Narciso Rodriguez Narciso Poudree

Narciso Poudree Eau de Parfum är en damparfym från Narciso Rodriguez som lanserades 2016.

4.9
Betyg
68
Omdömen
5
Butiker
24%
TOPP

Narciso Rodriguez Narciso Poudree EdP har fått betyget 4.9 av 5 baserat på 68 omdömen. Snittbetyg för märket Narciso Rodriguez är 4.6.

68 reccensioner & kommentarer
Mmm..doftar underbart
skrivet av kunde den 1 Dec 2021
Pudrig underbar En doft som får en att häpna.Så pudrig o fräsch kan inte vara utan denna parfym.Älskar den!!
skrivet av den 20 Aug 2021
Undrar parfym Doftar pudrigt o fräscht älskar denna parfym
skrivet av den 20 Aug 2021
Köpte denna idag och den är så god. Det bästa med den är att den kan bäras av gammal som ung. Tycker egentligen att det är så med de flesta parfymerna. Den är pudrig och sensuell. Kommer köpa fler när denna tar slut. Vilket kommer gå fort. Ny favorit.
skrivet av Daniella den 12 Aug 2021
Narciso Rodrigues poudree Jag har använt den länge, doftar så gott , inte så starkt, blommigt pudrig.
skrivet av den 10 Aug 2021
Pudrigt 100% pudrigt doft. Älskar den 🎀
skrivet av den 15 Jul 2021
Pudrig doft 😍 🎀💝⚜️Älskarrrrrrrrrr den ⚜️💝🎀
skrivet av den 21 Jun 2021
Älskar den här parfymen, helt underbar!!
skrivet av Johanna W den 26 Apr 2021
Tycker den luktar nytvättat. Lite blommig (iris?) och pudrig med en hint av vanilj. Inte för stark, men håller 5h. Längre på kläderna. En väldigt lagom doft. Känns som om man kan ha den till alla tillfällen året runt. Jag dras oftast till lite mer traditionellt maskulina dofter, men älskar denna!
skrivet av EN den 23 Apr 2021
Det luktar så fantastiskt!
skrivet av Yuliia Wetterling den 8 Apr 2021
Härlig doft.
skrivet av Uno Fändriks den 29 Mar 2021
Det är så mycket klös i den här. Älskar den.
skrivet av Josephine den 26 Mar 2021
Min nya favorit!
skrivet av Tina den 8 Mar 2021
Har du inte luktat på denna, gör det ❤️. Så många som frågat vilken god doft jag har på mig när jag använder denna. Inte direkt söt, utan snarare åt trähållet. Ingen doft du får huvudvärk av
skrivet av Ninni den 15 Feb 2021
Sverige Min bästa doften Det är anderbar
skrivet av Aicha den 19 Jan 2021
Helt fantastisk doft en härlig vardagsparfym Mycket speciell doft av kvinnligt varmt nytvättat liksom men ändå lite blommig.
skrivet av Parfym besatt den 30 Dec 2020
Fräsch doft som jag varmt rekommenderar!
skrivet av Eva Madeleine Larsson Doucoure den 30 Dec 2020
Luktar så gott! Fick den som prov när jag köpte andra produkter. Skall nu beställa den. 🥰
skrivet av Monica Thebrin Olsson den 6 Oct 2020
Bästa! Mjuk och pudrig med diskret efterton hela dagen.
skrivet av Sandra Svedberg den 11 Sep 2020
Skulle beställt Pure Musc men det blev Poudree den ok oxå
skrivet av Ruth Karin Ann-Sofie Lindoff den 6 Jul 2020
Pudrig och mjuk doft, mycket fin och elegant!
skrivet av Emelie den 2 Jun 2020
Luktar gott på mig
skrivet av Ingrid Lindgren den 4 May 2020
har fått såååå mycket frågor om denna doft! :D Luktar otroligt fräscht
skrivet av Tanja den 19 Mar 2020
Helt underbar pudrig doft, helt enkelt perfekt.
skrivet av AnnaL den 11 Jan 2020
Helt underbar pudrig doft, helt enkelt perfekt.
skrivet av AnnaKarinL den 11 Jan 2020
Helt underbar pudrig doft, helt enkelt perfekt.
skrivet av AnnaL den 11 Jan 2020
Upptäckte denna doft av en ren slump och den doftar helt ljuvligt på huden. Känns kvinnlig och förförisk.
skrivet av Malene den 16 Dec 2019
Deliciously sexy
skrivet av Natasha A. den 26 Nov 2019
Den jag tycker mest om, älskar doften😍
skrivet av Marina den 23 Nov 2019
Gillar Narciso’s dofter, men denna var inte min favorit. Dock helt ok
skrivet av Annika den 23 Nov 2019
Den jag tycker mest om, älskar doften:heart_eyes:
skrivet av Marina den 23 Nov 2019
Amazing! Sophisticated and sexy, suitable for both work and night life.
skrivet av Ida den 8 Nov 2019
Fick den här som prov och den luktar så underbart. En kvinnlig, mjuk och hudnära doft.
skrivet av Susanne den 1 Nov 2019
Jag är en sann parfymfantast och detta är verkligen bland dem absolut bästa dofterna jag vet. Otroligt fin och unik. Doftar romantiskt mjukt pudrigt och som hud. Omöjligt att inte få komplimanger när man bär denna doft.
skrivet av S den 29 Oct 2019
Luktar så himla gott!
skrivet av MarieJ den 14 Oct 2019
Luktar så himla gott!
skrivet av MarieKarolinJ den 14 Oct 2019
Vilken besvikelse. Hade inte luktat på den innan jag beställde hem den utan gick på recensioner. För mig så är detta en doft för äldre damer.
skrivet av Maggan den 16 Aug 2019
Hej, Profukten är underbar. Kan ni vara snälla och skicka igen fakturan för att jag har tappat min mobil och har svårt att hitta fakturan. MVG
