Ralph Lauren Polo Blue

Polo Blue Eau de Toilette är en herrparfym från Ralph Lauren som lanserades 2002.

4.6
Betyg
88
Omdömen
7
Butiker
31%
TOPP

Ralph Lauren Polo Blue EdT har fått betyget 4.6 av 5 baserat på 88 omdömen. Snittbetyg för märket Ralph Lauren är 4.4.

88 reccensioner & kommentarer
Kanonfin Doftar väldigt bra, fått flera kommentarer att jag luktar gott. Håller länge Fått prova via Smartson
skrivet av thellan88 den 10 Jun 2024
Somrig fräsch doft som sitter länge Jag har använt Polo Ralph Lauren Blue under längre tid nu som testperson via Smartson. En somrig, fräsch och frisk doft sv bla citrus som håller länge! Jag är väldigt positivt överraskad då den matchar mig och ligger i bra kontrast till mina övriga parfymer.
skrivet av anton.wase den 22 May 2024
Super härlig doft Frisk doft med härligt djup som passar till de flesta tillfällen, rekommenderas starkt.
skrivet av mistyreplay den 21 May 2024
En fräsch lädersprint Håll i selen, och känn doften av melon, läder och patchouli. Det sistnämnda märktes inte av särskilt mycket, men de första två tycker jag väl beskriver denna doft. Den ger mig sommarkänsla, det är en fräsch herrdoft som passar alla under 30 år eller så, men varför begränsa sig egentligen :) Flaskan utgör en snygg dekor i parfymhyllan. Jag upplever alla doften sitter hela dagen på huden. Det är egentligen priset som påverkar betyget då det är en parfym från ett modehus, inte ett parfymhus. (Jag har fått denna produkt gratis från Smartson i utbyte mot en ärlig recension).
skrivet av sebastianerot den 20 May 2024
Härlig sommarcitrus Har fått möjligheten att testa Polo Ralph Lauren Blue via Smartson, känner mig härligt sommarfräsch av produkten, tycker att citrus känns så somrigt. Doften håller dessutom väldigt länge så man behöver inte gå och dutta dit flera gånger under dagen.
skrivet av thomas.brostrom den 20 May 2024
Fräsch doft till sommaren Jag hade förmånen att prova Polo Ralph Lauren Blue genom ett samarbete med Beautypanel Smartson som generöst skickade mig denna parfym utan kostnad. Från de första dagarna märkte jag en distinkt blandning av fräscha citrusnoter och delikata sommarblommor, en doft som omedelbart väckte sommarens minnen. Initialt kan doften upplevas som något kraftfull, men den övergår snabbt till en mjukare, mer subtil närvaro som inger en känsla av sofistikation och elegans. Efter att ha använt den regelbundet i över två veckor kan jag intyga att doften har en imponerande hållbarhet, vilket gör att jag känner mig fräsch och självsäker under hela dagen. Min upplevelse har varit så positiv att jag utan tvekan skulle rekommendera Polo Ralph Lauren Blue till den som söker en signaturdoft som förenar friskhet med karaktär.
skrivet av jamton den 7 Mar 2024
Perfekt vardagsparfym Fick möjlighet att testa denna parfym genom Smarton testpanel. Denna parfym har en lätt och fräsch doft, väldigt snäll och mild. Passade mig toppen som är lite känslig för dofter. Doften sitter kvar hela dagen och funkar perfekt till vardags. Jag som haft samma vardagsparfym i snart 15 år har nu nu bytat ut den till denna istället. Underbar! / Oskar
skrivet av sarah931 den 4 Mar 2024
Klassisk sommar/vår doft Den här doften påminde mig om min tid på gymnasiet / högskolan. En klassisk doft som de flesta märken satsade på. Den kan uppfattas som stark alkohol i början men den behövde få sjunka in lite som vissa parfymer. Så efter några dagar blev den bättre. På huden så är den kryddig så du känner av en salvia doft med pathchuli. Det hade inte vart mitt första val att köpa: men fick denna att testa via Beauty Panel. Rekommenderar den för sommaren. Passar alla åldrar men främst 15-30 enligt mig. Sitter på 8-10h på huden. Min sambo gillade den hon fick också nostalgi känslan från vad som va populärt tidigare i dofter. Snygg flaska som vanligt! Gillar stilrena flaskor som är lätta att ha med på resande fot. Har t.ex. Chanel dofter där flaskan är mer klumpig men inte denna från Ralph Lauren. Locket sitter bra på och sprutar jämnt trots att jag använt den många gånger. Rekommenderar 2 sprut och det räcker. Har använt den dagtid på arbetet men även under date kvällarna med sambon. Inga klagomål.
