Juicy Couture Viva La Juicy

Viva La Juicy Eau de Parfum är en damparfym från Juicy Couture som lanserades 2008.

4.9
Betyg
197
Omdömen
3
Butiker
13%
TOPP

Juicy Couture Viva La Juicy EdP har fått betyget 4.9 av 5 baserat på 197 omdömen. Snittbetyg för märket Juicy Couture är 4.5.

197 reccensioner & kommentarer
Klassiker Bland de sötaste dofterna som finns, älskart! Tyvärr så håller inte doften jättelänge... (men då får man spraya oftare, hehe tjoho!) Världens sötaste flaska också!
skrivet av mylykogranby den 23 May 2019
Tidlös och sensuell En tidlös parfym som passar alla tillfällen. Den är söt, men inte för söt, då den balanseras upp av en fräsch citrusdoft. Det enda som gör att den inte får 5 stjärnor är att doften inte håller riktigt lika länge som andra parfymer i samma prisklass. Men jag skulle ändå rekommendera den starkt, då detta absolut är en parfym som har det där lilla extra!! #tävling
skrivet av hanson.andrea den 23 May 2019
Bro
skrivet av Anas den 27 Apr 2019
Juicyyyy Denna va min sommar ”go to” parfym. Luktade sååå fräscht utan att tröttna på lukten som man kan göra med vissa parfymer. Söt doft men inte för stickig. Tjejig men inte för mesig. Testa!
skrivet av seldatahtali den 10 Apr 2019
Tidlös och sensuell En tidlös parfym som passar alla tillfällen. Den är söt, men inte för söt, då den balanseras upp av en fräsch citrusdoft. Jag skulle beskriva parfymens karaktär som feminin, sensuell och lekfull. Den är absolut ingen dussinparfym, utan har det där lilla extra. Det enda som gör att den inte får 5 stjärnor är att doften inte håller riktigt lika länge som andra parfymer i samma prisklass. Men jag skulle ändå rekommendera den starkt! #tävling
skrivet av hanson.andrea den 18 Feb 2019
En omotståndlig doft En fantastisk och omotståndlig doft som får folk att vända sig efter dig. Denna doft passar lika perfekt på dagen som på kvällen för drinkar eller en date night. När parfymen är slut passar flaskan perfekt som en inredningsdetalj. En favoritparfym som jag dagligen använder och kan varmt rekommendera till dig som vill ha en en frisk men ändå mjuk och varm doft. #LykoInflutester
skrivet av tesslind den 24 Jan 2019
Betygsättning Den luktar mycket gott. Och jag kan rekomendera den till andra.
skrivet av Lena den 16 Jan 2019
I 5 år har jag varit trogen användare av denna parfym. Jag är inte fullt så ung, tycker verkligen den ger en kvinnlig doft i vilken ålder man än är.
skrivet av Hanna den 22 Dec 2018
Älskar denna doft och det är en "must have" för mig. Köper alltid om den när den är slut :)
skrivet av Ari den 21 Dec 2018
En klassiker på sommaren dock Inte min favorit😏...
skrivet av May den 21 Dec 2018
Köpte den här för att den fått så fina recensioner men jag gillar den inte så mycket. Tror helt enkelt inte den passar mig. Luktar säkert gott på yngre personer men jag känner det som att den är lite sliskig och känns billig. Tycker att den är ganska stark men det är nog bara för att jag inte gillar den till 100%.
skrivet av Karin den 19 Dec 2018
FANTASTISK DOFT..FRÄSH..KVINNLIG!!
skrivet av nne l. den 21 Nov 2018
Bästa doften! Min absoluta favorit. Har alltid denna och får alltid aå många komplimanger när jag har den. Har massor andra som jag testar lite så och då men denna finns alltid med mig! Så bra!!
skrivet av Josefine den 10 Nov 2018
Superhärlig doft. Doftar jättegott, älskar juice cuture dofterna
skrivet av Malin den 21 Oct 2018
luktar gott och sätter länge , FAVORITE
skrivet av Rawan den 14 Oct 2018
Vill du lukta gott?? Så köp den!! Slående doft!!
skrivet av Anna-karin den 23 Sep 2018
Fräsch och god doft
skrivet av Janet den 17 Jun 2018
fantastiskt Helt underbar doft som sitter länge. Har haft den i många år. perfekt till vardag och till fest. parfym som alltid finns i min handväska.
