Yves Saint Laurent Black Opium Wild Edition

Black Opium Wild Edition Eau de Parfum är en damparfym från Yves Saint Laurent som lanserades 2016.

4.4
Betyg
4
Omdömen
1
Butiker
37%
TOPP

Yves Saint Laurent Black Opium Wild Edition EdP har fått betyget 4.4 av 5 baserat på 4 omdömen. Snittbetyg för märket Yves Saint Laurent är 4.5.

4 reccensioner & kommentarer
Älskar denna doft! Jag har blivit beroende utav den kan inte ha någon annan doft längre! Den sitter i länge och även min kille som är petig tycker om doften på mig, Jag köpte vanliga black opium edp i butik då denna inte såldes längre sa dom. Värst va den är dålig bredvid wild edition det är helt sjukt vilken skillnad! Så när jag såg att wild edition går tillsvidare att beställa online, köpte jag in den direkt utan tvekan!
skrivet av Milena Lopez den 24 Oct 2017
Blir helt nykär av denna doften, ny favorit!
skrivet av Emma Mattsson den 28 Dec 2016
Min syster använder ingen annan doft än denna så jag blev så glad när jag såg att jag kan köpa den här i en så snygg ny förpackning. Verkligen bästa presenten för en Black opium junkie :)
skrivet av Jennie den 7 Nov 2016
Den bästa versionen av Black Opium i mitt tycke - och distinkt från föregångarna. Denna innehåller även bittermandel, en aning, aning lakrits och en mjuk, varm kashmir-not förutom rejält förstärkta kaffenoter. Men det som dröjer sig kvar på min hud är den ljuvligaste jasmin man kan tänka sig. Dynamisk och föränderlig; vaniljnoten anas dagen efter. Denna ska jag bunkra och ha på lager!
skrivet av Fragrantista den 24 Oct 2016