Ralph Lauren Polo Red

Polo Red Eau de Toilette är en herrparfym från Ralph Lauren som lanserades 2013.

4.7
Betyg
99
Omdömen
6
Butiker
29%
TOPP

Ralph Lauren Polo Red EdT har fått betyget 4.7 av 5 baserat på 99 omdömen. Snittbetyg för märket Ralph Lauren är 4.4.

99 reccensioner & kommentarer
Härlig sommardoft Jag är testperson för Smartson och har provat Ralph Lauren Red EDT. Den doftar fräscht och kryddigt, och håller hela dagen, vilket är toppen. Flaskan är snygg och passar bra på min hylla. Jag använder den både på jobbet och när jag går ut. Den funkar till det mesta, men kan vara lite stark för daglig användning och är inte billig. Men för mig är den värd det.
skrivet av jaspet265 den 24 Jun 2024
En återkommande favorit! Deltar som testpilot via Smartson. Denna fängslande doft för män är en mästerlig blandning av varma och uppiggande toner. Det kryddiga röda saffran fångar omedelbart uppmärksamhet och sätter tonen för en djärv och äventyrlig doft. När den fräscha röda grapefrukten kommer in, får doften en skarp och upplyftande kvalitet, perfekt för vardagsbruk. Oavsett om du är på väg till kontoret eller ut på stan, kommer denna parfym säkerligen att lämna ett bestående intryck.
skrivet av robert.rosen den 24 Jun 2024
Klassisk doft En klassisk tillverkare med ännu en god doft. Denna doft är min nya favorit. Delrar som testpilot via smartson.
skrivet av m.holmstrom den 24 Jun 2024
Parfym Fått testa genom smartson som testpilot. Luktar otroligt gott!
skrivet av liinussvensson93 den 24 Jun 2024
Luktar gott Deltar som testpilot via Smartson och har fått en fri testprodukt. Parfymen luktar gott men får lite irriterad hud utav den så därav en 3a.
skrivet av robin910 den 24 Jun 2024
Daniel (testperson smartson) Fick hem Polo Red. Gillar produkten då den har en härlig och fruktig doft som håller hela dagen lång. Den är stark så man behöver inte många sprut på kroppen! rekommenderas om man gillar en en liten starkare parfym.
skrivet av danne_bjork87 den 10 Jun 2024
Testpilot Jag är Testpilot via Smartson på denna Ralph Laurent parfym och är väldigt nöjd. Den luktade så gott och höll hela dagen!
skrivet av abbe.ehlen den 19 May 2024
Luktar gott och milt Perfekt vardagsparfym, tjejen älskar den. Testat via smartson beatypanel.
skrivet av grundstrom1 den 17 May 2024
Ganska träig Deltar som testpilot via Smartson och har fått en fri testprodukt. Det här med parfymer är en djungel framförallt om man är som mig , känslig för starka dofter. Ralph Lauren red har en fantastisk doft i början men tar över ganska mycket när man får den på huden. Doften i sig är bra men blir stark och tar över ganska mycket. Har testat använda en betydligt mindre mängd men blir ändå väldigt skarp. Har svårt att välja dofter och har blivit att jag hittat en favorit som jag tycker funkar för mig. Ralph Lauren red har en härlig basdoft men som sagt blir för skarp för mig personligen och det känns heller inte som doftbilden lägger sig tillräckligt mycket efter man fått den på huden
skrivet av martin1471 den 20 Mar 2024
En elegant fest/vardagsparfym Som testpilot hos Smartson har jag får möjlighet att testa produkten under några veckor nu. Långvarig elegant doft som utmärker sig. Blir bättre ju längre den får sitta på huden.
skrivet av mathias.nordvall den 7 Mar 2024
Robust parfym som utmärker Deltar som testpilot via Smartson och har fått en fri testprodukt. Denna robusta parfym utmärker sig genom sin kraftfulla doftprofil, som paradoxalt nog levererar en subtil och mjuk arom. Det är viktigt att notera att dess intensitet kan vara överväldigande för vissa, och applicering kräver en noggrann hand för att undvika att doften blir dominerande. Med en tydlig maskulin prägel är den passande både för vardagligt bruk och festliga tillfällen. Jag ser fram emot att kontinuerligt använda Polo Red, medveten om dess långvariga effekt och mångsidighet som en signaturdoft.
