Naomi Campbell Naomi Campbell

Naomi Campbell Eau de Toilette är en damparfym från Naomi Campbell som lanserades 2010.

4.9
Betyg
226
Omdömen
7
Butiker
24%
TOPP

Naomi Campbell Naomi Campbell EdT har fått betyget 4.9 av 5 baserat på 226 omdömen. Snittbetyg för märket Naomi Campbell är 4.3.

226 reccensioner & kommentarer
Min mamma använde alltid denna förr när hon var yngre, 15 år sedan. Minns doften än idag och fick nostalgiska minnen av den. Frågade henne häromdagen vad för parfym det var hon använde som luktade så gott och beskrev flaskan som jag mindes. Och det visade sig vara denna. Så köpte den direkt. Den är verkligen så god! Ren, fräsch och mild doft 😍. Väldigt speciell doft och kul att inte många använder den, skönt slippa dofta som alla andra. Ni som säger den inte håller så länge, det är en EDT. Köp EDP istället.
skrivet av Jesw den 2 May 2021
Snabb leverans och välpackat.
skrivet av Susanne Lycén den 30 Apr 2021
Trevlig doft
skrivet av Kristina Last den 30 Apr 2021
Handlar all parfym via Er..det är stort utbud och snabb service.
skrivet av Ann Baath den 27 Apr 2021
Jag gillar den
skrivet av Maud den 26 Apr 2021
Billigt, snabbt leverans, fint packat. 👍👍👍👍
skrivet av Yazan den 18 Apr 2021
Smidigt och bra 😊
skrivet av Christina Apelgren den 15 Apr 2021
Mycket god doft som passar mej bättre på höst och vinter än på sommar och vår.
skrivet av Gunilla Jägerström den 27 Mar 2021
Jättebra! Snabb leverans.
skrivet av Gerd Monica Andersson den 25 Mar 2021
Love it ❤️❤️
skrivet av kund den 25 Mar 2021
Underbar doft!
skrivet av Märit Hansson den 23 Mar 2021
mycket bra pris
skrivet av lena johansson den 22 Mar 2021
Gillar den som vardags parfym
skrivet av Lena Österlund den 14 Mar 2021
Den är Bäst
skrivet av Stig Olof Olsson den 14 Mar 2021
Verkligen en favorit
skrivet av Anette ANDERSSON den 13 Mar 2021
Snabb leverans
skrivet av Monica Margaretha Sylvendahl den 13 Mar 2021
Den doft min hud tål bäst, av de dofter jag gillar
skrivet av helen ala-jukuri den 24 Feb 2021
Härlig vardagsparfym
skrivet av Eva GripSundberg den 10 Feb 2021
Luktar gott
skrivet av Olle Thommy Jakobsson den 6 Feb 2021
Jag bara älskar denna parfymen.
skrivet av Sandra Vigstrand den 31 Jan 2021
Snabb leverans
skrivet av Angela Linda Maria Chris Tingl den 29 Jan 2021
En ’gammal’ favorit!
skrivet av Birgitta Tillander den 23 Jan 2021
Älskar den
skrivet av Ann-Louise Strandberg den 13 Jan 2021
Var en julklapp
skrivet av Eva Marianne Mårtensson den 1 Jan 2021
Lite för schampoo liknande doft, inget jag gillar.
skrivet av Camilla den 30 Dec 2020
En favorit i repris
skrivet av Therese Christiansson den 30 Nov 2020
Får ofta beröm för denna goda parfym.
skrivet av Jeanette Vestlinder den 30 Oct 2020
God doft.
skrivet av Monica Katarina Lindor den 27 Aug 2020
Får ofta höra att jag doftar gott.
skrivet av Kerstin Apelman den 15 Aug 2020
Är allergiker och det är en av dom få parfymer jag tål
skrivet av Marie Brink den 13 Aug 2020
Fräsch doft
skrivet av Ingela Eriksson den 2 Aug 2020
Fräscha håller länge. Lagom doft inte för tunga
skrivet av Madeleine Isaksson den 29 Jul 2020
Härlig doft
skrivet av Irene Britt-Mari Koskinen den 28 Jul 2020
Mild härlig doft som gladeligen kan användas både till vardags och fest.
