Ariana Grande Ari

Ari Eau de Parfum är en damparfym från Ariana Grande som lanserades 2015.

4.8
Betyg
115
Omdömen
4
Butiker
15%
TOPP

Ariana Grande Ari EdP har fått betyget 4.8 av 5 baserat på 115 omdömen. Snittbetyg för märket Ariana Grande är 4.5.

115 reccensioner & kommentarer
Favorit! Har alltid varit tveksam till "kändisparfymer", men fick denna i julklapp och har inte använt någon annan parfym sen dess! Helt underbar doft som håller länge!
skrivet av Sandra den 11 Feb 2018
Flirtig sommardoft Doften är väldigt somrig och flirtig. Det är som att dofta på både blommor och frukt samtidigt. Intensiteten i produkten är väldigt intensiv den första timmen ungefär, sedan försvinner den sakta men säkert och efter en halvdag så måste det bättras på. Men ja, den doftar absolut gott :)
skrivet av Jossa den 1 Feb 2018
Perfekt doft. Lätt och framförallt fräsch.
skrivet av Ingalill den 28 Jan 2018
Visste ju redan att den doftar underbart.. Men onödigt stor lyko kartong den kom i för 100 ml
skrivet av Jo-Anna3 den 22 Jan 2018
Luktar jättegott
skrivet av Maud C. den 20 Jan 2018
Gott👌🏻 Dotters favorit som jag gav henne i födelsedags present
skrivet av Pia den 19 Jan 2018
Helt ok! Helt okej, inte riktig min typ av parfym. Kanske fick en dålig dos men den är lite svak i doften. Föredrar Sweet like candy; doften håller längre och är verkligen söt men inte för söt.
skrivet av B. den 14 Jan 2018
Top Parfym för dem pengarna
skrivet av Aleksandar den 15 Dec 2017
Parfym Luktar gott
skrivet av Julia den 15 Dec 2017
Bästa parfym
skrivet av Lana den 11 Dec 2017
Toppen
skrivet av camilla den 6 Dec 2017
Luktar super gott. Tog ca 1 vecka från beställning tills pkt kom.
skrivet av Karin S. den 5 Dec 2017
Luktar jättegott och håller länge!
skrivet av Matilda den 5 Dec 2017
Söt Väldigt söt och ungdomlig, jag gillar den! Lukten håller några timmar och kan behöva bättras på lite under dagen
skrivet av Isabelle G den 1 Dec 2017
Luktar underbart.
skrivet av Agneta den 4 Nov 2017
Doftar fräscht
skrivet av Caitlin den 29 Oct 2017
👍
skrivet av Emma den 27 Oct 2017
Söt & God Jag som inte ens är så förtjust i söta dofter tycker att denna är ljuvlig. Positivt överraskad!
skrivet av Bjarne den 26 Oct 2017
Härlig doft!
skrivet av Louise den 24 Oct 2017
Angelica Köpte på vinst & förlust och blev verkligen inte besviken. Helt underbar varm, feminin & inbjudande doft, perfekt för hösten & inte alls för tung.
skrivet av Angelica Gullev Adlen den 19 Oct 2017
luktar alldeles för sött så den blir istället sliskig
skrivet av Therese den 14 Oct 2017
Luktar jättegott, men tyvärr försvinner doften så himla snabbt!
skrivet av Maria den 8 Oct 2017
Underbar! Alltså jaaa! Äntligen en parfym som luktar riktigt gott! Så himla söt flaska också. Gillar man escadas dofter så som cherry in the air t,ex så gillar man denna! Köp, köp, köp!!
skrivet av Kräsen ä. den 6 Oct 2017
Mild och söt Luktar väldigt gott. Rätt så mycket billigare än i andra affärer. Har en mild doft och lite söt. Perfekt för vardag.