skrivet av peter.hoas2 den 3 Mar 2024
Frisk og eksklusiv Jeg har testen denne parfume for Smartson, og derigennem modtaget den gratis. Det er en virkelig god parfume, som kan bruges til mange formål. Den dufter frisk, og “eksklusiv”, hvis det på nogen måde giver mening. Det er ikke en parfume, der hurtigt fader ud, men den bliver hængende. Den bliver leveret i en flot æske, og kommer i en super flot flaske.
skrivet av lund14_dk den 28 Feb 2024
Stark doft men passar till vardag Som testpilot hos Smartson har jag får möjlighet att testa produkten under några veckor nu. Här kommer min ärliga recension: Mitt första intryck var att den kändes stark, men ändå lite intetsägande – den doftade gott, men stack inte ut. Dock när den har suttit på ett tag så tycker jag att den landar väldigt bra. Fortfarande är det en doft som inte sticker ut så mycket, men är väldigt trevlig. Beskrivningen "kryddig röd saffran, färsk röd grapefrukt och djup redwood" stämmer nog ganska bra. Dock känner jag inte direkt någon saffran. Jag tycker det här känns som en doft som passar till vardags. Dock i rimlig mängd. Som nämnt så är den ganska stark, så ett spray räcker tycker jag. Doften sitter också i länge, vilket är positivt. Den kan säker passa en kväll också, kanske då med ett spray extra. Men personligen så föredrar jag en doft med ännu lite mer karaktär på kvällen. Men i stort så tycker jag väldigt mycket om doften. Rekommenderas!
skrivet av magnus2308 den 27 Feb 2024
Unik av sitt slag Deltar som testpilot via Smartson och har fått en fri testprodukt. Ralph Lauren Polo Red Eau De Toilette 40 ml fångar omedelbart uppmärksamheten med sin djärva röda förpackning och klassiska design. Lukten är unik och väldigt nytt för mig. Rekommenderar starkt att testa denna produkt.
skrivet av oyalgabriel den 22 Feb 2024
Fantastisk frisk doft Jag har fått delta som en twst pilot genom smartsson genom att ge ärliga recensioner. Det jag kan säga om denna produkt är att den håller lång period och passar utmärkt för vardagen. Smidig flaska om man vill ta med sig den någonstans. Doften i sig tror jag nog skulle passa alla män då den inte är så stark men ändå att man känner av den! Rekommenderas starkt den kommer jag köpa flera gånger!
skrivet av w.drohomirecka00 den 21 Feb 2024
En Energifull Upplevelse för Självsäkra Män Som en del av en Smartson testpanel hade jag turen att få prova Ralph Lauren Polo Red Eau de Toilette och jag måste säga att jag är imponerad. Doften är så maskulin och uppfriskande, med den perfekta blandningen av röd grapefrukt och cedrat som verkligen får en att känna sig självsäker och energifylld. Det bästa är att den håller hela dagen, vilket är fantastiskt för en doft på den här prisklassen. Jag har fått många komplimanger när jag bär den och jag känner mig verkligen självsäker när jag har den på mig. Definitivt en ny favorit i min doftsamling! Produkten är verkligen värd att investera i för alla som letar efter en distinkt och attraktiv doftupplevelse.
skrivet av roy2 den 17 Feb 2024
Härlig doft Deltar som testpilot via Smartson och har fått en fri testprodukt. En mycket behaglig doft som håller länge. Första parfymen jag använder från Ralph Lauren och blev inte besviken
skrivet av rikstr den 17 Feb 2024
Kennet Andersson Jag deltar som testpilot via Smartson och har fått en fri testprodukt. Denna doft känns uppfriskande och trevlig. En doft jag gillar att ha till vardags. Har fått en hel del komplimanger när folk har känt min parfym. Vill man ha en lätt och trevlig doft som passar vid alla tillfällen är denna rätt för dig. jag personligen gillar inte allt för tunga dofter. Denna är tvärt om. Lätt och trevlig.
skrivet av kenlindekrantz den 16 Feb 2024
Maskulin, frisk och fyllig. Jag har fått denna prudkten via Smartson för att testa och utverdera den. Jag tycker att denna perfymen är som en hybrid mellan en sportig/frisk perfym och en fyllig/tung perfym. Jag använder oftast lite tyngre/fylliga perfymen. Detta är min första Ralph Lauren. Men jag är verkligen nöjd! Det är en väldigt maskulin perfym som luktar fräscht. Jag skulle säga att denna perfymen passar som daglig perfym alltså både till utekvällen och till jobbet/privatlivet. Perfymen kommer i en väldigt snygg röd glasflaska som jag tycker passa väldigt bra till själva doften. Det enda negativa jag kan komma på med denna är att doften släpper lite för snabbt. Men det beror ju enbart på att det är "Eau De Toilette".
