Viktor & Rolf Spicebomb

Spicebomb Eau de Toilette är en herrparfym från Viktor & Rolf som lanserades 2012.

4.8
Betyg
97
Omdömen
6
Butiker
27%
TOPP

Viktor & Rolf Spicebomb EdT har fått betyget 4.8 av 5 baserat på 97 omdömen. Snittbetyg för märket Viktor & Rolf är 4.6.

97 reccensioner & kommentarer
Sofistikerad kryddighet Som en del av Smartsons testpanel fick jag möjligheten att testa Viktor & Rolf Spicebomb gratis. Denna parfym är en imponerande skapelse som utstrålar maskulinitet och karaktär. Den mörka, kryddiga kvällsdoften är både djärv och sofistikerad, vilket gör den perfekt för speciella tillfällen. Hållbarheten är imponerande, varar hela kvällen utan att tappa intensitet. Dessutom kommer parfymen i en stilren och attraktiv flaska som verkligen fångar ögat. Sammanfattningsvis är Spicebomb en utmärkt doft för den som vill göra ett bestående intryck.
skrivet av richard101 den 24 May 2024
Superfräsch Fräsch och blommig doft. Perfekt sommardoft om man vill bryta av från tyngre parfymer.
skrivet av thomas1440 den 21 May 2024
Lyckad matchning! Superbra parfym, passade min sambo perfekt som fick testa den via Smartsons Beauty Panel. Väldigt kryddig doft som håller länge. Får en att tänka på vintern och jul, vilket är passande för det var då han fick den. Passar bra för middag på fin resturang, pga djupet i doften.
skrivet av ebbaklindgren den 17 May 2024
VÄLDOFTANDE Jag har fått prova denna parfym som testpilot via Smartson. Denna parfym erbjuder en angenäm doftupplevelse som passar perfekt för vardagen. Lukten är behaglig, om än inte exceptionell, och ger en subtil touch av fräschhet. Det är en pålitlig vardagsparfym som inte överväldigar utan lämnar en trevlig aura. Flaskans enkelhet återspeglar dess funktion som en bekväm och opretentiös doft för dagligt bruk. Sammantaget är det en hyfsat god doft för den som söker något enkelt och passande för vardagliga äventyr. Trots att den inte sticker ut särskilt mycket, ger den ändå en angenäm känsla av fräschhet som kompletterar en vanlig dag perfekt.
skrivet av eken.pa den 17 May 2024
Väldigt god lukt I min recension av Spicebomb vill jag först påpeka att jag är en aktiv deltagare i olika testpaneler och ibland får produkter för att ge min åsikt om dem. Jag fick möjligheten att prova denna produkt kostnadsfritt via Smartson och ville dela min upplevelse med er. En av de första sakerna jag märkte var doften. Jag blev positivt överraskad av hur behaglig och fräsch den var. Doften var inte överväldigande utan snarare subtil och behaglig. Jag kände mig verkligen förtjust i den, och det verkar som att jag inte var ensam. Flera av mina vänner som också fick möjligheten att prova produkten höll med om att lukten var fantastisk. Sammanfattningsvis har min erfarenhet med Spicebomb varit väldigt positiv. Doften är en stor fördel och det är uppenbart att omsorg har lagts ner på att skapa en produkt som tilltalar användarna. Jag ser fram emot att fortsätta använda den och rekommenderar den definitivt till andra som letar efter en kvalitetsprodukt med en underbar doft.
skrivet av mohammedmahdi den 8 Mar 2024
Exclusiv doft Victor & Rolf Spicebomb: Jag har deltagit som testpilot via Smartsons beauty panel. En speciell manlig doft för en speciell man som är lätt att gilla. Varma manliga toner som fångar andras intresse. Doften känns lyxig och varar länge. Jag kan tänka mig att köpa den flera gånger framöver.
