Tom Ford Velvet Orchid

Velvet Orchid Eau de Parfum är en damparfym från Tom Ford som lanserades 2014.

4.7
Betyg
15
Omdömen
2
Butiker
23%
TOPP

Tom Ford Velvet Orchid EdP har fått betyget 4.7 av 5 baserat på 15 omdömen. Snittbetyg för märket Tom Ford är 4.3.

15 reccensioner & kommentarer
Min absoluta favorit parfym som aldrig sviker. Den är mogen och mystisk i sin doft och sitter i hela dagen. Ett måste i parfymskåpet.
skrivet av Mabel den 13 May 2019
Denna doft är fullkomligt magisk! Beskrivningen gör den rättvisa. Den är överdådig, elegant och mystisk. Har inte känt en doft någonsin som liknar denna. Detta är en IT-doft!
skrivet av Anna den 15 May 2018
Det her er en super spesiel parfyme og vil ikke passe alle. Det er en type parfyme du må være i riktig humør for å bruke, den åpnes med en kraftig blomsterduft, nesten litt tante aktig, som chanel nr 5. Etterhvert som den setter seg forandrer den seg til en myk, søt duft, men den er kraftig og jeg anbefaler å prøve denne før du kjøper den. Men den er veldig god og spesiell når den har vært på huden en stund.
skrivet av Caroline den 10 Jun 2017
Ja ä jätte nöjd
skrivet av Samhar A. den 28 Jul 2016
B
skrivet av AlmedinaKeran den 6 Jun 2016
Underbar doft! Feminin, kryddig och blommig på samma gång. En favorit!
skrivet av Sofie den 4 Apr 2016
Velvet Orchid har en speciell plats i min parfymkollektion. Jag brukar använda den när jag behöver en boost av optimism och samtidigt vill känna mig feminin och elegant. Doften är en inspirerande blandning av olika noter: blommiga, söta, kryddiga, aromatiska... Den håller väldigt länge och blir ännu godare med tiden både på huden och på kläderna då den utvecklas och öppnar sig på riktigt.
skrivet av Mia den 5 Mar 2016
Känns exklusiv och lyxig, lite kraftig i doften och man behöver inte så mycket av den.
skrivet av Busan26 den 26 Feb 2016
Min favorittparfyme. Fantastisk. Får ofte komplimenter når jeg har den på, og den varer utrolig lenge på huden.
skrivet av Mathilde Sivertsen Bull den 19 Feb 2016
En ytterst kraftfull, feminin och dynamisk (föränderlig) parfym. I toppen finns bergamott, mandarin, honung och söt rom. Mellannoterna utgörs av en fantastisk mix av bland annat ros, jasmin, magnolia, heliotrop. Mot slutet utvecklas den till en god vän... Till någonting fullständigt unikt som... djup närvaro av någonting gott, någonting vänligt. Den finns där, timme efter timme, i formen av "sandalwood", myrra, vanilj. När jag provade den i november 2015 hamnade en del av provet på min jackärm. Idag, tre månader senare, anas den fortfarande i detta plagg. Bör användas mycket sparsamt för den räcker och den utvecklas tydligt, som om den vore flera parfymer i en. F-a-n-t-a-s-t-i-s-k.
skrivet av Fragrantista den 18 Feb 2016
Stark, tung, hållbar och underbar, men då får man vara sparsam med sprayningen. Två försiktiga sprayningar räcker hela dagen... Vilket gör att flaskan räcker längre, och parfymen blir prisvärdare. Doften tar plats. Jag använder den vintertid och kvällstid. Och den är superfin! Den lättaste att bära av Tom Fords dofter som är lanserade i Sverige... Fast då har jag inte provat den nylanserade Black Orchid EdT.
skrivet av Maggan den 17 Jan 2016
Tom Ford är Lyx i sin renaste form och så även denna parfym. Den är absolut inte tung men tydlig, feminin och exklusiv. Jag får så mycket komplimanger när jag bär den här doften och väljer denna doft när jag vill synas och stråla. Otroligt dryg så endast 1 sprayning i nacken och 1 på handleden räcker för en hel kväll.
skrivet av JL den 17 Oct 2015
Min nya favorit från Tom Ford. Jag blev mycket glad när jag upptäckte att Kicks har utökat sin sortiment just med Tom Ford. Jag älskar den doften liksom black orchid. Doften sitter länge och ge lyxkänsla. Rekommenderar starkt
skrivet av Beata Areskoug den 11 Feb 2015
Mild doft som får mig att känna mig nyduschad när jag vill! Älskar hur länge den håller och hur fräsh doften är. Den är något dyrare men väldigt dryg så den håller otroligt länge. Denna är en av mina favs parfymer till vardags. Go clean!
skrivet av Alva den 11 Feb 2015
Tack, Kicks, för att ni tagit Tom Fords dofter till Sverige! Velvet Orchid är en kraftfull doft! Använd den sparsamt, två lätta tryck räcker. Då blir den helt underbar! Den är min favoritdoft vintern 2014-2015! Sitter kvar läääänge. - Doften blir prisvärd trots inköpspriset då man bara använder lite, och den sedan är mycket hållbar!
skrivet av Maggan den 20 Dec 2014