Ariana Grande Ari

Ari Eau de Parfum är en damparfym från Ariana Grande som lanserades 2015.

4.8
Betyg
446
Omdömen
4
Butiker
14%
TOPP

Ariana Grande Ari EdP har fått betyget 4.8 av 5 baserat på 446 omdömen. Snittbetyg för märket Ariana Grande är 4.6.

446 reccensioner & kommentarer
Jag har haft svårt att hitta en parfym jag tycker om, har letat i flera år och har äntligen hitta denna underbara parfym som luktar så gott!
skrivet av Nicole den 10 Jun 2019
Sådär God doft men för kraftig/stark och ger för stor spray. Pga den starka lukten påminner den om fjortistjejerna i högstadiet... Synd!
skrivet av sal.ford den 9 Jun 2019
Funkar bra! Köpte den till min sambo som är mitt i livet och hennes dotter älskar den med, dags att beställa en egen till henne!
skrivet av jörgen den 5 Jun 2019
Älskar Älskar denna perfekt vardagsdoft inte för söt eller så. Kass på att beskriva dofter men älskar denna kan ha den till alla tillfällen men använde den mest till vardags och jobb #Tävling
skrivet av anna979 den 5 Jun 2019
Ariana Grande God doft. Sitter länge.
skrivet av helena719 den 5 Jun 2019
Heeelt fantastisk!! Letat efter en parfym länge!!
skrivet av Magdalena den 4 Jun 2019
Årets Parfym Perfekta parfymen inför sommaren, doftar fräscht och super duper gott, rekommenderar verkligen. Och ja förresten, jag kunde inte vänta med att öppna den så jag öppnade den i bilen😅 #tävling
skrivet av dania.hassoun den 3 Jun 2019
söt och lätt En underbart lätt och söt doft. Kan användas till vardags och fest. ( liknar Lancômes " La Vie est Belle"), men inte lika kraftfull som den. #tävling
skrivet av linda.jarvinen den 2 Jun 2019
Söt och vuxen Det känns som en parfym som både passar yngre och äldre. Jätte god doft. Jag har den lilla flaskan med roller. Perdekt att ha i handväskan. Rekomenderar
skrivet av johanna5795 den 31 May 2019
Underbart doft.
skrivet av Ardita den 30 May 2019
Min sambo älskar den!
skrivet av Keyvan den 28 May 2019
God doft som inte är för stark! Fin flaska som känns lyxig!
skrivet av Caroline den 26 May 2019
Arians grande Underbar doft som är en av mina favoriter
skrivet av Carina den 26 May 2019
Den är bästa 💯💯💯💯🥰🥰 ❤️❤️❤️🥰🥰🥰😘😘
skrivet av Nimca den 25 May 2019
mycket mycket bra
skrivet av Reham den 23 May 2019
Toppen
skrivet av Amanj den 23 May 2019
Så härlig doft! Passar både vardag och fest.
skrivet av Karin den 21 May 2019
Ariana Grande Favorit parfym så underbar doft👍👍👍
skrivet av Anneli den 20 May 2019
Min Favorit Doftar underbart
skrivet av marita453 den 16 May 2019
Good product
skrivet av Test den 14 May 2019
Toppen! Gillar doften!
skrivet av Cecilia den 11 May 2019
Ariana Grande Underbar doft
skrivet av Anita den 26 Apr 2019
Super
skrivet av Lena den 23 Apr 2019
Ark by Ariana Grand Toppen har haft denna sedan tidigare, mycket nöjd med doften
skrivet av Ulla den 18 Apr 2019
Perfekt Älskar doften
skrivet av Mathias den 17 Apr 2019
Supergod och prisvärd!
skrivet av Sarah den 16 Apr 2019
Doftar fräscht och passar mig bra
skrivet av Yvonne den 11 Apr 2019
Söt och god Verkligen en supergod doft! Söt och ungdomlig utan att bli för mycket!
skrivet av emelie805 den 11 Apr 2019
Ariana Grande Mycket bra service ! Snabbt enkelt !
skrivet av Helen den 11 Apr 2019
God ihållande doft
skrivet av Louise den 9 Apr 2019
Ari Ariana Grande Mild sval lagom blommig. Sitter i länge.
skrivet av Ingrid den 9 Apr 2019
Super härlig doft som passar mig perfekt !
skrivet av Camilla den 8 Apr 2019
Bäst
skrivet av Nermina den 2 Apr 2019
Underbar doft som sitter länge
skrivet av Bukett A. den 31 Mar 2019
Svåg lukt
skrivet av Irina den 27 Mar 2019
Ariana Grande Den är helt underbar. 💞
skrivet av Anette den 25 Mar 2019
Favorit Älskar den ❤️
skrivet av alexandra.olsen1991 den 23 Mar 2019
perfekt den blev nya favorit.doften är sååå gott o svårt att beskriva
skrivet av Sumaia den 18 Mar 2019
Luktar super gott och håller länge
skrivet av Ida den 18 Mar 2019
👍
skrivet av Erduan den 16 Mar 2019
Parfym En underbar parfym med en behaglig doft som passar mej perfekt😍
skrivet av Barbro den 13 Mar 2019
Det är min favorit perfume Det är skönt
skrivet av Shukri j. den 10 Mar 2019
.
skrivet av Khadija den 10 Mar 2019
Ny favorit Älskar söta och fruktiga dofter. Den här föll jag direkt för och stort plus för den söta flaskan. #tävling
skrivet av isabella312 den 10 Mar 2019
👍 Fruan gillade 5/5
skrivet av Abdishakuur den 7 Mar 2019
Luktar gudomligt
skrivet av Elvira den 5 Mar 2019
Luktar underbart gott Fått många komplimanger om parfymdoften. Älskar den!
skrivet av Jessica den 5 Mar 2019
För söt doft. Gav den till min dotter😊
skrivet av Pernilla den 4 Mar 2019
Rekommenderad!! Doftar så sjukt gott! Dras alltid till söta dofter och den är just de. Lagomt söt men ändå fruktig oxå! Älskar formen på den!! Lovelovelove
skrivet av hibasalem2008 den 3 Mar 2019
Ari Denna parfym luktar så himla gott! Jag köpte denna på 30 ML först för att se hur den var och nu Bästellde jag 100 ML av denna 😍😍 Rekommenderar verkligen! Den håller också i ca 2 dagar för mig.
skrivet av soranafechete3 den 3 Mar 2019
.
skrivet av Ibrahim den 20 Feb 2019
Älskar doften av denna parfym. Inte så stark doft som andra parfymer kan ha
skrivet av annelie den 20 Feb 2019
Underbar!