skrivet av a.shafti den 27 Feb 2024
Ny Favorit Har fått i uppdrag att testa Polo Ralph Lauren Blue via Smartson Beautypanel som har låtit mig testa denna parfym gratis. Denna är min nya favorit som jag använder dagligen sen jag fick hem den. Den har en bra doft som inte är för stark utan passar perfekt för dig som är lite känslig mot starkt.Doften sitter kvar länge och jag kan verkligen rekommendera denna parfym.
skrivet av filip123petersson1 den 27 Feb 2024
Ny favorit Denna parfym har blivit en av mina personliga favoriter när det gäller herrparfymer. Den är uppfriskande och maskulin med en perfekt balans mellan friskhet och varma träiga undertoner. Doften öppnar med en explosion av friska citrustoner som omedelbart piggar upp sinnet. Sedan utvecklas den till en elegant och sofistikerad blandning av kryddiga och örtiga noter som skapar en subtil men lockande aura. Avslutningsvis lämnar den en varm och sensuell doft som varar länge på huden. *Polo Blue* är för mig synonymt med självsäkerhet och elegans och är en doft jag alltid glatt använder. *Jag deltar i en testpanel och har fått en fri testprodukt.
skrivet av krilles81 den 25 Feb 2024
Rengöringsmedel? Fått testa gratis genom Smartson. Redan uppackningen är lite av en besvikelse då asken ger sken av att innehålla både en stor flaska plus en liten refillflaska att typ ha med sig på resan. Men nån sån flaska finns inte i det avsedda facket vilket är lite konstigt. Doften då? Precis när man har på den luktar den som typ rengöringsmedel, det avtar dock som tur är men den passar mig tyvärr inte alls. Jag trivs inte i den och de runt mig tycker inte heller den luktar speciellt gott på mig men så är det ju med dofter.
skrivet av pson den 23 Feb 2024
God duft
skrivet av ghitadh den 22 Feb 2024
Typisk Polo Ralph Lauren-lukt Ingår i Smartsons testpanel och har fått en fri testprodukt. Gillar lukten som är fräsch och lite fruktig, men på ett manligt sätt. Skulle vilja karaktärisera parfymen som en typisk Polo Ralph Lauren-lukt. Definitivt en av mina favoriter på min parfymhylla. Flaskan är skön att ha i handen då kanterna är rundade. Locket stängs med ett fint klickljud. Rekommenderar produkten.
skrivet av stefanngo den 19 Feb 2024
Hemmafest och ”Polo”krage För mig som är född i mitten utav 80-talet tar den hör doften mig tillbaka till hemmafester, plåtskåp i rad längs långa skolkorridorer och ett första trevande steg in i vuxenvärlden. En klassisk doft som varit i topp så länge jag kan minnas. En känsla av varma vindar längs smala och krokiga vägar runt en kust i medelhavet. En lätt ton av Melon, Gurka och Tangerin som sedan följs av Basilika, Salvia och Geranium. Som bas ligger Mocka, Mossa, Amber, Patchouli och Mysk vilket ger en viss tyngd. Ungdom och sportighet. Perfekt som doft till vardags för någon i åldern 15-25. Personligen har jag tröttnat på att bära den här doften. Kan dock uppskatta den på andra. För en mer mogen och maskulin doft och för den som vill sticka ut skulle jag istället rekommendera Mizu från japanska Di Ser eller Tabac Rose från BDK Parfumes. Jag har via Smartson och deras Beautypanel fått denna parfym skickad till mig utan kostnad.
skrivet av mrfrejd den 16 Feb 2024
Grym doft Ralph Lauren Polo Blue har blivit en favorit i min doftgarderob. Dess kombination av fräschör och elegans gör den till en perfekt doft för alla tillfällen. Toppnoterna av gurka och melon ger en omedelbar känsla av renhet, medan hjärtnoter av basilika och mysk ger djup och varaktighet. Den är lätt men ändå distinkt, perfekt för både dag och kväll. Polo Blue är verkligen en mångsidig och hållbar doft som känns genuint maskulin. Jag deltar som testpilot via Smartson och har fått en fri testprodukt.
skrivet av martin60 den 4 Feb 2024
Mycket fräsch En mycket fräsch edT som snabbt blev en av favoriterna. Den har en profil som närmast går åt "nytvättad" och ren. Dessutom fick jag frågor av vänner och familj som undrade vad det var för god parfym jag hade. Rekommenderas! Deltar i Smartson Beauty Panel vilket gör att jag fick denna produkt gratis för att testa.
