Yves Saint Laurent Black Opium Neon

Black Opium Neon Eau de Parfum är en damparfym från Yves Saint Laurent som lanserades 2019.

4.7
Betyg
15
Omdömen
3
Butiker
31%
TOPP

Yves Saint Laurent Black Opium Neon EdP har fått betyget 4.7 av 5 baserat på 15 omdömen. Snittbetyg för märket Yves Saint Laurent är 4.5.

15 reccensioner & kommentarer
You don't always have to think straight The straightening brush that broke the internet is making waves! Just brush on the back of the brush like the step by step. Tag us when you do <3!
skrivet av dafni den 1 Aug 2022
DAFNI power before and after 🔥 One brush to rule them all :)
skrivet av dafni den 25 Jul 2022
Underbar kvinnlig doft😊
skrivet av Barbara El-Hakim den 8 Mar 2021
Vuxen kvinnlig doft. Luktar super gott. Märkte att en kille på arbetet använde samma 😊
skrivet av Sofi den 13 Feb 2021
Luktar super gott, blev en bra present till min flickvän! Hon blev extremt nöjd
skrivet av BrandonJosefAlexanderK den 8 Feb 2021
Hundra gånger bättre än originalet!!!
skrivet av Hannah den 10 Jan 2021
Fantastisk god doft! Kan verkligen rekommendera denna.
skrivet av AnnaEllenorMargaretaJ den 18 Dec 2020
Poppig Känns lite mer ung och lekfull än vanliga Black opium utan att bli tonårsaktig. Tyvärr doftar den för starkt av jasminen för min lättretliga migrän. Något att tänka på om du har lätt till huvudvärk. Om inte så är det en jättefin doft!
skrivet av susanna_121 den 26 Nov 2020
Wow! Den luktar så gott och håller länge. Denna är lite "mjukare" än de tidigare, vilket passar mig bra. Ny favorit helt klart.
skrivet av Marina den 6 Jun 2020
Magiskt opium Mycket sofistikerad och vacker doft, har blivit mitt nya Opium! Fungerar utmärkt både dag och kväll, ett riktigt mästerverk från YSL! Får väldigt många komplimanger när jag har denna på mig. Köpte denna parfym efter jag erhållit ett doftprov från Er på Lyko och är såååå tacksam att jag hittat en ny favorit!!!
skrivet av camilla5829 den 3 Jun 2020
Helt underbar! Doftar väldigt fräscht men ändå lite fruktig utan att vara för söt. Får otroligt många komplimanger varje gång jag använder den <3
skrivet av Rebecca Laugdal Ottosson den 21 May 2020
Nattens partydrottning YSL Black Opium Neon Wowza! Här har vi heta partynattens stämningsläggare! Plus ÄLSKAR en kaffedoft! Och kaffe med vanilj och – hör här – DRAKFRUKT! Alltså den är så spännande och MUSTIG! Du kan definitivt känna igen originalet Black Opium, men här har volymen dragits upp rejält. Denna doft är mer omedelbar. Mer DÄR. Mer NU. Samtidigt som den är party party är den även väldigt somrig och vårig. Perfekt alltså för sommarnattens alla twists and turns – men här går sommaren inte i pastell, den går såklart i NEON! Det som verkar ha vält internet gällade denna doft är att den SITTER väldigt länge på huden. Nästan alla som har recenserat denna doft tycker att den stannar länge och utvecklas fint på huden. Noter: Drakfruktsackord, mandarinessens, suckatcitron, apelsinblomma, jasmin sambac absolute, hibiskusblomma.svart kaffe, vanilj och cederträ.
skrivet av krizzthawizz den 19 May 2020
Luktar såååå himla gott! Älskar den
skrivet av Marwa den 6 May 2020
Älskar den!!
skrivet av Jennie den 30 Mar 2020
Jag tycker att den här får en lite annorlunda twist med drakfruktsackordet. Underbar!!!
skrivet av Susanne den 22 Feb 2020