Lancome Idôle

Idôle Eau de Parfum är en damparfym från Lancome som lanserades 2019.

4.7
Betyg
120
Omdömen
5
Butiker
30%
TOPP

Lancome Idôle EdP har fått betyget 4.7 av 5 baserat på 120 omdömen. Snittbetyg för märket Lancome är 4.6.

120 reccensioner & kommentarer
Min absoluta favorit!! Min favorit parfym, köpte den för något år sedan bara, av ren slump läste jag om den och kommer inte byta parfym! Luktar så fräscht och kvinnligt, inte för skarp! Har fått mycket komplimanger och frågor vad jag har för parfym😍
skrivet av vonholtenmaja den 1 Jul 2024
Fel doft för mig Fått testa denna produkt via smartson. Tyvärr var detta ingen doft som passade mig. Men kan ge vidare doften till någon som kanske uppskattar den bättre. Intensiv doft som håller länge.
skrivet av emeli124 den 24 Jun 2024
Fräsch och blommig doft Jag deltar i Smartson testpanel och har fått möjlighet att testa Lamcome Idole. -Sitter länge -Blommig, elegant och fräsch doft -Snygg flaska -Väldigt härlig doft
skrivet av tildacappelin den 12 Jun 2024
A dream come true for someone who loves roses Jag har fått produkten utan kostnad av Smartson och provat den vid flera tillfälle i 2 veckor och nu känner jag mig redo för att utvärdera parfymen. Det verkar som om att alla rosor i världen har krossats och tappats på en elegant flaska. Djärv och sexig för en speciell kväll. Långvarig dock skulle inte bära den på en varm sommardag. Påminner om alla andra parfymer som är intensivt rosbaserade. Inget som jag kommer att bära varje dag.
skrivet av shoz_y den 15 May 2024
Blommig parfym Jag deltar i Smartson testpanel och har fått möjlighet att testa Lamcome Idole. -Sitter länge -Blommig -Snygg flaska -Lite för stark enligt mig
skrivet av vasilikiziourka den 3 May 2024
Intensivt blommig Jag har fått möjlighet att prova denna parfym via Smartsons testpanel. Flaskan är elegant och i en tunn form vilket gör att den enkelt får plats. Doften är intensiv och söt, något mer åt det tunga hållet, ett sprut på morgonen och den sitter i hela dagen. För mig personligen är den något för tung och blommig, jag föredrar lättare och mer friska dofter. Men den känns väldigt somrig och jag har fått komplimanger från andra att jag doftar gott.
skrivet av karolina.wiholm den 1 May 2024
Blommig och romantisk Jag deltar i Smartson Beauty Panel och testar parfymen. Mycket blommig doft som för tankarna till engelsk romantik och Laura Ashley. En vuxen parfym för den ljumma sommarkvällen eller trädgårdsfesten, men kanske inte något för den sportiga citytjejen.
skrivet av nordahl_elin den 21 Apr 2024
Inte min typ av parfym Deltar i en testpanel och har fått produkten gratis. Det är en helt okej doft men inget för mig. Den är alldeles för stark vilket är att förvänta eftersom det är er edp men tycker den är för tung. Den luktar lite för mycket tantparfym och tar hela dagen innan den lägger sig. Tar man på sig en halsduk eller jacka som fått lite doft på sig dagen innan luktar den okej. Jag har frågat andra vad dom tycker och alla gillar den så det är kanske jag som är kräsen. Överlag är det sällan jag hittar parfymer jag gillar, haft samma i över 10 år..
