Yves Saint Laurent L'Homme

L'Homme Eau de Toilette är en herrparfym från Yves Saint Laurent som lanserades 2006.

4.9
Betyg
170
Omdömen
5
Butiker
24%
TOPP

Yves Saint Laurent L'Homme EdT har fått betyget 4.9 av 5 baserat på 170 omdömen. Snittbetyg för märket Yves Saint Laurent är 4.5.

170 reccensioner & kommentarer
Fantastisk doft i kass förpackning Doften är riktigt frisk och kommer passa oerhört bra i sommar. Den har en bra balans mellan trä, örter och frisk citrus. Flaskan däremot tilltalar mig inte alls, korken är klumpig och pga spegelglansen ser den nästan alltid smutsig ut. Utan korken är flaskan vädigt intetsägande och känns lite "billig". Jag förväntade mig lite mer när jag fick se YSL loggan i i paketet med produkter jag fick testa i samarbete med smartson. Doften i en bättre flaska hade lätt varit 4,5/5
skrivet av max256 den 2 Jun 2024
Bra doft men inte utmärkande Yves Saint Laurent L’Homme Eau de Toilette har en bra doft som jag har använt dagligen i ett par veckor nu. Jag fick parfymen gratis som testpilot för Smartson. Fördelar: Elegans: L’Homme EDT erbjuder en sofistikerad och elegant doftprofil som passar många tillfällen. Mångsidighet: Den fungerar bra i vår, sommar och höst, vilket gör den till en allrounddoft. Prisvärd: För sitt pris ger den en imponerande doftupplevelse. Nackdelar: Projektion och hållbarhet: Jag anser att den har begränsad hållbarhet. Det kan vara nödvändigt att fylla på under dagen. Sammanfattningsvis är YSL L’Homme EDT en pålitlig doft, men den kanske inte sticker ut som unik på det sättet som ex. Maison Margielas dofter.
skrivet av nobbysolano den 20 May 2024
Modern doft! Jag har fått Yves Saint Laurent L'Homme från Smartson och skriver min åsikt som medlem av deras Beauty panel. Denna eleganta och sofistikerade doft passar den moderna mannen. Den öppnar med friska toppnoter av citron och ingefära, som övergår i ett kryddigt hjärta av vitpeppar och basilika. Flaskan är stilrent designad, perfekt för resor. Doften passar både till vardags och fest, och kombinerar friskhet med djup och karaktär. En tidlös och mångsidig parfym som utstrålar elegans och modernitet.
skrivet av wahabmahdavi7000 den 18 May 2024
God doft, men värdelös design Jag tycker den doftar gott, men sprayknappen och designen är väldigt opraktisk och känns billig. Sprayknappen är ojämn och man får spraya 1-3 gånger innan jag får en jämn spray ifrån flaskan. Det drar ner betyget rejält tyvärr. (Fått testprodukt från Smartson)
skrivet av nicklas_1015 den 18 May 2024
Behaglig Råder delade meningar mellan mig och frun. Jag gillar doften, den håller sig inte på en utstickande nivå utan mer åt det diskreta hållet, som jag föredrar. Frun ogillar den inte men anser att jag har andra som är bättre. Men denna följer mig alltid på resorna på veckorna.
skrivet av rydqvist2 den 17 May 2024
Elegant och lyxig doft! Jag fick denna parfym genom Smartson och dess testpanel. En fantastisk och härlig doft som är lagom stark och håller hela dagen. Denna parfym andas lyx och elegans rakt igenom med sina träiga doftnoter med inslag av bland annat bergamott och ingefära.
skrivet av fredrik922 den 17 May 2024
Sofistikerad och subtil med pondus Jag fick nöjet att prova denna parfymen via Smartson. Den doftar ljuvligt! Den är helt lagom "stark" med en fin ton av sötma. Subtil men ändå tydlig. En förtroendeingivande doft för sofistikerade män. Det enda som sänker betyget något är att den nätt och jämnt håller en del dag (14 timmar). Samtidigt är det priset man får betala av att ha en lite diskreta doft, vilket jag personligen föredrar. Rekommenderas!
