Hugo Boss Boss Bottled Infinite

Boss Bottled Infinite Eau de Toilette är en herrparfym från Hugo Boss som lanserades 2019.

4.9
Betyg
87
Omdömen
6
Butiker
23%
TOPP

Hugo Boss Boss Bottled Infinite EdT har fått betyget 4.9 av 5 baserat på 87 omdömen. Snittbetyg för märket Hugo Boss är 4.7.

87 reccensioner & kommentarer
helt perfekt
skrivet av christian Reisnert den 24 Sep 2022
Present till sonen som älskar denna!
skrivet av Madeleine Athill den 23 Sep 2022
Ni är bäst
skrivet av Farzaneh den 18 Sep 2022
Super trevligt och skönt doft 🧡
skrivet av Aquiles González den 13 Sep 2022
Luktar toppen
skrivet av Calle den 6 May 2022
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
skrivet av Peter Sjöquist den 2 May 2022
Har haft den innan. God.
skrivet av Jonas Andersson den 12 Mar 2022
Helt perfekt
skrivet av Peter Jernberg den 27 Dec 2021
Toooooooooooooooooopen...
skrivet av Omar D den 11 Dec 2021
Bra produkt, mycket bra pris i förhållande till "tax-free" på flygplatser. Leveransen tog 2 dagar trots den beställdes under Black Week
skrivet av Ulf den 7 Dec 2021
Armani är mitt märke av parfym och Boss är också bra.
skrivet av Nikola Pasalic den 15 Oct 2021
👍👌👍👌👍😍
skrivet av Mohamed Abdilkadir Abu-Bakar den 26 Sep 2021
Fantastiskt doft i en snygg flaska
skrivet av Per Adam Blix den 10 Sep 2021
Maskulint och fräscht
skrivet av Diana Tsui Ping Liang den 29 Aug 2021
Toppen luktar gott
skrivet av Helena Marie Persson den 23 Mar 2021
Bästa jag har köpt, Sjukt god doft
skrivet av Johan Strömberg den 18 Feb 2021
En ren och fräsch doft och ger mannen sin rätta jag.
skrivet av Eva-Karin Maria Rosén Mårtenss den 4 Jan 2021
Inget tjafs Åh BOSS! Vilka hjältar när det kommer till dofter. Här har du parfym som är smickrande, tilltalande och sitter som en dröm på huden. BOSS Infinite är inget undantag. Det är en väldigt ”avskalad” doft. Den doftar det den ska göra och inget tjafs liksom. Bort med vanilj och citrus, på med lavendel och äpple. Detta bildar en magisk kombination som är omedelbar. Den är enkel på ett faschinerande sätt. Den är för dig som inte håller på med krusiduller och extra add ons. Till dig som inte tål misstag och är en straight shooter
skrivet av krizzthawizz den 29 Oct 2020
Nöjd sambo Att köpa en doft är faktiskt inte så lätt, men jag chansade och klickade hem den här pga av recensionerna. Och min sambo är nu överlycklig efter att ha hittat en ny favoritdoft!
skrivet av mikaela33 den 7 Oct 2020
Super!! Ren chansning när jag beställde hem denna till min sambo men waaoow vilket lyckat köp. Doftar fantastiskt gott!!!!
skrivet av emeliienyberg den 29 Sep 2020
Grym doft som får mig på gott humör när jag använder den! Kan bero på att jag får galet mycket komplimanger!!
skrivet av Micke den 25 Sep 2020
Snabb leverans. Rätt produkt. Bra pris !
skrivet av Paul Gunnar Conny Kröneus den 18 Jun 2020
Jag är nöjd med den parfym.
skrivet av DRAGOSLAV den 9 Jun 2020
Snabbt, enkelt och billigt.
skrivet av Jensa den 5 Jun 2020
Perfekt! Jättefin herrparfym som är lagom blandning av friskhet och maskulinitet med en härligt intensitet.
skrivet av nina-w den 15 May 2020
En favorit både hos min man och mig! En friskare variation av originalet som jag tycker passar nu under våren och sommaren!
skrivet av Emma den 13 May 2020
Var tvungen att köpa flaska nr 2 när första tagit slut. Gillar den riktigt mycket.
skrivet av Theo den 13 May 2020
Riktigt bra! Min man får så många komplimanger när han använder denna parfymen. Han säger att tycker att den sitter bra hela dagen. Riktigt bra!!
skrivet av lina.wettermark82 den 12 May 2020
Jag får så många komplimanger när jag använder denna parfymen. Jag tycker att den sitter bra hela dagen. Riktigt bra!!
skrivet av Marcus den 12 May 2020
WOW! Gav denna till min man i helgen när han fyllde år - blev väldigt uppskattad present. Han gillade verkligen denna Boss parfym och jag tycker också att den är superfin! Så manlig och fräsch doft!