skrivet av jeanette1815 den 16 Apr 2024
Nya favoriten! Oj! Vilken underbar doft. Med denna parfym får jag både känslan av fräschör och lyx. Den är inte för mycket åt något håll och passar även mig som har svårt för för starka dofter . Flaskan är platt och smidig och det räcker med ett tryck/sprut för att doften ska räcka under större delen av dagen. Denna hamnar på delad förstaplats tillsammans med DG no 3. Rekommenderar! Testat denna under en period och är supernöjd ! #Lancome#Smartson#Testpilot
skrivet av sofia6002 den 16 Apr 2024
TÄVLING - Join the Idôle Family Visste ni att Idôle familjen består av flera medlemmar? Från vår ikoniska Idôle mascara, nya Idôle eye tints och det finns även flera olika dofter att välja ifrån! Lash Idôle är en av våra mest älskade mascaror som ger fransarna en lashlift effekt och en naturlig längd & volym med sin gamechanger-borste med 360 mikroborsthår. Den är uppbyggd på en banbrytande gel-emulsion som ger en fjäderlätt känsla utan klumpar i upp till 24 timmar. Få en komplett ögonlook tillsammans med nya Idôle Eye Tint som finns i massor av trendiga färger och finishes (som även går att använda som liner, highlighter och blush!). Inspirera, stärk & dröm stort. I Can, We Will. We are Idols. Idôle är en ren, strålande och feminin doftserie med 4 unika dofter att välja ifrån. Nu har en av er chansen att vinna en ”Idôle Family Kit” som innehåller Lash Idôle mascara, Idôle Eye Tint, Idôle flytande liner och Idôle EDP i 25ml! Hur deltar man? 1.Följ vår sida här på Lyko Social: lyko.com/sv/social/lancome 2. Kommentera vem som är vår Idôle ambassadör (HINT kolla bland bilderna i inlägget!) för våra Idôle-dofter och vilken Idôle produkt du helst hade velat prova! Tävlingen pågår i Sverige. Vinnaren meddelas i kommentarerna Tisdag 2a April. Lycka till!
skrivet av lancome den 25 Mar 2024
Sitter hela dagen Jag deltar i Smartson testpanel och har fått möjlighet att testa Lamcome Idole. Jag personligen kan jag säga att Lancôme Idôle är en doft som verkligen sitter hela dagen med en doft av blommor. Den är väldigt feminin och fräsch med en söt touch. Jag skulle säga att den passar både dag som kväll. Älskar även den fina flaskan som är lång och smal som gör det smidigt att ha med i väskan eller fint framme i badrummet. Gillar man blommiga och somriga dofter är denna perfekt utan att bli tantig.
skrivet av ebba.breil den 23 Mar 2024
Skulle inte använda enskilt Jag deltar i en testpanel och jag har fått möjlighet att testa Lancome Idole Edp gratis. Det är en lätt blommig parfym som jag skulle rekommendera till någon som vill lukta blommigt, lite sött men som inte luktar för starkt. Jag tyckte inte det var en särskilt märklig parfym och därför använde jag den i kombination med Valentino Coral Fantasy som jag också fått gratis via Smartson. Jag tycker om parfymer som är märkliga och som får mer uppmärksamhet och denna var inte en av dem parfymerna.
skrivet av emili.klimenko den 23 Mar 2024
Härlig parfym Jag har fått testa den parfym från smartson pilottest, vad ska jag börja från, jag älska sin härlig doft som är som färska blommor, älska sin förpackning som passa perfekt i min handväska. Skulle bara säga att det är en av mina favoriter. Det som jag ej gillar med parfym är att den munstycket fungerar ej son det ska, det sprejar mycket parfym vilket är ej bra.
skrivet av asmatnabatanzi den 12 Mar 2024
Håller så läääänge🩷🫶🏼 Jag har fått hem en fri testprodukt av den här parfymen via en testpanel. 🩷 Flaskan är perfekt att ha med i handväskan då den är platt och tar inte upp mycket plats, det är som att ha en extra iphone i väskan. Kan tycka att den luktar väldigt mycket ros och starkt i början, det räcker med endast 1-2 sprut och doften håller super länge. Jag är inget fan av rosiga dofter men den här ros doften är lyxig och luktar inte som en ”tantigt”. Ju mer jag har använt den desto godare blir den. En doft som utvecklar sig till en godare doft ju mer tid den sitter på. Tycker parfymen luktar godast dagen efter och sitter kvar på kläder och hud länge. Jag har fått många komplimanger för den här doften. Doften är feminin och passar både som kvälls parfym och dag parfym. En parfym som funkar till alla tillfällen!🫶🏼
skrivet av tuvatinnerfelt den 12 Mar 2024
En rosig hållbar sofistikerad doft Jag deltar i en testpanel och har fått en fri testprodukt i form av den eleganta och moderna Idôle Lancôme med blommiga och träiga noter. Top noter: Päron, Bergamott och Rosa Peppar Mellan noter: Ros och Jasmin Bas noter: Vit mysk, vanilj, patchouli och ceder. Flaskans design är slank och sofistikerad, vilket speglar doftens moderna och minimalistiska aura. Vid första spray känner jag väldigt mycket päron och när den lägger sig kommer jasmin och rosen fram, det är ingen tantig ros utan en väldigt vacker ros som träder fram och då det är vit mysk i basen så adderas en fräschhet i doften. Jag känner inte så mycket vanilj, vilket jag personligen älskar i dofter. Patcholi brukar jag generellt sett ha svårt för i dofter då det gör doften lite mer jordig och kryddig, vilket gör att betyget dras ner väldigt mycket för min del. Hållbarheten är över det vanliga, håller väldigt bra och utvecklas verkligen under tiden. Man behöver endast ett-två sprut då den doftar väldigt mycket.
