Hugo Boss Alive

Alive Eau de Parfum är en damparfym från Hugo Boss som lanserades 2020.

4.8
Betyg
127
Omdömen
5
Butiker
26%
TOPP

Hugo Boss Alive EdP har fått betyget 4.8 av 5 baserat på 127 omdömen. Snittbetyg för märket Hugo Boss är 4.7.

127 reccensioner & kommentarer
Jag tycker den luktar ljuvligt feminist gott. Jag kommer att köpa en större flaska nästa gång.
skrivet av Kristina Persson den 12 Sep 2021
Perfekt! Köpte som födelsedagspresent till min bästa vän och överväger starkt att köpa en likadan till mig själv. En fräsch, ungdomlig, men ändå attraktiv och kvinnlig doft. Älskar! #tävling
skrivet av zomb1tch den 7 Sep 2021
Den är bra och gott
skrivet av Abed Husse den 7 Sep 2021
God parfym
skrivet av Anna Gligoric den 3 Sep 2021
Jättegod parfym för den som gillar sommar lukt
skrivet av Gigo Gaete Valenzuela den 3 Sep 2021
Luktar helt ljuvligt.
skrivet av Christina den 3 Sep 2021
Bra vara som håller vad den lovar!
skrivet av Göta Sara Majbritt Carlsson den 3 Sep 2021
Bra pris för trevlig doft
skrivet av P Gustavsson den 3 Sep 2021
Helt magiskt underbar doft!
skrivet av Wågberg Jessica den 3 Sep 2021
Snabb leverans Bra pris
skrivet av Kund den 3 Sep 2021
Allt på topp!
skrivet av Kristina Stojanovic den 3 Sep 2021
Luktar jätte gott
skrivet av Amna den 3 Sep 2021
Bra mttagande och snabb leverans.
skrivet av Sobhana Nair den 3 Sep 2021
Väldigt god doft och håller länge
skrivet av Sanna Elvira Sjöström Lember den 3 Sep 2021
Snabb leverans, bra priser! Bara positivt!
skrivet av Gabriella Pettersson den 3 Sep 2021
Det är perfekt parfymen 🧡
skrivet av Emmanuelle Alyassen den 31 Aug 2021
Jag känner bra kommer min leverans så snabbt
skrivet av Zamzam Ibrahim Ali den 31 Aug 2021
Doftar underbart. Blir en favorit.
skrivet av Aggie den 30 Aug 2021
Fantastisk! Luktar otroligt gott. Vaniljtonen är diskret men ändå närvarande, så det känns ändå som en "vuxen" parfym. Enda negativa jag har att säga är att den sprayar otroligt mycket parfym i varje spray. Nu har jag ju vant mig vid att bara spraya "halva" spray, så är väl inget problem egentligen.
skrivet av matilda201 den 28 Aug 2021
luktar gott säger mitt fruntimmer
skrivet av Petter André Svendsen den 28 Aug 2021
Sändningen har inte kommit än.
skrivet av Markku Oja den 28 Aug 2021
Doftar underbart!!
skrivet av Gun Margareta Lundberg den 28 Aug 2021
Tycker doften var lite för söt!
skrivet av Kerstin Ingeborg Birgitta Eriksson den 27 Aug 2021
Jätte nöjd
skrivet av Hilal Alp den 27 Aug 2021
Edler Sommerduft Ich persönlich mag oft keine Parfüms. Aber da so viele von diesem Duft schwärmen, wollte ich ihn unbedingt testen. Er ist schon recht süß, aber frisch, weiblich und edel. Der Duft hält wirklich lange. 🥰 Mit diversen Codes und Rabatten kann man hier auf Lyko ordentlich sparen. #LykoReview
skrivet av c.bs90 den 24 Aug 2021
Mega Duft! Ich hatte Hugo Boss - Alive mal als Pröbchen und war direkt verliebt in den Duft! Immer wieder hab ich auf verschiedenen Online Shops nach dem Besten Angebot gesucht und es letztendlich bei Lyko gefunden! Dank einem Rabattcode konnte ich noch mehr sparen und hab am Ende nur noch um die 25€ gezahlt - Hammer!