skrivet av Anna den 19 Feb 2019
Härlig doft! Jag har aldrig haft en speciellt bra relation till parfymer utan tycker ofta att doften är alldeles för skarp. Nu har jag dock blivit lite kär 💛. Ari har en härligt söt och "glad" doft som inte tar över. Sitter i länge gör den också, och som många påpekat är den söta förpackningen ett stort plus! #tävling
skrivet av jennyforsell den 18 Feb 2019
trevlig doft som håller i sig under hela dagen
skrivet av Teresa den 11 Feb 2019
Underbar doft! En underbar doft, väldigt söt doft, som sitter kvar hela dagen! Väldigt söt förpackning också :)
skrivet av angelican den 7 Feb 2019
Ari Luktar supergott 😄
skrivet av Jessica den 6 Feb 2019
Fantastisk doft
skrivet av yvette den 26 Jan 2019
👍🏼
skrivet av Camilla den 16 Jan 2019
God doft
skrivet av Jesper den 16 Jan 2019
Den luktar inte som den gjorde tidigare
skrivet av Monica den 16 Jan 2019
Underbar doft
skrivet av Marie den 16 Jan 2019
Brå
skrivet av Robil den 16 Jan 2019
Bästa
skrivet av karolina den 16 Jan 2019
.
skrivet av Lena den 16 Jan 2019
Mycket bra .nöjd.
skrivet av Eivor E. den 16 Jan 2019
Luktar så gott
skrivet av Elisabet den 16 Jan 2019
Ari parfym Helt underbar älskar den här parfymen
skrivet av Ulla den 16 Jan 2019
Luktar sååå gott
skrivet av Felicia den 16 Jan 2019
Min dotter älskar doften <3
skrivet av Maria den 16 Jan 2019
Min 14-åriga dotter älskade den.
skrivet av Joel den 16 Jan 2019
Nino Väldigt fint parfym 100 poäng.
skrivet av Ninos den 16 Jan 2019
Ungdomlig Perfekt soft för min tonårsdotter då den inte är stark utan mer söt
skrivet av Emma den 16 Jan 2019
Har en ljuvlig doft som mitt barnbarn tyckte om
skrivet av Marika den 16 Jan 2019
Härlig doft
skrivet av Marie den 16 Jan 2019
Finns alltid hemma Väldigt söt doft, älskar verkligen att den doftar MYCKET! Sitter kvar rätt länge men får bättra på den mot kvällen!
skrivet av mylykogranby den 26 Dec 2018
Prisvärd! Luktar otroligt gott! Väldigt snyggt utseende dessutom att ha stå framme!
skrivet av astnmn den 13 Dec 2018
Söt doft Tycker om både lukten och utseende! Många i närheten har kommenterat doften och tycker den luktar gott.
skrivet av viktorija13 den 11 Dec 2018
Prisvärd parfym som luktar fräscht
skrivet av Katarina den 6 Dec 2018
Bra pris!
skrivet av Melker den 5 Dec 2018
Luktar sååå gott! Inte för tung!
skrivet av Anna den 5 Dec 2018
Bra service paketet kom i tid 🙌
skrivet av Annelie den 5 Dec 2018
Luktar så fantastiskt gott! Synd att den inte håller så länge bara🙁 (Slutar dofta efter nån timme)
skrivet av olivia den 5 Dec 2018
Fantastisk parfym Älskar den här parfymen med hela mitt hjärta! Den har en väldigt söt doft. Luktar fantastiskt gott och drömmigt. Jag älskar att ha den både till vardags och fest. Nackdelen är att den inte håller så länge och luktar inte så starkt, men att doften är lite mer dämpad gör att den passar alla tillfällen. :)
skrivet av Irini den 5 Dec 2018
Luktar så gott och är en väldigt gullig flaska!
skrivet av Julia den 5 Dec 2018
Supergod doft! Inte för stark utan ganska söt och rund i doften, underbar och en ny favorit!
skrivet av Johanna den 5 Dec 2018
Josefine Favoritparfymen! Luktar så otroligt gott <3
skrivet av Josefine den 5 Dec 2018
Fin doft men tyvärr så försvinner den för fort på mig...
skrivet av Catrine den 27 Nov 2018
Luktar super!
skrivet av karolina den 27 Nov 2018
En klar favorit
skrivet av Johanna den 24 Nov 2018
Kanon 👌
skrivet av Annika den 23 Nov 2018
Nöjd! Supergod!
skrivet av Jasmina den 22 Nov 2018
Otroligt luktar gott !
skrivet av Kathy den 22 Nov 2018
Jätte nöjd
skrivet av Kimet den 21 Nov 2018
Favoriten! Dels är flaskan helt suverän att ha stående framme, jättesnygg! Dels är doften helt fantastisk! Har fått så många komplimanger när jag använt denna parfym! Söt och kvinnlig på samma gång
skrivet av ulrika_gustavsson_ den 20 Nov 2018
Underbar doft
skrivet av Annika den 19 Nov 2018
Arian Grande Över förväntan
skrivet av Gun den 19 Nov 2018
👍
skrivet av Annelie den 18 Nov 2018
👌🏽👌🏽
skrivet av Natalia den 15 Nov 2018
Doftar precis lagom kvinnligt
skrivet av Helén den 12 Nov 2018
Helt underbar doft 💗
skrivet av Camilla den 10 Nov 2018
Bra och snabb leverans! Kan rekommendera till andra att välja denna underbara doft! Fin julklapp till barnbarnet!
skrivet av Siv den 10 Nov 2018
Nöjd Snabb leverans och bra pris
skrivet av Susanne Å. den 10 Nov 2018
Ari -ariana grande Inte lika fruktig i doften som jag förväntat mig. Men doftar väldigt gott 😊
skrivet av Frida D. den 8 Nov 2018
Gott parfym
skrivet av SAADA A. den 7 Nov 2018
Ariana Grande Luktar friskt och varar rätt länge
skrivet av Gun-Inger B. den 7 Nov 2018
Söt och god!
skrivet av Lisa den 29 Oct 2018
Underbar doft som enligt mig passar alla tillfällen. Ganska söt mwn den blir inte för tung som medel söta är utan lägger sig lätt.
skrivet av Julia S den 17 Oct 2018
Luktar gott! Luktar gott, är en bra vardagsparfym!
skrivet av Amanda den 8 Oct 2018
Parfym
skrivet av Cecilia den 7 Oct 2018
toppen
skrivet av Therese den 7 Oct 2018
Bra pris,
skrivet av Phacharin den 6 Oct 2018
Favoriten Bästa parfymen! Helt underbart doft, fått många komplimanger för den.
skrivet av Pernilla den 4 Oct 2018
Ari by Ariana Grande Luktar lagom sött,underbar och passar alla åldrar! Är en parfym som håller doften kvar hela dagen.
skrivet av Alexandra den 3 Oct 2018
Ljuvlig
skrivet av Christel den 30 Sep 2018
Bästaa Luktar gudomligt & håller i hela dagen😍
skrivet av Arizona den 27 Sep 2018
Luktar gott
skrivet av Eva M. den 27 Sep 2018
Ariana grandes parfyn Doftar underbart😍älskar den
skrivet av Camilla den 25 Sep 2018
Favoriten! Älskar denna! Passar verkligen mig. Söt och go, inte för stark. Man får massa beröm när man använder denna 😍
skrivet av sabina519 den 25 Sep 2018
Söt, fruktig och fräsch. Helt perfekt!
