Yves Saint Laurent Libre

Libre Eau de Parfum är en damparfym från Yves Saint Laurent som lanserades 2019.

4.9
Betyg
196
Omdömen
5
Butiker
25%
TOPP

Yves Saint Laurent Libre EdP har fått betyget 4.9 av 5 baserat på 196 omdömen. Snittbetyg för märket Yves Saint Laurent är 4.5.

196 reccensioner & kommentarer
Det luktar gott
skrivet av Umulbaneen Kadhim Hamdan den 24 Jun 2022
Fräsch söt perfekt doft
skrivet av Lisa Maria Karolina Olsson den 21 Jun 2022
Så fint parfym
skrivet av Ranja Abdallah Adnan Al-Naji den 20 Jun 2022
Gillar den!
skrivet av Marie den 18 Jun 2022
It is Perfect
skrivet av Marjan Abbasi den 18 Jun 2022
😍 Luktar super gott! #tävling
skrivet av jennifer1484 den 14 Jun 2022
Snabbt och smidigt
skrivet av Agneta den 11 Jun 2022
Är en ganska tung parfym, men doftar underbart och håller super länge. Har blivit en av mina favoriter
skrivet av Siv Frida Angelica Näslund den 2 Jun 2022
Snygg design och en riktigt snygg flaska😍❤️
skrivet av Sofie Viola Isabelle Englund den 20 May 2022
yves-saint-laurent Luktar såååå gott
skrivet av Carina den 19 May 2022
Doftar så gott
skrivet av Catrine Lili Makenzius den 14 May 2022
QUICK PONYTAIL Tidspress, men vil fortsatt at håret ditt skal se bra ut? Prøv dette vanvittig enkle oppsettet som er ferdig på et blunk. Hestehaler er en god idé på dager hvor du rett og slett ikke har lyst til å håndtere håret ditt🤭 Vel, i dag var en sånn dag! Jeg satt håret mitt opp i en hestehale med hjelp av Waterclouds Black Brush. Denne samler håret mer og er lett å jobbe med for å få med alle hårene. Om det er noen hår som stikker ut så sprayer jeg i Fixing Hairspray og børster de bakover. Etter at jeg har satt håret opp så krøller jeg håret med LYKO curling iron 19mm. Jeg sprayer i Fixing Hairspray i hele håret etter. Dette får krøllene til å sitte HELE dagen🥰 Før stylingen hadde jeg fønet i Divine Miracle Oil, dette er en olje som gir glans og tynger ikke håret mitt! Tadaaa, en veldig enkel og fin look du enkelt kan gjøre på dager du rett og slett ikke orker å gjøre noe mer ut av det. 🤍 Hva syns dere?
skrivet av waterclouds den 13 May 2022
QUICK PONYTAIL Tidspress, men vill ändå att håret ska se bra ut? Prova denna otroligt enkla uppsättningen som går jättefort att göra. Hästsvans är en bra idé att ha under dagen när du inte har lust att hantera ditt hår 🤭 Och idag var en sån dag! Jag satt upp håret i en hästsvans med hjälp av Waterclouds Black Brush. Den samlar håret mer och är lätt att jobba med för att få med allt hår. Om du har några hår som sticker ut så sprayar jag Fixing Hairspray och borstar det bakåt. Efter att jag satt upp håret så lockar jag håret med LYKO curling iron 19mm. Jag sprayar sedan Fixing Hairspray i hela håret. Detta gör jag för att lockarna ska hålla HELA dagen🥰 Innan stylingen hade jag fönat i Divine Miracle Oil, som är en olja som ger glans och som inte tynger ner håret! Tadaaa, en väldigt enkel och fin look som du enkelt kan göra på dagar som du inte orkar att göra något extra och som tar tid 🤍 Vad tycker ni?
skrivet av waterclouds den 13 May 2022
Vardagslook med SISLEY!! Jag har fått äran att vara med och testa lite produkter från SISLEY✨ En sjukt rolig och stor ära! Jag ska skapa 3 olika looks och detta är min första, vilket jag kallar för min Vardagslook! Jag testat dessa produkter från Sisley under ett tag och är så POSITIVT överraskad!! Eftersom jag är makeup artist så testar jag väldigt mycket smink hela tiden och det är inte så ofta att jag byter ut något i min standard vardagsrutin, men i detta fall har det faktiskt hänt! Jag började med en bra återfuktande bas med en kräm från Make Up Store som jag älskar och lägger sig så bra under smink, fortsatte med en återfuktande foundation samt en Cream Blush från Sisley, har använt denna väldigt mycket sen jag fick hem den! Älskar den då den lägger sig så naturligt samt enkel att jobba med. Sedan gick jag in med min favorit hittills vilket är solpuder/rouge paletten, denna är så enkel att jobba med och bygga upp. Håller absolut hela dagen och som ni ser applicerar jag även denna som ögonskugga vilket funkar galant! 😍😍 Denna palett har verkligen positivt överraskat mig!! Sedan avslutar jag med mascara samt bryngelen vilket jag också har tyckt om väldigt mycket! Läppennan/glanset är det sista jag applicerar och detta har blivit en stor favvo!! Älskar den nude rosa färgen både till fest och vardags, den känns väldigt skön och återfuktande på läpparna vilket också tillför fint glans ✨ Hemligheten bakom denna look skulle jag säga är att börja med bra fukt!! Vilket skapar ett väldigt fint glow, sedan skulle jag säga att inte snåla med solpuder och rouge, den lilla bronziga looken passar väldigt bra nu till våren, samt att en rouge alltid piggar upp! Ps. avsluta med din favoritparfym! Min är YSL Libre både till vardags och fest 😘 #testbylyko #sisley
skrivet av klaraberglund6 den 8 May 2022
Perfekt 👌🏻
skrivet av Mirjana Mlinar den 4 May 2022
Luktar så gott🤩🤩
skrivet av Hanin Ayoub den 29 Apr 2022
I love it! Väldigt kvinnligt
skrivet av Patricia B den 25 Apr 2022
Hmn Alltså den luktar tant?
skrivet av Tant den 29 Mar 2022
Elegant, varm o blommig. Underbar doft som sitter länge!
skrivet av Nina Maria Stjernerhem den 29 Mar 2022
Lyxig Har fått många komplimanger för denna doft. Ny favorit!
