Ralph Lauren Tender Romance

Tender Romance Eau de Parfum är en damparfym från Ralph Lauren som lanserades 2016.

4.3
Betyg
7
Omdömen
2
Butiker
49%
TOPP

Ralph Lauren Tender Romance EdP har fått betyget 4.3 av 5 baserat på 7 omdömen. Snittbetyg för märket Ralph Lauren är 4.4.

7 reccensioner & kommentarer
Dröm! Den här parfymen är allt! Den är relativt tung, men på ett bra sätt, och doftar varmt med lite sockrig vanilj. Står inte att vanilj är listad som not men jag känner verkligen vaniljdoft i den! Söt men inte sliskig. Känns som en sensuell doft! Perfekt för kvällar men jag kommer använda den när som känner jag. Har haft på mig den i några timmar nu och känner fortfarande doften intensivt! Riktigt varm, söt och sexig! Kommer köpa om och om igen! Jag är 22 men tror den passar allt från 18 till hur gammal som helst.
skrivet av Michelle L den 2 May 2018
Romantisk doft Fick denna i present, passade inte riktigt mig men va väldigt omtyckt av min svägerska som fick den. Väldigt blommig i doften och rätt stark i doften.
skrivet av Emma Elisabeth P den 11 Sep 2017
Fin men tråkig En fin och väldigt skir doft. Lite väl tråkig för att jag skulle köpa den igen.
skrivet av Milla den 21 Aug 2017
Min absoluta favorit, underbar doft. Har svårt hitta parfymer som passar mig, men den här föll jag för direkt. Varm doft som håller i sig hela dagen.
skrivet av Ida Eriksson den 22 Feb 2017
Min nya favorit doft! Älskar den. Håller med nedan att en luktar lite vanilj vilket jag gillar i mina parfymer!
skrivet av Tova Williamsson den 16 Feb 2017
En härlig och söt doft enligt mig! Den är god, men samtidigt unik på något vis. Fick många komplimanger när jag hade denna och den håller hela dagen. Perfekt för alla tillfällen!!
skrivet av T den 2 Feb 2017
En varm, lite vaniljdoftande (i min näsa) underbar doft! Perfekt för hösten.
skrivet av Anna. den 29 Aug 2016