skrivet av mariahmia den 11 May 2020
Min favorit i boss bottled serien Hugo boss infinite är en väldigt maskulin doft och en utmärkt variant av boss bottled. Den är perfekt att använda nu i sommar med sina frukt- och träiga toner. Jag tycker att den passar bra både på jobbet och när man har en utekväll på stan. Den har medellång dofttid. Jag skulle säga att i ca 4-6 timmar känner omgivningen av den omedelbart för att sen börja avta. Gillar man boss bottled så kommer man definitivt att gilla den här. #tävling
skrivet av puffe1983 den 10 May 2020
Denna parfym slår alla! Extremt manlig och frisk. Tycker den fungerar super bra på alla killar jag känner som använder denna!
skrivet av Jaquline den 8 May 2020
Minns att denna Boss kom förra sommaren och nu när det börjar bli sommar igen är den ett måste - så dags att köpa en ny :-)
skrivet av Patrik den 8 May 2020
Bästa parfymen som garanterar komplimanger. Fräsch och riktigt manlig klassiker som passar bra nu när solen börjat titta fram.
skrivet av S den 4 May 2020
Mums! Älskar när min kille har denna doften. Den är så frisk och maskulin. Toppbetyg!
skrivet av gabriella.a.lindberg den 30 Apr 2020
Denna är den perfekta vårparfymen! Så fräsch och härlig
skrivet av Anja den 24 Apr 2020
Favorit doften, älskar när min kille bär denna!!!
skrivet av rebecca1044 den 23 Apr 2020
WOW Meeen vad god parfym! Bästa på länge, perfekt nu till sommaren. Manlig och fräsch!
skrivet av guldmolla__94 den 22 Apr 2020
Den mest perfekta fräscha doften, passar perfekt nu till våren och sommaren
skrivet av Becca den 20 Apr 2020
Ännu en succédoft från BOSS!
skrivet av P den 15 Apr 2020
Favorit Boss levererar alltid - ytterligare en fin parfym från dem. Perfekt för både jobb och fest!
skrivet av Mikael den 8 Apr 2020
Köpte denna till min man och han älskar den. Riktigt fin herrparfym!
skrivet av Jessica den 7 Apr 2020
Perfekta doften Denna parfymen är perfekt för alla tillfällen! Min kille gillar den lika mycket som jag. Och den verkar ha bra kvalité håller länge.
skrivet av Lisa den 9 Mar 2020
Ljuvlig på vår och sommar!! Denna har min kille börjat använda och den växer verkligen på en. Så fin alltså! Fräsch, maskulin och lite kryddig. Me like.
skrivet av Siv den 9 Mar 2020
Härlig doft som håller sig länge
skrivet av Gert den 8 Mar 2020
min sons favorit parfym xxxxx tack jag är mycket nöjd och tacksam min son älskar den parfymen xxxxx mvh marianna
skrivet av Marianna den 29 Feb 2020
Mycket nöjd!
skrivet av RenePetraEmiliaN den 3 Feb 2020
Mycket nöjd!
skrivet av ReneN den 3 Feb 2020
Topp doft !
skrivet av Anders den 30 Jan 2020
Frisk doft från Boss! Köpte denna din min man och han blev som jag jättenöjd! Han har länge använt sig av Boss Bottled som är en riktigt klassiker! Köpte denna efter att ha fått ett prov, för jag tänkte att min man också skulle gilla den och använd på sin "lediga" tid!
skrivet av Ems den 27 Jan 2020
Frisk doft från Boss! Köpte denna din min man och han blev som jag jättenöjd! Han har länge använt sig av Boss Bottled som är en riktigt klassiker! Köpte denna efter att ha fått ett prov, för jag tänkte att min man också skulle gilla den och använd på sin "lediga" tid!
skrivet av ems den 27 Jan 2020
Luktar så gott Ljuvlig parfym, min nya favorit. Väldigt sen leverans pga jullovet.
skrivet av Rinan den 18 Jan 2020
Toppen parfym!!
skrivet av Fredrik den 13 Jan 2020
Vilken doft.
skrivet av Marina Bengtsson den 28 Dec 2019
Boss parfym Luktar hur gott som helst
skrivet av Inger den 20 Dec 2019
Super god doft En favorit i samlingen
skrivet av Morten den 20 Dec 2019
its good !!
skrivet av Shilu den 20 Dec 2019
.
skrivet av Flavia A. den 19 Dec 2019
Himmelsk doft
skrivet av Helena den 10 Dec 2019
BOSS Parfymen luktar gott är nöjd. Jag är missnöjd bara med leveransen kan borde komma snabbare
skrivet av Osman den 23 Nov 2019
Doftar länge Jättegod doft, min man älskar den verkligen.
skrivet av tinmaa den 6 Nov 2019
Ny favorti! Köpte denna till min sambo som använder den dagligen både han och jag ääälskar dem!
skrivet av Mali den 20 Aug 2019
Både jag och min killa ääälskar denna. Nya favoritdoften för honom!
