Elizabeth Arden Green Tea

Green Tea Eau de Parfum är en damparfym från Elizabeth Arden som lanserades 1999.

4.7
Betyg
48
Omdömen
3
Butiker
30%
TOPP

Elizabeth Arden Green Tea EdP har fått betyget 4.7 av 5 baserat på 48 omdömen. Snittbetyg för märket Elizabeth Arden är 4.3.

48 reccensioner & kommentarer
Höstmiddag med filorga glow ⭐🍁 En klassisk höstlook med min project pan palette (som ni säkert är jättetrötta på att se nu🙈😅) Men när jag vill vara lite vardagsfin utan att det blir för mkt så är det verkligen min go-to look. Jag visar också hur jag gillar att sätta upp håret i en fläta, ofast håller den till dagen efter och kan anv igen (perfekt för en trött måndagsmorgon) 😴👍 Provat min nya produkt från filorga (en slags flytande highlighter som kan anv med eller utan övrigt smink) och wow vilket fint glow! Tkr att det är svårt med flytande highlighter som ofta blir för mkt, men den här har en riktigt bra applicator för att inte ta för mkt. Och smälter så fint in i huden🥰🙏 men! Recension kmr ju så ska inte snacka för mkt om den (även om jag vill prata om den som en nyförälskad tonåring på skolbalen😂🙌) Härlig höstdag på er! Nu laddar vi om och hoppas på en fin höst vecka med liiite mer ork än vad denna veckan gett! (På riktigt däckat vid 19-20 varje kväll) 😝
skrivet av malin2988 den 10 Oct 2021
Ä-L-S-K-A-R Förstår inte hur jag någonsin klarat mig utan denna doft?! Kommer vara min nya vardagsparfym. Får inte nog av lukten, den är otrolig! Lätt, fräsch och alldeles perfekt för att ha på vardagarna. Vid första sprut luktar den rätt mycket citrus men när den lagt sig lite kommer doften av grönt te fram. Såhär vill jag lukta föralltid. 😁😍
skrivet av emma.forsstrom den 28 Sep 2021
🌈ColourMania! 🌈 Nu mina vänner har jag vågat igen! 🙉 hur länge som helst (känns de som) har jag fastnat i höstlook🍁bubblan å bara kört på neutralt (förutom lägga till en eyeliner igår då) Idag gick jag ett steg längre och gick på familjemiddag i det här med, 😁💪 för det tränade ögat kanske man också ser att det är en mörklila reverse liner i looken 👌😏 Tack för all inspo, all pepp och underbar vänskap som finns här på lyko! 🙏💗
skrivet av malin2988 den 11 Sep 2021
Project pan look augusti Hej 👋 nu är jag tillbaka med min #projectpan2021 och #empties2021 ☺ Denna månad har jag varit något mer färgglad i min look. Någon färgrik skugga ingår inte i min project pan, men jag har använt en nude skuggning och sen anv någon färg (inte alltid blå) på insidan av ögonvrån. På så vis har jag fått använda mina bruna skuggor utan att göra avkall på färg🙏🌈🤗 Jag tror jag har slått rekord med mina empties! 🙉🤯 jag tror det dels är för jag verkligen anv de jag haft lite kvar av och att jag har lärt mig att anv upp det jag inte vart helt nöjd med, som mina ögonkrämer, innan jag får köpa ny. Mascaror jag inte gillar har jag anv på nedre fransrad 😃 Produkter jag lagt undan för att jag ex får finnar, har jag anv på kroppen istället. Jag har gjort åt mer hudkräm än vanligt dels på grund utav att jag brun utan solar kroppen med droppar, men också för jag haft mkt ryggont😫 å behövt massage av min kära man👨💗 Jag har fått ny pan på båda mina 👀paletter! 👏jag anv samma färger varje gång vilket påskyndar 🏃‍♀️Min facepalette is still going strong💪 före projektet hade jag redan slängt den nu, men det är galet hur mkt som eg finns kvar i hörnen😯🤯 Hudvård: jag anv jämn mycket varje månad ser det ut som, slarvar inte med rengöring med andra ord! ✌😎 klipper upp alla förpackningar, det är säkert en veckas anv kvar när man klipper upp🤯Men 👀rengöring från lumene tål jag inte längre, är den för gammal eller nåt? 🤨 så när jag köpt ny sort så byter jag ut. Nån som har en ide vad man kan anv en ögon rengöring till annars? Inte ansiktet då den ger finnar där🙃 Parfymen fick jag nytta av eft jag haft semester! 🛍🎈⛱ nu blir de bara helger igen 🙃. 💡TIPS! Anv upp två färgade dagkrämer som är för mörka genom att blanda med min nuvarande. Den från apoliva har världens sämsta oxidering, alltså efter fem minuter ser den minst fem nyanser mörkare ut😝 skulle slänga i soporna, men kom på att smetar jag de på handen så kan jag..Fortsättning i kommentarer!
