Naomi Campbell Naomi Campbell

Naomi Campbell Eau de Toilette är en damparfym från Naomi Campbell som lanserades 2010.

4.9
Betyg
125
Omdömen
6
Butiker
14%
TOPP

Naomi Campbell Naomi Campbell EdT har fått betyget 4.9 av 5 baserat på 125 omdömen. Snittbetyg för märket Naomi Campbell är 4.1.

125 reccensioner & kommentarer
Favorit parfym Jag köpte den som present till en person som har den som favorit parfym. Hon har använd det varje dag i flera år. Hon tröttnar aldrig på den och Kan inte leva utan.
skrivet av Rita den 15 Oct 2019
Naiomi Campbell En underbar doft, definitivt min nya favorit
skrivet av Maud den 5 Sep 2019
Har haft Naomi Campbell i många år och tycker mycket bra om den.
skrivet av Eivor den 14 Aug 2019
Snabb service
skrivet av Malin den 13 Aug 2019
Har använt den i många år,och älskar den.
skrivet av Marina M. den 14 Jul 2019
Bra produkt, snabb leverans
skrivet av Katarina E. den 6 Jul 2019
Bästa parfymen ❤️👌
skrivet av Ulrika den 2 Jul 2019
Luktar så gott
skrivet av Ann C. den 30 Jun 2019
Älskaaaar Fint doft för sömmar #tävling
skrivet av boualiouarda den 24 Jun 2019
Super tack 😚
skrivet av Marek den 26 May 2019
Parfym En av mina favoritdofter
skrivet av Marita den 23 May 2019
Bra
skrivet av Åke den 15 May 2019
Parfym Jag tycker doften är helt underbar , har använt den i många år
skrivet av Josephine den 12 May 2019
Mkt nöjd kund
skrivet av kristina den 15 Apr 2019
Behaglig doft som jag använt flera år, och får uppskattning för.
skrivet av Marion den 9 Apr 2019
Superbra!!!!!
skrivet av Susi den 9 Apr 2019
Super nöjd Bästa parfymen, bra sida, går snabbt och enkelt!
skrivet av Telma den 9 Apr 2019
Naomi champel Mild ljuvlig doft
skrivet av Åsa den 8 Apr 2019
Naomi Campbell En mild behaglig doft som jag använt i många år både till vardags och till fest.
skrivet av Mona den 6 Apr 2019
härlig parfym
skrivet av Marita den 18 Mar 2019
En gammal favorit. Älskar dem
skrivet av Lorina den 13 Mar 2019
Jättenöjd 👌👌👌👌
skrivet av Jenny den 11 Mar 2019
Parfym Älskar den här parfymen hade den förut. Den luktar gott😊
skrivet av Elvedina den 27 Feb 2019
5
skrivet av alema den 25 Feb 2019
Underbar , behaglig doft! En positiv överraskning!
skrivet av Birgitta den 22 Feb 2019
Underbar doft Älskar doften!
skrivet av Kristina den 20 Feb 2019
Parfym Den bästa doften blir aldrig trött på denna doft!!
skrivet av Leyla R. den 10 Feb 2019
Inte bästa Samlar på naomi parfymerna. Detta var inte den bästa men helt ok.
skrivet av Helen den 16 Jan 2019
Naomi Campell Jag har haft den i många år,helt fantastisk.
skrivet av Marina M. den 16 Jan 2019
Mycket ok
skrivet av Christer den 16 Jan 2019
God doft En mycket bra vardagsparfym. Lagom dag doft
skrivet av Gunnel den 7 Dec 2018
Favorit! Den bästa parfymen, har haft den i många år. En parfym som jag inte får huvudvärk av. Eva
skrivet av Eva den 5 Dec 2018
Present till min mamma. Hon älskar doften. Annorlunda och till ett bra pris.
skrivet av Maria den 5 Dec 2018
Parfym Denna parfym luktar så gott och är så billig här
skrivet av Susanne den 5 Dec 2018
campbell doftar jättegott
skrivet av marie-louise den 23 Nov 2018
fantastisk Mycket kvinnlig passar både på dagen och kvällen
skrivet av Anita den 10 Nov 2018
Underbar doft
skrivet av Rainer den 10 Oct 2018
bäst
skrivet av Anna den 30 Sep 2018
Luktar tyvärr tant Gick på recensionerna här och trodde jag skulle få en härlig doft. Påminner dock om nån tantparfym. Riktigt besviken och köper aldrig mer parfym som jag inte sniffat på innan...
skrivet av Maria den 25 Sep 2018
Luktar jättegott, håller länge:)
skrivet av Ida-Maria den 25 Sep 2018
En doft, som vi inte vill vara utan.
skrivet av Bo den 25 Sep 2018
Min favorit så synd att body lotion i samma doft utgått
skrivet av Elisabeth den 21 Sep 2018
Mums Parfymen som alltid finns i mitt skåp! En fruktig, söt och lite djupare doft.