skrivet av sarablixt den 20 Mar 2022
IWD22💪🏼 Sienna - Sælger hos Lyko Karl Johan, Oslo https://lyko.com/no/social/siennasjastad Hvor længe har du arbejdet hos Lyko? Jeg har arbejdet hos LYKO siden september 2021! Elsker det hver dag❤️ Har du et yndlingsprodukt? Mit yndlingsprodukt er uden tvivl Urban Decays setting spray - jeg kan ikke undvære den! Min makeup holder sig på plads både til hverdag og fest 💃🏽 https://lyko.com/da/urban-decay/urban-decay-all-nighter-makeup-setting-spray Hvilke kvinder inspirerer dig? Helt klart Rihanna😍 Hun går sine egne veje og får sine moves til at se så cool ud. Når hun udtaler sig motiverer det mig til at gøre det, der gør mig glad. Elsker det! Hvad er du mest stolt af ved dig selv? Jeg er stolt af, at jeg har klaret mig igennem hårde nedture i livet, hvilket har fået mig til at sætte endnu mere pris på alt det, livet har at tilbyde! Hvad kan vi kvinder gøre for at løfte hinanden? Helt ærligt, er det ikke virkelig forfriskende, når du møder en anden kvinde, som er ægte og venlig? Måske kender du hende ikke engang, men det kan bare være et kort møde, hvor nogen holder døren for dig og giver dig et smil, mens du kæmper med dine børn, men små ting som det, kan gøre en stor forskel. Det er vigtigt, at vi kvinder holder sammen og løfter hinanden - søsterskab, kalder jeg det! 1. Sig hej! Siden hvornår er vi blevet sådan et asocialt samfund? Jo, det har nok noget med teknologien at gøre, men det er en helt anden slags samtale! I en verden hvor folk sidder klistret til deres telefoner, kan bare det at sige hej til nogen forgylde deres dag. Man ved aldrig, hvad den næste person, man møder, går igennem lige nu, og hvor langt et simpelt smil og en hilsen kan række. Kraften af at sige hej til andre er stærkt undervurderet. Vi bør alle sammen stræbe efter at være lyset, der oplyser en andens dag. 2. Komplimenter Har du prøvet at have sådan en dag, der bare føltes lidt…meh? Og så er der kommet en sød kvinde over og komplimenteret dig for noget, og det fik dig til at føle dig bedre tilpas og lidt mere selvsikker resten af dagen? Det gør alle i bedre humør at få en kompliment, fordi det er rart at føle sig værdifuld. Så prøv at give en anden kvinde en kompliment i forbifarten. Du vil blive overrasket over, hvor godt det også føles for dig selv at rose nogen!👯‍♀️ Hvad er din power-sang? Survivor af Destiny’s child👸🏽 Den får dig virkelig til at føle dig stærk, og giver dig følelsen af at du kan overvinde hvad som helst!
skrivet av lyko den 8 Mar 2022
IWD22💪🏼 Sienna - Lyko Karl Johan, Oslo myyjä https://lyko.com/no/social/siennasjastad Kuinka kauan olet ollut töissä Lykolla? Olen ollut Lykolla syyskuusta 2021! Rakastan jokaista päivää täällä ❤️ Suosikkituotteesi? Suosikkituotteeni on ehdottomasti Urban Decay Setting Spray - en selviä ilman sitä! Viimeistelysuihke pitää meikin paikallaan jokaisen juhlan läpi! 💃🏽 https://lyko.com/fi/urban-decay/urban-decay-all-nighter-makeup-setting-spray Kuka on naispuolinen inspiraation lähteesi? Ehdottomasti Rihanna😍 Hän tekee omaa juttuaan ja saa elämänsä näyttämään autenttiselta. Hän motivoi minua tekemään itseäni ilahduttavia asioita! Mistä olet eniten ylpeä itsessäsi? Olen ylpeä siitä, että olen selviytynyt elämän kovista vastoinkäymisistä, jotka ovat saaneet minua arvostamaan elämän mahdollisuuksia vielä enemmän! Mitä naiset voivat tehdä tukeakseen toisiaan vielä enemmän? Eikö sinustakin ole virkistävää tavata aito ja ystävällinen nainen? Et ehkä tunne häntä, se voi olla vain mukava kohtaaminen kun joku pitää sinulle ovea auki hymyillen taistellessasi rattaiden kanssa, mutta pienissä hetkissä on voimaa. Naisten on tärkeää pitää yhtä ja kannustaa toisiaan - eräänlaisen sisarkunnan tavoin! 1. Sano hei! Milloin meistä tuli epäsosiaalinen yhteiskunta? Teknologialla on varmasti osuutensa asiaan, mutta se on täysin toinen keskustelu. Maailmassa täynnä puhelimiinsa liimautuneita ihmisiä pelkästään tervehtiminen voi tuoda mahdottomasti iloa jonkun päivään. Emme koskaan tiedä, mitä toiset käyvät läpi ja miten pitkälle pelkkä hymy tai tervehdys voi toiselle riittää. Tervehtimisen voima on todella aliarvioitu. Minusta kaikkien tulisi pyrkiä olemaan se valo, joka valaisee toisen päivän. 2. Kehu! Onko sinulla päiviä, kun olosi on vain bleh…? Ja sitten saat kehun naiselta, tuoden taas ripauksen itsevarmuutta koko päiväksi? Kehu muita ja piristä päivää, sillä itsensä tunteminen arvokkaaksi on ihanaa. Kokeile toisen kehumista ohikulkiessa. Tulet yllättymään siitä, miten hyvältä se tuntuu! 👯‍♀️ Mikä on voimakappaleesi? Survivor yhtyeeltä Destiny’s child👸🏽 Se saa minut tuntemaan oloni vahvaksi ja koen voivani selvitä mistä vain!
skrivet av lyko den 8 Mar 2022
IWD22💪🏼 Sienna - Selger Lyko Karl Johan, Oslo https://lyko.com/no/social/siennasjastad Hvor lenge har du jobbet på Lyko? Jeg har jobbet i LYKO siden september 2021! Elsker hver eneste dag❤️ Favorittprodukt? Mitt favoritt produkt er uten tvil Urban Decay sin setting spray - jeg klarer meg ikke uten! Sminken holder seg gjennom alle festligheter💃🏽 https://lyko.com/no/urban-decay/urban-decay-all-nighter-makeup-setting-spray Hvem er din kvinnelige inspirasjonskilde? Definitivt Rihanna😍 Hun gjør sin egen greie og får ethvert move til å se rått ut! Når hun hitter med «quotes» og motiverer meg til å gjøre det som gjør meg glad. Elsker! Hva er du mest stolt av med deg selv? Jeg er stolt over å ha komt meg gjennom harde nedturer i livet, som har gjort at jeg setter enda større pris på alt livet har å by på! Hva kan vi kvinner gjøre for å løfte hverandre enda mer? Ærlig talt, er det ikke forfriskende når du møter en annen kvinne som er ekte og vennlig? Du kjenner henne kanskje ikke engang, det kan bare være et hyggelig møte hvor hun holdt døren for deg med et smil mens du strevde med barna dine, men små bevegelser er like kraftige. Det er viktig at vi som kvinner holder sammen og løfter hverandre opp – a sisterhood, som jeg kaller det! 1. Si hei! Når ble vi et så usosialt samfunn? Vel, det har sikkert noe med teknologi å gjøre, men det er en helt annen samtale! I en verden der folk sitter klistret til telefonene sine, kan bare det å si hei til noen lysere opp noens dag. Vi vet aldri hva den neste personen går gjennom, og hvor langt et enkelt smil og en hilsen vil gå. Kraften til å si hei til andre er sterkt undervurdert. Vi bør alle ha som mål å være lyset som lyser opp en annens dag. 🥰 2. Komplimenter Har du hatt en av de dagene der du bare følte deg litt … bleh? Og så komplimenterte en hyggelig kvinne deg for noe, og det bare gniste deg opp og fikk deg til å føle deg litt mer selvsikker utover dagen? Ja, det skjer, og det får oss alle til å pigge opp litt fordi det er hyggelig å føle seg verdsatt. Så prøv det, suppler en annen dame i forbifarten. Du vil bli overrasket over hvor godt det gjør deg å komplimentere noen! 👯‍♀️ Hva er din power-låt? Survivor av Destiny’s child👸🏽 Den får deg virkelig til å føle deg sterk, og det får deg virkelig til å føle at du kan overleve anything!
