Versace Pour Homme

Pour Homme Eau de Toilette är en herrparfym från Versace som lanserades 2008.

4.9
Betyg
114
Omdömen
6
Butiker
24%
TOPP

Versace Pour Homme EdT har fått betyget 4.9 av 5 baserat på 114 omdömen. Snittbetyg för märket Versace är 4.7.

114 reccensioner & kommentarer
Super fint
skrivet av Zahra Jafari den 23 Oct 2022
Fantastiskt doft Som rubriken säger, luktar fantastiskt. Frisk, pigg, söt, ungdomlig och vuxen på samma gång. En ljus doft, som sitter i hela dagen. Är mycket nöjd med den, och kan rekommendera den. 5/5 #tävling
skrivet av madigral den 5 Aug 2022
Parfym Fräsch gillar den verkligen
skrivet av Ullis den 3 Aug 2022
bbbbvbfhnnbvcx
skrivet av Bipin Pavankumar Nair den 2 Jun 2022
Frisk doft för killar/män
skrivet av Peter Högnell den 2 May 2022
Tack får er, jag väldigt nöjda med era produkter🌻😉👍
skrivet av Ibrahim Nesief den 27 Mar 2022
Väldigt flyktiga, doften försvann redan efter några timmar
skrivet av Carl-erik Karlsson den 19 Feb 2022
Mycket bra
skrivet av Camilla Forsberg den 21 Dec 2021
Luktar jättegod
skrivet av Iwona Tymicz den 19 Dec 2021
Riktigt snabb leverans :)
skrivet av Susan Johansson den 17 Dec 2021
Snabbt leverans, billigt och enkelt att beställa.
skrivet av Sh den 9 Nov 2021
Fantastisk Maskulin, färsk och kall doft - perfekt för vardaglig användning. #tävling
skrivet av karljohan.bonekamp den 8 Nov 2021
Luktar fantastiskt gott, friskt och härligt!
skrivet av Erik Tobias Sundqvist den 25 Sep 2021
Frisk med lite citrus i doften. Påminner även om Liquid av GANT. Fast denna är godare.
skrivet av K_with family den 12 Sep 2021
Fräsch o lite mjuk i doften , framför allt är den inte så "vass" i doften . HELNÖJD
skrivet av Lars Göran Wiberg den 30 Aug 2021
Fantastisk ! Denna luktar så gott, min man älskade den med, likaså jag.
skrivet av ulrika.welin den 3 Jun 2021
Frisk och fräsch
skrivet av Tony den 27 May 2021
Fantastisk doft, håller länge.
skrivet av Jacek Jerzy Paszkowski den 13 May 2021
Luktar toppen
skrivet av Lennart Daniel Carlsson den 2 Apr 2021
Härlig doft!
skrivet av Birgitta den 30 Jan 2021
Doftar väldigt fräscht
skrivet av Carina Helen Ovansjö den 30 Dec 2020
lagom stark med en härlig frisk lukt. toppen . rekommenderas av mig.
skrivet av Uno Per-Olof Wibring den 30 Dec 2020
Underbar frisk doft Köpte denna i julklapp till min sambo. Han blev överförtjust. Så köp o testa! Luktar så friskt och gott
skrivet av linda5539 den 26 Dec 2020
Min mans Favorit doft
skrivet av Pia Eklund den 18 Dec 2020
Älskar denna doften!
skrivet av SaraMatildaT den 5 Dec 2020
En mycket behaglig doft som passar dag som kväll . Är en klassisk bra doft som inte tar över ett rum när man har den på . Rekommenderas .
skrivet av Ulf L den 14 Nov 2020
Detta är min absoluta favorit när det kommer till herrdoft. En fräsch men samtidigt sensuell doft. En klassiker som passar alla, oavsett tillfälle. Det är verkligen något speciellt med tonkaböna i herrparfym!
skrivet av Åsa Lindgren den 29 Oct 2020
Helt fantastisk Köpte denna till min man den var helt otroligt god. Väldigt bra omdöme ifrån Joakim Lundell, kollade på hans samarbete med er och klickade hem den !
skrivet av cassandra194 den 16 Jul 2020
En av mina absoluta favoriter bra maskulin doft
skrivet av Björn Wallin den 16 Jul 2020
Perfekt doft för en vuxen man.
skrivet av Peter Källström den 12 Jul 2020
Gillar verkligen denna parfymen, fin och fräsch.
skrivet av Erik H den 2 Jul 2020
sommardoft deluxe perfekta sommardoften för mannen. har köpt den till min kille och han älskar den!
skrivet av gabriella.a.lindberg den 26 Jun 2020
Jag valde denna produkt då jag är flerårig användare och jag är lika nöjd med den nu som jag alltid varit, däremot har jag kunnat köpa produkten i strl 200ml till ungefär samma pris i butik, dock med viss tillkommande reskostnad...
skrivet av Erik Ronny Hallberg den 26 Jun 2020
Blommig och härligt doft. Ljuvlig doft att ha nu på sommaren.