skrivet av Fatemeh51 den 3 Jun 2018
Så god.... ))) håller länge!
skrivet av Kristine den 17 Apr 2018
👌🏻
skrivet av Marijana den 5 Apr 2018
Supergo parfym! Beställer den jämnt.
skrivet av Sara den 14 Mar 2018
Riktigt ljuvlig och fräsch doft! Verkligen prisvärd!
skrivet av Nour den 8 Mar 2018
En oemotståndlig doft som får folk att vända sig efter en när man går förbi. Jag har fått många komplimanger när jag burit denna, så den är en stor favorit i min doftkollektion.
skrivet av Moa den 7 Mar 2018
Väldigt bra doftar gott tycker frugan
skrivet av Birgitta den 5 Mar 2018
Vill du att människor ska vända sig om och försöka dofta sig fram till dig, då är detta din doft, denna doft skapar begär, ingenting för den som vill vara osynlig.
skrivet av Christel Jonsson den 4 Mar 2018
Kryddig och lite söt doft som är lagom stark och verkligen tar plats. Den gör mig alltid på gott humör och är ett måste i min doftgarderob.
skrivet av Annbritt den 1 Mar 2018
Riktigt härlig söt doft med det lilla extra. Min favoritparfym på sommaren. Doftar så gott!
skrivet av Ebba den 28 Feb 2018
Perfekta doften till vår & sommar. Luktar så fräscht!
skrivet av Tina den 23 Feb 2018
Jätte fin doft! Favoriten
skrivet av Paulina den 19 Feb 2018
Mild och underbart god doft
skrivet av Carolina den 30 Jan 2018
Helt underbar!
skrivet av Camilla den 19 Jan 2018
Magisk doft Luktar magiskt
skrivet av Bengt P. den 23 Dec 2017
.
skrivet av Mahmoud den 19 Dec 2017
Härlig doft!!
skrivet av Sanna den 15 Dec 2017
.
skrivet av Anne-Maj B. den 11 Dec 2017
Bäst
skrivet av Laila den 10 Dec 2017
Den här produkten är bra inte så stark
skrivet av Khaleda den 6 Dec 2017
👍🏻
skrivet av Emma den 5 Dec 2017
Världens bästa Älskar lukten, älskar flaskan. Den är så värd pengarna
skrivet av Filippa den 5 Dec 2017
Nöjd! Smidig beställning, bra priser. Nöjd med helheten.
skrivet av Jenny den 5 Dec 2017
Parfym Så himla god doft
skrivet av Alexandra M. den 29 Oct 2017
Mkt nöjd Bäst
skrivet av Christina W. den 3 Oct 2017
Mycke nöjd Bäst
skrivet av Christina W. den 3 Oct 2017
Är super nöjd älskar den doften Har haft den förut Det är en favorit. 😀
skrivet av Natalie den 26 Sep 2017
Motsvarade inte min förväntning
skrivet av Anna den 20 Sep 2017
Best ever Helt fantastisk! Blev rekommenderad av en vän för 5-6 år sedan och sendess är jag helt fast! Min signaturdoft som jag aldrig någonsin tröttnar på och jag får alltid höra hur gott jag luktar 😊👌🏻
skrivet av Sara_1399 den 15 Sep 2017
Lätt och fräsch doft perfekt till vardags!
skrivet av Emmelie L. den 10 Sep 2017
Älskar denna parfymen! Tycker dock att den inte håller så länge, varken på hud, i håret eller på kläderna.
skrivet av Emma den 16 Aug 2017
ljuvlig Helt underbar doft!.!..kört den i 3 år nu...älskar den
skrivet av vixen10 den 9 Aug 2017
Min favorit! Älskar denna parfymen! 😍
skrivet av Annika den 17 Jul 2017
God Luktar supergott! Varar inte så länge på huden dock, men ganska bra pris så tycker det är ok.
skrivet av Emma den 6 Jul 2017
Delish!
skrivet av Rebecca den 14 Jun 2017
Wow Min favorit!
skrivet av Maria den 1 Jun 2017
En av mina absoluta favoritparfymer! En sensuell/spännande doft som håller länge. Perfekt för kvällstid/festligare tillfällen.
skrivet av Emelie Asplund den 4 May 2017
Den är bra men inte min favorit!
