Yves Saint Laurent Manifesto

Manifesto Eau de Parfum är en damparfym från Yves Saint Laurent som lanserades 2012.

4.8
Betyg
43
Omdömen
3
Butiker
16%
TOPP

Yves Saint Laurent Manifesto EdP har fått betyget 4.8 av 5 baserat på 43 omdömen. Snittbetyg för märket Yves Saint Laurent är 4.4.

43 reccensioner & kommentarer
Underbar doft Min favoritparfym sedan länge.
skrivet av Helen den 17 Feb 2019
Parfym Jag föll för parfymen Manifesto från YSL från första början då jag fick ett prov. Doften är mild blommig utan att vara för söt på huden. Passar mig då jag har ljus hud. Älskar den.
skrivet av barbro den 31 Jan 2019
Favorit 1 av mina favorit dofter. Väldigt lätt och mjuk, behaglig och passar till alla tillfällen. Den blir inte för mycket och långt ifrån tung vilket många dofter kan bli. Har fått många komplimanger för denna doft. Flaskan ser väldigt lyxig ut, precis som den doftar, en parfym jag rekommenderar för dem som inte gillar starka dofter. Denna är precis lagom!
skrivet av nelly-bergman den 19 Jan 2019
Jätte fin parfym
skrivet av Ulla K. den 10 Dec 2018
Varm och blommig doft En favorit sen tidigare
skrivet av Lena den 9 Nov 2018
Detta är parfymen jag bär då jag behöver riktigt osa av självförtroende och kick-ass attityd! Sexig och samtidigt badass.
skrivet av Josefine den 11 Mar 2018
Toppen service En fantastisk parfym, en kvinnas doft👍🏻
skrivet av Anneli den 13 Dec 2017
😍😍😍
skrivet av nada den 5 Dec 2017
Parfym Underbar doft
skrivet av Birgitta den 17 May 2017
Perfekt!
skrivet av Fredrik den 28 Apr 2017
ljuvlig luktar ljuvligt å håller i sig
skrivet av Susanne den 14 Mar 2017
-) Underbar doft. jag tycker den påminner mycket om Hypnose från Lancome
skrivet av sofie den 11 Mar 2017
Parfym Supersnabb leverans bra priser rekommenderas
skrivet av Eivor L. den 8 Mar 2017
Min favorit!
skrivet av Bianca Andersson den 2 Mar 2017
Absolutt min favoritt , ELEGANT .
skrivet av Sanaz den 28 Feb 2017
Luktar gott och känns fräsch, perfekt på fest men även till vardags.
skrivet av Kajsa Agbrant den 23 Feb 2017
Mjuk och varm, varar länge! Fantastisk fin doft som upplevs mjuk men långvarig! Pigg och fräsch samtidigt som den är "varm".
skrivet av Anna den 1 Jan 2017
Hittade ett gammalt omdöme som jag hade skrivit. Det stod att jag troligtvis bara skulle köpa denna en gång eftersom jag byta parfym så ofta. Men tji fick jag! Är inne på min 5 flaska på 3 år. Denna delar min första plats tillsammans med Pradas Candy och Flowerbomb av V&R. UNDERBAR!
skrivet av Agneta Bergström den 29 Aug 2016
Utrolig god! Veldig søt og feminin duft, holder lenge på :-)
skrivet av Caroline den 21 Aug 2016
behövs bara ett sprut Luktar länge
skrivet av Rebecca V. den 31 Jul 2016
En härlig och ganska kraftfull doft - inget för den fega! Här får du en elegant och balanserad doft länge. Den är söt men på ett vuxet sätt. Du gör intryck som varar med denna doften. Är du känslig kanske du kan få huvudvärk så testa den först så du inte blir besviken. l'Eclat-varianten är inte dum den heller. Lite lättare och grönare bara.
skrivet av Mian den 1 Jul 2016
Fick ett gratisprov av den här doften vid en beställning - and i love it! Lite för tung för att använda dagtid, utan är mer en förförisk doft att använda till kvällar och fest!
skrivet av Lynn Hellström den 27 Feb 2016
Absolut min favorit doft vid flera olika tillfällen!
skrivet av Sevim El Malla den 25 Feb 2016
Luktar super!
skrivet av Eva den 20 Feb 2016
Underbar parfym, sitter i länge och anpassar sig jättefint till hudens egen doft. Sofistikerad och ganska kraftig. Inget för den som gillar lätta krispiga dofter!
