Viktor & Rolf Flowerbomb Bloom

Flowerbomb Bloom Eau de Toilette är en damparfym från Viktor & Rolf som lanserades 2017.

4.7
Betyg
12
Omdömen
3
Butiker
21%
TOPP

Viktor & Rolf Flowerbomb Bloom EdT har fått betyget 4.7 av 5 baserat på 12 omdömen. Snittbetyg för märket Viktor & Rolf är 4.5.

12 reccensioner & kommentarer
Viktor o Rolf Underbar doft kan varmt rekommendera.
skrivet av Rose-Marie den 28 Apr 2019
Perfekt "lillasyster" till Flowerbomb Midnight - och en frisk och fräsch doft till vår och sommar. Patchoulin är mycket lågmäld i denna doft - vilket inte är en nackdel. Lite räcker långt; på min hud håller den 7-8 timmar. Mycket nöjd med mitt impulsköp! Kan bäras året om.
skrivet av Fragrantista den 25 Mar 2019
Underbart lukt Jag tycker om den parfim
skrivet av Azra den 16 Jan 2019
Bea pris Bra pris om man jämför med andra butiker
skrivet av Amanda den 16 Jan 2019
Luktar hur gott som helst, ett tag. Sen försvinner doften lika snabbt igen. Har alltid undvikit EdT, och kommer att fortsätta undvika det i fortsättningen...
skrivet av My den 2 Aug 2018
Ja, ja, ja, ja Denna doft är UNDERBAR. Jag använder den varje dag som dagsdoft och jag har nog aldrig fått så många komplimanger för doften som när jag bär denna.
skrivet av Alex den 2 May 2018
Som jag älskar denna doft! Jag är normalt sett inte ett fan av blommiga dofter, jag dras mer till tunga, mörka dofter men denna parfym är bara SÅ underbar. Den är verkligen som produktbeskrivningen säger - en luftig och otroligt fräsch blombukett. Den känns både varm och fräsch på samma gång, och funkar verkligen perfekt som vardagsdoft i alla lägen och året om.
skrivet av Linn den 22 Mar 2018
Underbar doft på denna parfymen! Frisk, blommig och vårig doft som håller hela dagen. Jättemånga frågar mig alltid vilken parfym jag har och säger att den doftar underbart, det bästa betyget en parfym kan få.
skrivet av Alice den 7 Mar 2018
Får sanslöst många kommentarer om att jag luktar så gott när jag har denna parfymen och det är ju en sådan man vill ha! Klart en stor favorit i badrummet
skrivet av Marielle den 7 Mar 2018
Amazing Älskar redan 'originalet' Flowerbomb, så hade höga förhoppningar på den här, och blev inte besviken! Den är varm, blommig och underbar, men inte lika tung som flowerbomb. Det tycker jag kan vara skönt till vardags, då det inte blir så överväldigande. Så kär, så fin parfym!
skrivet av E den 19 Jul 2017
Skir blommig doft Detta är en mildare och mer skir doft som passar alla tillfällen
skrivet av Camilla H den 15 Jun 2017
Nydelig duft.
skrivet av Sarahno den 25 May 2017