Paris Hilton Heiress

Heiress Eau de Parfum är en damparfym från Paris Hilton som lanserades 2006.

4.8
Betyg
132
Omdömen
6
Butiker
26%
TOPP

Paris Hilton Heiress EdP har fått betyget 4.8 av 5 baserat på 132 omdömen. Snittbetyg för märket Paris Hilton är 4.6.

132 reccensioner & kommentarer
Favorit från 2000-talet 😻 Den här är ju bara för härlig! Den får mig att tänka på sockervadd 😸😸 Jag såg att den nu även hade kommit som body mist - vilket är en riktigt god idé och som jag säkert kommer att prova!!
skrivet av rosemarylovechild den 22 Nov 2021
Doftar så underbart gott!
skrivet av Gunn Marie-Louise Fransén den 13 Nov 2021
Doftar underbart
skrivet av Marie vestergren den 9 Oct 2021
⭐LYKO STAR⭐ Det finns så mycket att säga om den här färgstarka tjejen 📃💜 Carro älskar glitter, färg, djur (mest av det exotiska slaget så som ormar 😱🐍) & makeup. Hon säger att hon har "Unbox mania" vilket passar oss på LYKO perfekt då hon är en av våra #lykoinflutester 🌟 https://www.instagram.com/exotic_pets818/ & https://lyko.com/sv/social/carolinemelinder Så här säger Caroline själv om looken; 🌈Let the hair speak🌈 I denna look ville jag göra en mycket enklare sminkning och låta håret få mest fokus🙌 Det tog mig en hel dag med blekning samt färgning och jag rekommenderar att det bästa är självklart att gå till en frisör som kan ordentligt. Jag gör detta endast för att jag tycker det är så oerhört roligt 😍😍 Jag har använt så lite smink som möjligt och det kändes ovant när jag är en tjej som använder minst 20-30produkter i mina sminkningar 😅 Adderade självklart glitter oxå som highlighter längs kindben och vid ögonvrån. Lite glitter kan göra otroligt mycket och egentligen är det bara fantasin som sätter stopp på var man väljer att placera glittret. Och jag vill även passa på att highlighta några personer lite extra, även om jag vill hylla allihopa här så får jag inte plats, tyvärr 😭 Vill först hylla en otroligt modig och vacker person som ger sån inspiration, stöttning, humor och är grym på smink, Malinadenfina❤️ https://lyko.com/sv/social/malin2988 Och en till färgstark kvinna som alltid går sin egen väg, superduktig på att sminka och som har en otroligt fin personlighet är Jenny❤️ https://lyko.com/sv/social/jennyoakfae Samt våran alldeles egna och härliga Karro som alltid bjuder på ett skratt, underbara memes, en stor dos inspiration och så sjukt duktig på sfx-smink & naglar❤️ https://lyko.com/sv/social/orrak
skrivet av lyko den 31 Aug 2021
⭐LYKO STAR⭐ Det finns så mycket att säga om den här färgstarka tjejen 📃💜 Carro älskar glitter, färg, djur (mest av det exotiska slaget så som ormar 😱🐍) & makeup. Hon säger att hon har "Unbox mania" vilket passar oss på LYKO perfekt då hon är en av våra #lykoinflutester 🌟 https://www.instagram.com/exotic_pets818/ & https://lyko.com/sv/social/carolinemelinder Så här säger Caroline själv om looken; 🌈Let the hair speak🌈 I denna look ville jag göra en mycket enklare sminkning och låta håret få mest fokus🙌 Det tog mig en hel dag med blekning samt färgning och jag rekommenderar att det bästa är självklart att gå till en frisör som kan ordentligt. Jag gör detta endast för att jag tycker det är så oerhört roligt 😍😍 Jag har använt så lite smink som möjligt och det kändes ovant när jag är en tjej som använder minst 20-30produkter i mina sminkningar 😅 Adderade självklart glitter oxå som highlighter längs kindben och vid ögonvrån. Lite glitter kan göra otroligt mycket och egentligen är det bara fantasin som sätter stopp på var man väljer att placera glittret. Och jag vill även passa på att highlighta några personer lite extra, även om jag vill hylla allihopa här så får jag inte plats, tyvärr 😭 Vill först hylla en otroligt modig och vacker person som ger sån inspiration, stöttning, humor och är grym på smink, Malinadenfina❤️ https://lyko.com/sv/social/malin2988 Och en till färgstark kvinna som alltid går sin egen väg, superduktig på att sminka och som har en otroligt fin personlighet är Jenny❤️ https://lyko.com/sv/social/jennyoakfae Samt våran alldeles egna och härliga Karro som alltid bjuder på ett skratt, underbara memes, en stor dos inspiration och så sjukt duktig på sfx-smink & naglar❤️ https://lyko.com/sv/social/orrak
skrivet av lyko den 31 Aug 2021
Fräsch och mild vardagsdoft. Perfekt när man vill lukta gott men inte för mycket stark parfym.