skrivet av erik.mayitone den 7 Mar 2024
God och kryddig parfym /Sam Fick chansen att testa denna parfym gratis via Smartson. Parfymen är ganska tung och kryddig men ändå super god! Passar perfekt vid tillfällen då man kräver en parfym som också håller bra! Däremot kan den bli för kryddig för de som gillar en mer fräsch doft.
skrivet av felicia_21 den 7 Mar 2024
En mildare extreme Fick möjlighet att prova produkten som testpilot via Smartson. Har haft Spicebomb extreme sedan några år tillbaka, så jag blev nyfiken om denna skulle övertyga mig om att skifta från extreme. Jag föredrar hellre extreme då den sitter bättre på mig med bättre projektion och varar längre på huden.
skrivet av manilo81 den 2 Mar 2024
Super god duft Jeg har modtaget produktet gratis og er testpilot for #smartson Rigtig god duft som holder længe
skrivet av renehammild den 27 Feb 2024
En Doftgran(at) Jag har testat denna produkt som en testpilot från Smartson. Gillar du vinden i ditt hår, en hand längs en solvarm bildörr ackompanjerat av Eddie Meduza på full patte? Då är chansen stor att du även uppskattar doften av wunderbaum, i synenhet den gula granen. Det är nämligen nästan exakt vad denna parfym doftar(?). Jag har inget emot doften i en Volvo 240 men inte på min hud tack.
skrivet av johan.rickardsson12 den 22 Feb 2024
Stark manlig och snygg Jag deltar som testpilot via Smartson och har fått denna produkt gratis i utbyte mot min ärliga recension. En parfym i väldigt snygg flaska i form av en granat precis som namnet antyder "spicebomb". Doften är otrolig, sitter kvar länge och vid första sprutet så känner du dem starka manliga dofterna direkt. Helt klart värt pengarna eftersom du inte behöver många sprut från denna flaska för att lukta gott hela dagen.
skrivet av anton.kauppi den 21 Feb 2024
Fantastiskt God parfym som passar alla män
skrivet av shosho den 16 Feb 2024
God maskulin doft Deltar som testpilot via Smartson och har fått en fri testprodukt. Viktor & Rolf Spicebomb sitter hela dagen oavsett aktivitet. Parfymen har en kryddig doft som passar utmärkt för den som letar efter en parfym som väcker uppmärksamhet, har fått många kommentarer om att jag luktar gott vilket alltid är roligt.
skrivet av emelieryderling den 16 Feb 2024
Enastående Deltar som testpilot via Smartson och har fått en fri testprodukt. Viktor & Rolf Spicebomb Men är en exceptionell doft med en perfekt balans mellan kryddig hetta och förförisk maskulinitet. Den inledande pepparns och kanelens intensitet mjuknar elegant till saffran och kummin, medan basnoterna av tobak och läder ger en djup och minnesvärd karaktär. Flaskan, formad som en granat, återspeglar perfekt doftens explosiva och kraftfulla natur. En femstjärnig upplevelse för den moderna gentlemannen som söker det ex
skrivet av martinwiborg den 16 Feb 2024
Fantastikt! Fick möjlighet att prova produkten som testpilot via Smartson. Parfymen är kryddig och maskulin. Doften följer med hela dagen utan att på något sätt tappa i intensitet. Under de senaste veckorna har jag vid flera tillfällen fått komplimanger och frågor från kollegor vad det är för parfym jag använder. Sammanfattningsvis kan jag bara konstatera att jag är mycket nöjd!!
skrivet av a.wramdemark den 7 Feb 2024
Wow känsla! Deltar som testpilot via Smartson och har fått en fri testprodukt. Här har vi en manlig parfym, trött på tråkiga och omanliga parfymer? Då har du kommit fel. Den här levererar både karaktär, djup och mystik i sin doft. Den kan tyckas vara lite mycket i sitt utseende av en granat, lite under sin värdighet till vad den faktiskt levererar. Den här kommer jag fortsätta köpa framöver, min absoluta favorit just nu! Rekomenderar den här starkt till riktiga män.
