Lancome La Nuit Tresor

La Nuit Tresor Eau de Toilette är en damparfym från Lancome som lanserades 2017.

4.7
Betyg
10
Omdömen
3
Butiker
23%
TOPP

Lancome La Nuit Tresor EdT har fått betyget 4.7 av 5 baserat på 10 omdömen. Snittbetyg för märket Lancome är 4.5.

10 reccensioner & kommentarer
Älskar den! Har tidigare haft en stor variation av parfymer, bla Flowerbomb, L'imperatice, osv. Om du gillar dessa lär du gilla denna. Fräsch, men ändå lite söt. Känns kvinnlig.
skrivet av Isabelle den 4 Jun 2019
Parfym Bra
skrivet av Susanne l. den 5 Dec 2018
Denna luktar supergott, en kompis beskrev den som "blommig men farlig" vilket stämmer väldigt bra! Jag älskar the one från dolce & ganska men ville prova något nytt, ngt lite sött men varmt och mjukt utan att dofta för mycket blomma, för tungt eller för friskt eller kallt. Det lyckades jag hitta i denna edt. Då den är edt så håller den inte riktigt dagen ( på mig iaf), men är ändå väldigt nöjd med denna! Jag provdoftade på edp men jag tyckte inte dem lämnade lika behaglig efterton som denna. Rekommenderas!
skrivet av Jenny den 28 Feb 2018
Favorit Åååh wow. Verkligen min favorit. Så fort jag har råd blir denna min. 1 spruta räcker för att du ska dofta underbart resten av dagen. Älskar verkligen!!
skrivet av B. den 9 Feb 2018
Hade gett denna tio stjärnor om det var möjligt! Testade denna parfym när jag hade vägarna förbi KICKS och min väninna som var med mig tyckte jag var helt knäpp för jag gick runt och sniffade på min handled hela dagen. Var tvungen att beställa några dagar senare, verkligen en helt beroendeframkallande doft! Sitter som berget gör den också trots att det är en EdT.
skrivet av Beata den 20 Jul 2017
En kjempe god parfyme, med en hærlig duft som holder hele dagen (og natten). Det er nå 17 timer siden jeg sprayet på, har sovet imellom og den dufter fremdeles. Abbefales!
skrivet av Stine den 18 Jun 2017
Så sensuell.. Lite mörkare doft som är väldigt sensuell. Man känner sig speciell med denna.
skrivet av Millah den 12 May 2017
Underbar doft Jag är väldigt kräsen vad gäller dofter, har svårt för all typ av parfym och har lätt för att få andningssvårigheter eller tröttna, men med denna doft är det het annorlunda! Doften är feminin och lugn och smälter in som om det inte vore en parfym utan en "neutral" doft. Har fått sååå många komplimanger för att jag luktar gott när jag haft den på mig, speciellt EDPn! Rekommenderas starkt som åretrunt parfym!
skrivet av Ghadir M den 7 May 2017
Min diamant för kvällen Tresor tillhör en av mina favoriter sen den lanserades för många år sedan. La nuit Tresor diamanten för kvällens fester o middagar. Min man bara älskar när jag använder den.
skrivet av Viktoria den 14 Mar 2017
Ljuvlig Brukar använda denna på kvällen. Tycker den luktar förföriskt typ :) Får mkt komplimanger när jag använder denna. Gillar basen med vit mysk och vanilj.
skrivet av Maja den 14 Mar 2017