skrivet av sannazewde den 11 Mar 2024
Härlig doft i unik flaska Parfymen har en stark blommigt doft som håller länge känner igen tonerna får liknande märken men flaskan har en unik design! Jag fick testa denna då jag deltar i en beauty testpanel och har fått en fri testprodukt.
skrivet av c.alkefjard den 11 Mar 2024
Testpanel Jag fick testa denna parfym via Smartson. Doften är god, dock något stark för mig. Den sitter dock läääämge på kroppen. Doftar mycket av blomma, men med en ton av sexighet. Spännande doft - dock lite tunt som sagt.
skrivet av hannafrid den 7 Mar 2024
Alldeles, alldeles underbar Den här doften blev jag besatt av från första sniffet. I vanliga fall är jag inget fan av ros-dofter, men denna är så mycket mer än bara ros! Den är fräsh & krämig, och jasmin gör ju sitt. Lite lätt söt dessutom, men på ett friskt sätt.
skrivet av elinambjorn den 1 Mar 2024
amazing en av mina favoriter
skrivet av tajibe den 25 Jan 2024
Blomsterduft Denne parfume er på mig en lidt tung duft. Den skal doseres sparsomt for ikke at blive for kraftig, men til gengæld holder den længe. En rigtig vinterparfume til voksne kvinder. Jeg har testet denne parfume for Smartson og modtaget den gratis
skrivet av cob-bo den 23 Jan 2024
God parfume Jeg syntes at denne parfume dufter rigtig frisk og elegant, hvilket lige giver det sidste præg på outfittet, jeg vil helt klart anbefale parfumen til andre personer der søger en parfume som ikke er for stærk Denne test er lavet vis smartsom som testperson
skrivet av jasminaverhoff1 den 17 Jan 2024
Velduftende Jeg har som tester for Smartson, været så heldig at få lov at teste denne parfume gratis. Parfumen har en behagelig blomsterduft, den er hverken for tung eller for skrap/spids, men kan bruges til både hverdag og fest. Duften holder længe uden at blive støvet. Et plus er flaskens enkle og fine flakon, som pynter godt på badeværelset.
skrivet av mshj2 den 9 Jan 2024
Duften der bliver ved med at dufte Jeg deltager som testpilot via Smartson og har modtaget et gratis testprodukt.Kan varmt anbefale Idôle Le Parfum. Det er duften som bare bliver ved med at dufte. Virkelig drøj i brug , der skal ikke meget på , for at dufte dejligt hele dagen og aftenen. Selv dagen efter , kan man dufte den. Den dufter af varme sommer aftener i rosenhaven. Dejlig mild og blød.
skrivet av helle1609 den 30 Dec 2023
Fantastiskt god doft!
skrivet av Anette Gustavsson den 25 Dec 2023
Underbar doft
skrivet av Agnetha Linnéa Gustafsson den 9 Dec 2023
Ska ge bort som julklapp
skrivet av Helen Larsson Saikoff den 5 Dec 2023
Frisk och fruktigt söt
skrivet av Clae Ahlström den 21 Nov 2023
Let, sød og elegant i duften. Jeg har været så heldig at jeg er en del af dette års Beauty panel og deltager som testpilot og har modtaget dette produkt gratis via Smartson. Jeg er helt klart til de søde toner der ligger i denne parfume, den er sød og frisk på samme tid. Den er let og så holder den hele dagen, uden at den bliver for fremtrædende, det er mig der kommer med parfumen og ikke omvendt. Den har en fin sammensætning med undertoner af blomster og så kan jeg godt lide flasken, den er praktisk at have med i tasken, da den er slank og passer fint i lommen i min organizer i min taske.