skrivet av larsvictorandreas den 25 Jan 2024
Mycket bra! Jag har fått testa denna produkt gratis via Smartson. Detta har inte påverkat mitt omdöme om denna produkt. Kort och gott så gillar jag doften, den är sensuell och manlig. Kan dock upplevas som lite mer blommig än vad beskrivningen uppger. Det är en perfekt vardagsparfym som inte är så kraftig, utan mer en som upplevs om man är närgången. Det jag kan klaga på är att vid spray tillfället upplevs den som väldigt stark och kraftig men ’lugnar’ ner sig efter en stund. Jag kan definitivt rekommendera denna parfym, jag gillar den och har använt den dagligen sen jag fick den!
skrivet av william.dinborn den 25 Jan 2024
En riktig manlig och attraherar parfym Parfymen luktar extremt gott och den får en att känna sig säker på sig själv Jag har personligen fått komplimanger när jag använder denna parfym, att man luktar manliga än andra parfymer Kan starkt rekommendera
skrivet av hultinerik01 den 25 Jan 2024
Spännande och utmanande doft Fick möjlighet att testa produkten som testpilot via Smartson. Designen är häftig och gav ett positivt och lyxigt första intryck med förpackning och utformning. Doften upplevs som kryddig men samtidigt söt och passar bra som vardagsparfym, och hade kunnat även bäras på fest. Komplimanger av både sambo och omgivningen. Det är en EdT och upplever att den håller den längden, i början kan den vara rätt kraftig så applicera i tid. Inte gett någon hudirritation. Kände inte igen parfymen tidigare, men blev positivt överraskad och fortsätter med glädje att använda den och blir ett bra komplement i parfymskåpet.
skrivet av gaabriel den 24 Jan 2024
Trevlig doft Fick möjlighet att prova produkten som testpilot via Smartson. Första intryck: Fint förpackad. Snygg design. Kändes lyxig. Doften är kryddig och söt. Passar i alla sammanhang från vardag till fest. Har applicerat produkten på morgonen och efter ca 12h har jag upplevt att doften börjar avta. Har fått en del komplimanger från min omgivning. Har inte upplevt någon hudirritation. Tycker att ett sprut med flaskan fördelar lite väl mycket parfym. Avslutningsvis har jag hittat en ny favorit då jag upplevde att den skiljde sig mycket från mina övriga parfymer. Därför utgör den ett fint komplement i badrumsskåpet.
skrivet av danne_n80 den 24 Jan 2024
En ny favorit Jag deltar som testpilot via Smartson och har fått en fri testprodukt. Denna parfym har blivit en av mina nya favoriter. Den passar lika bra till vardags som till fest, utan att bli för mycket. En kryddigdoft med toner av trä, aska, havssalt enligt mig. Rekommenderar denna starkt till någon som vill testa något nytt .
skrivet av tjalf95 den 21 Jan 2024
Speciell doft i cool förpackning Spicebomb har en mycket cool förpackning då den liknar en handgranat. Den direkta doften är lagom i nyans och avviker från en traditionell manlig parfym. Den känns dock som doftsuddgummi, och i vissa fall ett tuggummi med stark smak. Jag upplever att doften håller länge och blir lite mildare. Jag skulle inte rekommendera den här produkten. Jag har fått testa den här produkten genom Smartson
skrivet av hampus408 den 21 Jan 2024
Super speciellt Jag deltar som testpilot via Smartson och har fått en fri testprodukt. Den absolut bästa manliga parfymen jag någonsin luktat på. Såg flera stycken rekommendera denna så jag köpte den till min kille i present och han luktar helt otroligt nu. Han får aldrig sluta med denna parfym. Förvånansvärt bra prestanda för en EDT, överspraya inte denna. Sitter i ganska länge. Prova dig fram är mitt råd. Riktigt bra doftnot. En av mina personliga favoriter, men försöker inte använda den till vardags. Rycker fram denna när det är lite mer speciellt.