skrivet av jalmar.bjorklund den 31 Jan 2024
Fräsch med djup Jag har deltagit som testpilot via Smartson och har fått testa den här parfymen kostnadsfritt. Snygg och lyxig flaska som gör sig bra i badrummet. Bra att den är påfyllningsbar. Doften är fräsch och frisk, men med ett djup och tyngd. Blev snabbt en ny favorit! Min fru kommentar var "Åh, vad har du för parfym på dig?" Hon tyckte också verkligen om den, och det är lika viktigt som att jag tycker om den. Doften sitter kvar hela dagen, och förändras under dagens gång. Passar både till vardag och fest.
skrivet av terje4 den 29 Jan 2024
Bra vardagsparfym Jag har fått denna produkt gratis att testa av Smartson. Detta är en av de riktiga klassikerna. Jag tycker att den passar bra som vardagsparfym men extra bra som efter-träning-parfym. Doften är fräsh men har ändå visst djup. Kan bäras på kontoret utan att reta någon men säkert även på ett uteställe med något extra sprej för styrka.
skrivet av tim59 den 26 Jan 2024
Behaglig Jag har testat produkten genom Smartsons testpanel. Det är en mycket trevlig och fräsch parfym som initialt känns tung och frän men snabbt lägger sig och blir väldigt trevlig. Både jag och sambon uppskattat doften. Det håller dessutom längre än många andra EU de toilet som jag provat tidigare.
skrivet av christianpersson73 den 26 Jan 2024
Fräsch doft även bättre upplevelse Jag deltar som testpilot via Smartson och har fått en fri testprodukt. - Jag använder oftast Ralph Lauren Polo Blue Eau de Toilette under min arbetsdag och mina kollegor kommenterar ofta att parfymen luktar gott och fräscht. Den har toner av citrus, havsbris och strandved och är upplyftande och elegant. Parfymen kan bli en hit under en dag ute i solen, på en stadstur eller under en romantisk kväll. Konsistensen är lätt men doften är stark. Jag har personligen aldrig känt att doften var överväldigande. Doften håller hela dagen, även efter träning. Jag rekommenderar parfymen starkt.
skrivet av anthony.c.whittingham den 25 Jan 2024
Ljuvlig doft Har fått möjligheten att testa Polo Ralph Lauren Blue via Beautypanel Smartson som skickat mig denna produkt att prova gratis. Har använt den ca. 2 veckor och den har en härlig ton av citrus och sommarblommor. Den är lite skarp precis när man sprejat på den men efter en stund så blir den mild och lagom i doften. Doften sitter kvar länge och jag kan verkligen rekommendera denna.
skrivet av peter1980_2 den 25 Jan 2024
fräsch!! Fick nyligen en gratis provflaska av Ralph Lauren Polo Blue Edition via Smartson som testpilot. Doften är oemotståndligt fräsch. Flaskans eleganta design matchar perfekt med doftens dynamiska karaktär. Polo Blue Edition är en tidlös klassiker, perfekt för daglig användning eller speciella tillfällen. Tack Smartson för möjligheten att upptäcka denna imponerande doftupplevelse.
skrivet av wahabmahdavi7000 den 23 Jan 2024
Fräsch sportig Jag har fått denna EdT som testprodukt via Smartson. Luktar sportigt och lätt. Kan varmt rekommendera denna, den är diskret och tar inte över. Man känner sig fräsch och sportig. Rekommenderas varmt
skrivet av adam718 den 21 Jan 2024
Fräsch och lyxig Har fått denna parfym som test via Smartson. Luktar väldigt fräscht och lyxig. Lukten håller väldigt länge och känns väldigt maskulin. Passar väldigt bra till sommaren. Rekommenderar verkligen till sommaren.
skrivet av ezzulddin99 den 21 Jan 2024
känns lyxig vill säga att jag gillar doften på denna parfym får vardagen att kännas lyxigare på nåt sätt . gillar även den blåa färg dom valt i glaset så vill du känna lite lyx i vardagen så rekommenderar jag denna
skrivet av wolfie1918 den 20 Jan 2024
Frisk och sportig. Har fått denna parfym som test via Smartson. Påminner extremt mycket om parfymen från Ralph Lauren jag brukade bära på gymnasiet. Det är 15-20 år sedan och doften håller sig fortfarande aktuell för en 36 åring. Behaglig doft som har tydliga citrus-toner. Ingen parfym som tar över ett rum. Känns lyxig både i paket, flaska och på kroppen. Kan starkt rekommendera denna och glad att jag kunde hitta den.
