Dolce & Gabbana 3 L'Imperatrice

3 L'Imperatrice Eau de Toilette är en damparfym från Dolce & Gabbana som lanserades 2009.

4.6
Betyg
153
Omdömen
4
Butiker
24%
TOPP

Dolce & Gabbana 3 L'Imperatrice EdT har fått betyget 4.6 av 5 baserat på 153 omdömen. Snittbetyg för märket Dolce & Gabbana är 4.4.

153 reccensioner & kommentarer
Fräsch doft! Älskar den!
skrivet av Susanna den 18 Sep 2018
Parfym Helt nöjd
skrivet av Britt-Mari den 18 Sep 2018
3 `L Impératrice, Dolce & Gabana Min favoritdoft för hösten och vintern.
skrivet av Yvonne den 16 Sep 2018
Bästa parfymen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bra och snabb leverans!! Rekommenderas
skrivet av Anna den 13 Sep 2018
Rabarber!! Fräsch och lätt doft men mycket stark framtoning av rabarber. Det blev lite för mycket.
skrivet av Maria J. den 20 Aug 2018
Fräsch Luktar gott men den håller inte alls länge lukten försvinner väldigt snabbt .. kommer inte köpa den mera.
skrivet av Melisa den 10 Aug 2018
Bövelens god
skrivet av Ann-Christin den 21 Jul 2018
Fräsch doft Väldigt god och fräsch doft men den får två stjärnor p.g.a. att doften inte alls sitter länge. Doften försvinner efter ca en timme..
skrivet av Sandy den 16 Jul 2018
Doftar fantastiskt
skrivet av Annika T. den 12 Jul 2018
Så fräsch!!
skrivet av Anna den 3 Jul 2018
Bästa doften Alltså, brukar vilja testa olika parfymer men kommer alltid tillbaka till denna. Den är söt utan att bli tung i sig. Otroligt fräsch och passar till alla tillfällen! En solklar favorit.
skrivet av ebba.e.hermond den 26 Apr 2018
Passar alla! Doften är väldigt lätt och inte för mycket. Luktar otroligt gott! Både jag min brors tjej och min mamma har denna.
skrivet av Hannah den 22 Apr 2018
Vardagsparfym Lagom doft att ha till vardags, doftar fräsch
skrivet av Margita den 20 Apr 2018
Lika bra som alltid!
skrivet av Siham den 20 Apr 2018
Underbart doft
skrivet av Anna den 20 Apr 2018
Supernöjd!
skrivet av Maria den 11 Apr 2018
En Klassieker En doft som får många att reagera...doftar gudomligt.
skrivet av Stina den 1 Apr 2018
Helt okej Prisvärd.
skrivet av Marzie den 30 Mar 2018
Skön doft Jag gillar doften välldigt mycket
skrivet av Sahan den 27 Mar 2018
Inte så mycket
skrivet av Rita den 27 Mar 2018
Dolce Gabbana #3 Härligt doft. Varar länge på kroppen. Prisvärd
skrivet av Marino den 26 Mar 2018
Luktar jättegott
skrivet av Gunvor den 23 Mar 2018
blind buy... ångrat genast... funkar inte för mig 😕
skrivet av Judit den 22 Mar 2018
Favoriten!!! Ett måste! Bästa doften som håller länge
skrivet av sophiaeriksson3 den 21 Mar 2018
Håller länge! Luktar riktigt gott och parfymen håller länge!
skrivet av Sabina490 den 16 Mar 2018
En av mina favoritparfymer
skrivet av Carina den 15 Mar 2018
👍🏻
skrivet av Jossefin den 10 Mar 2018
Mycke fräsch och god
skrivet av Åsa den 24 Jan 2018
Tycker den luktar lite för lite
skrivet av Susanne den 22 Jan 2018
Oh My god! Drömdoften 🤩👍🏻
skrivet av dedde.schelin den 21 Jan 2018
Härlig, fräsch doft! En såå härlig doft som jag ofta får komplimanger för när jag bär! Hela tjejgänget sprang och köpte varsina när dem doftat på den! Funkar både dag och natt.
