Gucci Bloom Acqua Di Fiori

Bloom Acqua Di Fiori Eau de Toilette är en damparfym från Gucci som lanserades 2018.

4.4
Betyg
6
Omdömen
2
Butiker
41%
TOPP

Gucci Bloom Acqua Di Fiori EdT har fått betyget 4.4 av 5 baserat på 6 omdömen. Snittbetyg för märket Gucci är 4.4.

6 reccensioner & kommentarer
Härlig parfym Luktar jättegott, får ofta komplimanger när jag bär den här. Tycker den är fräsch men inte överväldigande som vissa av Guccis parfymer kan vara. Definitivt en klassiker som man kan ha länge.
skrivet av Isabel den 25 Sep 2018
Prov vid köp. Denna fantastiska doft fick jag ett prov på efter att ha handlat här. Den är sprudlande men har ändå en twist som ger en härlig upplevelse.
skrivet av Camilla H den 15 Aug 2018
Bösta doft Bästa pris
skrivet av Annika den 2 Jul 2018
Fräschare och ungdomligare än föregångaren Denna doft är inte lika söt som vanliga Gucci Bloom. "Jasminchocken" som man får i "vanliga" Bloom finns inte i denna. Istället är den lite örtigare och lättare. Jag tycker om båda, men håller aqua di fiori högre än originalet.
skrivet av Cissi den 5 May 2018
Fräsch men med ett djup! Jag gillar verkligen acqua di fiori, en väldigt mycket fräschare och lättare lillasyster till Gucci bloom! Doften känns vårig och lättburen, inte samma damiga tyngd i denna som i vanliga Gucci Bloom doften, en väldigt härlig parfym som kan bäras vid alla tillfällen!
skrivet av Emma P den 7 Apr 2018
Guccification Uppföljaren till Gucci Bloom är grönare och energirik. Acqua Di Fiori har en djupare och rundare doft som passar mig. Älskar toppnoten av svartvinbärsknoppar! Bedårande doft som inte påminner av någon tidigare doft!
skrivet av Emma A den 5 Apr 2018