Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet

Daisy Love Eau So Sweet Eau de Toilette är en damparfym från Marc Jacobs som lanserades 2019.

4.5
Betyg
35
Omdömen
5
Butiker
34%
TOPP

Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet EdT har fått betyget 4.5 av 5 baserat på 35 omdömen. Snittbetyg för märket Marc Jacobs är 4.5.

35 reccensioner & kommentarer
Doftar otroligt gott! Hade dock önskat en större flaska.
skrivet av Catarina den 7 Nov 2021
Favoritt 1 Min absolutte nye favoritt duft! MJ har alltid kommet med gode dufter, men denne er blitt min absolutte favoritt i hylla på badet. Denne blir det fler av å i større flaske neste bestilling
skrivet av karin.aanerud den 27 Jun 2021
Sød og krydret på samme tid 🌸 Denne skønne og dekorative parfume fra Marc Jacobs har en fantastisk lækker duft! 🌸 Den er både sød men samtidig også let krydret. Den holder lang tid og den er ikke for tung. Kan varmt anbefales! 💞 #anmeldelse
skrivet av nannahasfeldt den 2 Jun 2021
Luktar jätte gott och är en fräsch doft och inte alls för söt! En perfekt vardaglig parfym som funkar att ha hela året runt + självaste flaskan är ju för fin!
skrivet av Karina den 3 May 2021
Supertrevlig doft. Söt och blommig!
skrivet av Kajsa-Stina Lind den 25 Apr 2021
Gott luktar bra
skrivet av Ewa Christina Vallerström den 12 Feb 2021
Luktar väldigt gott .. passar både unga & ungt sinne. Bra köp
skrivet av AnnetteIngeborgW den 5 Sep 2020
Härlig doft Doftar så gott, somrig och fin förpackning
skrivet av verandada den 16 May 2020
Såå fräsch doft!! Älskar att parfymer finns i såhär små formular, lätt att ta med plus att man kan kan ha massor med olika för olika tillfällen!
skrivet av StinaP den 9 May 2020
Såå fräsch doft!! Älskar att parfymer finns i såhär små formular, lätt att ta med plus att man kan kan ha massor med olika för olika tillfällen!
skrivet av AnnaStinaP den 9 May 2020
Inte min typ av doft! Tyvärr kunde jag knappt känna någon doft på mig.
skrivet av AnneCarinaF den 2 May 2020
Inte min typ av doft! Tyvärr kunde jag knappt känna någon doft på mig.
skrivet av CarinaF den 2 May 2020
Inte min typ av doft! Tyvärr kunde jag knappt känna någon doft på mig.
skrivet av CarinaF den 2 May 2020
Inte min typ av doft! Tyvärr kunde jag knappt känna någon doft på mig.
skrivet av AnneCarinaF den 2 May 2020
Ei ihan sitä mitä olin ajatellut, mutta käytettyä tulee. Oman harkinnan perusteella ostettu.
skrivet av Anni den 9 Mar 2020
Älskaaaar!!!!! Doftar underbart!!!
skrivet av Kowsar den 28 Feb 2020
Nydelig Lukter så godt
skrivet av Linn den 24 Feb 2020
Supergo doft
skrivet av Jessica den 6 Jan 2020
Tonårsdoft Dess sötma påminner mig om parfymerna/body sprayerna man brukade använda i gymnasiet. Missta mig inte, den luktar gott - men lite för ”barnslig”.
skrivet av suzanaaleksandra den 3 Jan 2020
Himla gott!
skrivet av Farshid den 3 Jan 2020
♥️ Luktar sjukt gott! Söt, men endå inte för söt.
skrivet av nathalie1434 den 26 Dec 2019
Härlig, söt, fräsch doft som bara blir bättre ju längre den sitter på kroppen 😍
skrivet av Emma Nordgren den 16 Dec 2019
Det är helt perfekt.
skrivet av Sharam Iman den 15 Dec 2019
Mycket bra
skrivet av Mohamed Yusuf Abdi den 12 Dec 2019
Toppen En present som blev en fullträff
skrivet av Marie den 8 Dec 2019
Bästa köpet Bra förpackning som man kan ha i väskan och luktar jättegott
skrivet av Anette den 25 Aug 2019
Fantastisk
skrivet av Zehra den 21 Aug 2019
Marc jacobs/Daisy love Ihana tuoksu!
skrivet av Minttu den 20 Aug 2019
Fräsch! Perfekt storlek och förpackning på parfym när man reser mycket. Den doftar ljuvligt. Gillar man fruktiga och blommiga parfymer så är denna en av dom.
skrivet av Sandra den 19 Aug 2019
Underbar doft!
skrivet av Sara den 5 Aug 2019
Super fräsch sommar doft😊👍🏼
skrivet av Minela den 15 Jul 2019
Super fräsch sommar doft:blush::+1::skin-tone-3:
skrivet av Minela den 15 Jul 2019
Äntligen en doft som är perfekt för mig! Lagomt söt, somrig, och samtidigt fräsch!
skrivet av GretaS den 23 Jun 2019
Äntligen en doft som är perfekt för mig! Lagomt söt, somrig, och samtidigt fräsch!
skrivet av GretaS den 23 Jun 2019
Jag dör för denna parfymen. Önska det fanns body lotion till den. 5/5
skrivet av Mire den 27 May 2019