skrivet av anitaomerbasic den 25 Sep 2017
Doftar sött! Skulle ha gett den flera stjärnor om doften varade länge. Känns som att det redan finns liknande dofter ute på marknaden, exempelvis Justin Bieber och Nicki Minaj. Jag gillar doften även om den är för en annan målgrupp, dvs. ungdomar.
skrivet av 1988rk den 24 Sep 2017
Bästa parfymen Har blivit min favoritparfym! Har aldrig fått så många komplimanger för en parfym som nu.
skrivet av Maggan den 17 Sep 2017
Underbar doft! Min dotters första köp från lyko och jag blev såld!! 😍 Wow till denna parfym, vilken underbar doft, passar både tonåringar och mammor i 45års åldern 😊
skrivet av wegar den 16 Sep 2017
Fantastisk doft. Chansade och köpte denna doft och blev förälskad, kommer definitivt att köpa fler gånger!
skrivet av Pernilla1538 den 16 Sep 2017
Står framme jämnt Favoriten inför vardagen och för varje evenemang. Söt doft, blir inte för mycket. Passar alla som gillar en söt/blommig doft. +kommer i en väldigt söt flaska
skrivet av du.jag-love den 16 Sep 2017
Fräsch Ungdomlig, Inte för intensiv i lukt. Bra pris. Rekommenderas helt klart till de som inte vill stinka som en parfymaffär.
skrivet av Sandra4691 den 15 Sep 2017
Fin
skrivet av Suzy den 15 Sep 2017
Helt ok. Luktar gott. Men upplever att doften försvinner efter en stund. Vilket är så synd eftersom den luktar så gott. Men för priset o doft så kan jag rekomendera den.
skrivet av Fatemeh51 den 3 Sep 2017
Kanon, snabbt,
skrivet av Olle den 2 Sep 2017
Helt ok Luktar väldigt sött ungefär som godis eller sockervadd. Tycker ibland att det söta kan bli för mycket och att den istället nästan luktar surt.
skrivet av therese f den 30 Aug 2017
Gudomlig! Helt underbar sommardoft och snygg flaska! En av mina absoluta favoriter.
skrivet av Ulrika den 5 Aug 2017
Helt underbar! Ganska söt doft, men helt underbar. Tycker doften håller i sig väldigt länge också.
skrivet av Annelie den 21 Jul 2017
Helt ok en helt ok parfym kan ibland tycka den luktar lite för sött så att den nästan upplevs som stark istället
skrivet av th-97 den 27 Jun 2017
Ariana grande Bästa parfymen nånsin bara älskar den❤️
skrivet av Anneli91 den 27 Jun 2017
Looove it
skrivet av Mariem den 22 Jun 2017
Parfym Bästa parfymen har fått mycket beröm för den👍
skrivet av Anneli den 30 May 2017
Jätte bra Luktar jätte gott
skrivet av Tarra den 25 May 2017
Söt doft men ändå fräsch Den luktar fruktigt, sött men med en tydlig fräschet. Supergod!!
skrivet av My den 18 May 2017
Den är bra men inte min favorit!
skrivet av Laura Felea den 3 May 2017
Snabb leverans😀 Doften underbar gav den till min dotter💞
skrivet av Åsa den 20 Apr 2017
Söt men underbar.. Denna doftar väldigt sött men underbart.
skrivet av Camilla H den 9 Apr 2017
Super härlig! Super härlig doft, men blev lite besviken då lukten försvinner efter ett tag och man blir tvungen att fylla på.
skrivet av Rojda B den 5 Apr 2017
Hihi Kan man få kalorier om man andas in parfym? Eftersom det innehåller alocohol och det har kalorier faktiskt.
skrivet av anastasia.grauntanu den 30 Mar 2017
Testade denna idag och den luktar såååå himla gott !!
skrivet av Nathalie Chelala den 30 Mar 2017
Dottern är nöjd Köpte parfymen till dottern och hon är jättenöjd.