skrivet av victor604 den 11 Feb 2024
Ralph Lauren Polo Red EDT Jag har testat denna produkt genom Smartson, mycket trevligt! Jag tyckte den doftade bra och höll länge.
skrivet av fredrik.quertyy den 9 Feb 2024
Frisk ton med en något kryddig karaktär Jag deltar som testpilot via Smartson och har fått en fri testprodukt. Då jag har problem med starka dofter pga sensorisk hyperreaktivitet (även kallad doftöverkänslighet) så var jag orolig att denna produkt ej skulle gå att använda. Trots dess intensiva karaktär fungerade den alldeles utmärkt för mig att använda utan problem. Den har som sagt en intensiv karaktär som tyvärr avtar lite för snabbt. Den har en frisk ton med en något kryddig karaktär. Jag kan klart rekommendera denna produkt, speciellt om du är känslig för dofter i vanliga fall.
skrivet av multipappa den 30 Jan 2024
Utmärkt produkt! Jag deltar som testpilot via Smartson och har fått en fri testprodukt. Jag är så himla nöjd med den här, doften är helt underbar!
skrivet av johansjosten den 25 Jan 2024
Polo Red Deltar som testpilot via Smartson och har fått en fri testprodukt. Har använt parfymen varje dag i ett par veckor och upplever den som lite mer "sportig" och lätt. Min fru som är väldigt känslig för parfymer har inte haft några problem med denna, vilket är sällsynt. Den ligger någonstans mitt på skalan mellan kryddig och frisk. Luktar väldigt gott men tycker den fadear rätt snabbt tyvärr.
skrivet av tommie53 den 25 Jan 2024
Bra vardagsparfym Deltar som testpilot via Smartson och har fått en fri testprodukt. Parfymen har en distinkt doft som håller sig kvar länge. Manlig doft som passar såväl unga vuxna som äldre. Man får vara lite försiktig med hur mycket man tar på sig då den är intensiv i sin doft, men i lagom mängd ger den en fräsch och kryddig doft. Tyckte initialt att doften var mer ungdomlig men allteftersom jag använde den mer så växte den på mig och jag kan se att den passar alla åldrar. Den är prisvärd då aromen håller i sig samt att det krävs liten mängd.
skrivet av jonas.magn den 25 Jan 2024
Oförglömlig doft Deltar som testpilot via smartsson och fått en fri testprodukt. Min fru sa: Kan inte låta bli att gå förbi dig flera gånger bara för att få den doften igen. Detta räcker för mig. Stark, kryddig doft som man inte får nog av.
skrivet av sumeyyaciftci den 25 Jan 2024
Smartson Jag fick äran att vara testpilot av denna parfym av Smartson som gav mig denna kostnadsfritt. Parfymen öppnar upp med en fräsch doft av citrus som jag tror väldigt få inte tycker om. Det är en parfym med brett användningsområde, den fungerar till dom flesta tillfällena. Parfymen sticker inte ur mängden men det betyder inte att den är dålig på något sätt. Skulle kunna säga att det är en safe blind buy. Efter att han testat parfymen dagligen i en vecka så kan jag säga att på min hud håller den ca. 4-5h. Den utsöndrar dock inte så mycket utan är mer av en "skinscent". Jag ger denna parfym 4 av 5 stjärnor det är en väldigt trevlig doft att ha på jobbet.
skrivet av kfj1995 den 20 Jan 2024
Stark doft som utstrålar maskulinitet Deltar som testpilot via Smartson och har fått en fri testprodukt. Ralph Lauren Polo Red är en starkt doftande parfym för män. Här är några för- och nackdelar med denna parfym: Fördelar: 1. Stark och energisk doft: Polo Red har en kraftfull och livlig doft som verkligen sticker ut. 2. Långvarig: Doften håller sig länge på huden, vilket är perfekt för en hel dag eller kväll. 3. Maskulin och sensuell: Polo Red har en lockande kombination av fruktiga och kryddiga noter som ger en attraktiv och manlig aura. Nackdelar: 1. Intensiv: Vissa människor kan tycka att doften är för stark eller överväldigande. 2. Kanske inte för alla tillfällen: På grund av sin intensitet kan Polo Red vara mer lämpad för kvälls- eller speciella tillfällen än för vardagsbruk. Sammanfattningsvis är Ralph Lauren Polo Red en spännande och maskulin doft som passar bra för dem som vill ha en stark och sensuell parfym. Rekommenderas starkt!