skrivet av bamsekiks den 19 Nov 2023
Luktar så gott och fräscht Luktar så gott och fräscht
skrivet av da.lia42 den 19 Oct 2023
Bra pris, snabb leverans. Tack!
skrivet av Lars Malm den 13 Oct 2023
Lyxig doft, älskar denna parfym, passar alla årstider
skrivet av Kamali Marzieh den 23 Sep 2023
otrolig doft som håller länge!
skrivet av allard.sophie den 26 Aug 2023
Doftar underbart Tack Lyko för detta gratisprov 😍 Denna doften är en av mina nya favoriter
skrivet av sabinamattsson87 den 12 Aug 2023
Magisk Såååå god doft!
skrivet av matilda_160 den 30 Jul 2023
Frisk og ren 🟩Jeg har brukt denne en stund nå og må si meg ganske fornøyd med den. Idôle parfymen har en behagelig, ren og frisk duft som er perfekt for daglig bruk. Den gir en feminin og delikat aroma som definitivt passer de som ikke liker veldig tunge og sterke dufter. Duften varer i flere timer uten å falme, noe som gjør den ideell da jeg slipper å måtte spraye på nytt. 🟧Dette er en Lancome parfyme og prisen kan derfor være ganske høy sammenlignet med andre merker på markedet. Jeg har vært bort i at flere mener denne er sterk i lukten, men jeg kan ikke kjenne meg igjen i dette, da jeg opplever Idôle som en lett og frisk parfyme. #konkurranseinflutester
skrivet av darya-xd den 27 Jul 2023
Härligt doft men stark det räcker bara med att du sprayar en gång på kläder eller två
skrivet av Sara Gego den 27 Jun 2023
Kommer köpa igen Fräsch och funkar till alla tilfällen, tröttnar aldrig!
skrivet av maja.skvagerson den 6 May 2023
Tttttoppen
skrivet av Issa A den 28 Apr 2023
❤️ Alltså denna luktar sååå gott!! Men tyvärr får jag lite huvudvärk av den.. Så jag är försiktig med sprayandet. Väldigt fin vår o sommardoft o på mig sitter den länge.. Kan känna doftpuffar dagen efter t o m. Väldigt blommig med ros, jasmin o mysk.. Vacker ❤️.. O även fast flaskan är ganska opraktisk, då man inte kan ha den ståendes, så är den väldigt dekorativ 💕
skrivet av annalindebring den 24 Apr 2023
Älskar! så feminine och lyxigt doft
skrivet av sare_shehab den 22 Mar 2023
Min favorit parfym.
skrivet av Aniisa Hasan Mahamed den 31 Jan 2023
Såååååå gott 👌👌👌👌👌
skrivet av Ghasaq Sadek Naeem Al-Sabah den 13 Jan 2023
This is just gold 🥇 Perfumes are much more than just a smell. They have the power to evoke feelings and Lancôme Idole Eau de Parfum is for me love, power, happiness and sensuality. This is my second bottle parfum #LYKOREVIEW
skrivet av a-kosedag den 12 Jan 2023
Dotter gillar den
skrivet av Kirjakos den 24 Dec 2022
WE ARE LYKO Heisann! 👋🏼🎄 Håper alt er tipp topp med dere, selv har jeg det helt supert og er klar for litt glam som min siste look sammen med We are Lyko 😍🙌🏼 I dagens look har jeg valgt en mer glamorøs øyesminke sammen med min go to-base! 🤍 Jeg brukte Make Up Stores nye palett på øynene da det ble en smokey eye med en touch av gull på midten av øyelokket som en eye catcher 😉 Til slutt valgte jeg glossy lepper med Lykos egen lipgloss i nyansen Marmalady og litt fake freckles som prikken over i’en! Perfekt nå til nyttår om dere spør meg 😍 Takk til Lyko for at jeg fikk skape tre utrolig gøye looks! Ønsker dere alle en superkoselig jul og nyttår, så sees vi på Lyko Social! 🙌🏼❤️ Ha det fint! KLEM, EMMA https://lyko.com/sv/social/emma.fontana