skrivet av Ebba den 24 Sep 2018
Doftar ljuvligt men tyvärr Tyvärr försvinner doften direkt
skrivet av Kristina den 20 Sep 2018
Ny favorit! Doftar sååå gott! Älskar denna och har fått flera kommentarer om den redan. Jag gillar inte för tung "damig" parfym men vill inte heller ha allför ungdomlig fruktig och blommig och den här har den perfekta balansen.
skrivet av Jenny den 13 Sep 2018
Får komplimanger minst 3 gånger i veckan för att jag luktar gott, denna parfymen är magisk! Man kan tro att den ska lukta som en "barndoft" men det gör den inte. Är inne på min andra flaska och kommer aldrig byta parfym igen, love it!
skrivet av 10/10 den 26 Aug 2018
bra
skrivet av Maria den 19 Aug 2018
Typisk tonårsdoft Doften är lätt, söt och väldigt ”första parfymen”-aktig. Om man gillar söta noter rekommenderar jag denna, fastän att doften inte håller i länge alls.
skrivet av sandra.bakkejord den 18 Aug 2018
Bästa Super!! Bästa jag haft
skrivet av Emma den 18 Aug 2018
Toppen Snabb leverans och god doft 😀
skrivet av Susanne den 9 Aug 2018
Underbar doft
skrivet av Carina den 5 Aug 2018
Älskar den luktar så gott
skrivet av Alma den 3 Aug 2018
.………4567&kr
skrivet av Jaana-Maria den 1 Aug 2018
Jätte fina parfym
skrivet av Asma den 1 Aug 2018
Doftar såååå gott! Ganska söt om man gillar det :)
skrivet av Felicia den 31 Jul 2018
Adriana Grande Doftar mycket gott! En doft som håller länge och ger en "somrig"känsla av sött och blommor.
skrivet av Alexandra den 22 Jul 2018
Rätt ok. Pudrig
skrivet av Aneth den 18 Jul 2018
Superhärlig doft! Doftar ungdomligt och sött. Upplever dock att doften är väldigt svag och inte så långvarig för att vara en EdP. Väldigt bra om man är känslig mot starkare dofter!
skrivet av idavindahl den 11 Jul 2018
Helt underbar Min favorit doft för tillfället. Ganska söt men passar så bra nu under sommaren oavsett sammanhang. Fått jättemånga komentarer om att den doftar så gott. Kan verkligen rekommendera den till alla.
skrivet av Julia S den 10 Jul 2018
Bästa
skrivet av Michelle den 8 Jul 2018
Underbar doft! Mycket bra pris på en god doft!
skrivet av Maria den 3 Jul 2018
Luktar gott ! 💝💝💝
skrivet av Isabela den 1 Jul 2018
👍
skrivet av Helene den 28 Jun 2018
Ljuvlig!
skrivet av Christina B. den 19 Jun 2018
Doftar jättegott!
skrivet av Gunilla den 18 Jun 2018
Härlig och fräsch doft! Smidigt med rollerball!
skrivet av A-M den 10 Jun 2018
Perfekt
skrivet av Sanja den 4 Jun 2018
Lika sockersöt som Ariana. Den är härlig, lätt och luktar jätte gott! Gillar du söta dofter då kommer denna definitivt att bli din nästa favorit. :D
skrivet av Sara den 4 May 2018
Nadine Min absoluta favorit, luktar underbart !!!
skrivet av puffmajs den 26 Apr 2018
Älskar! Jag gillar alla Ariana Grandes dofter och den här var absolut inget undantag!
skrivet av Lina_121 den 12 Apr 2018
Jätte nöjd.
skrivet av Ann-charlotte den 9 Apr 2018
ARIANA GRANDE Inget köp man ångrar, den luktar såååå gott. Priset är det inget snack om. Billigt o bra hos er samt leveransen är snabb.
skrivet av Hanna den 4 Apr 2018
Härlig och gott parfym
skrivet av Habiba G. den 4 Apr 2018
Söt och frisk Doftar gott och håller länge
skrivet av Jessica den 3 Apr 2018
Ljuvligt. Denna parfymen doftar så ljuvligt, kan inte få nog!
skrivet av Nina2387 den 28 Mar 2018
Luktar ljuvligt
skrivet av Sarah den 25 Mar 2018
Lätt och vardaglig doft Är mycket nöjd!
skrivet av Justyna W. den 23 Mar 2018
Supergod och vegansk ++++ Och superpris! Lätt, söt, ungdomlig parfym - luktar supergott. Supersnygg flaska. Inget att tveka på =D
skrivet av HannahSolina den 20 Mar 2018
Snabb leverans,luktar gott
skrivet av Marianne den 18 Mar 2018
ljuvlig Passar både ung och äldre
skrivet av Berit den 15 Mar 2018
väldigt god doft sitter länge
skrivet av Leyla R. den 15 Mar 2018
En härlig vara Det var jättebra
skrivet av Mohamad den 12 Mar 2018
Den här måste alla ha med sig över allt den doftar Paradise och man vill ba inte den ska ta Slut har själv en sån hemma och dör för dens doft den doftar allt man önskar sig i en parfym den levererear myckett❤️❤️ Kicks garde bästa år
skrivet av Maya den 12 Mar 2018
Brukar alltid få komplimanger med denhär parfymen. Luktar sött och lite citrusaktigt, passar perfekt för sommaren. Lyxig och lite annorlunda förpackning.
skrivet av Maria den 3 Mar 2018
Bra vid många tillfällen! Den här parfymen funkar till det mesta. Den är lätt och fräsch men sitter kvar hela dagen. Sen är söt men inte på något sätt tung eller slisksöt. Lite krispigt söt skulle man kunna säga. Den är mer ungdomlig i min mening men då den inte är så tung så passar den nog ändå de flesta.
skrivet av Amanda1830 den 28 Feb 2018
En av mina favoriter! Luktar gudomligt gott och passar både till vardags samt till fest! Föredrar denna framför originalet då jag tycker den luktar för starkt! Denna är mer söt och feminin! Rekommenderas starkt!
skrivet av Emelie den 26 Feb 2018
Luktar jättegott. Men får ett lågt betyg eftersom doften försvinner otroligt fort.
skrivet av Erika den 24 Feb 2018
Underbar för alla åldrar Härlig, fräsch doft som stannar kvar länge. Köpt den till min dotter, 18 år och nu till mig själv, 56 år. Vi älskar den båda två!
skrivet av Carina den 17 Feb 2018
Underbar doft Älskar den !
skrivet av Sara3917 den 17 Feb 2018
Grymt fräsch doft
skrivet av Annelie den 17 Feb 2018
Toppen! Luktar väldigt gott. Lite söt, ej så stark doft! Rekommenderas!
skrivet av Erika den 14 Feb 2018
Favorit! Har alltid varit tveksam till "kändisparfymer", men fick denna i julklapp och har inte använt någon annan parfym sen dess! Helt underbar doft som håller länge!
skrivet av Sandra den 11 Feb 2018
Så god doft! Lite söt, men inte så att den blir ofräsch, håller väldigt länge så väldigt dryg parfym.