skrivet av Malin den 20 Aug 2019
Fräsch! Riktigt fräsch doft som min kille älskar, och även jag! Bästa herrdoften från Boss enligt mig.
skrivet av Maja B den 2 Aug 2019
Fräsch Absolut godaste herrdoften från Boss enligt mig. Riktigt fräsch och god och min sambo älskar den!
skrivet av maja433 den 2 Aug 2019
Underbar! Enligt mig den bästa Boss-herrdoften hittills! Köpte den till min kille och han älskade den också direkt. Tur för mig som får sniffa på den dagarna i ända! ;)
skrivet av Maja den 2 Aug 2019
Enligt mig den bästa Boss-herrdoften hittills! Köpte den till min kille och han älskade den också direkt. Tur för mig som får sniffa på den dagarna i ända! ;)
skrivet av Maja den 2 Aug 2019
Sommardoft Otroligt god doft. Gillar klassikern The Scent och denna är enligt mig på samma nivå! Kommer bli en storsäljare!
skrivet av Ylva A den 17 Jul 2019
Sommardoft Otroligt god doft. Gillar klassikern The Scent men denna är enligt mig på samma nivå! Håller länge och kommer absolut gå hem :)
skrivet av ylva127 den 17 Jul 2019
Sommardofit Otroligt god doft. Gillar klassikern The Scent och denna är enligt mig på samma nivå! Kommer bli en storsäljare!
skrivet av Ylva den 17 Jul 2019
Årets sommardoft! Asså vilken doft! Både min kille och jag älskar den ! Frisk och fräsch doft, som jag varmt kan rekommendera till alla som gillar Boss Bottled!
skrivet av emma4223 den 25 Jun 2019
Doft? Har den här några likheter med BOSS BOTTLED originalet i doften? Eller någon som kan säga om den påminner om någon doft/parfym? (Var tvungen att lämna betyg, så jag ger full pott beroende på att jag gillar originalet)
skrivet av Andreas den 7 May 2019
Äntligen !!! En fantastisk doft som får mig att lukta fräscht hela dagen. Rekommenderas
skrivet av marco32 den 5 May 2019
Boss ny doft Mycket nöjd ! Bästa Boss hittills ..
skrivet av Tommy den 3 May 2019
Helt underbar Äntligen hittat min nya favorit efter ett antal olika köp! Denna är helt fantastiskt go! Denna doft kommer vara min favorit måååånga år!!
skrivet av Henric den 30 Apr 2019
Den luktar helt okej men inget jag kommer att köpa mer utav iallafall jag tycker att Boss bottled intense edp är den absoluta favoriten utav denna famil
skrivet av Emil den 23 Apr 2019
Solklar doft från BOSS Den senaste tolkningen av BOSS Bottled är fräsch och frisk! Gav den i present till min bästa killkompis som jag visste har BOSS Bottled original som favorit doft. Han blev super glad och nu älskar vi doften lika mycket!
skrivet av Lisa den 23 Apr 2019
Min nya doft! Fick denna av min fru i födelsedagspresent och det är absolut min nya favorit. Bästa på länge!!
skrivet av Peter den 11 Apr 2019
Ny Favorit! Jag gav min man denna i present och han älskar den!! Den är oemotståndlig passar både dag & kväll och är väldigt maskulin. Perfekt present :D
skrivet av Julia den 9 Apr 2019
Helt underbart doft! 5 stjärnor Den här parfymen vill jag sniffa på mannen i vår. Så underbar!
skrivet av Miss P. den 9 Apr 2019
En ny favorit! Har använt mig av BOSS BOTTLED i många år, det är en sån parfym jag alltid återvänder till. BOSS INFINITE är helt klart en ny favorit som jag förälskat mig i!
skrivet av Linus den 9 Apr 2019
Maskulin & fräsch samtidigt som den är sensuell - en perfekt kombination. Köpte till min man i julklapp och vi båda älskar den!!!!
skrivet av Fanny den 9 Apr 2019
Wow, riktigt bra doft, aldrig fått så mycket komplimanger någonsin för en doft och jag har bara haft den en vecka! Den fungerar likväl dag som kväll, rekommenderar starkt!
skrivet av Jakob den 9 Apr 2019
Ny Favorit! Jag gav min man denna i present och han älskar den!! Den är oemotståndlig passar både dag & kväll och är väldigt maskulin. Perfekt present :D
skrivet av Julia den 9 Apr 2019
Riktigt god! Ny Boss-favorit! Helnöjd med nya doften till sambon! En maskulin parfym med god doft :)
skrivet av Rebecka den 8 Apr 2019
Köpte denna till min man igår och han blev jätteglad och jag älskar den oxå. Den är sååå manlig och fräsch!
skrivet av Snäll fru den 4 Apr 2019
Den nya favoriten bland Boss dofter! Får så många komplimanger för den!
skrivet av M den 4 Apr 2019