Elie Saab Le Parfum

Le Parfum Eau de Parfum är en damparfym från Elie Saab som lanserades 2011.

4.8
Betyg
40
Omdömen
4
Butiker
17%
TOPP

Elie Saab Le Parfum EdP har fått betyget 4.8 av 5 baserat på 40 omdömen. Snittbetyg för märket Elie Saab är 4.3.

40 reccensioner & kommentarer
Elie Saab parfym Parfymen doftar ljuvligt och jag kan rekommendera den varmt. Mvh Annika
skrivet av Karin M. den 11 Oct 2019
En utav mina absoluta favoriter!!Älskar denna,alla som jag möter säger alltid att jag luktar så gott.
skrivet av Anna den 20 Jul 2019
Besviken. Hade hört att denna parfym var omtyckt. Gav den ett försök och blev besviken. Luktar surt och håller inte länge.
skrivet av Josefin G den 27 May 2019
ELIE SAAB Parfymen är lJuvlig!!!
skrivet av Annika den 3 Aug 2018
Härlig doft! älskar den!
skrivet av Niyoosha den 25 Jun 2018
Som en prinsessa som går i en orientalisk trädgård med ros och jasmin.Träiga dofter återspeglar solens värme.
skrivet av SM den 18 May 2018
Snabbt och enkelt Snabb leverans
skrivet av Mats den 28 Dec 2017
Doftar väldigt gott, nöjd med mitt köp👌🏻
skrivet av Anna L. den 6 Dec 2017
Mycket bra
skrivet av Luma den 2 Dec 2017
Loveit Jag bara älskar den här parfumen helt sensuell gudomlig ljuvlig
skrivet av patricia_17_2 den 30 Nov 2017
Bra pris & snabb frakt:)
skrivet av Jessika den 7 Oct 2017
Tantig Blev intresserad av att köpa denna när jag såg hur goda recensioner den fått på nätet men måste tyvärr säga att jag blev väldigt besviken på produkten. Den luktar väldigt tantigt, lite som den starka parfym min 70-åriga farmor bär. Nu står den på skönhetsbordet som dekoration och används inte alls.
skrivet av ilda den 22 Sep 2017
Måste säga att det här är en av de värsta dofterna i min parfymhylla! Den har en superfin förpackning men doftar tantigt och starkt, nästan som parfymen min 70-åriga farmor bär. Jag har gått igenom många flaskor från många olika lyxmärken men denna är den värsta. Förstår verkligen inte hysterien som kommentarerna nedan beskriver.
skrivet av Ilda den 22 Sep 2017
Doft av solstänk Denna ger en känsla av den där solstänkta doften samtidigt som den är lätt att bära. Fin balanserad doft.
skrivet av Camilla H den 27 Jun 2017
Ganska framfusig först men sedan väldigt angenäm och mjuk. Sitter kvar på kläder väldigt länge dessutom.
skrivet av Ida S den 2 Mar 2017
Jag rekommenderar denna produkt.
skrivet av Moosa den 23 Jan 2017
Helt ljuuvlig och underbar doft! Man känner sig verkligen VACKER när man bär denna. Är inte så jätteförtjust i renodlade blommiga dofter annars men apelsin och cederträ är en perfekt kombination som gör att den doftar RENT och inte för starkt. Håller med om att detta är en parfym man bör gifta sig i!
skrivet av Lise-Lott den 13 Sep 2016
Luktar fantastiskt gott!
skrivet av Annika den 1 Aug 2016
.
skrivet av Anna-BellaAndersson den 6 Jun 2016
Mild och god blom doft
skrivet av Mari den 1 Jun 2016
Min favoritdoft alla kategorier! Passar perfekt till alla tillfällen o doften sitter hela dagen/kvällen. Elie o jag, forever!!!
skrivet av AKA den 27 Feb 2016
Den som köper den här doften kommer förmodligen att lämna sin pojkvän/flickvän för att bli tillsammans med den.. skoj åsido, Underbar doft som håller otroligt länge och doftar FANTASTISKT!
skrivet av W den 23 Feb 2016
Min favorit. Luktar fantastiskt och länge!
skrivet av Eden Boström den 20 Feb 2016
Mitt livs kärlek i en flaska
skrivet av Gaia den 20 Feb 2016
Min nya favoritparfym! Spännande i doften. Lite tyngd i men inte för tung. Passar att använda såväl dag som kväll.
skrivet av Anna Grindvik den 19 Feb 2016
Min favoritdoft! Fick ett prov när jag beställde smink och sedan dess är jag besatt av den. Den luktar så himla gott och folk frågar alltid vilken parfym det är jag har på mig. Kommer alltid ha en sån här i parfymhyllan.
skrivet av AminaaB den 30 Jan 2016
Denna parfymen luktar så gott! En utav mina favorit parfymer!
skrivet av Lovisa Danielsson den 5 Mar 2015
Fantastiskt parfym!!!
skrivet av Maria den 3 Mar 2015
lyxig doft som doftar heaven. den luktar inte för starkt och det gillar jag får huvudvärk av andra parfymer som är för starka och tantiga.
skrivet av Zaineb Al-Itabi den 21 Feb 2015
Den enda parfym jag behöver. Doftar underbart och känns riktigt elegant.
skrivet av Lisa Eriksson den 20 Feb 2015
Köper ingen annan parfym än denna! Jag älskar den!
skrivet av Johanna Larsson den 19 Feb 2015
Lyx o elegans!
skrivet av M K E den 19 Feb 2015
Den beste parfymen jeg har luktet. Topper min topp 3 liste når det gjelder parfyme!
skrivet av Frida den 19 Feb 2015
Det är en fräsch och beroendeframkallande doft. En favorit att räkna med, som sitter under hela dagen. Det är en parfym du kommer att älska, även din omgivning. Jag har dessutom fått många komplimanger för den:) Helt enkelt, ett bra köp!
skrivet av Sanja Ivic den 11 Feb 2015
Jag älskar lukten, så vacker
skrivet av Masoumeh Karimpour den 11 Feb 2015
ÄLSKAR verkligen denna underbara parfym. Alla som möter mig älskar doften och jag får massvis med komplimanger. Helt klart värd varenda öre. Räcker också väldigt länge. Mycket nöjd. :)
skrivet av Karina T den 14 Apr 2014
Fantastisk doft!
skrivet av Stina den 27 Dec 2013
A must have fragrance!! my absolut favorite scent
skrivet av Roro den 11 Oct 2012
En underbar och annorlunda doft som etablerar sig snabbt på huden och blir lätt ditt andra jag. Förälskade mig i den och verkligen saknar den när jag inte har den på mig...
skrivet av Julechka den 10 Oct 2011
Wow! Denna kommer jag ha varje dag i höst! Såå god! Riktigt kvinnlig utan att va tantig.
skrivet av Sara den 14 Aug 2011