skrivet av Mona Jonsson den 27 Jul 2020
Snabb leverans av denna väldoftande parfym som passar mig
skrivet av Annette Olsson den 26 Jul 2020
Har använt denna parfym i flera år. Älskar doften. Har även fått beröm av flera personer av båda könen att jag luktar jätte gott.
skrivet av THEO den 24 Jul 2020
Min frus favorit
skrivet av Alf Ingemar Patrik Brännström den 20 Jul 2020
Doftar gott men ganska dyr
skrivet av Maud den 13 Jul 2020
Funkade bra snabb leverans
skrivet av Inger Birgitta Carina Olsson den 7 Jul 2020
perfekt, snabb leverans enkelt att beställa,
skrivet av Ingegerd Christina Vikström den 3 Jul 2020
Underbar doft som hängt med i över tjugo år.
skrivet av Elisabeth J. den 1 Jul 2020
Har haft denna parfymen i snart 20 år.. o tänker inte byta..
skrivet av Kerstin Grete Aneli Andersson den 26 Jun 2020
Blommig doft som känns fräsch
skrivet av Jessica Blom den 24 Jun 2020
Så nöjd väntar på fakturan
skrivet av Michaela Johannesson den 20 Jun 2020
Jättebra!!
skrivet av Monica Margaretha Sylvendahl den 14 Jun 2020
En som passar mig perfekt
skrivet av Christel Palm den 10 Jun 2020
Bra pris och väldigt bra doft som passar mig.
skrivet av maria honarmand den 8 Jun 2020
Kan inte finnas någon parfym som denna 😊👍
skrivet av Lena Haglund den 5 Jun 2020
Tycker doften är härlig och passar nu till sommaren.
skrivet av Lena Bräckehäll den 1 Jun 2020
Använt den länge och är mycket nöjd
skrivet av Vesna Ozmec den 20 May 2020
Snabb leverans, enkel betalning, produkt enligt bild, billigare😃 doftar underbart😍
skrivet av Sofia Thorén den 17 May 2020
Tyckte inte den luktade riktigt samma som min andra
skrivet av Mellom den 14 May 2020
Precis i min smak, luktar inte för mycket , väldigt mild och fräsch.
skrivet av Kristina Löfgren den 9 May 2020
Luktar gott.
skrivet av Nette den 4 May 2020
Mjuk o behaglig doft bra pris
skrivet av Marie den 3 May 2020
Blommig och frisk doft
skrivet av Anneli den 3 May 2020
Kerstin Lagom stark i doften ! Underbar
skrivet av Kerstin M. den 14 Mar 2020
Nydelig duft
skrivet av Cornelia den 9 Mar 2020
Diskret men varm doft. Min favoritdoft till vardags.
skrivet av Louise den 27 Feb 2020
Gummans favorit doft.
skrivet av Holger den 9 Feb 2020
Enkelt og rask levert
skrivet av Tove J. den 29 Jan 2020
Parfyme Har brukt den i mange år, kan ikke være uten
skrivet av Eva den 25 Jan 2020
Snabbt leverans
skrivet av Kazimierz J. den 30 Dec 2019
5 Veldig fornøyd
skrivet av Inger L. den 29 Dec 2019
Gillar den milda doften
skrivet av Marita den 26 Dec 2019
Fin
skrivet av Lena M. den 16 Dec 2019
Favoritt.
skrivet av Britt den 8 Dec 2019
Min favorit till vardags sedan många år
skrivet av Elisabet den 4 Dec 2019
Fantastisk Veldig fornøyd. Rask leveranse. Produktet er ikke å få kjøpt i butikker som tidligere førte dette, så jeg er veldig fornøyd med å få kjøpt dette på nett og til en rimeligere pris.
skrivet av Renate den 25 Nov 2019
Super nöjd
skrivet av Hanne den 23 Nov 2019
Älskar den här den i flera år.
skrivet av Ylva den 23 Nov 2019
Oumbärlig för mig Den här parfymen har jag använt från det att jag började använda parfym "This is the one and only" Har inte hittat någon annan doft som kunnat ersätta denna undrrbara doft.
skrivet av Gunnel den 10 Nov 2019
Oumbärlig för mig Den här parfymen har jag använt från det att jag började använda parfym "This is the one and only" Har inte hittat någon annan doft som kunnat ersätta denna undrrbara doft.
skrivet av Gunnel den 10 Nov 2019
Favorit parfym Jag köpte den som present till en person som har den som favorit parfym. Hon har använd det varje dag i flera år. Hon tröttnar aldrig på den och Kan inte leva utan.