skrivet av zeinabkhademzadeh02 den 21 Jan 2024
Unik og lækker duft Fantastisk duft testet via Smartson som er anderledes på den gode måde. Da jeg duftet til den første gang var jeg ikke helt overbevist om jeg kunne lide den, men for hver dag der er gået er den blevet bedre og bedre. Den er kraftig på en måde hvor mange spørg til den, og ikke på den måde hvor man dufter for meget. Jeg har både brugt den i hverdagen og til festlige lejligheder. Det er super fedt med en mande duft der er så unik uden den skal være overdrevet dyr. Kan varmt anbefalede den til andre og den skal prøves og ikke kun en gang
skrivet av morten.bang.k den 20 Jan 2024
En av de bästa Jag fick testa gratis produkten genom testpilot smartson. Doften från denna parfym sveper in dig som en subtil bris av förtrollning. Med en harmonisk blandning av blommiga och träiga toner, skapar den en oemotståndlig aura av elegans. Varje sprut är som en poetisk dans av noter som förför dina sinnen och lämnar ett minnesvärt intryck. En parfym som inte bara förhöjer din personliga charm, utan också berättar en unik historia om sofistikerad sensualitet.
skrivet av mysrsalah12 den 18 Jan 2024
Fantastisk duft og overraskende lang holdbarhed Jeg tester produktet for smartson og har fået det gratis. Normalt bruger jeg faktisk ikke Eau de Toilette da jeg altid bliver skuffet over holdbarheden. Dette er IKKE tilfældet med Spicebomb. Dels er det virkelig en bombe af krydderier og indtryk og dels er holdbarheden virkelig fantastisk, på min hud holder den uden problemer hele dagen. Det er en rigtig vinterduft der nemt kan duftes gennem de tykke trøjer og jakker. Mærket er ikke som sådan et mærke jeg har lagt mærke til før, men det er helt klart et jeg vil kigge mere til i fremtiden. Ville jeg anbefale Spicebomb? Ja, uden tvivl men man skulle kunne lide en kraftig, spicy og tung duft. Derudover skal man vide at duften ikke egner sig særlig godt til sommeren da den er så tung som den er. Stor anbefaling herfra.
skrivet av patrick.hansen1904 den 17 Jan 2024
En duft som overrasker super positivt. Jeg har altid været til dufte som er lette og blomstrende men valgte at går i den anden grøft og prøve Spicebomb. Det viste sig hurtigt at være en god beslutning. Det er simpelthen en duft man hurtigt kommer til at holde af. Selv konen lagde mærke til den med det samme. Den holder meget længe så andelen af parfumeolie må være ret høj. Den har nogle virkelig gode krydret lugte som spiller godt op med hinanden. Synes designet på flakonnen fungerer rigtig godt og udseenet som en håndgranat er prikken over i'et. Jeg skriver anmeldelsen som testpilot via Smartson hvor jeg har modtaget produktet gratis.
skrivet av johnny.larsen den 14 Jan 2024
En god duft for de koldere måneder Jeg fik muligheden for at prøve Spicebomb for første gang da jeg var testpilot og modtog et gratis produkt via Smartson. Jeg havde dog Spicebomb Extreme i min samling, og jeg fik chancen for at sammenligne dem. Spicebomb original har ikke de kraftige vaniljenoter fra Extreme-versionen, men er stadig meget lignende. Den har en kraftig åbning med krydderier som peber, kanel og safran, og skifter derefter til en duft af læder og tobak. Åbningen kan være lidt kraftig for nogle mennesker, men den bliver mere subtil med tiden. Det er vigtigt ikke at overspraye; for mig fungerer det perfekt med tre gange. Jeg er tilfreds med både varigheden og duftens projektion, og jeg fik faktisk to komplimenter for dens duft. Det er en god duft, som jeg kun vil bruge om vinteren og i de kolde måneder. Jeg synes, den er for tung til sommeren og foråret.