skrivet av lyko den 14 Dec 2022
WE ARE LYKO Hei taas! 👋🏼🎄 Toivottavasti olette voineet hyvin! Täällä kaikki on mahtavasti ja olen valmis esittelemään viimeisen meikkini yhdessä We Are Lykon kanssa! 😍🙌🏼 Päivän meikki on dramaattisempi silmämeikki yhdessä perusmeikkipohjani kanssa! 🤍 Käytin Make Up Storen uutta palettia silmissä luodakseni utuisen smokey eye -meikin pienellä kullan vivahteella luomen keskiosassa 😉 Viimeistelin meikin Lykon omalla huulikiillolla sävyssä Marmalady ja lisäsin lopuksi vähän pisamia. Meikki on minusta täydellinen uudenvuoden juhliin! 😍 Kiitos vielä Lykolle, että sain luoda kanssanne kolme upeaa lookia! Toivotan kaikille ihanaa joulua ja uuttavuotta, nähdään Lyko Socialissa! 🙌🏼❤️ HALAUKSIN, EMMA https://lyko.com/sv/social/emma.fontana
skrivet av lyko den 14 Dec 2022
WE ARE LYKO Tjenixen! 👋🏼🎄 Hoppas allt är tipptopp med er, själv är allt super och jag är redo för lite glam som min sista look tillsammans med We are Lyko 😍🙌🏼 I dagen look har jag gjort en mer glamorös ögonsminkning tillsammans med min go to bas! 🤍 Jag använde mig av Make up store’s nya palett till min ögonsminkning då det blev en smokey eye med en touch av guld i mitten av ögonlocket som en eye catcher 😉 En glossig läpp med Lykos egna läppglans i nyansen Marmalady och lite fejk fräknar som toppen över i:t! Perfekt nu till nyår om ni frågar mig 😍 Tack Lyko för att jag fick göra dessa tre otroligt roliga looks! Önskar er alla en supermysig jul och nyår så syns vi på lyko social! 🙌🏼❤️ Ha det bäst! KRAM, EMMA https://lyko.com/sv/social/emma.fontana
skrivet av lyko den 14 Dec 2022
Det är väldigt god, jag älskar den.
skrivet av Doris Maribel Mendoza Perez den 6 Nov 2022
Doftar ljuvligt
skrivet av ajh den 20 Sep 2022
Luktade gott
skrivet av Annelie den 5 Aug 2022
It’s very nice and I love it very much
skrivet av Enaam Alrazouq den 5 Aug 2022
Super doft Älskar den parfymen och har fått många komplimanger av den.👍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🤩🤩🤩🤩🤩
skrivet av Gullan 😍 den 22 Jul 2022
Mycket bra
skrivet av Alexandra den 11 Jul 2022
Luktar så gott👌
skrivet av Susanne Lundgren den 5 Jul 2022
Underbar 🤗
skrivet av Carina Birgitta Davidsson den 24 Jun 2022
Mycket bra 👍
skrivet av Halalah Mohammady den 12 Jun 2022
Ljuvlig doft som sitter i länge. Men flaskan känns tunn, spräklig och för hög!
skrivet av Susanna den 8 Apr 2022
Luktar så Gott! Älskar denna doft passar bra till vår/ sommar. Hade en liten innan på 5ml var så osäker om det var just denna eller den som heter idole Aura. Men ni skickade med ett litet sample parfym på denna så testade och var så nöjd, tack för ni skickar med samples det var så längesen man fick sådana
skrivet av maria15512 den 12 Feb 2022
Återupptäckt en favorit Hittade den här underbara parfymen igen nu när jag rensade in några lådor här hemma, och sprayade på mig den idag. Mindes direkt varför jag älskade att bära den på våren förut. Det är en magiskt ljuvlig och lätt doft som ger energi såhär på vårvintern. En perfekt vardagsdoft som känns elegant, fräsch och ungdomlig. Inte för söt, inte för tung. En lätt, feminin och signifikant doft.
skrivet av ulven den 9 Feb 2022
Idole (Lancomb) Nydelig lukt.Perfekt for meg,som ikke liker så»tung» lukt.