skrivet av Rita den 15 Oct 2019
Naiomi Campbell En underbar doft, definitivt min nya favorit
skrivet av Maud den 5 Sep 2019
Har haft Naomi Campbell i många år och tycker mycket bra om den.
skrivet av Eivor den 14 Aug 2019
Snabb service
skrivet av Malin den 13 Aug 2019
Har använt den i många år,och älskar den.
skrivet av Marina M. den 14 Jul 2019
Bra produkt, snabb leverans
skrivet av Katarina E. den 6 Jul 2019
Bra produkt, snabb leverans
skrivet av Katarina B. den 6 Jul 2019
Bästa parfymen ❤️👌
skrivet av Ulrika den 2 Jul 2019
Bästa parfymen :heart:️:ok_hand:
skrivet av Ulrika den 2 Jul 2019
Luktar så gott
skrivet av Ann C. den 30 Jun 2019
Älskaaaar Fint doft för sömmar #tävling
skrivet av boualiouarda den 24 Jun 2019
Älskaaaar Fint doft för sömmar #tävling
skrivet av boualiouarda den 24 Jun 2019
Super tack 😚
skrivet av Marek den 26 May 2019
Super tack :kissing_closed_eyes:
skrivet av Marek den 26 May 2019
Parfym En av mina favoritdofter
skrivet av Marita den 23 May 2019
Bra
skrivet av Åke den 15 May 2019
Rask levering av varene
skrivet av Viviann den 13 May 2019
Parfym Jag tycker doften är helt underbar , har använt den i många år
skrivet av Josephine den 12 May 2019
Mkt nöjd kund
skrivet av kristina den 15 Apr 2019
Super nöjd Bästa parfymen, bra sida, går snabbt och enkelt!
skrivet av Telma den 9 Apr 2019
Behaglig doft som jag använt flera år, och får uppskattning för.
skrivet av Marion den 9 Apr 2019
Superbra!!!!!
skrivet av Susi den 9 Apr 2019
Naomi champel Mild ljuvlig doft
skrivet av Åsa den 8 Apr 2019
Naomi Campbell En mild behaglig doft som jag använt i många år både till vardags och till fest.
skrivet av Mona den 6 Apr 2019
härlig parfym
skrivet av Marita den 18 Mar 2019
En gammal favorit. Älskar dem
skrivet av Lorina den 13 Mar 2019
Jättenöjd 👌👌👌👌
skrivet av Jenny den 11 Mar 2019
Jättenöjd :ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand:
skrivet av Jenny den 11 Mar 2019
Parfym Älskar den här parfymen hade den förut. Den luktar gott😊
skrivet av Elvedina den 27 Feb 2019
Parfym Älskar den här parfymen hade den förut. Den luktar gott:blush:
skrivet av Elvedina den 27 Feb 2019
5
skrivet av alema den 25 Feb 2019
Naomi C Hurtig levert
skrivet av Jørgi den 24 Feb 2019
Underbar , behaglig doft! En positiv överraskning!
skrivet av Birgitta den 22 Feb 2019
Underbar doft Älskar doften!
skrivet av Kristina den 20 Feb 2019
Fornøyd Veldig fornøyd med at man får taki så billig parfyme som det faktiske er så parfyme i Og jeg syns det var rask levering..
skrivet av Martha i. den 12 Feb 2019
Parfym Den bästa doften blir aldrig trött på denna doft!!
skrivet av Leyla R. den 10 Feb 2019
Naomi Campell Jag har haft den i många år,helt fantastisk.
skrivet av Marina M. den 16 Jan 2019
Inte bästa Samlar på naomi parfymerna. Detta var inte den bästa men helt ok.
skrivet av Helen P. den 16 Jan 2019
Mycket ok
skrivet av Christer den 16 Jan 2019
God doft En mycket bra vardagsparfym. Lagom dag doft
skrivet av Gunnel den 7 Dec 2018
Favorit! Den bästa parfymen, har haft den i många år. En parfym som jag inte får huvudvärk av. Eva
skrivet av Eva den 5 Dec 2018
Present till min mamma. Hon älskar doften. Annorlunda och till ett bra pris.
