte denna är det den enda doften jag använder! Den saknar ord så fantastisk den är!
skrivet av Fanny den 10 Mar 2016
Min favoritparfym. Den är fräsch och fruktig i doften. Den luktar så himla gott och är inte för stark.
skrivet av Therese Johansson den 9 Mar 2016
Väldigt lätt och annorlunda doft, unik på sitt sätt. En doft man kan återupptäcka om och om igen. Upplevs ( "sitter") väldigt olika på olika individer, förändras ständigt under dagen.
skrivet av Daria P den 7 Mar 2016
Min absoluta favoritdoft någonsin! Kommer användas otroligt mycket framöver.
skrivet av Amanda den 7 Mar 2016
Den enda parfymen jag använder numera! Luktar fräscht och gott, men ändå kvinnligt.
skrivet av Emelie Svensson den 6 Mar 2016
Underbar doft som passar både till vardags och fest. En perfekt mix av blommig, fruktig doft som inte blir för stark. Flera har kommit fram och sagt att jag doftar så gott så denna har blivit omköpt flera gånger.
skrivet av Emma D den 5 Mar 2016
Detta är min favorit doft har köpt den flera gånger om . Doften är fräsch inte för mycket men den sticker ut är inte lik någon annan kan bäras både till fest och vardag.
skrivet av Jenny Maria Persson den 5 Mar 2016
Detta är den bästa parfymen helt klart, har aldrig ägt en sådan perfekt doft. Den är både vardaglig men även festvänlig. Om man är sugen på en ny parfym borde man checka in denna.
skrivet av Tova Henriksson den 4 Mar 2016
Min favoritdoft. Fräsch och somrig doft. Den sticker ut från andra parfymer och känns aldrig tung. Min signaturdoft.
skrivet av Ida den 2 Mar 2016
Jag ser den här doften som min signaturdoft, och har använt den varje dag sedan jag köpte den. Den är rent utsagt ljuvlig, och är fantastisk kvinnlig. Passar till vardags men också till fest. Fin och stilren flaska dessutom. Bra storlek.
skrivet av Lydia Roos den 2 Mar 2016
Älskar denna doften! Verkligen fräsch. Vart dock besviken att den var EdT, önskar den vore EdP för tycker jag behöver spruta på ofta för att dofta den.
skrivet av Olivia Berg den 1 Mar 2016
Underbar! Håller länge och doftar SÅ GOTT! Frisk som en vårdag!
skrivet av Erica den 27 Feb 2016
en absolut favorit doft som passar till alla möjliga event! Doftar väldigt mjuk, underbar och mystisk.
skrivet av Avan Amin den 27 Feb 2016
Fantastisk doft som passar både dag och kväll!
skrivet av Amanda Adamsson den 25 Feb 2016
Har aldrig fått så mycket komplimanger över hur jag luktar som när jag har på mig denna parfym! En fräsch parfym som luktar himmel och mer kan man inte be om
skrivet av Hanna den 24 Feb 2016
Min favoritparfym som jag fått många komplimanger för när jag har burit den. Doftar himmelskt och är perfekt att bära under våren och sommaren. Passar både gammal som ung! Kommer definitivt att köpa denna fler gånger.
skrivet av Simone den 24 Feb 2016
Denna parfymen är gryyyyym! Väldigt god lukt och den håller sig länge. Vilket är bra för de som jobbar länge eller ska ut och vara drt längre t.ex. Denna parfymen ör ett måste i parfym samlingen!
skrivet av DA den 23 Feb 2016
En riktigt fräsch parfym som fungerar både till vardag och finare tillfällen. Inte för tung men ändå speciell.
skrivet av Lovisa den 22 Feb 2016
kommer aldrig att sluta älska denna! fräsch men ändå söt doft som håller hela dagen.
skrivet av Ariel Jogfors den 22 Feb 2016
Min absoluta favoritparfym, både fräsch och sexig. Väldigt tuff men samtidigt förförande, passar alltid!