skrivet av Johanna den 11 Feb 2018
Flirtig sommardoft Doften är väldigt somrig och flirtig. Det är som att dofta på både blommor och frukt samtidigt. Intensiteten i produkten är väldigt intensiv den första timmen ungefär, sedan försvinner den sakta men säkert och efter en halvdag så måste det bättras på. Men ja, den doftar absolut gott :)
skrivet av Jossa den 1 Feb 2018
Underbar doft
skrivet av Carina den 1 Feb 2018
Magisk Denna är helt Fab
skrivet av Eva L. den 31 Jan 2018
Perfekt doft. Lätt och framförallt fräsch.
skrivet av Ingalill den 28 Jan 2018
Klockren! Luktar underbart!!
skrivet av Carolin den 25 Jan 2018
Parfym Underbar. Håller i sig länge😃👍
skrivet av Madeleine den 25 Jan 2018
Visste ju redan att den doftar underbart.. Men onödigt stor lyko kartong den kom i för 100 ml
skrivet av Jo-Anna3 den 22 Jan 2018
Luktar jättegott
skrivet av Maud C. den 20 Jan 2018
Ari by Ariana Grande Luktar sååå gott!! Håller länge!!
skrivet av Anna M. den 20 Jan 2018
Gott👌🏻 Dotters favorit som jag gav henne i födelsedags present
skrivet av Pia den 19 Jan 2018
Frisör Mycket fin doft.
skrivet av Kerstin den 18 Jan 2018
Toppen Underbar doft
skrivet av Anitta den 17 Jan 2018
Underbar parfym Älskar den här doften
skrivet av Agneta I. den 16 Jan 2018
Tack
skrivet av Dameaa den 16 Jan 2018
Bra
skrivet av Rosol A. den 15 Jan 2018
Helt ok! Helt okej, inte riktig min typ av parfym. Kanske fick en dålig dos men den är lite svak i doften. Föredrar Sweet like candy; doften håller längre och är verkligen söt men inte för söt.
skrivet av B. den 14 Jan 2018
Jättefin luktar underbart Rekommendera denna parfym
skrivet av Yvonne den 14 Jan 2018
Ariana Grande Underbar doft men sitter i alldeles för lite
skrivet av Janet den 13 Jan 2018
Mkt fin doft
skrivet av Nesrin den 13 Jan 2018
Jättefin doft❤
skrivet av Alijana den 12 Jan 2018
Vet inte Gett bort som Present
skrivet av Birgitta den 12 Jan 2018
Jag är väldig nöjd med produkten och leveransen👍
skrivet av Ylva den 8 Jan 2018
Så go 😍
skrivet av Maryam den 6 Jan 2018
Ariana Grande Helt en parfym i min smak, Doftar Underbart.
skrivet av Paula i. den 6 Jan 2018
Lyxigt god doft Dottern blev mycket nöjd med sin nya dift👍🏼😊
skrivet av Linda J. den 5 Jan 2018
👌👌👍
skrivet av Thomas den 4 Jan 2018
Mycket nöjd
skrivet av Eva den 3 Jan 2018
Luktar jätte gott Super god doft
skrivet av Marie den 2 Jan 2018
Jätte nöjd! Luktar såååå gott. Använder den hela tiden :)
skrivet av Emelie L. den 2 Jan 2018
Luktar jättegott och fräscht!
skrivet av Linn den 2 Jan 2018
Luktar jättegott!
skrivet av Pia den 2 Jan 2018
Parfym Luktar jätte gott
skrivet av Anna den 1 Jan 2018
Riktigt god
skrivet av Linda den 1 Jan 2018
Ari by Ariana Underbar doft har fått komplimanger älskar den
skrivet av Ulla den 31 Dec 2017
Amazing !
skrivet av Moa den 29 Dec 2017
Väldigt nöjd!
skrivet av Marina den 28 Dec 2017
Luktar såå gott!
skrivet av Malin den 28 Dec 2017
Luktar super
skrivet av Evelina den 28 Dec 2017
God doft Luktar fantastiskt gott
skrivet av Anna den 28 Dec 2017
Förförisk doft Har fått såna komplimanger av denna doft riktigt go luktar inte för mycket och inte för blommigt. Jag brukar vara känslig för dofter men inte denna underbara doft
skrivet av Anna den 27 Dec 2017
Superb!
skrivet av Hanna N. den 27 Dec 2017
Supernöjd dotter!!
skrivet av Carina L. den 26 Dec 2017
Frisk fruktig doft
skrivet av Jennie A. den 26 Dec 2017
Toppen
skrivet av Patrik H. den 26 Dec 2017
Härlig doft och snygg flaska
skrivet av Linda den 21 Dec 2017
Underbar doft Kommeratt beställa den igen. Min dotterblev jätteglad.
skrivet av clementine den 19 Dec 2017
Gott Jag älskar mycket den😘
skrivet av Hamda den 19 Dec 2017
Parfym Vet inte ska vara en julklapp
skrivet av Clarise den 19 Dec 2017
Toppen
skrivet av Ida den 19 Dec 2017
En supergod lagom doft som känns lätt och väldigt behaglig
skrivet av Lena C. den 19 Dec 2017
Underbar
skrivet av Nathalie den 18 Dec 2017
Fin dagdoft Lättburen, luktar jättegott, lite ungdomlig men jättefräsch!
skrivet av Jenny den 17 Dec 2017
Ok
skrivet av Jolanta den 17 Dec 2017
❤️
skrivet av Emilie den 15 Dec 2017
Nu bär detta en julklapp som mitt barnbarn önskade sig, så det blir nog bra. Snabbt o smidigt från beställning till leverans.
skrivet av Disa den 15 Dec 2017
Top Parfym för dem pengarna
skrivet av Aleksandar den 15 Dec 2017
Parfym Luktar gott
skrivet av Julia den 15 Dec 2017
Bäst
skrivet av Linda den 13 Dec 2017
Bästa parfym
skrivet av Lana den 11 Dec 2017
Fräsch utan att vara för söt Ugn fräsch doft som är lagom söt och samtidigt frisk
skrivet av Nellie den 11 Dec 2017
Ari by Ariana Grande Luktar supergott. Helnöjd
skrivet av Marianne den 10 Dec 2017
Ari parfym Åh underbar doft, Äntligen en ny favvo
skrivet av Carina Ö. den 10 Dec 2017
4 stjärnor Luktar jättegott! 🌸🌺
skrivet av Maria P. den 10 Dec 2017
Doftar underbart
skrivet av Almira den 10 Dec 2017
Ariana Grande Parfym Luktar Helt underbart gott!
skrivet av Johanna den 9 Dec 2017
Härlig doft Doften som min tonåriga dotter och jag slåss om:)
skrivet av Pia den 9 Dec 2017
Bra
skrivet av Mariam den 9 Dec 2017
Härlig doft!
skrivet av Carina den 7 Dec 2017
Parfym God och hållbar doft
skrivet av Gerd den 7 Dec 2017
Toppen
skrivet av camilla den 6 Dec 2017
Luktar gott men hade gärna velat att de va lite sötare i doften.