skrivet av Klara den 19 Feb 2016
Älskar denna parfym! Fick ett prov för ett tag sedan och har nu köpt en flaska. En förförisk, varm doft som ger mig en riktig powerkänsla. Blir nog en av mina nya signaturdofter. Stort ++ för att mannen älskar den! Rekommenderas till alla som vill lyfta fram sin inre kvinnlighet.
skrivet av MissBoljanic den 1 Dec 2015
Fick denna som prov och har fått många komplimanger. Den känns elegant, feminin och lyxig. Kommer att köpa denna när provet är slut.
skrivet av Cecilia A den 6 Mar 2015
Älskar denna parfymen. Söt och ljuvlig på samma gång. Min absoluta favorit till varje festkväll!!! :D
skrivet av Charoula den 16 Feb 2015
Kvällsparfym som är både klubbig och elegant på samma gång
skrivet av Aina den 15 Feb 2015
Min absoluta favoritparfym. Helt underbart lyxig med en varm och sensuell doft. Glamourfaktor 5 räcker inte, 10 skall det vara.
skrivet av Eva Martinsson den 11 Feb 2015
Denna doftar så gott. Håller länge, luktar inte för starkt. Ett absolut måste när man vill känna sig fräsch.
skrivet av Alexandra den 11 Feb 2015
En parfym ska vara WOW, tycker det är roligt när främmande människor kommer fram till mig i mataffären och frågar vad jag har som doftar så fantastiskt. Då vet man att man hittat rätt. Kan inte vara utan denna parfym
skrivet av Åsa Eriksson den 11 Feb 2015
Min absoluta favoritparfym hittills. Luktar såå gott. Ett sprut om dagen räcker, lukten håller hela dagen. Har fått många komplimanger av folk som tycker den luktar så gott och undrar vad det är för märke.
skrivet av Mimmi Westermark den 11 Feb 2015
Underbar arm doft som jag alltid får komplimanger när jag bär. Den är kvinnlig men inte för söt och varken särskilt blommig eller fräsch, mer sensuell. Men inte för tung eller kryddig som dofter inom denna grupp kan vara. Det är en doft som passar både dagtid och kvällstid, sommar och vinter, till alla tillfällen. Min signaturdoft!
skrivet av Therese Grönborg den 10 Feb 2015
YSL Manifesto IElixir är helt underbar o varar länge på huden
skrivet av Marie Johansson den 3 Apr 2014
Fantastisk doft, väldigt varm och sensuel. Mognar bra under dagen.
skrivet av Malin den 18 Jan 2014
Helt klart en favorit! Den doftar såå härligt :D
skrivet av Emilie den 25 Sep 2013
Lovley Sensuell & underbart kvinnlig
skrivet av Angela Mella den 30 Jul 2013
Gillar verkligen denna doft. Den är romatisk och vaniljig i basen som dröjer sej kvar länge. Inga "vassa blomnoter" slår igenom utan den förblir rund och god i aromen. Jag tycker att den här parfymen påminner om Lancomes nya doft "La vie est belle" minus det pudriga noterna som Lancomes doft har. YSL Manifesto är en doft som kan bäras både dag och afton.
skrivet av Katarina Wik den 5 Jun 2013
Älsklingsparfym nr 1! Ända sen första doftandet på parfymen i butiken blev det kärlek direkt inte bara för att jag älskar lila men för att parfymens vaniljdoft tar bort en till en annan sinnlig värld, sen fick jag en prov när jag handlade på kicks.se då handlade jag 50 ml direkt! Synd att kicks inte tar in den största 90 ml. Men denna doftar ljuvligare än ljuvligt är totalt kär i denna första parfym som jag blir kär i som passar mig perfekt!
skrivet av Ilona den 28 Feb 2013
Åhhh vad gott den luktar!!! Dock kommer jag bara köpa den en gång för sån är jag. Jag bytar parfym som andra byter underkläder ;)
skrivet av Agneta Bergström den 28 Feb 2013
Ljuvlig är det jag kan säga om denna parfym!
skrivet av pilla den 27 Feb 2013
Undrar vart jag hittar tävlingen ni annonserade om för att testa denna ?
skrivet av Helena Ulfhielm den 20 Feb 2013