skrivet av adamssonamanda den 21 Jan 2018
Perfect
skrivet av Jurate den 19 Jan 2018
Dolce & Gabbana Mycket fräsch och god doft. Rekommenderas verkligen!!!!
skrivet av Natasja den 17 Jan 2018
Har fått produkten Hej jag råka klicka på att jag inte har fått produkten än! Men jag har fått den och den luktar utmärkt!
skrivet av Shano den 21 Dec 2017
väldigt omtykt av systern Gav bort det som present till min syster och blev jätte glad för det hade hon alltid önskat det.
skrivet av Noor den 20 Dec 2017
Dolce Gabana Helt i min smak. Sitter hela dagen. Så nöjd.
skrivet av Inga-Lill den 18 Dec 2017
Precis så underbar som förväntat!
skrivet av Birgitta den 15 Dec 2017
Superfräsch!
skrivet av Erika den 15 Dec 2017
Fräsch doft Fräsch, härlig doft! Passar som dagparfym.
skrivet av Malin den 14 Dec 2017
Såå fin doft! Får hela tiden komplimanger, den luktar jättegott, men inte starkt. Jättenöjd!
skrivet av Jenny den 11 Dec 2017
Lätt och fräsch doft som håller hela dagen. Helt underbar.
skrivet av Ana den 9 Dec 2017
Dolce Gabana 3L imperatrice Fräs doft som försvinner kanska fort! Från Marie
skrivet av Marie den 7 Dec 2017
Fantastisk doft
skrivet av Angelique den 7 Dec 2017
Julklapp Vet inte
skrivet av ANN-MARIE den 6 Dec 2017
Underbar
skrivet av Sandra den 5 Dec 2017
Ny favorit! En helt underbar parfym!
skrivet av Christina den 5 Dec 2017
Bra företag Snabb leverans och ett otroligt bra pris.
skrivet av Rita I. den 5 Dec 2017
Min favorit parfym
skrivet av Jessica den 5 Dec 2017
.
skrivet av Erika den 5 Dec 2017
Fantastisk doft!! Litet minus för att den inte sitter i så länge.
skrivet av Emma den 5 Dec 2017
Fantastisk! Min absoluta favoritparfym.. Doftar helt magisk och får alltid frågan om vilken parfym det är. Doftar inte som någon annan.
skrivet av Emelie den 5 Dec 2017
En favoritdoft. Så fräsch och frisk.
skrivet av Helena den 4 Dec 2017
En favorit i doftgarderoben Använder denna till vardags. Lätt, fräsch och feminin doft som inte blir för blommig/söt. Lättburen och elegant. Gillar den jättemycket!
skrivet av Ulven den 13 Nov 2017
Doftar underbart Luktar underbart lätt och fräsch doft!
skrivet av Viktoria Olsson den 12 Nov 2017
Underbar doft! Kvinnlig och sensuell
skrivet av Camilla den 31 Oct 2017
Elegant doft Mogen, elegant doft. Lite speciell, använder den ibland eftersom den ät lite tung.
skrivet av liza.wind den 30 Oct 2017
Bästa produkter Jag är super nöjd och jag ska förseta handla tänkte en parfym till SI
skrivet av Gjulsever den 21 Oct 2017
God och frisk doft!
skrivet av Maria den 20 Oct 2017
Luktar gott
skrivet av Monica I. den 10 Oct 2017
Över förväntan luktade så himla gott!
skrivet av Anna den 6 Oct 2017
Mycket feminin doft! Det är en mycket feminin doft, nästan som en fruktcocktail med inslag av blommor och mysk. Funkar vid alla tillfällen. och håller hela dagen. Känns som en sommar/höst parfym. Man får många komplimanger när man bär denna :)
skrivet av 1988rk den 24 Sep 2017
Favorit Luktar fräscht och jag har den både till fest eller vardags 😊
skrivet av Therese2524 den 15 Sep 2017
Hel nöjd!
skrivet av Mimmi den 1 Sep 2017
Lättburen doft! Passar varje dag.