skrivet av Åke den 25 Mar 2017
Så underbart sött! Luktar gudomligt gott och sitter i flera timmar!😍🌸🌸🌸 Rekommdera att köpa den, är inne på min andra nu!😍🎀💎
skrivet av Kristina-wasana den 23 Mar 2017
Fantastisk Helt underbar parfym, snabb leverans! 👌🏼
skrivet av Theresé E. den 15 Mar 2017
Underbar Luktar underbart :) så mjuk å len. Inte för stark i doften men sitter länge. Passar kväll som dag!
skrivet av Angelica den 14 Mar 2017
Underbart kvinnlig doft i en sinnligt utformad flaska! Ett måste helt klart!
skrivet av Jeanette den 9 Mar 2017
Min absoluta favorit parfym, Får ofta kommentarer om att jag luktar gott när jag har denna på mig. Den är ganska söt och tjejig men ändå fräsch.
skrivet av Katarina den 9 Mar 2017
Luktar sådär somrigt flirtigt. Utan att vara för söt. Älskar denna, lätt en ny favorit.
skrivet av Sarah den 25 Feb 2017
Fantastisk doft, ganska söt och kvinnlig. Älskar den! Fin liten flaska som passar doften.
skrivet av Lotta den 22 Feb 2017
Underbar doft Luktar otroligt gott...inte stark utan precis lagom. Rekommenderas varmt.
skrivet av Marina den 20 Feb 2017
Flaskan är väldigt elegant och stilren, perfekt att stå på sminkbordet som prydnad när den ej används. Men doften är FANTASTISK! En lätt, fräsch doft och lite söt men ej för mycket. Den perfekta kombinationen och min absoluta favoritdoft!
skrivet av Lisa Pichler den 19 Feb 2017
Underbar doft Älskar denna underbara doft.
skrivet av Katarina den 18 Feb 2017
Söt! Den är så gullig och fin att titta på. Den doftar så sött också, men det är också mild om man inte tar för mycket av den för då kan det bli för stark. Passar alla tycker jag men tror att ungdomar, som jag gillar den mer :)
skrivet av Isa Andersson den 18 Feb 2017
Mjuk, varm och sensuell.
skrivet av jessib den 17 Feb 2017
Väldigt söt och sockrig doft, men ändå en fräschhet i den. Supergod doft! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
skrivet av Elin den 16 Feb 2017
Jag tycker att Ari by Ariana Grande har en väldigt kvinnlig fräsch och frisk doft. Älskar verkligen hylsan den ser så gullig och lyxig ut. Är på min andra flaska redan eftersom jag använder den dagligen. Får otroligt mycket komplimanger när jag bär den.
skrivet av Ebba Friberg den 16 Feb 2017
Underbar dag- samt kvällsdoft ! Älskar denna. Doftar under hela dagen. Mild men ändå god.
skrivet av Anna Nielsen den 16 Feb 2017
Bra! En söt och kvinnlig doft. Tycker mkt om den!
skrivet av Eva den 8 Feb 2017
Mycket bra
skrivet av Alina den 1 Jan 2017
Luktar gott länge!!
skrivet av Jörgen den 30 Dec 2016
Luktar så gott
skrivet av Sonia den 28 Dec 2016
)
skrivet av Magdalena den 27 Dec 2016
Väldig god lukt!!!
skrivet av Stephani den 23 Dec 2016
Luktar såå gott
skrivet av Rebecka den 10 Dec 2016
Luktar gott. Mycket god parfym. Har en len och fräsch doft. Sitter i länge. Snygga flaska dessutom! Rekommenderas varmt
skrivet av Malin den 8 Dec 2016
Luktar fantastisk, härlig och söt doft med en smutta attityd. Man vill bara ha mer hela tiden.
skrivet av Edit den 30 Aug 2016
Snabbt, lätt och smidigt!
skrivet av Ylva M. den 22 Aug 2016
Doftar underbart gott! Det negativa är att den inte varar länge alls...