skrivet av Tiina den 11 Aug 2021
Väldigt nöjd. Har haft heiress innan och den har så god doft.. .tyckte bara att det var konstigt att den kom i förpackning utan plast på, men fick svar att de levereras i 3 pack från leverantör..
skrivet av Heidi den 11 Aug 2021
Bra pris, snabb leverans, Toppen
skrivet av Linda Jeppsson den 8 Jun 2021
Tyvärr dåligt,doften försvann lika fort den kom på.Besviken.
skrivet av Eva Marie-Louise Ågren den 29 May 2021
Fräsch och lagom feminin doft
skrivet av Jessica den 22 Apr 2021
Väldigt bra parfym
skrivet av Bereket Belay Dagnew den 14 Apr 2021
Söt men ändå fräsch! Känner nog mest nån slags blommig doft + persika, gillar den verkligen! #Tävling
skrivet av jennyoakfae den 4 Apr 2021
Snabb leverans & luktar gott,dottern blev mycket nöjd!
skrivet av Malin Sandersson den 4 Apr 2021
En vän som hängt med i många år! 👌
skrivet av Anette Lolita Larsson Ingemars den 10 Mar 2021
Min favoritparfym
skrivet av Liselott den 8 Mar 2021
Beroendeframkallande doft. Mjuk och fruktig. Håller länge. Bra paketering, kom fram snabbt. Bara positivt att säga.
skrivet av Linda Christina Nilsson den 31 Jan 2021
Doftar underbart
skrivet av Frida Johansson den 30 Oct 2020
Bäst! En söt och lätt doft som jag älskar! Passar dig som inte vill bära tyngre dofter och inte vill golva din omgivning med tunga parfymer.
skrivet av malin_933 den 14 Sep 2020
Bra parfym
skrivet av Sukanya Nordenquist den 26 Aug 2020
Fantastisk doft.
skrivet av Marie Katarina Ahlström den 5 Aug 2020
Luktar helt okej
skrivet av Rebecka Amanda Rönngren den 2 Aug 2020
Gillar doften
skrivet av Karin Ingrid Andersson den 30 Jul 2020
Den doftar underbart och passar mig perfekt❤ Kommer definitivt att köpa den igen 👍🏻❤
skrivet av Veronica Pettersson den 26 Jul 2020
Bästa doften men en mini flaska som känns lite dyr.
skrivet av Katarina Kullenberg den 24 Jul 2020
Har använt den g flera flaskor,,, fin doft inte för stark mkt fräsch!! Å dessutom så snabb leverans!!
skrivet av Annelie Gunilla den 23 Jul 2020
Bästa ever
skrivet av Rebecka Blomqvist den 11 Jul 2020
Favoriten sedan den lanserades för många många år sedan!
skrivet av Josephine Ohlsson den 4 Jul 2020
Söt och fruktig doft
skrivet av Jennifer Beskow den 11 Jun 2020
Super bra parfym
skrivet av Emelie Eriksson den 2 Jun 2020
Jag är nöjd som det är Min bästelnig har inte kommit än varför?
skrivet av Nahid Janani den 30 May 2020
Luktar jättegott. Håller länge.