skrivet av Laura Felea den 3 May 2017
Fantastisk! Har haft den här parfymen i drygt ett år och den är grym! Jag får ofta komplimanger att jag doftar SÅ gott! :)
skrivet av Linnea den 14 Mar 2017
Lätt och fräsh doft!
skrivet av Wilma Skansvik den 6 Mar 2017
Min absolutte favorittduft og som alle jeg kjenner syns lukter fantastisk. Denne duften passer ypperlig på meg og selvom jeg til stadighet prøver å finne nye dufter for å ha mer å velge i så faller jeg alltid tilbake på denne.
skrivet av Ingvil Dalby Grønnerud den 1 Mar 2017
Fantastisk doft som fungerar lika bra under dagen som under kvällen! Min go to doft! :)
skrivet av Martina Andersson den 26 Feb 2017
Högre kanten av lagom, luktar supergott
skrivet av Linnea den 23 Feb 2017
Denna är min vår/sommar parfym och den påminner mig varje gång jag luktar på den att våren är snart här. Jag brukar inte gilla blommiga dofter men den här har en perfekt balans, den har en doft av ros men den är samtidigt fräsch något jag aldrig har stött på tidigare när det gäller blommiga parfymer. Sen kan man inte låta bli att älska hur flaskan ser ut, bra jobbat Juicy Couture!
skrivet av Annette Berglin den 23 Feb 2017
Elsker denne ❤
skrivet av Nirmala Sherchan den 22 Feb 2017
parfymen är väldigt flickig men den luktar väldigt gott. inte för stark. passar perfekt till vardag
skrivet av Isabelle Sofia Charlotte Liljekvist den 22 Feb 2017
Denna har vart min favorit doft i många många år, den luktar lite vanilj, flickor men samtidigt en djup doft. Älskar den!
skrivet av Isabella den 22 Feb 2017
Fantastisk duft! Denne skal brukes når våren og sommeren kommer!
skrivet av Michell Botani den 21 Feb 2017
Luktar lite för starkt för min smak, speciellt om man råkar applicera lite för mycket...
skrivet av Hanna Bergström den 20 Feb 2017
Jätte nöjd!
skrivet av Jasminka den 19 Feb 2017
Luktar så gott och det finns flera delar i doften som gör den speciellt intressant.
skrivet av Katarina Malmberg den 18 Feb 2017
Min go2, lukter frisk og feminim!
skrivet av Erica den 16 Feb 2017
En av många favoriter. Denna doft passar perfekt till "speciella" evenemang då den doftar mycket och länge!
skrivet av Emelie Bell den 16 Feb 2017
Så underbart god och fräsch,dygnet runt!! Dag som kväll, jobb eller klubb. Man är alltid "klädd" när man har Viva La Juicy. Love,love,love!!!
skrivet av Kerstin Johansson den 16 Feb 2017
Favvodoften! Får alltid komplimanger om att jag luktar gott när jag har den här :)
skrivet av Linda Karstensen den 16 Feb 2017
5/5 får den eftersom den är en solklar favorit just nu. Jag fick den i julklapp och använder den nästan varje dag. Inte för söt eller för stark, precis lagom att ha på till tex skolan.👍
skrivet av Bedur Shanewir den 16 Feb 2017
Älskar denna parfym .Luktar såå gott, köper en ny så fort den tar slut. Luktar rätt sött och fräscht
skrivet av Mahnaz Mokhateb Aghmiyouni den 16 Feb 2017
Passar både till vardags och fest.
skrivet av Christina den 6 Feb 2017
Luktar amazing!
skrivet av Louise den 1 Feb 2017
Luktar såå gott, köper en ny så fort den tar slut. Luktar rätt sött och fräscht
skrivet av Sara den 31 Jan 2017
Jag tyckte om Jag tykte om
skrivet av Surra A. den 17 Jan 2017
Snabb o problemfri lev
skrivet av Karin den 15 Jan 2017
Såå god! Älskar denna!
skrivet av Sandra S den 12 Jan 2017
Viva La Juicy Fantastisk! Finns ingen bättre parfym för tillfället!
skrivet av Hanna den 20 Dec 2016
Fräsch och sensuell doft Doftar väldigt gott och lockar många långa kramar
skrivet av Pia den 17 Dec 2016
Viva La Juicy Perfekt!