skrivet av Bodil den 30 Aug 2017
Mycket fräsch doft !
skrivet av Ingela den 27 Aug 2017
Perfekt Fräsch , passar alla tidpunkter på dygnet.
skrivet av Britt den 13 Aug 2017
Bra pris
skrivet av Martha den 3 Aug 2017
Fräsch En fräsch parfym som man kan ha både på fest och till vardags.
skrivet av Eva-Marie den 25 Jul 2017
Bästa!
skrivet av Jannike den 19 Jul 2017
Bra
skrivet av Jasmina den 13 Jul 2017
Perfekt present Min fru älskade parfymen 😊.
skrivet av Gheorghe den 10 Jul 2017
Härlig doft Luktar gott och fräscht, nackdel är att doften inte håller så länge.
skrivet av Cecilia den 10 Jul 2017
Vinter favorit
skrivet av Majid den 3 Jul 2017
Måste ha! Luktar så gott!
skrivet av Ann-Sofie M. den 2 Jul 2017
Lätt och fräsch Passar till alla tillfällen
skrivet av Eva K. den 22 Jun 2017
Underbar Doften försvinner tyvärr väldigt fort
skrivet av Lotta den 15 Jun 2017
Underbar Mjuk ljuvlig doft
skrivet av Gun den 13 Jun 2017
Super go Doftar jättegott, perfekt sommarfräsch
skrivet av Josefine M. den 12 Jun 2017
Underbar doft Väldigt bra pris och alltid snabb leverans
skrivet av Malin den 5 Jun 2017
D&G Perfekt jättegod
skrivet av Lina den 28 May 2017
Perfekt Denna parfym är mild/mjuk i doften vilket är perfekt för personer som inte kan ha för starka parfymer. Rekommenderas absolut.
skrivet av IDA den 24 May 2017
Fräsch En härlig och fräsch doft som varar länge.
skrivet av Susanne den 14 May 2017
Ok Helt ok men lite mognare doft, ganska tung men fått mycket komplimanger för den
skrivet av Camilla5118 den 11 May 2017
:D Doftar super gott och passar så bra när man ska på festligheter
skrivet av th-97 den 29 Apr 2017
Ljuvlig doft... Luktar gott men doften försvinner alldeles för fort.
skrivet av Ulrika den 27 Apr 2017
Skit gott
skrivet av Lerma den 5 Apr 2017
Älskar! Min favvoparfym. Passar till alla tillfällen.
skrivet av Anna den 31 Mar 2017
Goals! I just Love it! Lukten är så jag!
skrivet av Nermin den 3 Mar 2017
Underbar doft, min favorit!
skrivet av EllinorP den 26 Feb 2017
Toppen
skrivet av Linda den 25 Feb 2017
favorit Första parfymen som jag har köpt en andra flaska utav när den första tog slut. Älskar den här doften och får alltid komplimanger.
skrivet av sophia_92 den 20 Feb 2017
Underbar doft, håller hela dagen. Jag älskar den doften.)
skrivet av Lesya M. den 20 Jan 2017
Underbart aromat
skrivet av Lesya M. den 20 Jan 2017
Favorit! Detta är en riktig favoritparfym som jag kan köpa om och om igen. Den luktar tjejigt men ändå elegant och passar både till vardags och fest.
skrivet av Sanna den 16 Jan 2017
Bästa! Luktar så gott! Inte starkt men ändå en doft som sitter i hela dagen!
skrivet av Jenny den 11 Jan 2017
Bästa ! Perfekt för mig
skrivet av Meral den 9 Jan 2017
Jag vet ej!! Present!!ha inte använt den själv!!
skrivet av Patric den 9 Jan 2017
Frisk & fräsch doft!!!
skrivet av Marie den 8 Jan 2017
Passar mig. Luktar fräscht och gott.
skrivet av Inger den 30 Dec 2016
Kanske lite för mycket citrus doft?
skrivet av Lena den 29 Dec 2016
Skön doft Mild och bra.
skrivet av Marielle den 23 Dec 2016
Luktar gott, men inte på mig Tycker den luktade fränt, precis som hårspray. Kunde inte använda den, fick huvudvärk av den.