skrivet av Minela Mujak den 25 May 2020
Söt som godis Använde denna under hela min gymnasietid och köpte precis en favorit i repris. Passar super till de som vill lukta sött, gott och feminint 👌🏼😍 #tävling
skrivet av sabinas den 24 May 2020
Perfekt! Snabb leverans 🙌
skrivet av Jenny Forså den 21 May 2020
Luktar super gott!
skrivet av Matilda den 25 Apr 2020
Ljuvligt godis Denna doftar sött men inte den starka söta som blir för mycket. Luktar som godis och den är helt underbar! Älskar den och har alltid testat nya men kommer alltid tillbaka till denna! Billig parfym som håller HELA dagen 🌸❤️ #tävling
skrivet av joeline den 15 Apr 2020
så god doft. frisk och fräsch
skrivet av Petra den 12 Apr 2020
Perfekt produkt o fin present till frugan mycket uppskattad
skrivet av Kent den 10 Apr 2020
Mycket god parfym och paketet kom i brevlådan !
skrivet av Nina Hjorth den 6 Apr 2020
Favvo parfymen. Och glömde hämta ut den för några år sen ,hade betalt men butt mail . Så såg 4år senare att ja ej hämtade den. Men skrev å förklarar . Samma v fick jag parfymen jag köpte 4 år tidigare.. vilken service!!!
skrivet av Elin Johansson den 23 Mar 2020
Bra, jag upplever att doften ”bleknar” fort?
skrivet av Elina den 15 Mar 2020
Väldigt ungdomlig och söt doft.
skrivet av Heidi den 6 Mar 2020
Snabb leverans
skrivet av Ingrid G. den 12 Dec 2019
Min favoritt Elsker denne nydelige parfymen
skrivet av Adelin den 8 Dec 2019
Något för söt för min smak
skrivet av Elin den 30 Nov 2019
En doft som passar mej, är nöjd👍
skrivet av Anita den 23 Nov 2019
En doft som passar mej, är nöjd:+1:
skrivet av Eva K. den 23 Nov 2019
Nummer 1 Denna doftar underbart!
skrivet av johanna-83 den 19 Nov 2019
Nummer 1 Denna doftar underbart!
skrivet av johanna-83 den 19 Nov 2019
Hintalaatusuhde loistava!
skrivet av Emmi S. den 3 Oct 2019
Favoriten! Fräsch doft som passar vardag och fest!
skrivet av Jessica den 21 Aug 2019
👍
skrivet av Jusuf den 22 Jul 2019
:+1:
skrivet av Jusuf den 22 Jul 2019
favorit Parfymen luktar sött men ändå sofistikerat , min favorit av hennes parfymer
skrivet av Rebecca den 19 Jun 2019
Älskar! Det här har varit en favorit i mååånga år! Luktar fantastisk, vet inte riktigt hur jag ska beskriva den men jag gillar och använder antingen friska fräscha dofter eller lite tyngre myskiga. Kanske är det en blandning av kategorierna? Oavsett har det gått åt några flaskor!
skrivet av Elin den 17 May 2019
Annorlunda Första gången jag fick hem denna och testade så var jag väldig osäker om jag gillade den eller inte. Heiress doftar väldigt speciellt enligt mig och det är nog på grund av att den doftar mycket lakrits så om du inte är ett fan så är den nog inte för dig. Lakritsen är den mest dominanta noten jag känner men annars är det lite fruktig och söt, ganska fräsch! Jag gillar den mer och mer! Kommer nog faktiskt köpa den igen när min flaska tar slut.
skrivet av michelle646 den 20 Mar 2019
Annorlunda Första gången jag fick hem denna och testade så var jag väldig osäker om jag gillade den eller inte. Heiress doftar väldigt speciellt enligt mig och det är nog på grund av att den doftar mycket lakrits så om du inte är ett fan så är den nog inte för dig. Lakritsen är den mest dominanta noten jag känner men annars är det lite fruktig och söt, ganska fräsch! Jag gillar den mer och mer! Kommer nog faktiskt köpa den igen när min flaska tar slut.
skrivet av michelle646 den 20 Mar 2019
Bäst!! Luktar bedårande, som sockervadd och rosa kärlek.
