Lancome La Nuit Trésor A La Folie

La Nuit Trésor A La Folie Eau de Parfum är en damparfym från Lancome som lanserades 2018.

4.8
Betyg
27
Omdömen
6
Butiker
27%
TOPP

Lancome La Nuit Trésor A La Folie EdP har fått betyget 4.8 av 5 baserat på 27 omdömen. Snittbetyg för märket Lancome är 4.6.

27 reccensioner & kommentarer
Älskar doften! Får alltid komplimang för hur gott jag doftar. Använt parfymen i flera år, passar likaväl dag som kväll.
skrivet av jcw_ den 12 Sep 2021
Luktar gudomligt gott
skrivet av Clary Ingegerd Elisabeth Öhlun den 27 Aug 2021
Leverans var lite försenad men annars allt var perfekt
skrivet av Michal Smalak den 24 Aug 2021
Jag tycker mycket om doften i den här därför är jag lite irriterad på att den faktiskt är väldigt svag. Efter 30 min kan jag inte ens känna av den trots flera ställen jag sprutat den på, stor skillnad mot mina andra parfymer i samma prisklass som man fortfarande kan känna 4 - 8 h plus senare. Kommer inte köpa om den eftersom den tyvärr inte är värd pengarna för mig. Gullig flaska.
skrivet av Clara den 1 May 2021
Den absolut bästa parfym jag ägt! Jag är ingen parfymälskare annars men den här är helt underbar!
skrivet av Emmie Helena Windahl den 6 Mar 2021
Min absolut favorit bland parfymer hittills. Älskar vanilj doften i den. Har den på helgerna. Är nog lite för ”tung” doft för att ha den till vardags. Doften håller sig kvar länge.
skrivet av Ivonne Hansson den 26 Feb 2021
Riktigt god. Luktar verkligen varmt och mysigt. Får inte nog av denna, rekommenderar verkligen! Lite av en träig doft blandad med rökig vanilj. Detta är min to go parfym.
skrivet av Miloe den 9 Dec 2020
Supergod kvinnlig parfym rekommenderar starkt, leveransen tog typ 3 dagar #tävling
skrivet av mariana1999ojeil den 7 Dec 2020
Perfekta blandningen mellan feminint och maskulint, lite unisex men ändå kvinnlig och helt fantastisk! Tung och perfekt som kvällsdoft och höst/vinter doft.
skrivet av Alva den 6 Nov 2020
Älskar den! Brukar inte gilla vanilj annars, men i kombination med de andra dofterna blev denna himmelsk.
skrivet av Hanna den 6 Nov 2020
Mycket god doft.
skrivet av AnnikaRuthJ den 5 May 2020
Mycket god doft.
skrivet av AnnikaJ den 5 May 2020
Mycket nöjd
skrivet av Anette Andersson den 21 Apr 2020
Love it! Den är komplex, lite mer vuxen men ändå ungdomlig och håller lääänge! Älskar också vaniljen i den!
skrivet av mikaela1718 den 8 Oct 2019
Tresor la nuit Luktar jättegott
skrivet av Anita den 30 Sep 2019
Kan bara instämma med recensionerna nedan, sååå himla mysig, varm och alldeles underbar. Har letat ny parfym i månader då min älskade Gucci Guilty Black utgått. Nosade på den här av ren slump i helgen då flaskan låg närmast mig i butiken och herreguuud! Fullträff!!! Det blev kärlek vid första sniffen! Älskar'n!
skrivet av Anna den 3 Sep 2019
Det är min favorit
skrivet av Wasmaa den 19 Aug 2019
Godaste parfymen Riktigt god doft!!!! Riktigt sexig och mystiskt doft som sitter länge på kroppen. Började med att en bekant hade på sig denna, fick låna ett sprut och jag vart fast!!!!
skrivet av Ida T den 8 Jun 2019
Kan inte få nog! Lancôme har verkligen bland de bästa dofterna. Denna är kvinnlig, elegant och rund.
skrivet av Josefin G den 5 Jun 2019
Wow wow wow. En tjej på stan gick förbi mig och luktade super gott så jag var bara tvungen att springa efter och fråga vad hon använde för parfym. Det var denna, TACK för att jag samlade mig modet att fråga en främling om den. Min absoluta favorit, använder ingen annan och kommer nog aldrig byta heller. Är helt beroende, får så många komplimanger!
skrivet av Madeleine den 10 May 2019
Ojojoj... den här alltså. Mjuk, kraftfull och mysig. Luktar i början lite likt La Nuit tresor EDP (tycker man att den är för mycket är denna perfekt, mycket mjukare)En självklar vaniljdoft också. Luktar bärigt och rökigt med vanilj. BÄSTA parfymen!
skrivet av Mimmi den 4 Apr 2019
Fräsch Luktar fräscht spännande sexig.
skrivet av annette den 17 Jan 2019
😍😍😍 alltså inga ord. Fy fan, detta lär bli min absoluta favorit just nu och på ett bra tag framöver! Vilken fantastisk komposition av alla dofter. Rökig, söt, mild och denna goda, lyxiga vaniljen man känner. Jag är förälskad!
skrivet av Jessie den 16 Aug 2018
Underbar! Vilken fin parfym! Sensuell och vacker, Älskar den djupa vaniljen man känner, som sitter kvar i timmar!
skrivet av den 8 Aug 2018
Underbar! Vilken fin parfym! Sensuell och vacker, Älskar den djupa vaniljen man känner, som sitter kvar i timmar!
skrivet av sophias den 8 Aug 2018
Trodde först min Kicks hade fått in Tom Ford när jag kände doftmolnet av denna. Som Tobacco Vanille fast sötare och mer bärig. För söt för mig, men andra får gärna ha den på sig, riktigt fin på avstånd.
skrivet av Cecilia den 6 Mar 2018
Testat i butik! Jag testade denna i butik och den doftar verkligen helt magiskt. Den är djup, söt och väl balanserad. Den är fängslande och verkligen förförande. Alla borde prova den! :)
skrivet av Camilla H den 5 Mar 2018