Lancome La Nuit Trésor A La Folie

La Nuit Trésor A La Folie Eau de Parfum är en damparfym från Lancome som lanserades 2018.

4.6
Betyg
10
Omdömen
4
Butiker
28%
TOPP

Lancome La Nuit Trésor A La Folie EdP har fått betyget 4.6 av 5 baserat på 10 omdömen. Snittbetyg för märket Lancome är 4.5.

10 reccensioner & kommentarer
Godaste parfymen Riktigt god doft!!!! Riktigt sexig och mystiskt doft som sitter länge på kroppen. Började med att en bekant hade på sig denna, fick låna ett sprut och jag vart fast!!!!
skrivet av Ida T den 8 Jun 2019
Kan inte få nog! Lancôme har verkligen bland de bästa dofterna. Denna är kvinnlig, elegant och rund.
skrivet av Josefin G den 5 Jun 2019
Wow wow wow. En tjej på stan gick förbi mig och luktade super gott så jag var bara tvungen att springa efter och fråga vad hon använde för parfym. Det var denna, TACK för att jag samlade mig modet att fråga en främling om den. Min absoluta favorit, använder ingen annan och kommer nog aldrig byta heller. Är helt beroende, får så många komplimanger!
skrivet av Madeleine den 10 May 2019
Ojojoj... den här alltså. Mjuk, kraftfull och mysig. Luktar i början lite likt La Nuit tresor EDP (tycker man att den är för mycket är denna perfekt, mycket mjukare)En självklar vaniljdoft också. Luktar bärigt och rökigt med vanilj. BÄSTA parfymen!
skrivet av Mimmi den 4 Apr 2019
Fräsch Luktar fräscht spännande sexig.
skrivet av annette den 17 Jan 2019
😍😍😍 alltså inga ord. Fy fan, detta lär bli min absoluta favorit just nu och på ett bra tag framöver! Vilken fantastisk komposition av alla dofter. Rökig, söt, mild och denna goda, lyxiga vaniljen man känner. Jag är förälskad!
skrivet av Jessie den 16 Aug 2018
Underbar! Vilken fin parfym! Sensuell och vacker, Älskar den djupa vaniljen man känner, som sitter kvar i timmar!
skrivet av sophias den 8 Aug 2018
Trodde först min Kicks hade fått in Tom Ford när jag kände doftmolnet av denna. Som Tobacco Vanille fast sötare och mer bärig. För söt för mig, men andra får gärna ha den på sig, riktigt fin på avstånd.
skrivet av Cecilia den 6 Mar 2018
Testat i butik! Jag testade denna i butik och den doftar verkligen helt magiskt. Den är djup, söt och väl balanserad. Den är fängslande och verkligen förförande. Alla borde prova den! :)
skrivet av Camilla H den 5 Mar 2018
Ställ er upp och jublaaa en parfym att respektera starkt!!!!fisk värd diamant värd det är denna doften luktar underbartttttt
skrivet av Jasmin den 28 Feb 2018