skrivet av Anita E den 9 Feb 2022
Super feminin! Älskar den här, den doftar så ljuvligt! Lukten är väldigt varm, välkomnande och feminin. Den ger en sommarkänsla även om den inte är blommig eller fruktig. Älskar den, kommer definitivt köpa igen :)
skrivet av valiasadiq den 15 Jan 2022
Lancome idol Fantastik parfyme
skrivet av Bozena W den 12 Jan 2022
Luktar gott
skrivet av Sofia den 17 Dec 2021
Quuen of perfumes! Denna parfym utser jag till alla parfymers drottning. Hur elegant, stilfull, lyxig och integritetshöjande kan en parfym vara egentligen?! Helt otroligt, förbättrar livskvaliteten med 100%! Också mycket hög kvalitet så tillvida att den stannar kvar väldigt länge (en hel dag) och är alltså dryg. Jag har varit ganska ointresserad av parfymer, fram tills jag luktade på denna. This is a gamechanger! Hoppas du njuter lika mycket som jag :)
skrivet av Anna den 8 Dec 2021
Ny favoritt Elsker den og har fått mange komplimenter av det.
skrivet av den 29 Sep 2021
Väldigt ren och fräsch doft. Favorit just nu.
skrivet av Helena Wiveca Marklund den 17 Sep 2021
Älskar denna parfym
skrivet av Vanessa Gerges den 18 Aug 2021
very good !... the best i ever had
skrivet av Glenda Petersen den 13 Jul 2021
Såååå "kaxig" 🙏 Jag hade turen att vinna denna underbara parfym och jag måste bara få skriva vad jag tycker 🙏 Jag är väldigt sparsam när det gäller parfym och när jag väljer parfym så brukar dom överlag vara ganska lika i doft. Jag har en stor favorit och det är Libre från YSL. Denna är Libres motsats skulle jag säga. Men oj så fin doft!!!!! Den känns modig, stark och den andas självförtroende! Den doftar lyxig och storstad! Vågar nog påstå att den doftar lite sexigt 👌 Flaskan är jättesnygg, samma form som en telefon. Perfekt i handväskan 🙏 Riktigt cool 👍 För mig är det en helt ny doft och även en ny favorit 💖 #lancome
skrivet av stefan301 den 29 Jun 2021
It's the most Wonderful Time of the Year 🌾🤧 Pollensäsongen är här och det med besked! 🙄 Jag har de senaste veckorna haft problem med rinnande ögon 🥲 Vilket har blivit ett perfekt tillfälle att gå lite utanför min comfort zone och inte ha så mycket ögonskugga 👀 och istället låta läpparna ta fokus! 💋 Här har jag MAC Lady Danger, den PERFEKTA orange-röda nyansen för vår och sommar 🤤😍 I ansiktet har jag Make Up Store Deluxe Powder i Gobi som jag verkligen älskar att använda som solpuder! Blir en så himla mjuk och naturligt solkysst look tillsammans med Lancome Rouge Sorbet de Corail 🌅 Jag använde även båda dessa på ögonlocken för att få lite mer definition 🙏 I håret hade jag Sebastian Trilliant-värmeskydd och GHD Curl Hold Spray innan jag lockade med min (otroliga, älskade) GHD Platinum+! ✨ Man förstår verkligen inte hur en plattång kan vara värd en sån investering - ända tills man testar GHD! 💸 Valet för parfym var självklart - min allra största favorit, som aldrig sviker: Lancome Idôle! 🤩 Om jag bara fick ha en enda parfym i resten av mitt liv skulle det utan tvekan vara denna, och det är inget jag säger lättvindigt! 😳 Den är så ung och fräsch, men har ett visst djup som skapar intresse och precis nog med sötma för att höja upplevelsen 🥰
skrivet av ottiliah den 26 May 2021
Ny doft för mig men doftar friskt
skrivet av Carina Ekholm den 15 May 2021
Helt underbar!
skrivet av Mia Bengtsson den 9 May 2021
Ihana tuoksu Kiva ruusuinen tuoksu kesäksi. Raikas, mutta samalla hieman makea. Tuoksuu vähän ylelliseltä suihkugeeliltä. Tuoksu kestää pitkään iholla.
skrivet av den 21 Apr 2021
Just great.
skrivet av Sanni den 10 Apr 2021
Alla tre goda doft
skrivet av Maria Arancibia Godoy den 20 Mar 2021
Stor favorit.