skrivet av nicklas.moller den 8 Mar 2024
Toppen 🥰🥰🎄🎄
skrivet av Maj Gunhild Johnson den 19 Dec 2023
Love
skrivet av anca.penghis den 30 Nov 2023
Snabb och smidig leverans.
skrivet av Anna Reuter den 30 Nov 2023
Den bästa man kan hitta!
skrivet av Bahareh Pourmalayeri den 25 Nov 2023
Fantastisk Helt otrolig doft! Intensiv men inte för mycket. Varm och inbjudande. Beroendeframkallande!
skrivet av linda.anttonen den 30 Oct 2023
Snabb leverans!
skrivet av Kund den 1 Oct 2023
Luktar helt underbart!
skrivet av Mikael,Ögren den 29 Sep 2023
Doftade fantastiskt och kommer bli en favorit.
skrivet av Susanne den 16 Jul 2023
En doft som doftar underbart , fräscht och maskulint !!!
skrivet av Ann-Catrine Leopoldson den 9 Jul 2023
Perfekt och snabba leveranser
skrivet av Ulf Van Houten den 30 Jun 2023
Favorit till kostym Grymt fin doft!
skrivet av D den 30 Jun 2023
Favorit Väldigt god doft
skrivet av Draugen den 24 Jun 2023
Favorit! Användt som min signaturdoft i måååånga år. Lagomt söt, lagomt muskig och helt enkelt så god! #lykoreview
skrivet av johan2783 den 15 Jun 2023
Sexy and fresh
skrivet av Sara Mahrat den 16 May 2023
#lykoreview Flott produkt! 🙂
skrivet av przemek.pudas den 25 Apr 2023
Trevlig doft men dyr
skrivet av Jens Magnus Grönberg den 9 Apr 2023
Toppenbra!!
skrivet av Lilja Nyström den 19 Mar 2023
Älskar den här har använt den i många många år handla den andra mer som prov på något nytt men home är riktigt fin ❤️
skrivet av Andreas enocksson den 11 Mar 2023
Trevlig hemsida Beställde denna produkt och fick den inom tre dagar. Är väldigt imponerad med kundservicen samt hur effektiv köpet sker. Överlag rekommenderar jag denna produkt då den var som den ska, den luktar fantastisk och är väldigt nöjd med mitt köp.
skrivet av naserzato den 3 Mar 2023
Fantastiskt
skrivet av Slavisa Simeunovic den 3 Mar 2023
Så sjukt bra. Riktigt fin doft
skrivet av Stefan Bo Tångström den 25 Feb 2023
Favoriten Luktar riktigt fräscht. #lykoreview
skrivet av rasmus557 den 26 Jan 2023
Favorit Luktar jättefräscht och gott. Sticker inte i näsan som andra herrparfymer kan göra
skrivet av Ella den 16 Dec 2022
Glans🥰 Glansigt och fräscht 💖
skrivet av frida2577 den 12 Dec 2022
Toppen! Finns i flera olika storlekar
skrivet av Göran Johansson den 9 Dec 2022
Kär😍 Wow! Ett dröm svall! 😍En kund som gör en makeover en gång per år. 🥂🌟
skrivet av frida2577 den 2 Dec 2022
Herrparfym🥰 Denna rekommenderar jag verkligen doftar magiskt gott, blir ju besatt typ😂😂💯😅👌🏾. Passa på att klicka hem den nu till julklapp eller någons födelsedag . Lovar att ni inte blir besvikna🌸♥️🎀🍭
skrivet av emmaniska2 den 30 Nov 2022
🤎🤎🤎 Naturligt lyxigt 🤎🤎🤎 Från hemma blekt till ett naturligt och lyxigt resultat! 😍😍
skrivet av frida2577 den 30 Nov 2022
Parfymen luktar jätte gott
skrivet av Daniel den 1 Nov 2022
Mycket god doft
skrivet av Maria Helena den 6 Sep 2022
Suosikki Todella hyvän hajuinen tuoksu, mutta toimistus kesti yli viikon.