skrivet av Patricia den 6 Dec 2017
Ariana Grande parfym Tror att den blir toppen, dottern julklapp som står överst på hennes önskelista ;)
skrivet av Prtra den 6 Dec 2017
Den är jättegod
skrivet av Anita den 5 Dec 2017
Luktar super gott. Tog ca 1 vecka från beställning tills pkt kom.
skrivet av Karin S. den 5 Dec 2017
Luktar jättegott och håller länge!
skrivet av Matilda den 5 Dec 2017
Luktar fräscht & sött 😙
skrivet av Mikaela den 5 Dec 2017
Fantastisk doft i fin flaska
skrivet av Eva den 5 Dec 2017
Magisk Den luktar underbart o flaskan e jätte fin
skrivet av Ann-Charlotte A. den 5 Dec 2017
Söt men det släpper lite. Sitter länge.
skrivet av Sandra den 4 Dec 2017
Över förväntan, fantastisk doft. Snabb leverans.
skrivet av Anna-Karin E. den 4 Dec 2017
Bra
skrivet av Marita den 4 Dec 2017
Söt Väldigt söt och ungdomlig, jag gillar den! Lukten håller några timmar och kan behöva bättras på lite under dagen
skrivet av Isabelle G den 1 Dec 2017
kanon bra god parfym ,bra leverans ganska snabbt.
skrivet av Eva den 21 Nov 2017
Parfym Adriana Grande Underbar doft
skrivet av Britt-Marie den 19 Nov 2017
Luktar gott
skrivet av Pernilla den 19 Nov 2017
Härlig kryddig doft
skrivet av Anneli den 11 Nov 2017
Härlig doft
skrivet av Blerta den 8 Nov 2017
Luktar underbart.
skrivet av Agneta den 4 Nov 2017
Doftar fräscht
skrivet av Caitlin den 29 Oct 2017
👍
skrivet av Emma den 27 Oct 2017
Parfymen Ariana Grande Underbar parfym som luktade super gott 😍👍👍
skrivet av Carina den 26 Oct 2017
Söt & God Jag som inte ens är så förtjust i söta dofter tycker att denna är ljuvlig. Positivt överraskad!
skrivet av Bjarne den 26 Oct 2017
Malin Fräsch doft. Söt men ändå kvinnlig. Rekommenderar starkt!!
skrivet av Malin den 25 Oct 2017
Luktar gott!!
skrivet av Mariette S. den 24 Oct 2017
Härlig doft!
skrivet av Louise den 24 Oct 2017
Fräsch
skrivet av Sylvia B. den 23 Oct 2017
👍🏼
skrivet av Anna B. den 23 Oct 2017
Bra skor var det
skrivet av Inger den 23 Oct 2017
Favo Älskar den luktar gott
skrivet av Nixan den 23 Oct 2017
Den luktade jättegott
skrivet av Ann-Christin den 22 Oct 2017
God parfym för liten peng :)
skrivet av Ann-Marie den 22 Oct 2017
Min dotter tycker om doften ☺hon fick den.en sött doft.
skrivet av Shlova den 22 Oct 2017
Ariana Underbar doft till bra pris
skrivet av Louise M. den 21 Oct 2017
Angelica Köpte på vinst & förlust och blev verkligen inte besviken. Helt underbar varm, feminin & inbjudande doft, perfekt för hösten & inte alls för tung.
skrivet av Angelica Gullev Adlen den 19 Oct 2017
Underbar doft
skrivet av Jessica den 19 Oct 2017
Nöjda kunden
skrivet av Joselyn den 16 Oct 2017
Härlig doft! Fin flaska
skrivet av Linnea K. den 15 Oct 2017
luktar alldeles för sött så den blir istället sliskig
skrivet av Therese den 14 Oct 2017
Luktar jättegott, men tyvärr försvinner doften så himla snabbt!
skrivet av Maria den 8 Oct 2017
Super fräsch Luktar gott.
skrivet av Anne-sofie den 7 Oct 2017
Underbar! Alltså jaaa! Äntligen en parfym som luktar riktigt gott! Så himla söt flaska också. Gillar man escadas dofter så som cherry in the air t,ex så gillar man denna! Köp, köp, köp!!
skrivet av Kräsen ä. den 6 Oct 2017
Jag älskar din 💕
skrivet av Ellen den 28 Sep 2017
Psrfym Luktar jättegott sitter i länge
skrivet av Bodil G. den 27 Sep 2017
Underbar parfym
skrivet av Sanja den 26 Sep 2017
Mild och söt Luktar väldigt gott. Rätt så mycket billigare än i andra affärer. Har en mild doft och lite söt. Perfekt för vardag.
skrivet av anitaomerbasic den 25 Sep 2017
doftar riktigt gott =) Ojoj vilken parfym, otroligt. Köp denna =)
skrivet av Jenny den 25 Sep 2017
Doftar sött! Skulle ha gett den flera stjärnor om doften varade länge. Känns som att det redan finns liknande dofter ute på marknaden, exempelvis Justin Bieber och Nicki Minaj. Jag gillar doften även om den är för en annan målgrupp, dvs. ungdomar.
skrivet av 1988rk den 24 Sep 2017
De doftade underbart
skrivet av Helen M. den 24 Sep 2017
Ari Ariana Grande Lukar gott och doften varar länge
skrivet av Gun-Inger B. den 21 Sep 2017
Super nöjd kund Köpte största då jag hade samma innan fast minsta. Luktar godast! Rekommenderar starkt till andra, kan även påpeka att jag köpte denna när det var rea 👍 Och jag fick den levererad väldigt fort.
skrivet av Emma den 21 Sep 2017
Ariana Grande Sensuell doft!!
skrivet av Monica den 20 Sep 2017
Bästa parfymen Har blivit min favoritparfym! Har aldrig fått så många komplimanger för en parfym som nu.
skrivet av Maggan den 17 Sep 2017
Underbar doft! Min dotters första köp från lyko och jag blev såld!! 😍 Wow till denna parfym, vilken underbar doft, passar både tonåringar och mammor i 45års åldern 😊
skrivet av wegar den 16 Sep 2017
Fantastisk doft. Chansade och köpte denna doft och blev förälskad, kommer definitivt att köpa fler gånger!
skrivet av Pernilla1538 den 16 Sep 2017
Står framme jämnt Favoriten inför vardagen och för varje evenemang. Söt doft, blir inte för mycket. Passar alla som gillar en söt/blommig doft. +kommer i en väldigt söt flaska
skrivet av du.jag-love den 16 Sep 2017
Fräsch Ungdomlig, Inte för intensiv i lukt. Bra pris. Rekommenderas helt klart till de som inte vill stinka som en parfymaffär.
skrivet av Sandra4691 den 15 Sep 2017
Fin
skrivet av Suzy den 15 Sep 2017
Den luktar så gott!
skrivet av Sofie den 6 Sep 2017
Helt ok. Luktar gott. Men upplever att doften försvinner efter en stund. Vilket är så synd eftersom den luktar så gott. Men för priset o doft så kan jag rekomendera den.
