Lancome La Vie Est Belle

La Vie Est Belle Eau de Parfum är en damparfym från Lancome som lanserades 2012.

5.0
Betyg
629
Omdömen
6
Butiker
23%
TOPP

Lancome La Vie Est Belle EdP har fått betyget 5.0 av 5 baserat på 629 omdömen. Snittbetyg för märket Lancome är 4.6.

629 reccensioner & kommentarer
Litt om meg - for mine fine følgere💞🌸 Jeg har fått så mange følgere her inne at jeg er litt overveldet - og det er så gøy! Tusen takk! Og jeg følger dere tilbake og forsøker å lese alle anmeldelsene dere legger ut💞💖 Jeg er 47 år gammel og kunne egentlig ikke så mye om hud- og hårpleie, make up, fot- og neglepleie og velvære. Jeg forsto heller ikke hvilke fordeler det ville gi meg å ta bedre vare på mitt ytre. Noen vil kanskje si det er å ta litt i - men jeg fått bedre mental helse. Jeg føler meg mer vel, jeg har fått et bedre forhold til kroppen min og jeg har fått bedre selvtillit. Denne verden av velvære åpenbarte seg for meg under pandemien, med TikTok og god tid. Som sikkert for mange andre også? Og etter jeg helt tilfeldig la igjen en anmeldelse her inne ble jeg også spurt om å bli LYKO influtester. Og det har jeg lært masse av! Jeg har fått testa de mest luksuriøse produkter, spennende nordiske, veganske og indimerker. Det er utrolig mye bra å finne her inne hos LYKO. Men likevel - nå når vi lever i ei dyrtid - så holder jeg meg enn så lenge til de litt rimeligere produktene. NYX og The Ordinary er fortsatt favoritter. Og Lumene. Alle produktene er jo knallbra! Jeg koster på håret noe mer da jeg er i overgangsalder. Nå vil det snart bli tynnere og da er det viktig å ta vare på det. I posten har jeg lagt ved noen av mine favoritter. Da ønsker jeg dere en riktig god sommer🌞
skrivet av wibekebergheimlund den 7 Jun 2024
Tonårsfavorit! En favorit jag haft sen tonåren. Jag faller ofta tillbaks till denna när jag provar någon annan parfym. Den här doftar länge och jag får alltid komplimanger för min doft när jag har den. Nu har även min tonårsdotter hittat den här så vi slåss om flaskan här hemma. ➖ Enda minuset är att jag tycker flaskan är onödigt tung.
skrivet av mariah11 den 18 May 2024
Filter no more! 💃🏼 Vilken bra och viktig tävling! 🙏🏻För bara något år sedan var jag beroende av filter. Det fanns inte en enda selfie på mig utan det 🙈 Jag minns också att i kamerainställningarna på mobilen så kunde man göra så att man fick smalare näsa/haka/tydligare kindben och retouchera huden så att den blev flawless ✨ Det tog lååång tid innan jag kunde ta en helt vanlig bild på mig själv och känna att jag var fin. Att gå från den mentaliteten till att nu känna sig vacker precis som man är och även utan smink är en stor förvandling 🥹 Då skulle jag aldrig fått för mig att filma mig själv pga jobbiga vinklar, grimaser och att jag inte ville visa mig själv osminkad. Vi är alla vackra precis som vi är! 😘🥰 #ALSOPERFECT Sprid kärlek och värme - mitt livsmotto! 🙏🏼 Ha en fantastisk kväll beautisar! 💐 KRAM! 💖✨
skrivet av cindy_15 den 28 Apr 2024
Bra Häftigt
skrivet av sawda_1234 den 14 Mar 2024
Inte för mig Jag sökte en parfym som passar ihop med Sol de Janeiro Bom Dia Bright Cream och fick den här som tips. Men jag måste säga att jag blev besviken. Den här doftar starkt och väldigt mycket "parfym". Jag hade väntat mig en lättare, sötare och friskare doft, jag känner ingen direkt sötma i den här - även om den blir bättre efter en stund. Den hamnar inte bland favoriterna. #lykoreview
skrivet av jenny5496 den 13 Mar 2024
10/10 Helt perfekt doft, passar både till vardag & till fest! Sitter hela dagen och man får alltid komplimanger då man bär denna parfym! #LYKOMISSION 💖
skrivet av marina_palsson den 12 Feb 2024
Killmagneten! Jag dör för denna doften och har gjort sedan den lanserades. Jag har kanske 50 olika parfymer hemma men det slutar alltid med att man går tillbaka till denna. Ett säkert kort, och alla män älskar denna doften dessutom! Man får mycket komplimanger också från alla. Den är helt enkelt bara underbar. Glamourös, kvinnlig, sexig och söt skulle jag beskriva denna doft som. 10/10 🙌🏽💗💗💗
skrivet av mela9 den 6 Jan 2024
Gott nytt år 🎇🥳 Glitter, glitter, glitter!! Får inte nog av glitter. ÄLSKAR!! ✨✨ Ett par veckor med förkylningar som avlöst varandra så har jag en skinnflådd näsa 🤧 Men det hindrade inte mig från att glittra och njuta av lite bubbel för att fira in det nya året. Året gav mig min underbara dotter och den finaste titeln mamma. Jag är så tacksam! Hoppas ni haft ett fint år och att 2024 ger er möjlighet att vara sprudlande och njuta av livet 💜 #YSL #NEWYEAR2023
skrivet av nellie.jamtestam den 1 Jan 2024
NEW YEAR 2024🎉🎆❤️‍🔥 Nyår är alltid glam, glitter och sparkle för mig ✨️🎉 Men till skillnad från tidigare år så väljer jag ljusare färger att fira med i år 💕 Jag brukar traditionellt välja röda läppar, guld och svart till smink och outfit, men väljer softare pasteller i silver, rosa och vitt som kontrast till svart spets och paljetter i år ❄️🖤🩷 Jag känner helt enkelt att jag vill se mindre drama och mer ljus och optimism nästa år. Världen behöver ljus och glädje kommande år🙏🏽🌸✨️ GOTT NYTT ÅR PÅ ER! 🎉🎆 #YSL #NEWYEAR23 Följande produkter har använts: MAC Foundation, Estee Lauder Concealer, NYX ögonskugga × 2, Maybelline läppstift och Eyeliner, Lancôme La vie est Belle parfym, Estrid rakhyvel, OPI hologram nagellack, Rexona deo 💕❄️ m.fl.
skrivet av ida2746 den 31 Dec 2023
ingen hit beställde hem denna efter att ha doftat en snabbis på en flygplats samt efter att ha läst alla recensioner på lyko, men blev väldigt besviken när jag skulle prova den hemma. jag är väldigt känslig när det kommer till dofter och får lätt huvudvärk, och enligt mig var denna doft väldigt stark och tung. den luktar otroligt sött samt har den där ”klassiska” parfymdoften vilket jag kan tänka mig lockar många, men det gav mig en hejdundrandes huvudvärk. skulle inte rekommendera för personer som är känsliga för dofter!
skrivet av ellaskutt den 28 Dec 2023
Förföriskt varm mjuk sensuell doft som passar de flesta åldrar .
skrivet av Paula Fredriksson den 14 Dec 2023
Drömvinsten! Var precis och hämtade ut ett paket som jag har lääängtat efter. Jag hade nämligen turen att vinna Lykos doftgarderob-tävling. 🥰 Vilken drömvinst, eller hur?! 🫶🏻
skrivet av jannamarina den 10 Dec 2023
Jag älskar det.
skrivet av Valentina Visocka Koczy den 4 Dec 2023
En doft av lyx och skönhet Vill du känna dig extra vacker, sprida en doft av ren skönhet. Då är denna rätt. Folk har stannat mig för att fråga vad jag bär för helt underbar parfym. Den är lyxig och luktar magiskt. Verkligen ett tips 🩷
skrivet av emelienyberg555 den 25 Oct 2023
Luktar så gott och är dryg.
skrivet av Lotta Björnfot den 3 Oct 2023
Jag känner mig pigg och glad med La Vie Est Belle
skrivet av Souad Rashid den 30 Sep 2023
Min stora kärlek Min go-to parfym sedan flera år tillbaka! Passar ALLA tillfällen och det går inte en dag utan att folk kommenterar den och undrar vad det är. 🩷🌸🌼#lykoreview
skrivet av linnneanorman den 13 Sep 2023
Lufta mycket bra och är billig. Minst 10 timmar hållare på min kropp. Enkel. Perfekt 👌
skrivet av Diana den 8 Sep 2023
Fräsch och härlig doft Tycker jättemycket om denna parfym som känns väldigt "lagom" när man vill dofta fräscht, men inte så att alla inom 5 km känner ens doft. ;) Den är ganska lätt, feminin, ren men har ändå en liten "tyngd" i basen som jag gillar, som skiljer den från parfymer man tänker enbart väldigt unga kvinnor dras till. #lykoreview
skrivet av anne-marie48 den 11 Aug 2023
Fantastisk doft som håller hela dagen Min favoritparfym sen länge.
skrivet av annabandreasson den 3 Aug 2023
Enkelt och snabbt! Lätt att hämta ut.
skrivet av Gunilla Elisabet Vinlund den 31 Jul 2023
Parfym Fantastisk och fräsch doft
skrivet av Lenche den 20 Jul 2023
Underbart parfym
skrivet av Basel Mohammad Mohammad den 1 Jul 2023
Underbar doft
skrivet av Birgitta Sörberg den 4 Jun 2023
Det verkar inte vara originalet, det håller inte länge.
skrivet av Loreta Hyseni den 3 Jun 2023
Fin perfym
skrivet av Sabrine Alkhatib den 2 Jun 2023
Max factor,lumene
skrivet av bremscaroline den 1 Jun 2023
Gudomlig, men inte länge! Luktar jättegott, men sitter max 1,5-2 timmar. Stort minus!
skrivet av sigridbergseje den 17 May 2023
God doft hela dagen.
skrivet av Birgit Sternmyr Askåsen den 14 May 2023
Sååå god och håller länge
skrivet av Minna Inga-Britt Fredriksson den 7 May 2023
Håller länge! Mamma är nöjd. 🥰 #lykoreview
skrivet av hbiberovic den 24 Apr 2023
mycket välgjord känns definitivt high end. Doften av denna Lancôme La vie est belle är så lyxig och elegant, en antydan till sötma av blandat fruktigt och blommigt som också håller länge!. Du använder bara en liten mängd och du är good to go. Du kan spraya på morgonen och fortfarande lukta ljuvligt fram till midnatt. Definitivt bevarad parfym endast för speciella tillfällen. Den är ganska dyrt men håller i sig och flaskan är så vacker, mycket välgjord känns definitivt high end. #LYKOMISSION #LYKOREVIEW
skrivet av mitchhy2002 den 17 Apr 2023
Det är samma som jag ville och jag är nöjd med er bra service.
skrivet av Eden Estifanos Tekle den 9 Apr 2023
Tack så mycket guys
skrivet av Yonas Teklab Tesfahiwet den 7 Apr 2023
Härlig doft som håller i sig länge.
skrivet av Sara Westling Johansson den 25 Mar 2023
Det självklara valet Jag började köpa denna parfym för en miljon år sedan och kommer aldrig sluta. Den passar till allt och håller under hela dagen. En riktig klassiker! #lykoreview
skrivet av perssonviktoria den 23 Mar 2023
En favorit 😻
skrivet av Dana Erakovic den 18 Mar 2023
Favoriten. Otroligt god doft och lång hållbarhet.
skrivet av Camilla den 10 Mar 2023
En gammal klassiker som jag alltid kommer att använda mej av
skrivet av Anna Engström den 7 Feb 2023
Underbar! En liten dusch är allt som behövs! Jag får ofta komplimanger och frågor om min doft, även av okända på stan. Den är blommig och lite lätt kryddig utan att vara för söt eller tung. #lykoreview
skrivet av karin.vanderwerf den 2 Feb 2023
Ljuvlig doft! Känns lyxig!
skrivet av Karin Andersson den 30 Jan 2023
Varm&kvinnlig En parfym som doftar varmt, kvinnligt och vackert. Söta blommor och vanilj. Jag känner mig alltid så fin i denna. Men får också känslan av att vara en mysig person. Älskar!!😍 #LYKOREVIEW
skrivet av mimmi_31 den 10 Jan 2023
En härlig doft som håller sig länge,
skrivet av dorota äärlaht den 31 Dec 2022
😍😍 Glöm inte att ge ditt hår återfuktande produkter! 😍🎅❄
skrivet av frida2577 den 21 Dec 2022
Fräsch Doftar väldigt gott, och varav länge utan att vara för skarp. Väldigt fräsch doft, feminin men inte för söt, plus att den kommer i en lyxig flaska! Perfekt med Refill-funktion dessutom!👌 #tävling
skrivet av tove321 den 21 Dec 2022
Använt den i många år och är lika förtjust nu som tidigare
skrivet av Lena Kristina Höckert den 8 Dec 2022
Ljuvlig En feminin men ändå mogen doft som sitter kvar länge. Söt och lyxig flaska. Köpte denna som present som blev mycket uppskattad!
skrivet av lindanna85 den 5 Dec 2022
Parfym Underbar doft.
skrivet av Agneta den 5 Dec 2022
Kanonbra pris
skrivet av Kund den 5 Dec 2022
En av mina favoriter😍
skrivet av Suher Yassin Mohamed den 5 Dec 2022
Gick supersnabbt! Smidigt och rekommenderar!
skrivet av Aina Khodr den 29 Nov 2022
Jätte fint
skrivet av Tamara Sabah Abdulhussein Abdu den 29 Nov 2022
Bra pris och snabb,bra leverans.
