Yves Saint Laurent Manifesto Le Parfum

Manifesto Le Parfum Eau de Parfum är en damparfym från Yves Saint Laurent som lanserades 2015.

4.3
Betyg
2
Omdömen
1
Butiker
42%
TOPP

Yves Saint Laurent Manifesto Le Parfum EdP har fått betyget 4.3 av 5 baserat på 2 omdömen. Snittbetyg för märket Yves Saint Laurent är 4.5.

2 reccensioner & kommentarer
OMG I have over 100 different perfumes brands at home and I love all of them. But this one is something special. Its my absolute favourite. Im getting compliments every time I wear it. It screams luxury as well <3 I just bough one more today at kicks, just to have one extra.
skrivet av Silvia Filippa den 13 Sep 2018
Den mest intensiva och exklusiva versionen av Manifesto; djupare, "rundare", krämigare och (förutom noterna som finns i produktbeskrivningen) också en liten, liten aning av päron, senare mörk söt choklad, på min hud. Närmast Manifesto L'elixir men mer intensiv och hållbar. Underbar för kväll; höst, vinter; mer fest än vardag. Notera att flaskan i verkligheten är färgad som guldfolie och att det lila partiet i mitten är samma lila som på de övriga Manifesto-flaskorna, av glas. Min favorit av samtliga Manifesto. Köpte den oprovad då den är svår att få tag på i fysisk butik. Den är... perfekt!
skrivet av Fragrantista den 25 Jun 2016