skrivet av tessan den 21 Feb 2019
Bäst!! Luktar bedårande, som sockervadd och rosa kärlek.
skrivet av tessan den 21 Feb 2019
👌🏻
skrivet av Lena den 13 Feb 2019
:ok_hand::skin-tone-2:
skrivet av Lena den 13 Feb 2019
Paris Hilton Har testat ganska många av hennes dofter. Denna är ingen favorit för mig. Har noter av Passionsfrukt, Mimosa Champagne, vilket jag inte är ett fan av.
skrivet av jenny a den 12 Feb 2019
Heiress underbar doft
skrivet av Marie-Louise E. den 24 Jan 2019
Heiress underbar doft
skrivet av Marie-Louise Eklund den 24 Jan 2019
En av mine favoritter fra ungdommen
skrivet av Bettina K. den 17 Oct 2018
Fantastisk duft Det er faktisk ikke noen "hverdags" parfyme som lukter så fresht og deilig som denne parfymen. Du må like søte dufter, men gjør du det er denne perfekt.
skrivet av cecilie den 9 Oct 2018
Love it Älskar denna parfym. Påminner om tjejgänget som satt i rummet och plattade varandras hår innan en svinrolig utekväll.
skrivet av Leonardo den 23 Sep 2018
Doftar underbart :blush: Älskar verkligen denna parfymen , köpt den förut så nu när den var så gott som slut så tvekade jag inte på att köpa en ny!
skrivet av Jeanette den 29 Jul 2018
Bästa parfymen ever . Älskar verkligen denna parfymen , underbar doft som passar mig perfekt 👍👌 Flera av mina vänner brukar säga denna doften passar dig perfekt , å ja så är det allt !
skrivet av Jeanette C. den 23 Jul 2018
Lika nöjd som alltid . Älskar denna parfymen , doftar ljuvligt å passar mig perfekt 👍👌 flera som jag känner säger att det är min doft å det stämmer till 110 % !
skrivet av Jeanette C. den 23 Jul 2018
Lika nöjd som alltid . Älskar denna parfymen , doftar ljuvligt å passar mig perfekt :+1::ok_hand: flera som jag känner säger att det är min doft å det stämmer till 110 % !
skrivet av Jeanette Helena Tetta Claesson den 23 Jul 2018
Bästa parfymen ever . Älskar verkligen denna parfymen , underbar doft som passar mig perfekt :+1::ok_hand: Flera av mina vänner brukar säga denna doften passar dig perfekt , å ja så är det allt !
skrivet av Jeanette Helena Tetta Claesson den 23 Jul 2018
Hieress Underbar !! Önska den fanns i 100 ml.
skrivet av Gertrud den 25 Jun 2018
Super
skrivet av Jan den 16 Jun 2018
Søt og lett parfyme Dette har vært favorittparfymen min i mange år! Den er søt, men ikke kvalmende eller tung duft. Hvis du liker f.eks. Victorias Secret Angel parfymen kommer du garantert til å like denne!
skrivet av christine den 18 Apr 2018
Veldig fornøyd!
skrivet av Linn K. den 11 Apr 2018
FAVORIT!! Luktar supergott!!!
skrivet av Emelie den 9 Apr 2018
Sykt bra
skrivet av Celine E. den 28 Mar 2018
Bästa!
skrivet av Jenny den 7 Mar 2018
Godissöt Gillar inte tunga kryddiga dofter. Denna är så godissöt o lätt i doften. Älskar det!
skrivet av Yu-Fang den 22 Feb 2018
Godissöt Gillar inte tunga kryddiga dofter. Denna är så godissöt o lätt i doften. Älskar det!
skrivet av yu-fang den 22 Feb 2018
Heiress Fräsch och lättsam som man lätt kan använda till vardags utan att det blir för starkt
skrivet av Diana den 14 Feb 2018
Julklapp En av julklapparna till tjejen i år och hon älskar den/Jonny
skrivet av Jonny den 31 Dec 2017
Bästa parfymen. Till bästa pris..
skrivet av Roland M. den 11 Dec 2017
Fornøyd med duften Det svarte til forventningene. Rask levering.