skrivet av M den 26 Jun 2020
Frisk parfym! Frisk doft med uppiggande noter som Bergamott, Citron & Neroli, men med en mjuk och omslutande bas i ljusa träslag! En favorit hos både mig och min man! Perfekt dagparfym eller till sommarens varma dagar!
skrivet av emma4223 den 5 Jun 2020
Oemotståndlig Oemotståndlig herrdoft. Frisk, manlig och underbar. Verkligen en doft som fungerar i alla lägen!
skrivet av rebecca1044 den 25 May 2020
Klassisk Klassiker som alltid går hem! Frisk och manlig!
skrivet av ylva.arkander den 25 May 2020
Oemotståndlig herrdoft. Frisk, manlig och underbar. Verkligen en doft som fungerar i alla lägen!
skrivet av R. den 25 May 2020
Jag har använt denna EdT i många år nu och tröttnar aldrig på den fräscha doften.
skrivet av Magnus Blom den 22 May 2020
Super de lukta jätte gott.
skrivet av Ingrida Jokubauskiene den 15 May 2020
Favorit parfymen genom alla tider!
skrivet av Jakob den 8 May 2020
Fräsch och manligt, perfekt vardagsparfym!
skrivet av Filippo den 30 Apr 2020
The best 👍
skrivet av Slaven Subotic den 18 Apr 2020
Grymt go doft
skrivet av Peter Högnell den 9 Apr 2020
Fresh & clean it is gorgeous gret summer fregnance!
skrivet av Samuel Tsegaye Gebremedhen den 14 Mar 2020
Signaturdoft Har burit denna nästan varje gång sedan jag fick tag på den. Väldigt fräsch och alldeles lagom lätt för användning i vardagen. Kommer garanterat investera i en 100 ml när min nuvarande tagit slut.
skrivet av amarcusjessen den 24 Feb 2020
Diskret men tydlig. Den är ett statement.
skrivet av Lars-Göran Axel Johansson den 8 Feb 2020
Den luktar jävulusiskt gott. Har fixat många tjejer med den lukten.....
skrivet av Peter Agreda den 29 Jan 2020
Perfekt shopping. Varene er helt originale.
skrivet av Adam den 26 Jan 2020
Luktar gott o varar länge...
skrivet av Affe den 25 Jan 2020
Toppen
skrivet av Khawla den 23 Jan 2020
Den enda doften för mig! Har fått otaliga komplimanger och frågor av damer jag mött angående doften genom åren...
skrivet av Niklas Törner den 4 Jan 2020
10/10 Köp den! Du kommer inte bli besviken. Väldigt lik Chanel allure home sport eau extreme i doften dock är den snäppet bättre när det kommer till priset så A+mvg.
skrivet av karolina.kruk5 den 31 Dec 2019
Very good I like it :)
skrivet av Virginijus den 29 Dec 2019
Bra parfum
skrivet av Mohamed den 28 Dec 2019
Snabb leverans.
skrivet av Annica den 19 Dec 2019
Product image Versace Pour Homme EdT Quick delivery. Thank you I very like it.
skrivet av Muna A. den 17 Dec 2019
Mycket bra Min svärson tycker mycket om denna parfym
skrivet av Georgette E. den 8 Dec 2019
Fräsch doft Fräsch och god doft som håller länge.
skrivet av Jan den 4 Dec 2019
Bra pris
skrivet av Thomas den 28 Nov 2019
min min sons favvodoft sen flera år så jag köper den hos er till hans födelsedag, han älskar denna doften
skrivet av katti den 26 Nov 2019
Det är en skön parfym
skrivet av Abdelrahman N. den 25 Nov 2019
Bästa
skrivet av Mikael den 11 Nov 2019
Fantastisk doft En underbar och lite diskret doft.
skrivet av Margot den 10 Nov 2019
bra
skrivet av Arne den 12 Sep 2019
Härlig doft!
skrivet av Arne den 23 Aug 2019
Fantastiskt fräsch och manlig doft. En distinkt doft av citrus. Positivt(+) Doften håller sig en hel dag och jag får massvis med komplimanger av den!Negativt(-) Doften har blivit väldigt vanlig och kan upplevas något mainstream.
skrivet av ErikS den 16 Jul 2019
Fantastiskt fräsch och manlig doft. En distinkt doft av citrus. Positivt(+) Doften håller sig en hel dag och jag får massvis med komplimanger av den!Negativt(-) Doften har blivit väldigt vanlig och kan upplevas något mainstream.
skrivet av ErikS den 16 Jul 2019
Luktar så gott!!!
skrivet av SuadaS den 15 Jul 2019
Så goooood parfym att aldrig kommer köpa en annan mer! Tvekar du en sekund? Don?t. Denna parfymen är min go-to. Aldrig fått så mycket komplimanger somNär jag har den på mig!
skrivet av SuadaS den 15 Jul 2019
👍👍
skrivet av Nazar den 9 Apr 2019
:+1::+1:
skrivet av Nazar den 9 Apr 2019
Doftar maskulint och fräscht. Dryg doft som stannar kvar riktigt länge. Passar perfekt på kille med kontorsjobb då den inte är alltför utmanande men ändå lämnar avtryck.