skrivet av computiful_denise den 15 Jul 2021
Wow Nej men herre, vilken doft! Var skeptisk innan då jag tidigare inte tyckt om Hugo Boss dofter, parfymnörd som man är. Men denna, Alive, är en helt ny favoritdoft som kommer bli en av mina vardagsparfymer. Använder annars mest Gucci Flora (gardenia) eller Carolina Herrera (good girl), upplever Alive lite som en mix av dem båda. Från en början väldigt flirtig, fräsch, blommig med svarta vinbär, men övergår sedan till en mjukare, varmare och mer feminin, sensuell och romantisk doft, absolut inte tung och kryddig på något sätt, blir ist väldigt lätt och behagligt tack vare rundheten från vaniljen. Min nya vardagsparfym, ångrar att jag inte köpte en större flaska. Köp köp köp!
skrivet av erika59 den 10 Jul 2021
Luktar gott Passar bra till sommaren och luktar gott men känner bara att lukten inte håller så länge
skrivet av armiinish den 4 Jul 2021
Underbar doft som passar till fest!
skrivet av Åsa Feldin den 12 Jun 2021
Så nöjd med min nya doft! Snabb leverans och relativt bra pris
skrivet av Anneli Axelsson den 8 Jun 2021
Om du vill lukta som en man, köp den. Usch!
skrivet av Nermina den 6 Jun 2021
Fick hem ett test av denna när min order kom och jag föll direkt! Blev att beställa den på en gång samt att min kille gav den toppbetyg🥇En ny favorit här hemma!
skrivet av Emmy den 4 Jun 2021
Fick en tester när jag beställde från kicks, luktar otroligt gott och mycket utan att ge huvudvärk. En väldigt fräsch och sensuell doft.
skrivet av Linnéa Hermansson den 28 May 2021
En fin och härlig sommar doft
skrivet av Anna Helena Lundgren den 26 May 2021
Ljuvlig doft
skrivet av Annica Arthursson den 18 May 2021
Luktar supergott
skrivet av Maria Szabo den 4 May 2021
Är mycket med min köp
skrivet av Maria Ines Huerta Bahamondes den 28 Apr 2021
Ny favorit! Den håller en hel dag och kan inte hitta en parfym som luktar godare!! En ny favorit helt klart och man känner sig så himla fin och fräsch när man har på sig den. Värd varenda krona. #tävling
skrivet av svea_45 den 14 Apr 2021
En födelsedagspresent som jag absolut A V G U D A R! En kvinnlig fräsch doft som passar både morgon och kväll. Perfekt om man inte är så mycket för blommiga och tunga dofter. Får alltid komplimanger när jag bär den!
skrivet av Natalie den 8 Apr 2021
Nydelig duft Fikk alltid kommentar fra folk når jeg brukte denne, og den lukter fantastisk godt. En av mine favoritter synd at noen som var på besøk stjal min lite brukte 80ml Alive parfyme og ikke råd til ny. Så er på toppen av ønskelisten min
skrivet av Linda Løyche den 27 Feb 2021
Älskar Är en fantast av vanilj . Detta är en mognare lekfull doft med vanilj. Jag behöver inte bara lukta vaniljbullar utan kan dofta både vanilj och vuxet. En doft för kvinnan som är mitt i livet och som är lugn och självsäker.
skrivet av sofiacjallow den 19 Feb 2021
Jag älskar den har doft💯👌
skrivet av Rahel raki den 22 Jan 2021
Älskar den!!
skrivet av Kristina Ström den 22 Jan 2021
Bästa doften på länge
skrivet av FarzanehS den 20 Jan 2021
Bästa doften på länge
skrivet av FarzanehS den 20 Jan 2021
Mycket nöjd med mitt köp och supersnabb leverans.