skrivet av Markus den 30 Jun 2022
Väldigt fräsch och trevlig Har haft denna parfymen i några år och den lever alltid upp till förväntan, fräsch och lätt. Perfekt för sommaren #tävling
skrivet av oscar.alvermalm den 21 Mar 2022
Mjuk och sensuell Köpte denna till min man och vi båda älskar den! En mjuk och sensuell parfym, jag går och sniffar på min man hela dagarna nu #tävling.
skrivet av patricciaj den 20 Feb 2022
Denna parfymen hade jag för 20 år sedan & den doftar precis lika gott <3
skrivet av Erika Holmström den 17 Dec 2021
Vurdering nr. 69 XD Veldig god perfyme, luktet forsatt sterkt og godt etter nermere 12 timer ogleverer veldig god duft for prisen
skrivet av Jesper Nilsen den 9 Dec 2021
Den luktar gott
skrivet av Salif Hiwanua Paulus Ndume Nab den 1 Dec 2021
Fantastisk doft!! Jag och min sambo provade ut den här till honom, och den gör mig galen så gott doftar den!! Min absoluta favorit herrdoft!
skrivet av den 12 Oct 2021
Underbar manlig doft, ljumen men ändå rörande i närmsta omgivning
skrivet av Kjell Sören Carlsson den 8 Oct 2021
Underbar Fräsch och attraktiv herrparfym som funkar till alla åldrar. Håller hela dagen. #tävling
skrivet av chemical.vocation den 7 Sep 2021
En favorit! min mans (och även min) favorit sedan många år! Doften är helt unik och håller länge.
skrivet av enda1626 den 23 Aug 2021
😍😍
skrivet av Tilda Jobrant den 25 May 2021
WOW Jätte god parfym som jag köpte till min kille (kommer nog själv låna). Så fräsch doft som inte tar över heller. #tävling
skrivet av ellinor64 den 15 Feb 2021
Grym är den
skrivet av Saliou Barry den 27 Jan 2021
L'homme Sådär
skrivet av Saida den 20 Jan 2021
Gav till pojkvännen som julklapp. Han blev super nöjd! Kan hjärtligt rekommendera! Fantastisk doft!!!
skrivet av Anzhelika den 1 Jan 2021
Bra produkter men mycket dyrt
skrivet av Wisky den 30 Dec 2020
Underbar Älskar denna doft och dess toner, passar kvinnor lika bra som män.
skrivet av andreasilva den 8 Dec 2020
Favorit Den har blivit min mans favoritparfym, den luktar jättegott #tävling
skrivet av therese.83.johansson den 7 Nov 2020
Den bästa doften för män! Har köpt den i present och den blev väldigt uppskattad.
skrivet av ElsaMThereseH den 27 Sep 2020
Bra pris!
skrivet av Hans den 6 Jul 2020
Jätte bra👍🏻
skrivet av Ako Kamal Rasheed Rasheed den 19 Jun 2020
Fantastic perfume I liked the smell alot! It's goi G to be a perfect eid present for my dad 😍
skrivet av rose19972009 den 21 May 2020
Sååå braa! Min kille blev sååå glad över den och är en av d bästa och ”godaste” parfymerna jag köpt! En sötare herr parfym!! Rekommenderar!
skrivet av tteddiee den 14 May 2020
Elegant doft.
skrivet av Peter Stierna den 3 Apr 2020
luktar fräscht som om man är nyduschad.
skrivet av Kalid El-Farran den 2 Apr 2020
Världens godaste herrparfym, har en man på sig den här, då får han garanterat nyfikna kvinnor omkring sig. Tycker den gör sig gott på kvinnor också, lite unisex-doft. Min sambo har förbrukat flera stycken, även kvällsdoften är grymt god!