skrivet av lyko den 8 Mar 2022
IWD22💪🏼 Sienna - Säljare Lyko Karl Johan, Oslo https://lyko.com/no/social/siennasjastad Hur länge har du jobbat på Lyko? Jag har jobbat på LYKO sen i september 2021! Älskar det varje dag❤️ Favorit produkt? Min favorit produkt är utan tvivel Urban Decays setting spray - jag klarar mig inte utan den! Sminket håller sig på plats genom alla festligheter 💃🏽 https://lyko.com/sv/urban-decay/urban-decay-all-nighter-makeup-setting-spray Vem är din kvinnliga inspirationskälla? Definitivt Rihanna😍 Hon gör sin egen grej och får sina moves att se råa ut. När hon uttalar sig och motiverar mig till att göra det som gör mig glad. Älskar det! Vad är du mest stolt över med dig själv? Jag är stolt över att jag klarat mig igenom hårda nedgångar i livet, vilket fått mig att uppskatta ännu mer allt som livet har att erbjuda! Vad kan vi kvinnor göra för att lyfta varandra ännu mer? Ärligt talat, är det inte uppfriskande när du träffar en annan kvinna som är äkta och vänlig? Du kanske inte ens känner henne, det kanske bara är ett trevligt möte där hon håller upp dörren för dig med ett leende medan du kämpade med dina barn, men små sakerna är lika kraftfulla. Det är viktigt att vi kvinnor håller ihop och lyfter varandra – ett systerskap, som jag kallar det! 1. Säg hej! När blev vi ett sådant asocialt samhälle? Jo, det har nog med teknik att göra, men det är ett helt annat samtal! I en värld där människor sitter fastklistrade vid sina telefoner, bara att säga hej till någon kan förgylla någons dag. Vi vet aldrig vad nästa person kommer att gå igenom och hur långt ett enkelt leende och en hälsning kommer att räcka. Kraften att säga hej till andra är kraftigt underskattad. Vi borde alla sträva efter att vara ljuset som lyser upp någon annans dag. 2. Komplimanger Har du haft en sån där dag då du bara kände lite... bleh? Och sedan kom en snäll kvinna som gav dig en komplimang för något, och det fick dig bara att trivas och fick dig att känna dig lite mer självsäker under hela dagen? Ja, det gör det, och det får oss alla att pigga upp oss lite eftersom det är skönt att känna oss värdefulla. Så testa, ge en annan kvinna en komplimang i förbifarten. Du kommer att bli förvånad över hur bra det kommer få dig att må genom att berömma någon! 👯‍♀️ Vilken är din power-låt? Survivor av Destiny’s child👸🏽 Den får dig verkligen att känna dig stark, och den får dig verkligen att känna att du kan överleva vad som helst!
skrivet av lyko den 8 Mar 2022
Självsäkerhet Positivt överraskad! Köpte den utan att ha luktat på den tidigare och blev väldigt överraskad över hur mycket doften föll mig i smaken trots att jag vanligtvis inte går efter dessa doftnoter. En doft som fångar uppmärksamhet. Doften blir bara bättre och bättre desto längre den sitter och den håller hela dagen! #tävling
skrivet av patricciaj den 20 Feb 2022
Omg!!! Love Köpte denna då jag sett vad alla tyckt. Hade ej doftar den innan så detta var grisen i säcken. OMG så god den var!! Kraftig, sensuell doft. Älskar den. My no 1 nu.
skrivet av Marie den 17 Feb 2022
Väldigt snabt leverans och bästa produkter
skrivet av Saeedeh Moharamkhani den 11 Feb 2022
Överraskande bra! Beställde denna utan att ens ha luktat på den innan. Blev överraskad av hur fantastisk doften var och hur den satt kvar på kroppen i flera timmar. Den kommer lätt att bli min nya favorit! Extra tacksamt att jag även fick hem ett doftprov på parfymen av Lyko :) #tävling
skrivet av ina145 den 10 Feb 2022
👌🏼Kanondoft
skrivet av Carina Angelryd den 7 Feb 2022
“Winter Chic” By YSL 👱‍♀️❤️🇫🇷 Jag är fortfarande "over the moon" efter att jag hade sån tur att bli vinnare av nyårstävlingen, #glitterglamour2021 , här på LS. tilsammans med duktiga Anna Halvorsson. Priset var "prix incroyable" 🤩💖: lyxiga YSL-produkter! 🇫🇷👍 Look’et jag gjorde är inspirerad av fransk elegans och jag kallar den "Winter Chic by YSL". Använde alla produkter jag vann, förutom det röda läppstiftet.Mitt fokus denna gång var ren elegans på ögon och hud, inte en framträdande (röd) mun. Börjar med basfavoriter från franska Guerlain: "L'or” Primer & "L'essensiel" Foundation. Applicera sedan lite av min nyförvärvade premie; Först den legendariska concealern & highlightern, nämligen «Touch eclat», runt ögonen och munnen. Sedan den otroligt delikata «Couture Blush» 09, från YSL: en persikorosa färg. Lätt art blenda och bugs up. Sedan ett svep av Camilla Pihls "Sommarglöd", som en försiktig countour/bronzer. Använder CP:s, fluffiga borste för att få denna softa effekt. Därefter Eyeprimer från Anastasia innan jag applicerar de ursnygga ögonskuggorna från YSL: “Couture Palette"; Fauve.😍 Så krämfärgad basnyans över hela locket, ljust gråbrun i mitten, och mer intensiv i ytterkanten. Mörkaste palettskuggan, brunsvart, i den globala linjen. Samt en liten touch av YSL-blushet på indra del av locket, tillsammans med guldfärgen från YSL-paletten. Blendas jättegodt. Isadoras Perfect Contour Kajal ”60 Black, ger en mjukare look än eyeliner: Lägger dessutom till den mörkaste skuggan från paletten ovanpå för att mjuka upp linjen, men ändå intensifiera looken och hållbarheten. Sedan kolsvart mascara från YSL. Bryn: Nyx ​​​​Brow Pomade: “ Dip, Shape, Go!” Läppcontouret är ritad med en av mina favoriter från Catrice: "Aqua Ink lipliner" i 070. Sedan fuktgivande läppstift från Isadora: "Perfect moisture Lipstick" i 200 Bare Beauty. Avslutar sminket med "Setting spray" från UD. Glöm inte: en dusch av världens bästa parfym: "Libre" Somfransmännen säger: “Le Voilà"! Hoppas ni gillar look’et!?🤗
skrivet av birgittaelisa den 30 Jan 2022
Underbar doft. Så nöjd tack
skrivet av Lise den 27 Jan 2022
Mycket nöjd.