skrivet av Maria den 5 Dec 2018
Parfym Denna parfym luktar så gott och är så billig här
skrivet av Susanne den 5 Dec 2018
campbell doftar jättegott
skrivet av marie-louise den 23 Nov 2018
fantastisk Mycket kvinnlig passar både på dagen och kvällen
skrivet av Anita den 10 Nov 2018
Underbar doft
skrivet av Rainer den 10 Oct 2018
bäst
skrivet av Anna den 30 Sep 2018
Luktar tyvärr tant Gick på recensionerna här och trodde jag skulle få en härlig doft. Påminner dock om nån tantparfym. Riktigt besviken och köper aldrig mer parfym som jag inte sniffat på innan...
skrivet av Maria den 25 Sep 2018
En doft, som vi inte vill vara utan.
skrivet av Bo den 25 Sep 2018
Luktar jättegott, håller länge:)
skrivet av Ida-Maria den 25 Sep 2018
Min favorit så synd att body lotion i samma doft utgått
skrivet av Elisabet den 21 Sep 2018
Mums Parfymen som alltid finns i mitt skåp! En fruktig, söt och lite djupare doft.
skrivet av emmatongring den 19 Sep 2018
Mums Parfymen som alltid finns i mitt skåp! En fruktig, söt och lite djupare doft.
skrivet av emmatongring den 19 Sep 2018
Bästa för mej Behaglig
skrivet av Sonja den 18 Sep 2018
Perfekt present Bra present som passar alla smaker
skrivet av ndziewit den 30 Aug 2018
Perfekt present Bra present som passar alla smaker
skrivet av ndziewit den 30 Aug 2018
parfym snabb leverans och god doft
skrivet av Susanne den 7 Aug 2018
Naiomi campen
skrivet av Margareta den 5 Jul 2018
Doften är så där. Förväntat mig att den är mer blommig.
skrivet av Elzbieta den 22 Jun 2018
👍🏼
skrivet av Gertrud den 21 Apr 2018
:+1::skin-tone-3:
skrivet av Gertrud den 21 Apr 2018
Bra produkt samt priset .
skrivet av Pamela T. den 19 Apr 2018
Naiomi Campell Bästa ljuvliga fräscha parafym .
skrivet av Marie den 19 Apr 2018
Fantastisk duft Fantastisk parfyme til å være kjendis duft, lukter som en dyr designer parfyme!
skrivet av Linda T. den 14 Apr 2018
favoritt parfymen veldig behagelig duft.
skrivet av Merete den 9 Apr 2018
Underbar doft!!! Har varit min storfavorit i många år!
skrivet av Ulrika den 28 Mar 2018
Gillar de så mycket.Ett bra pris med
skrivet av Mari den 23 Mar 2018
Doftar jätte gott
skrivet av Sara den 23 Feb 2018
Naomi Campbell Helt klart en favorit, doftar underbart !!! Och dessutom bra pris !!!
skrivet av Mia den 16 Feb 2018
Bästa parfym
skrivet av Lena den 12 Feb 2018
Bra
skrivet av Mam S. den 24 Jan 2018
Naomi Campbell, bodylotion Har brukt Naomi Campbell bodylotion og parfyme i flere år, og er veldig fornøyd med produktene. Meget fornøyd med å handle hos dere.
skrivet av Wenche den 14 Jan 2018
Helt underbar 😊
skrivet av Susanne den 22 Dec 2017
Helt underbar :blush:
skrivet av Susanne den 22 Dec 2017
Mmm ljuvlig
skrivet av Lars-Olof den 22 Dec 2017
Gillar den
skrivet av Anette den 19 Dec 2017
Superfornøyd Gode priser, flott kundeservice og rask levering rett i postkassa. Er superfornøyd.
skrivet av Wenche-Lill den 17 Dec 2017
Älskar denna doft
skrivet av Eva den 13 Dec 2017
Bra
skrivet av Angelée den 10 Dec 2017
Underbar doft.
skrivet av Lars G. den 8 Dec 2017
Naomi Campbell Underbar doft 😊🎄🎅❤
skrivet av Kerstin den 5 Dec 2017
Luktar ljuvligt.
skrivet av Maud den 5 Dec 2017
Underbar Har varit min favorit i många år en doft som jag aldrig tröttnar på.