skrivet av Anne Jansson den 2 Mar 2021
Helt underbar Helt kär i denna doften. Doftar ljuvligt och håller länge. Verkligen en favorit. En riktigt kvinnlig, fräsch och varm doft. Gudomlig helt enkelt, detta är alltid min go to parfym.
skrivet av ellie.elle den 21 Feb 2021
Helt okej men förstår inte hypen. Luktar väldigt tvåligt och nästan bara ros. Finns mjukare rosdofter men just denna var för skarp och koncentrerad för mig
skrivet av Sara den 12 Feb 2021
Underbar! Passar både dag som kväll! Dock är flaskan väldigt otymplig och måste ligga ner i badrumsskåpet.
skrivet av Madeleine den 15 Jan 2021
Woooow this is my favorite 🥰
skrivet av Wassen den 5 Jan 2021
Blindköp Köpte den blind. Inte vad jag förväntade mig. På min hud tyvärr alldeles för tvåligt. Håller sig länge på huden. Kommer inte att köpa den igen.
skrivet av Johanna den 31 Dec 2020
Min favorite
skrivet av Aya Abdullah den 25 Nov 2020
En speciell doft. Om man som jag gillar blommigt är inte denna något för mig. Passar nog allra bäst till kvällsbruk, på fest. En aning tung.
skrivet av NinaSusanneS den 7 Nov 2020
fin
skrivet av Rore den 30 Oct 2020
love it
skrivet av Rafal sweden den 21 Oct 2020
Doftar fantastiskt gott. Fått komplimanger med den här doften.
skrivet av Linnéa den 6 Oct 2020
Underbar doft, räcker med ett spray så denna kommer vara väldigt länge
skrivet av Novalie Axelsson den 6 Oct 2020
Min favorit luktar gott
skrivet av IreneAnnetteH den 5 Oct 2020
Luktar underbart, billigast på parfym.se
skrivet av Marie Helen Elisabet Runnman den 11 Aug 2020
Kanon bra
skrivet av Charlotte den 7 Aug 2020
Idôle EdP – För dem med stora drömmar Idôle Eau de Parfum. En ny generation av kvinnor som tar sig fram i världen på sina villkor. Starka. Frispråkiga. Orädda. Fulla av självförtroende. Idôle, för morgondagens ledare, som vågar sikta mot stjärnorna, och se bortom horisonten. För de nya idolerna, som bereder vägen för andra. Tiden är inne, var din egen Idôle. Lancôme Idôle Le Parfum bryter mot alla regler, och förkroppsligar essensen av banbrytande. Upptäck Lancôme Idôle, framtidens fixering: en ren upplevelse. Med en kraftfull och beroendeframkallande ren hjärtnot, är Lancôme Idôle Le Parfum som en tom kanvas. Fyra slags rosor, utvunna på tre olika sätt, från två geografiska platser... För att skapa en strålande, ultranaturlig, ungdomlig och rosdoftande parfym. Lancôme Idôle Le Parfum gör jasmin sällskap med en hjärtnot av ros, och ger en krämig, pur, intensiv mjukhet. Det florala hjärtat skapar Idôles ustrålning, och dess ljus strålar genom doften med sensualitet. En sofistikerad doft av chypre tar sig igenom en rikedom av friska och strålande blomblad. Vit chypre tar Idôle till exceptionella höjder, moderniserad med hjälp av en kombination med mysk, och dröjer sig kvar i en sensation av nude.
skrivet av lancome den 6 Aug 2020
Luktar så gott.Sitter kvar länge på huden
skrivet av Kerstin Kvicker den 5 Aug 2020
Fantastiskt doft ,perfekt form på flaskan
skrivet av Anna Maria Molin den 29 Jul 2020
Luktar så GOTT !!!
skrivet av Jolanta Magdalena Stensson den 18 Jul 2020
Lite för "tung" Hade fått vara en friskare doft !
skrivet av Maj Helena Öberg den 18 Jul 2020
passade inte alls mig, luktar typ gammal och tråkig
skrivet av Natalia den 14 Jul 2020
Iris Älskar den här parfymen, min absoluta favorit!!!!!
skrivet av Iris den 3 Jul 2020
Nydelig parfyme Passer fint til middag og fest, eller bare når du vil lukte ekstra godt! Veldig lik den utgåtte parfymen idole de armani fra giorgio armani
skrivet av Kathrine den 15 Jun 2020
Helt otroligt god och fräsch doft! Gillar man parfymer som luktar lite rosor så är detta verkligen den perfekta parfymen!