skrivet av Josefin den 2 Apr 2020
Luktar gott Luktar väldigt gott
skrivet av Linda den 16 Mar 2020
Sehr schön :heart_eyes:
skrivet av Jeanette den 19 Feb 2020
Perfekt
skrivet av Madeleine den 16 Feb 2020
😍😍😍😍😍😍😍😍😍
skrivet av Shevan Mohammad den 6 Feb 2020
God lukt
skrivet av LarsT den 4 Jan 2020
Fantastisk Parfym kan användas dagligen lyxdoft
skrivet av Farhad den 1 Jan 2020
Doftar ljuvligt på en fin kvinna
skrivet av Daniel Sjögren den 29 Dec 2019
Super
skrivet av Lise-Lott den 26 Dec 2019
Passar perfekt till killen, doften varar länge på honom
skrivet av Belinda den 25 Dec 2019
Luktar otroligt gott, min sambo älskar den 👌
skrivet av Sara den 23 Dec 2019
Luktar otroligt gott, min sambo älskar den :ok_hand:
skrivet av Sara den 23 Dec 2019
Fungerade kanonbra👏👏😀
skrivet av Michael Magnusson den 20 Dec 2019
En av dem bästa herr parfymer som finns!
skrivet av JessicaMarieG den 16 Dec 2019
En av dem bästa herr parfymer som finns!
skrivet av JessicaG den 16 Dec 2019
En av dem bästa herr parfymer som finns!
skrivet av JessicaG den 16 Dec 2019
Härlig doft! Min son var supernöjd!
skrivet av Caroline den 8 Dec 2019
Hej det är min favorit parfym till man. Det är en Julklapp.
skrivet av Marie den 6 Dec 2019
mmm,..så härlig doft !
skrivet av Maria den 6 Dec 2019
Luktar så härligt!
skrivet av Hicham den 27 Nov 2019
Luktar nice Man luktar som en kung med denna.
skrivet av Linus den 23 Nov 2019
Snabb leverans, bra pris!
skrivet av Ricky den 10 Nov 2019
Bästa parfymen Grymt god lukt, manlig parfym med känslan av en redig karl
skrivet av Marcus den 2 Oct 2019
Min favorit Denna parfymen är otrolig god men dens ljusa toner av ingerfära! Fraken o allt gick jätte bra! 5/5
skrivet av Dennis den 12 Sep 2019
Jätte god doft. Typiskt att det var rabbat dagen efter jag beställt.
skrivet av Annika den 6 Sep 2019
Mycket gott
skrivet av Laile den 1 Sep 2019
Killens favoritparfym Luktar gudomligt!
skrivet av ella127 den 29 Aug 2019
Killens favoritparfym Luktar gudomligt!
skrivet av ella127 den 29 Aug 2019
Lite får långa leveranstider, men paketet kom fram helt och oskadat.
skrivet av Nils den 11 Aug 2019
Jag är jättenöjd. En Fantastisk doft, snabb leverans och billig.
skrivet av Rimon den 7 Aug 2019
YSL BESTA DOFT. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍
skrivet av Dan den 24 Jul 2019
YSL BESTA DOFT. :+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1::+1:
skrivet av Dan den 24 Jul 2019
Luktar jätte gott. Min mans favorit
skrivet av AnnikaW den 8 Jul 2019
Luktar jätte gott. Min mans favorit
skrivet av AnnikaSofiaW den 8 Jul 2019
Luktar jätte gott. Min mans favorit
skrivet av AnnikaW den 8 Jul 2019
bästa En herrdoft som verkligen passar alla killar/män #tävling
skrivet av hm_hagar den 8 Jun 2019
bästa En herrdoft som verkligen passar alla killar/män #tävling
skrivet av hm_hagar den 8 Jun 2019
Snabbt
skrivet av peter den 24 May 2019
Favorit !
skrivet av Inese den 11 May 2019
YSL L’Homme Underbar!
skrivet av Yvonne den 24 Apr 2019
Det bra kvalitét produkt
skrivet av Carlos H. den 20 Apr 2019
👍👍👍
skrivet av Gunel den 12 Apr 2019
:+1::+1::+1:
skrivet av Gunel den 12 Apr 2019
Passar alla! En herrdoft som verkligen passar alla killar/män! Så mitt i mellan inte för kryddig men inte för mycket citrus. Passar både vardag som fest. Ett bra alternativ om man ska ge bort en doft:)
skrivet av mira10 den 9 Apr 2019
Passar alla! En herrdoft som verkligen passar alla killar/män! Så mitt i mellan inte för kryddig men inte för mycket citrus. Passar både vardag som fest. Ett bra alternativ om man ska ge bort en doft:)
skrivet av mira10 den 9 Apr 2019
Nöjd kund
skrivet av Ataf den 30 Mar 2019
Underbar
skrivet av Christian den 2 Feb 2019
Hyväntuoksuinen!