skrivet av Ruba Maghames den 27 Jan 2022
Så bra! Har aldrig fått så mycket komplimanger för hur jag doftar som när jag använt den här! ÄLSKAR
skrivet av amanda.langkjaer den 20 Jan 2022
Super ::::
skrivet av Ugbaad Isak Hassen den 13 Jan 2022
Libre Fräsch doft som passar till de som vill ha en doft som inte är för söt och den har inte citrus som toppnot . Citrusdofter kan jag inte ha , det luktar vidrigt på mig . Så tack för denna doft.
skrivet av Ysl libre den 1 Jan 2022
Super moooi!!
skrivet av lisanne.jurgens den 25 Dec 2021
Mogen, aningen sötma och kraftigare djup doft, men ändå klar och helt ljuvlig. 5stjärnor!
skrivet av Anna den 18 Dec 2021
FIRST COFFEE THEN THE HAIR 🦋 Efter att jag har druckit min kopp kaffe så hoppar jag in i duschen och för att göra mig redo för dagen. 🛀 🦋 Jag börjar med att använda mitt schampo från kerastase, fortsätter med en schamponering av Joicos silver schampo som jag sedan följer upp med Joicos hydra splash balsam. Detta är grunden för min look. 🧖🏼‍♀️ 🦋 När mitt hår är handdukstorkar applicerar jag waterclouds blow and brush jämt i hela mitt hår. Jag arbetar produkten från hårbotten samt ner i längderna. Hihi jag råkade göra en miss och applicerade waterclouds heat protection i håret efter vilket jag sedan såg att jag inte behövde då Blow and brush har fullt med värmeskydd i sig (vilket är så bra! 😻) För att produkterna ska fördelas jämnt i håret borstar jag igenom det med waterclouds paddel borste. 🦋 Jag använder mig sedan av revlons stora varmluftsborste för att skapa volym samt en glansig frisyr. Blev så nöjd med resultatet, var otroligt lätt att använda krämen tillsammans men varmluftsborsten vilket jag starkt rekommenderar att testa! 💥 🦋 Som sista steg till denna look sprejar jag en lätt mängd med waterclouds fixing hairspray för att få frisyren att hålla sig under dagen. Håret fick en otroligt fin glans av dessa produkter samt att det var lätt att forma. Min nya favorit produkt måste jag säga är waterclouds Blow and brush vilket ger ett naturligt men stylat resultat ⭐️ 🦋 Kika på bilderna nedanför så ser ni resultatet. ⬇️
skrivet av waterclouds den 16 Dec 2021
FIRST COFFEE THEN THE HAIR 🦋 Efter att jag har druckit min kopp kaffe så hoppar jag in i duschen och för att göra mig redo för dagen. 🛀 🦋 Jag börjar med att använda mitt schampo från kerastase, fortsätter med en schamponering av Joicos silver schampo som jag sedan följer upp med Joicos hydra splash balsam. Detta är grunden för min look. 🧖🏼‍♀️ 🦋 När mitt hår är handdukstorkar applicerar jag waterclouds blow and brush jämt i hela mitt hår. Jag arbetar produkten från hårbotten samt ner i längderna. Hihi jag råkade göra en miss och applicerade waterclouds heat protection i håret efter vilket jag sedan såg att jag inte behövde då Blow and brush har fullt med värmeskydd i sig (vilket är så bra! 😻) För att produkterna ska fördelas jämnt i håret borstar jag igenom det med waterclouds paddel borste. 🦋 Jag använder mig sedan av revlons stora varmluftsborste för att skapa volym samt en glansig frisyr. Blev så nöjd med resultatet, var otroligt lätt att använda krämen tillsammans men varmluftsborsten vilket jag starkt rekommenderar att testa! 💥 🦋 Som sista steg till denna look sprejar jag en lätt mängd med waterclouds fixing hairspray för att få frisyren att hålla sig under dagen. Håret fick en otroligt fin glans av dessa produkter samt att det var lätt att forma. Min nya favorit produkt måste jag säga är waterclouds Blow and brush vilket ger ett naturligt men stylat resultat ⭐️ 🦋 Kika på bilderna nedanför så ser ni resultatet. ⬇️
skrivet av waterclouds den 16 Dec 2021
SÅ god! Beställde hem denna utan att egentligen ha doftat på den, men det var verkligen inget problem! Den doftar magiskt, väldigt varmt och mjukt. Jag tycker den fungerar både som dags- och kvällsparfym, men den är lite av det tyngre slaget. Spring ner till närmsta Lyko-butik och testa den! Den är så värd det #tävling
skrivet av lovaandersson12 den 14 Dec 2021
Nice perfume. Dries down to a musky scent that's not too overwhelming. Reminds me of Carolina Herrera's good girl. However, I find the scent does not last long.
skrivet av dhanishanel den 12 Dec 2021
Go to glow!! Tenkte å dele min go to look. Elsker en soft glowy look med varme toner💗
skrivet av emiliehaarstad den 30 Nov 2021
Ljuvlig!! 😍
skrivet av Gro Olsson den 28 Nov 2021
Asså wow Jag har hört om den parfymen länge men trodde inte de skulle lukta så gott men vad nöjd jag är verkligen, skulle pass för en ut kväll, många har sagt till mig att den lukta så gott på mig och frågat var jag har köpt den ifrån rekommenderar alltid alla till lyko! Den håller hela dagen 😍
skrivet av sonja_sami den 25 Nov 2021
En favorit En av mina absoluta favoritparfymer. Många frågar vilken parfym jag har när jag har denna.
skrivet av amelie102 den 25 Nov 2021
Underbar Fick ett prov av denna parfymen i ett annat köp och den blev genast en favorit. Blommig, varm doft som passar både till vardags om man tar lite sparsamt och till fest när man vill använda favoriten. Har fått massor av komplimanger när jag har den på mig.
skrivet av annie.elmebratt den 24 Nov 2021
Doftar som en ren och klar höstdag! En frisk, väldigt elegant och ren doft! Denna funkar i alla sammanhangar. En kraftig doft så på jobb passar det med bara lite grand - den sitter hela dagen ger bara bättre och bättre doft efter timmar. Den passar också utmärkt till fest när man vill vara fin. Denna blir en av mina störste favoriter! Tänker doften passar bäst för den vuxna kvinnan. Jag säger bara: Köp den! Jag älskar denna!
skrivet av ihle1 den 9 Nov 2021
Helt underbar Luktar ljuvligt. Detta är min favorotdoft
skrivet av den 1 Nov 2021
Underbar doft
skrivet av Marie Jönsson den 21 Oct 2021
En helt underbar parfym som gör hela dagen eller festkvällen komplett. Varma, kryddiga toner och är perfekt om man vill sticka ut. En parfym för den starka och modiga kvinnan ⭐️
skrivet av Anna Kihlström den 20 Oct 2021
Älskar! Doften är så fin!
skrivet av Miranda Desirée Humla den 18 Oct 2021
Helt underbar 👍
skrivet av maria dahlgren den 15 Oct 2021
Verkar bra hoppas den som ska få den i present blir nöjd 😅
skrivet av Björn Hellström den 14 Oct 2021
Älskar denna! En parfym för den som gillar lavendel. Bra hållbarhet. En varm och trygg doft som inte är något för den doftkänsliga. Designen på flaskan är ju också helt fantastisk. En kaxigare version av mon guerlain.