skrivet av malin2988 den 27 Aug 2021
Fräsh Fin doft som är väldigt fräsh men inget för vintern. Paketeringen är elegant och minimalistisk. #tävling
skrivet av krotinak den 19 Feb 2021
Har använt den sedan länge och är mycket nöjd med den.
skrivet av Ulla den 25 Jan 2020
Green Tea EdP Den är en av mina favoriter.
skrivet av Inger E. den 23 Nov 2019
Den är den bästa för mej lagom doft. Har astma men tål doften. Använder skinkrämen också men jag fick fel kräm. M.v.h. Britt i Blomstermåla
skrivet av Britt H. den 21 Oct 2019
Lempituoksuni
skrivet av Soile den 5 Oct 2019
Besviken! Besviken, nästan ingen doft!
skrivet av Lars-Gunnar den 3 Sep 2019
Fräsch doft
skrivet av Johanna den 11 Aug 2019
den doftar gott och är diskret
skrivet av Anna L. den 7 Aug 2019
Ren och fräsch En doft att använda både till fest och vardag då den är en ren och fräsch doft som inte känns tung att bära passar alla.
skrivet av Birgitta den 30 Jul 2019
Toppen
skrivet av Anne A. den 28 Jun 2019
GB Fräsch och frisk doft.Perfekt till vardags.
skrivet av Gertrud den 19 May 2019
Ny favoritt Frisk och diskret
skrivet av Liv den 8 Feb 2019
Duppert
skrivet av Mohammed den 16 Jan 2019
Green Tea EdP en av mina favoritdofter! Behagligt lätt, frisk och fräsch doft. Har haft den tidigare och kommer att fortsätta använda den. Rekommenderar den gärna till min bästa vän!
skrivet av Ulla den 16 Jan 2019
Topp
skrivet av Nina den 5 Nov 2018
Green Tea leaf EaP Sedan länge favorit-doft! Passsar vid alla tillfällen!
skrivet av Cecilia den 30 Oct 2018
Gott parfym
skrivet av SAADA A. den 19 Aug 2018
Helt underbar har haft den förut och kan inte vara utan👍
skrivet av Birgitta den 17 Jul 2018
Helt underbar har haft den förut och kan inte vara utan:+1:
skrivet av Birgitta den 17 Jul 2018
Underbart mjuk o mild doft😍
skrivet av Barbro den 9 Jul 2018
Underbart mjuk o mild doft:heart_eyes:
skrivet av Barbro den 9 Jul 2018
Fräsch
skrivet av Birgitta den 6 Feb 2018
Fräsch doft!🌟
skrivet av Cecilia den 5 Dec 2017
Fräsch doft!:star2:
skrivet av Cecilia den 5 Dec 2017
Green tea En så mild doft!
skrivet av Eva den 19 Oct 2017
Härligt frisk! Underbart fräsch doft. Min nya favorit helt enkelt.
skrivet av Pernilla den 13 Aug 2017
bra köp.snabb leverans
skrivet av Gunilla den 3 Jul 2017
Perfekt vardagsdoft.
skrivet av Petra den 8 Jan 2017
Uppfriskande! Äntligen en parfym som inte triggar min migrän! Lätt med en underbar diskret doft!
skrivet av Susanne den 20 Dec 2016
Elizabeth Ardens Green Tea scent spray En uppiggande doft som gör mig glad och som jag gärna rekommenderar
skrivet av Christine den 12 Aug 2016
Suosikki-päivätuoksuni Green tea Scent edt on ollut kymmenen vuota suosikkituoksuni päivisin kesät talvet. Se raikastaa ja piristää mieltä eikä tule tunkkaiseksi päivän mittaan.
skrivet av Virpi den 12 Jul 2016
Green Tee tuoksu Olen tuotteeseen ja toimituksen tyytyväinen.
skrivet av Eeva-Liisa den 5 Jul 2016
Har haft den tidigare och tycker att den är en frisk härlig sommarparfym.
skrivet av Ann-Christin F. den 26 Jun 2016
Parfym Doft är jättegott och fräsch
skrivet av Ana L. den 14 Jun 2016
Green Tea Ffrisk, fräsch och somrig - passar mig perfekt!
skrivet av Per-ÖstenBjurman den 7 Jun 2016
Pryfm
skrivet av Feteya S. den 7 Jun 2016
Allt perfekt Bra!
skrivet av Halina den 6 Jun 2016
Toppen
skrivet av Julia B. den 2 Jun 2016
ingen bra doft
skrivet av toni den 30 May 2016
Perfekt Väldigt bra vara o luktar så himla gott
skrivet av ShawnimAdo den 24 May 2016
Great Toppen på sommaren frisk och inte så där stark citrus .Går bra att mixa med vissa andra parfymer för att frescha upp dom
skrivet av Schäfermatte den 25 Jul 2014
Fräsch diskret doft Fräsch tedoft, på jobbetparfym. Inte påträngande ens för allergiker. Doftar rent.
skrivet av Dofttrollet den 1 Jan 2013
Nyduschad Perfekt dagdoft. Man känner sig nyduschad! ingen doft som kan irretera andra,
skrivet av marie den 8 Mar 2010
Grönt te, rakt av! Med en släng av persika. Ren doft!
skrivet av Mary den 5 Jan 2009