skrivet av Jasmin den 16 Jan 2019
Den luktar jättegott och håller länge
skrivet av Emelie den 5 Dec 2018
Klass ! Absolut den bästa herrparfymen
skrivet av Cengiz V. den 21 Nov 2018
Snabbt, enkelt, billigt! Present till fars dag som var väldigt uppskattat!
skrivet av Shadi G. den 9 Nov 2018
5 Stjärnor En klassiker
skrivet av Emra den 8 Nov 2018
iab
skrivet av Christian den 6 Nov 2018
👍 Luktar länge och mkt gott!
skrivet av Hanna N. den 28 Oct 2018
:+1: Luktar länge och mkt gott!
skrivet av Refundermedlem den 28 Oct 2018
Underbar doft😍
skrivet av Ylva den 13 Oct 2018
Underbar doft:heart_eyes:
skrivet av Ylva den 13 Oct 2018
Väldoftande vardagsparfym Har den till vardags på jobbet och den doftar väldigt gott utan att vara stark.
skrivet av Björn D. den 5 Apr 2018
Kom snabbt
skrivet av Liselott den 25 Dec 2017
Fantastisk doft
skrivet av Tim den 24 Dec 2017
mycket bra luktar underbart
skrivet av Sven J. den 14 Dec 2017
Fantastisk Denna parfym är oslagbar. Passar både min man och mina söner. Klockren....
skrivet av Lena den 6 Dec 2017
CBW
skrivet av Kristoffer den 20 Oct 2017
Luktar super gott!!!
skrivet av Jonatan den 13 Oct 2017
Doften bortas so fort
skrivet av Keyhan den 9 Oct 2017
Bästa herrdoften Hade inte hört talas om den förut men jisses vad gott den luktar. Passade perfekt på min kille ♡
skrivet av Therese2524 den 15 Sep 2017
Bästa herrdoften Hade inte hört talas om den förut men jisses vad gott den luktar. Passade perfekt på min kille ♡
skrivet av therese2524 den 15 Sep 2017
Nöjd!Som vanligt.
skrivet av Aleksandra den 24 Aug 2017
Fint bra för sommaren eller jobb
skrivet av Abdullah S. den 3 Aug 2017
Elsker å lukte denne parfymen på mannen min. En sexy og frisk duft som er like god til hverdag som fest.
skrivet av Marianne den 27 Jun 2017
Herrparfym Luktar verkligen gott. Kan rekommenderas.
skrivet av Marika den 13 Jun 2017
Fantastisk Lukta mycket gott och sitter i länge.
skrivet av thomas den 21 Apr 2017
Perfekt!!!!!!!
skrivet av Joanna den 27 Feb 2017
Passar mig perfekt nu på vinterhalvåret. Älskar den verkligen!
skrivet av Hanna den 24 Feb 2017
Älskar denna doften på min man. Den gör en man stilig och passar alla åldrar.
skrivet av Anna den 17 Feb 2017
Jeg tror dette er veldig god smak å spørre en parfyme. Jeg kjøpte som en gave til min far. Han bruker alltid når jeg er hjemme.
skrivet av N C den 16 Feb 2017
I love it on my man
skrivet av Hala Falougi Holgersson den 16 Feb 2017
Ångrade inte att jag köpte denna parfym luktar så gott och manligt dessutom är det en parfym som uppskattas av kvinnor tummen upp
skrivet av Emil Hagberg den 21 Jan 2017
Super doft Tack för snabb leverans
skrivet av Eva den 10 Jan 2017
En klar favorit Gillar det mesta inom YSL och denna är favoriten i nuvarande sortimentet.
