Miu Miu L'Eau Bleue

L'Eau Bleue Eau de Parfum är en damparfym från Miu Miu som lanserades 2016.

4.5
Betyg
6
Omdömen
2
Butiker
30%
TOPP

Miu Miu L'Eau Bleue EdP har fått betyget 4.5 av 5 baserat på 6 omdömen. Snittbetyg för märket Miu Miu är 4.4.

6 reccensioner & kommentarer
Luktar gott och sitter hela dagen Gillar den helt enkelt
skrivet av Natalia S. den 15 Nov 2018
Min nya favoritparfym! Jag har haft många parfymer genom åren och de senaste åren har jag fastnat för träiga och/eller fräscha dofter, såsom Guerlain Acqua Allegoria Herba Fresca och Mandarine Basilic, Hermés Un Jardin Mediterranee, DKNY Women, Carven l'eau de toilette och Byredo Blanche. Jag älskar även Escentric Molecules Molecule 01 och 02. Men Miu Miu L´eau Bleue är den jag använder mest av dem alla och som jag blir mest uppiggad av att använda. Det är en perfekt vardagsparfym och den sitter HELA dagen. Jag känner den på mig själv från det att jag sprayat på den till dess att jag går och lägger mig på kvällen. Den luktar inte starkt och överväldigande utan har bara extrem hållbarhet. Jag har bara fått komplimanger för den. Den sticker ut lite på grund av pepparn och är kanske inte en "safe blind buy", bäst att testa den innan man köper med andra ord. Jag blev förälskad i den vid första användning och fick den av min sambo en vecka senare i födelsedagspresent :)
skrivet av Sabina den 17 Sep 2018
En fantastiskt fin, sensuell sommardoft som varar ca 5-6 timmar på min hud. Initialt påminner den lite om Prada Femme L'eau, senare tycks den dela vissa egenskaper med Lady Gagas Fame. Lättburen även varma sommardagar men passar troligen mer vår och höst. Kan bäras året om. Hoppas Kicks säljer 60 ml snart också; flaskorna är bland Muglers finaste under åren. Välgjord doft och väl värd pengarna. Muglers bästa "Alien-flanker" på senare år!
skrivet av Fragrantista den 29 Jun 2018
Har äntligen hittat MIN parfym. Den doftar ljuvligt!
skrivet av Moa den 3 Mar 2018
The perfect spring/summer scent. Smells clean and fresh not at all sweet or too floral. Definitely can feel the flower scents but it is like you would smell one flower on a sunny summer morning, rather than being hit in the face with with a ton of them. I could have said that better..oh well
skrivet av Petronela Petre den 8 Mar 2017
Finaste doften, fin fräschör med mix av en blommande våräng!
skrivet av Limpan F den 21 Feb 2017