skrivet av lucke_ihf den 20 Jan 2024
5/5 stjärnor - Uppdrag - Smartson På uppdrag av Smartson. Jag fick Ralph Lauren - Polo Red, som en gratisprodukt från Smartson. Jag är jättenöjd med parfymen och den använder jag varje dag. Detta för att den har en frisk och fräsch doft, som jag känner passar mig på arbetet. Jag skulle ej bära en stark och tung doft på dagtid och denna parfymen är motsatsen till detta. Många komplimanger från kollegor och vänner har förekommit, då de tycker att parfymen är fräsch. Jag skulle beskriva parfymen som lite pudrig och citrusaktig. Så därför blir det en lite mer sportig parfym, som kanske passar den yngre mannen. Den håller från morgon till tidig kväll och du får verkligen vad du betalar för.
skrivet av adampalm1995 den 19 Jan 2024
Smartson Jag har fått en gratisprodukt att testa genom Smartson. En härlig, frisk doft som känns väldigt exklusiv. Den har inte en jätteintensiv doft utan går snarare åt det fräschare hållet. Håller helt okej länge, inte till kvällen men i alla fall några timmar där doften de första timmarna är markant. Rekommenderar med tanke på priset!
skrivet av albulenaibishi den 19 Jan 2024
Trevlig och manlig doft Intensiv doft som lugnar sig lite efter ca 30 min. Manlig utan att vara gubbig. Skulle säga att det är mer en "kväll ute på stan"-aura än en klassisk vardaglig och sportig typ av doft.
skrivet av vg123 den 18 Jan 2024
Giller doften starkt. Behöver inte mer än Max 2 klick☺️🤙
skrivet av Selver Beganovic den 15 Dec 2023
Testpilot fra smartson Virkelig en god parfume, som jeg kan anbefale til de fleste, her i de kolde tider. Det er en klar vinter/forårs parfume, dog er den ikke meget tung, fordi den har en citrus note. Det løfter den utroligt meget, og gør det til en rigtig god hverdags parfume. Jeg vil anbefale til de unge personer til daglig brug som skole. Da den heller ikke overtager hele rummet. Jeg modtog den som testpilot for smartson. Men alt i alt, et fint produkt
skrivet av skriveblok.buffet-0c den 10 Dec 2023
God frisk EDT fra Ralph Lauren Jeg har været så heldig, at få en gratis produkt test fra Smartson. Ralph lauren Red Polo EDT er en frisk duft der går til næsten alle sociale events. Som mange andre også skriver, har Red Polo EDT ikke en lang holdbarhed på huden. Dette skyldes at det er en EDT og ikke EDP. EDT giver stadig komplimenter for duften, den skal bruges med et mellemrum på 6 timer for at sikre duft holdbarhed. Overordnet en super god parfume, som hverken er for stærk eller sød. Om du bruger den til skole/arbejde eller fødselsdage, går du ikke galt i byen med Polo Red EDT. Personligt ville jeg anbefale denne som en god hverdagsparfume eller til mindre arrangementer. Til større arrangementer ville jeg vælge Eau De Parfum i stedet.
skrivet av gclaus1 den 9 Dec 2023
Ralph Lauren Polo Red Jeg har modtaget et gratis testprodukt fra Smartson. Fantastik parfume med dejlig duft. Jeg vil anbefale en hver til at prøve denne parfume. Har fået mange komplimenter både i fitness og på arbejde.
skrivet av lonni_16 den 2 Dec 2023
Testpilot via Smartson. Ralph Lauren Polo Jeg vil gerne starte med at sige, at min oplevelse med Ralph Lauren Polo Red 40 ml parfumen har været helt fantastisk. Som testpilot via Smartson har jeg haft fornøjelsen af at bruge denne duft i over to uger, og jeg er imponeret over dens kvalitet og præstation. Duften er en unik kombination af friskhed og intensitet. Den åbner med livlige noter af rød grapefrugt og italiensk cedertræ, der skaber en forfriskende og energisk indledning. Efterfølgende udvikler den sig til en varm og maskulin duft med toner af rød saffran, der tilføjer en unik dybde og lidenskab. Konsistensen af selve parfumen er let og behagelig, hvilket gør den ideel til daglig brug. Jeg har fundet, at den varer i flere timer uden at blive overvældende, hvilket er en kvalitet, jeg virkelig sætter pris på. Resultatet af Ralph Lauren Polo Red er imponerende. Den efterlader en mindeværdig og tiltalende duft, der får komplimenter og tiltrækker opmærksomhed på den helt rigtige måde. Den passer perfekt til enhver lejlighed, fra arbejde til sociale begivenheder.