skrivet av Erik den 5 Jan 2017
Priset har höjts
skrivet av Omid den 2 Jan 2017
Bra för användning inomhus, för svag för utomhusbruk, otroligt behaglig doft
skrivet av Simon den 2 Jan 2017
Wow Upea tuoksu miehelle
skrivet av Kirsi den 17 Nov 2016
Bra parfym för lillebror Min bror har använt denna flera gånger och är nöjd så återigen köper jag samma.
skrivet av Johanna R. den 21 Oct 2016
Mycket nöjd Nöjd. Bra pris och snabb leverans.
skrivet av Saja den 18 Oct 2016
Meget behagelig Duften er behagelig, blir lagt merke til, og skiller seg ut i en veldig parfymert verden.
skrivet av Vidar den 12 Oct 2016
Rask levering, gode priser
skrivet av Vidar den 12 Oct 2016
Fantastisk herr parfym.
skrivet av Cazzandra den 25 Sep 2016
Rask levering, ingen overraskelser. Bestillte YSL - L'Homme sent på kvelden, mottok den på postkontoret 2 dager etterpå. 200ml flasken var veldig godt pakket inn og var i uåpnet originalforpakning.
skrivet av Tomas J. den 18 Sep 2016
L'Homme edt Jag älskar doften och är glad för att det det är så smidigt att beställa från Nordic feel. Jag har beställt flera gånger tidigare och det har aldrig varit några problem med leverens eller betalning. Fungerar bra!
skrivet av Carolina den 25 Aug 2016
Min parfym Snabb packning order hantering Bra pris Snabb frakt
skrivet av Jörgen den 14 Aug 2016
Luktar gott på min son o sambo
skrivet av Maria H. den 2 Aug 2016
Munz Bäst
skrivet av Munzer A. den 31 Jul 2016
Arvio tuoksusta On ihan mahtava
skrivet av Heli den 23 Jul 2016
Helt nydelig! Fantastisk god lukt!
skrivet av Ingrid den 12 Jul 2016
Min signaturdoft, aldrig fått så mycket komplimanger som när jag burit denna!
skrivet av Felicia den 10 Mar 2016
Bästa herrdoften! Bra balans mellan det kryddiga och fräscha.
skrivet av Ellinor den 10 Mar 2016
Fick denna av min flickvän i födelsedagspresent. Perfekt vardagsdoft, fräsch och lite kryddig. Har fått många komplimanger för den!
skrivet av Oscar den 29 Feb 2016
Denna doftar sååå gott! manligt och fräscht! Återkommande present till alla killar jag ger present till :)
skrivet av Saga den 29 Feb 2016
Köpte till min pojkvän på alla hjärtans dag, sensuell och fräsch doft. Älskar verkligen hur djup doften känns efter en stund på huden.
skrivet av eveline den 21 Feb 2016
Luktar väldigt gott och super fin flaska. En parfym som alltid funkar och som inte går att tröttna på! Mycket prisvärd!
skrivet av Rebecka den 8 Mar 2015
Sexigaste och manligaste doften som finns!
skrivet av almis den 6 Mar 2015
Doftar underbart. Känns mycket elegant och glamorös.
skrivet av Eva Isaksson den 28 Feb 2015
Jag fick den i julklapp och blev jätteglad! Har parfymer tidigare från YSL, men denna är en av mina favoriter på parfymhyllan! Fått komplimanger av tjejerna, och killar frågar mig ofta vilken doft jag bär.
skrivet av Cuong Le den 11 Feb 2015
Köpte den i julklapp till min sambo. Alla tjejer i rummet blev betagna. På födelsedagen kompletterade barnen "samlingen"med deon.
skrivet av Cecilia den 8 Feb 2013
Köpte den i julklapp till min sambo. Alla tjejer i rummet blev betagna. På födelsedagen kompletterade barnen "samlingen"med deon.
skrivet av Cecilia Atterdal den 8 Feb 2013
Min pojkvän köpte denna för någon vecka sedan. Luktar man, inte pojke, precis som jag vill ha det! Lagom tung doft och jag kan inte sluta lukta på honom når han har denna på sig.
skrivet av Emelie Karlsson den 2 Dec 2011
Superfräsh doft till killar, alldeles lagom tung och inte för pojkig!
skrivet av ANNA-MARIA den 5 Oct 2010