skrivet av Sara den 22 Feb 2016
Fantastisk fräsch doft som funkar i alla lägen. Får ofta komplimanger för denna! En trotjänare i mitt badrumsskåp.
skrivet av Tove S den 21 Feb 2016
Doften nr 1-to die for! Fräsch och flyktig, ren och lyxig, till vardags och fest!
skrivet av Therés Johansson den 20 Feb 2016
Min standard doft både till vardags och fest. Behövs bara ett-två spray och den sitter hela dagen. Inte sådär tung i doften heller som vissa andra parfymer som jag direkt kan få ont i huvudet av. Ett extra plus är ju att även sambon tycker den luktar underbart :)
skrivet av Elin Anna Linnea Karlsson den 19 Feb 2016
Fantastisk!!!
skrivet av Maria Lundqvist Bohrnertz den 19 Feb 2016
En underbar lätt och frisk doft som passar mycket bra för sena sommarkvällar. Detta är min absoluta favoritdoft!
skrivet av Sanna Engdahl den 19 Feb 2016
Underbar doft som påminner mig om ett muscatvin. Lätt, men inte så den försvinner.
skrivet av Inger Molander den 19 Feb 2016
Fräsch och klassisk
skrivet av Sara den 2 Feb 2016
världens bästa parfym! luktar hur gott och fräscht som helst och den håller i princip hela dagen och det är verkligen en signaturdoft för mig
skrivet av Hanna Stenberg den 10 Sep 2015
ÄLSKAR! Läs mer här: http://annasdotter.se/2015/augusti/dg-tarot-3-limperatrice.html
skrivet av Amanda Svensson den 23 Aug 2015
Doftar helt underbart!!!
skrivet av E den 20 Jul 2015
Bra och tjejig parfym som håller länge på kroppen.
skrivet av Lina Holgersson den 8 Mar 2015
En underbart härlig doft som får en att känna sig fräch. Har haft denna i flera år och blir bara mer och mer förälskad i denna lätta doft.
skrivet av Victoria Lindström den 5 Mar 2015
Fräsch doft och därmed även ett säkert kort för den som är osäker på vilken parfym man ska köpa. Dock så är den lite dyr, så kanske inget man köper för jämnan. Det räcker med ett sprut för hela dagen!
skrivet av Ida Nilsson den 4 Mar 2015
Den perfekta "everyday-parfymen". Doftar fräscht men samtidigt ändå glamoröst.
skrivet av Elisabeth den 4 Mar 2015
Lyxig parfym som passar både till fest och vardag. Den är behaglig att bära hela dagen då den inte luktar så starkt. Lite mild och söt i doften samtidigt som den är sensuell och djup. Lite fruktig på ett mystiskt sätt!
skrivet av Theresa Johannisson den 27 Feb 2015
Helt underbar!!
skrivet av Emelie den 23 Feb 2015
Super "god" parfym, luktar fantastiskt och hållbar! Håller i sig länge så du känner det själv:) annars med många andra tycker jag själv det försvinner fortare än jag sprayat på mig den! Skulle absolut köpa den här igen!
skrivet av Lina den 21 Feb 2015
Köp den. Du kommer aldrig vilja byta. Inte söt i doften utan bara otroligt god
skrivet av Tove Möller den 21 Feb 2015
Bästa parfymen i världshistorien! Jag älskar den så otroligt mycket, får alltid komplimanger för den!
skrivet av Olivia den 18 Feb 2015
Bästa parfymen i världen, kan inte leva utan den!
skrivet av lollsen den 18 Feb 2015
En kvinnlig doft som är fruktigt söt men samtidigt lätt och fräsch. Påminner om vattenmelon. Jag tycker att detta är en doft som inte ber om ursäkt för sig, den är stark utan att vara överväldigande. Jag bär den oftast på sommaren men ibland kommer jag på mig själv med att stå och lukta på den även vintertid och sakna den!
