Dolce & Gabbana The Only One

The Only One Eau de Parfum är en damparfym från Dolce & Gabbana som lanserades 2018.

4.5
Betyg
19
Omdömen
2
Butiker
31%
TOPP

Dolce & Gabbana The Only One EdP har fått betyget 4.5 av 5 baserat på 19 omdömen. Snittbetyg för märket Dolce & Gabbana är 4.5.

19 reccensioner & kommentarer
En fantastisk doft och min nya favorit. Doften är söt och fräsch. Påminner mig om black opium men mer blommig och lätt. Håller länge på huden!
skrivet av Tereza den 25 Apr 2019
Parfym Jag köpte utan test, enligt recensioner. Jag kan säga med självförtroende, smaken är ganska tart, inte alls söt, inte för älskare av söta doft , I min samling är inte en favorit, kommer att använda den i alla fal men kommer inte att upprepa detta köp.
skrivet av Desmond den 22 Apr 2019
Helt underbar doft! Min (och killens) nya favorit!
skrivet av Julia den 5 Apr 2019
Lite för stark för mej,känns bättre med The one som ja brukar annars!😊
skrivet av Susanne den 24 Mar 2019
👍🏻
skrivet av Sanela den 31 Jan 2019
Luktar gott som karamell
skrivet av Marina den 16 Jan 2019
Älskar den här parfymen. Påminner om Black Opium men är lättare och mer bärig. Ny favvo!!
skrivet av Cassandra den 19 Dec 2018
Luktar underbart och håller lukta gått länge, jättenöjd.
skrivet av Eva den 27 Nov 2018
Min nya favorit! Fick den i present av min kille som också älskar den! Söt och fräsch på samma gång,
skrivet av Ellen den 26 Nov 2018
Unik inom den mer sötblommiga parfymgenren genom att inte vara tung men ändå kännbar på huden i närmare 12 timmar. Första intrycket: päron a la Piggelinglass och sedan karameliserat socker men inslag av kaffearom och viol. En ovanligt fin och unik release hösten 2018.
skrivet av Fragrantista den 24 Nov 2018
Underbar! WOW! Helt underbar doft. Fått massa komplimanger och känns både fräsch och "djup" samtidigt
skrivet av Julia den 14 Nov 2018
En fin doft som håller väldigt länge på huden. Tycker den påminner mig lite om Pour femme. Fast inte lika söt utan mera fräsch.
skrivet av N den 14 Nov 2018
Såå god!! Det luktar fantastiskt! En ny favorit
skrivet av Pia den 12 Nov 2018
Grymt fin doft! Inte alls som The One utan en egen. Påminner en smula om Chanel Coco Mademoiselle Intense!
skrivet av Sofie den 5 Nov 2018
Behöver lite tid att sätta sig och doftar godare efter ett tag. Lite tyngre doft som passar till festen.
skrivet av Catarina den 24 Oct 2018
Verkligen oväntad! Så varm sensuell och fräsch. Inte så söt. Sjukt fin parfym för den medvetna kvinnan. Galet fin! :)
skrivet av Camilla den 16 Oct 2018
jättegod
skrivet av Ann den 11 Oct 2018
Det här kan vara den godaste doften jag känt och har verkligen letat länge!
skrivet av Adrienne den 1 Oct 2018
Så fin doft, har letat efter en ny parfym och lyckades hitta en ny favorit. Så glad!!
skrivet av Jessica den 25 Sep 2018