skrivet av matiascaminolopez den 13 Jan 2024
God vinterparfume Spicebomb er jo en klassiker, den gør ikke nogen fortræd og er ikke særlig offensiv. Den dufter super godt, krydret uden at blive tung. Særligt kanel synes jeg er ret tydeligt at dufte, men der er også undernoter af læder og tobak. Lige i starten når man sprøjter den på, er den meget frisk og har citrus noter som var det en blå perfume. Den har udmærket holdbarhed, men ikke den bedste projektion (man skal ret tæt på for at kunne dufte den), hvilket gør at den kunne være et godt valg til f.eks. studie eller arbejde, hvor man kan dufte godt uden at hele rummet dufter. Denne anmeldelse er skrevet som testpilot for Smartson som har sendt produktet gratis til mig.
skrivet av frederik99 den 12 Jan 2024
Den forførende krydderbombe Det er ikke uden grund, at Spicebomb er én af Viktor & Rolf’s mest ikoniske dufte! Som en person, der normalt foretrækker citrus- og træbaserede dufte, var jeg spændt på at udforske Spicebomb. Det tog mig dog også to-tre uger, at vænne mig til den - og jeg har ikke fortrudt siden. Som navnet antyder, så har vi altså med en krydret duft at gøre. Åbningen på den er en imponerende kaskade af kryddernoter, og kan i starten være overvældende, og krævede i mit tilfælde lidt tilvænning. På trods af min sædvanlige præference for citrusnoter, blev jeg positivt overrasket over duftens “hjerte”, der fremviser en fortryllende blanding af læder og safran. Denne kombination tilfører en behagelig sødme og dybde, som medfører en skøn kontrast mellem krydderier og varme. Under den tørre fase af duften træder varmere noter af tobak og vanilje frem, hvilket tilfører en sensuel og indbydende aura - deraf overskriften. Disse noter binder elegant duftens elementer sammen, og efterlader en varig og mindeværdig duftoplevelse. Samlet set formår Spicebomb EDT, at levere en frydefuld og magnetisk duftoplevelse, der på harmonisk vis blander krydderier, varme og sensualitet. Det er en duft, der appellerer til mænd, der ønsker at skille sig ud med en forførende signaturduft. En absolut must-have, selv for dem, der normalt foretrækker andre duftfamilier - især i de kolde måneder eller på date nights!;) Pros: + Perfekt til efterår og vinter + Varm og behagelig duft + Unik og karismatisk + Duften holder længe Cons: - Overvældende i små rum - Åbningen kan godt være lidt for syntetisk. Jeg skriver som testperson via Smartson, hvor jeg har modtaget følgende produkt gratis.
skrivet av christianalexanderarp den 3 Jan 2024
En krydret bombe. Jeg er blevet udvalgt som testperson af Smartson. Min første tanke da jeg åbnede æsken var, wow.. Virkelig lækkert design af flasken og fedt med den lille detalje med splitten til at hive af granaten(bomben) inden man sprænger den med en fantastisk frisk duft af citrus og krydderier som peber, safran, chili og kanel.. Virkelig velduftende, meget overraskende oplevelse, helt sikkert en keeper på hylden fremover. Ville dog nok helst vælge den i parfume hvis den kom på markedet da jeg ikke synes den holder kræften fuldt ud hele dagen..
skrivet av skytten den 3 Jan 2024
Som navnet antyder - en krydderibombe Har prøvet Spicebomb parfumen fra Viktor & Rolf. Fra første sprøjt bliver man mødt af en masse duftnoter som virkelig er en fryd for næsen. Jeg tror ikke jeg nødvendigvis ville have haft købt duften, hvis jeg havde duftet den i en butik. Men det er det gode ved at have brugt den i nogle uger. Den ændrer sig en smule i løbet af dagen, og jeg elsker at jeg stadig kan dufte den lidt efter en dag på arbejde når jeg kommer hjem. Den er sødlig i duften, men har en masse kant og karakter. Og den rette betegnelse er nok at den er krydret, men på en sød og eksklusiv måde. En sjov detalje er at flasken er formet som en granat, og der kommer tilpas meget duft ud ved et enkelt sprøjt. Testperson for Smartson.