skrivet av Fatemeh51 den 3 Sep 2017
Fin parfym, bra pris Lycka till😃👍😃
skrivet av ABD K. den 2 Sep 2017
Kanon, snabbt,
skrivet av Olle den 2 Sep 2017
Helt ok Luktar väldigt sött ungefär som godis eller sockervadd. Tycker ibland att det söta kan bli för mycket och att den istället nästan luktar surt.
skrivet av therese f den 30 Aug 2017
omtyckt tycker om den jätte mycke vill jag gärna köpa fler gånger
skrivet av Annika den 23 Aug 2017
Jag köpte Ari by Ariana Grande och betalade med min BankID men ni sckicka inte till mig det vär orolig för mig
skrivet av Ayida A. den 17 Aug 2017
Doften varar bara en kort tid,jag är inte impad.
skrivet av Kenneth den 13 Aug 2017
Söt doft. Luktade inte så gott som jag trodde den skulle göra, luktade för sött för min smak!
skrivet av Karin den 13 Aug 2017
Gott Men en aning för svag.
skrivet av Carina L. den 12 Aug 2017
Gudomlig! Helt underbar sommardoft och snygg flaska! En av mina absoluta favoriter.
skrivet av Ulrika den 5 Aug 2017
Det luktar underbart
skrivet av Janait J. den 5 Aug 2017
Mycket angenäm doft. Denna parfym kan jag verkligen rekommendera.
skrivet av Annette den 4 Aug 2017
Den är underbar!! 😍
skrivet av Hanna den 23 Jul 2017
Helt underbar! Ganska söt doft, men helt underbar. Tycker doften håller i sig väldigt länge också.
skrivet av Annelie den 21 Jul 2017
Älskar doften Underbar doft! Flaskan hade dock läckt under leveransen ...
skrivet av Mikaela den 11 Jul 2017
Helt ok en helt ok parfym kan ibland tycka den luktar lite för sött så att den nästan upplevs som stark istället
skrivet av th-97 den 27 Jun 2017
Ariana grande Bästa parfymen nånsin bara älskar den❤️
skrivet av Anneli91 den 27 Jun 2017
Looove it
skrivet av Mariem den 22 Jun 2017
Supergod är den!
skrivet av Dilan den 22 Jun 2017
En bra produkt Jag tycker att produkten är bra och den luktar väldigt gott. Jag har köpt den flera gånger och jag har fortfarande inte tröttnat på den.
skrivet av Anna den 22 Jun 2017
bra trevligförpackningdoftarunderbart
skrivet av EVA den 3 Jun 2017
Fräsch!! Luktar fräscht :) Kommer att använda till många olika tillfällen.
skrivet av Camilla den 1 Jun 2017
Parfym Bästa parfymen har fått mycket beröm för den👍
skrivet av Anneli den 30 May 2017
Jätte bra Luktar jätte gott
skrivet av Tarra den 25 May 2017
Härlig doft!
skrivet av Liselotte den 19 May 2017
Söt doft men ändå fräsch Den luktar fruktigt, sött men med en tydlig fräschet. Supergod!!
skrivet av My den 18 May 2017
Den e bra😄
skrivet av Lise-Lott den 2 May 2017
Favorit
skrivet av Linnéa den 22 Apr 2017
Bra Allt så bra 👍👍
skrivet av Maria I. den 21 Apr 2017
Snabb leverans😀 Doften underbar gav den till min dotter💞
skrivet av Åsa den 20 Apr 2017
Söt men underbar.. Denna doftar väldigt sött men underbart.
skrivet av Camilla H den 9 Apr 2017
Doftar underbart! Snabb leverans.
skrivet av Sara den 6 Apr 2017
Super härlig! Super härlig doft, men blev lite besviken då lukten försvinner efter ett tag och man blir tvungen att fylla på.
skrivet av Rojda B den 5 Apr 2017
Söt och god doft
skrivet av Camilla den 2 Apr 2017
Hihi Kan man få kalorier om man andas in parfym? Eftersom det innehåller alocohol och det har kalorier faktiskt.
skrivet av anastasia.grauntanu den 30 Mar 2017
Testade denna idag och den luktar såååå himla gott !!
skrivet av Nathalie Chelala den 30 Mar 2017
Fräsch blommig doft
skrivet av Jeanette den 27 Mar 2017
Dottern är nöjd Köpte parfymen till dottern och hon är jättenöjd.
skrivet av Åke den 25 Mar 2017
👌
skrivet av Elin den 23 Mar 2017
Så underbart sött! Luktar gudomligt gott och sitter i flera timmar!😍🌸🌸🌸 Rekommdera att köpa den, är inne på min andra nu!😍🎀💎
skrivet av Kristina-wasana den 23 Mar 2017
Fantastisk Helt underbar parfym, snabb leverans! 👌🏼
skrivet av Theresé E. den 15 Mar 2017
Underbar Luktar underbart :) så mjuk å len. Inte för stark i doften men sitter länge. Passar kväll som dag!
skrivet av Angelica den 14 Mar 2017
Det är som en enda rak och söt ton. Perfekt om man är på det humöret. Passar mysiga hemmakvällar. Den har en stark doft så det räcker med lite
skrivet av Maria den 9 Mar 2017
Underbart kvinnlig doft i en sinnligt utformad flaska! Ett måste helt klart!
skrivet av Jeanette den 9 Mar 2017
Min absoluta favorit parfym, Får ofta kommentarer om att jag luktar gott när jag har denna på mig. Den är ganska söt och tjejig men ändå fräsch.
skrivet av Katarina den 9 Mar 2017
Fantastisk Luktar jätte gott sött somrigt med en touch av musk
skrivet av Lena den 8 Mar 2017
Favoritparfymen till våren! Frisk, fräsch och söt utan att bli för söt. Älskar den.
skrivet av Maria Karlsson den 6 Mar 2017
👍
skrivet av Rabia den 5 Mar 2017
Luktar underbart Favorit
skrivet av Josefine den 5 Mar 2017
Luktar sådär somrigt flirtigt. Utan att vara för söt. Älskar denna, lätt en ny favorit.
skrivet av Sarah den 25 Feb 2017
fint det luktar gott lukt
skrivet av Serap den 24 Feb 2017
Underbar doft
skrivet av Ulrica den 24 Feb 2017
Fantastisk doft, ganska söt och kvinnlig. Älskar den! Fin liten flaska som passar doften.
skrivet av Lotta den 22 Feb 2017
Underbar doft Luktar otroligt gott...inte stark utan precis lagom. Rekommenderas varmt.
skrivet av Marina den 20 Feb 2017
Älskar doften. Den är söt med riktigt härligt man kan inte sluta lukta på den, och doften håller ganska länge. Flaskan är också supper fin. Ska köpa en till, till min bästavän.
skrivet av Elle S den 20 Feb 2017
Flaskan är väldigt elegant och stilren, perfekt att stå på sminkbordet som prydnad när den ej används. Men doften är FANTASTISK! En lätt, fräsch doft och lite söt men ej för mycket. Den perfekta kombinationen och min absoluta favoritdoft!