skrivet av Anette den 16 Feb 2015
Underbar, håller hela dagen. Fungerar lika bra på dagen som under kvällens festligheter. Mystisk men söt och flörtig på samma gång. Riktig favorit.
skrivet av Caroline Nylund den 15 Feb 2015
Underbar doft! Luktar ungdomligt och fräscht. Lyxig och fin förpackning dessutom!
skrivet av Karin Sandvall den 14 Feb 2015
Lyxig doft som som jag tycker passar perfekt till fest
skrivet av Linn Eriksson den 13 Feb 2015
Doftar galet underbart, håller länge och parfymen känns fräscht och inte alls sötig starkt!. Favoritparfymen!
skrivet av Sarah Jafari den 13 Feb 2015
En parfym som luktar fantastiskt och fräscht. Doften håller sig hela dagen och jag får ofta komplimanger för den.
skrivet av Hanna den 12 Feb 2015
Min favoritvardagsparfym, luktar otroligt fräscht och naturligt. Funkar till gymmet, hemma, jobbet och även till finare tillställningar. Sitter länge och luktar ffantastiskt!
skrivet av Isabel Johansson den 11 Feb 2015
Luktar otroligt gott och mjukt. Stannar på bra länge och man får aldrig nog utav den. Ganska dyr, men de hindrar mig inte från att köpa den igen då jag verkligen tycker om den.
skrivet av Hanna Bergman den 11 Feb 2015
Favoriten! Håller länge och doftar perfekt. Sedan jag började med den här har jag aldrig funderat på att byta parfym.
skrivet av mrsmonroe den 11 Feb 2015
Fick en av min pojkvän efter att ha varit in och luktat på kicks så många gånger, en doft jag kommer vilja ha länge!
skrivet av Maja den 11 Feb 2015
Underbar parfym med en härlig doft av fräscha inslag! Bästa parfymen
skrivet av Tea Wendelsson den 11 Feb 2015
Får aldrig så många komplimanger som när jag använder den här doften. Tröttnar aldrig!
skrivet av Angelica R den 11 Feb 2015
Godaste parfymen! Är inget jättefan av starka dofter då det ger mig huvudvärk, och då passar denna perfekt. Luktar inte barnsligt, men heller inte tantigt eller för vuxet. Hyfsat dyr, men så värt det!
skrivet av Sofie Gustafsson den 11 Feb 2015
Absoluta favorit!
skrivet av HG den 11 Feb 2015
Denna har varit en favorit i många år för mig och tror aldrig jag kommer byta för denna luktar så otroligt gott! Jag tycker den håller länge och den passar perfekt till vardags eftersom den är väldigt fräsch och inte så "tung". Helt underbar!
skrivet av Matilda Andreasson den 11 Feb 2015
To die for! Sån elegant doft, min absoluta favorit!
skrivet av Insam Al-Zuheri den 11 Feb 2015
Detta är min absoluta favorit doft. Har haft den i 10 år och provat ett flertal andra parfymer men kommer alltid tillbaka till denna. Helt underbar och får ofta kommentarer från andra att jag doftar gott. Sensuell, elegant och mystisk doft som passa bra till min personlighet.
skrivet av Frida den 11 Feb 2015
Varför finns inte denna underbara parfym i större flaska? Doftar fantastiskt, vet att det är en kvällsparfym men kan inte låta bli att använda den dygnet runt, lyckligtvis har ingen klagat då den luktar så gott. En lite annorlunda doft som utmärker sig, ingen parfym man glömmer.
skrivet av Sandra den 11 Feb 2015
En doft som passar alla åldrar. En väldigt god och vardaglig parfym. Men tycker lukten inte håller i sig så länge, ca 4 h typ.
skrivet av Linnea den 30 Jan 2015
Den bästa parfymen jag någonsin haft. Köpte den när den kom ut första gången och har köpt den många gånger sedan dess. Den är hållbar, kvinnlig och har ett underbart djup. Den känns tidlös och klassisk.