skrivet av Börje Lars-Ove Hansson den 19 Nov 2022
Luktar underbart
skrivet av Susanne Nord den 14 Nov 2022
Luktar gott
skrivet av Ann-Charlotte Andersson den 5 Nov 2022
Ljuvlig!!!
skrivet av Emma Johnsson den 4 Nov 2022
doftar gott
skrivet av Eva Gabriella Alm Andreasson den 27 Oct 2022
Allt topp fort å smidigt 👍
skrivet av Ann-Marie Elaine Viklund den 14 Oct 2022
Älskar denna parfymen Snabb leverans
skrivet av Birgitta Månsson den 2 Oct 2022
Älskar denna parfymen:)
skrivet av Anna Elisabeth Svärd den 27 Sep 2022
Fräsch parfym
skrivet av Lanja den 16 Sep 2022
Kanske lite för stark doft för mig.
skrivet av Susanne Jonsson den 13 Sep 2022
Mycket uppskattat med gåva i miniatyr, perfekt när man ska åka iväg på semester.
skrivet av Cecilia den 12 Sep 2022
Parfym Älskar den👌
skrivet av Maggan den 23 Aug 2022
Håller hela dagen! Håller hela dagen och får så mycket frågor om vad jag har för parfym 😍 Jag får lätt huvudvärk av parfymer men denna kan jag spruta på hur mycket som helst utan problem. Beställt nyligen hem min andra flaska. #tävling
skrivet av vacietishannah den 2 Aug 2022
Mycket bra
skrivet av Annelie Mielonen den 15 Jul 2022
Luktar underbart. En doft som håller länge.
skrivet av Ann den 12 Jul 2022
La Vie Belle, EdP min absoluta favorit!
skrivet av Susanne Mari Johansson den 2 Jul 2022
Min favorit Luktar väldigt gott.Behöver lite och håller hela dagen. Nästa dag luktar mina kläder fortfarande av denna underbara parfym.
skrivet av yanisleidys den 25 Jun 2022
Otroligt bra! Sitter hela dagen!
skrivet av Jenny den 25 Jun 2022
Älskar!! Använder vid lite festligare tillfällen, håller hela dagen! Luktar väldigt kvinnligt. En stor favorit! #tävling
skrivet av jennifer1484 den 14 Jun 2022
SUVERÆN GOD SERVICE Bestilte min parfume og modtog den efter 1,5 dag! Suveræn service 😍 SÅ dejligt når man var løbet tør for sin yndlings duft!! TAK LYKO ❤️
skrivet av medinasunesen den 14 Jun 2022
Kjempe fornøyd Helt fantastisk . Tommel opp
skrivet av Vnt den 14 Jun 2022
Favoritdoft! Blev så glad att den fanns, och att det var lite rabatt mot om jag skulle ha köpt den i en fysisk affär.
skrivet av Emma Karin Molinder den 2 Jun 2022
Tack så mycket. Skönt och snabb leveran. ❤️
skrivet av Nimo Adan Elmi den 2 Jun 2022
Bäst Älskar den här parfymen, alla frågar alltid efter vilken parfym jag har när jag bär denna
skrivet av Lova den 31 May 2022
Den doftar himmelskt!
skrivet av Patricia Inger Susanne Bengtss den 29 May 2022
lukter gott o fick komplimanger
skrivet av Ifrah Ali Abdalle den 18 May 2022
Behaglig doft.
skrivet av Eva Annerud den 14 May 2022
Bra produkter. Jag är glad att den kommer fram . Tack
skrivet av Fatou den 3 May 2022
Den bästa parfymen i världen.
skrivet av Nor Mohannad Edward den 3 May 2022
Första gången jag beställde hos er super nöjd med min beställning😍😍
skrivet av Rangeen Abdulkareem den 29 Apr 2022
Håller i… Doften håller i hur länge som helst, vilket jag har saknat i de parfymer jag har sen tidigare. Luktar jättegott, feminin med lite sting i. Fått många härliga komplimanger av denna 😍 #tävling
skrivet av melissa116 den 10 Apr 2022
On-point Helt ljuvlig och det räcker med väldigt lite för att det ska vara hela dagen 👌
skrivet av Cecilia den 5 Apr 2022
Beste! Just perfect for spring and summer time!
skrivet av Blagica den 26 Mar 2022
Beste! Just perfect for spring time!
skrivet av Blagica den 26 Mar 2022
Jätte nöjd
skrivet av Jurgita Nedzelskis den 25 Mar 2022
En av mina favorit
skrivet av Zahra Amo Reza den 8 Mar 2022
Underbar Heeeelt underbar parfym!
skrivet av Catrine den 4 Mar 2022
Favorit år efter år. Denna är en given favorit i mitt skönhetsskåp. Den är feminin men med en liten touch av sting. Får många komplimanger när jag har den på mig. Upplever att doften sitter hela dagen. När denna tar slut ska jag våga mig på en av de andra versionerna som kommit ut efter att denna släpptes.
skrivet av sara.sanneskar den 16 Feb 2022
Valentine Vibe 💞 Första looken på alldeles för länge 🙈 Men kunde jag på haft bättre tajming?? En morgon med perfekt ljus och ÄNTLIGEN kan vi dela videos 😭🙌 The stars aligned och denna dag kunde inte ha börjat bättre 🌠😍 Det blev en look med den perfekta Alla Hjärtans Dag-paletten: The Balm Meet Matt(e) Trimony 💞 Rött och rosa med en rejäl dos skimmer i form av Make Up Store Microshadow Orchid och en generös portion Make Up Store Duo Blush Amour på kinderna 🍎 För att få ett romantiskt svall i håret använde jag (surprise surprise 🙈) GHD Platinum+, stylern man alltid kan lita på! Använde Sebastian Trilliant som värmeskydd för att få lite lagom stadga och glans ✨ Avslutningsvis fixerade jag med Sebastian Shine Define för den optimala hållbarheten 👌
skrivet av ottiliah den 9 Feb 2022
So traumhaft Ich wollte ihn ewig haben-jetzt habe ich ihn! Dank schnellen Versand und super Beratung von Lyko Danke Lyko
skrivet av bojan81 den 27 Jan 2022
mycket bra
skrivet av Noora Abdo Ali Al-Sayadi den 14 Jan 2022
Luktar gott. Fin flaska
skrivet av Eva Louthander den 8 Jan 2022
Luktar väldigt gott!
skrivet av Julia Sandra den 7 Jan 2022
Inte ens ett skämt Denna håller i flera dagar om man sprutar på tröjan! Den håller tills du tvättar kläderna, luktar tvär gott
skrivet av gaorieee den 5 Jan 2022
Frugans favvo!
skrivet av Tomas den 27 Dec 2021
En jättefin doft som sitter i länge
skrivet av Ylva Helena Bromark den 24 Dec 2021
Bäst Doftar himmelskt och håller länge 🤩❤️
skrivet av jonna466 den 21 Dec 2021
Älskar den! Mmm, doftar ljuvligt. Chefen vände sig om idag och sa- åh vad du luktar gott!! Bra betyg!! (Kvinnlig chef så slipper ni undra 😉)
skrivet av Jenny den 7 Dec 2021
Bästa köp Doftar ljuvligt och räcker länge 🤩
skrivet av wiveca.andersson den 26 Nov 2021
Överreklamerad Rätt trist, tyvärr. Blommig men intetsägande.
skrivet av Jessica den 25 Nov 2021
Bästa doften tycker jag
skrivet av Birgitta Sörberg den 19 Nov 2021
Parfym Bästa parfymen
skrivet av Lancome den 9 Nov 2021
doften är perfekt för mig
skrivet av monica den 8 Nov 2021
Original gött doft och snabbt leverans
skrivet av Matin Nazari den 2 Nov 2021
Jag var absolut inte såld vid första sniffet, men älskar hur doften utvecklas efter applicering. Perfekt både när man vill känna sig lite finare på jobbet och till vardags, samt på dejter och middagar. Ingen gå ut-parfym för mig, det tycker jag att den är lite för blygsam för. Helt klart en stadig favorit i samlingen!
skrivet av Michaela den 27 Oct 2021
Även den favorit 👍👍
skrivet av Britt Margareta Christina Wist den 25 Oct 2021
Absoluta favoritdoften! Otroligt snabb leverans.
skrivet av Annika den 25 Oct 2021
The Riviera 🏖 Jag har fått chansen att göra tre looks i samarbete med Nathalie Berzelius och därmed testa hennes The Riviera Box och läpprodukter 😍🙌 Så tacksam till Nathalie och Malin för förtroendet 🥰 I min första look valde jag att använda mig av en av Nathalies favoritfoundations, nämligen Giorgio Armani Luminous Silk! Älskar verkligen att använda den i kombination med MACs Natural Radiance primer för en lite mer täckande men ändå återfuktad look med lyster ✨ Det här är en sån där kombo som ser fantastisk ut på bild 👌 I ögonsminkningen fokuserade jag främst på Eyeshadow no 2, en varm och ljust kopprig skimmerskugga som jag applicerade över hela ögonlocket 👁 och skuggade med hjälp av bronzern i paletten upp mot ögonbrynet innan jag gav lite djup I globlinjen med Eyeshadow no 7, en neutral matt brun. Den mörkbruna skuggan i paletten använde jag för att markera fransraden och göra min eyeliner mindre skarp och mer sotig 🔥 Som alltid måste jag ha en blinding highlight i inre hörnet av ögat som jag sedan suddar över inre tredjedelen av ögonlocket, och highlighten i den här paletten är verkligen en stjärna! 💫 Riktigt blinding när man bygger upp den men ändå mjuk och naturlig på kindbenet 🤤 Var så klart tvungen att testa även läppduon och är HELT FÖRÄLSKAD i lipliner Peach 😭😍 Känns som att nyansen är som gjord för mig 🥲 Ska bli spännande att testa den även på andra och se om den är lika snygg på dem! #store2021
skrivet av ottiliah den 18 Oct 2021
Underbar doft! Älskar denna!
skrivet av den 14 Oct 2021
Detta är min signaturdoft, den doftar otroligt gott och håller hela dagen.
skrivet av Anna Johansson den 11 Oct 2021
The Lancôme Glow på 5 minuter. Har ni hunnit prova vårt nya till skott i Teint Idole Ultra Wear familjen.? Teint Idole Ultra Wear All Over Concealor, som är en multiverkande produkt, som sitter upp till 24 timmar, är återfuktande och innehåller vårdande ingredienser. Börja med att preppa hudenen med Genifiqué serum och hydra zen glow liquid moisturizer, för att maximera fukten i huden. Lancôme Prep & Hydrate primer är perfekt att använda under denna årstid för att få extra lyster och din foundation kommer sitta hela dagen Beautyhacks: Prep & Hydrate primer är jätte fin även att använda för att skapa higlight effekt. Blanda ut din foundation med primern, för att få en lättare och lystergivande formula. För bästa applicering på din bas använda våra nya Foundation Divers Maquillage Air-Brush #2, som gör att din foundation blir ett med huden. Teint idole ultra Wear all over concealor passer jätte bra som highlight, contuering och för att dölja mörka ringar och blemmor. Sist men inte minst Teint idole ultra wear blush stick som är en multiverkande produkt som passar utmärkt att använda även på läpparna. Avsluta med Fix it and forget it setting spray för att sätta hela makeupen. 🌸
skrivet av lancome den 4 Oct 2021
Jag tycker det är en underbar doft. Elegant flaska.
skrivet av Kund Ann-sofie Samuelsson den 4 Oct 2021
Förvånad hur lite parfym det var i flaskan för det priset
skrivet av Alva Leena Louise Augustsson den 13 Sep 2021
Luktar gott, får ofta komplimanger för denna!
skrivet av Saga den 26 Aug 2021
💜💙💜 Book of magic 💜💙💜 En look med @beautybaycom - Book of magic paletten. Älskar denna look även om jag var himla irriterad och negativ i videon när jag gjorde den💙💜💙 https://m.youtube.com/watch?v=XaRk4Qxbfyo&t=1473s ❤ PRODUKTER I DENNA LOOK: Basen: 💆‍♀️ @opacbeautyshop - mineral puder concealer (Neutral Ivory) @opacbeautyshop - Mineral puder fondation ( NL3) @kvdbeauty - Shade and light contouring kit @madebymitchell - Blursh (Rosy Posen) @milaninordics - Strobelight hilighter (Moon Glow) @essence_cosmetics - hello, good stuff! matte & glow bronzer 10 @gerardcosmetics - Slay all day Green Tea Ögon: 👁👁 @smashboxnordic - 24h eyeprimer @beautybaycom - Book of Magic ( Enchanted,Sorcery,Wish, Bewitched,Spell,Charmed, Elexir, Trick, Potion,Cursed & Moonlight) @nyxcosmeticsnordics - Glitter glue @essence_cosmetics - You better work waterproof mascara @lhcosmetics - Black core crayons Bryn: 🤨 @anastasianordics - dip brow pomade Granit @anastasianordics - Brow Definer Granit @nyxcosmeticsnordics - Bare whit me Hemp chanvre brow setter Läppar: 💄👄💋 @maccosmeticsnordics - Satin Lipstick (Twig) #opacbeautyshop #opacbeuty❣️❤️ #bookofmagicbeautybay #bybeautybay #essencecosmetics #maccosmetics #lhcosmetics #nyxcosmetics #gerardcosmetics #milanicosmetics #madebymitchell #kvdbeauty
skrivet av anna979 den 18 Aug 2021
PERFEKT Luktar friskt, mysigt, sött och passar till alla tillfällen! Doften håller hela dagen. ÄLSKAR denna parfymen! <3 #tävling
skrivet av alicejohanssonnnn den 13 Aug 2021
Fantastisk doft. Inte för stark, håller i flera timmar.