skrivet av Ina den 11 Aug 2016
Den uppfyllde mina förväntningar. Fin o behaglig doft i vacker flaska.
skrivet av Mari den 31 Jul 2016
Sanja Underbart
skrivet av Sanja den 29 Jul 2016
Underbart god doft
skrivet av Pernilla den 13 Jul 2016
Kanon
skrivet av Laura den 9 Jul 2016
Underbar
skrivet av Sture den 27 Jun 2016
Till en början gillade jag ej den så mycket. Men nu när jag använt den ett tag så älskar jag den. En väldigt frisk och fräsch doft som är svår att sätta fingret på. Och den fina flaskan är ett plus!
skrivet av Cornelia den 21 Jun 2016
Doftar jättegott enligt mig! Ifall man gillar söta dofter så kommer detta vara en favorit. Jag är 22år och får höra att jag doftar jättegott när jag har den på mig. Ett plus är också den söta flaskan!! :)
skrivet av Malin den 9 May 2016
Helt underbar!!! Inte tung men koncentrerad och kvinnlig. Flaskan är grymt snygg och allt in i minsta detalj med doften är fantastisk! Håller länge och är berusande. Varm, blommig, flörtig ungdomlig.
skrivet av Fanny den 25 Mar 2016
En helt fantastisk parfym som passar varje människaa
skrivet av Emma Strand den 9 Mar 2016
Underbart lockande doft som har den perfekta balansen mellan söt, exklusiv och ungdomlig. Doften skulle jag rekommendera dig alla som drömmer om våren och vill bära en lockande doft. Jag som är känslig för starka dofter på grund av allergi kan bära denna, då doften kommer fram utan att vara för mycket. Kan varmt rekommendera denna!
skrivet av Maria Madelene Alfredsson den 9 Mar 2016
Luktar ungdomligt med lagom mycket sötma. Älskar den!
skrivet av Millan Andersson den 8 Mar 2016
finns inget bättre omdöme om denna parfym mer än att den är helt underbar. söt frisk och väldigt feminin.
skrivet av Petra Julia Michelle Hagelin den 7 Mar 2016
Det här är min favoritparfym just nu! Den är seriöst den godaste jag testat på länge!
skrivet av Signe Jerndal den 7 Mar 2016
Jag förstår inte varför unga tjejer inte vill bli behandlade med mer respekt än detta. Köp er en riktig parfym istället, det finns tonvis med bättre dofter som är både "tjejiga" och "söta" och som dessutom kostar mindre.
skrivet av Poupette den 3 Mar 2016
Underbar!
skrivet av Fanny Ljungberg den 1 Mar 2016
Älskar den här parfymen, den luktar så gott och feminint utan att vara för stark eller söt.
skrivet av Maria den 29 Feb 2016
Min nya favorit! jag använder den vara dag! En söt, fruktig, varm doft som passar perfekt till en ung mogen kvinna.
skrivet av Sandra Andrén den 27 Feb 2016
En härlig om än något söt men väldigt god och lättburen doft.
skrivet av Helena Karlsson den 27 Feb 2016
Mmmmm, en kollega hade den här på jobbet och tror nästan hela avdelningen har varit inne och köpt den sen dess!
skrivet av Eva Jannike Gabriella Bejer den 26 Feb 2016
Har letat efter en sådan här fruktig och söt doft som ändå känns lite mer "mogen" än de flesta andra utav kändisdofterna! Så härlig och somrig!
skrivet av Marlene den 23 Feb 2016
Denna parfym alltså...wow! Allt jag önskar i en urgullig flaska. Varm, sexig och feminin doft..vad mer kan man begära?
skrivet av Isabelle den 23 Feb 2016
Vilken underbar doft! Det är inte lätt för mig att hitta en doft som passar mig men den här är super!
skrivet av Charlotte den 23 Feb 2016
Fick hem ett litet test utav denna och jag blev glatt förvånad! Luktar somrigt och fräscht och passar de flesta åldersgrupper! Love love love
skrivet av Madde den 22 Feb 2016
Älskar!