skrivet av Sofia den 26 Mar 2019
Woooww Pojkvännen luktar numera mums hela tiden! Väldigt god och manlig doft! 5/5! Toppen!!!
skrivet av Sofia den 16 Jan 2019
Köpte till sonen, han älskar den, och han doftar så gott :)
skrivet av ann-catherine den 16 Jan 2019
Likte lukten
skrivet av Kalid den 16 Jan 2019
Woooww Pojkvännen luktar numera mums hela tiden! Väldigt god och manlig doft! 5/5! Toppen!!!
skrivet av Sofia den 16 Jan 2019
bra
skrivet av Robert den 8 Nov 2018
Har fått mycket beröm av olika damer för den goda doften av denna produkt.
skrivet av Jan den 30 Oct 2018
Svært fornøyd
skrivet av Torhild den 10 Sep 2018
Underbart doft ++
skrivet av Batool den 8 Aug 2018
Parfym Under doft
skrivet av Liselotte den 4 Aug 2018
Härligt Fint doft
skrivet av Mirna den 13 Apr 2018
Veldig fornøyd!
skrivet av Torhild den 4 Apr 2018
MVG Den behöver inte presenteras. Dem är dunder bre. Köp den! Du kommer inte bli besviken. Väldigt lik Chanel allure home sport eau extreme i doften dock är den snäppet bättre när det kommer till priset så mvg.
skrivet av Nickolas den 2 Feb 2018
Som beskrevet, tommel opp!
skrivet av Tobias den 31 Jan 2018
Kjapt levert og veldig god parfyme
skrivet av Kurt-Ivar den 2 Jan 2018
God och lagom doft. Inte för tung.
skrivet av Erika den 28 Dec 2017
God
skrivet av Ziagol den 6 Dec 2017
Fräsch doft för en bättre slant Versace Pour Homme är en fräsch citrus och lite "aquatic". Doften påminner lite om Chanel Allure Homme Sport. Projektion - mild inte alltför mycket Livslängd - ca 6h Doft - 8/10 Rekommenderas starkt!
skrivet av E.T den 1 Nov 2017
Romantiskt Har alltid varit svag för doften Neroli ( för henne , med samma namn ) . Versace pour homme innehåller bla. just detta . Lättsam. Passar sommar som vinter .
skrivet av Pierre T. den 30 Oct 2017
Kanon
skrivet av Victor den 23 Oct 2017
Seriös sida Snabb leverans och mycket bra produkter
skrivet av Mahmoud den 12 Oct 2017
Grymt val!
skrivet av Zebastian den 17 Aug 2017
Bäst
skrivet av Haval O. den 1 Aug 2017
Supernöjd! Snabbt och smidigt köp, jättenöjd med allt.
skrivet av David den 22 Jun 2017
Underbar och lätt! Köpte den till min man till födelsedagspresent!! Antar att min son som är i 23 års åldern skulle gilla den skarpt också!
skrivet av Jenny den 9 Apr 2017
present till min son eftersom det är hans favoritdoft...själv tycker jag oxå att den doftar fräscht
skrivet av katti den 1 Apr 2017
God luktGod servis
skrivet av Fatima K. den 20 Mar 2017
Kanon Härlig å god doft som varar länge ! :)
skrivet av Rickard den 27 Feb 2017
Esté Lauder kit Enkelt att beställa och snabb och smidig leverans!
skrivet av Monica den 5 Dec 2016
perfekt doft
skrivet av Anders den 4 Dec 2016
Super
skrivet av Manel den 25 Aug 2016
Super!
skrivet av Katarina den 20 Aug 2016
Underbart Leveransen kom dagen efter beställning och allt går smidigt. Jättenöjd!!
skrivet av Josefin den 17 Aug 2016
Bland de bästa köpet jag gjort
skrivet av Mohamed den 16 Aug 2016
Veldig fornøyd
skrivet av Tommy den 6 Aug 2016
Jag har inte fått mina parfymer
skrivet av Gazmend den 2 Aug 2016
They are beautiful.
skrivet av Anna den 26 Jul 2016
Gode sirkelen Yo forter jo bedre §ervis bra pakka
skrivet av Yahya den 29 Jun 2016
Rask og god service Jeg har bestillt noen ganger , hver gang like efektivt og rask. Veldig fornøyd hittil....
skrivet av Jorge L. den 27 Jun 2016
Härligt doftande parfym dom passar vid alla tillfällen,casual som special.sitter i länge trots svett,regn o tårar
skrivet av Mattias den 20 Jun 2016
Superfräsch doft! Man känner sig som ett vandrande regn av sommarens bästa delar. Man känner en ton av melon, krispiga växter och sommaräng enligt mig. Liite för stark i början dock, nästan lite huvudvärksvarning, men när den börjar smälta in i huden doftar man fräscht och somrigt hela dagen. Min kille älskar när jag har denna på mig, och folk på stan frågar vad man har på sig.
skrivet av Emma den 28 Jun 2015
En väldigt sexig och manlig doft. Älskar när min man har denna på sig, kan inte sluta krama honom just för att få insupa doften. Underbar!!!
skrivet av LinasOne den 2 Mar 2011