skrivet av Josefine den 27 Jul 2021
Toppen! Luktar blommigt, somrigt..så nöjd
skrivet av den 24 Jun 2021
Jag chansade och beställde efter att ha läst alla kommentarer och kan instämma med att det är en Härlig doft! Känner mig väldigt vacker och elegant när jag tar på den. Luktar sött och lite fruktigt och känns väldigt lyxig. Den är väldigt stark i lukten först när man tar på den, men lugnar ner sig snabbt och lämnar en behaglig doft som sitter i länge. Kommer också väldigt mycket på 1 sprut så var lite försiktig när du tar på dig den!
skrivet av Sara den 19 Jun 2021
Älskar denna doften, min favorit!
skrivet av Maja Olsson den 8 Jun 2021
Underbar doft
skrivet av Therese den 3 Jun 2021
Utmärkt parfym och bra pris !!!
skrivet av Jadwiga den 28 May 2021
smells extremely femenin very feminin , its crazy :D
skrivet av den 26 May 2021
Den doftar ljuvligt.
skrivet av Marie den 25 May 2021
Luktar helt fantastiskt gott
skrivet av Malin Kathrin Larsson den 25 May 2021
All time best perfume❤️❤️❤️
skrivet av Asiya den 24 May 2021
Ljuvlig doft en favorit En underbar blommig doft med inslag olika frukter som gör doften lämplig för alla tillfällen. Sensuell och mogen doft! 🍊🍐😍
skrivet av den 15 May 2021
Underbar doft! Den här doftar så gott!! Passar unga som äldre! Jag har denna och även min svärmor :)
skrivet av den 11 May 2021
Underbar!! Doftar gudomligt gott.
skrivet av bremscaroline den 30 Apr 2021
En favoriiiiiit Denna är en riktig favorit, kommer aldrig byta ut denna. Inte bara doften, den sitter även hur länge som helst. ÄLSKAAAAAR!!
skrivet av den 28 Apr 2021
Den här parfymen håller länge. Får ofta komplimanger om hur gott den luktar. En favorit!
skrivet av Anki den 21 Apr 2021
vacker lukt
skrivet av Huda Al-Zoghby den 18 Apr 2021
ABSOLUT BÄSTA PARFYM I HEEEELA VÄRLDEN!! Luktar blommor blandad med de godaste kryddor. Neutral och naturligt lukt som tar inte mycket plats men en lukt som man komma kommer ihåg för alltid.
skrivet av Yeganeh Jafari Taheri den 10 Apr 2021
Älskar!
skrivet av Masa Shaarawi den 10 Apr 2021
Den bästa "sommarparfym". Detta är en "Head Turner". Det varar hela dagen. Perfekt för strandfest eller andra sommarevenemang du. Det är min favoritparfym sommar och kommer att rekommendera för någon som ser något fräsch och långvarig parfym.
skrivet av Ramisa den 9 Apr 2021
Gudomlig långvarig doft!
skrivet av Dianat den 9 Apr 2021
En riktigt god doft som jag ofta bär. Passar till alla tillfällen.
skrivet av Emelie den 8 Apr 2021
Nja Bottennapp för mig tyvärr. Det här är en doft för mognare kvinnor, ganska tung.
skrivet av den 8 Apr 2021
Alla behöver denna helt fantastisk
skrivet av Sara den 7 Apr 2021
Lite för tung Doften känns en aningens för tung och lite tantigt för min smak. Håller dock bra hela dagen. Kommer inte köpa den igen.
skrivet av den 7 Apr 2021
La Vie Est Belle Absolutt en av mine favoritter. Tredje gang jeg kjøper den. Tok sin tid å få det I posten
skrivet av den 6 Apr 2021
Detta är min signaturdoft, den doftar otroligt gott och håller hela dagen.
skrivet av Anna Johansson den 5 Apr 2021
หอมละมุน ติดทนนาน
skrivet av kund den 21 Mar 2021
En stor favorit! Doftar ljuvligt och håller hela dagen!
skrivet av elineriksson02 den 17 Mar 2021
Bästa doften
skrivet av Malin Rosendahl den 15 Mar 2021
underbar
skrivet av S den 5 Mar 2021
Får altid komplimanger att jag luktar gott 🥰 bästa jag ager
skrivet av Asiya den 28 Feb 2021
👍
skrivet av Sumaia Danish den 28 Feb 2021
Köpte utan att dofta på den och den är underbar! Får så mycket komplimanger av den här parfymen. Passar alla åldrar skulle jag säga, själv är jag 21 år. Väldigt söt men inte äckligt söt doft.
skrivet av Anna Svensson den 25 Feb 2021
Gillade doften först men ogillar den nu mer och mer. Den doftar definitivt lakrits och lite kryddigt och inte så feminint. Ingen doft jag själv trivs med.
skrivet av Sofia den 12 Feb 2021
TÄVLING TÄVLING TÄVLING!!!!! 🥳🏆 Som ni alla säkert vet älskar jag parfym (speciellt min all time favorite Lancôme La Vie est Belle. Finns det något bättre än att dofta sin favorit parfym?💁‍♀️😍 Nu har du chansen att vinna en favoritdoft till dig och en vän ur Lykos hela parfym sortiment. Kommentera bilden med vilka dofter du vill vinna till dig och din vän, gärna med länk till produkterna. Klart! Vinnaren utses av Lyko och presenteras på Lyko Social söndag den 14:e februari.❤️
skrivet av sessano den 11 Feb 2021
SÅÅÅ NÖJD
skrivet av Fatma Othman den 11 Feb 2021
Min absoluta favoritparfym! Till och med fått frågor från folk på stan och min frisör vilken parfym jag använder. Luktar inte för starkt men håller hela dagen! Så fräsch!
skrivet av EvaRebeccaJ den 31 Jan 2021
Helt underbar doft. När man inte längre själv känner av doften man bär, kommenterar omgivningen hur gooott det luktar omkring en!
skrivet av Bibbi Lis-Britt Rundberg den 30 Dec 2020
WOW Denna parfym är guld! Luktar gudomligt gott
skrivet av gunilla2025 den 20 Dec 2020
Först när det kommer på huden luktar den stark lakrits. Men sen när den sätter sig får den en mjuk harmonisk doft som jag gillar starkt. Väldigt behaglig doft som jag tror kan tilltala många.
skrivet av Sandra den 16 Dec 2020
Jag är väldigt känslig för dofter som är stickiga/fräna och tunga dofter. Fick hem ett litet prov på denna. Först upplevde jag den för stark men när den lägger sig så doftar den så gott den gifter sig perfekt på min hud. Varm, sensuell, kvinnlig. Med denna doft känner jag mig som en powerwomen med karisma och självsäker. Jag har hittat min no1 parfym.
skrivet av Monica den 15 Dec 2020
Så fin doft, har flera olika la vie est belle, både originalet, intense och intensement. Så fantastiska allihopa.
skrivet av Hanna den 5 Dec 2020
Överanvänd parfym. Till en början gillade jag denna parfym. Men efter någon månad kände jag igen lukten vart än jag befann mig. ALLA använder den och den luktar inte ens bra. Luktar som gammal dam smink blandat med parfym som blivit dålig där alkolhollukten framhävs. Rekommenderar inte denna, gå istället för Paco Rabanne Olympea. #tävling
skrivet av gulcan.akcan00 den 2 Dec 2020
Extremt sötsliskig och stark TANTdoft! Så besviken, förstår inte hur folk kan tycka om den?!?! Pengar i sjön
skrivet av TuvaB den 30 Nov 2020
Extremt sötsliskig och stark TANTdoft! Så besviken, förstår inte hur folk kan tycka om den?!?! Pengar i sjön
skrivet av TuvaElvaMadeleineB den 30 Nov 2020
Älskar denna doft, har använt intense tidigare som tyvärr utgått från lancom sortimentet.. men denna är också en höjdare. Snabb leverans och bra paketerat! Tummen upp
skrivet av MelanieL den 27 Nov 2020
Fullkomligt underbar! Älskar att ha den som vardagsparfym, påminner lite om Armanis Sí men inte lika tung. Håller hela dagen!
skrivet av Sara den 16 Nov 2020
En neutralare look 💖 Looken från min OPAC Youtube video ÄLSKAR allt 💖 bästa fondationen jag testat någonsin tror jag dessutom👏💖 älskar denna look trots att den inte är lika färgglad som jag brukar köra men förvånansvärt nöjd. Komihåg att använda min rabattkod ANNA15 för att spara 15% på hel orden (jag tjänar inget på koden och den är giltig i flera år bra va?) Om ni vill testa någon från OPAC och spara några slantar 💖 Youtube videon https://youtu.be/wUdguENiFIc OPAC Beauty shops sida https://opacbeautyshop.se/ BRYN: Anastasia beverly hills - Dipbrow Pomade (Granite) Anastasia beverly hills - Brow Definer (Granite) Lumene - Nordic Chic Eyebrow Shaping Wax (2 Grey Brown) BAS: OPAC Beauty - Moisture Cream OPAC Beauty - Mineral Concealer (Ivory) OPAC Beauty - Mineral fondation (NL3) Kaleidos - Charisma Contour: Cool and Light contouring & bronzern OPAC Beauty - Matt mineral blush (Antique Peach) OPAC Beauty - Mineral highlighter (Sparkle) ÖGON: Smashbox - Photo Finish 24 Hour Eye Shadow Primer NYX - Glitter Primer My Ali beauty - Yayah paletten OPAC Beauty - Mineral ögonskugga (Pinnacle) Essence - volume hero mascara waterproof Linda Hallberg - Black core LÄPPAR: Essence - This is me lipstick (06 REAL) #Essence #Lindahallberg #OPACbeuty #Myalibeauty #nyx #kalaidos #lumene #Anastasiabeverlyhills
skrivet av anna979 den 26 Oct 2020
Helt fantastisk! Jag bara älskar den här parfymen, den är verkligen i en klass för sig. 😍Helt klart den godaste parfymen jag har haft!! Gör dig själv en tjänst och köp den. 🌟 Du behöver inte alls mycket av denna underbar skapelse för att den ska dofta hela dagen. 💕 Det är en favorit som passar alla tillfällen. 🙌
skrivet av angelica.lind den 23 Oct 2020
Perfekt!!!🎉
skrivet av Klara den 21 Oct 2020
Doftar ljuvligt! Fantastisk parfym. Luktar riktigt gott oxh håller sig bra under dagen. Rekommenderas! 👍 #tävling
skrivet av jessica3917 den 12 Oct 2020
Min all time favourite, går alltid tillbaks till denna!
skrivet av Isabel Ingels den 10 Oct 2020
Jag bara älskar den. Doften sitter kvar dagen efter. Värt varenda krona
skrivet av thess den 30 Sep 2020
Nej nej och nej Måste säga att denna va en stor besvikelse Alldeles för stark. Kände igen doften från gaaamla parfymer
skrivet av verro_95 den 29 Sep 2020
Underbar Köpte denna utan att ha luktat endast genom att gå på beskrivningen och andras recensioner. Ångrar de inte en sekund! En ganska söt men ändå vuxen parfym som passar både på kvällen och dagen och dessutom behöver man väldigt lite och de doften stannar kvar läänge!
skrivet av emmiees den 2 Sep 2020
Har använd mer än 10 år älskar den
skrivet av Saraa den 26 Aug 2020
ÄLSKLINGS parfymen, kvinnlig, stark doft men gör att den håller heela dagen o lite till.
skrivet av JuliaR den 25 Aug 2020
ÄLSKLINGS parfymen, kvinnlig, stark doft men gör att den håller heela dagen o lite till.
skrivet av JuliaJosefinR den 25 Aug 2020
Luktar helt otroligt gott!
skrivet av Hannah den 22 Aug 2020
God doft som parfym
skrivet av Ali Metliku den 1 Aug 2020
Har alltid haft denna fast i EdT och lukten är inte riktigt densamma tyvärr. Denna är god men den andra passar mig bättre. Tyvärr har EdT utgått. Har ni tips på vilken parfym som liknar den?
skrivet av Lina den 15 Jul 2020
Underbar doft
skrivet av Lisbet Margareta Eliasson den 25 Jun 2020
Lugtar gott
skrivet av Amran Jaamac Mohamed den 24 Jun 2020
Min favorit parfym! ❤️
skrivet av Ana Maria Enache den 14 Jun 2020
Underbar Min absoluta favorit! Håller länge och doftar ljuvligt #tävling
skrivet av kristin545 den 3 Jun 2020
Mycket uppskattad present till min sambo!! Jag tycker själv att den är bland de absolut bästa dofterna för en tjej, fräsch och samtidigt sexigt kvinnlig.
skrivet av Mattias den 2 Jun 2020
Magisk parfym
skrivet av AnnaHelenaJosefineE den 27 May 2020
Magisk parfym
skrivet av JosefineE den 27 May 2020
Absoluta favoriten. Köper aldrig någon annan
skrivet av HannaB den 16 May 2020
La Vie est Belle – en hyllning till livet La vie est belle är en doft fylld av omtanke och själ för att vi själva har valt det ­- för att vi själva vill att det ska vara så. Vi söker alla efter vår egen lycka och skapar den på vårt eget vis. La vie est belle är ett sökande, en resa och en symbol för beslutsamma kvinnor som vet vad de vill och är på jakt efter lyckan. La vie est belle består endast av 63 ingredienser som var och en får plats att uttrycka sig. Mindre men bättre. Den har genomgått 5 521 kompositioner och tagit 3 års arbete, och innehåller nästan 50 procent naturliga råmaterial: - Den sällsynta och dyrbara iris pallida är huvudingrediensen som löper genom hela doften från början till slut. - Underbar patchouli ger doften ett välbalanserat och hållbart djup. - Vanilj, tonkaböna och päron ger en aptitretande twist. - Arabisk jasmin lyfter doften till nya höjder. - Tunisisk apelsinblomma lyser upp doftens hjärta. Inspirationen till flakongen kommer från en historisk flakong kallad "Le sourine de crystal" (kristalleendet) som skapades av George Delhomme 1949 på beställning av Lancômes grundare Armand Petitjean. En flakong skapad av gediget glas med en tung botten som bildar en båge formad som ett leende runt doftens hjärta. Som en symbol för frihet har flaskan ett band med två vingar i organza runt halsen. La vie est belle är ett franskt uttryck, en livsfilosofi och en hyllning till livet. Det handlar om det vackra i att lyckas med att sätta sig över materiella ting. Om friheten att följa sitt hjärta.