skrivet av larzy den 3 Jan 2024
God frisk duft Jeg er blevet udvalgt af smartson som testperson, og jeg har derfor modtaget dette produkt gratis. Med det samme du køber/modtager dette produkt, er du ikke i tvivl om at der er brugt tid på detaljerne. Emballagen giver parfumen et ekstra eksklusivt udtryk. Allerede her skiller produktet sig ud. Duften af parfumen som jeg modtog, var en eau de toilette, og synes derfor ikke den holdt hele dagen. Selvom duften ikke holder hele dagen, er den frisk. Duften er dog god og anderledes fra andre dufte. Personligt fortrækker jeg en parfume som kan holde i længere perioder ad gangen, så ville ikke købe en eau de toilette igen. Kunne dog godt finde på at købe samme parfume, hvis den kan købes som eau de parfume.
skrivet av madsgraugaard den 30 Dec 2023
Anmeldelse af Spicebomb Dufter skønt, varmt og maskulint med krydrede noter. Pink pepper, elemi, bergamot og grapefrugt som topnoter. Kanel, safran og paprika som mellemnoter. Tobak, læder og vetiver som grundnoter. Duften holder længe på huden og ændrer sig en anelse med en gradvis svækning af de flygtigere topnoter efter at havde siddet lidt. Vil anbefale den til alle der ønsker en duft der projekterer godt og måske er speciel egnet til vintermånederne, men kan helt sikkert bruges hele året og som vil falde i alles smag. Flakonen er formet som en granat i glas og ligger særdeles godt i hånden når man skal sprøjte duften ud med den meget effektive fine fordeler. Egner sig godt til at have liggende under juletræet eller som fødselsdagsgave til ens kære. Jeg skriver som testpilot for Smartson og har modtaget et gratis testprodukt til min anmeldelse. ♥️♥️♥️
skrivet av mikrosnacks den 28 Dec 2023
Super lækkert produkt👍 Virkelig en duft man kommer til at holde af. Den holder længe og har nogle virkelig gode krydret lugte som jeg virkelig sætter pris på. Den er både for unge til ældre herre. Elsker designet på den og fungerer rigtig godt. Nyder de der citrus noter i parfumen. Jeg skriver som testpilot via Smartson hvor jeg har modtaget produktet gratis.
skrivet av stroem1986 den 26 Dec 2023
Mycket trevlig herrdoft!
skrivet av Maria Dahl den 19 Dec 2023
Meget velduftende parfume med meget frugtlige noter. Meget maskulin duft.Duften holder rigtig godt i en 4-5 timer. Selve sprayflasken er ikke så optimal. Hovedet sider ikke ret godt fast og falder ret nemt af. Vil dog stadig give dette produkt mine bedste anbefalinger.
skrivet av klausbirkelund den 13 Dec 2023
Luktar jättegott jag köper alltid detta till min man han älskar det
skrivet av Elizabeta Skivjani den 17 Apr 2023
Snabb leverans , perfekt parfym
skrivet av Khodor Nemer den 5 Feb 2023
Den luktar gott och lukten håller länge lukten är stark.
skrivet av Fowsi Abdi Hasan den 28 Dec 2022
Fantastiskt
skrivet av Helena Palmé den 21 Dec 2022
Tack toppen. Provat tidigare.
skrivet av Ann-Marie den 12 Nov 2022
Doftar gott.
skrivet av Lars Rosenqvist den 12 Nov 2022
Spicebomb Jag är jättenöjd med den här parfymen.
skrivet av Neo den 10 Nov 2022
Bra vardagsparfym
skrivet av Rolf Wretling den 13 Sep 2022
10 av 10 min mans bästa pafym
skrivet av Maria Alice Cecilia Kåveland den 17 Jul 2022
Snabb leverans
skrivet av Bengt Sune Eliasson den 7 Sep 2021
Magi Asså bättre går inte, fantastisk doft. #tävling
skrivet av mattias464 den 10 Dec 2020
Doftar underbart och maskulint! Doften håller i sig länge med.