skrivet av Svanhild S. den 7 Dec 2017
Bästa parfymen Hade denna när jag va yngre och kan inte få nog av den. Bästa parfymen helt enkelt!!
skrivet av Jessica den 5 Dec 2017
Paris Hilton heiress Ikke helt min lukt, men sikkert greit for de som liker den syntes lukta forsvant litt raskt..
skrivet av odlaug a. den 27 Nov 2017
bästa Älskar denna parfymen den är bäst!!
skrivet av Sara den 21 Nov 2017
Bestille Paris Hilton parfyme. Er super fornøyd. Kom veldig rask til min postkasse. Vil anbefale dere
skrivet av May-Britt den 20 Nov 2017
Bra doft passionsfrukt som jag gillar är helt underbart i denna parfym luktar himla gott mycket fruktig , flaskan är enkel att ha med i handväskan
skrivet av Viktoria Olsson den 12 Nov 2017
Bra doft passionsfrukt som jag gillar är helt underbart i denna parfym luktar himla gott mycket fruktig , flaskan är enkel att ha med i handväskan
skrivet av Viktoria Olsson den 12 Nov 2017
👍🏻
skrivet av Emma den 5 Oct 2017
:thumbsup::type_1_2:
skrivet av Emma den 5 Oct 2017
Underbar doft! Den är min favorit, varm och blommig....
skrivet av Eva den 27 Sep 2017
Heiress Nydelig duft- har lett lenge i butikker- fant den endelig her - lykke!
skrivet av Eva den 26 Sep 2017
Fräsch fruktig Jag gillar inte för tunga och kryddiga parfymer och får jag för mycket citrus i parfymen så slår det igenom. Denna är en väldigt god fruktig parfym som känns fräsch och lätt, väl balanserad. En perfekt "varje dag doft" som funkar till allt. Hade önskat att den höll lite längre, ofta får man fylla på lite under dagen. Det är verkligen ingen huvudvärksdoft som man går och retar sig på. Lätt, fräsch och jättegod!
skrivet av Cici77 den 15 Sep 2017
Fräsch fruktig Jag gillar inte för tunga och kryddiga parfymer och får jag för mycket citrus i parfymen så slår det igenom. Denna är en väldigt god fruktig parfym som känns fräsch och lätt, väl balanserad. En perfekt "varje dag doft" som funkar till allt. Hade önskat att den höll lite längre, ofta får man fylla på lite under dagen. Det är verkligen ingen huvudvärksdoft som man går och retar sig på. Lätt, fräsch och jättegod!
skrivet av cici77 den 15 Sep 2017
Doftar så god! Älskar den
skrivet av Tommy den 2 Sep 2017
Nöjd kund Helt underbar, ljuvlig parfym
skrivet av Åse den 23 Aug 2017
Min favorit En favorit som är svår att slå
skrivet av li.helena82 den 19 Aug 2017
Rask og god service
skrivet av Kari M. den 28 Jun 2017
Kjempefornøyd
skrivet av May-Birgitta den 12 Jun 2017
Toppen
skrivet av jenny den 3 May 2017
Doft är fantastiskt men försvinner otroligt snabbt
skrivet av Justyna den 4 Apr 2017
Nöjd kund Jag är jätte nöjd med Nordicfeel, de har bra priser och beställningen kommer oftast fram dagen efter!
skrivet av Sheelan den 28 Mar 2017
Elsker den
skrivet av Helene R. den 21 Mar 2017
Älskar Favoritdoft
skrivet av Annikka den 1 Mar 2017
Ljuvlig
skrivet av Kristina den 17 Feb 2017
Behaglig doft..
skrivet av Annelie S. den 9 Jan 2017
Perfekt Fyllig o söt ❤
skrivet av Nina den 8 Jan 2017
Toppen!!!
skrivet av Sofia den 26 Dec 2016
Härlig! Doftar underbart fräscht och "nyduschat"!
skrivet av Sara den 22 Dec 2016
Bra nettside! Bra nettside og kjapp levering! Stå på dere som holder igang denne siden :-)
skrivet av Kari B. den 8 Dec 2016
Min absoluta favorit parfym sedan många år.