skrivet av Susanne den 4 Dec 2016
Perfect Super nice
skrivet av Cathy K. den 4 Dec 2016
Snabb leverans, bra pris och smidigt betalningssätt
skrivet av Marie den 29 Nov 2016
Nöjd
skrivet av Merima den 22 Nov 2016
Den bästa doften Det är tredje flaskan jag köpt. Och doften är underbar
skrivet av Katarina den 17 Nov 2016
Underbar Härlig blommig varm doft
skrivet av Veronica den 23 Oct 2016
Fantastisk doft Doftar fantastiskt. Passar mig både till vardags och till fest
skrivet av Linn den 19 Oct 2016
Bra
skrivet av Ann den 18 Oct 2016
Parfymen Älskar denna doft!!! Även att det är så smidig och bra leverans!
skrivet av Ilma den 8 Sep 2016
5 stjärnor Supernöjd, snabb leverans och parfymen doftar underbart:)
skrivet av Anna den 6 Sep 2016
Snabb och bra leverans. Bra priser
skrivet av Linda den 31 Aug 2016
Har haft denna förut och jag tycker om den fräscha lukten
skrivet av Jennie den 25 Aug 2016
Fantastisk doft
skrivet av Anna den 23 Aug 2016
Viva la Juicy Det absolut bästa köp jag gjort, underbar doft
skrivet av Ann-Mari den 13 Aug 2016
Bästa parfymen ljuvlig doft
skrivet av Janet den 4 Aug 2016
Diskret o god! Fräsch, fruktig o med ett litet uns stänk vanilj i. Riktigt god!!
skrivet av Madde den 22 Jul 2016
Vet ej Mottagen får den den 23/7
skrivet av Margareta den 13 Jul 2016
Min absoluta favoritparfym! Rekommenderar alla till att köpa denna! Jag kan inte få nog av den och jag får nästan alltid komplimanger att jag luktar gott också frågar de vilken parfym det är! Älskar den !!
skrivet av Cassandra den 13 Jul 2016
Visa La Juicy Helt underbar doftHar kroppslotionen som jag fick av min Dotter för 2 årsedan,har fortfarande kvarVäldigt dryga,både lotionen o Parfymen Älskar den(Doftar länge också)
skrivet av Marie den 7 Jul 2016
Denna parfym luktar gott. Men denna gång luktar den inte lika mycket som den brukar? Måste använda lite väl mycket för att "få fram" doften.? Jag är mycket känslig för dofter då jag inte röker, men jag kanske inbillar mig.?
skrivet av Jenny S. den 3 Jul 2016
Toppen
skrivet av Annika den 30 Jun 2016
Bästa Älskar den
skrivet av SonjaLundahl den 7 Jun 2016
Luktar så gott!
skrivet av SyartaBrahimi den 6 Jun 2016
Älskar parfymen Har beställt samma parfym flera gånger från er! Snabb leverans och bra priser.
skrivet av EmmelieEmilsson den 25 May 2016
En favorit. Väldigt fräsch och söt doft som håller i sig under dagen.
skrivet av Mel den 10 Mar 2016
Söt och god doft! Har haft denna i 2 år och kommer aldrig byta! Om ni testa ni kommer inte ångra er
skrivet av Johanna Andersson den 10 Mar 2016
En fräsch och söt doft på samma gång. Har haft den här parfymen i flera år och aldrig tröttnat på den. Går utmärkt att använda både till vardags och till finare tillfällen. En klar favorit bland Juicy Couture parfymerna.
skrivet av Linda den 7 Mar 2016
Den evigt återkommande Favoriten i badrumsskåpet! Jag har många andra dofter men lyckas trots det alltid grilla tillbaka till den här. Fräsch, kvinnlig och mystisk doft som gett mig många komplimanger :)
skrivet av Linda Karstensen den 7 Mar 2016
En helt underbar parfym som har lukttoner av passionfrukt, vattenmelon och vanilj. Går alltid tillbaka denna, speciellt under sommaren då man luktar väldigt fräsch och fruktig.
skrivet av Sali den 4 Mar 2016
Kanske den mest goddoftande parfymen genom tiderna!! Så fruktig och god!
skrivet av Caroline Rönning den 2 Mar 2016
Absolut min favorit parfym. Som luktar så gott och enkelt! 👌 har köpt två stycken av de och ska verkligen skaffa den nya sorten som luktar som godis😍 tipsar er verkligen att köpa den!!