skrivet av jacob.oberg den 19 Jan 2024
Ralph lauren blue Älskar denna doften väldigt fräsch och påminner mig om det man hade när man var ungdom. Rekomendera starkt
skrivet av rudy_el_hoshy den 18 Jan 2024
Doft som ger komplimanger Jag har fått denna EdT som testprodukt via Smartson och blivit mycket positivt överraskad! Jag vet sedan tidigare att PRL gör bra grejer men har huvudsakligen använt deras mer sportiga och somriga dofter. Något som inte hänt förrän jag började med Polo Blue, eller åtminstone inte på många år, är de spontana komplimanger jag fått för doften av exempelvis kollegor. Jag kan varmt rekommendera Polo Blue.
skrivet av kransens.kung den 18 Jan 2024
Maskulin och sportig Väldigt bra allsidig parfym som doftar maskulint och sportigt. Skulle säga att det är den perfekta parfymen efter gymmet. Man känner sig fräsch och den doftar lagomt mycket, inget som varken tar över eller försvinner i rummet. testpilot via Smartson har fått ta del av en fri testprodukt.
skrivet av emilpetterssonxd den 18 Jan 2024
Fräsch och somrig Fräsch doft från Ralph Lauren som påminner om en härlig sommardag. Doften är frisk och ganska lätt vilket är trevligt, men jag upplever även att det bidrar till att den inte håller lika länge på huden. Ett extra plus för denna parfym är att korken går att skruva av helt så att du kan fylla över parfymen i en mindre flaska, för till exempel resor med enbart handbagage. Kan varmt rekommendera denna doft för någon som är ute efter en frisk parfym som inte luktar för starkt. Jag deltar som testpilot via Smartson och har fått en fri testprodukt.
skrivet av victor.hallerboij den 18 Jan 2024
Wow underbar! En manlig elegant doft som inte är för stark och inte för svag. Känns så otrolig på huden och kläderna och tar inte över så att man får huvudvärk. Håller hela dagen. Deltar som testpilot via Smartson och har fått en fri testprodukt.
skrivet av anahita.gholipour den 18 Jan 2024
Dufter virkelig godt Har modtaget dette produkt fra gratis fra smartson som tester. Dufter friskt, med sød lighed af citrus uden at være dominerende. Citrus duften mindskes lidt over tiden og skifter til en mere dæmpende sødlig duft. Virkelig god. Overvejer denne sol EDP i stedet for EDT.
skrivet av h_a_hoeck den 10 Jan 2024
Fantastisk blå EDT Jeg synes den er dejlig frisk i tonen. Patchouli noten kommer rigtig til sin ret her - jeg bruger den som min daglige kontorduft. Den gør sig rigtig godt her, da den ikke på nogen måde er for kraftig eller overrumplende. God "blå" duft, som er meget professionel og frisk. Holdbarhed på min hud er ca. 5-6 timer. Atomizeren er rigtig god, så man ikke får en stråle på sin hud. Det spredes dejligt - og noterne kommer til sin ret. Jeg er testperson for Smartson Beautypanel og har i den forbindelse modtaget et gratis testprodukt.
skrivet av kristian_molin den 6 Jan 2024
POLO BLUE💙 Nice 👌😍
skrivet av remrenaymaaan den 7 Oct 2023
Doftar som förväntat.
skrivet av Martin Larsson den 3 Sep 2023
Fräsch doft, inte påträngande bara en god doft som sitter kvar.
skrivet av Björn Smedberg den 20 Jul 2023
Mycket nöjd
skrivet av Tony den 19 Mar 2022
Helt underbar och alltid haft den som min nr1
skrivet av John-Danihel Karlsson den 25 Nov 2021
Bästa någonsin
skrivet av Anders Hansson den 17 Aug 2021
. Luktar jätte gott. Snabb leverans
skrivet av den 11 May 2021
Luktar fett gott 🙏
skrivet av Emily Ågren Ylinenjarvi den 3 Dec 2020
Jätte fin lukta gott
skrivet av SomyongP den 9 Nov 2020
Är en present
skrivet av Inga-Lill Nilsson den 16 Aug 2020
Maskulin parfym Perfekt present till mannen. Doftar så gott
skrivet av marie_asker den 10 May 2020
Fräsch, citrus/aquatic, men ganska generisk doft
skrivet av Christian den 17 Apr 2020
+ 10 poeng ++++++++++
skrivet av Jan den 6 Dec 2019
Polo Blue Denne duften er dårligere enn forventet. Jeg anbefaler ikke.