skrivet av lancome den 15 May 2020
Favorit länge sedan . Luktar underbar och länge. Rekommenderas varmt !!
skrivet av Ayse den 13 May 2020
Har otroligt många parfymer och denna är en av mina favoriter 😍 Love Love Love 24/7
skrivet av Miridona Kodraliu den 1 May 2020
Denna produkt är väldigt bra och det var den jag beställde och den heter(är)intens. Tyvärr fick jag en annan variant som jag inte gillar lika bra då den inte dofter likadant 😒👎
skrivet av Nina Birgitta Ljungqvist den 16 Apr 2020
I know scent is very personal, but it seems to me that this fragance will be suitable a lot to many women. It is type of fun, sweet and elegant at the same time. No regret of buying this.
skrivet av Laurina Lestari den 8 Apr 2020
Luktar så gott och kvinnligt, känns lyxigt när man har den på sig och behövs bara ett sprutt!
skrivet av Lovisa Olsson den 7 Apr 2020
Får komplimanger för denna ofta när jag bär denna våriga doft som passar var dag
skrivet av Linda Johansson den 5 Apr 2020
Absolut min favorit. Doften känns så skön för näsan och själen och inte stark, man får komplimanger varje gång man använder. Använd bara lite om du vill att den ska inte kännas för tung. Håller länge än 1 dygn.
skrivet av Denada den 4 Apr 2020
Crowdpleaser En riktig crowdpleaser, just för att den luktar himla gott! Tilltalar de flesta och jag känner den överallt nu för tiden, och äger en flaska själv (såklart). Du kommer definitivt inte sticka ut i mängden med LVEB, men du kommer lukta gott och andra kommer säga det till dig :) ! Ett säkert kort som funkar som present till nästan vem som helst, gammal som ung.
skrivet av Elina den 31 Mar 2020
Absolut en av mina favoriter :-) Doften lämnar spår efter sig, en arom som är mycket uppskattad av omgivningen.
skrivet av Annika Johnsson den 29 Mar 2020
Det är jätte bra
skrivet av Ola alsoufi den 28 Mar 2020
God...ö men inte min doft 😍
skrivet av Maria Berglund den 20 Mar 2020
Den bästa parfymen ever! Är inne på min tredje flaska nu. Passar både till dag och kväll och jag får alltid komplimanger när jag bär den.
skrivet av AmandaL den 2 Mar 2020
Den bästa parfymen ever! Är inne på min tredje flaska nu. Passar både till dag och kväll och jag får alltid komplimanger när jag bär den.
skrivet av AmandaSophiaL den 2 Mar 2020
Min fru luktar så gott när hon använder den
skrivet av Leif Svensson den 24 Feb 2020
Hatt denne i flere år og liker den kjempe godt :smiley:
skrivet av Tine K. den 19 Feb 2020
Min absoluta favorit, håller hela dagen och får ofta komplimanger och frågor vad jag bär för doft! 😍
skrivet av Johanna Sandberg den 19 Feb 2020
Underbar doft ! Inga
skrivet av Inga M. den 18 Feb 2020
:ok_hand:
skrivet av Reshad den 17 Feb 2020
It’s so nice with good prices thanks :+1:
skrivet av Elena den 14 Feb 2020
Härlig doft både till vardag och fest
skrivet av Elin den 13 Feb 2020
Fantastisk doft. Älskar den!
skrivet av Jennie den 8 Feb 2020
Älskar doften!
skrivet av Anna den 5 Feb 2020
Min absoluta favorit bland alla.Helt underbar.
skrivet av Birgitta Johansson den 28 Jan 2020
Jag tycker jättemycket parfymen. Mina vänner tycker det luktar så gott. När jag ut och dansa tycker du om att jag luktar så gott. Ha en bra dag💖
skrivet av Annika den 24 Jan 2020
Jag tycker jättemycket parfymen. Mina vänner tycker det luktar så gott. När jag ut och dansa tycker du om att jag luktar så gott. Ha en bra dag:sparkling_heart:
skrivet av Annika den 24 Jan 2020
En av mina absoluta favoriter. Feminin och fräsch doft. Ganska tung parfym, som ger en lyxig känsla. Får alltid komplimanger när jag bär denna!
skrivet av Anna den 22 Jan 2020
👌
skrivet av Fadi den 19 Jan 2020
La Vie Est Belle Bra val
skrivet av Athanasios den 19 Jan 2020
:ok_hand:
skrivet av Fadi den 19 Jan 2020
Bäst
skrivet av Afiet W. den 18 Jan 2020
Jag älskar denna parfym, min favorit Jag rekommenderar
skrivet av Elvira den 15 Jan 2020
Naturlig blommig och mild Present till dottern, som haft denna parfym tidigare. En doft som inte känns ”påklistrad” utan mer ”naturlig blommig och mild”, känner hon.
skrivet av Tülay den 4 Jan 2020
Det doftar underbart
skrivet av Faduma den 2 Jan 2020
Bästa luktar såååååå gott👌
skrivet av Erika den 26 Dec 2019
Min absoluta favorit
skrivet av Inga Lisa Jansson den 26 Dec 2019
Doften är magisk Fantastisk god och kvinnlig parfym. Doften håller i såå länge.
skrivet av Gentiana den 26 Dec 2019
Bästa luktar såååååå gott:ok_hand:
skrivet av Erika den 26 Dec 2019
Jätte nöjd och kom fort :)
skrivet av Martina Uhlin den 26 Dec 2019
👍
skrivet av Kal den 25 Dec 2019
Alt gikk som forventet
skrivet av Steini den 25 Dec 2019
Perfect sooooo in love with it 🥰🥰🥰
skrivet av Alaa den 25 Dec 2019
:+1:
skrivet av Kal den 25 Dec 2019
Parfym Blev besviken,den är för tung,måste ha doftat på en annan av Lancomes parfymer i butiken,snyft!
skrivet av Caroline den 25 Dec 2019
:heart_eyes: Mycket nöjd
skrivet av Aziza S. den 20 Dec 2019
Underbar!
skrivet av Bianca den 18 Dec 2019
Underbart parfym. Är jättenöjd med La Vie Est Belle.
skrivet av Hala E. den 18 Dec 2019
Fornøyd!
skrivet av Liv-Anita den 13 Dec 2019
Merlinda Så god!!!! Och sitter kvar på kläderna i flera dagar
skrivet av Merlinda den 12 Dec 2019
En härlig blommig doft Som ovan har använt den många år och får alltid höra att den luktar underbart
skrivet av Britt K. den 11 Dec 2019
Favorit Godaste parfymen som finns 👌🏽 Håller hela dagen och får mycket komplimanger att man luktar gott när jag använder denna parfym 🌸 #tävling
skrivet av caroline1607 den 10 Dec 2019
Favorit Godaste parfymen som finns 👌🏽 Håller hela dagen och får mycket komplimanger att man luktar gott när jag använder denna parfym 🌸 #tävling
skrivet av caroline1607 den 10 Dec 2019
Un profumo molto sensuale meraviglioso Mi piace molto
skrivet av Genet K. den 10 Dec 2019
Doftar underbart och håller hela dagen!
skrivet av Julia den 10 Dec 2019
Veldig bra
skrivet av Vincent A. den 10 Dec 2019
Helt Underbar 💕💕💕
skrivet av Eva den 9 Dec 2019
Jeg er veldig fornøyd
skrivet av Elsa den 4 Dec 2019
LA Vie Est Belle Edp Bro doft
skrivet av Beata den 4 Dec 2019
Aga Alt bra og raskt levering takk
skrivet av Agnieszka den 23 Nov 2019
Smells so nice
skrivet av Vanessah den 23 Nov 2019
En sikker vinner! Fantastisk duft!
skrivet av AnitaHokholtE den 19 Nov 2019
En sikker vinner! Fantastisk duft!
skrivet av AnitaHokholtE den 19 Nov 2019
Bra
skrivet av Kajsa den 11 Nov 2019
Nydelig parfyme, har helt forelsket meg jeg.
skrivet av Anita den 11 Nov 2019
Men bästa
skrivet av Jailan den 10 Nov 2019
Underbar Lyxig och sensuell doft...helt underbar!
skrivet av Silvia den 10 Nov 2019
WOOOOOW , amazing
skrivet av Mohammad R. den 10 Nov 2019
Oemotståndlig.. Underbar doft som håller länge.
skrivet av Ulrica den 10 Nov 2019
Luktar super gott är förförisk
skrivet av Rose-Marie den 10 Nov 2019
Doftar så gott, men det räcker med 1-2 sprut så räcker det många timmar!
skrivet av Ingela den 9 Nov 2019
Älskar denna doften
skrivet av Nadiya H. den 29 Oct 2019
Min fov doft
skrivet av Sharaf den 29 Oct 2019
Meget god
skrivet av Anniken den 26 Oct 2019
Denna var ingenting för mig
skrivet av Sara den 26 Oct 2019
FINASTE doften som håller så extremt länge. Köper denna om och om igen. Trots att jag är en doftnörd och äger sjukt många parfymer så går jag alltid tillbaka till denna och måste ha den!! Köp!
skrivet av Anna den 23 Oct 2019
Rask levering, billigste pris
skrivet av Gry den 17 Oct 2019
:sparkles: Rask Levering og gode produkter
skrivet av Helene den 15 Oct 2019
Parfym Luktar så gott! Och sitter länge👍👍
skrivet av Linda E. den 9 Oct 2019
Parfym Luktar så gott! Och sitter länge:+1::+1:
skrivet av Linda E. den 9 Oct 2019
Lancome La Belle Denna parfym luktar så gott och håller länge. Min favorit alla dagar i veckan.
skrivet av Catharina den 9 Oct 2019
Bästa doften
skrivet av Lena den 9 Oct 2019
Min favarit Fick hem den idag (tack för super snabb leverans) och jag älskar den!
skrivet av Ha den 8 Oct 2019
Ny favorit underbart ljuvlig doft
skrivet av Kerstin E. den 8 Oct 2019
Älskat denna sedan 2014
skrivet av SanaB den 3 Oct 2019
Älskat denna sedan 2014
skrivet av SanaB den 3 Oct 2019
Nöjd kund Snabb & smidig leverans. Parfymen är magisk.
skrivet av Katarina den 25 Sep 2019
Nöjd kund Snabb & smidig leverans. Parfymen är magisk.
skrivet av Katarina den 25 Sep 2019
Jag älskar denna doft, den är mild och doftar lagomt inte som en del som är för starka????????
skrivet av IreneG den 24 Sep 2019
Jag älskar denna doft, den är mild och doftar lagomt inte som en del som är för starka????????
skrivet av IreneG den 24 Sep 2019
God duft
skrivet av Fathia M. den 23 Sep 2019
Heej Perfekt parfum, luktar gott, och lukten stannar så länge, bästa hittills.
skrivet av Anna den 1 Sep 2019
Elsker den Bare elsker parfymen
skrivet av Trine den 20 Aug 2019
Jättenöjd! Doftar fantastiskt!
skrivet av SaraA den 18 Aug 2019
Jättenöjd, doftar fantastiskt!
skrivet av SaraA den 18 Aug 2019
Jättenöjd, doftar fantastiskt!
skrivet av SaraA den 18 Aug 2019
Ny favorit Frisk, ganska söt! Åt det tyngre hållet, men personligen använder jag den även till vardags.
skrivet av olivia.lindwall den 8 Aug 2019
Ny favorit Frisk, ganska söt! Åt det tyngre hållet, men personligen använder jag den även till vardags.
skrivet av olivia.lindwall den 8 Aug 2019
Godaste parfymen som är varm,sensuell och unik. Får ständigt komplimanger när jag bär denna. Tycker dock den är lite för tung att ha som vardagsparfym
skrivet av Therese den 7 Aug 2019
Luktar så gott.
skrivet av Karina den 1 Aug 2019
WOW Vilken parfym, jag är helnöjd med denna. Väl värd pengarna! Parfymen doftar ungt, sött och lite fruktigt. Den sitter hela dagen med bara två sprut och alla frågar vad jag har för parfym. Jag kommer på mig själv med att sitta och dofta på min handled då och då för det luktar så gott! Om du funderar? KÖP, den är kanon:)
skrivet av Anna den 30 Jul 2019
Fantastiskt 👌👍
skrivet av Deena den 22 Jul 2019
Fantastiskt :ok_hand::+1:
skrivet av Deena den 22 Jul 2019
Luktar så gott!
skrivet av Emma den 16 Jul 2019
Jätte nöjd och doften är så fräsch
skrivet av Sabba den 13 Jul 2019
Min favoritparfym En väldigt kvinnlig doft som inte är allt för stark och håller länge under dagen. Behöver inte alls ta mycket av den. Får komplimanger hela tiden av att man luktar fantastiskt! Helt underbar!!