skrivet av Hakima den 7 Aug 2019
En ljuvlig doft som passar såväl vinter som sommar. Pudrig, något blommig och sitter hela dagen. Jag växlar mellan olika parfymer men denna finns ständigt på min hylla. Inne på femte flaskan.
skrivet av MarianneL den 27 May 2019
En ljuvlig doft som passar såväl vinter som sommar. Pudrig, något blommig och sitter hela dagen. Jag växlar mellan olika parfymer men denna finns ständigt på min hylla. Inne på femte flaskan.
skrivet av PiaMarianneL den 27 May 2019
En ljuvlig doft som passar såväl vinter som sommar. Pudrig, något blommig och sitter hela dagen. Jag växlar mellan olika parfymer men denna finns ständigt på min hylla. Inne på femte flaskan.
skrivet av MarianneL den 27 May 2019
Denna doften är verkligen perfekt. Pudrig, kvinnlig, ren, fräsch men ändå med ett djup. Rekommenderar!
skrivet av Julia den 6 May 2019
Parfym Trevlig kvällens doft
skrivet av Irmunda den 16 Apr 2019
Jättefint och jättebra. Hej! Ja, min favorit parfym är vit och rosa. De är min favorit. Jag hoppas att alla kommer att använda den.Det är magnifika känns vackert och attraktivt samtidigt.
skrivet av Elham den 14 Apr 2019
Nya favoriten! En helt otrolig doft som verkligen håller hela dagen. Många som kommenterat att jag luktar gott :)
skrivet av Julia den 14 Nov 2018
Nya favoriten! En helt otrolig doft som verkligen håller hela dagen. Många som kommenterat att jag luktar gott :)
skrivet av Julia den 14 Nov 2018
Drömparfymen Doftar himmelskt :-)
skrivet av Jessica den 21 Oct 2018
Klickade hem den efter att läst en hyllning på Linda Hallbergs blogg och kan inte annat än instämma. Älskar den!
skrivet av Hedvig den 27 Sep 2018
Det här är min nya favorit! Så fin doft när den kommer på huden, känns kvinnlig och sensuell men inte tung. Love it!
skrivet av Anna den 27 Sep 2018
Ta på dig den här och låt den sedan sjunka in lite. Fick ett prov och kände först inte så mycket alls men efter ett litet tag blev den alldeles underbar på huden! Inte som alla andra parfymer utan en sensuell doft UTAN att den känns för tung eller söt. Man känner sig väldigt kvinnlig med den på.
skrivet av Agnes den 15 Sep 2018
En fin doft som inte är för tung eller "in your face" utan mjuk, blommig och feminin. Mycket nöjd!!
skrivet av N. den 9 Aug 2018
Älskar den 👍🏻😊
skrivet av Liz den 5 Aug 2018
Älskar den :+1::skin-tone-2::blush:
skrivet av Liz den 5 Aug 2018
Fick tips av Kicks personal att prova denna parfym. Älskar den! Doftar jättegott och sitter hela dagen!
skrivet av Maggan den 11 Mar 2018
Den bästa parfymen!
skrivet av Riitta den 9 Mar 2018
Älskar denna parfymen! Den sitter verkligen hela dagen och luktar supergott!
skrivet av Louise den 5 Mar 2018
Älskar doften passar mej perfekt !
skrivet av Pia den 7 Jan 2018
Bra doft som sitter kvar länge
skrivet av Susanna den 24 Oct 2017
Deilig duft
skrivet av Sigrun den 26 Sep 2017
Herlig duft Det er en nydelig parfyme .
skrivet av Peter N. den 24 Sep 2017
Pudrig favorit Jag sökte efter en pudrig parfym på nätet och denna kom upp som förslag så jag beställde den här och den överträffade alla mina förväntningar. Tänk dig doften i en exklusiv parfymaffär av den anrika boudoir-sorten men med en modern touch så kommer du ganska nära. Jag hade en gång en lyxig ask med bodypowder av YSL:s Opium (originalet) och fick en doft-Flashback till den. Jag får så många komplimanger när jag bär denna parfym.
skrivet av Sara den 15 Sep 2017
Rekommenderas! Fräsch och blommig doft som håller hela dagen.
skrivet av Sara den 19 Jul 2017
Poudree Den lækreste duft jeg har haft i årevis. Så blid og creamy og samtidig kan alle dufte den omkring dig.
skrivet av Malene den 9 Apr 2017
Fantastisk fin duft som lukter naken hud! Elsker den.
skrivet av Edina Arslanagic den 16 Feb 2017
Det är absolut den bästa parfymen. Den passar både på dagen och kvällen
skrivet av Ingrid Elisabeth Rohlén Karlsson den 16 Feb 2017
Fantastisk duft! Den beste jeg har hatt :) Lukter naken hud.
skrivet av anonym den 12 Oct 2016
WOW !!!! Fikk en prøve på denne i dag....og satt i sofaen hjemme da jeg prøvde den...holdt på å dette ut av sofaen av den helt fantastisk eventyrlige dusten!!!!!! som en drøm....myk, varm..sommernatt eller høstkveld...hus, musikk ...JA-denne MÅ jeg ha !!!!
skrivet av Eli den 10 Jun 2016
Helt nydelig . Rund og myk. Litt voldsom i starten,men nydelig. Tenker høst med Kashmir skjerf. Helt nydelig. Jeg har alle hans parfymer men denne er nydelig. For en eller annen grunn minner den meg om barbie håret når jeg var liten.☺️
skrivet av Perfume Addict den 3 May 2016