skrivet av Abdulghani den 6 Dec 2019
Så god doft! Köpt denna till min kille i present, han blev väldigt nöjd och även jag eftersom att den luktar magiskt. Väldigt ”manlig” doft som håller bra! #tävling
skrivet av bella2001 den 9 Nov 2019
Så god doft! Köpt denna till min kille i present, han blev väldigt nöjd och även jag eftersom att den luktar magiskt. Väldigt ”manlig” doft som håller bra! #tävling
skrivet av bella2001 den 9 Nov 2019
Kanon
skrivet av Stefan den 11 Sep 2019
:-)
skrivet av Henrik den 29 Aug 2019
Favoriten Perfekt för mig!
skrivet av Thomas den 30 Jul 2019
Otrolig!
skrivet av Fredrik den 29 Jun 2019
Doftar verkligen gott!
skrivet av Madelene F. den 30 May 2019
Ok
skrivet av Thomas den 24 Mar 2019
Sommer Den perfekte sommerduften! Lett, fresh og sofistikert.
skrivet av Gabriel den 8 Mar 2019
❤️
skrivet av Hanan den 9 Feb 2019
:heart:️
skrivet av Hanan den 9 Feb 2019
Julklapp
skrivet av Tanja den 5 Dec 2018
Det är bra
skrivet av Yonas den 5 Dec 2018
En klassisk doft som funkar i alla lägen. I plugget, på jobbet, på nattklubben, i kön på ICA.
skrivet av Erik den 25 Sep 2018
Jättefint
skrivet av AbeerK den 24 Jun 2018
Jättefint
skrivet av AbeerK den 24 Jun 2018
Nordicfeel är en trygg butik. Doften Polo Blue är fräsch och uppiggande.
skrivet av Mozaffar den 24 Dec 2017
Det bästa jag köpt. Det luktar jättegott och lång tid. Jag älskar det. Polo blue ❤️
skrivet av Chonnipha den 16 Dec 2017
Det är fia parfym
skrivet av Sundus I. den 20 Nov 2017
Luktar jätte gott
skrivet av Josefin den 10 Oct 2017
Luktar gudomligt! Älskar denna doften. Med lite av denna på din hals så är du perfekt.
skrivet av Maria14319 den 21 Sep 2017
Luktar gudomligt! Älskar denna doften. Med lite av denna på din hals så är du perfekt.
skrivet av maria14319 den 21 Sep 2017
Bra
skrivet av Ghaith den 25 Aug 2017
Uppskattad present! Denna utsökta herrdoft blev verkligen uppskattad av min son! Gjorde inte saken sämre att det fanns en jättefin gravyr på!
skrivet av Inger den 21 Jul 2017
Parfym Polo Nordicfeel är bästa sidan att beställa parfymer och älskar att dom har min favorit Ralph Lauren Polo Blue för så bra pris
skrivet av Mait den 20 Jul 2017
Fint prist ❤️
skrivet av Bahraa A. den 24 Apr 2017
:) är jätte nöjd
skrivet av Drenusha den 12 Apr 2017
Kanon fin
skrivet av Andrej den 18 Mar 2017
Bast
skrivet av Issa den 12 Mar 2017
Luktar så gott och manligt!
skrivet av Veronica den 27 Feb 2017
Kanon Min son blev överlycklig & jag blev överlycklig att den hann bli levererad precis innan jul! Tack!
skrivet av Anna T. den 10 Jan 2017
Kanon Min son blev överlycklig & jag blev överlycklig att den hann bli levererad precis innan jul! Tack!
skrivet av Anna T. den 10 Jan 2017
fin doft som är gasnka lätt
skrivet av Eman den 1 Jan 2017
Polo blue. Kanon fin.
skrivet av Mats den 17 Oct 2016
Tog lite tid innan man fick den annars bra!
skrivet av Kevin den 21 Aug 2016
En mycket fräsch doft som sitter kvar länge och som lämnar ett ljuvligt doftspår efter dig.
skrivet av Johan den 16 Jul 2016
Tack
skrivet av Waleed H. den 8 Jul 2016
Polo Mycket bra
skrivet av Kenth T. den 18 Jun 2016
Polo Blue Snabbt enkelt, toppen!
skrivet av MatsEriksson den 7 Jun 2016
det är irresistible, passar olika ålder, gördes för dem som vill vara unik.
skrivet av Pardis den 13 Feb 2015
OjOj Den godaste av alla herrdofter som finns.
skrivet av Pia An den 2 Apr 2011