skrivet av Hannah den 5 Jun 2020
Underbar Denna doft är så fin. Som färska rosor som sedan övergår i en djupare ton. Fräsch och mjuk på samma gång.
skrivet av franca_ den 20 May 2020
Folk frågar vad jag använder för god parfym .
skrivet av SusanneMargaretaG den 27 Apr 2020
Denna parfym är helt unik! Inte för söt, inte för tung, lagom frisk och väldigt "kvinnlig" och lyxig. Den fungerar både till jobbet och till festen. Den ändrar sig inte i doften under dagen. Helt otrolig och superfin flaska! 😍
skrivet av Isabel Andersson den 13 Apr 2020
Det här är min favorit doft, sprudlande och väldigt fräsch. En väldigt elegant rosdoft som består av marockanskt rosvatten och jasmine som ger sensuella delen och såklart den berömda apelsinblomman. Den här fungerar på alla kvinnor och en perfekt doft året runt, den kan användas dag som kväll men den håller extremt bra och projektionen är riktigt suverän. Bli inte skrämd att den innehåller så mycket ros för det är verkligen inte för mycket, sen var det tre kvinnor som skapade doften!
skrivet av Tanicha Gayle den 11 Apr 2020
En ny vår och sommar-favorit! Blommig, men otroligt fräsch och härlig - perfekt helt enkelt!
skrivet av Katarina den 2 Apr 2020
Perfekt
skrivet av Asma den 9 Mar 2020
Favorit till mig själv. Hoppas på dusch och bodylotion
skrivet av Ann M. den 7 Mar 2020
Lite tung doft Doftar gott men känns inte så lätt o blommig som det står i beskrivningen utan en mer tung doft som jag tror passar dig över 40.
skrivet av Anna den 27 Feb 2020
Gudomlig doft Alltsååååå wowwww vilken magisk doft. Kan verkligen rekommendera den till er som vill ha det där extra.
skrivet av anna_1894 den 14 Feb 2020
Ny Favorit!! Doftar ljuvligt o är varm o mild !fick hem idag o kommer beställa större flaska.
skrivet av Almsa den 13 Feb 2020
Älskar den! Fräsch och inte för stark! Min nya favorit
skrivet av Rebecca den 27 Dec 2019
Denna var inte något för mig. Den doftar enbart sött. Det finns inget som bryter av eller någon kontrast. Den doftar inte parfym av någon sort. Bara alldeles kollosalt överväldigande sött!
skrivet av Carola den 9 Nov 2019
Allt jag letat efter! Fräsch men ändå lite söt!! Luktar hur gott som helst å inte för mycket! Hatar när det luktar mycket parfym det ska bara finnas där i bakgrunden eller när man kommer nära! :) love it
skrivet av Janna den 26 Sep 2019
Blev helt förälskad i denna parfym efter att jag har doftat på den, den doftar så underbart gott 👌😍❤
skrivet av Dzenana den 23 Sep 2019
Pudrig och tjejig doft! Min kille tycker alltid om när jag använder denna :)
skrivet av Sofia den 16 Sep 2019
Ny favorit, ett måste som man ska ha i sin parfym kollektion!
skrivet av Shakila den 14 Sep 2019
Denna doften liknar Lancomes parfym La Vie Est Belle, men med en kvinnligare ton som bryter av med en intensiv mjukhet. Den är perfekt för mig som är 23 år och som letar efter något både kvinnligt och ungdomligt. Den har en spännande förpackning som gör att den "Ligger ner" istället för att stå upp (det blir lite risky om den ska stå).Vilket är en fin detalj om man vill ha parfymen framme, vilket jag har!
skrivet av Malin den 12 Sep 2019
Luktar gudomligt , sött men ändå fräscht. Bra parfym och ha på dagen ☺️ Fick den som varuprov i tidningen . Sitter bra och de blir mitt nästa köp av parfym
skrivet av Elin den 11 Sep 2019
Min nya favoritdoft! Så mjuk och kvinnlig, älskar!!
skrivet av Cassandra den 5 Sep 2019
Fantastisk parfym! Love it!!!
skrivet av Anna den 29 Aug 2019