Nuxe Prodigieux

Prodigieux Eau de Parfum är en damparfym från Nuxe som lanserades 2012.

4.4
Betyg
16
Omdömen
4
Butiker
38%
TOPP

Nuxe Prodigieux EdP har fått betyget 4.4 av 5 baserat på 16 omdömen. Snittbetyg för märket Nuxe är 4.4.

16 reccensioner & kommentarer
Ny favorit! Varm och mjuk doft, passar bra året om. Jag använder den på vardagar men den passar lika bra på en mysig middagsdejt. #tävling
skrivet av louise.ulriksson den 18 Jul 2021
Tyvärr gjort jag *Blind buys* och gillar jag inte. Den skulle passar kvinnor som är 45+ tycker jag. Om du letar sommardoft letar vidare.
skrivet av Chanita den 5 Jul 2021
Underbart! Jag älskar den parfym!
skrivet av roxanagustafsson7 den 2 May 2021
Älskar den parfym!
skrivet av Roxy den 24 Jul 2020
Doftar sommar, sol och utlandssemester! Påminner om Replica beach walk
skrivet av AnnaKerstinLinnaF den 12 Apr 2020
Doftar sommar, sol och utlandssemester! Påminner om Replica beach walk
skrivet av AnnaF den 12 Apr 2020
Mycket god doft
skrivet av Helena M. den 12 Jul 2019
Mycket god doft
skrivet av Helena S. den 12 Jul 2019
Tvålig tant i ett Dollar store Man kan tycka att man måste vara bra dum som köper en parfym baserat på online recensioner. Visserligen tyckte jag mig ha ett vagt, dock mycket vagt minne av att jag nog gillade oljan från samma serie. Jag tyckte också att min research var ganska omfattande och kom hela tiden till samma slutsats: Folk ÄLSKAR den här doften! Jag måste ju uppenbarligen älska den också då. Ack så fel jag hade! Jag fattar ingenting. "En doft av varm sand som påminner om en förtrollande sommardag." Eeh Nej! Så luktar i alla fall Inte mina sommardagar. Mer som en tvålig tant i ett Dollar store.
skrivet av Frida den 30 Jul 2018
Tvålig tant i ett Dollar store Man kan tycka att man måste vara bra dum som köper en parfym baserat på online recensioner. Visserligen tyckte jag mig ha ett vagt, dock mycket vagt minne av att jag nog gillade oljan från samma serie. Jag tyckte också att min research var ganska omfattande och kom hela tiden till samma slutsats: Folk ÄLSKAR den här doften! Jag måste ju uppenbarligen älska den också då. Ack så fel jag hade! Jag fattar ingenting. "En doft av varm sand som påminner om en förtrollande sommardag." Eeh Nej! Så luktar i alla fall Inte mina sommardagar. Mer som en tvålig tant i ett Dollar store.
skrivet av Frida den 30 Jul 2018
Utmärkt!
skrivet av Maria den 26 Jan 2018
Utmärkt!
skrivet av Maria den 26 Jan 2018
Timeless Min favorit parfym. Perfekt till alla årstider.
skrivet av mkonculov den 15 Sep 2017
Timeless Min favorit parfym. Perfekt till alla årstider.
skrivet av mkonculov den 15 Sep 2017
Nuxe parfym Helt underbar parfym!Luktar ljuvligt!Fått många berömmande kommentarer!
skrivet av lise-lotte21 den 25 Feb 2017
Nuxe parfym Helt underbar parfym!Luktar ljuvligt!Fått många berömmande kommentarer!
skrivet av Lise-Lotte21 den 25 Feb 2017
Återigen en fantastisk produkt, som ingen recenserat! Det måste jag ändra på! --- De flesta känner till den franska torroljan NUXE Huile Prodigieuse, vet att den doftar ljuvligt. --- I denna EdP har vi doften, berikad med några ytterligare godsaker. Naturligtvis doftar den sommar, men för mig är den en självklar året-om doft. Jag bär den, medan jag skriver detta - utanför mina fönster är det fortfarande februari men mina drömmar är någn annanstans ...
skrivet av Birgitta den 26 Feb 2015