skrivet av Jen den 10 Oct 2021
Fräsch och kvinnlig!
skrivet av Elvira den 9 Oct 2021
Bäst! Doften sitter länge
skrivet av Tabreez Mahmood den 8 Oct 2021
Vilken succé! Beställde den här parfymen helt utan att ens luktat på den i butik, så chansade rejält. Men jisses vad gott den doftar !! Får kommentarer dagligen av mina kunder, vissa har gått och köpt den direkt 😆 Det räcker gott med 1-2 sprut och doftar hela dagen.
skrivet av sasha_2 den 8 Sep 2021
Parfym Mycket god doft tyvärr sitter inte kvar länge
skrivet av den 1 Sep 2021
Finns ingen annan Fick denna som prov i en butik och blev helt såld!! Älskar verkligen doften och hur tonerna utvecklas under dagen. Har inte hittat någon annan parfym som kan matcha LIBRE. Helt klart ett måste varje dag. Vid mitt senaste köp av LIBRE skickades det dessutom med ett parfymprov på samma doft, vilket är perfekt om man ska iväg på weekend och inte behöva ta med hela flaskan ❤️
skrivet av sannabredell den 31 Aug 2021
Its ok Jasmine doft bara, det är inte min smak
skrivet av den 14 Aug 2021
God men stark tuggummi doft Tycker den har en riktigt god doft men det är en stark tuggummi doft med som jag inte riktigt gillar.
skrivet av den 11 Aug 2021
Nydelig duft Nydelig lukt. Første gang i mitt liv jeg har kjøpt parfyme uten å ha luktet på den først. Kjøpte den utifra anmeldelsene. De stemte perfekt. En av mine favoritter. Både mannen og venninner elsker lukten også. Anbefales
skrivet av den 3 Aug 2021
SUMMER GLOW <3 Åh, jeg er så klar for en sommer med masse glow, perfekt brunfarge og gode produkter som gjør meg klar til en HOT GIRL SUMMER. Dette er hvordan jeg sminker meg til vanlig, med litt ekstra glow! Jeg må virkelig anbefale Nivea sin bodylotion, den gir så mye fuktighet og glow samtidig, har jo vært et fenomen på Tiktok og det lever opp til forventningene. Og ikke minst fikk jeg fantastisk hjelp på LYKO Oslo City til å prøve ut Sebastian Professionals sin serie for håret, det har blitt mine nye favoritter. Håret mitt som har gått igjennom uttalige behandlinger har behov for mye pleie som jeg føler denne serien gir meg <3 Jeg kommer nok til å investere i kvalitetsprodukter til håret fremover, stor forskjell! Urban Decay sin foundation er helt perfekt for meg, den er dekkende og tørker ikke ut noe som er viktig da jeg av og til får tørr hud :D Jeg bruker fargen: 30 Light Ikke minst har jeg blitt introdusert for Physician Formula sine produkter og WOW, både highliter og bronzer gir meg akkurat den fargen og glowen jeg vil ha, litt sånn man får i syden! Og lukten er himmelsk <3
skrivet av guro9 den 1 Jul 2021
SUMMER GLOW <3 Åh, jeg er så klar for en sommer med masse glow, perfekt brunfarge og gode produkter som gjør meg klar til en HOT GIRL SUMMER. Dette er hvordan jeg sminker meg til vanlig, med litt ekstra glow! Jeg må virkelig anbefale Nivea sin bodylotion, den gir så mye fuktighet og glow samtidig, har jo vært et fenomen på Tiktok og det lever opp til forventningene. Og ikke minst fikk jeg fantastisk hjelp på LYKO Oslo City til å prøve ut Sebastian Professionals sin serie for håret, det har blitt mine nye favoritter. Håret mitt som har gått igjennom uttalige behandlinger har behov for mye pleie som jeg føler denne serien gir meg <3 Jeg kommer nok til å investere i kvalitetsprodukter til håret fremover, stor forskjell! Urban Decay sin foundation er helt perfekt for meg, den er dekkende og tørker ikke ut noe som er viktig da jeg av og til får tørr hud :D Jeg bruker fargen: 30 Light Ikke minst har jeg blitt introdusert for Physician Formula sine produkter og WOW, både highliter og bronzer gir meg akkurat den fargen og glowen jeg vil ha, litt sånn man får i syden! Og lukten er himmelsk <3
skrivet av guro9 den 1 Jul 2021
Älskar doften! Både jag och min man :)
skrivet av Eva Ulrika Wernheim den 29 May 2021
One of a kind! ⭐️ Wow! Det här är en doft som är så unik och modern! Med friskheten av apelsinblomma och sensualiteten av lavendel slår den hem på många olika plan! Denna kommer jag använda när jag vill känna mig lite mer ”cool” och vill få en liten extra sassy känsla 😉 Definitivt en ny doftikon från YSL som inte får missas! 👏🏻⭐️
skrivet av sofiacoool den 25 May 2021
Älskar! Älskar denna parfymen, en utav mina favoriter i en samling på 20+ Den är fräsch, söt, mjuk, perfekt för året runt och har en väldigt läcker design på flaskan. Lutar unisex med en tydlig doft utav lavendel, men den söta vaniljen, blommorna och mysken gör den mer feminin. Den är stark och håller länge, och dessutom osar den boss woman, helt klart en power parfym.
skrivet av luckymommy85 den 20 May 2021
Denna doft är magisk!!!! Kvinnlig och kraftfull men inte tantig. Älskar den.
skrivet av Emelie den 20 May 2021
Men mums! Passar både dag och kväll,sitter länge och doftar enligt mig awesome
skrivet av Millis den 18 May 2021
Denna parfymen är en lyxig en inorm lyxig Doft den här doften lämnar en när man går förbi någon den lämnar doften efter sej har blivit frågat vad e det för parfym jag har på mej den är så underbar skulle inte kunna vara utan den O bara parfym flaskan är ju en exklusiv två puffar av den räcker en hel dag fram till kvällen ❤️ Super kan jag bara säga om den 👍
skrivet av Paulina den 26 Apr 2021
Fantastisk doft. En egen doft som passar både dag och kväll, beroende på mängden man använder. Sedan piggar även flaskan upp badrumsskåpet och det är ju ett plus bara det.
skrivet av Johanna den 21 Apr 2021
Var en obehaglig upplevelse för mig som normalt gillar ysl - kemiskt
skrivet av Amanda Jannesson den 20 Apr 2021
Tycker om den här såå mycket! Om du är ute efter en parfym som passar både på dagen och kvällen, som inte är för söt men ändå kvinnlig och fräsch, så är denna perfekt!
skrivet av Elina den 18 Apr 2021
ÄLSKAR! Den bästa parfymen jag äger. Kan verkligen inte leva utan den. Har på mig den varje dag. Värd varenda krona! 😍😍
skrivet av emma1424 den 11 Apr 2021
SÅÅÅ GOD! Perfekt doft att ha den där speciella kvällen...