skrivet av emmatongring den 19 Sep 2018
Bästa för mej Behaglig
skrivet av Sonja den 18 Sep 2018
Perfekt present Bra present som passar alla smaker
skrivet av ndziewit den 30 Aug 2018
parfym snabb leverans och god doft
skrivet av Susanne den 7 Aug 2018
Naiomi campen
skrivet av Margareta den 5 Jul 2018
Doften är så där. Förväntat mig att den är mer blommig.
skrivet av Elzbieta den 22 Jun 2018
👍🏼
skrivet av Gertrud den 21 Apr 2018
Naiomi Campell Bästa ljuvliga fräscha parafym .
skrivet av Marie den 19 Apr 2018
Bra produkt samt priset .
skrivet av Pamela T. den 19 Apr 2018
Underbar doft!!! Har varit min storfavorit i många år!
skrivet av Ulrika den 28 Mar 2018
Gillar de så mycket.Ett bra pris med
skrivet av Mari den 23 Mar 2018
Doftar jätte gott
skrivet av Sara den 23 Feb 2018
Naomi Campbell Helt klart en favorit, doftar underbart !!! Och dessutom bra pris !!!
skrivet av Mia den 16 Feb 2018
Bästa parfym
skrivet av Lena den 12 Feb 2018
Bra
skrivet av Mam S. den 24 Jan 2018
Mmm ljuvlig
skrivet av Lars-Olof den 22 Dec 2017
Helt underbar 😊
skrivet av Susanne den 22 Dec 2017
Gillar den
skrivet av Anette den 19 Dec 2017
Älskar denna doft
skrivet av Eva den 13 Dec 2017
Underbar doft.
skrivet av Lars den 8 Dec 2017
Naomi Campbell Underbar doft 😊🎄🎅❤
skrivet av Kerstin den 5 Dec 2017
Underbar Har varit min favorit i många år en doft som jag aldrig tröttnar på.
skrivet av Nina den 5 Dec 2017
Luktar ljuvligt.
skrivet av Maud den 5 Dec 2017
Doften sitter i länge
skrivet av Ing-Mari den 19 Nov 2017
Favorit doft👍
skrivet av Petra H. den 22 Oct 2017
classic underbar doft
skrivet av anne c. den 16 Oct 2017
Underbar doft!!!
skrivet av Lise-Lott den 2 Oct 2017
Min favorit sen många år Mystisk underbar lite " mörk " doft
skrivet av Anna C. den 2 Oct 2017
Min favorit Äntligen finns Naomi Campbell hos mig igen. Det är en ljuvlig doft alldeles lagom.
skrivet av Barbro den 29 Sep 2017
Parfym Snabb leverans
skrivet av Christel M. den 22 Sep 2017
Toppen! Helnöjd, snabb leverans. Bra kvalité och relativt billigt. Enkelt att betala. Toppen helt enkelt. :-)
skrivet av Susanne den 19 Aug 2017
Mjuk och varm doft av vanilj. Älskar den. Kan bäras vid alla tillfällen.
skrivet av Catharina den 18 Aug 2017
Doftar såååååå gott! Den här parfymen är en av mina favoriter som jag aldrig, aldrig, aldrig tröttnar på! Den är himmelsk!
skrivet av Ellie den 15 Jul 2017
Bra!
skrivet av Therese den 11 Jul 2017
Naomi cambell Det är min favorit till vardags mild och doftar ljuvligt på mig
skrivet av Liselotte den 18 Jun 2017
Bra
skrivet av Satu den 14 Jun 2017
Nöjd Ganska nöjd med varan och leveransen!
skrivet av Hilal den 2 Jun 2017
Ljuvlig doft som inte försvinner så fort..
skrivet av Bernt den 22 May 2017
Luktar tyvärr inte lika gott som Cat de Luxe som verkar ha utgått.
skrivet av Charlotta den 23 Apr 2017
Helt underbar doft..
skrivet av Malgorzata den 27 Mar 2017
Luktade inte lika mycket som förra som jag köpte på en flygplats :(
skrivet av Marie M. den 12 Mar 2017
Naiomi Campbell Edt Luktar jättegott. Lukten sitter i länge och det räcker om tar bara lite.
skrivet av Barbro den 3 Mar 2017
Älskar denna mjuka doft ✨
skrivet av Johanna den 24 Feb 2017
Luktar fantastiskt
skrivet av Anita den 1 Jan 2017
Luktar ljuvligt
skrivet av Yvonne den 27 Dec 2016
fräsh doft härlig fräsch doft ej för stark
skrivet av Ann-Britt den 26 Dec 2016
Fräsch doft
skrivet av Jane den 9 Dec 2016
Naomi Campbell Härlig, frisk, sportig, lätt vardagsdoft
skrivet av Helena den 7 Dec 2016
noomi campbell gillar doften passar både till vardag och fest
skrivet av Eva M. den 6 Dec 2016
Sambon perfym.. Luktade gott på henne!