skrivet av Märta Åsa-Lena Svensson den 15 Jan 2021
Doftar jättegott och kvinnligt. Förstår inte alls varför någon tycker den doftar manligt? Den är varm och mysig i doften. Vanilj,en smula kanel och plommon och äpple. Har använt den mycket sen jag skaffade den. upplever att det är en doft som är lätt att tycka om. En vardagsdoft för jobbet då risken att den är störande är liten. Hållbarheten är dock ganska dålig, man får återapplicera efter några timmar. Den har sin funktion i doftgarderoben. Köp den till rabatterat pris.( pga den dåliga hållbarheten)
skrivet av Jen den 12 Jan 2021
Varm och mysig Doftar lite pudrigt, vanilj, plommon , svarta vinbär ,äpple och en nypa kanel är vad jag kan identifiera. Passar mycket fint i kallt väder. Sitter kvar bäst på tyg, på huden sitter den en kortare tid. En doft som inte tar mycket plats. Lämplig för arbetsplatsen och folksamlingar då risken att den är störande är liten. #tävling
skrivet av jen55 den 3 Jan 2021
Påminner om Burberry Her i drydownen. Annars inget särskilt med den här doften, rätt trist.
skrivet av Evelina den 3 Jan 2021
Snabb leverans
skrivet av Tony Edström den 31 Dec 2020
Mycket god lukt
skrivet av Anders Norgren den 30 Dec 2020
Otroligt bra märke.
skrivet av Vijit Sawaenphan Andersson den 30 Dec 2020
Bra och snabb leverans
skrivet av Jonny den 30 Dec 2020
Doftar jättegott! Fick den som prov i KICKS-tidningen och köpte direkt full-size. Tyvärr upplever jag att den inte håller så länge, så man får spruta på ofta. Men jättegod doft.
skrivet av Sofie den 25 Dec 2020
Som många skriver så luktar den man, ja,.... till en början. När man luktar från flaskan eller när jag sprutade i butik och fick första intrycket så fattar jag vad ni menar. Men när jag sedan gått med den någon timma på handen så gick den jättebra in & luktar sååå fräscht. Självständig & elegant doft. Men som sagt, de är från person till person. Hur den lägger sig. Tips är att ha en mild lotion under så kommer doften att lägga sig jättebra och hålla längre. :)
skrivet av Isabel den 18 Dec 2020
Fick den här och huvudvärk. Luktar manligt, men inte så som jag skulle vilja att en man lukta.
skrivet av Sophie den 13 Dec 2020
Luktar gott i början, men sedan tycker jag att den luktar kattkiss eller gammal gran. Ingen favorit bland mina parfymer. Får skänka bort parfymen.
skrivet av Malin den 12 Dec 2020
Hade sånna höga förväntningar på den här doften då det känns som den är överallt men helt ärligt tycker jag den luktar kille.. Vet inte om det bara är jag men på mig luktade den manligt och inte alls det jag vill ha av en parfym. Så trist.
skrivet av Ebba den 9 Dec 2020
Den här passar inte min näsa. Jag upplever den som en skarp, stark och lite "kall" doft, som inte riktigt utvecklar sig och mjuknar.
skrivet av NinaC den 13 Nov 2020
Luktar så sjukt gott. Dock min sambo tycker den luktar kille😂
skrivet av Maria den 21 Oct 2020
Får sååå mycket komplimanger för denna! Har fått så mycket komplimanger/frågor om denna doften! Varm och elegant doft som håller hela dagen! Jag älskar den och den passar till alla säsonger! Flaskan känns även oerhört lyxig vilket absolut inte gör det tråkigare 🤩 + Så kul reklamkoncept också, känns rätt i tiden! En riktig powerdoft! 🌟
skrivet av julia3441 den 20 Oct 2020
Favorit!
skrivet av MoaMikaelaViktoriaM den 2 Oct 2020
Underbar doft! Beställde hem denna, ren chansning men visade sig vara bästa köpet på länge. Doftar helt underbart och jag får lika många komplimanger varje gång jag använder den!
skrivet av emeliienyberg den 29 Sep 2020
Bästa doften! Denna doften tar en med storm och är bland det bästa jag doftat på. Fått mycket beröm av mina vänner och min sambo när jag haft denna doften på mig. Super feminin och lyxig!
skrivet av Emelie den 29 Sep 2020
En helt magisk doft :)
skrivet av Titti Malmberg den 26 Sep 2020
Helgens doft! När du värdesätter personlig lycka får varje ögonblick ny mening. Fånga dagen och #FeelALIVE med denna feminina, men ändå kraftfulla doft. Vad får DIG att känna dig levande? ✨
skrivet av hugoboss den 25 Sep 2020
Underbar doft! Högsta betyg från pojkvännen också!