skrivet av Therése den 10 Apr 2021
En 10 poängare! En varm och ombonad doft😊
skrivet av Maria den 10 Apr 2021
Min nya favorit! Tycker att den tar fram det bästa ur en, både det sensuella och lite söta men samtidigt känns den stark och mer av en unisex-parfym med tonerna av lavendel. Namnet Libre säger allt!
skrivet av Julia den 9 Apr 2021
Intensiv, nästan unisex pga lavendeln. Parfymen kräver uppmärksamhet
skrivet av Elin den 8 Apr 2021
Älskar denna doft!! En klar favorit!
skrivet av Maria den 23 Mar 2021
Självförtroende i flaska En fräsch doft som håller länge och sprider väldoft utan att vara för stark. Passar både dagtid och kvällstid och får alltid komplimanger för den. Lyxig flaska som jag gärna låter vara framme i badrummet.
skrivet av mia.bukic den 16 Mar 2021
En av mina absoluta favoriter! Känns väldigt kvinnlig och sensuell.
skrivet av Johanna Andersson den 12 Mar 2021
Ysl Power!! Åv vad har du för parfym på dig? Doften utger lyx och på mig varar den länge skulle vilja kalla den en mjuk unisex parfym. Det är en underbar doft med många komplimanger som kommer därtill! Love it
skrivet av stefan280 den 11 Mar 2021
Helt ljuvlig!
skrivet av Annica Jönsson den 8 Mar 2021
mycket nöjd med doften men den håller inte särskilt länge
skrivet av Elsa Wännström den 25 Feb 2021
Underbar parfym!
skrivet av Sara Faraj den 24 Feb 2021
Ett ord: GÅSHUD!
skrivet av Anna den 23 Feb 2021
Tantparfym.
skrivet av Melisa Jujic den 13 Feb 2021
Doftar jätte gott.
skrivet av JennyMariaErikaA den 8 Feb 2021
The Perfect Match For The Weekend. Klickade precis hem min ABSOLUTA favorit doft, nu när LYKO har sådan bra kampanj, kunde jag inte motstå! Går aldrig att ha för många dofter hemma. YSL LIBRE EdP WOW säger jag, en sensuella doft som verkligen växer sig fram ju längre tid man har den på. Perfekt till kvällen/dejten eller om man vill lämna ett spår efter sig ;) Doft noter som bland annat Lavender, Apelsinblomma och vanlij. Denna är verkligen en MUST have i allas hem. Ett tips är, blanda 2 dofter, beroende vilken doftnot du vill framhäva . Man kan både göra en doft mjukare och även förstärka den. Under denna årstid, då min hud är ganska torr och ibland kan upplevas lite "gråmig" tycker jag det är extra vikigt att jobba med fukt och lyster. YSL Touche Eclat Foundation, är varmt att rekomendera , natulig lyster och man känner sig återfuktad hela dagen. Makeup : Bas: Urban Decay All Nighter Face Primer Touche Eclat Foundation BD 50 YSL Te 3D Radiant Shaper, lystgivande puder Urban Decay Stay Naked Concealor NY 40 Urban Decay Threesome , Fly Ögon: Urban Decay Primer Potion Orginal Urban Decay Naked Ultraviolet, Euphoric Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner, Studio Urban Decay Brown Blade- Brown Sugar YSL Touche Eclat Concealor n2, precis under brynet Lancôme Lash Idôle Mascara Läppar: Lancôme Lip pencil 254 Sist men inte mist All Nighter Setting Spray Ultra glow, för natulig lyster. Trevlig kväll! *Ana Palacios *
skrivet av ana68 den 5 Feb 2021
En stor favorit! Får alltid otroligt många komplimanger när jag har denna. Har inte känt av problemet som har nämnts med att lukten försvinner snabbt heller vilket är ett stort plus!
skrivet av SevalC den 5 Feb 2021
En av mina favoriter, helt underbar! Doftar varmt och fräscht av vanilj, lyxigt, kan räcka med ett/två sprut, håller länge.
skrivet av Emma Z den 4 Feb 2021
En doft som passar min typ av person, en sensuell doft
skrivet av Inger Maritta Johansson den 14 Jan 2021
Fantastisk
skrivet av Sara den 13 Jan 2021
Luktar så gott! Bästa parfymen jag någonsin köpt, värt varenda krona. Räcker med ett två sprutt och den håller hela dagen. #tävling
skrivet av nora.boman11 den 12 Jan 2021
Perfekt! Älskar doften av den här, min mamma fick denna i julklapp och efter att jag luktade på den beställde jag den direkt. Precis i min smak! #tävling
skrivet av jessicawesterlundss den 5 Jan 2021
Jag älskar parfymer. Mest orientaliska med olika inslag. Men denna parfym är av eget slag. En av de finaste parfymerna med en otrolig doft skulle jag säga. Något jag starkt skulle rekommendera att ta en titt på.
skrivet av Amira Majdalani den 3 Jan 2021
Min favorit doft ,utmärkt 👍🏻
skrivet av Nada Issa den 30 Dec 2020
Jag älskar denna! Den luktar så gott och doften håller sig väldigt länge!
skrivet av ViktoriaP den 10 Dec 2020
ÄLSKAR
skrivet av Lisa den 9 Dec 2020
Fantastisk doft! Varm, lyxig och förförisk. Man känner sig som en pangbrud i denna.
skrivet av Sara den 7 Dec 2020
Sliskig
skrivet av Elin den 4 Dec 2020
God doft Jag fick heller ingen miniatyr. Varför tar ni inte bort texten om detta då de uppenbarligen är slut?!
skrivet av elin4517 den 30 Nov 2020
Aldrig fått så många komplimanger som när jag har på mig denna
skrivet av ElinMariaThereseW den 29 Nov 2020
Jättebra
skrivet av Arzije Hajdari den 29 Nov 2020
Doftprov fattas. Står att man ska få ett parfymprov med. Tyvärr var det inte med något i paketet. Trots att jag ring och ni skulle skicka ett prov har jag ej fått något. Mvh Anneli Björkman.
skrivet av anneli895 den 25 Nov 2020
❤️❤️❤️
skrivet av Rua Helo den 25 Nov 2020
BÄSTA DOFTEN NÅGONSIN!!!!
skrivet av . den 16 Nov 2020
Parfym Doftar gott men tyckte tyvärr inte doften höll i sig länge.
skrivet av nelly47 den 10 Nov 2020
Min absoluta FAVORIT parfym! Skåpet är propp fullt med parfymer men den här! Oj oj oj vad den sticker ut! Är du ute efter en ny parfym? spring till Kicks och lukta! Du blir inte besviken! En parfym som sticker ut och du lär garanterat få många fina komplimanger!
skrivet av Jossan den 22 Oct 2020
Den doftar luktsuddgummi! Kärlek vid första sniffen! Älskar den förbehållslöst. Min nya favorit sen ett år tillbaka, då den petade ner Chanels Coco Mademoiselle från toppen.
skrivet av Rebecka den 15 Oct 2020
Äskar den luktar jätte gott
skrivet av Parvaneh Hosseini den 14 Oct 2020
Min nya favorit höst doft! Påminner lite om mon Guerlain fast mer blommig.
