Gucci Guilty Love Edition Pour Femme

Guilty Love Edition Pour Femme Eau de Parfum är en damparfym från Gucci som lanserades 2020.

4.6
Betyg
13
Omdömen
4
Butiker
32%
TOPP

Gucci Guilty Love Edition Pour Femme EdP har fått betyget 4.6 av 5 baserat på 13 omdömen. Snittbetyg för märket Gucci är 4.5.

13 reccensioner & kommentarer
FROSTY RUSTY🤎❄ It's beanie day- every day! Kylan knackar på dörrn✊🏽 och i vanliga fall åker mössan bara på vid typ -25 eller riktigt riktigt usla hårdagar ..men denna stilrena och snygga mössan är på tok för bra för att hamna på hyllan tills dess!🏆 Dessutom är den otroligt skön och passar för en gångs skull mitt lilla knappnålshuvud perfekt📍😍 Håret har jag preppat med Maria Nila Heat Spray, lockat lite större passeer med Platinum+ tången och sedan fixerat med Finishing Spray och borstat ut lockarna något✨ Jag har även matchat mössan med ett rostbrunt Hot Choco lack🍫♨ Så på med mössorna och trevlig första advent på er! /Linnéa
skrivet av pusher2 den 25 Nov 2021
Har gett bästa presenten till min tjej
skrivet av Mario Pablo Sapallanay Condor den 15 Oct 2021
KATT I HATT 👒🐈 Hösten tågar in. Kyligare luft, skymt om kvällarna, lager på lager av kläder, boots och givetvis diverse huvudbonader. Myys! 🕯🍂🌆 Hatten är ju det perfekta sättet att piffa upp sitt lite sommartrötta och torra hår. Ingen speciell styling alls, bara mängder av extra fukt i hårrutinen för att återhämta sig från semesterns sol och slappa hårknutar🧴 Som pricken över i't bruna höstiga läppar och nya favorit parfymen -Gucci Love Edition Pour Femme🤎 Nu är det bara löven som ska skifta färg! #hairstyle2021
skrivet av ida.linnea den 3 Sep 2021
Älskar Skulle slänga alla mina parfymer för denna!🌸🌸
skrivet av kajsaandersen99 den 9 Jun 2020
Lovely! Älskar Gucci Guilty EdP och så även denna ljusrosa dröm till både flaska och parfym!Lite fräschare än originalet med hallontoner, men minst lika feminin och sensuell. Tycker denna funkar på jobbet, på AWn, på dejten, närsomhelst man vill känna lite extra power. En riktig signaturdoft!
skrivet av lenita.risberg den 14 May 2020
UNDERBAR! Skulle kunna köpa denna Gucci parfym bara för att få den underbara rosa flaskan ;-) men doften är precis lika underbar så verkligen win-win! Så lyxig och kvinnlig doft, en riktig favorit.
skrivet av humlanh den 7 May 2020
LOVE IT Fantastisk god parfym, frisk och kvinnlig och huuur underbar flaska?! <3
skrivet av Malin den 14 Apr 2020
Väldigt god!!! Den här parfymen är riktigt fin och exklusiv #tävling
skrivet av roulahammoud93 den 12 Apr 2020
Kvinnlig & Vacker! Ååhh va jag blev förälskade i denna parfym så fort jag såg den! En blommig och kvinnlig parfym utan att bli för tung! Ger verkligen lite extra guldkant på livet när jag bär denna!
skrivet av emma4223 den 8 Apr 2020
Powerdoft för våren En lättare och lite fräschare version av originalet. Denna har lite fruktigare och ”rosa” doft, perfekt till vår och sommar :two_hearts: Men man känner ändå igen patchoulin, Syrén och rosépepparn. Flaskan är även så snygg!
skrivet av Siv den 12 Mar 2020
Så fin flaska och doften sitter på huden jättelänge! Inte för "tung" doft så man kan även ha den på dagen vilket jag tycker är bra :) Luktar fräscht och gott!
skrivet av Agnes Svensson den 1 Mar 2020
Min nya favorit, den smälter in i huden och doftar så gott en lättare parfym än de jag annars använder.
skrivet av Issa den 17 Feb 2020
Men wow! Fått så mycket komplimanger när jag haft på mig denna. 😍
skrivet av Madelene den 26 Jan 2020