skrivet av Alaa Baha Nimer den 1 Mar 2016
Har hittat MIN doft som både passar dag och kväll men även till min personlighet! Fruktig & fräsch.
skrivet av Dez den 28 Feb 2016
Som pricken över i:t! Så underbar doft att jag nästintill blir knäsvag, kommer att följa med många år framöver!
skrivet av Johanna den 27 Feb 2016
Åh, kan man hitta en godare parfym?
skrivet av Felicia Sevebrand den 26 Feb 2016
Lagom citron och lite grön friskhet. Gillar doften. Men har tyvärr problem med alla dofter jag provat av denna tillverkare, får astmaanfall.
skrivet av AnkiJ den 26 Feb 2016
Detta har länge varit en av mina favoritparfymer! Behövs inte mycket för att doften ska hålla hela dagen.
skrivet av Elinaasoderberg den 23 Feb 2016
Min favoritdoft! Får alltid höra att jag luktar så gott!
skrivet av Pia den 22 Feb 2016
Min absoluta favoritdoft! Den är lätt men ändå djup och sexig i doften. Den bästa att ha på fest.
skrivet av Johanna Lundgren den 21 Feb 2016
Min favoritparfym som jag använder både dag- och kvällstid. Får ofta höra att jag luktar gott och det kan jag hålla med om när jag bär denna!
skrivet av Denise den 20 Feb 2016
Min absolut bästa festparfym
skrivet av Birgitta Qvarnström Frykner den 19 Feb 2016
Fräsch doft att använda till varddags!
skrivet av Amanda Fredrika Berglund den 19 Feb 2016
Älskar! Numera min favorit!
skrivet av Frida den 19 Feb 2016
Alltid fått komplimanger när jag haft denna parfymen, definitivt en favorit jag alltid kommer ha!
skrivet av Linnea Karlsson den 19 Feb 2016
Söt , härlig doft som utvecklas fint under dagen.
skrivet av Amanda den 19 Feb 2016
Luktar så gott! Mycket söt doft! Håller bra och jag får alltid komplimanger om hur gott jag luktar, tack vare denna. Rekommenderar den verkligen!
skrivet av Carolina Mellander den 17 Dec 2015
Klassisk mycket god doft som funkar till så väl vardag som fest.
skrivet av Johanna den 9 Mar 2015
Detta är den perfekta vardagsparfymen tycker jag, den är mjuk i doften men sitter väldigt länge.
skrivet av Anna den 8 Mar 2015
Denna doft är makalös! Doftar lyx!
skrivet av Elvy Maria Brännström den 8 Mar 2015
Älskar denna!
skrivet av Jessica Svensson den 8 Mar 2015
Väldigt fräsch och lätt doft, en favorit!
skrivet av Josefin Hedström den 5 Mar 2015
Lyxig och underbar parfym som håller väldigt länge. Den söta flaskan bidrar verkligen till det höga betyget, fin som prydnad liksom. Doften känns väldigt lyxig men inte för tung.
skrivet av Sofia den 4 Mar 2015
Min favorit doft till herrar, min sambo har den och han själv älskar också den. Den är väldigt maskulin i sin doft, passar utmärkt för män. 25+ skulle jag säga.
skrivet av Katarina Tuovila den 1 Mar 2015
Lätt 5/5 stjärnor. Helt underbar doft som man aldrig kommer att tröttna på. Rekomenderar den starkt <33333
skrivet av Sara Najah den 1 Mar 2015
Får många spontana kommentarer från killar att den luktar väldigt gott!
skrivet av Karin Ekström den 27 Feb 2015
Jag älskar denna doft på min pojkvän, doftar fräscht men sexigt. Passar bra dag som natt. En riktigt höjdrare!
skrivet av Emma Stjärnered den 26 Feb 2015
En väldigt "mörk" och sexig doft. Gillar att ha denna doft när jag har på mig en tuff outfit som t.ex skinnjacka eller helsvart. Känner doften av vanlig och passar utmärkt till kvällen.
skrivet av Vera den 25 Feb 2015
En favorit sen lång tid tillbaka och som jag alltid återvänder till! Passar både till dagen och kvällen och lämnar ett alldeles, alldeles underbart flirtigt doftstråk efter sig!
skrivet av Kjallan den 25 Feb 2015
En underbar doft som fångar och framhäver din personlighet, utan att vara för tung ger den intryck av härliga blommor och man drömmer sig bort till en skön sommarnatt.