skrivet av Nina den 5 Dec 2017
Naomi Campbell Underbar doft :blush::christmas_tree::santa::heart:
skrivet av Kerstin den 5 Dec 2017
Veldig fornøyd
skrivet av Berit H. den 28 Nov 2017
Doften sitter i länge
skrivet av Ing-Mari den 19 Nov 2017
Nydelig parfyme
skrivet av Emilie den 26 Oct 2017
Favorit doft👍
skrivet av Petra H. den 22 Oct 2017
Favorit doft:thumbsup:
skrivet av Petra H. den 22 Oct 2017
classic underbar doft
skrivet av anne c. den 16 Oct 2017
Rask og flott levering Rask levering, enkelt og oversiktlig mår man skal bestille varer
skrivet av Anita L. den 8 Oct 2017
Min favorit sen många år Mystisk underbar lite " mörk " doft
skrivet av Anna C. den 2 Oct 2017
Underbar doft!!!
skrivet av Lise-Lott den 2 Oct 2017
Min favorit sen många år Mystisk underbar lite " mörk " doft
skrivet av Anna C. den 2 Oct 2017
Min favorit Äntligen finns Naomi Campbell hos mig igen. Det är en ljuvlig doft alldeles lagom.
skrivet av Barbro den 29 Sep 2017
Parfym Snabb leverans
skrivet av Christel den 22 Sep 2017
Favoritten min!!!
skrivet av Anette den 26 Aug 2017
Mjuk och varm doft av vanilj. Älskar den. Kan bäras vid alla tillfällen.
skrivet av Catharina den 18 Aug 2017
Doftar såååååå gott! Den här parfymen är en av mina favoriter som jag aldrig, aldrig, aldrig tröttnar på! Den är himmelsk!
skrivet av Ellie den 15 Jul 2017
Bra!
skrivet av Therese den 11 Jul 2017
Naomi cambell Det är min favorit till vardags mild och doftar ljuvligt på mig
skrivet av Liselotte den 18 Jun 2017
Bra
skrivet av Satu den 14 Jun 2017
Nöjd Ganska nöjd med varan och leveransen!
skrivet av Hilal den 2 Jun 2017
Ljuvlig doft som inte försvinner så fort..
skrivet av Bernt den 22 May 2017
Luktar tyvärr inte lika gott som Cat de Luxe som verkar ha utgått.
skrivet av Charlotta den 23 Apr 2017
Helt underbar doft..
skrivet av Malgorzata den 27 Mar 2017
Luktade inte lika mycket som förra som jag köpte på en flygplats :(
skrivet av Marie M. den 12 Mar 2017
Naiomi Campbell Edt Luktar jättegott. Lukten sitter i länge och det räcker om tar bara lite.
skrivet av Barbro den 3 Mar 2017
Älskar denna mjuka doft ✨
skrivet av Johanna den 24 Feb 2017
Älskar denna mjuka doft :sparkles:
skrivet av Johanna den 24 Feb 2017
Favoritten min!
skrivet av Elise M. den 5 Jan 2017
Luktar fantastiskt
skrivet av Anita den 1 Jan 2017
Luktar ljuvligt
skrivet av Yvonne den 27 Dec 2016
Fräsch doft
skrivet av Jane den 9 Dec 2016
Naomi Campbell Härlig, frisk, sportig, lätt vardagsdoft
skrivet av Helena den 7 Dec 2016
noomi campbell gillar doften passar både till vardag och fest
skrivet av Eva M. den 6 Dec 2016
Sambon perfym.. Luktade gott på henne!
skrivet av Magnus den 4 Dec 2016
Härlig vardagsdoft
skrivet av Tommy den 21 Nov 2016
Kanon
skrivet av Helén den 19 Nov 2016
Luktar som vanligt
skrivet av Leif B. den 15 Nov 2016
Naomi Campbell Underbar parfym använt den i flera år, mild och ej för stark, håller länge
skrivet av Ann den 13 Nov 2016
Naomi Campbell Underbar parfym använt den i flera år, mild och ej för stark, håller länge
skrivet av Ann E. den 13 Nov 2016
Super Ni är klockrena, beställde den 25.e ont 2 parfymer och dom nog i min brevlåda 26.e . Er kan man lita på och jag kommer alltid köpa av er. Tack för nu finns
skrivet av Liselott den 5 Nov 2016
Naomi Campbell Doften är bara såååååååå underbar ;-)
skrivet av Dorthe den 10 Oct 2016
Naiomi Campel orginal Helt underbar parfym. :-)
skrivet av Susanne den 9 Oct 2016
Har köpt denna doft ett antal gånger nu, senast för ett par dagar sedan. Senaste flaskan doftar mycket svagt jämfört med tidigare flaskor. Misstänker en omformulering. Bedrövligt. Kommer ej köpa igen.