skrivet av Anna den 23 Jan 2015
Den bästa parfymen jag haft! Lätt, söt men inte för stickande doft, passar bra till allt, använder den året runt! Den är edT så håller inte lika länge som en edP men är perfekt för användande på dagen! Dyr men prisvärd!
skrivet av elligurri den 7 Jan 2015
Älskar den! Luktar sött och härligt men ändå fräscht, inte alls sliskigt som många parfymer kan göra. Använder den till vardags och får alltid många komplimanger om att jag luktar gott.
skrivet av Clara den 21 Aug 2014
Min favoritdoft! Doftar fräscht och lätt, åt det "sötare/fruktigare" hållet utan att dofta "flickigt/billigt". Jag använder den året om.
skrivet av Olivia den 24 Oct 2012
Min personliga favorit, har inte bytt sen första gången jag provade den. Synd att den inte längre finns i 100 ml - eftersom den är så lätt försvinner den också snabbt - vilket medför att man tar extra mycket och får köpa om den oftare än vanligt. :-)
skrivet av emmagnifik den 3 Sep 2012
mycket god Min son tycker att den luktar päron och den är söt och fruktig men utan att bli för "gullig" den har något annat, vuxen som kommer fram ju längre tid man har den på sig. brukar vanligtvis gilla vaniljigt, träigt, kryddigt
skrivet av e den 30 Apr 2012
Den luktar otroligt gott och jag får kommentarer om att jag luktar jätte gott nästan varje dag! Kommer absolut köpa igen.
skrivet av s den 22 Apr 2012
Så himla underbar! :) En oerhört lätt och fräsch doft, som räcker länge (trots att det är en EdT). Ett tips dock: prova direkt på huden! Den gör sig absolut inte rättvis på en doftsticka. Detta är min absoluta favorit just nu! Passar PERFEKT till våren/sommaren, och alla tillfällen då den är så OERHÖRT fräsch! :) Själv har jag svårt med lite tyngre/sötare dofter, då jag lätt får huvudvärk. Men den här passar mig perfekt! :) Åh så underbar den är!
skrivet av JPK den 21 Mar 2012
Har aldrig fått prover på denna parfym eller luktat den innan på något sätt. Så med spänning sprutade jag på .... första doften som kom i ca en minut var doften av avslagen öl. Men efter en minut gick den över i ljuvliga dofter. Rekommenderar och kommer köpa igen ... då o då.
skrivet av Ann-Charlotte Andersson den 9 Jun 2011
Underbar! Fruktig och fräsch, men utan det där tunna stickiga och med en lagom tung bas. Den är ljuvlig! Sitter kvar ganska länge. Det här är en doft man blir lycklig av. :) Fick den som ett prov. Räcker länge, det räcker med lite. För den som undrar så gillar jag även Miss Dior Chérie och Nina- Nina Ricci. Så gillar du nån av dem så gillar du nog även denna!
skrivet av JOHANNA MAGNUSSON den 21 Apr 2011
Jag fullkomligt älskar denna doft!
skrivet av LINA MILD den 19 Apr 2011
Fick denna som ett litet prov och älskar den! Luktar så gott och fräscht. Håller länge gör den också.
skrivet av OLIVIA FRANSSON den 29 Mar 2011
Doftar underbartt!
skrivet av LINDA JOHANSSON den 5 Oct 2010
Fantastisk doft! Helt klart min favorit!
skrivet av maraicy den 4 Oct 2010
den här parfymen har gjort mig beroende, den är superfräsh och luktar mycket gott
skrivet av Sarakicks den 4 Oct 2010
Superfräch, härlig och frisk doft som är perfekt på sommaren! Snart kommer 50 ml också så den blir lättare att ta med sig.
skrivet av Beauty addict den 25 Aug 2010
Fantastisk doft
skrivet av Hedda den 29 Jun 2010
favrt parfymen nr 1!!!
skrivet av MALIN hede den 24 Jun 2010