skrivet av Magnus den 4 Dec 2016
Härlig vardagsdoft
skrivet av Tommy den 21 Nov 2016
Kanon
skrivet av Helén den 19 Nov 2016
Luktar som vanligt
skrivet av Leif B. den 15 Nov 2016
Naomi Campbell Underbar parfym använt den i flera år, mild och ej för stark, håller länge
skrivet av Ann den 13 Nov 2016
Super Ni är klockrena, beställde den 25.e ont 2 parfymer och dom nog i min brevlåda 26.e . Er kan man lita på och jag kommer alltid köpa av er. Tack för nu finns
skrivet av Liselott den 5 Nov 2016
Naomi Campbell Doften är bara såååååååå underbar ;-)
skrivet av Gullis ;. den 10 Oct 2016
Naiomi Campel orginal Helt underbar parfym. :-)
skrivet av Susanne den 9 Oct 2016
naomi Jag har i flera år använt denna parfym, jag tycker den doftar lagom. Jag jobbar på ett fritids, barnen kommer fram o kramar mig dom tycker jag luktar såååå gooootttt!!
skrivet av Britt-Mari F. den 9 Oct 2016
Har köpt denna doft ett antal gånger nu, senast för ett par dagar sedan. Senaste flaskan doftar mycket svagt jämfört med tidigare flaskor. Misstänker en omformulering. Bedrövligt. Kommer ej köpa igen.
skrivet av Hero den 27 Sep 2016
Mycket bra service Servicen innan man fick paketet å leverans tiden var bra å snabb. / Nöjd kund
skrivet av Nathalie den 11 Sep 2016
Underbar parfym
skrivet av Märit den 4 Sep 2016
Nöjd
skrivet av Anita E. den 18 Aug 2016
Naiomi cambell Jag tycker att hennes dofter är väldigt bra, passar för alla tillfällen
skrivet av Carita den 15 Aug 2016
Naomi Campbell EdT Jag bara älskar doften..super!
skrivet av Eivor den 11 Aug 2016
Naomi Cambell Mycket mild och ljuvlig doft som jag har använt både till vardag och till fest i många år.
skrivet av Mona den 8 Aug 2016
Unik. Doftar ljuvligt
skrivet av T. A. den 31 Jul 2016
Älskad Har alltid älskat den är doften. Den är bara bäst❤️
skrivet av Charlotta den 29 Jun 2016
Den mest väldoftande parfym jag vet!
skrivet av Kerstin den 22 Jun 2016
Jag har använd samma parfym många år och älskar doften furtvarande
skrivet av MinnaBarck den 29 May 2016
Kan inte vara utan den Har använt den i flera år and the only for me.....
skrivet av GunnelLindström den 26 May 2016
Naomi Campell Har varit min favoritparfym i många år.
skrivet av GunnelLindström den 20 May 2016
NAOMI CAMPELL Har varit min favorit parfym i många år!
skrivet av Gunnel Lindström den 20 May 2016
Denna doft är en av mina två dofter som blivit ett signum för mig. Can't be without it!
skrivet av Marianne Bergman den 27 Feb 2015
Underbar doft! Jag är ganska kräsen när det gäller parfym och doft. Men denna är perfekt för den som inte gillar för stark doft eller för sött. Den ligger mittemellan. Fick denna i julklapp och har använt den flitigt sen dess!
skrivet av Emelie H den 11 Feb 2015
Älskar den! Använt denna oerfym i flera år nu.
skrivet av Greta den 11 Feb 2015
En av favoriterna. Luktar så gott.
skrivet av Pernilla den 8 Jan 2014
En doft som håller länge och dessutom mild. jag har själv använt den i ca:10 år kommer att använda den minst lika länge till:)
skrivet av Kickinnerfjord den 13 Oct 2013
Mumsig! Denna parfymen har fått hänga med sedan år 2000 :) "Chokladaktig" doft som jag tycker passar både äldre och yngre damer :)
skrivet av Saphire den 14 Aug 2012
Fick parfymen som födelsedagspresent den luktar så himla gott dessutom är Naomi Cambell en av mina favorit modeller.
skrivet av Amra Huskic den 29 Feb 2012
Naomi Campbell NC EdT Den här lukten luktar så faktastiskt gott!!!!!! Den här är bland mina favorit parfymer, jag använder denna så ofta det bara går. Parfymen luktar länge och lukten i sig är så sjukt kvinnlig , sexig och varm!!!
skrivet av N.n den 4 Apr 2011
All time favourite En varm och exotisk parfym. Toppen för mig som älskar orientaliska kryddiga dofter. Rekommenderas varmt!
skrivet av Nina den 19 Sep 2009
Heting! Absolut en favorit! Inte till vardags om man inte är väldigt sval i sig själv, men till fest; JA!
skrivet av Mary den 5 Jan 2009
Lockande god! När jag bär denna parfym får jag alltid komplimanger om hur gott jag doftar! Det är absolut ingen vardagsparfym enligt mig utan ska bäras vid speciella tillfällen, fest, etc.
skrivet av B den 27 Apr 2008