skrivet av hasankucukkilic09 den 1 Dec 2023
Bara bra tack
skrivet av Mahsa Mashayekh den 8 Oct 2023
Jättebra 👍👍
skrivet av Shan Bzini den 5 Sep 2023
Perfect. Fast delivery, best price.
skrivet av pererik sewerin den 15 Aug 2023
Har luktat på parfymen i butik hos kicks och därför beställde jag just den för den luktade så gott men när den kom lukta den inte alls likadant.
skrivet av Drilon Bacaj den 14 Aug 2023
Fantastisk fräsch doft! Länge leve Kung Ralph. 👍💪
skrivet av Rich Daniel den 13 Aug 2023
Fantastisk fräsch doft! Länge leve Kung Ralph. 👍💪
skrivet av Richard Daniel Miocic den 13 Aug 2023
Favoritdoft. Lite dåligt med att doften går ur fort dock
skrivet av Per Gravin den 13 Aug 2023
Toppen Min sambo älskar den💕
skrivet av eblaad02 den 8 Aug 2023
Det var en present. Otroligt snabb leverans. Mycket nöjd
skrivet av Britt Afzelius den 7 May 2023
Nöjd med min beställning
skrivet av Samir den 29 Aug 2022
🌟Curl it up!🌟 Alltså detta! Vilken uppdatering! 🔝💯🤎 Gjorde en permanent med fadeade sidor, så oerhört snyggt på denna kille! ➿😍 #lykohair22
skrivet av martina.nyberg den 8 Jun 2022
Snabbt och bra
skrivet av Ulla den 9 May 2022
Frisk å go.
skrivet av Åke Berggren den 1 Dec 2021
Har haft den gröna förut en gång .den här var annorlunda och luktar gott
skrivet av Mats Persson den 30 Sep 2021
Luktar riktigt gott och alla kan använda den Älskar denna parfym! Min kille fick den för ett tag sen i födelsedagspresent och har använt den då och då och varje gång kommenterar jag på hur gott den doftar. Tycker att den inte luktar allt för mycket som herr parfym eftersom undertonen av grapefrukt och vanilj gör att den luktar neutralt, så köpte den till mig själv! Älskar den verkligen jätte mycket då det är en fräsch men ändå elegant doft som går att ha både som kille och tjej. Den håller även rätt länge på kläder men försvinner efter några timmar på huden men inget som man stör sig på då man fortfarande doftar gott!
skrivet av marieke.muselaers den 2 Aug 2021
Luktar super gott på min sambo :)
skrivet av Nathalie Nilsson den 6 Jun 2021
Riktigt bra
skrivet av Bo Oscar Petter Edler den 11 May 2021
Sambos favorit!
skrivet av Johanna Olsson den 18 Apr 2021
Luktar gott och varar länge
skrivet av Anders den 28 Mar 2021
Super bra
skrivet av Hero Pishnemaz den 28 Mar 2021
Bästa tonårsparfymen.
skrivet av Maria den 10 Feb 2021
Fräsch, speciallt i början av den.
skrivet av KING den 9 Feb 2021
Den vag för att ha super tja.
skrivet av Fawaz Alfawaz den 30 Dec 2020
Mycket god doft
skrivet av Andreas Nilsson den 24 Dec 2020
luktar så gott Så himla härlig doft som inte tar över utan "faller fint". ingen överdriven doft. Hade dock önskat att den stannade kvar lite längre, efter en arbetsdag så luktar den inte längre på min man - men det är nog vad man kan förvänta sig av 2 puffar. #tävling
skrivet av linna354 den 14 Sep 2020
Snabb leverans! Underbar doft
skrivet av PrYngveD den 31 Aug 2020
Köpt som present, ej använt själv.
skrivet av Barbro Elisabet Cheng den 20 Aug 2020
Tävling #tävling
skrivet av karlssonjulian36 den 18 Aug 2020
Vet vad jag får
skrivet av Christer Aldor Efraimsson den 16 Jul 2020
Mycket nöjd
skrivet av Abdisalaan Qaalib den 30 Jun 2020
Parfym Polo Red Bra som väntat, väldigt fin doft, läcker förpackning. Dock då är det en julklapp så kan inte vara helt säker på att det blir den rätta men ändå är jag övertygat om det. Leveransen har tagit en vecka, helt ok under julhandel - nöjd! - TACK
skrivet av Helena den 10 Dec 2019
Väldigt god parfym och snabb leverans
skrivet av Srdan den 10 Nov 2019
Herrperfym Min son är jättenöjd.