skrivet av Emma Eriksson den 4 Oct 2020
Fantastiskt doft! Får alltid komplimanger när jag använder denna
skrivet av SandraG den 27 Sep 2020
Min favoritparfym! Får många komplimanger när jag använder den. Den luktar som inget annat man kännt.
skrivet av JuniV den 27 Sep 2020
En doft som känns lyxig och doftar väldigt annorlunda. Den har blivit en favorit hos mig och hållbarheten är riktigt bra.
skrivet av ElsaMThereseH den 27 Sep 2020
Min go to parfym! Aldrig fått så mycket komplimanger som när jag bär denna!! Wow wow wow säger jag bara!!
skrivet av BlertaI den 27 Sep 2020
Köpte den här utan att ha luktat på den tidigare, baserat på innehåll. Kan inte leva utan den
skrivet av SecilMelisaS den 27 Sep 2020
Blev besviken då Libre ger ett maskulint intryck. Inte så konstigt eftersom lavendel vanligtvis används i parfymer för män. Råder till att lukta på den innan köp.
skrivet av Katarina den 21 Sep 2020
Vilken doft! Jag har jättesvårt att byta parfym. Använder alltid samma i flera år och chansar aldrig. Men denna doft...OMG säger jag bara. Luktar himmelskt. Varm och djur doft perfekt för höst/vinter. Extra plus till Lyko som skickar med ett prov så man kan testa parfymen innan man öppnar den. Och extra ++ till er för otroligt snabb leverans. / Nöjd kund (som vanligt)
skrivet av jasmina205 den 15 Sep 2020
Min nya favorit. Kände jag, som 27-åring, ville ha en lite mer mogen parfym. Denna känns både mogen, förförisk och ändå inte för tung. Får en känsla av att jag är någon som vet vad jag snackar om när jag bär denna parfym! 😍
skrivet av Mathilda Fyr den 12 Sep 2020
Kvinnlig doft! ”Test först” är något jag verkligen gillar, hade aldrig doftat på denna parfym men beställde den ändå tack vare denna funktion! Denna parfym har en oerhört kvinnlig doft som passar en bestämd kvinna! #tävling
skrivet av linalarsson01 den 10 Sep 2020
Kanon tipsa köpa din toppen.
skrivet av RamiH den 4 Sep 2020
Toppen,,,the best and best of all time.
skrivet av RamiH den 4 Sep 2020
Doftar underbart! Mjukt, feminint men ändå en doft av empowerment. och stort plus för att doften sitter i hela dagen.
skrivet av Cecilia den 31 Aug 2020
Fantastisk duft. Beste jeg har kjent på lenge.
skrivet av Liv Hege Vik den 11 Aug 2020
Min absoluta favorit parfym. Luktar lyx!
skrivet av SecilMelisaS den 27 Jul 2020
Min absoluta favorit parfym. Luktar lyx!
skrivet av SecilMelisaS den 27 Jul 2020
Den är ju helt fantastisk... Varm , rak och lyxig. Den utvecklar sig inte , den goda doft man får i början är den som varar. Det gör inte att den upplevs som enkel. Doften matchar den ursnygga flaskan. Glad att jag köpte en större flaska. En varm vanilj med aningen lavendel. Lyxig och elegant.
skrivet av sohrman den 3 Jun 2020
En helt fantastisk god parfym. Lagom sötma. Doften är ganska rak på så vis att den inte utvecklar sig till något annat. Tydlig vanilj blandat med lavendel. Flaskan är fantastisk snygg att se på, ser dyr ut vilket doften i matchar. Min nya favorit, helt klart! Glad att jag köpte en stor flaska.
skrivet av Jenny den 3 Jun 2020
Underbar!!! Älskar den!♡
skrivet av Alexandra den 20 May 2020
Denna parfym har en gudomlig doft!Passar till alla tillfällen och till alla årstider. Det är definitivt en doft man kommer ihåg, förförisk och sensuell men samtidigt lätt och inte alltför stark. Min nya älskling!
skrivet av RandM den 11 May 2020
Denna parfym har en gudomlig doft!Passar till alla tillfällen och till alla årstider. Det är definitivt en doft man kommer ihåg, förförisk och sensuell men samtidigt lätt och inte alltför stark. Min nya älskling!
skrivet av RandJosephM den 11 May 2020
Denna doftar helt makalöst! Sensuell och kvinnlig!
skrivet av Randa den 8 May 2020
Jeg fikk en prøve av denne. Og den er bare kjempe god. Neste gang jeg trenger ny duft blir det denne. Veldig rund og varm.
skrivet av Janie Stensrud den 7 May 2020
Bästa jag haft på länge!
skrivet av Maria den 6 May 2020
Denna sticker ut från mängden, ljuvlig, essensfull, ej vattnig, ren och varm på en gång, lyxig och kvinnlig. Många parfymer är lika varandra, eller snarlika, denna har "egen" doft, påminner mig inte om nån annan parfym. Sitter i läääänge, 2-3 sprut räcker ett bra tag.
skrivet av Urszula Belvin den 24 Apr 2020
KÄR Aldrig fått så mycket komplimanger om hur jag doftar som när jag bär denna. En riktig favvis som inte doftar för sött, för tungt, för fjortis eller för tantigt. Helt perfekt!
skrivet av joliinaerikssoon den 21 Apr 2020
Hade sååå höga förväntningar om denna då jag hört så mycket bra om den, men tycker inte att den levde upp till dem. Den luktar gott men "vanligt", lik många andra parfymer.
skrivet av Anni E den 3 Apr 2020
Underbar doft som luktar lyxigt och exklusivt, en stor favorit!
skrivet av Emmy den 31 Mar 2020
Älskar denna! Testade en väns först och r jag kom hem sa min pojkvän direkt, "gud vad du luktar gott!". Bra betyg 😊😊😊
skrivet av Therese Rossing den 5 Mar 2020
Helt klart en ny favorit/klassiker! Fantastisk doft!
skrivet av Stanka den 27 Feb 2020
Libre - YSL En fantastisk doft! Kan verkligen rekommendera den.
skrivet av Ilja den 18 Feb 2020
Love Got it for my wife, she loved it! #tävling
skrivet av samitimez den 17 Feb 2020
Älskar! Beställde hem denna parfym förra veckan även fast jag har massor...Kunde inte låta bli då denna doftar helt fantastiskt! Jag skulle säga för min del att det är mer en kvällsparfym då den är lite tyngreHar ni inte doftat på den så gå iväg till en Lyko butik och gör det,ni kommer inte ångra er! Älskar denna!
skrivet av ea2973a1-da52-4267-a816-757bf96be2a2 den 11 Feb 2020
👌🏻👌🏻👌🏻
skrivet av Jessica den 9 Feb 2020
Dottern ville direkt köpa en likadan parfym när hon känt doften.
skrivet av Anitra den 9 Feb 2020
Underbar parfym Härlig doft. Sitter på länge. Vacker flaska!
skrivet av Camilla den 8 Feb 2020
För söt för mig Den luktar gott ja, men påminner om deras andra parfymer. Lite för söt för mig.