skrivet av Madde den 23 Dec 2016
Parfym Doftar super gott.
skrivet av Marie den 13 Dec 2016
Underbar fräsch doft!
skrivet av Johanna den 11 Dec 2016
Doftar gott:)
skrivet av Sari den 8 Dec 2016
Bra "heladagen" doft
skrivet av Carina den 8 Dec 2016
Luktar jättegott och doften sitter i, älskar den.
skrivet av Felicia den 7 Dec 2016
Luktar gott
skrivet av Maria den 6 Dec 2016
Lite besviken Gick efter omdömena när jag köpte den å blev lite besviken när den väl kom hem. Luktar gott men inte så gott som det lät, inte luktar den länge heller. Luktar i butik innan nästa köp.
skrivet av Suzanne den 6 Dec 2016
Luktar otroligt gott men... Luktar helt fantastiskt när man sprutar på den, enda tråkiga är att doften inte stannar särkilt länge...
skrivet av Amanda den 6 Dec 2016
Amanda Älskar denna inte favorit men den kmr nog på andra plats älskar doften
skrivet av Amanda den 27 Nov 2016
Luktar så gott Fick hem den igår och doftmässigt är det nog bland de bästa parfymerna jag har. Otroligt frisk och fruktig doft, men ändå inte för söt. Värt att notera är att detta är en EdT, så doften håller inte lika länge som en EdP. Men den doftar fortfarande nu efter att jag sprayade på i förmiddags. Typ 3 sprut per gång är ganska lagom.
skrivet av Elin den 26 Nov 2016
Parfym Doftar fantastiskt gott,är jättenöjda!
skrivet av Camilla den 16 Nov 2016
Lite för starkdoft för min del
skrivet av Luljeta den 16 Nov 2016
Lätt och blommig Blev helt förälskad i denna parfym första gången jag använde den. Lätt, blommig och lite söt, men inte för söt. Känns lyxig. Dock måste jag ta bort en stjärna från betyget då doften inte sitter så länge.
skrivet av Emmelie150 den 8 Nov 2016
Lätt och blommig Blev helt förälskad i denna parfym första gången jag använde den. Lätt, blommig och lite söt, men inte för söt. Känns lyxig. Dock måste jag ta bort en stjärna från betyget då doften inte sitter så länge.
skrivet av Emmelie150 den 8 Nov 2016
Helt fantastisk Jag älskar doften! Lätt och subtil men ändå djup. Det ända skälet till att den får 4/5 av mig är att jag inte tycker att den håller så länge.
skrivet av Maria_212 den 8 Nov 2016
Lyxigt, feminin! En av mina absoluta favoritdofter. Passar lika bra till vardag som fest. Personligen gillar jag inte dofter som är för söta eller "klibbiga". Denna är frisk och fräsch, samtidigt som den ger ett sensuellt statement, utan att vara för tung. Jag älskar den!
skrivet av Madelene448 den 8 Nov 2016
Passar Jämt Håller m föregående. Passar till allt, vardag som festligheter. En favorit!!!
skrivet av Anna17601 den 8 Nov 2016
En modern klassiker En helt fantastisk parfym i en stilren och snygg flaska, alltid rätt oavsett om det är till vardag eller vid festligare tillfällen. Den är lätt att bära men har samtidigt ett djup som gör den sexig och allt annat än tråkig. Min go-to-parfym som alltid ger upphov till komplimanger och aldrig är för tung eller för intetsägande. Helt enkelt en modern klassiker!
skrivet av Anna-Karin1244 den 8 Nov 2016
Tyckte den lukta starkt medel
skrivet av Emeli den 7 Nov 2016
Fräsch och behaglig Jag tycker faktiskt det är plus att lukten inte är så stark. Då är man mindre orolig för att störa känsliga människor . Fräsch doft, passar både vardag och fest
skrivet av Rose-Marie den 6 Nov 2016
Underbar fruktig doft! Doftar fruktigt, fräscht men försvinner för fort och borde därför finnas att köpa i en liten förpackning, att ha i handväskan.