skrivet av Jasmin den 15 Sep 2020
Livets doft! Herregud vilken parfym! Passa mig perfekt, en stark doft men inte så stark att det blir för mycket! Doftar sött men inte för sött! Ja den är helt enkelt perfekt! #tävling
skrivet av linalarsson01 den 10 Sep 2020
Jag älskar denna parfymen. Jag har liksom hittat rätt.
skrivet av Suzanne den 4 Sep 2020
Älskar denna parfym! Har testat så många parfymer för att kunna hitta ”rätt” doft och en parfym som håller länge, denna har allt jag letat efter! Doftar helt fantastiskt, väldigt dryg då en sprut räcker gott och väl (less is more!) och den håller hela dagen!
skrivet av Melinda den 31 Aug 2020
Fantastisk doft, klart en av mina favoriter.
skrivet av Anna Johansson den 25 Aug 2020
Bäst i test Jag nästintill missbrukar parfymer och är väldigt petig, och den här.. Den slår alla, helt otroligt fantastiskt doft! Inte för tung, inte för lätt, helt perfekt! 👌 Alla på jobbet har stoppat mig och frågat vad det är för parfym jag har. Så jag kan inte annat än att rekommendera denna!! 😍
skrivet av malin986 den 23 Aug 2020
Luktar gott
skrivet av Anna Lena den 17 Aug 2020
Ny favorit Min nya favoritparfym. Fått flera komplimanger för den. Svårt att säga vad den doftar men håller med om att den påminner om en mansparfym men inte FÖR mycket. Chansade att beställa utan att veta hur den doftade men det blev en fullträff! 👌🏽
skrivet av madeleine946 den 9 Aug 2020
In Love Elegant.. och bara helt underbar.
skrivet av sanna556 den 21 Jul 2020
Sussi Väldigt stark och söt, mycket vaniljdoftande. Ingen dagdoft. Får ont i skallen av den. Inget för mig som gillar lätta fräsch dofter.
skrivet av Sussi den 30 Jun 2020
Elegant och feminin Fantastik doft! Så otroligt kvinnlig, varm och härlig. Tycker den passar perfekt till sommaren för dem fruktiga noterna i den! Man känner sig väldigt fräsch och håller upp till ett par timmar. Älskar det stilrena utseendet, så enkelt och ALIVE!
skrivet av sanna.eliasius den 26 Jun 2020
Denna parfymen är ALLT! Den känns kvinnlig, självsäker och samtidigt mysig . Plus att den sitter verkligen hela dagen. Flaskan är också så snygg!
skrivet av Elin den 12 Jun 2020
Lyxig Doften är härligt lyx och femenin. Här kommer jag, inget stoppar mig! Somrigt fräsh. #tävling
skrivet av louise_bohman den 5 Jun 2020
Kärlek vid första ögonkast Aldrig någonsin känt att jag bara MÅSTE ha en parfym. Fick hem en på prov och blev direkt besatt, helt underbart doft som får en att känna som power och självsäkerhet!!
skrivet av Maria den 2 Jun 2020
Underbara 😍 Älskar denna doft! Den är väldigt feminin och kvinnlig och samtidigt söt! Den håller länge på och behövs inte mycket! 🥰👌🏻😍
skrivet av angel_soft85 den 29 May 2020
Doftar underbart!
skrivet av Carina Ström den 24 May 2020
Helt fantastiskt lukt😍
skrivet av Åsa Sjöström den 19 May 2020
Luktar väldigt gott.
skrivet av Kajsa den 18 May 2020
Känn livet i dig Hugo Boss Alive Ah, den senaste av FANTASTISKA Boss-parfymer! Alive är namngiven EXAKT rätt. För här är det LIVET du känner! Lusten, levandet och livet i dig! Detta är en mer sober variant av Escadas superflirtiga superkvinna. Modig, självständig, stark och feminin säger produkttexten och jag kan verkligen hålla med. Denna är för dig som inte behöver gapa och skrika för att få din poäng gjord. Du väntar tyst, stolt, på att kriget tar ut sig själv och sedan kliver du in som enväldig härskarinna. Dofterna är sobra, varma OCH sprudlande. Som att det hela tiden ligger en glödande passion som puttrar där under den välsminkade ytan. Den är lätt, varm, komplex, levande och stark. Samtidigt. Noter: äpplen, varta vinbär, plommon, kanel och vanilj. Jasmin, timjan, cederträ, sandelträ, olivträ och nutkacypress.