skrivet av Elvira den 22 Feb 2016
underbar doft som man bara vill ha mer av
skrivet av F.U. den 20 Feb 2016
En varm somrig doft av söta frukter och väldigt feminim, detta är en riktigt stor favorit!
skrivet av Angelika Lena Fehrm den 20 Feb 2016
Min första Versace parfym och den doftar så himla gott! Älskar att flaskan har en stor diamant också. Fått mycket beröm för doften när jag haft på mig den. Blommig doft med fruktiga inslag, perfekt!
skrivet av Fisan den 20 Feb 2016
Helt klart en favorit! luktar väldigt gott! funkar till både vardags och fest.
skrivet av Emma D den 19 Feb 2016
Absoluta favoriten! Luktar underbart! Lagom söt och mycket feminin. Varm och fruktig och lukten sitter var länge!
skrivet av Frida Westberg den 19 Feb 2016
Lagom söt doft! Tycker att denna är perfekt till vardags, och den är inte sliskigt söt. Sen är flaskan söt!
skrivet av Fredrika den 19 Feb 2016
Luktar så fruktigt och sött! Lukten är stark så om du vill lukta mycket och att det ska hålla så är den här perfekt!
skrivet av Ellen Danskog den 19 Feb 2016
Gav denna i present och det blev toppbetyg!
skrivet av Petra den 18 Feb 2016
Luktar otroligt gott lite som rosévin! Lite för dyr dock
skrivet av Jenny den 13 Feb 2016
Bästa parfymen EVER. Jag är 34 o fick den i present av min bästa vän efter att ha fallit pladask för den inne på Kicks, tom dagen efter satt den kvar på min scarf o jacka så den sitter LÄNGE. Fått massor med komplimanger redan Ungdomlig? Nja mer fräsh men lagom söt i doften o passar både dag o kväll! :-) Kommer nog bli min nya signaturdoft
skrivet av Terez Berthage den 31 Jan 2016
Väldigt god parfym! Men den försvinner väldigt fort, vet inte om det bara är min som är konstig. Men om jag tar på mig den och sen en halvtimme- timme efter så har doften försvunnit..
skrivet av Juliaa den 26 Dec 2015
För det första är den hur snygg som helst. En av de snyggaste flaskorna och den doftar super gott, men söt ungdom doft. Rekommenderar till er som vill doft sött och fräch
skrivet av Andrea den 14 Dec 2015
Underbar doft som inte är för söt utan diskret. Passar inte bara ungdomar utan även oss 25+. Detta är den enda kändisdoften som inte är sötsliskig. Utan perfekt. Inte så söt eller lika stark som Britney Spears parfymer. Ger ingen huvudvärk utan en diskret Fresh doft.
skrivet av Ilona den 8 Dec 2015
En parfym med en väldigt söt och mjuk doft. Den känns väldigt ungdomlig och fräsch. Jag har fallit helt och hållet för denna parfym och när man sprayat på sig den och den fått lägga sig litegrann, blir den helt lagom söt och luktar helt underbart! Denna parfym passar nog en lite yngre målgrupp på grund av att den är väldigt söt i doften. Superfin parfym och flaskan är ju riktigt söt den med! Supernöjd över parfymen är jag! :)
skrivet av Ewzor den 8 Dec 2015
Spraya den idag på kicks.. Herregud.. Kan dom bara göra liknande dofter? alla doftar juh sött som ... ja det känns som man har en 14åring efter sig.. inget ja skulle rekommendera om du inte gillar Britneys "fantasy" men det är bara om du vill ha annan slags flaska. Som den här e dock skit snygg men doften e inte där ( FÖR +20)..
skrivet av Trisha den 4 Dec 2015
YES!! ÄNTLIGEn! Denna är sååå god! tips som julklapp till tonåringen!
skrivet av Hanna den 1 Dec 2015