skrivet av kajsaandersen99 den 6 Feb 2020
WOOOOW en helt klar favorit! Doftar Lyx och är en självklar doft för en självsäker kvinna!
skrivet av Samar den 5 Feb 2020
Doftar ljuvligt
skrivet av Jeanette den 28 Jan 2020
Leverans efter en dag! Så fantastisk lukt
skrivet av Reem den 25 Jan 2020
Upea tuoksu Ihan lemppari, kaupassa suihkautin ja kun jäi takkiin tuoksumaan viikoksi, oli lopulta pakko tilata tämä. Tuoksu kestää todella pitkään ja kaikki kehuvat sitä :)
skrivet av C den 22 Jan 2020
den är jätte fint men inte så stark på mig jag tycker om starka dofter
skrivet av Usra den 16 Jan 2020
WOW WOW WOW denna parfym är något utöver det vanliga, unik doft som sitter i flera dagar. ÄLLLSKAR!!!
skrivet av Sarah den 27 Dec 2019
Julmys Snabb och säker leverans från beställning till postlåda, och till ett bra pris! Vad mer kan man önska sig till jul🎄
skrivet av Anders den 26 Dec 2019
Julmys Snabb och säker leverans från beställning till postlåda, och till ett bra pris! Vad mer kan man önska sig till jul:christmas_tree:
skrivet av Anders den 26 Dec 2019
Så fint
skrivet av Tito den 25 Dec 2019
Mycket behaglig sexig doft!
skrivet av Therese den 23 Dec 2019
Jättebra
skrivet av Zahran den 19 Dec 2019
Helt underbar!
skrivet av Margaretha den 19 Dec 2019
Är jättenöjd med Libre.
skrivet av Ulrika den 15 Dec 2019
En av de godaste parfymerna jag någonsin haft! Unik och elegant doft. Sitter kvar på mina kläder i flera dagar och luktar godare ju längre tiden går!
skrivet av Agnes den 14 Dec 2019
Luktar så gott!! Har fått så mycket frågor om vad det är för parfym jag har på mig (har ofta denna), och vart den finns att köpa. Denna luktar helt fantastiskt gott! Du kommer inte att ångra dig om du köper denna!!
skrivet av Amandiish1995 den 12 Dec 2019
Ihana tuoksu
skrivet av Miia den 12 Dec 2019
Supernöjd ! Hade redan doftat på den så köpte på black Friday till ett bra pris 👍
skrivet av Josefine den 10 Dec 2019
Supernöjd ! Hade redan doftat på den så köpte på black Friday till ett bra pris :+1:
skrivet av Josefine den 10 Dec 2019
Bra Doftar länge en magnet
skrivet av Nina den 6 Dec 2019
Blev besviken. Luktar solkräm
skrivet av A den 3 Dec 2019
Underbar doft! Helt klart min nya favorit!
skrivet av Malin den 3 Dec 2019
Älskar denna Denna parfym är rena drömmen, var väldigt skeptisk till den men vill testa något nytt och så glad att jag vågade. Doften håller dygnet. Snygg lyxig flaska Denna kommer jag alltid att ha på min hylla. Nästa gånger köper jag den stora flaska.
skrivet av sassa8282 den 30 Nov 2019
Nya favoriten! Luktar så gott
skrivet av Cornelia den 29 Nov 2019
God och unisex doft. Utvecklar sig mer med tiden. Men passar nog inte alla.
skrivet av Maria den 29 Nov 2019
Bästa Underbart
skrivet av Oday F. den 26 Nov 2019
Helt underbar! Doftar fantastiskt! Många frågar vad det är för doft. Helt klart min nya favorit!
skrivet av Elisabet den 19 Nov 2019
Helt underbar! Doftar fantastiskt! Många frågar vad det är för doft. Helt klart min nya favorit!
skrivet av Ilja den 19 Nov 2019
. Luktar som en dröm. Sjuk parfym! Håller länge, fått mycket komplimanger av denna.
skrivet av michaela333 den 11 Nov 2019
Mogen men samtidigt frisk doft
skrivet av Kim den 10 Nov 2019
Luktar helt fantastisk gott
skrivet av Charlotte den 10 Nov 2019
Älskar den här doft Luktar jätte gott En favorit 🥰
skrivet av Nanii den 9 Nov 2019
God, sofistikerad doft.
skrivet av Anna den 6 Nov 2019
För stark dift
skrivet av Isabelle den 4 Nov 2019
Underbart parfym elegant och stark
skrivet av Batoul den 1 Nov 2019
Otroligt doft! Wow Wow Wow
skrivet av Nada den 29 Oct 2019
Så elegant! En varm och elegant doft som kommer att bli en trotjänare i min doftgarderob.
skrivet av Leena den 24 Oct 2019
Helt underbar! Kommer bli en av mina nya favoriter.
skrivet av Carina den 23 Oct 2019
Älskar parfymen Libre! Doften är varm och lyxig, vuxen, kvinnlig, spännande. Verkligen en bra parfym!
skrivet av Rebecca den 11 Oct 2019
Den luktar varmt, mjukt, vuxet och kvinnligt. En mysig och trygg kvinna liksom. Min man gav den 8/10 och han har jättesvårt för parfymer annars. Man känner sig lugn och bekväm med denna parfym. Tycker det är lite som en blandning av d&g the one och Christina Aguilera signature. På ett bra sätt!
skrivet av Mimmi den 9 Oct 2019
Helt fantastisk doft!
skrivet av Anna den 5 Oct 2019
Luktade fräscht först men blev jättetung efter en stund. Inget för mig tyvärr men snygg flaska
skrivet av Sara den 4 Oct 2019
Säger bara usch!! God till en blödjan men sen nej inget för mig stark!!
skrivet av Julia den 26 Sep 2019
Dödligt god doft. Doftar så underbart på alla möjliga sätt. Doften är sååå kvinnlig. Varje gång jag har på mig den så får jag frågan vad det är för doft. Sticker verkligen ut.
skrivet av Anonym den 26 Sep 2019
liked it very much. ❤️ 💕
skrivet av Rafal den 20 Sep 2019
Doft i perfektion, inte för tung inte för söt fått flera komplimanger när jag burit denna, känns lyxig. För att inte tala om flaskan😍
skrivet av Sophie den 12 Sep 2019
Elegant & klassisk En elegant och kvinnlig doft som ger en känsla av makt. Doften känns lite väl stark i början men på huden blir den mjuk och väldoftande. Rekommenderas ifall man gillar de andra YSL-dofterna.
skrivet av Jessika den 10 Sep 2019
Älskar denna doft. En härlig fräsch doft som fungerar både dag som natt. När jag först doftade på den i butik var jag inte helt såld, men efter ett tag växte doften och utvecklades till något fantastiskt. Ett plus för den sjukt snygga flaskan också :)
skrivet av Elionor den 7 Sep 2019
Så otroligt fin doft, klassiskt YSL då den känns otroligt lyxigt som deras dofter brukar göra. Samtidigt är den nytänkande men vädigt lättburen, dag som kväll. Så nöjd!!
skrivet av Julia den 6 Sep 2019