skrivet av Lisa Pichler den 19 Feb 2017
Underbar doft
skrivet av Jaana den 18 Feb 2017
Underbar doft Älskar denna underbara doft.
skrivet av Katarina den 18 Feb 2017
Söt! Den är så gullig och fin att titta på. Den doftar så sött också, men det är också mild om man inte tar för mycket av den för då kan det bli för stark. Passar alla tycker jag men tror att ungdomar, som jag gillar den mer :)
skrivet av Isa Andersson den 18 Feb 2017
Underbar dag- samt kvällsdoft ! Älskar denna. Doftar under hela dagen. Mild men ändå god.
skrivet av Anna Nielsen den 16 Feb 2017
Jag tycker att Ari by Ariana Grande har en väldigt kvinnlig fräsch och frisk doft. Älskar verkligen hylsan den ser så gullig och lyxig ut. Är på min andra flaska redan eftersom jag använder den dagligen. Får otroligt mycket komplimanger när jag bär den.
skrivet av Ebba Friberg den 16 Feb 2017
Godaste parfymen !!
skrivet av Anni den 12 Feb 2017
Doftar underbart🤗
skrivet av Susanne den 11 Feb 2017
Nya favoriten
skrivet av Sanne A. den 11 Feb 2017
Ari eau de cologne Fräsch och härlig doft
skrivet av Eva V. den 11 Feb 2017
Bra! En söt och kvinnlig doft. Tycker mkt om den!
skrivet av Eva den 8 Feb 2017
Söt och lätt doft som passar perfekt till vardags!
skrivet av Josefine den 27 Jan 2017
Parfymen Ari by Ariana Grande Luktar jätte gott!!Jag är så nöjd.
skrivet av Maria den 24 Jan 2017
Underbar doft,behaglig att ta på sig Kan användas som daglig eller kvälls bruk,uppskattningsvis hållbar 1 till 4 timmar.
skrivet av Ellinor den 13 Jan 2017
Underbar doft som håller länge
skrivet av Jessica den 12 Jan 2017
Helt okej Parfymen luktar godare efter att det har torkat in och suttit ett tag än vad den gör när man precis har sprejat på den.
skrivet av Jenny den 10 Jan 2017
Mycket bra
skrivet av Alina den 1 Jan 2017
Luktar gott länge!!
skrivet av Jörgen den 30 Dec 2016
Luktar så gott
skrivet av Sonia den 28 Dec 2016
Underbar doft Känner sig lyxig och fräsch
skrivet av Lena den 28 Dec 2016
Underbar !!
skrivet av Emma den 27 Dec 2016
)
skrivet av Magdalena den 27 Dec 2016
Väldig god lukt!!!
skrivet av Stephani den 23 Dec 2016
ARIANA Gav bort den i julklapp o den blev en lyckad julklapp luktar mycket gott!
skrivet av Anders den 23 Dec 2016
Luktar fantastiskt gott använder den dagligen
skrivet av Ann-Sofi den 21 Dec 2016
Härlig produkt!
skrivet av Tomas den 19 Dec 2016
Det är en julklapp till mitt barnbarn som önskat sig den......
skrivet av Birgitta den 15 Dec 2016
Ariana grande parfym Man behöver inte så mycket, håller hela dagen!
skrivet av Anna C. den 12 Dec 2016
Mild fräsch doft .
skrivet av Malin den 11 Dec 2016
Parfym Helt underbar doft .
skrivet av Eva I. den 10 Dec 2016
Luktar såå gott
skrivet av Rebecka den 10 Dec 2016
Parfym Har köpt för andra gången nu en julklapp till dottern
skrivet av Anneli den 8 Dec 2016
Luktar gott. Mycket god parfym. Har en len och fräsch doft. Sitter i länge. Snygga flaska dessutom! Rekommenderas varmt
skrivet av Malin den 8 Dec 2016
Ariana Grande Över förväntan utifrån prisbild, fräsch och varm vardsgsparfym.
skrivet av Cecilia den 27 Nov 2016
Mycket söt Sjukt söt. Mycket stark! Mådde illa hela dan.
skrivet av Sara den 29 Oct 2016
Stor flaska till ett bra pris!
skrivet av Meici den 8 Oct 2016
Till min dotter ❤ Passar henne perfekt, dock inte alls till mig Får hålla mig till favoriten Code från Armani
skrivet av Pia den 17 Sep 2016
Luktar lite för tungt till en början men efter en stund blir den supergod! Håller hela dagen.
skrivet av Alexandra den 12 Sep 2016
Ari parfym Fantastisk doft som varar länge
skrivet av Lena den 9 Sep 2016
ariana Grande Underbar doft
skrivet av Ulla B. den 5 Sep 2016
Luktar fantastisk, härlig och söt doft med en smutta attityd. Man vill bara ha mer hela tiden.
skrivet av Edit den 30 Aug 2016
Snabbt, lätt och smidigt!
skrivet av Ylva M. den 22 Aug 2016
Doftar underbart gott! Det negativa är att den inte varar länge alls...
skrivet av Ina den 11 Aug 2016
Bästa parfymen
skrivet av Rami den 5 Aug 2016
Den uppfyllde mina förväntningar. Fin o behaglig doft i vacker flaska.
skrivet av Mari den 31 Jul 2016
Sanja Underbart
skrivet av Sanja den 29 Jul 2016
Bästa köp
skrivet av Sanja den 29 Jul 2016
Ariana grande Superhärlig, fruktig doft som sitter länge!
skrivet av Cecilia den 17 Jul 2016
Väldigt trevlig doft...
skrivet av Sandra den 15 Jul 2016
Underbart god doft
skrivet av Pernilla den 13 Jul 2016
Nöjd! Supergod doft
skrivet av Jonna den 9 Jul 2016
Kanon
skrivet av Laura den 9 Jul 2016
Underbar
skrivet av Sture den 27 Jun 2016
Till en början gillade jag ej den så mycket. Men nu när jag använt den ett tag så älskar jag den. En väldigt frisk och fräsch doft som är svår att sätta fingret på. Och den fina flaskan är ett plus!
skrivet av Cornelia den 21 Jun 2016
Bästa sommarparfymen
skrivet av Maria den 19 Jun 2016
Härlig doft!! Mjuk och feminin
skrivet av ElinLindberg den 16 Jun 2016
Doftar jättegott enligt mig! Ifall man gillar söta dofter så kommer detta vara en favorit. Jag är 22år och får höra att jag doftar jättegott när jag har den på mig. Ett plus är också den söta flaskan!! :)
skrivet av Malin den 9 May 2016
Helt underbar!!! Inte tung men koncentrerad och kvinnlig. Flaskan är grymt snygg och allt in i minsta detalj med doften är fantastisk! Håller länge och är berusande. Varm, blommig, flörtig ungdomlig.
skrivet av Fanny den 25 Mar 2016
Underbart lockande doft som har den perfekta balansen mellan söt, exklusiv och ungdomlig. Doften skulle jag rekommendera dig alla som drömmer om våren och vill bära en lockande doft. Jag som är känslig för starka dofter på grund av allergi kan bära denna, då doften kommer fram utan att vara för mycket. Kan varmt rekommendera denna!