skrivet av Merry den 13 Jul 2019
Fick precis hem min 50 ml flaska. Sprayade ett sprut på handleden och nu kan jag inte sluta sniffa där hela tiden. Så himla god parfym. Ett tips när det gäller denna parfymen är att inte överdosera då den kan bli för påträngande om man tar för mycket.
skrivet av Madeléne den 20 Jun 2019
La Vie Est Belle är en parfym som fungerar både till vardags och till fest. Den är lagom söt utan att bli för flickig men är heller inte för stark vilket gör det till en otroligt sexig och kvinnlig doft. Dessutom håller den länge!
skrivet av StinaMiaMadelenM den 9 Jun 2019
La Vie Est Belle är en parfym som fungerar både till vardags och till fest. Den är lagom söt utan att bli för flickig men är heller inte för stark vilket gör det till en otroligt sexig och kvinnlig doft. Dessutom håller den länge!
skrivet av StinaMiaMadelenM den 9 Jun 2019
Underbar parfym!!
skrivet av Irene den 5 Jun 2019
Bästa! Rekommenderar varan/Nordic/Priset!
skrivet av Alexandra den 4 Jun 2019
Blommig! Var lite väl blommig för min smak! Men den sitter väldigt bra!
skrivet av anna11221 den 31 May 2019
Blommig! Var lite väl blommig för min smak! Men den sitter väldigt bra!
skrivet av anna11221 den 31 May 2019
Den absolut godaste parfymen! Finns ingen parfym som denna. Den doftar så underbart , så unik och väldigt lyxig! Mycket bra pris på Lyko
skrivet av hannanordstedt2 den 31 May 2019
Gooood! Väldigt god fräsch och lyxig doft som verkligen sitter i! Riktig klassiker!
skrivet av emelie805 den 28 May 2019
veldig fornoyd med tjenester og med produktet :-D
skrivet av Dionisio den 24 May 2019
Takk
skrivet av Emmanuela den 23 May 2019
La vie est Bell parfym Helt underbar rekommendera den varmt
skrivet av Gun den 16 May 2019
Underbar doft! En perfekt parfym både till vardag och fest. Behövs bara lite.
skrivet av Maria den 16 May 2019
Underbar parfym som är ljuvligt sensuell! Älskar den!
skrivet av Brittmarie den 14 May 2019
Min absoluta favoritdoft, funkar såväl till vardags som till fest. Den perfekta mixen av ros och fräsch fruktighet!
skrivet av Larice den 13 May 2019
Älskar denna parfymen, köper den gång på gång och får alltid massa fina kommentarer!
skrivet av Jonna den 13 May 2019
Bästa basparfymen Fantastisk parfym av bästa kvalitet vars doft håller länge. Vet att vissa upplever doften som något skarp men har mest fått beröm för den. Hade sedan tidigare Chanel Mademoiselle men fick tips om denna istället som har liknande dofttoner. Vill inte byta tillbaka. Denna är mjukare och mer behaglig!
skrivet av Lovisa H den 12 May 2019
A sweet sweet doft Rekommenderar verkligen doften passar perfect om man vill lukta med stil 😃 Köp från Nordicfeel ni får alltid den bästa köpet för pengarna
skrivet av Shella den 10 May 2019
Fantastisk
skrivet av Majvi den 10 May 2019
A sweet sweet doft Rekommenderar verkligen doften passar perfect om man vill lukta med stil :smiley: Köp från Nordicfeel ni får alltid den bästa köpet för pengarna
skrivet av Shella den 10 May 2019
En kraftfull och söt doft som fyller rummet när man bär den. Tycker mycket om denna!
skrivet av Tereza den 8 May 2019
Jag visste att min fru skulle bli nöjd ;)
skrivet av Lennart den 3 May 2019
Fantastisk
skrivet av Annelie den 30 Apr 2019
Man kan inte motstå doften av lancome, den rör ens känslor, den är naturligt inte stark och håller nästan 2 dygn eller längre beroende på hudtyp.
skrivet av Annabella den 29 Apr 2019
Bästa parfymen. Får alltid kommentarer när jag använder denna parfym.
skrivet av Gsl den 28 Apr 2019
Ny favorit Jag har supersvårt att hitta parfymer jag verkligen fastnar för (tre sammanlagt på 20år inklusive denna) Underbar doft som håller i sig hela dagen och lite till
skrivet av Johanna den 10 Apr 2019
Favoritt duft. En av de beste duftene, og favoritt duften for tiden. Lykke i en flaske. Livet er vakkert, det er sant. Fornøyd med pris og rask levering.
skrivet av alina m. den 9 Apr 2019
Bästa för mig. Min favorit. Rekommenderar gärna.
skrivet av Sanja den 7 Apr 2019
godaste parfymen den luktar så gott och får alltid komplimanger när jag har den på mig
skrivet av Sara A den 5 Apr 2019
Ljuvlig doft.Älskar den och får ofta frågan:Vad har du för parfym,den luktar så gott?
skrivet av Eva den 5 Apr 2019
Rask levering som alltid,veldig fornøyd..la vie 'est Belle er en av mine favoritter..nydelig parfyme
skrivet av Nina den 5 Apr 2019
Luktar ganska starkt men gott i början. Efter ett tag kommer en pudrig doft med en hint av mögel som jag även känt från andra som använder denna parfym. Kommer mycket på bara en puff.
skrivet av Mia den 4 Apr 2019
Köpt den till frugan och hon älska den. Toppen!
skrivet av Pa B. den 4 Apr 2019
Doft som märks. Vet inte HUR många som frågat vilken doft jag bär. Många!! Det här är en doft som märks! Som slår igenom alla andra dofter! Sensuell! Lockande! Förförisk! Ungdomlig! ÄLSKAR DEN!
skrivet av Monica den 30 Mar 2019
Inspirerande doft Mår så himla bra av den här doften. Nästan samma effekt på mig som mina aroma therapy sticks och rökelser har på mig. 😊
skrivet av cristoffer_tina den 23 Mar 2019
Inspirerande doft Mår så himla bra av den här doften. Nästan samma effekt på mig som mina aroma therapy sticks och rökelser har på mig. 😊
skrivet av tinuscristufsos den 23 Mar 2019
Luktar jättegott!!
skrivet av Milla den 22 Mar 2019
Underbar doft Har nyligen köpt den här doften för 4:e gången och kan inte vara utan den. Får ofta frågor om vad det är för parfym jag använder!
skrivet av Ingela B. den 22 Mar 2019
Bra
skrivet av torgun den 21 Mar 2019
Helt underbar
skrivet av Linda den 11 Mar 2019
Underbar doft! Underbar doft som håller länge!
skrivet av marie den 14 Feb 2019
Tung o söt patchoulidoft. Denna doftar så sött o gott. Väldigt tung, så inget för den som gillar fräscha, sportiga eller citrusdofter. Ett spray räcker då den stannar på kroppen i över 12h.
skrivet av jenny a den 12 Feb 2019
Grymt god!!! Håller länge och doft super gott! Rekommenderar starkt! :D
skrivet av vanessa174 den 10 Feb 2019
Det doftar väldigt gott ! Jag tycker parfymen luktar super gott ! Jag köper den som fort min är slut. Och jag har även köpt till många som present .
skrivet av Meseret A den 8 Feb 2019
Älskar! Så underbart god doft på den här parfymen!! Håller i flera timmar!
skrivet av madde_modh den 30 Jan 2019
Helt underbar. Doften varar länge.
skrivet av Catharina den 26 Jan 2019
Dröm parfymen För 4 år sedan lukta jag på denna parfym för första gången och ända sedan dess har jag varit fast! Detta är en parfym som får alla att vända sig om och säga ”gud vad du luktar gott” ! Doften är helt magisk och du kommer inte ångra dig om du köper denna drömmiga parfym #LykoInflutester
skrivet av jensenjosefin den 23 Jan 2019
Älskar!!! Älskar den här doften. Superfemin och sensuell doft. Håller verkligen hela dagen och fått så många komplimanger om den när jag haft den på mig!!
skrivet av paola17 den 16 Jan 2019
The most luxurious scent ever
skrivet av Adina den 16 Jan 2019
Sååå god! Super god doft. Tänk på att ta max två pump annars kan doften bli för stark. Håller heeela dagen!
skrivet av lina1573 den 15 Jan 2019
DEN MEST UNDERBARA DOFTEN Behöver jag ens säga något mer? Den här är allt och lite till. Varje gång jag kramar någon får jag komplimang för hur jag doftar och inte nog med det så räcker två pumpar i sig hela dagen (så väldigt dryg)!! Detta är verkligen min favoritparfym. Rekommenderar varmt.
skrivet av mandis.dahl den 15 Jan 2019
La vie est belle Luktar så kvinnligt och får så många komplimanger. Älskar den ❤️
skrivet av Janina den 29 Dec 2018
La vie est belle Luktar så kvinnligt och får så många komplimanger. Älskar den :heart:️
skrivet av Janina den 29 Dec 2018
lyx Min absoluta favorit! älskar flaskans design och innehåll.
skrivet av Sara H den 22 Dec 2018
Bästa Behöver bara jättelite och håller hela dagen.
skrivet av beccifjell den 19 Dec 2018
Bästa Behöver bara jättelite och håller hela dagen.
skrivet av beccifjell den 19 Dec 2018
Ljuvlig doft. Underbar doft. Definitivt värt högsta betyg!. Får mycket komplimanger när jag bär den.
skrivet av Madeleine den 5 Dec 2018
Håller hela dagen Vill du ha en doft som säger BOOM så ska du haffa denna! Den är kraftfull, sensuell och helt makalös.
skrivet av maria12780 den 27 Nov 2018
Beste parfymen! Super fornøyd både med produkt og levering!
skrivet av Laila Ø. den 26 Nov 2018
Sensuell Fräsch och sensuell en underbar doft. Min favorit just nu.
skrivet av BrittMarie E den 25 Nov 2018
Älskar denna produkt
skrivet av Grethy den 20 Nov 2018
bästa doftar så himla gott och får alltid komplimanger när jag bär den
skrivet av th-97 den 15 Nov 2018
Bästa dotfen! Det här är min absoluta favoritparfym!! Har gått igenom 2 flaskor redan och använder inte ens mina andra som jag äger längre! Den är söt utan att vara sliskig eller påträngande. Använder den dagtid och till fest. Har fått massor av komplimanger om att jag luktar gott med den på mig.
skrivet av S.J den 12 Nov 2018
Underbar parfym Kan aldrig få nog av denna parfym
skrivet av Sara den 9 Nov 2018
Amazing!!! Love it!!
skrivet av Zubaydah A. den 27 Oct 2018
Fräsch doft Söt, men inte för mycket. Får komplimanger varje gång jag använder den.
skrivet av Erica S den 25 Oct 2018
Elina God men är för söt sliskig för min smak och för stark doft
skrivet av elina490 den 19 Oct 2018
parfym den luktar jättegott jag är så nöjd
skrivet av Kristina den 18 Oct 2018
Underbara doft
skrivet av Maria den 12 Oct 2018
Lätt och ändå påtaglig (men den tränger sig inte på). Den känns alltid upplyftande för mig. Brukar ha den på dagen. Rekommenderas.
skrivet av Ella den 3 Oct 2018
luktar otroligt gott och får dagligen komplimanger när jag bär denna. Själv använder jag denna vid festliga tillfällen då den är rätt tung
skrivet av Therese den 6 Sep 2018
Ljuvlig doft Får alltid komplimanger när jag har denna doft på mig. Ren och fräsch trots att det är lite tyngd i den. Funkar både dag och kväll.
skrivet av Malin N den 5 Sep 2018
Min favorit, och min systers favorit med! Fantastisk doft.
skrivet av Julia den 9 Aug 2018
La vie est belle Underbar doft, väldigt sensuell och feminin !!
skrivet av Nina den 5 May 2018
Ny favorit. Kvinnlig sensuell blommig och sprudlande!
skrivet av Malin den 29 Apr 2018
Klarar inte av starka dofter som får en att kvävas under dagen, denna är så mild och fräsch i doften helt perfekt! Håller även hela dagen.
skrivet av Nesrin den 28 Apr 2018
Fantastic one, I feel like I am in haven.
skrivet av Rand den 29 Mar 2018
Doftar gott på sticka men på huden märks inget
skrivet av Sonia den 15 Mar 2018
Bästa parfymen Är verkligen så nöjd med just denna parfymen den luktar så gott det är min tredje parfym ska definitivt beställa den fjärde när den tar slut.
skrivet av Alia den 14 Mar 2018
Den är helt underbar
skrivet av Maria den 13 Mar 2018
Min favorit parfym 😍 doftar helt underbart.
skrivet av Jozefina den 10 Mar 2018
Finns ingen bättre parfym än denna! Den är lika ljuvlig som en sockerdröm!
skrivet av Zahra den 8 Mar 2018
Min absoluta favorit. Har otroligt många parfymer men denna förblir min favvo. Får alltid så många komplimanger när denna är på och den håller så länge. Köp!
skrivet av Ari den 4 Mar 2018
Oj så dom lyckats här. Det är bara den här som man sprudlar av. Inte syskonen ;-) Sofistikerad och underbar. Kramar du någon med den här kan du inte släppa taget, doftar trygghet kan man säga.
skrivet av Maria E den 4 Mar 2018
Fantastisk arom! Min dotter Sabina tycker väldigt mycket om denna!
skrivet av Majbritt den 2 Mar 2018
Fantastisk doft! Underbar, härlig doft som jag varmt rekommenderar. Får sååå mycket beröm när jag använder den :-)
skrivet av Silvia den 1 Mar 2018
En underbart förförande och androgyn doft för honom, henne eller hen. Lika härlig på dig själv som den är på andra.
skrivet av Linnéa den 1 Mar 2018
Köpt den till mitt barnbarn sexton år. Doftade ljuvligt och den luktade väldigt gott även på farmor som snart är sjuttio år.