skrivet av Marita Johansson den 23 Feb 2015
En av mina favoritparfymer. Flaskan är hur fin som helst och den luktar även gott, vilket man självklart vill att den ska göra. Min här hemma är snart slut så kommer köpa en ny så fort jag bara kan!
skrivet av Emmelie Salonen den 23 Feb 2015
Denna parfym vinner Beauty Awards för mig! Denna parfym köpte jag när jag gick på gymnasiet, min första "riktiga" parfym! Den är söt, sensuell, och intressant ! :) jag tycker den passar vardag och fest :) för unga tjejer
skrivet av Beatrice Karlsson den 22 Feb 2015
Gillar denna. Söt men inte överväldigande. Håller dessutom riktigt länge.
skrivet av Kajsa den 21 Feb 2015
Min absoluta favoritparfym! Den faller mig på smaken helt perfekt! Dessutom är själva förpackningen smyckad på ett supergulligt sätt! Så nöjd med denna produkt!
skrivet av Asil Ali den 21 Feb 2015
Vart min favorit länge, doftar underbart, håller i länge, några sprut på morgonen så doftar du gott hela dagen
skrivet av mixedgirl den 20 Feb 2015
Min favoritparfym alla dagar i veckan. Fräsch, söt utan att bli sliskig och absolut alldeles lagom stark i doften. Behåller denna och köper på mig ett lager så jag aldrig står utan. För vem vill inte ha komplimanger för att de luktar gott?
skrivet av amandambh den 20 Feb 2015
Älskar denna parfym! Köper den om och om igen, den har en otrolig god doft som håller i flera timmar. Får alltid frågor om vilken parfym jag använder
skrivet av Ceni den 18 Feb 2015
Blommig och elegant doft!
skrivet av Cecilia den 18 Feb 2015
Absolut den godaste parfymen, är helt kär och kan inte köpa någon annan! Helt klart BÄST och underbar doft man inte klarar sig utan!
skrivet av Hanna Larsson den 17 Feb 2015
Fick ett prov på denna när jag köpte från kicks webshop - kan bara säga wow! min nya favorit doft, kommer absolut köpa den! Den luktar väldigt kvinnligt och tungt, passar bra att ha på fest. Sitter på hur länge som helst och man känner doften hela dagen. Min nya favorit parfym <3
skrivet av Melina Z den 17 Feb 2015
En parfym med en supergod doft, även snygg glasflaska som pryder mitt smink/parfymbord!
skrivet av Jenne . den 17 Feb 2015
Bästa doften! Passar alla unga tjejer!
skrivet av Katarina den 16 Feb 2015
Vanilj och vissna blommor. Tråkig... Och jag tycker flaskan är hemskt ful :(
skrivet av Poupette den 16 Feb 2015
Underbar doft, absolut favorit!
skrivet av Madeleine den 15 Feb 2015
Viva La Juicy är helt otrolig, man sjunker in i en magisk värld när man bär den.
skrivet av Johanna hellquist den 13 Feb 2015
En favorit i hyllan! Känner mig alltid ren när jag använder denna och doften håller hela dagen!
skrivet av Josefin Björklund den 12 Feb 2015
Luktar som ett sommarregn... Härligt, fräsht, sexigt, friskt, underbart....
skrivet av Monika Forsman den 12 Feb 2015
Fick den av mamma i julklapp och det är min nya favorit! Kommer definitivt köpa igen :) Doften sitter kvar länge vilket är ett stort +!
skrivet av Hannah Johansson den 12 Feb 2015
finns inget mer att säga om denna än att den luktar helt underbart och att den verkligen är värd sitt pris
skrivet av Mathilda Skoog Skog den 12 Feb 2015
underbar & behaglig doft som håller i sig länge!
skrivet av Viktoria den 12 Feb 2015
Min dotter älskar den här parfymen! Den luktar väldigt gott utan att den är alldeles för söt, den håller länge och det är en fin flaska. Lite dyr men mycket prisvärd. Hon kommer definitivt köpa den flera gånger!
skrivet av Hans Nellbrandt den 11 Feb 2015
Älskar den här parfymen & har fått många komplimanger om den. Känner mig fräsch & tilldragande i parfymen & det gör ju att man blir gladare oxå.