skrivet av PontusKaleviS den 14 Aug 2020
toppen produkt!!!
skrivet av JanErikO den 18 Jun 2020
Super nöjd
skrivet av Anders Lagesson den 13 Jun 2020
Sexig
skrivet av Fadi den 4 Feb 2020
Bästa parfymen, tjejerna blir som galna!
skrivet av Lars den 24 Jan 2020
Doftar gott
skrivet av Mikael G. den 10 Nov 2019
perfect perfect
skrivet av Alenas den 12 Jul 2019
Manlig bomb En kraftfull och behaglig manlig doft som sprider i rummet där du går
skrivet av Johan den 21 May 2019
10poäng Good
skrivet av Ali den 12 May 2019
En favorit Kryddig och rejäl maskulin doft. Är en favorit.
skrivet av Christian den 29 Apr 2019
Spicebomb Förförande kryddig och eldig
skrivet av Anders L. den 29 Apr 2019
Bättre än så här blir det inte! Spicebomb från Viktor & Rolf är en helt fantastisk doft. Den är kryddig, sensuell , innovativ, utmanande och spännande. Så här ska en man dofta!!!
skrivet av Åsa B den 5 Apr 2019
Bästa som jag har haft😁👌 Snabbt leverans, jättenöjd😁
skrivet av Dragan den 30 Mar 2019
Bästa som jag har haft:grin::ok_hand: Snabbt leverans, jättenöjd:grin:
skrivet av Dragan den 30 Mar 2019
allt som det ska *****
skrivet av avdullah den 11 Feb 2019
Bravo! Riktig skön doft som passar såväl privat som under arbete. Varken för djup eller skrikande. Hoppas den fortsätter att produceras framöver👍
skrivet av Oliver den 16 Jan 2019
Bravo! Riktig skön doft som passar såväl privat som under arbete. Varken för djup eller skrikande. Hoppas den fortsätter att produceras framöver:+1:
skrivet av Oliver den 16 Jan 2019
Kryddig doft Min sambo har den här parfymen. Tycker man om lite annorlunda, kryddiga dofter så passar den här parfymen bra. #tävling
skrivet av viktorija13 den 15 Dec 2018
Kryddig doft Min sambo har den här parfymen. Tycker man om lite annorlunda, kryddiga dofter så passar den här parfymen bra. #tävling
skrivet av viktorija13 den 15 Dec 2018
Spicebomb Xmas Riktigt fin doft från viktor och rolf:) Lite väl stark bara men ändå trevlig och håller länge!
skrivet av Hej den 20 Sep 2018
En fantastiskt förförisk och magisk doft som inte liknar någon annan på marknaden just nu. Känns trendig och vågad , samtidigt som doften är elegant och stilfull.
skrivet av Åsa den 26 Feb 2018
Kanon bra Dryg som få andra. Luktar ljuvligt
skrivet av bambam1964 den 25 Feb 2018
Kanon bra Dryg som få andra. Luktar ljuvligt
skrivet av bambam1964 den 25 Feb 2018
Nöjd Snabb leverans. Bra pris på den större flaskan på 150ml. Haft spice bomb till maken förut. Väldigt speciell och unik doft.
skrivet av Karin den 15 Dec 2017
Parfym Vra
skrivet av Ann-Britt V. den 18 Nov 2017
Bra grejer Långsam leverans men annars bra parfym
skrivet av Victor den 30 Sep 2017
Kanon bra! Älskar doften, och det märks på brudarna oxå👏
skrivet av Joakim den 15 Aug 2017
Kanon bra! Älskar doften, och det märks på brudarna oxå:clap:
skrivet av Joakim den 15 Aug 2017
Funkar super som en unisex parfym. Får mycket komplimanger!!