skrivet av krizzthawizz den 16 May 2020
Älskar den! Älskar Alive! Denna är min nya vårdoft, sommardoft, höstdoft och vinterdoft. Jag bär den på dagen och på kvällen. Denna passar till allt, och alla tillfällen. Med andra ord så är den komplett! Köp en du med!
skrivet av lina.wettermark82 den 12 May 2020
Passar en Power Lady! En kraftfull kvinnlig doft som är lätt att älska! Får alltid någon som ger en komplimang för hur gott jag doftar! Sitter bra också vilket är ett stort plus!
skrivet av Ella den 10 May 2020
Såå fin Älskar allt med denna doften!!
skrivet av p-72 den 9 May 2020
Sensuell och SÅ feminin! Jag dras ju till parfymer med vanilj, så himla mjukt och sensuellt. Älskade denna första gången jag kände på den och får redan så himla mycket komplimanger för den! Kul!
skrivet av emmajo den 3 May 2020
Love love love! Blev rekommenderad denna av en kompis och det är min nya signaturdoft, den är helt underbar. Känns så sprudlande och levande, namnet säger allt!
skrivet av gabriella.a.lindberg den 30 Apr 2020
Underbar ny doft Kände den här doften på en bekant och var tvungen att fråga vad hon bar för doft..nya från Boss blev svaret,det blev sen den sjölvklara presenten när min fru fyllde år..älskar när hon har den på sig..det blev så rätt
skrivet av s.z den 30 Apr 2020
Magisk! Man känner sig så feminin och elegant i denna parfymen. Härligt fruktig och blommig, älskar den!
skrivet av Gabriella den 30 Apr 2020
Magisk! Asså denna fantastiska doft! Jag älskar den, har redan fått massor av komplimanger från både män och kvinnor! Krispig, feminin, sensuell! Den får mig att känna mig som en riktig power woman! Ett måste i parfym samlingen!
skrivet av Sara den 30 Apr 2020
Min signaturdoft! En kompis tipsade om denna och blev såld direkt! Detta är en såndär parfym man känner på stan och undrar "Vad ÄR detta?!" och önskar man hade frågat personen för att den är så god. Alive luktar verkligen himmelskt tycker jag. Ha sökt så länge efter en parfym som känns jag och nu har jag äntligen hittat den :)
skrivet av Nita den 30 Apr 2020
<3 FANTASTISK, både doften och flaskan!
skrivet av MP den 29 Apr 2020
Underbar! Bara älskar denna parfymen! Har använt Boss i flera år men denna är den absolut bästa. Mjuk och fin, man känner sig så feminin i den. Och dessutom är flaskan supersnygg!
skrivet av Mikaela den 27 Apr 2020
I love Wow, jag är helt lyrisk. Den är bara så god. Klassisk, sensuell och varm med vanilj.
skrivet av Annie den 24 Apr 2020
Magi! Älskar denna nyhet från Hugo Boss! Wow, vilken parfym! Helt magiskt! Gillar du The Scent så kommer man definitivt att älska denna!
skrivet av EMMA den 23 Apr 2020
No.1 Kärlek vid första ögonkastet. Jag absolut älskar denna doften och ett stort plus att den innehåller vanilj då det är min absoluta favorit. Denna kommer alltid få ha en plats i badrummet.
skrivet av Rebecca den 23 Apr 2020
FIIIN Vacker på utsidan och likaså innehållet! Vilken överraskande fin doft! Frisk doft med vanilj :)
skrivet av Ylva den 20 Apr 2020
Trevlig Luktar mums!
skrivet av Elina den 17 Apr 2020
Ny favorit <3 Får så mycket komplimanger när jag bär denna parfymen. Frisk och kvinnlig parfym som passar vid alla tillfällen, den håller också länge. Tack för denna parfymen ! :)
skrivet av Madde den 14 Apr 2020
Helt ok Den är god men doften håller inte länge även om det är EDP!!! :/
skrivet av Daniela den 13 Apr 2020
Underbar! Helt fantastisk doft. Helt klart en ny favorit. Man blir så glad när man använder den.