skrivet av Hero den 27 Sep 2016
Mycket bra service Servicen innan man fick paketet å leverans tiden var bra å snabb. / Nöjd kund
skrivet av Nathalie den 11 Sep 2016
Underbar parfym
skrivet av Märit den 4 Sep 2016
Nöjd
skrivet av Anita E. den 18 Aug 2016
Naiomi cambell Jag tycker att hennes dofter är väldigt bra, passar för alla tillfällen
skrivet av Carita den 15 Aug 2016
Naomi Campbell EdT Jag bara älskar doften..super!
skrivet av Eivor den 11 Aug 2016
Naomi Cambell Mycket mild och ljuvlig doft som jag har använt både till vardag och till fest i många år.
skrivet av Mona den 8 Aug 2016
Unik. Doftar ljuvligt
skrivet av Christina den 31 Jul 2016
Älskad Har alltid älskat den är doften. Den är bara bäst❤️
skrivet av Charlotta den 29 Jun 2016
Service God service og rask behandling
skrivet av Anita L. den 26 Jun 2016
Den mest väldoftande parfym jag vet!
skrivet av Kerstin den 22 Jun 2016
Jag har använd samma parfym många år och älskar doften furtvarande
skrivet av MinnaBarck den 29 May 2016
Kan inte vara utan den Har använt den i flera år and the only for me.....
skrivet av Gunnel den 26 May 2016
NAOMI CAMPELL Har varit min favorit parfym i många år!
skrivet av Gunnel Lindström den 20 May 2016
Naomi Campell Har varit min favoritparfym i många år.
skrivet av Gunnel den 20 May 2016
NAOMI CAMPELL Har varit min favorit parfym i många år!
skrivet av Gunnel Lindström den 20 May 2016
Denna doft är en av mina två dofter som blivit ett signum för mig. Can't be without it!
skrivet av Marianne Bergman den 27 Feb 2015
Underbar doft! Jag är ganska kräsen när det gäller parfym och doft. Men denna är perfekt för den som inte gillar för stark doft eller för sött. Den ligger mittemellan. Fick denna i julklapp och har använt den flitigt sen dess!
skrivet av Emelie H den 11 Feb 2015
Älskar den! Använt denna oerfym i flera år nu.
skrivet av Greta den 11 Feb 2015
En av favoriterna. Luktar så gott.
skrivet av Pernilla den 8 Jan 2014
En doft som håller länge och dessutom mild. jag har själv använt den i ca:10 år kommer att använda den minst lika länge till:)
skrivet av Kickinnerfjord den 13 Oct 2013
En doft som håller länge och dessutom mild. jag har själv använt den i ca:10 år kommer att använda den minst lika länge till:)
skrivet av Kickinnerfjord den 13 Oct 2013
Mumsig! Denna parfymen har fått hänga med sedan år 2000 :) "Chokladaktig" doft som jag tycker passar både äldre och yngre damer :)
skrivet av Saphire den 14 Aug 2012
Fick parfymen som födelsedagspresent den luktar så himla gott dessutom är Naomi Cambell en av mina favorit modeller.
skrivet av Amra Huskic den 29 Feb 2012
Naomi Campbell NC EdT Den här lukten luktar så faktastiskt gott!!!!!! Den här är bland mina favorit parfymer, jag använder denna så ofta det bara går. Parfymen luktar länge och lukten i sig är så sjukt kvinnlig , sexig och varm!!!
skrivet av N.n den 4 Apr 2011
All time favourite En varm och exotisk parfym. Toppen för mig som älskar orientaliska kryddiga dofter. Rekommenderas varmt!
skrivet av Nina den 19 Sep 2009
Heting! Absolut en favorit! Inte till vardags om man inte är väldigt sval i sig själv, men till fest; JA!
skrivet av Mary den 5 Jan 2009
Lockande god! När jag bär denna parfym får jag alltid komplimanger om hur gott jag doftar! Det är absolut ingen vardagsparfym enligt mig utan ska bäras vid speciella tillfällen, fest, etc.
skrivet av B den 27 Apr 2008