Gucci Guilty Pour Femme

Guilty Pour Femme Eau de Parfum är en damparfym från Gucci som lanserades 2019.

4.0
Betyg
24
Omdömen
3
Butiker
34%
BOTTEN

Gucci Guilty Pour Femme EdP har fått betyget 4.0 av 5 baserat på 24 omdömen. Snittbetyg för märket Gucci är 4.4.

24 reccensioner & kommentarer
Inte i min smak Helt okej doft men föll mig inte i smaken. För tung för en vardagsparfym och har inte den där woweffekten för att jag ska ta på mig den på kvällar/helger. Luktar för mycket "parfym" för min smak och känns mer som något min mamma skulle gilla.
skrivet av Matilda den 3 Jul 2019
Lyxig men... Den ger mig huvudvärk. Jag kämpade att testa och ha parfymen i en vecka för att se om det var bara inbillning eller tillfällighet utav denna parfym. Den luktar lyxig och man vill verkligen ?bära? den. Men tyvärr för mig triggade denna bara igång huvudvärk.
skrivet av Malin B den 3 Jul 2019
Kvinnlig och varm doft Härlig, kvinnlig doft. På mig är den först fruktig (mandarin, bergamot) och blommig (jasmin, syren). Efter ett tag övergår den till en varm och djup doft (patchouli, vanilj) som håller i flera timmar. Passar nog de flesta att ha mer som en kvällsdoft, men jag har den till vardags då jag föredrar lite tyngre dofter.
skrivet av C T den 3 Jul 2019
lite lagom sommartoner, citrus , fräsch och blir inte överväldigande. helt okej vardagsparfym! men den är inte nog för att stå ut som unik !
skrivet av Therese den 3 Jul 2019
Fräsch och somrig doft! Jag är rätt kräsen med parfymer, och vill absolut inte ha något som har en tung och söt doft. Den här parfymen är lätt, frisk och passar utmärkt i sommar! Den har en trevlig doft, både blommig och fruktig, men med lagom doft, även om en sprayar på en del. Den är dryg och håller länge, doften sitter kvar i många timmar! Den passar nog bäst som en vardagsparfym för hen som vill ha en mjuk och fräsch doft hela dagen, men inte vill dofta för mycket eller för tungt.
skrivet av Victoria den 2 Jul 2019
Fin doft! En behaglig doft som är en bra balans mellan blommig och kryddig, dvs lätt och tung. På mig håller den bra men inte riktigt hela kvällen, därav det lilla avdraget. Kommer definitivt använda upp den!
skrivet av Ylva J den 2 Jul 2019
Perfekt för sensommarkvällar! En unik doft som är lite tyngre än vad jag brukar ha. Sensuell och kryddig, men ändå ganska diskret. Använder den på kvällar, passar särskilt bra nu på sommaren! Känner dock att 25åriga jag inte är den bästa att bära upp denna som vardagsparfym(varav ej full pott)!
skrivet av Lisa C den 2 Jul 2019
Den växer Vid första doftningen luktade den gott men inte så märkvärdigt. Efter jag tagit på doften doftade den bättre och bättre. Inte för stark, en behaglig vardagsdoft.
skrivet av Petra S den 2 Jul 2019
Puderliknande första intrycket missvisande Denna måste få sitta på huden, en stund innan den går ihop med hjärtnoten. Toppnoten vid första intrycket är missvisande, doftar mycket alkohol och rosepeppar. Den mognar inte förrän efter ca en timme till 1 och en halvtimme. Avskräcks inte av det första intrycket. Det är en mycket välgjord parfym, men med missen att toppnoten är för flyktig. Innehåller alldeles för mycket alkohol. Det som gör denna speciell, är när toppnoten gått ner i hjärtnoten, så kommer det blommiga och pudriga till sin rätt. Från toppnoten försvinner Bergamot och Rosepepparn snabbt, kvar blir då Mandoran som gifter sig med nästa not hjärtnoten, där Viol och Iris Ackordet blir de dominerande. Syrenen känns väldigt lite även Geraniumen. Mitt slutliga intryck av när alla noter gått ihop, är en väldoftande pudrig parfym. Vilken tyvärr inte passar alla. Finns ingen ålder på någon parfym, detta beror på att vi har olika hormonnivåer i kroppen, och det är detta som avgör om den passar dig eller inte. Gillar du denna rekommenderar jag att du duschar i något neutralt sedan sprayar, och låter den mogna innan du går ut. Passar kvällstid ingen allround parfym.
