Ralph Lauren Woman by Ralph Lauren

Woman by Ralph Lauren Eau de Parfum är en damparfym från Ralph Lauren som lanserades 2017.

4.5
Betyg
16
Omdömen
4
Butiker
30%
TOPP

Ralph Lauren Woman by Ralph Lauren EdP har fått betyget 4.5 av 5 baserat på 16 omdömen. Snittbetyg för märket Ralph Lauren är 4.4.

16 reccensioner & kommentarer
Vilken underbar doft! Den är mjuk och kvinnlig och jag älskar flaskan! Den är definitivt blommig men även lite söt och fruktig tack vare toppnoterna. Först var jag lite tveksam på att testa denna då jag brukar inte köpa dofter från RL, men jag blev inte besviken. Rekommenderar :)
skrivet av Tereza den 20 Feb 2019
Lite för stark för min del vill ha en frisk doft som ex Boss Sent men finns den i liten fpk 10 ml?
skrivet av Eva den 2 Feb 2019
Det här är en perfekt vardagsdoft, en ny favorit!
skrivet av Linnéa den 31 Dec 2018
Fin doft. Är igentligen inte så förtjust i dofter med ros i men i denna ligger den bra, lite fruktig till att börja med med ett avslut i träiga basnoter så blir den jätte go på!
skrivet av anna11221 den 12 Dec 2018
.
skrivet av Jessica den 5 Dec 2018
Underbar doft Mmmm säger vi på Marieberg, en helt fantastisk doft. Fresh och lite blommig men inte alls för skarp. En ny favorit ! 🌟
skrivet av marieberg2 den 20 Nov 2018
alldeles för blommig sur
skrivet av Therese den 12 Nov 2018
WOW - så fin! Denna överraskade mig totalt! Så sofistikerad och fin doft (och beroendeframkallande). Verkligen kvinnlig! Ny favorit för mig.
skrivet av Veronica den 5 Oct 2018
Favvis doften!! En otroligt fin doft som passar både dag och kväll, ger en kvinnlig och super fräsch doft som sitter på hela dagen. En av dom dofter som jag fastnat för direkt!
skrivet av Andrea den 16 Sep 2018
Wow! Vilken doft! Så otroligt kvinnlig och elegant samtidigt som den är lätt och luftig. Man får en varm känsla av vanilj och trä samtidigt som den känns lätt och fortfarande väldigt fräsch i doften. Detta har blivit min senaste favorit och jag får ständigt komplimanger och frågan vad det är för doft jag har. Rekommenderar alla som vill ha en unik doft som garanterat ger mycket komplimanger!
skrivet av Klara den 16 Sep 2018
Min nya favoritdoft!! Precis lagom fruktig, lagom söt, lagom pudrig, lagom blommig..
skrivet av Jill den 15 Sep 2018
Fick denna som doftprov och blev såld direkt! Jag har ofta problem med att hitta parfymer som jag inte får huvudvärk av men utav Woman - ingen alls! Parfymen doftar ljuvligt! Denna parfym står på min önskelista!
skrivet av Nathalie den 14 Sep 2018
Speciell doft Testade den här parfymen idag. Den är både lite tvålig och blommig, och doftar ganska speciellt. Både söt av apelsinblomman och lite androgyn med den träiga basen. Den sticker absolut ut, på ett bra sätt. Mycket snygg flaska.
skrivet av ulven den 13 Sep 2018
Riktigt god och fräsch doft! Påminner lite om Michael Kors parfymer tycker jag. Känns väldigt lyxig och kvinnlig. Doftar väldigt rent och kvinnligt! Grymt god parfym!
skrivet av Bella den 8 Sep 2018
Har hittat min nya favoritdoft! Perfekt till vardags och kväll. Lagon pudrig och blommig och alldeles underbar! Feminin DELUXE.
skrivet av Mikaela den 28 Aug 2018
Äntligeeeeeeeen i sverige ☺️☺️☺️☺️
skrivet av Zina den 9 Aug 2018