skrivet av Anita den 26 Feb 2018
Detta är den bästa parfymen som finns! Alltid komplimanger att man doftar gott
skrivet av Eva den 23 Feb 2018
Helt klart favoriten i parfymhyllan här hemma! Detta är den parfymen jag alltid tar när jag inte vet vilken jag vill ha och jag tror jag har min 5e flaska hemma just nu!! Är helt beroende!!
skrivet av Maja den 21 Feb 2018
Lancome En underbar doft som passar mig perfekt
skrivet av Eira den 20 Feb 2018
LANCÔME LA VIE EST BELLE En riktig lyxig parfym som doftar underbart gott!
skrivet av emma_95l den 23 Jan 2018
Nöjd Frun älskar den.
skrivet av Asmir M. den 19 Jan 2018
la vie est belle EDP lovely fruity like scent(love tunisia) , very suitable for any season but mostly very fresh for summer
skrivet av sweethana den 8 Jan 2018
Lyxig
skrivet av Jolanta E. den 2 Jan 2018
Utrolig god parfyme
skrivet av Dejan den 30 Dec 2017
:heart:
skrivet av Darko den 29 Dec 2017
Den har en underbar doft jätte nöjd med denna parfym
skrivet av Hazbije den 27 Dec 2017
Mycket bra Toppen
skrivet av Rabie den 27 Dec 2017
bästa
skrivet av Nora M. den 16 Dec 2017
Parfyme Bestilte parfyme og det tok bare 3 dager så fikk jeg varen. Setter pris på rask og presis levering. Dette er vel 2. gang jeg har bestilt fra nordicfeel.no. Veldig fornøyd :-)
skrivet av Ella P. den 10 Dec 2017
Min favorit:heart: Älskar denna underbara doft Känner mig säker o lyxig
skrivet av Helene den 7 Dec 2017
Jätte bra
skrivet av Ndeye y. den 7 Dec 2017
👍🏻
skrivet av Linda den 6 Dec 2017
älskar den parfym .
skrivet av Ramiza M. den 6 Dec 2017
:thumbsup::type_1_2:
skrivet av Linda den 6 Dec 2017
Underbar doft
skrivet av Anneli B. den 5 Dec 2017
Fantastisk Jeg vil betale i desember
skrivet av Elsa den 22 Nov 2017
Hipoo täydellisyyttä Todella naisellisen makea tuoksu. Voimakas, ei haihdu helposti. Minulla jo toinen pullo menossa ja lisää ostetaan kun tämänhetkinen pullo on tyhjä. Suosittelen ehdottomasti makeiden tuoksujen ystäville! Hintansa väärti ehdottomasti. Tuleva klassikkotuoksu.
skrivet av Anu m. den 14 Nov 2017
Beste
skrivet av Emma den 7 Nov 2017
Lancome En parfym som får dig att känna dig speciell med en "vacker" doft
skrivet av Maria13416 den 4 Nov 2017
Jättebra! Jättebra
skrivet av Saily den 29 Oct 2017
Älskar den och alla säger att den luktar så gott och ”känner igen” mig på doften:blush:
skrivet av Malin den 23 Oct 2017
Jag är nöjd
skrivet av Sukai den 8 Oct 2017
Älskar Godaste parfymen!
skrivet av Lina A den 24 Sep 2017
Underbar doft
skrivet av Jesper den 24 Sep 2017
Underbar doft
skrivet av Marie S. den 19 Sep 2017
min favorit. luktar super gott och innan hade jag den bara vid speciella tillfällen men nu används den till vardags med , denna kan man bara inte motstå!
skrivet av Emelie1538 den 16 Sep 2017
Bra
skrivet av Aina den 11 Sep 2017
Bra service
skrivet av Katarina den 7 Sep 2017
Underbar
skrivet av Bilja den 3 Sep 2017
Tung men härlig doft En liten tyngre doft som jag använder på fester då jag gillar att ha lite mer tyngre och djupare dofter då. Fått mycket komplimanger för den
skrivet av therese f den 28 Aug 2017
Söt, ljuvlig fruitchouli Söt, fruktig doft som jag knappast skulle beskriva som "fräsch". En rätt typisk fruitchouli (fruity + patchouli) i samma liga som YSL Black Opium, Lancome La Nuit Tresor, YSL Manifesto, Giorgio Armani Sì och liknande. Därmed inte sagt att jag inte gillar La Vie Est Belle för det gör jag, det är en riktigt trevlig, fluffig, mjuk och söt doft med saftigt päron, svarta vinbär och något som påminner om koladoppade popcorn. Du bör gilla ganska söta dofter (och inte vänta dig en fräääsch och luftig doft) och kanske ha lite förkärlek för gourmander (sweet things, praliner, godis, popcorn, ätbara ting) om du ska uppskatta La Vie Est Belle.
skrivet av Nathalie M den 1 Aug 2017
Nydelig duft som varer lenge. Love it.
skrivet av Julie den 23 Jul 2017
Underbar doft En doft som känns ganska tung till en början men som lägger sig efter ett tag. Blommig och elegant och passar både dag som kväll. Här fått många komplimanger när jag använder den!
skrivet av Helena Therése S den 20 Jul 2017
La vie est belle Doftar underbart. Passar både till vardags och fest, sommar som vinter
skrivet av Aina M. den 20 Jul 2017
Min fru tycker att den luktar gott 😐
skrivet av Jan R. den 9 Jul 2017
Min fru tycker att den luktar gott :neutral_face:
skrivet av Robert L. den 9 Jul 2017
Ett måste Min favoritparfym! Fräsch, lätt blommig och håller länge. Får alltid komplimanger när jag bär Pafymen =) !!
skrivet av Melanie den 2 Jul 2017
en underbar doft
skrivet av Kirsi K. den 6 Jun 2017
Polo Det var inte riktigt min smak doften stanna inte längre heller
skrivet av Aws den 6 Jun 2017
Ljuvlig doft som jag själv tycker passar lite bättre till kväll och fest.
skrivet av Gabriella L den 17 May 2017
Lyx och sensuell Denna köpte jag efter allt jag hade hört och läst om parfymen... Jag ville ha en ny signatur parfym. Första gången jag hade denna på mig var på en dejt som gick väldigt bra och killen kunde inte sluta prata om hur gott jag luktade efteråt... Folk har stoppat mig ute på stan några gånger bara för att fråga vad jag har för parfym. Jag är väldigt nöjd och denna kommer garanterad vara min nya signatur doft.
skrivet av Przha A den 10 May 2017
Sprudlande sensuell Fräsch, sensuell och sprudlande. Samtidigt som den är lite tyngre
skrivet av Camilla H den 9 May 2017
Lancome är så aromatiskt, skulle gärna ville ha den :)
skrivet av Paulina Omelanczuk den 7 May 2017
Bra levering Bestillingen gikk raskt uten problem. Alt stemte
skrivet av Per H. den 6 May 2017
Parfym Underbar doft
skrivet av Britt den 27 Apr 2017
En av mina favoritparfymer. Får alltid frågor om vilken parfym jag har när jag använder denna. En kvinnlig, mogen doft men ändå ungdomlig och fräsch.
skrivet av Sara den 26 Apr 2017
Bäst
skrivet av Maha den 25 Apr 2017
Jättebra
skrivet av Mirsada den 25 Apr 2017
Kanon doft.
skrivet av Ann den 25 Apr 2017
Beroendeframkallande. En doft som är både sensuell och somrig. En doft som man bär både till dagen och till kvällen. En doft som får alla i ett rum att vända sig om och se efter vem som doftar så fantastiskt !
skrivet av Monica den 23 Apr 2017
Parfym Bästa parfymen
skrivet av Lottie den 23 Apr 2017
Superhärlig doft. Älskar den.. bara synd att den är så dyr.
skrivet av ewa den 20 Apr 2017
Ljuvligt blommig mogen doft
skrivet av Gunnel B. den 19 Apr 2017
Min absoluta favorit
skrivet av Lilian den 19 Apr 2017
Underbar doft Mycket nöjd 👍
skrivet av Carina den 14 Apr 2017
Underbar doft Mycket nöjd :thumbsup:
skrivet av Carina den 14 Apr 2017
Otroligt stark doft Jag fick med den här hem som en gåva vid ett tidigare köp, men jag tål inte alls denna doft. Luktar väldigt kraftigt.
skrivet av Jonna den 13 Apr 2017
Lukt som håller länge Luktar jättegott
skrivet av Sofia E den 6 Apr 2017
Lyxig och underbar! En fantastisk parfym som fungerar på alla olika åldrar och tillställningar. Doften är som modern, mjuk och söt, och blir så otroligt fin på alla jag vet testat den! Man får alltid mycket komplimanger för denna doften, och flaskan är också den såklart helt underbar. Ett måste för allas doftgarderober!
skrivet av Denise den 4 Apr 2017
Åh så god! Min favorit sedan den kom ut!!! Älskar denna parfym! En så god parfym med en jättegod doft! Min signaturdoft!
skrivet av Anna H den 31 Mar 2017
Åh så god! Min favorit sedan den kom ut!!! Älskar denna parfym! En så god parfym med en jättegod doft! Min signaturdoft!
skrivet av Anna H den 31 Mar 2017
Favorit Har aldrig fått så många komplimanger för en parfym tidigare- största favoriten hittills.
skrivet av Sara den 28 Mar 2017
Jeg elsker denne! Så utrolig frisk & god. Holdbar
skrivet av Monibeate den 22 Mar 2017
.
skrivet av Lina den 17 Mar 2017
Luktar så himla gott! Favorit
skrivet av Åsa den 16 Mar 2017
Min älsklingsdoft! Min älsklings doft! Sitter hela dagen och jag har aldrig fått så många komplimanger för en doft innan.
skrivet av Josephine den 14 Mar 2017
Tumme upp!! Lätt och härlig, använder denna dagligen :)
skrivet av Sofia den 14 Mar 2017
Min nya vardagsparfym Sååå fräsch och härlig!
skrivet av Lina den 14 Mar 2017
Livet är vackert Denna doft har jag använt sen den lanserades och jag tröttnar aldrig på den. Känner mig fräsch. Får många komplingmanger när jag har dennna.
skrivet av Louise den 14 Mar 2017
Gillar att den håller länge! Med andra parfymer kan jag uppleva att lukten går bort så snabbt, men med denna känner jag den härliga lukten hela dagen :)
skrivet av Alexandra den 14 Mar 2017
Fräsch och blommig Eau de toilette gillar jag. Lätt och fräsch doft o iris och jasmin. Perfekt doft, inte så tung, Lätt o ch somrigt. Min favorit på hyllan!
skrivet av Sara den 14 Mar 2017
Såå god Så frisk, kvinnlig och lite söt. Doftar starkt av jasmin och iris :) Får mycket komplimanger när jag använder denna! Ganska lätt men tycker den håller ett bra tag.
skrivet av Miriam den 14 Mar 2017
Min tjej tyckte mycket om den och fick myck koplimang av sina kolligor
skrivet av Ali den 14 Mar 2017
Absoluta favoriten! Feminin, söt och fruktig men inte för mycket.
skrivet av Michaela den 11 Mar 2017
Får alltid komplimanger när jag bär den här doften!! Jag är helt lyrisk över att ha hittat en doft som jag aldrig tröttnar på. Den är helt ljuvlig och får en att känna sig extra kvinnlig!
skrivet av Elvira Alteryd den 9 Mar 2017
Otroligt varm, söt och mjuk doft! Den passar vid alla tillfällen och kan med fördel användas både dag och kväll. Sitter länge på huden (över 8 h) på mig och är väldigt "stark" i doften så några få sprut räcker länge för att lukta gott. Får alltid otroligt många komplimanger när jag bär denna doften. Denna parfym är definitivt ett säkert kort om man vill lukta fantastiskt!
skrivet av Louise den 9 Mar 2017
Absolut bästa doften! Hur mycket jag än testar så finns det ingen parfym som passar mig lika bra som denna.
skrivet av Nivine den 5 Mar 2017
Sååååå god köp!!
skrivet av Sandra den 2 Mar 2017
La vie est Belle Lancome Helt underbar! Tröttnar inte
skrivet av Olga E. den 27 Feb 2017
Folk frågar alltid vad som luktar så gott när jag använder denna, en klar favorit bland mina parfymer! Håller hela dagen och har en riktigt speciell doft jag inte hittar i någon annan parfym.
skrivet av Caroline Karlsson den 26 Feb 2017
Underbar doft Min favorit
skrivet av Anna den 25 Feb 2017
Lukten er frisk og vindunderlig. Pen pakning også.
skrivet av Ella den 24 Feb 2017
Omg säger jag bara! Den här parfymen har varit min favorit sen jag fick den! Använder den varje dag och får komplimanger ofta om att jag luktar gott! Fungerar både till vardags som till fest. Rekommenderar den här starkt! Är ganska kräsen när det kommer till dofter, men blev kär i den direkt!
skrivet av Laura den 23 Feb 2017
Min absoluta favoritdoft! Väldigt varm och söt doft. Sitter riktigt länge på huden (då menar jag tills dagen efter) och jag får alltid komplimanger när jag har på mig den! Vissa tycker den är lite för stark, och det kan jag hålla med om men den tar ett tag att sätta sig in i huden och när den väl gjort det är den underbar.
skrivet av Evelina den 21 Feb 2017
En kjempegod parfyme som sitter lenge! Fantastisk lukt
skrivet av Cigdem den 21 Feb 2017
Min favoritparfym, får många komplimanger och luktar fantastiskt! Rekommenderas starkt
skrivet av Jackline Brzezinska den 20 Feb 2017
Inbjudande! Jag får positiva kommentarer när jag bär den. Passar flera åldrar så enda nackdelen är att tonåringen min norpar den.