skrivet av Jeanette den 11 Feb 2015
Doftar så underbart, kommer aldrig att tröttna på denna juvel bland dofter
skrivet av Frida Pantzar den 11 Feb 2015
Fast att det är dyr så är det helt klart värt pengarna! Håller hela dagen!
skrivet av Frida Stigsson den 11 Feb 2015
Fräsch och fruktig parfym! Inte för tung doft.
skrivet av Tina den 11 Feb 2015
Denna parfym är verkligen en storfavorit hos mig, det är den enda jag använder. Min 30 ml flaska tog slut för ett år sedan ungefär och jag bestämde mig för att försöka hitta en annan minst lika bra, det gick inte bra alls. Jag var bara tvungen att gå tillbaka till denna och köpa en större flaska för att den skulle hålla längre. Ingen parfym kunde mäta sig med denna! Otroligt god doft som inte är för söt, utan alldeles lagom!! :)
skrivet av Mowlston den 11 Feb 2015
Alla älskar när jag har denna doften på mig! Mina vänner, min pojkvän, min mamma, jag själv!
skrivet av Amanda Sandahl den 11 Feb 2015
Min favorit parfym hittills! Frisk och kvinnlig doft. Sitter i länge utan att dofta för mycket.
skrivet av Lillen80 den 11 Feb 2015
Det går inte att tröttna på denna doft den är så god! Passar verkligen till alla tillfällen även vardags. Jag får ofta komplimanger att jag doftar gott och har även märkt att många känner till denna doft! Man behöver inte mycket för att den ska kännas, köper om och om igen
skrivet av Sofie Arvsell den 11 Feb 2015
Finns inte bättre luktar länge men inte för mycket fick massa komplimanger av killar angående denna parfymen :)
skrivet av Ana J den 11 Feb 2015
Min favorit parfym! Älskar den.
skrivet av Madde den 11 Feb 2015
Jag har haft den i tre år, tröttnar aldrig på doften!
skrivet av Jojjs den 11 Feb 2015
Jag älskar denna doften. Det är verkligen ingen alldaglig doft utan den är väldigt sensuell som man kan ha vid olika events. Jag Älskar verkligen glass flaskan! Den är helt stilren med en supersöt detalj, vilket är rosetten. Den enda nackdelen kan vara att om man är lite känslig mot starka lukter så är det ingen parfym för Er. Men den är starkt rekommenderad utöver!
skrivet av Sandra Sörensen den 11 Feb 2015
En super fräsch och ganska sportig doft, som samtidigt är sofistikerad och passar ung som äldre! :) detta är min favorit vardagsparfym som även passar till fest! Rekommenderas starkt!!
skrivet av Katharina Ratzka den 11 Feb 2015
Åh en av mina stora favoriter när de gäller parfymer. Vacker flaska och luktar gudomligt gott. Håller länge också som ett måste! Tyvärr lite dyr med så värt de!
skrivet av Elin Wiktorsson den 10 Feb 2015
BÄSTA parfymen! Man vill dofta på sig själv hela tiden och har aldrig fått såhär mycket kommentarer av andra att jag luktar så gott. Doftar tillochmed när man vaknar upp dagen efter så den är väl värd pengarna.
skrivet av Alexandra Kekkonen den 16 Dec 2014
Alldeles för tung doft. Passar endast till nattklubben.
skrivet av Jeanette den 21 Mar 2014
Älskar denna parfym!! Den luktar gott och håller länge. Allt som jag letar efter i en parfym. Kommer att köpa igen när min är slut. :)
skrivet av Sofie den 8 Mar 2014
😍
skrivet av Malin den 2 Mar 2013
En av mina absoluta favoriter! Jag använder denna till kvällen eller när jag känner för lite extra lyx i vardagen. En doft som enligt mig passar bäst som fest-parfym för den glada spontana tjejen med aptit på livet! PS, jag är 25 år gammal
skrivet av Emmelie Bokvist den 6 Jan 2013
Jag älskar den och har precis köpt min tredje flaska.
skrivet av OliviaW den 30 Dec 2012
Viva la Juicy är den godaste parfym jag känner till. Den är dyr men det är allt värt det ändå, den är allt jag sökt efter! Den är söt men inte för söt, den håller länge och mot slutet kommer en vanilj-karamellkoladoft. Flaskan är ett plus.