skrivet av Sanne den 1 Jun 2017
Underbar och manlig doft
skrivet av Christian den 22 Mar 2017
Den här luktar så gott, så manligt. Älskar när min man har denna på sig och har blivit hans personliga favorit.
skrivet av nillaryd den 16 Feb 2017
:-) Mycket bra
skrivet av Karolina den 14 Feb 2017
Spicebomb styrka och elegans, Spicebomb ger en perfekt balans mellan styrka och elegans. Toppen
skrivet av Ali den 24 Nov 2016
SPICY! Testet den ut en gang og ble kjempeforelsket
skrivet av Thai Phi Decina Nguyen den 28 Oct 2016
Viktor&Rolf Det var en angenäm doftupplevelse.Frugan gillade den skarpt. Den doftar spänning, intimitet lite kryddigt. En manlig doft
skrivet av Thorbjörn den 4 Jul 2016
Mycket fräsch doft som sitter kvar länge
skrivet av Gülten den 6 Jun 2016
Väldigt nöjd över att jag lyckades övertala min sambo att byta till den här doften. Den är, liksom honom, fängslande, maskulin, varm och sensuell.
skrivet av Bird den 9 Mar 2016
Gör mannen oemotståndlig! Ett måste!
skrivet av Felia Sofia Alexandra Olsson den 28 Feb 2016
Fick denna som ett doftprov vid en beställning... blev helt kär i doften som verkligen sticker ut från mängden men sin mystik och friska fruktighet. Köpte denna till min mamma i julklapp men var tvungen att köpa den till mig själv eftersom jag inte kan få nog utav den. Perfekt till alla tillfällen.
skrivet av Malin Johanna Lindberg Bilock den 19 Feb 2016
håller verkligen med hon som nästan har lust att vara kille för den här doftens skull. introducerade den här för min bättre hälft med succe, han gillar den, jag gillar den. ja, den kostar. den som vill lukta billig kan ju ha en wonderbaun på sig då. den luktar fett schysst är bra helt enkelt, verkar på något märkligt sätt lukta gott på alla snubbar faktist..
skrivet av Tove den 2 Oct 2015
Fin härlig doft, men tycker att doften försvinner ganska fort. Ska den det ?
skrivet av Mattias Hjelm den 18 Aug 2015
Fick test på den här i en tidning och min sambo gillade den mycket, den var lite annorlunda men god. Gillar att den finns i 20 ml.
skrivet av ERoslund den 13 Jul 2015
En herrdoft som sticker ut från mängden. På ett bra sätt! Älskar den verkligen! Ser att någon sagt att Spicebomb är en kopia av Lanvins "Avant garde" och det stämmer inte riktigt. Ja, det finns vissa likheter men du kan absolut inte ersätta Avant garde med Spicebomb.
skrivet av Hanna den 10 Jul 2015
Klassisk mycket god doft som funkar till så väl vardag som fest.
skrivet av Johanna den 9 Mar 2015
Hittil den beste herreduften oppfunnet. Passer både unge og eldre, å man blir aldri lei av den. Passer også alle anledninger. Herlig krydret,men ikke for kraftig.
skrivet av Ida Elise Berg den 21 Feb 2015
Nydelig! Den beste herreparfymen jeg har luktet på så langt. Super gave til bestekompis/kjæreste/bror.
skrivet av Margrete Alva den 18 Feb 2015
En riktig doftbomb som rycker med en och sin omgivning. Kryddig o söt magisk doft som sticker ut .Känns exklusiv den har extra allt älskar den när min man har den på sig :)
skrivet av Sabina Patricia Fremark den 11 Feb 2015
WoW ~//~ Nog en bland de ''''godaste'''' herrdofter jag upplevt. Fick ett litet ''''doftprov'''' med min Kicks-beställning. Den doftar gott MEN inte parfym vilket är en fördel med herrdoft !
skrivet av Jo den 27 Nov 2013
riktigt bra parfym, framstående noter av citrus,tobak och läder, sen en touch av vanilj!
skrivet av Jg den 21 May 2013