skrivet av Beatrice Iggström den 20 Feb 2017
Denna doft är ljuvlig. Den har en söt underton, utan att lukta sliskigt. Den är kraftig men ändå inte tung. Älskar den till både vardags och fest.
skrivet av Sophia den 19 Feb 2017
Behaglig, flickig doft som passar alla som inte gillar de "tunga" dofterna. Underbar!
skrivet av Anna K den 18 Feb 2017
Underbar doft! Varar länge på huden och man behöver bara lite grann, ett/två sprut räcker. Doften är ganska intense kan lätt bli tung
skrivet av Elin Andersson den 18 Feb 2017
Älskar denna parfym. Otroligt god och fräsch.
skrivet av Nadra Marnissi den 17 Feb 2017
Har aldrig fått så mycket uppskattning som när jag bär denna doft. Den är magi och doften sitter kvar länge.
skrivet av Ingeborg Alice René Olofsson den 17 Feb 2017
Min pojkvän älskar när jag bär denna parfym, han säger att han blir "lugn" av den. Fick till och med en komplimang av en främling på gymmet att jag "lyckade så gott".
skrivet av NathalieP den 16 Feb 2017
Detta är en doft som jag alltid återgår till. Luktar underbart och jag får alltid komplimanger när jag bär denna! En must-have i parfymväg!
skrivet av Agnesa den 16 Feb 2017
Får komplimanger varje gång jag använder denna doft!
skrivet av Nosha Mona Bassiri den 16 Feb 2017
Världens bästa parfym:) och min favorit, luktar den fantastiskt! Underbar doft och håller verkligen hela dagen:)
skrivet av S den 16 Feb 2017
Fantastisk parfym! Älskar den och har fått höra det från både personer jag känner och inte känner.
skrivet av Olivia den 16 Feb 2017
Fick en provflaska när jag handlade andra produkter på Kicks, oj vilken överraskning när jag kände doften. Bara så underbar! Ny favorit för mig.
skrivet av Ann Sahlström den 16 Feb 2017
Luktar så gott! Fått många komplimanger
skrivet av Sara den 16 Feb 2017
Underbar mjuk och pudrig doft som sitter länge
skrivet av Linn den 16 Feb 2017
Testat Månfa men denna är fantastisk!
skrivet av Nono den 16 Feb 2017
Doftar super. Kraftigt så var försiktig.
skrivet av Pia den 16 Feb 2017
Magiskt doft. Många frågar ofta vilken doft jag använder.
skrivet av RenO den 11 Feb 2017
Magiskt doft. Många frågar ofta vilken doft jag använder.
skrivet av IngeborgAliceRenO den 11 Feb 2017
Magiskt doft. Många frågar ofta vilken doft jag använder.
skrivet av RenO den 11 Feb 2017
Hugo boss Whaoo härlig doft. Mycket nöjd.
skrivet av Monica den 11 Feb 2017
La vie est belle - Lancôme Passar både dag som natt! Sööööööööt lukt (typ sockervadd och vanilj med saftig päron ) som doftar så gott.
skrivet av Sara den 10 Feb 2017
Favvo parfym Rekommenderar starkt denna parfym!!! Underbar doft som håller väldigt länge.
skrivet av Sandra den 9 Feb 2017
Passar alla tillfällen, definitivt väldigt söt. Håller hela dagen!
skrivet av H den 23 Jan 2017
Underbar Jag får alltid höra att jag doftar gott. Bästa parfymen jag haft!!!
skrivet av Caroline den 19 Jan 2017
Lagom parfym
skrivet av Khamis A. den 6 Jan 2017
Världsbäst !!!
skrivet av Belinda den 29 Dec 2016
För dominerande Tappar andan totalt av denna parfym, omöjligt att ta lite nog för att inte kvävas i ett moln av stank. Inte för mig...
skrivet av Jan S. den 27 Dec 2016
La Vie Est Belle Lacome Den här parfymen luktar underbart,den bästa av alla.
skrivet av Susanne den 14 Dec 2016
Feminin doft som varken är för söt eller för blommig. Väldigt gullig flaska också! Får dock inte helt full pott av mig då jag föredrar dofter som är ännu sötare.
skrivet av Isabella den 13 Dec 2016
Härlig Luktar skööönt
skrivet av Britt-Inger M. den 13 Dec 2016
La vie est belle ljuvlig! min dotter, yngre tonåren, gilla den också.
skrivet av Anna C. den 9 Dec 2016
For de som liker SØTE parfymer!!! På en måte god i små doser,men denne er for de som liker det virkelig søtt!Kan nok fremkalle endel kvalme hos folk om man overdriver bruken...
skrivet av Mia den 8 Dec 2016
Toppbetyg! En favorit sedan ett år tillbaka. Supernöjd!
skrivet av annsofiet den 6 Dec 2016
Underbar
skrivet av Linda den 5 Dec 2016
Suverän shopping En toppen webshop som har det mesta till schyssta priser och snabba leveranser!
skrivet av Mia E. den 4 Dec 2016
Bästa parfymen!
skrivet av Nada den 30 Nov 2016
Fantastisk doft
skrivet av Eva den 10 Nov 2016
underbar parfym kan verkligen rekommendera denna parfym både till vardags som till kvällen
skrivet av Margareta A. den 21 Sep 2016
Helt underbar En fantastiskt god doft som passar till alla tillfällen
skrivet av Amelie den 27 Aug 2016
Den er bare så god.
skrivet av Thethani m. den 23 Aug 2016
Topp Er superfornøyd. Nydelig duft
skrivet av Trine den 23 Aug 2016
Min favorit sedan tidigare! Snabb leverans mycket smidigt sätt o handla ☺
skrivet av Marianne A. den 19 Aug 2016
Perfect
skrivet av Thethani m. den 18 Aug 2016
Lyxigt Bästa parfym hittills. Fick många komplimanger när jag hade den på mig.
skrivet av Bilja den 15 Aug 2016
En av de bästa parfymerna jag haft i min ägo. Doften stannar kvar länge och den ger en många fina komplimanger. Lyxig känsla.
skrivet av Nathalie den 12 Aug 2016
Jag är helt förälskad i denna parfym😍😍😍
skrivet av Wiktoria Magdalena Åkesson den 9 Aug 2016
Underbar doft.
skrivet av Lena den 1 Aug 2016
5 Veldig lettvint. Kommer i posten, og veldig raskt.
skrivet av Torild den 24 Jul 2016
Jättegod!!
skrivet av Almira den 13 Jul 2016
super nöjd
skrivet av Ayse den 11 Jul 2016
Världens bästa parfym:)
skrivet av Maarit Frauenfelder den 7 Jul 2016
Snabbt och smidigt med Nordic Feel Landcome - La Vie Est Belle underbar parfym !!!
skrivet av Kjell S. den 6 Jul 2016
Doften håller sig länge.
skrivet av Sima den 27 Jun 2016
Bästa parfymen någonsin;) får mkt komplimanger av folk som undrar vilken det är:)
skrivet av Malin den 26 Jun 2016
Den är super
skrivet av Aisha den 25 Jun 2016
Alla bra
skrivet av Waleed den 10 Jun 2016
Luktar blommig vanilj En mycket sensuell doft.
skrivet av IreneAsklander den 6 Jun 2016
5
skrivet av Felicia den 2 Jun 2016
jättebra
skrivet av Nabal A. den 30 May 2016
finns ingen godare parfym.
skrivet av A den 28 May 2016
Godaste parfymen!!
skrivet av Frida Johansson den 28 May 2016
Bästa parfym.
skrivet av Chokrea Sadik Mahmud den 26 May 2016
Underbar Favorit sedan länge
skrivet av Olga E. den 26 May 2016
La vie est belle Så sensuell och kvinnlig! Djup och söt men inte på ett kvalmigt sätt. Har aldrig fått så mycket beröm för en doft någonsin. Inget jag skulle bära en varm sommardag, men den ultimata kvälls och vinterdoften.
skrivet av Christina den 14 May 2016
Älskar denna doft! Den är väldigt feminin och kvinnlig och samtidigt söt! Den håller väldigt länge på och behövs inte mycket! Rekommenderar denna starkt!
skrivet av Emmy Johansson den 10 Mar 2016
luktar så himla gott! en stor favorit av alla parfymer man haft, älskar den!!
skrivet av Desirée den 10 Mar 2016
Fick ett prov på denna och köpte den sedan i full size för att jag tyckte så mycket om den. Den doftar väldigt gott och lagom starkt.
skrivet av Annie den 9 Mar 2016
Jag är väldigt kräsen när det gäller parfymer och dofter på produkter. Denna kom jag först i kontakt med i form av ett litet doftprov. Jag blev helt såld. I butik tyckte jag dock inte att parfymen i flaskan doftade lika gott. Provet kändes oljigare i konsistensen och doftade mildare. Efter några dagars testande och funderande köpte jag dock parfymen ändå eftersom den efter ca 3 timmar fick ungefär samma doft på huden som doftprovet hade. Jag är glad att jag köpte den. Den är min nya favorit och jag har fått många kommentarer om att jag luktar gott när jag har den på mig :-)
skrivet av Carina Olander den 8 Mar 2016
En underbart ljuvlig doft som håller länge.
skrivet av Liselott Andersson den 7 Mar 2016
Mycket kvinnlig och varm doft som sitter kvar länge på huden.
skrivet av Karin B den 7 Mar 2016
Är ofta väldigt kräsen med parfymer och det krävs en del för att jag själv ska köpa en ny doft men La vie est belle av Lancome är absolut perfekt. Den har en underton av vanilj vilket gör den väldigt mild men inte för söt, tröst de fruktiga doftnoterna är den ändå fräsch och håller även hela dagen. En hel klar favorit och rekommendation !
skrivet av Trifah Muradi den 6 Mar 2016
Helt fantastisk doft. Har den som vardags parfym och oh my god. It's so good. Jag kommer nog aldrig använda någon annan parfym dagligen som jag använt den här..
skrivet av Isabell Gustavsson den 4 Mar 2016
Underbar söt och god doft!
skrivet av Marlene den 4 Mar 2016
Denna parfymen är helt fantastisk! Fick den i present för ett tag sedan och jag är kär. Använder den varje dag och får alltid komplimanger om att jag doftar gott. Det är en ganska söt doft av vanilj och blommor, och den luktar även väldigt rent enligt mig! Dessutom behöver man inte alls använda mycket för att den ska hålla hela dagen heller. Den är ganska dyr, men den doftar supergott hela dagen med bara ett eller två sprut så det är värt det!
skrivet av Ellinor Edelsvärd den 3 Mar 2016
Luktade på denna inne på Kicks för något år sedan och blev kär direkt. Slutade med att min pojkvän gick tillbaka samma dag och köpte den till mig eftersom jag blivit så tokig i den (och säljaren sa att dom endast hade en flaska kvar). Enda parfymen jag verligen älskat då jag är väldigt kräsen och inte kunna hittat något som passat mig på flera år nu. Den har en väldigt söt och kvinnlig doft som främst doftar vanilj, nästan lite pigelin glass första sekunderna, men utan att den blir överväldigande då den balanseras upp av blomnoter. Får alltid komplimanger när jag använder denna, till och med min manliga chef har stoppat mig och frågat vilken parfym jag använder, plus många andra vänner och kollegor. Älskar denna och är precis på sista dropparna av min andra flaska så är dags att investera i en ny nu snart. Tycker man dock att denna är lite för söt och flickig för sin smak kan jag instället rekommendera edt versionen då den är en mindre söt och lite vuxnare version.
skrivet av Elin Lundqvist den 3 Mar 2016
Lätt, härlig dagdoft!
skrivet av iakk den 2 Mar 2016
Helt underbar parfym, doftar fantastiskt!
skrivet av Nicole den 2 Mar 2016
Luktar helt underbart. Älskar den
skrivet av Kajin den 1 Mar 2016
Tröttnar aldrig på denna doft, så underbar
skrivet av Emma den 29 Feb 2016
En helt fantastisk doft som jag aldrig tröttnar på eller kan vara utan
skrivet av Sylvia Esther Dangoor Östblom den 29 Feb 2016
En av mina absoluta favoriter. Rekommenderas varmt!
skrivet av Lina den 29 Feb 2016
Ljuvlig doft för mig som tycker om vanilj. Doften sitter dessutom länge.
skrivet av Katja Johanna Haaja Svensson den 28 Feb 2016
Världens absolut goaste doft! Ingen parfym jag använder till vardags men när jag vill lukta gott och få uppmärksamhet använder jag denna, får otroligt mycket komplimanger när jag har denna!
skrivet av Karin Wingqvist den 27 Feb 2016
Det här är helt klart en favorit hos mig! Enligt mig har den allt! Den har en djup och feminin doft som är väldigt svår att motstå, med hjälp av apelsinblomma lyfts doften och får en fräschare känsla. Är du en sån som har svårt att välja vilken parfym som passar dig? Isåfall kan jag varmt rekommendera denna, då den passar vid alla tillfällen!
skrivet av Tove den 27 Feb 2016
Det här är MIN doft ;-) Kommer alltid att ha en flaska henna tror jag!
skrivet av Sara den 26 Feb 2016
Älskar den!! Min favorit doft 💖
skrivet av Fryal Khalil den 26 Feb 2016
Underbar doft! Love it
skrivet av Flora den 25 Feb 2016
Älskar denna doft som passar både gammal och ung, är själv 50+ och har många favoriter och denna är en av dem. Lätt, frisk, blommig och inte påträngande. En jättegod doft!