skrivet av Maria Madelene Alfredsson den 9 Mar 2016
En helt fantastisk parfym som passar varje människaa
skrivet av Emma Strand den 9 Mar 2016
Luktar ungdomligt med lagom mycket sötma. Älskar den!
skrivet av Millan Andersson den 8 Mar 2016
Det här är min favoritparfym just nu! Den är seriöst den godaste jag testat på länge!
skrivet av Signe Jerndal den 7 Mar 2016
finns inget bättre omdöme om denna parfym mer än att den är helt underbar. söt frisk och väldigt feminin.
skrivet av Petra Julia Michelle Hagelin den 7 Mar 2016
Män se hit! Är det en doft ni ska inhandla och ni är tveksamma om vilken, köp denna! Luktar fantastiskt manligt och varmt. Love it!!
skrivet av Hanna.Ö den 6 Mar 2016
Jag förstår inte varför unga tjejer inte vill bli behandlade med mer respekt än detta. Köp er en riktig parfym istället, det finns tonvis med bättre dofter som är både "tjejiga" och "söta" och som dessutom kostar mindre.
skrivet av Poupette den 3 Mar 2016
Underbar!
skrivet av Fanny Ljungberg den 1 Mar 2016
Älskar den här parfymen, den luktar så gott och feminint utan att vara för stark eller söt.
skrivet av Maria den 29 Feb 2016
En härlig om än något söt men väldigt god och lättburen doft.
skrivet av Helena Karlsson den 27 Feb 2016
Min nya favorit! jag använder den vara dag! En söt, fruktig, varm doft som passar perfekt till en ung mogen kvinna.
skrivet av Sandra Andrén den 27 Feb 2016
Mmmmm, en kollega hade den här på jobbet och tror nästan hela avdelningen har varit inne och köpt den sen dess!
skrivet av Eva Jannike Gabriella Bejer den 26 Feb 2016
Har letat efter en sådan här fruktig och söt doft som ändå känns lite mer "mogen" än de flesta andra utav kändisdofterna! Så härlig och somrig!
skrivet av Marlene den 23 Feb 2016
Denna parfym alltså...wow! Allt jag önskar i en urgullig flaska. Varm, sexig och feminin doft..vad mer kan man begära?
skrivet av Isabelle den 23 Feb 2016
Vilken underbar doft! Det är inte lätt för mig att hitta en doft som passar mig men den här är super!
skrivet av Charlotte den 23 Feb 2016
Älskar!
skrivet av Elvira den 22 Feb 2016
Fick hem ett litet test utav denna och jag blev glatt förvånad! Luktar somrigt och fräscht och passar de flesta åldersgrupper! Love love love
skrivet av Madde den 22 Feb 2016
Min första Versace parfym och den doftar så himla gott! Älskar att flaskan har en stor diamant också. Fått mycket beröm för doften när jag haft på mig den. Blommig doft med fruktiga inslag, perfekt!
skrivet av Fisan den 20 Feb 2016
En varm somrig doft av söta frukter och väldigt feminim, detta är en riktigt stor favorit!
skrivet av Angelika Lena Fehrm den 20 Feb 2016
underbar doft som man bara vill ha mer av
skrivet av F.U. den 20 Feb 2016
Helt klart en favorit! luktar väldigt gott! funkar till både vardags och fest.
skrivet av Emma D den 19 Feb 2016
Absoluta favoriten! Luktar underbart! Lagom söt och mycket feminin. Varm och fruktig och lukten sitter var länge!
skrivet av Frida Westberg den 19 Feb 2016
Luktar så fruktigt och sött! Lukten är stark så om du vill lukta mycket och att det ska hålla så är den här perfekt!
skrivet av Ellen Danskog den 19 Feb 2016
Lagom söt doft! Tycker att denna är perfekt till vardags, och den är inte sliskigt söt. Sen är flaskan söt!
skrivet av Fredrika den 19 Feb 2016
Gav denna i present och det blev toppbetyg!
skrivet av Petra den 18 Feb 2016
Luktar otroligt gott lite som rosévin! Lite för dyr dock
skrivet av Jenny den 13 Feb 2016
Bästa parfymen EVER. Jag är 34 o fick den i present av min bästa vän efter att ha fallit pladask för den inne på Kicks, tom dagen efter satt den kvar på min scarf o jacka så den sitter LÄNGE. Fått massor med komplimanger redan Ungdomlig? Nja mer fräsh men lagom söt i doften o passar både dag o kväll! :-) Kommer nog bli min nya signaturdoft
skrivet av Terez Berthage den 31 Jan 2016
Ja jag hoppas det kommer in mer rollerballs. Mycket smidigt och ekonomiskt!
skrivet av J den 23 Jan 2016
Tack Kicks för att ni börjar ta in rollerball av olika parfymer :) Har varit ute efter en mer vardaglig doft som luktar lätt och vardagligt. Tycker den här var perfekt, är mer av en "ungdomlig" doft. Men tycker den även passar oss från är ca 25år också. Men mer till vardags. Den luktar vanilj och fräscha blommor.
skrivet av Ida den 22 Jan 2016
Väldigt god parfym! Men den försvinner väldigt fort, vet inte om det bara är min som är konstig. Men om jag tar på mig den och sen en halvtimme- timme efter så har doften försvunnit..
skrivet av Juliaa den 26 Dec 2015
För det första är den hur snygg som helst. En av de snyggaste flaskorna och den doftar super gott, men söt ungdom doft. Rekommenderar till er som vill doft sött och fräch
skrivet av Andrea den 14 Dec 2015
Underbar doft som inte är för söt utan diskret. Passar inte bara ungdomar utan även oss 25+. Detta är den enda kändisdoften som inte är sötsliskig. Utan perfekt. Inte så söt eller lika stark som Britney Spears parfymer. Ger ingen huvudvärk utan en diskret Fresh doft.
skrivet av Ilona den 8 Dec 2015
En parfym med en väldigt söt och mjuk doft. Den känns väldigt ungdomlig och fräsch. Jag har fallit helt och hållet för denna parfym och när man sprayat på sig den och den fått lägga sig litegrann, blir den helt lagom söt och luktar helt underbart! Denna parfym passar nog en lite yngre målgrupp på grund av att den är väldigt söt i doften. Superfin parfym och flaskan är ju riktigt söt den med! Supernöjd över parfymen är jag! :)
skrivet av Ewzor den 8 Dec 2015
Spraya den idag på kicks.. Herregud.. Kan dom bara göra liknande dofter? alla doftar juh sött som ... ja det känns som man har en 14åring efter sig.. inget ja skulle rekommendera om du inte gillar Britneys "fantasy" men det är bara om du vill ha annan slags flaska. Som den här e dock skit snygg men doften e inte där ( FÖR +20)..
skrivet av Trisha den 4 Dec 2015
YES!! ÄNTLIGEn! Denna är sååå god! tips som julklapp till tonåringen!
skrivet av Hanna den 1 Dec 2015