skrivet av Petronella S den 28 Jun 2019
Denna måste få sitta på huden, en stund innan den går ihop med hjärtnoten. Toppnoten vid första intrycket är missvisande, doftar mycket alkohol och rosepeppar. Den mognar inte förrän efter ca en timme till 1 och en halvtimme. Avskräcks inte av det första intrycket. Det är en mycket välgjord parfym, men med missen att toppnoten är för flyktig. Innehåller alldeles för mycket alkohol. Det som gör denna speciell, är när toppnoten gått ner i hjärtnoten, så kommer det blommiga och pudriga till sin rätt. Från toppnoten försvinner Bergamot och Rosepepparn snabbt, kvar blir då Mandoran som gifter sig med nästa not hjärtnoten, där Viol och Iris Ackordet blir de dominerande. Syrenen känns väldigt lite även Geraniumen. Mitt slutliga intryck av när alla noter gått ihop, är en väldoftande pudrig parfym. Vilken tyvärr inte passar alla. Testa denna ett par gånger på huden helst handleden, innan du bestämmer dig.
skrivet av Petronella den 28 Jun 2019
Kvällsdoft En doft som sitter länge, just denna föredrar jag på kvällen, typ om man ska ut. Luktar kvinnligt blommigt, passar om man gillar lite "tyngre" dofter.
skrivet av Joanna H den 27 Jun 2019
Feminin doft En typisk Guccidoft. En feminin doft som först känns lite kryddig men snabbt övergår till fräsch. Passar både dag och kväll.
skrivet av Susanne den 27 Jun 2019
Hållbar Denna doft sitter otroligt länge, doftar i flera timmar. Den är mjuk och underbar och en doft helt i min smak. Jag använder den helst på kvällen, då jag tycker den passar bättre då. Gillar man Guccis dofter så kommer man älska denna.
skrivet av Linda L den 24 Jun 2019
Favoritdoft i sommar Underbar lätt o väldigt kvinnlig, passar även den vuxna kvinnan. Tycker den även är lättburen att även ha på dagtid. En stor favorit hos mig???????
skrivet av Jane R den 24 Jun 2019
God och hållbar doft Gucci Guilty känns frisk och fräsch i början utan att bli påträngande . Med tiden blir den varmare och mer aromatisk . Den håller doften länge Passar till vardag och fest . Lite mer sötma skulle ge full pott
skrivet av Anna-Karin N den 22 Jun 2019
Underbar doft En doft som passar perfekt till våren och sommaren. Luktar som godast efter några timmar på huden. Hållbarheten är otrolig, sprayar på morgonen och kan fortfarande känna av den på kvällen.
skrivet av Julia den 21 Jun 2019
Blommig men ljuvlig jag fick denna som prov. jag brukar inte tycka om blommiga dofter så mycket men denna var speciell och jag tror att denna är en av de få som jag kan tänka mig köpa som en flaska! tror att jag kommer göra det också! jag har sprutat den på handleden just för att kunna känna av doften lite oftare än vad man brukar göra om man sprutar den på halsen. Doften i sig är blommig men väldigt mjuk och känns lite mystisk. Jag gillar den faktiskt.
skrivet av Emine K den 20 Jun 2019
Mjuk doft Skulle beskriva doften som mjuk och diskret, feminin
skrivet av Maria J den 19 Jun 2019
Somrig diskret doft En skön diskret sommardoft som passar den modemedvetna tjejen som flyter med strömmen.
skrivet av Paulina den 16 Jun 2019
Stor favorit! Doftar så gott! Sitter på kroppen hela dagen!
skrivet av saraibrahiiim den 27 May 2019
Kvällsdoft Vågade mig på denna doft och är verkligen nöjd. Är ingen vardags doft utan ngt jag unnar mig vid speciella tillfällen 💃
skrivet av malin_684 den 10 May 2019
Fick denna som prov när jag handlade hos Kicks. Blev förvånad och kär! Den är svår att beskriva men den är ren samtidigt som den är mjuk och pudrig och mogen.
skrivet av Saga den 26 Mar 2019
Underbar Jätte fin vår parfym
skrivet av eliizaa9999 den 15 Mar 2019
Favorit! Bara älskar denna nya Guilty doft! Helt fantastik! Skulle beskriva doften som feminism och mjuk med en fräschhet som väcker ens intresse!
skrivet av Emma A den 8 Feb 2019