skrivet av Freddi den 24 Oct 2012
Juicy Coutures helt klart mest underbaraste doft! Älskar den verkligen, fick den av mina föräldrar i present och blev helt såld! Det är en blommig somrig doft som inte luktar för tungt som det kan bli för mycket av, utan den är en friskt doftade parfym, med ett inslag av ren lyx. Dessutom är den ju för vacker att se på också, riktigt snygg design! Tycker verkligen att den är prisvärd även om den är lite dyr, är i alla fall värd att testa!
skrivet av Juicy Couture Lover <3 den 29 May 2012
Köpte parfym idag och hade inte alls tänkt mig den här, var ute efter en mer dov, pufrig doft. Så när expediten tog fram den här så tänkte jag att ja, ja, den flaskan passar väl mer för min dotter. Men den DOFTEN!!!!!! Helt underbar! Passar både tillvardag o fest, men är nog lite mer åt det vårliga..... Härligt fruktig, inte syrlig utan väldigt bärig och inte alls vass i tonen som en del fruktigare dofter är....Jag gillar annars mer pudriga, lite tyngre dofter men blev helt såld på den här, så jag kunde inte låta bli......!!! Enda nackdelen att den är något dyr......
skrivet av Anette Johansson den 2 Apr 2012
Provade den idag och är kär! Äntligen en parfym som inte luktar tungt med blommor. På mig luktar den någonting i stil med choklad, vilket inte är helt fel. Dessutom är flaskan riktigt snygg!
skrivet av Jennifer den 19 Mar 2012
Jag fullkomligt älskar den!!! Helt klart beroende framkallande. Men ett minus är att den är så dyr
skrivet av Fanny den 26 Dec 2011
Älskar den! Luktar så gott, men samtidigt inte för starkt och kan användas vid vilket tillfälle som helst!
skrivet av Marina den 24 Dec 2011
Äntligen är den min! Blev helt förtrollad av Marc Jacobs nya doft "Oh, Lola" och insåg att Marc Jacobs parfymer äger. Så köpte Daisy idag, i silver edition och älskar den. Den doftar kvinnligt men ändå ungdomligt på samma gång. Detta är definitivt min nya partydoft! Känner mig lite som en businesswomen när jag bär den, ha ha!
skrivet av Johanna Bengtsson den 14 Sep 2011
Fick hem ett prov på denna parfymen idag från kicks då jag hade handlat lite smink från e-handeln och jag blev dunderkär så har skrivit upp på min önskelista av sambon hihi att den vill jag ha i en STOR flaska! Doftar heeelt underbart och jag tål den för en gångs skull hehe! :)
skrivet av Emelie Ny den 31 Aug 2011
Luktar gööör gott! :)
skrivet av millas mirakel den 12 Aug 2011
Jättegod och söt (men inte för söt), jag älskar den. Tung glasflaska med fin kork och fina guldfärgade detaljer, en av de finaste parfymerna jag haft.
skrivet av Tuss den 21 Jul 2011
Fick hem min Juicy parfym idag och jag är supernöjd, doftar helt underbart och flaskan är riktigt snygg och lyxig! En fräsch sommardoft helt enkelt.
skrivet av hanna den 26 May 2011
Köpte den så fort jag hade doftat på den, underbar. Luktar sommar, friskt och sött på samma gång. Otroligt bra pris och den sitter kvar väldigt länge!
skrivet av Sanne den 4 May 2011
Min favoritparfym, jag älskar den! Luktar gudomligt gott.
skrivet av HEDMARK MARIA den 21 Apr 2011
Favoritparfymen i år! Helt underbar och passar vid alla tillfällen. Ska jag jobba sprayar jag bara en gång för en frisk doft. Men ska jag ut eller träffa vänner så sprayar jag på lite mer. Doften stannar kvar länge och det är en doft som man (tycker jag) gärna vänder sig efter när man känner den. Den är inte för tung och inte för lätt. Perfekt sommarparfym eftersom den doftar väldigt flirtigt och fräsht, men jag kommer använda den året om!
skrivet av mandi den 30 Oct 2010
Den doftar väldigt starkt, jag har EDT versionen. Sen är den helt borta efter en timme, men det kan ju vara nåt med min hudkemi och parfymen. Ingen favorit men helt ok. Kommer inte köpa en ny när den tar slut. Inte fått några komplimanger på parfymen heller.
skrivet av LinasOne den 5 Oct 2010
Den underbaraste doft som finns just nu :-)
skrivet av helpeh den 5 Oct 2010