Elizabeth Arden White Tea

White Tea Eau de Toilette är en damparfym från Elizabeth Arden som lanserades 2017.

4.7
Betyg
37
Omdömen
5
Butiker
20%
TOPP

Elizabeth Arden White Tea EdT har fått betyget 4.7 av 5 baserat på 37 omdömen. Snittbetyg för märket Elizabeth Arden är 4.2.

37 reccensioner & kommentarer
Fått alla på kontoret att falla för den här doften
skrivet av Hanna den 22 Feb 2019
Så fräsch och min numera vardagsdoft.
skrivet av Caroline den 14 Jan 2019
På mig luktar den inte gott direkt när jag sprayar på den, alldeles för stark. Men efter några timmar luktar den betydligt bättre. Luktar helt ok om jag bara tar den i håret. Kommer inte köpa igen.
skrivet av Linnea den 12 Jan 2019
Fräsch och lugn Denna doften tror jag kan passa alla. Den har en så fräsch och lugnande doft som får en att piggna till och känna sig fräsch vid användning. Dessutom doftar den lagom och inte för mycket som många andra. Jag fick nyss denna och body lotion i julklapp.
skrivet av Camilla den 26 Dec 2018
Fick hem denna som testflaska..... OMMMG WOOOOW... Jag föll för den direkt... Luktar sååå gott och ljuvligt. Varken för stark eller söt..Men den är oförglömlig som lämnar spår efter sig. Ska köpa den genast!!
skrivet av Helin den 19 Nov 2018
Lättburen Jättegod doft. Lätt och feminin.. passar både dag som kväll.
skrivet av wiik_tina den 22 Oct 2018
Ihan kiva, mutta ei kauhean kevyt! Tuoksu on toimiva (vastaa myös tuota tuoksuprofiilikuvaustaan) ja pienissä määrin ihan miellyttävä. Kuitenkin, kuvittelin tuoksun kommenttien ja hyvän palautteen perusteella jostain syystä hienovaraisemmaksi. Se ei ihan ollut sitä. Jos tilaat tämän tuotteen, etkä ole vahvojen tuoksujen ystävä, niin suosittelen valitsemaan pienemmän pullon, sillä se todellakin riittää! Tätä ei tarvitse suihkauttaa kuin yhden kerran, ja mielellään ei edes suoraan iholle. :D Tuoksu tasoittuu ajan kanssa, tai sitten vain oma nenä tottuu siihen. Jos vain pystyt koehaistamaan tätä jossain ennen ostopäätöstä, suosittelen tekemään sen. :) Ei siis huono tuote, mutta kannattaa kokeilla etukäteen, jos hakusessa on mieto tuoksu.
skrivet av HH den 21 Sep 2018
Fick hem den lilla provflaskan och har sedan dess använt den varje dag. Beställde precis hem 100 ml till. Älskar hur unikt den doftar!
skrivet av Niki den 12 Sep 2018
Wow säger jag bara! Denna doft är mer än perfekt. Perfekt blandning mellan ungdomligt fräsch och vuxet mörk.
skrivet av Amanda den 24 Aug 2018
Utmärkt Jag gillar mer kryddiga parfymer som hypnotic poisen, ville pröva på något nytt...jag är så nöjd med parfymen och den är väldigt mild och fräsch! Passar perfekt till sommaren både dag och natt:)))
skrivet av E.G den 25 Jul 2018
Så otroligt glad att jag hittade denna parfym, doften är svår att beskriva men den är rent ut sagt ljuvlig! Precis lagom med allt, varken för söt, tung, stark eller vad de nu kan vara när man inte hittar rätt. Alla som kännt doften har verkligen tyckt om den, kvinna som man, 14år eller 65år spelar ingen roll. Man bara ÄLSKAR den! Bästa köpet
skrivet av JS78 den 22 May 2018
Helt gudomlig doft, älskar den doftar så fräsch och sofistikerad. När jag har den på så känner jag mig som en elegant ung kvinna som har ett viktigt jobb.
skrivet av Nastasija den 12 May 2018
Fräsch doft Fick denna som prov och tycker om doften. På arbetet sa kollegan att någon luktade alkohol om sin parfym, vet inte om det var jag men har efter det använt den hemma. Det är en fräsch doft.
skrivet av Fanny F den 23 Apr 2018
Fick hem denna i test och blev helt kär!!! Den luktar heeeeela dagen och har en helt fantastisk doft!
skrivet av Julia den 23 Apr 2018
Prov med paketet Jag fick ett prov med denna doften i min senaste order och den luktar väldigt fräsch och elegant men absolut inte tantig. Den luktar harmonisk och blommigt vacker.
skrivet av Milla den 22 Apr 2018
Ljuvlig, blommig och fräsch doft. Jag föll direkt. Den är väldigt lätt att bära och utvecklas under dagen och blir mer pudrig utan att slå över i att bli för söt.
skrivet av Susanne den 5 Apr 2018