skrivet av Kerstin A. den 6 Nov 2016
Luktar såååå gott!
skrivet av Marina den 5 Nov 2016
Väldigt mysig doft
skrivet av Hala den 2 Nov 2016
Bra
skrivet av Hawa A. den 9 Oct 2016
Bästa doft för present syskon
skrivet av Aziz den 9 Oct 2016
Luktar gott men sitter inte kvar så länge. Behöver bättras på ganska snabbt.
skrivet av Maria den 9 Oct 2016
En klassiker En god parfym till både vardag och till fest.
skrivet av Anneli den 8 Oct 2016
L'IMP'ERATRICE PARFYM Var inte den lukt som beskrevs. Var ngn doft i parfymen som tog över som inte var min favorit. Kommer aldrig att köpa den fler gånger. Och aldrig köpa innan jag luktat på parfymen.
skrivet av Ingela den 8 Oct 2016
Luktar gott men inte så starkt,vilket är bra tycker jag.
skrivet av Eva L. den 8 Oct 2016
3 L'Ip'eratrice Edt Fantastisk doft. Jag blir glad och på gott humör då jag känner doften på mig.
skrivet av Agneta den 16 Sep 2016
Underbar Mycket härlig ljuv doft.
skrivet av Gittan C. den 16 Sep 2016
Godaste parfymen Jag bara älskar denna parfym. En doft som passat lika bra vardag som fest.
skrivet av Caroline den 15 Sep 2016
Underbar doft!!!
skrivet av Amanda den 14 Sep 2016
DG Luktar gott och fräscht!!!
skrivet av Azra den 6 Sep 2016
nöjd Jag köpte den som present till min vän, hon blev jätte nöjd
skrivet av Halima den 4 Sep 2016
Frisk och fantastisk doft...
skrivet av Camilla den 24 Aug 2016
Vet tyvärr inte! Den var en gåva till min dotter. Min dotter hade önskat sig den så den var nog omtyckt!
skrivet av Eva den 21 Aug 2016
God doft
skrivet av Malin den 19 Aug 2016
Luktar ljuvligt En mycket härlig och fruktig doft! Har fått mycket komplimanger om att jag luktar gott så det borde vara ett bra betyg!
skrivet av Erika den 18 Aug 2016
Underbar doft! Den bästa prafymen någonsin! ÄLSKAR den, och är nu inne på tredje flaskan!
skrivet av Sarah den 5 Aug 2016
Tummen upp Det är exakt samma parfym som i fysisk butik fast till ett mycket lägre och förmånligare pris! Jag betalade 308 kronor för min efter rabatt. I butik ligger den på 560 kronor så jag är mycket nöjd. Kommer handla mer parfym härifrån!
skrivet av Jessica den 4 Aug 2016
Fräsch Frisk fräsch doft
skrivet av Victoria den 3 Aug 2016
Mycket god parfym, passar vardag som fest
skrivet av Caroline den 2 Aug 2016
Toppen
skrivet av Rami den 10 Jul 2016
Fräsch
skrivet av Tiegsty den 3 Jul 2016
vilken doft, varar länge!
skrivet av Pia den 28 Jun 2016
för kryddig
skrivet av EvaKarlsson den 25 Jun 2016
Doften stannar inte kvar Såg fram emot att testa parfymen efter fina recensioner, men doften försvinner omedelbart på mig. Tråkigt!
skrivet av TanjaEklund den 12 Jun 2016
en av mina favoriter 3L imperatrice EdT En fräsch doft , blev förvånad när maken tyckte att jag skulle köpa den fler gånger! Med vänlig hälsning Pia
skrivet av Pia S. den 8 Jun 2016
Doftar underbart Klart favorit både hos mig och min 19- åriga dotter
skrivet av Annki den 8 Jun 2016
mycket god Min son tycker att den luktar päron och den är söt och fruktig men utan att bli för "gullig" den har något annat, vuxen som kommer fram ju längre tid man har den på sig. brukar vanligtvis gilla vaniljigt, träigt, kryddigt
skrivet av e den 30 Apr 2012