Lancome La Vie Est Belle Florale

La Vie Est Belle Florale Eau de Toilette är en damparfym från Lancome som lanserades 2016.

4.6
Betyg
9
Omdömen
2
Butiker
26%
TOPP

Lancome La Vie Est Belle Florale EdT har fått betyget 4.6 av 5 baserat på 9 omdömen. Snittbetyg för märket Lancome är 4.5.

9 reccensioner & kommentarer
La vie est belle Fantastisk doft, jag älskar den!
skrivet av ULLA den 4 Dec 2017
Doftar så sjuuuukt gott!! Har svårt att gilla en och samma doft under längre tid då jag snabbt tycker att de luktar för stickit eller att den försvinner fort. Men denna doftar lagom sött, och håller sig väldigt länge. Långt över förväntan! Rekommenderar starkt! Jag är inne på flaska 2. och älskar den fortfarande!
skrivet av Madelene den 12 Jul 2017
+++++ Älskar den!
skrivet av Aleksandra den 10 Mar 2017
Fick denna med som doftprov i en KICKS-beställning och oj vad den doftar underbart! Bättre och skirare än originalet, passar även på kontoret och fått många komplimanger för denna
skrivet av Cecilia den 18 Feb 2017
Dofta underbart Den här parfymen är den senaste på hyllan den är lätt och doftar underbart gillar man andra så som Flowerbomb, och Lady milion och liknande så är denna något för dig älskar den/ Ewa Palmgren
skrivet av Ewa-Kim den 12 Feb 2017
Parfym Ju, lite si och så med leveranstiden men jag var tidigt med att beställa så det var ingen fara. Annars är det där med upp till 75% rabbat eller de lägsta priserna också lite överdrivet för det finns faktiskt andra som säljer samma produkter billigare. Men 3 stjärnor förtjänar ändå nordicfeel tycker jag. Man betalar ingen frakt och får i regel nåt på köpet också :)
skrivet av Ali den 1 Jan 2017
Bra leverans tid
skrivet av Carolina den 26 Jun 2016
.
skrivet av LinnHollbrink den 16 Jun 2016
Underbar! Doften är beroendeframkallande.
skrivet av Angelika den 5 Apr 2016