Doftar otroligt gott och har en söt men ändå lite stark doft som balanseras så bra! Doftar som citron te nästan :D
skrivet av Therese den 19 Mar 2018
En parfym som funkar till både vardag & fest! Den luktar lite blommigt men samtidigt vuxet och inte för blommigt utan den har en perfekt balans vilket jag verkligen älskar! Den är verkligen en stor favorit hos mig och att även fått väldigt många komplimanger när jag har haft denna på mig och det tycker jag är viktigt, vem vill inte lukta gott liksom! Rekommenderar verkligen denna till ALLA!!! Både yngre & äldre
skrivet av Amanda den 11 Mar 2018
😍 Fräsch, lätt parfym som luktar otroligt gott men ändå inte för mycket. Perfekt "vardagsparfym"👌
skrivet av Carolin32 den 6 Mar 2018
Annorlunda doft - inte direkt lik någon annan. Det är en doft när man inte vill sticka ut för mycket, men ändå vill lämna ett bestående intryck. Fräsch och träig. Testa den först på din hud innan köp. Jag älskar den!
skrivet av Maria den 13 Feb 2018
Vardagsfavorit Jag fick denna som prov i min beställning och blev kär! Doftar så fräscht men ändå subtilt, perfekt parfym att ha på jobbet.
skrivet av Sofia A den 1 Feb 2018
Underbar Så underbar och fräsch doft. En parfym som kan bäras året runt och alla dagar och tillfällen. Perfekt att ha på jobb då den inte varken är för söt, stark eller kryddig. Speciellt god doft :) blir en ny favorit
skrivet av jeswes89 den 8 Jan 2018
Fräsh Jag fick denna som prov och köpte genast den fulla flaskan. Jag kunde knappt tro hur billig den är jämfört med de flesta andra parfymer. Jag köpte 100ml, delvis för att jag tycker om doften så mycket, och delvis för att flaskan är så vacker när den är så avlång när den är 100ml. Jag rekommenderar alltid att du luktar på en parfym innan du köper den och helst testar den på din hud eftersom att parfym är så personligt. Men med det sagt tror jag att denna skulle funka på de flesta.
skrivet av Cassandra B den 8 Nov 2017
Den kändes direkt spritig och skarp på mig, men då den suttit ett tag fanns det en not av te, starka sommarblommor och fräsch tvätt. Inte söt som många sommardofter ofta är. Men inte något för mig.
skrivet av Jeanette den 11 Oct 2017
God Väldigt kvinnlig och mogen doft. Är inte alls för stark utan lite söt och mystisk i tonen
skrivet av therese f den 9 Oct 2017
Under bar doft
skrivet av Susanne den 28 Sep 2017
Skön för kroppen, absorberas fint och doftar gott!😀 Mycket nöjd.
skrivet av Malgorzata den 14 Sep 2017
Fantastisk god
skrivet av Maria den 6 Sep 2017
Vanessa Jag gillar doften. Inte stark utan Lätt Kryddig och uppfriskande.
skrivet av vanessa den 3 Sep 2017
White Tea - underbar! Mild, fräsch. Man liksom bara anar den och jag har fått mycket positiva reaktioner.
skrivet av Cecilia den 5 Aug 2017
En frisk och fräsch doft. Älskade denna från första ''sniffen''! Passar både dag- och kvällstid.
skrivet av ElisaN den 2 Jul 2017
Krispig harmoni Denna fick jag prov på från eleven med mitt köp och jag tycker att den är en så fin och krispigt harmonisk doft.
skrivet av Camilla H den 25 Jun 2017
Perfekt Sommerduft! Fresh og god, akkurat som jeg liker det. Denne og Zlatan Supreme er egentlig veldig lik så liker du Zlatan sin er jeg sikker på at denne også faller i smak.
skrivet av Nik den 6 Apr 2017
Har svårt att hitta dofter jag gillar då dem flesta är för starka och söta i mitt tycke. Fick denna som doftprov och gick sen in och beställde Edt:n direkt! Doftar heelt underbart, fräscht, rent, teeigt, solkrämsliknande med trä i botten. Perfekt vår- och sommardoft!
skrivet av Lise-Lott den 27 Mar 2017
Helt fantastisk doft! Sitter länge trots att det är en Edt och då brukar inte dofter sitta speciellt länge på mig.
skrivet av Evelina Astrid Lundgren den 26 Feb 2017
"Snäll" vardagsdoft.
skrivet av SN den 24 Feb 2017
Inte så imponerad av denna. Visst luktar den té men den har en underlig bakomliggande bidoft som jag inte riktigt kan sätta fingret på... Känns syntetisk och störande. Det finns bättre tédofter därute. Men visst är priset bra för den som är på en mindre budget.
skrivet av Poupette den 18 Feb 2017