skrivet av Jessica den 8 Apr 2020
Vilken fin doft! Parfymen är riktigt god. Verkligen kvinnlig, min sambos nya favorit. Basen är så mjuk varm och omslutande.
skrivet av MissP den 8 Apr 2020
Helt fantastisk doft!!!! Fick den i posten idag👏👏
skrivet av Gunn-Britt Borelius den 7 Apr 2020
Äääälskar denna och precis allt med den! Flaskan är så snygg i badrummet och parfymen är helt magisk.
skrivet av Filippa den 7 Apr 2020
Har svårt att hitta kvinnliga dofter som inte är för söta och sliskiga. Känns mogen och fräsch. En klar favorit!
skrivet av Johanna T den 6 Apr 2020
Ny favorit! Doftar underbart och för mina tankar till försommaren.
skrivet av Sassa den 4 Apr 2020
Magisk! Underbar parfym som jag har fått så mycket beröm för när jag haft den på mig. Vaniljen gör den härligt varm (ej sötsliskig) och sensuell.
skrivet av Annie den 30 Mar 2020
ÄLSKAR! Helt magisk doft! Fick ett prov hemskickat och blev helt förälskad! Doften känns frisk men ändå omslutande!
skrivet av ems den 18 Mar 2020
Älskar! Otroligt god parfym som håller länge!! Och flaskan?! SÅ FIN! :)
skrivet av Mallan den 17 Mar 2020
Loovet it! Så fin flaska och parfym. Denna luktar verkligen så himla gott och håller länge. Lite fruktig, lite söt med vanilj. Känns mysig, men elegant och perfekt till både dag och kväll. Kommer bli en ny favorit i parfymhyllan hemma:)
skrivet av Siv den 16 Mar 2020
Äntligen! Asså wow! Jag älskar Alive. Fick hem ett doftprov och blev helt såld. Jag skulle beskriva doften som frisk, kvinnlig och varm! Flaskan ser ut som en smycke! Måste testas! <3
skrivet av ems den 15 Mar 2020
BÄSTA!!! Denna är så underbar! Luktade på den i butik i helgen och fick ett prov. Köpte nu, bara måste ha den!
skrivet av Sara den 15 Mar 2020
Älskar!! Perfekt när man gillar vaniljdofter med mer ”vuxen” doft. Perfekt både till vardags och mer speciella tillfällen.
skrivet av Malin Johansson den 13 Mar 2020
Så imponerad! En helt otroligt mysig parfym. NY favorit!
skrivet av Sofie den 9 Mar 2020
Fin klassiker i lättare version. Föredrar denna på vår och sommar. Fräsch och kvinnlig med mysiga undertoner.
skrivet av Siv den 9 Mar 2020
Upptäckte nästan precis denna varianten av min favorit The Scent - wow så fin den också är! Kan verkligen rekommendera den!
skrivet av Maria den 9 Mar 2020
Älskar blommiga dofter med lite fruktigt inslag! Detta är en av mina favoriter!
skrivet av Lina den 9 Mar 2020
Den här doftar så ljuvligt att du kommer sniffa på dig själv och tänka "m-m-m, vad jag luktar gott!!" :)
skrivet av Anneli Stenberg den 1 Mar 2020
Doftar underbart, en väldigt ljuv och vacker doft
skrivet av Jessica Holmberg den 26 Feb 2020
Luktade på den här i butik idag och jag var tvungen att köpa den. Tycker att det är en fräsch doft som passar hela året, dag som kväll.
skrivet av Susanne den 26 Feb 2020
Jag brukar inte gilla så söta dofter men den doften har verkligen nånting extra 😍
skrivet av Sofia den 26 Feb 2020
Så smakfull doft
skrivet av Josefine E den 25 Feb 2020
Kul med något nytt från Hugo Boss :) Fick hem den i Kicks tidning, luktar så gott står nu högst upp på önskelistan
skrivet av Malin den 21 Feb 2020
Såå underbar doft som sitter länge
skrivet av Anna Holmström den 20 Feb 2020