skrivet av Päivi den 30 Nov 2016
Fornøyd
skrivet av Erna den 13 Nov 2016
Nydelig duft Elsker denne parfymen. Mild og fin for de som ikke liker sterk lukt med mye krydder. Savner stor flaske .
skrivet av Mona den 10 Oct 2016
Anmeldelse Produktet jeg kjøpte er topp.Rask levering.Supert.
skrivet av Jorid A. den 29 Jul 2016
:-) Super rask levering og produktene er som forventet :-)
skrivet av Lene R. den 29 Jul 2016
Kjempefornøyd men dere må ta inn stor flaske !!
skrivet av Anne L. den 13 Jul 2016
Luktar som godis ÄLSKAR denna doften. Föll direkt när jag luktade på den första gången. Väldigt söt doft som påminner om godis. En riktig tjejig doft. Kan inte sluta lukta på den! Folk i min omgivning har kommenterat att jag luktar gott då jag har den på, toppenbetyg ju :) Absolut 5 av 5!
skrivet av Evelina den 27 Oct 2012
Wow! Jag är ganska förvånad faktiskt över hur GOTT den här parfymen doftar! Till en början är den ganska söt , men efter ett tag blir den sådär underbart fräsch och kvinnlig. Jag gillar den mycket :)
skrivet av Sza Sza Szu den 14 Aug 2012
Möms! :) Har velat haft denna doft länge och köpte inte den förrens jag hittade den för bästa priset på den här sidan :)
skrivet av Carina den 26 Jul 2012
Doftar underbart, älskar denna parfym :)
skrivet av Louise den 15 Dec 2011
Favorit min favoritparfym som jag måste ha hemma! Återvänder alltid till den...
skrivet av Lotta den 10 Oct 2011
Luktar gott! Den luktar väldigt gott. Har dock känt vääääldigt många tjejer på stan som bara kanske har gått förbi som luktar precis som denna.. lite tråkigt kanske om man vill ha en parfym som ska vara "din", då är denna nog inte riktigt rätt.. men gott luktar den.
skrivet av M den 9 Oct 2011
Gilla! Den här doftar supergott. Partyparfym! Flaskan är superfin också.
skrivet av Jennifer H den 2 Sep 2011
Underbar doft! Denna parfymen har allt. En snygg flaska och den luktar gudomligt gott. Den har varken för stark eller för svag doft, så den passar till alla tillfällen. Den luktar så somrigt och sött, nästan så att man vill äta den. Min favoritparfym helt klart.
skrivet av Amanda B den 22 Mar 2011
Mjau Dettta är en grymt sexig doft! Passar coola katter som mig ;)
skrivet av Caat den 11 Jul 2010
Söt Ungdomlig och glammig. Söt. Väldigt söt. Provade den på Kicks och tyckte först att den luktade friskt och fräscht. När hjärtnoterna började ta form blev det för mycket. Kände mig nästan lite kvalmig. Ingen doft jag själv skulle kunna bära. För sockersöt. Passar säkert en tjej i tonåren.
skrivet av Lantflickan den 16 May 2008
söt o fruktig En söt o fruktig doft.. god ett tag.. men man ledsnar lite på den efter ett tag.. luktar lite godisaktigt.. passar mest tonåringar tycker jag.
skrivet av mw den 7 Feb 2008
Outstandig Jag e helt kär i doften. Köpte den för ett halvår sedan och tycker fortfarande lika mycket om den. Jag rekommenderar den för de som vill sticka ut från mängden, dör de e verkligen en förförsik doft som lär kasta blickar efter sig. Smell you later :P
skrivet av the heriess den 29 Dec 2007
Ungdomlig och söt! Denna doft från Paris Hilton är en höjdare. Kanske inget för äldre kvinnor i sina bästa år för en aning barnslig är den allt, vilket avslöjas av den glittriga bakgrunden på flaskan... Den doftar mjukt och ungdomligt och har en väldigt söt karaktär. Sitter kvar på huden förvånansvärt länge också, iallafall på mig :)
skrivet av T. den 11 Oct 2007
betyg inte min favorit
skrivet av en den 9 Sep 2007