skrivet av Veronica den 9 Oct 2019
Supernöjd
skrivet av Lena den 8 Oct 2019
Fräsch doft som sitter länge.
skrivet av Andreas den 3 Jul 2019
Köpte som present till min pojkvän. Luktar SÅ gott och är snygg i badrummet också ;)
skrivet av Emelie den 3 Jul 2019
Billigare än i andra webbshoppar
skrivet av Titti den 27 May 2019
Bästa...
skrivet av Athanasios den 11 May 2019
Lyckad present Pojkvännen älskade denna likamycket som jag. Så himla god! Intensiv men inte fööör stark. Grymt god doft! :)
skrivet av emelie805 den 11 Apr 2019
Lyckad present Pojkvännen älskade denna likamycket som jag. Så himla god! Intensiv men inte fööör stark. Grymt god doft! :)
skrivet av emelie805 den 11 Apr 2019
Bästa doft Sonen var mycket nöjd med doften
skrivet av Aida den 21 Mar 2019
Favoriten på min kille!
skrivet av Kajsa den 7 Dec 2018
En av mina favoritparfymer! Riktigt fräsch men ändå inte tråkig. Ganska kryddig men inte för tung. Perfekt enligt mig.
skrivet av Max den 6 Dec 2018
Riktigt nice doft! Brukar ofta få frågan om vilken parfym jag har :)
skrivet av Dennis den 5 Dec 2018
Grym doft som sitter länge, får mkt komplimanger med denna!
skrivet av Peter den 9 Mar 2018
Älskar denna doften. Och det gör min man också.
skrivet av Anette K den 9 Mar 2018
Riktigt god doft Köpte denna till sambon och bkev genast en favorit hos oss båda. Luktar fräscht kryddigt utan att ha den typiska underdoften av ammoniak som många herrparfymer har.
skrivet av Emma Elisabeth P den 11 Sep 2017
Min absolut favorit doft. Finns ingen som slår denna. Den fungerar i alla lägen och håller hela dagen!
skrivet av Lina den 27 Feb 2017
Min to-go doft på sommaren. Luktar sommar och fräsh även om man har gått o svettats en hel dag.
skrivet av Malin den 26 Feb 2017
Min redan kramgoa älskling får inte vara ifred för mitt snosande och sniffande, vill vara nära hela tiden, härlig doft!
skrivet av Anna Johansson Männikkö den 16 Feb 2017
Älskar denna parfymen så himla mycket att jag köpte tre sycken en till min fästman, till min pappa och även till min svärfar. Den doftar super sexigt och manligt.
skrivet av Elena den 16 Feb 2017
Nöjd som alltid
skrivet av Lina den 9 Feb 2017
Perfekt Parfymen är obeskrivligt god och kommer absolut att beställa fler
skrivet av Aseel den 20 Jan 2017
Oikea tuote tuli nopeasti ja ehjänä.
skrivet av Emilia den 25 Dec 2016
Bra
skrivet av Jeanette den 16 Dec 2016
Jag älskar den här doften! Den är sexig, fräsch och sportig! Passar både yngre och äldre, väldigt universal doft!
skrivet av M den 15 Dec 2016
Fräsch, alrounddoft för alla tillfällen
skrivet av Ellinor Steinel Nilsson den 6 Mar 2016
Köpt den 2 gånger.
skrivet av Rosanna Zhang den 3 Mar 2016
Bäst!!
skrivet av Ammna den 25 Feb 2016
Kjøpte denne i gave til min kjæreste som syns det lukter kjempe godt. En veldig god og maskulin duft. Anbefales
skrivet av Elisabeth Larsen den 19 Feb 2016
Den perfekta parfymen, både var dags och till festligheter. En fräsch doft som man omöjligt kan tröttna på. Väldigt värd pengarna!
skrivet av Michelle den 1 Mar 2015
Köpte denna till min pojkvän, ångrar mig inte en sekund. mmm..
skrivet av Ellinor den 20 Feb 2015
Ralph laurens lyxigaste parfym Den doftar så himla gott!
skrivet av Marlene den 18 Feb 2015
Känner mig lyxig och självsäker med produkten. Gissar att feelingen är densamma under ett lyckat hästpolospel.
skrivet av Lorentz Edberg den 11 Feb 2015