skrivet av Anette Karlsson den 25 Feb 2016
En parfym som passar att ha både vardags och på högtider och fester! Den luktar otroligt gott och är min favorit, jag använder den alltid och får mycket beröm och frågor vad det är för parfym!
skrivet av Halimah Kandas den 25 Feb 2016
Perfekt doft både till vardag och fest. Fastnade för den för ett par år sedan och nu är det min signaturdoft!
skrivet av AmandaRosberg den 25 Feb 2016
Är helt förälskad i denna parfym och får ofta beröm för den
skrivet av Fredrika den 24 Feb 2016
Superfeminin, sexig doft som får vilken kvinna som helst att känna sig som en superkvinna! Lyxig doft som håller hela dagen. Rekommmenderas varmt!
skrivet av Milton den 24 Feb 2016
Älskar den och får alltid beröm när jag bär den!
skrivet av Carolina S den 23 Feb 2016
OH MY GOD SÄGER JAG BARA ! LOVE LOVE LOVE THIS ONE ! MITT LIVS PARFYM VERKLIGEN!
skrivet av SibelY den 23 Feb 2016
Den enda parfymen jag testat där doften sitter i länge. Får komplimanger av både tjejer och killar när jag bär denna. Kommer aldrig byta!
skrivet av Emilia den 22 Feb 2016
SÅ UNDERBART GO DOFT ! Fick denna som test när ja beställde från kicks och blev såå är i doften.Exakt den doften jag har letat efter i år !
skrivet av Johanna den 22 Feb 2016
Har den i svart o rosa, önskar denna. Doftar riktigt gott
skrivet av Småland den 21 Feb 2016
Bästa doft jag haft. Får alltid så mycket komplimanger :)
skrivet av Linn den 21 Feb 2016
parfym doftar båda gott o håller längre och en jätte fin designen.
skrivet av Zainab Al-Zubaidi den 20 Feb 2016
Fick ett parfymprov med denna doft och blev fast. Doftar himmelskt. Det har hänt flera gånger att andra frågat vilken parfym jag bär. Påminner lite om Anais Premier Delice men mer exklusiv och inte riktigt lika söt.
skrivet av Amanda den 20 Feb 2016
Min favoritdoft. Kvinnigt och romantiskt. Man doftar heeela dagen. Det enda nackdelen är just att den är så stark. Råkar man ta liiiite för mycket så blir det lätt för starkt och nästan övermäktigt. Så ha det i åtanke :)
skrivet av SofiaG den 20 Feb 2016
Min favorit får alltid komplimanger när jag har den doftar fantastiskt
skrivet av Therese Cuber den 20 Feb 2016
Jag älskar verkligen den här parfymen den passar både till fest och till vardags
skrivet av Kurdistan den 19 Feb 2016
Den parfym jag oftast får höra att jag luktar gott i och till och med av vilt främmande människor!!! Väldigt blommig och feminim
skrivet av Linda Johansson den 19 Feb 2016
Älskar denna! Doften, namnet, flaskan, perfekt helt enkelt!
skrivet av Madelene Vall den 19 Feb 2016
Älskar denna doft.
skrivet av Malin Johansson den 19 Feb 2016
Gillar denna doft! får alltid komplimanger när jag använder denna både av män och kvinnor.
skrivet av Sandra den 19 Feb 2016
Detta är en dyr parfym men den är verkligen värd pengarna! Absolut nr 1 på min lista :)
skrivet av Tess den 19 Feb 2016
Underbar parfym som håller hela dagen. Den är ljuvlig
skrivet av Evelina den 19 Feb 2016
Det här är den enda doften jag behöver!
skrivet av Annika Söderberg den 19 Feb 2016
Totalt förälskad.
skrivet av disapahlman den 14 Feb 2016
Min favoritparfym! Har alltid denna parfym och alla som jag känner relaterar den till mig. Har köpt den flera gånger och kommer köpa den igen. Den är lite dyr men det är den värd :)
skrivet av Julia den 17 Jan 2016
Åh vad jag älskar denna, vilken vacker, underbar doft! Och jag älskar den eleganta designen på flaskan. Min pojkvän älskar även denna doft, hade ett prov av den förut och när han kände doften så sa han att den där måste du ju bara köpa..:) Och nu har jag en flaska hemma och är mer än nöjd, ångrar inte mitt köp en sekund. Doften är söt utan att vara flickig, utan det är en söt doft i en kvinnlig variant. Skulle nog kunna säga att denna doft skulle passa på dom flesta kvinnor, och för att inte tala om hur länge doften sitter i. Wow! Rekommenderar denna STARKT.
skrivet av Rebecka Pedersen den 13 Jan 2016
Älskar doften! Den håller länge och jag tycker den är mjuk och len i doften. En väldigt bra dagsparfym, jag kan tycka att den är lite för "fin" för en utekväll. Då behövs ytterligare något.
skrivet av Jennifer den 3 Jan 2016
Helt underbar doft som sitter kvar länge. Påminner mycket om flowerbomb. Kommer absolut köpa igen trots att priset är lite för saftigt.
skrivet av Mosh den 20 Dec 2015
Bästa Parfymen Ever!!
skrivet av Paulina Gutierrez den 24 Nov 2015
har aldrig hittat en parfym som passar efter "the one" men den här är helt oslagbar. Fick den i parfymprov från en order och är så nöjd!
skrivet av kellikopter den 15 Oct 2015
Doftar underbart, I love it :)
skrivet av Carolina den 30 Aug 2015
Testat många parfymer med återkommer alltid till denna. Det är en favorit, och jag får så mycket kommentarer, även från främlingar!! Finns helt enkelt inte någon annan parfym som luktar godare, och den passar mig alldeles perfekt! Den är min signaturdoft och funkar till både vardags och fest!!
skrivet av Isabelle Nilsson den 11 Aug 2015
Jesss detta är något exklusivt fint, doftar underbart, och ger så många fina kommentarer från omgivningen. Doften är mild och väcker uppmärksamhet i omgivningen! jag har bara prov hemma men jag kommer att köpa denna underbara parfym för det är jag värt!
skrivet av Silja Edvardsson den 20 Jul 2015
Älskar den
skrivet av Malin den 4 Jul 2015
Tror att jag är ännu för ung för denna doft, men det är absolut en doft jag kommer att komma tillbaka till i framtiden, när jag känner mig redo... ;)
skrivet av mt den 16 Apr 2015
Den är bara du!
skrivet av Susanne Bolin Gärtner den 31 Mar 2015
Doftar underbart och man känner sig riktigt lyxig när man bär den.
skrivet av Victoria Henriksson den 9 Mar 2015
Detta är definitivt en parfym som jag kommer att åldras med, har nästan varje gång fått komplimanger av denna parfym när jag burit den. Den är väldigt söt men inte ungdomligt söt, man behöver bara spreja på jätte lite för att lukta flera meter bort ifrån. Och detta är även en kill favorit, så garanterat att killar tycker om denna parfym!
skrivet av Helin Akkus den 9 Mar 2015
Mycket prisvärd parfym. Har en mycket mild och lugn doft, denna är gjord för hen som tycker om en blommig och lättre doft. Alltid bra att ha på sig när man går ut på teater eller på middag!
skrivet av Victoria P den 3 Mar 2015
Helt underbar doft. Blommig men fräsch parfym, som går över till lite vaniljdoft efter ett par timmar. Doftar lyxig och kvinnlig och har inte den där alkohol doften som brukar tränga igenom med andra parfymer. Kan tycka att den är lite dyr, men man behöver inte spraya på så mycket så den är väldig dryg och räcker ganska länge.
skrivet av M. den 2 Mar 2015
Helt klart favorit parfymen! Stilren, fräsch och underbar. Lite dyr men helt klart värd varenda krona, man behöver inte ta mycket för att det ska räcka länge. Den är ett säkert kort som alltid funkar. En doft man inte tröttnar på.
skrivet av Emelie den 1 Mar 2015
En elegant kvinnlig doft som förför de flestas doftbomber. Alla som känner doften utav den frågar vilken parfym jag har. Den är amazing och jag kommer absolut att köpa den igen!
skrivet av Maya.B den 28 Feb 2015
Fantastisk lyxig och glammig parfym. En riktig kvälls- och festdoft.
skrivet av Frida Birgersdotter den 27 Feb 2015
Jag älskar denna doften. Den luktar lite för stark i början men sen luktar den så gott och håller länge. Den är en av mina favorit parfymer. Jag har alltid den i mitt skåp och köper igen när min gamla är snart slut. Jag tycker dock att den är lite dyr.
skrivet av Thu Trang Vu Thi den 27 Feb 2015
Jag älskar denna doften! Men tycker ändå att den är lite dyr för den känns inte som en lyxparfym utan en som man har till vardags, dagtid (vill ju dofta riktigt gott jämt). Passar nog de flesta och alltid när jag känner den på ngn annan får jag lust att köpa den till mig själv igen. Blir nog nästa parfymköp!
skrivet av Anna Andersson den 24 Feb 2015
Den här parfymen kan jag rekomendera dig som vill ha en doft som ger avtryck! Den är fantastisk att ha både dag som natt, på jobb eller middag. Gillar du dofter som Flowerbomb från Viktor & Rolf kan La vie est belle från Lancome, vara något för dig!
skrivet av Dolledup den 23 Feb 2015
Det här är den bästa parfymen jag har haft! Den doftar ungdomligt, blommigt, lagom sött och den håller hela dagen. Jag får alltid kommentarer och komplimanger om min doft, och tipsar så klart om denna fantastiska parfym. Tar den slut, köper jag definitivt en ny, men en spray räcker en hel dag.
skrivet av Sanna den 23 Feb 2015
Fantastisk doft, blommig, inte stark. Fick den som prov och det blev en favorit! Lite dyr men inte dyrare än andra, så...
skrivet av Twiggy den 23 Feb 2015
Solklar favorit doft! Denna parfym är prisvärd och det behövs inte många sprut för att den ska kännas av och sitter dessutom i hela dagen. Mysig, ungdomlig doft som passar perfekt till alla tillfällen
skrivet av Celine Frostberg den 22 Feb 2015
En doft som är så ljuvlig och alltid följer med i handväskan. Passar till vardag och kväll!
skrivet av Josefine Englund den 21 Feb 2015
Lyxig och romantisk känsla som sitter i länge. Köpte den för att ha dagen då jag gifte mig och den påminner mig varje dag om den dagen.
skrivet av Josefin Jönsson den 20 Feb 2015
En lyxig produkt som sitter hela dagen. Min absoluta favorit. Få parfymer sitter så länge.
skrivet av Theerese Linnér den 19 Feb 2015
Utan tvekan min favoritparfym =). Jag får alltid komplimanger så fort jag använda denna parfymen. Ett måste bara !
skrivet av Melanie Phan den 17 Feb 2015
Så god härlig doft som sitter länge .
skrivet av Johanna Johansson den 16 Feb 2015
Doftar underbart, och det räcker med en ända puff så doftar man hela dagen :) Helt klart min favorit parfym.
skrivet av Linda Nilsson den 15 Feb 2015
Verkligen kvinnlig doft - som ett torrt vin, den bubblar! Jag älskar denna, den är mycket vår/somrig men är kanske lite för blommig och söt för höst/vinter.
skrivet av Sanna Höllinger den 15 Feb 2015
Underbar parfym!
skrivet av Doresa den 15 Feb 2015
Kan användas i alla läge. Luktar otroligt gott min absoluta favorit. Behöver bara ha denna parfym.
skrivet av Sophie Jansson den 14 Feb 2015
Det är fantastiskt parfym. Jag använder det varje dag. Det luktar väldigt gott. Jag kan inte leva utan det!
skrivet av Sonia den 13 Feb 2015
Underbar doft
skrivet av Maryam Ranjbar den 12 Feb 2015
Väldigt lyxig doft som inte går o missa! En väldigt fin doft.
skrivet av Jennifer Kasho den 11 Feb 2015
Så underbar doft som verkligen sitter hela dagen
skrivet av linda den 11 Feb 2015
Älskar denna doft helt underbar
skrivet av Therese Cuber den 11 Feb 2015
Älskar denna parfym! Får alltid komplimanger när jag bär den. :)
skrivet av Julia Holm den 11 Feb 2015
Den bästa parfymen som passar dag och kväll.
skrivet av Nadida Abedul Wahhab den 11 Feb 2015
Helt underbar doft, passar vid alla tillfällen. En parfym jag alltid måste ha hemma.
skrivet av Pernilla Karlsson den 11 Feb 2015
Jag älskar den här parfymen och jag kommer köpa mer :)
skrivet av Farah Hassan den 11 Feb 2015
Romantisk kvinnlig doft som är somrig och Som jag alltid får komplimanger för !
skrivet av Linda Johansson den 11 Feb 2015
Helt klart godaste parfymen som jag garanterat kommer att köpa igen! Den är värd varenda öre av priset den kostar!
skrivet av anesaasic den 11 Feb 2015
Min favorit bland alla parfymer jag köpt hittills i livet! Doften håller länge och alla jag känns tycker att jag doftar så himla gott.
skrivet av Elin Nilsson den 11 Feb 2015
Luktar så elegant och gott !!!!
skrivet av Sally Ohanes den 10 Feb 2015
Jag älskar den här parfymen! Det var rktigt länge sedan jag blev så förälskad i en parfym som jag är i denna.
skrivet av Josefin Andreasson den 3 Jan 2015
love it
skrivet av Suphawadee Muskos den 28 Dec 2014
La vie est belle luktar helt fantastiskt! Har fått så många kommentarer om hur gott jag luktar, och tro mig, jag har testat och köpt måååånga parfymer. Men av alla parfymer jag någonsin testat är La vie est belle den bästa! Den är bara ren lyx.
skrivet av Isabelle Nilsson den 30 Nov 2014